תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה מתי שאני מתקין NORTON אז הוא משנה לי את הסל מיחזור לnorton protected recycle bin במקום recycle bin למה זה ומה זה עושה ואם זה טוב בכלל
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אני חושב שלפני כמה חודשים ראיתי משהו כזה פשוט שחכתי את שמה. אני ינסה להסביר מה אני צריך. אני צריך תוכנה שתוכל לעשות בשבילי מספר דברים כל כמה זמן אוטומטי. לדוגמה: להיכנס לדפדפן לאתר וואלה, ואז לסגור את הדפדפן, לפתוח מוזיקה ולסגור אותה.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי HWZone לפני שאפנה לטכנאי ואבקש פירמוט\להחליף כ.מ\מעבד וכו',אמרתי ננסה אותכם - אם תוכלו לעזור לי בבקשה. אז ככה : יש לי מחשב טוב,לא ישן - HD4870,Q9400,4GB לפני חודש בערך המחשב התחיל לקרטע. מה זאת אומרת? הוא התחיל לעשות תקיעות קטנות במשחק World of warcraft - מה שעבד לי חלק חלק חלק פעם עכשיו כבר מקרטע. אותו דבר עם STARCRAFT2. הFRAMERATE נמוכים מאוד,למרות שיש לי מחשב טוב. חשבתי וגם אמרו לי שאולי זאת בעיית קירור אבל הטמפרטורות בסדר,הן של המעבד והן של הכ.מ - בסביבות 50 מעלות. בנוסף לכך אחד מהם עושה רעש חזק מאוד שאני מפעיל משחק. לא יודע מי מהן הקטע הוא שאין לי אפשרות לבדוק מה לא תקין האם צריך פשוט פירמוט? ניקיתי אבק,מחקתי קצת קבצים,עשיתי ניקוי של זבל וכאלה,התקנתי דרייברים(וע…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מדובר במעבד אינטל, לדעתי יש בעיות של התחממות וטרוטלינג, אשמח לדעת אם ישנה תכנה אשר מעירה כאשר מתקיימת בעיה. תודה מראש רום
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים שני לא מקבל מיילים לחשבון ה Gmail שלי. בדקתי דרך שני מחשבים שונים, דרך שתי ספקיות אינטרנט שונות והשתמשתי בשני browsers שונים. אותה התוצאה. אין מיילים חדשים ב Inbox אבל ב spam יש. אפילו שלחתי לעצמי מספר מיילים מחשבונות אחרים. אף אחד מהם לא הגיע ל gmail אבל גם לא קיבלתי הודעה שהמיילים לא נמסרו לייעדם משרת ה exchange שהשתמשתי בו. האם עוד מישהו חווה את הבעיה הזו בימים האחרונים? איך אני יוצר קשר עם תמיכה ב gmail? יש להם שם רק פורום אבל אין אף תשובה לנושא הזה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני זקוק לתוכנה שאני יכול להפעיל בעת הרצת משחק, שתחשב לי את הFPS הממוצע. תודה!
