תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
כמה גירסאות של Microsoft .NET Framework מומלץ שיהיה מותקן במחשב? איך שאני שם לב, יש גירסה 3.5, 4 ו 4.7 יכול להיות שיש עוד. האם אני צריך שכל הגירסאות יהיו מותקנות, חלקן או רק אחת מהן?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מצלמה חדשה של לוגיטק ואני מחפש תוכנה שיודה להקליט ווידאו אבל מקומפרס כלומר אני מצלם את הבית בערך 12 שעות ביום ולא רוצה שהקובץ יעלה על 500 600 מגה ביום מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי. הבעיה הראשונה שנתקלתי בה במסנג'ר זה שמישהי שהוסיפה אותי, ראתה אותי רגיל במסנג'ר שלה אבל כאילו אצלי זה לא אושר ואני רואה אותה כלא מחוברת למרות שניסיתי להוסיף אותה שוב ושוב. הבעיה השניה היא שפתחתי חשבון מסנג'ר חדש והוא לא מוכן להתחבר אליו במסנג'ר 8, רק ב - 7.5, Web Messenger וב - Windows Messenger הישן. שמתי לב שהתקלה עם הידידה עברה כשחזרתי למסנג'ר 7.5 וכשהתקנתי שוב את 8 זה שוב חזר למצב שהיא לא הייתה מחוברת. כנ"ל לגבי העניין עם החשבון שעבד ב - 7.5/Web/Windows Messenger וב - 8 זה פשוט לא עבד. מה אפשר לעשות כדי ש - 2 הבעיות יסתדרו? בעיקר העניין של המסנג'ר החדש. בתודה, טל.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לדעת האם יש תוכנה שמאפשרת לי לחסום אתרי איטרנט, גם קטגוריות שמגיעות בתוכנה עצמה, או רשימה של אתרים שאני מכניס לתוכנה ובעזרת סיסמא בלבד ניתן להיכנס לאתר? ישנה תוכנה כזו? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
יש לי אתר, כולל הרבה טקסט, בקובץ PSD - הוא כולו sliced מוכן לייצוא באמצעות Save for web. השאלה שלי היא כזו: האם יש דרך להכניס את הטקסט ל-HTML בצורה אוטומטית? כלומר, אם יש כפתור וכתוב עליו משהו, אני רוצה שזה יולבש על התמונה בתור טקסט ב-HTML (כדי שיהיה אפשר לערוך אח"כ. כרגע היחס של הייצוא לטקסט הוא כמו כל תמונה, פשוט משטח את הכל ביחד. ראיתי שאפשר להוסיף טקסט לסלייס, אבל זה רק אם אני בוחר סלייס בלי תמונה - וגם אז זה ידני. אני אשמח לעזרה, זה יחסוך לי שנתיים עבודה פחות או יותר של להכניס הכל ידני בכל דף....
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
אני לפני פרמוט, ולא יודע באיזה קומבינציה של תוכנות אבטחה להשתמש מה לדעתכם כדאי: BITDEFENDER TOTAL SECURITY 2008 שאמור לכלול בתוכו את הכל... NOD32 3.0 עם SPYBOT ו CCLEANER פעם בחודש. קומבינציה אחרת שתמליצו לי. מה לגבי קספרסקי? ראיתי שגם לו יש חבילת הגנה, האם היא מומלצת?
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני צריך לשחזר מידע שנמחק ממחשב נייד מסויים, אני יודע שקיימות תוכנות שעוסקות בנושא, השאלה אם מחשב נייד צריך תוכנה אחרת מסויימת??? ובכל מקרה, על איזה תוכנה אתם ממליצים? תודה
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
עזרתכם הטובה תזכה למצווה אני משתגע. באחד המחשבים בבית שהתקנתי את האקספלורר החדש אני מקליק קליק ימני על כל לינק ובחלונית אופציות נמצאת גם אופציה לפתוח את הלינק בחלונית חדשה אבל משום מה במחשב הנייד כאשר אני מבצע את אותה פעולה אין לי את האופציה של חלונית חדשה רק את האופציה של פתח כאן או פתח בחלון חדש. מחקתי את האקספלורר והתקנתי מחדש וכלום לא עוזר וזה משגע אותי. רועי כמובן שהאקספלורר האנגלית והתירגום החופשי הוא שלי
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד של HP שמערכת הוויסטה שמותקנת עליו פשוט קרסה במלוא מובן המילה. אין לי דיסק גיבוי אבל יש מחיצת גיבוי שלצערי אני לא מצליח להריץ שחזור ממנה ע"י לחיצה על F11 כפי שנדרש בחוברת ההפעלה. יש לי דיסק וויסטה ממחשב אחר שאני יכול להתקין על הנייד אבל לא יהיה לי את התוכנת שחזור של HP אז השאלה מאיפה אפשר להוריד את ה- HP recovery manager שיהיה מתאים לוויסטה 64 ביט ואני אשמח לא לקבל תשובות כמו "חפש בגוגל". תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי רציתי לדעת האם מישהו מכיר את תוכנת האנטי וירוס Kaspersky Anti-Virus Personal ? האם מישהו עבד איתה? רשמים? דעות? http://www.kaspersky.com/
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
זה נשמע כמו משהו דבילי וחסר חשיבות אבל תאמינו לי שזה יכולהיה לשגע גם אתכם. לאחר התקנת פונטים נוספים למערכת, כל הפונטים בדפדפן שאמורים להיות Arial Bold שונו ל-Times New Roman Bold. כלומר, רק המודגשים של אריאל שונו לפונט אחר. אריאל לא מודגש רואים כמו שצריך. מישהו יודע מה זה ומה קורה פה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא ניתקלתי בתוכנה שפשוט עושה בעיות רבות ולא מפעילה הרבה אלמנטים שפעלו קודם 1. רדיו אינטרנט הפסיק לפעול עם מוזילה 4 http://radio.coolsite.co.il/radio.php?radio=9 עם אקספלורר עובד . 2. קישורים ל- YOU TUBEפעם נמצאים ופעם נעלמים מהדף זה קורה רק עם מוזילה 4 .
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר אם קיימת אפשרות לכבות צג אחד כאשר אני צופה בוידאו במסך מלא על צג אחר. בתודה, עובד.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משתמש בכרום בגרסא הכי עדכנית שלו. לפי מה שאני זוכר, אחד השינויים הגדולים לפני כמה שבועות היה חסימה של סרטונים שמנגנים אוטומטי ושלל פרסומות "מוגזמות" שמשתלטות על המסך או מקפיצות כל מיני טאבים מוזרים.... הדבר הזה מופעל כבר? בYNET למשל (אחד האתר עם הפרסומות הכי אגרסיביות ומציקות שאני מכיר) כל הזמן יש סרטונים שמנגנים אוטומטית. המשתמש צריך לעשות משהו כדי לחסום את ההתנהגות הזאת או שזה פועל לבד? אשמח לעזרה כדי לעצור את התופעה הביריונית הזאת.
-
- 16 תגובות
- 10.5k צפיות
- 3 followers
-
-
אבא שלי עבד על המחשב פתאום הסרגל של : קובץ, תצוגה, עזרה.... נעלם לו... איך אני מחזיר אותו? wait for comment men
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
היי , היום צצה לי בעיה ( לאחר כמובן שנגעתי במשהו בטעות .. ) עם הסאונד מהאוזניות והרמקולים . עד עכשיו , הרמקולים היו מוציאים סאונד רגיל , וכאשר הייתי מחבר את האוזניות מקדימה ,הרמקולים היו משתתקים והאוזניות העבירו סאונד . עכשיו משום מה , זה או שהם עובדים ביחד(גם האוזניות וגם הרמקולים מוציאים סאונד ) , או שכשהאוזניות עובדות ואני מנתק אותם , עדיין לא שומעים כלום מהרמקולים . בנוסף, תמיד כשהייתי מחבר את האוזניות, הייתה קופצת לי הודעה כזאת של חיבור התקן סאונד חדש, ועכשיו כבר לא .. : http://www.s i z.co.il/my/kzn24zmiegjg.png - תורידו רווחים הכרטיס קול שלי משתמש בתוכנה REALTEK HD AUDIO MANAGER ניסיתי למחוק את התקן , ולהתקין את הדרייבר מחדש מהדיסק שבא עם הלוח אם , ועדיין…
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מישהו הצליח להתקין את הדרייברים החדשים, אני מתקין את הדרייבר לפי ההוראות באתר (הם אומרים להתקין את התוכנה באשר הסורק מנותק)ואחרי שאני מחבר אותו אני לא מצליח לסרוק... (הזרוע שסורקת לא זזה ממקומה בכלל)
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
תציעו לי ....מה הכי טוב .. תודה
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני משתמש כרגע בגרסה 3.1 יש משהו יותר חדש? יותר טוב? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הורדתי תוכנת CATIA, הבעיה היא שאיני מצליח להתקין אותה על המחשב בעיה היא עם הרשיונות אם מישהו יכול לעזור או חושב שהוא יכול אני אודה לו מאוד תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מריץ משחק או יישום MS DOS אני מקבל את ההודעה הזאת http://img110.imageshack.us/img110/645/29036380bl1.jpg מי שעוזר לי עושה מצווה!
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לאחר אתמול המחשב נתקלתי במסך הכחול המוכר והמעצבן . צילמתי תמונת מסך: ניסיתי להוציא את המחשב מהחשמל ומהחיבורים לפתוח לאוורר ולקרר אותו קצת אבל זה לא עזר כל כך.. אני מאוד יודה למי שיעזור לי כי אני דיי צריך את המחשב עכשיו עם התקופה של הבגרויות תודה, אלעד
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשמוע קבצים של MIDI וMID וזאת אולי הבעיה: http://img240.imageshack.us/img240/6570/gfdgdfzr6.jpg אני לא מצליח לשמור את השינוים שאני עושה וזה נישאר ריבוע לבן מישהו יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
היי, הורדתי תוכנה שהייתה אמורה להיות טריינר למשחק מסויים כשהפעלתי אותה הופיע מסך כחול ומאז כל הפעלה של המחשב מופיע מסך כחול. אני משתמש בויסטה הום פריום. סרקתי את התוכנה לפני זה עם אנטי וירוס והוא לא מצא כלום... מה אני יכוןל לעשות? בבקשהתעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-