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי שם לתוכנה כזאת וגם לינק יעזור בבקשה !!!!!!!!! זה דחוף אנשים תיהיה נחמדים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי התקנתי את האימיול על המחשב החדש שלי, כאשר אני עובד עדיין עם המחשב והאימיול ברקע הכל פועל כשורה, הבעיה מתחילה כאשר אני משאיר את המיול להוריד במשך הליליה ובבוקר בודק מה מצבו, אני מוצא שהמחשב פשוט קפא (בסקרין סייבר),ושום מקש כולל עכבר לא מחזירו לחיים ניסיתי להגדיר בקונטרול פאנל מבחינת אפשרויות כוח, לא לכבות הרד-דיסקים כי חשבתי שזו הבעיה אבל עדיין זה קורה אחרי חוסר עבודה ממושכת. חשוב להגיד שכאשר האימיול לא פועל והמחשב סתם נשאר דולק במשך הלילה הוא מתעורר לחיים בבוקר. מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הוינדוס קרס...זה קורה לי לפחות כמה פעם בשבוע!! הלכתי לטכנאי ש--קניתי ממנו את המחשב--...לפני חודש כדי לבדוק את המחשב הוא ביצע בדיקה ואמר שהוא הריץ דברים כבדים במחשב...ובדק אותו כל היום ולא זיהה שום בעיה! אמרתי לו שבפעם הבאה אני אצלם את הבעיה...(וכן רק עכשיו יש לי מצלמה כדי לתעד את הרגע..) אני אלך אליו בימים הקרובים...אך רציתי לשאול גם פה מה אתם אומרים. להלן הבעיה:: http://www.planetnana.co.il/elicomp88/66.jpg -- http://img49.imageshack.us/img49/6555/problemmmmjp2.jpg ואם אתם שואלים.. על איזה מחשב מדובר מעבד: DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) לוח אם : Asus p5ld2 se כרטיס מסך: ati radeon x1600 pro 256MB DDR2 pci-x מארז: Foxcon midi atx for p4 ספק כוח: Hec (לא…
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני לא מצליח למחוק את מילות החיפוש שלי באינטרנט לא האתרים בtollbar אלא המילים שחיפשתי במקום החיפוש כמו בוואלה איך מוחקים?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
כאשר מופעלת הסריקה המתוזמנת שהגדרתי ב-Windows Defender (ואני חושב שזה קורה גם כאשר אני מפעיל סריקה ידנית), יש כמה בעיות: 1. משך זמן הסריקה נמשך מעל לשעה (מגיע לפעמים לשלוש שעות, לשם השוואה: ל-Malwarebytes Antimalware וכן SUPERAntiSpyware, לוקח כחצי שעה לסרוק את שתי המחיצות של הדיסק הקשיח שלי (C ו-D)). 2. כאשר אני פותח את חלון הסריקה של Windows Defender בעת ביצוע סריקה, בטור "שעת התחלה" מוצגת השעה הנוכחית במקום שעת תחילת הסריקה ובטור "זמן שחלף" מוצג הזמן שחלף מרגע פתיחת חלון הסריקה במקום את הזמן שחלף מרגע תחילת הסריקה. פתחתי דיון זהה בפורום התמיכה של מיקרוסופט, והם מתנערים מכל אחריות ולא עונים לעניין (מתנהגים כמו ב-FXP). לכן אני פותח את הדיון גם פה, כי הפורום הזה הוא בר…
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מישהו כאן מקיר תוכנה שעושה רוורס לסרט כלומר מריצה אותו אחורה?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אהלן ראיתי לא מזמן את הפתיח החדש של האח הגדול http://www.facebook.com/video/video.php?v=1254281293594 יש למישו מושג מי עיצב את זה?? זה איזה שהוא סטודיו?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן לא מצליח להתחבר ל ICQ כמו שצריך לפעמים מתחבר והכל עובד סבבבה לכמה שעות ואז שוב מתנתק ורוב הפעמים בכלל לא מתחבר... ניסיתי גם מירנדה, ניסיתי לשנות פורטים פתחתי את הפורט 5190 בנתב...ביטלתי פיירוול ליתר בטחון...כלום פשוט לא עוזר...אני משתגע מרוב עצבים!!! בבקשה תעזרו לי :'(
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
המחשב נתקע וכמעט לא יכול לזוז ושאני פותח את מנהל המשימות אני רואה את הפקודה הזאת איזה 3 כאלה והם תופסים את כל המשאבים של ה cpu מה זה ואיך אני מעיף את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך את התוכנה winavi הגירסא המלאה....תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
איך אני מעיף את זה משם? רשום לי ממש ליד שם האתר שפתוח, MOZILLA FIREFOX (BUILD 2010120307514) זה סתם מיותר ומציק. ניסיתי להתקין מחדש, ולא צלח. אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התיקיות מופיעות בHD > ניכנסתי לתקיית האיחסון של OE והכל שם אבל אני לא רואה את זה ברישום התיקיות והקבצים בתוכנה עצמה של OE אני זוכר שאפשר למחוק איזה שהוא קובץ ?> וOE משחזר אותו אוטומטית > ואז הכל מופיע כמו שצריך מחדש מישהו יודע איזה קובץ אחראי לרישום עץ התיקיות ? וביכלל איך פותרים את הבעיה ? THX!
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הלוח שבכותרת כאשר אני שומע מוזיקה הקול פושט נעלם חיפשתי בגוגל ומצאתי דיון ישן שמישהו אומר שיש ללוח הזה בעיה עם הציפ של הכ.קול האם זה נכון ?... או שמא סתם קישקושים ? :'( אני דאווקא הייתי מאוד מרוצה מעבודתו של הכרטיס 7.1 המובנה שיש לי כרגע :'( מה אני יכול לעשות כדי לפתור את התקלה ללוח יש עדיין אחריות יצרן ! עם זה משנה הלוח הוחלף לחדש לפני פחות מחודש כי הקודם הלך לעולמו בגלל ספק כוח דפוק ככה שלא נראה לי שזה חומרתי או שלא ? אולי עדכון ביוס יפתור תבעיה .... נ.ב הקול חוזר אחרי שאני עושה ריסט או פשוט עושה נתק והתחבר מהמערכת הפעלה !? עזרתכם חשובה לי תודה רום ;D
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש איזה עבודה שכתבתי, ואני רוצה להדפיס אותה כמו ספר (יעני שני צדדים לכל דף). יש דרך חוץ מלהדפיס את דף אחד, להפוך את הדף, להדפיס דף 2, להכניס דף חדש, להדפיס דף3 וכו'?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנת צפייה בוידאו שניתן לשלוט בה על מהירות הנגינה תודה עריכה: מצאתי לבד (VLC) אפשר לנעול וסליחה על הצעירות...
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני מנסה להכנס (יש לי מנוי שם אבל כעת האתר בחינם) לשיעורים באתר אבל לא ניתן ללחוץ על קישור (הקישור אינו לחיץ בכלל). לדוגמה: אני נכס לתיכון ובגרויות ואז בצד בוחר מתמטיקה אבל כשאני רוצה ללחוץ על הקישור לשיעורים לא ניתן ללחיצה זה כמו כתב רגיל. (הקישורים : מתמטיקה 3 יח"ל, פרקים ב 4-5 יחידות-בפיתוח.) במחשב השני שלי ב IE 7 זה כן עובד (אבל מערכת xp). אשמח לפיתרון. עשיתי ניקוי באמצעות CCleaner ועדיין לא עוזר.
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי סרטונים ואני רוצה לשפרהאיכות שלהם האם אפשר לעשות את זה? אני מתכוון על ידי הגדלת רזולוציה או תוכנה מסויימת תודה
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,היום קיבלתי את המשלוח שלי של הKaspersky Anti-Virus Personal Pro 2005 שלי,האנטי-וירוס הזה מדהים,המחשב שלי הרבה יותר קל,הסריקה שלו קצת מייגעת אבל היא יעילה (גילה 7 וירוסים לביינתים) והממשק די סביר. התוכנה סורקת את עצמה אוטומטית כל 3 שעות והוא מעדכן את עצמו אם יש עידכון. היא פועלת ברקע ואני לא מתעסק איתה,כך לפי דעתי צריכה לעבוד תוכנת אנטי-וירוס. היתרונות:התוכנה יעילה מאוד ונותנת תמורה לכסף. חסרונות:הסריקה מייגעת ציון: 9.2 שורה תחתונה:מומלץ ביותר! מחיר: 149.99 ש''ח חנות: רשת חנויות BUG
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להעביר hd בין 2 מחשבים עם ציפסים שונים קראתי באחד הנעוצים שצריך לבטל דרייברים ide+agp אני לא מוצא את הדרייבר של agp יש לי אקספי בעברית תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-