תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות את הגירסא החדשה של Norton Internet Security, כל שנה אני קונה את הגירסא החדשה, אך בגירסת 2004, התוכנה התחילה די להעיק על המחשב שלי ( למרות היותו P4 -2.0 ) ודי האיטה את הגלישה באינטרנט וכו', לדעתי היא הייתה די גרועה. השאלה שלי היא האם הגירסא החדשה טובה יותר ( מבחינת ביצועים, מהירות סריקה ושאר ירקות ) ?
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Cubase 5 VST על מערכת ההפעלה XP? כי כל פעם שאני מפעיל אותה הוא נותן לי שאיזה שהוא הודעה בקשר לרישום ב KARNEL32, מישהוא יודע מה הסיבה לבעייה, אני יהייה יותר מפורט שאני אגיע הביית ותהייה לי צילום מסך כדי שתיראו.. ;D
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
מה קרה לטמבלים מM$ - החליקו על השכל ואח"כ זרקו אותם במדרגות של המקדש הבאהי בחיפה??? WTF??? הם מחקו ת'פקודה הזו מהלכסחכון של ה - DOS בכאילו של הWINXP... אני רוצה לעשות קובץ BATCH קטן ונחמד שיבצע מחיקה של כל הדרעק מסיפריית הTEMP שלי(זה שיש כזו לכל USER כבר קלטתי לבד)! ראיונות לצחליפים יתקבלו בברכה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש את התוכנה הזאת [h=1]BitDefender USB Immunizer היא מחסנת את הדיסק און קי שהוא לא יעביר ווירוסים למחשבים שבו אין. השאלה שלי , אני מעוניין להעביר קבצי ראר (של משחק) ממחשב שיש בו ווירוסים למחשב שאין בו ,אז האם גם הקבצים שאני מעביר למחשב השני מחוסנים? או שיקרה מצב שהדיסק און קי עצמו לא מעביר את הווירוסים אבל הקבצים שאני יעביר למחשב שאין בו ווירוסים הם יפיצו ווירוסים במחשב? תודה. [/h]
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני צריך תוכנה שתתנתק מהאינטרנט אחרי זמן מסוים ומיד אחרי זה תתחבר.... מצב לתוכנה כזאת? או לחילופין שתחליף פרוקסי כל שעה....
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם מקרה מוזר קרה לי אמש (חמישי) בשעת ערב לא מאורחת. לרגע הזזתי מערכת עתיקה אצל קרוב משפחה, דבר שכבר עשיתי בעבר יותר מפעם אחת, ופתאום המערכת החלה לחפש רשת ולאחר זמן קצר הודיע לי שאין רשת. בדקתי חיבורים, בדקתי עם כבל חדש, גם נוריות החיווי שבכרטיס ה-LAN דלקו ועדיין רשת אין. בתחילה נורית החיווי בראוטר דלקה והראתה שאמורה להיות רשת. אבל בשלב מסויים גם היא כבתה - ופחות או יותר נשארה מאז כבויה. לאחר חיבור פעם נוספת של כבלים המחשב הודיע לי שהוא גילה חומרה חדשה ובבדיקה קצרה התברר שאכן מדובר על כרטיס הרשת. ניסיתי לשחזר את המערכת לנקודה לפני הבלגן (רביעי בבוקר)- לא עזר! הדרייבר הנעלם עדיין נעלם. עדיין אין רשת והוא מדבר על חומרה חדשה. ניסיתי לחפש דרייברים ברשת ולהוריד, תוך כדי…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בקיצור, יש לי סרט של פחות או יותר 7 דקות שאני רוצה לקודד לavi. ניסיתי עם הגדרות דיי מנוחשות (שורש נ.ח.ש) ועם DivX ויצא נוראי (ריבועים על כל המסך לאורך כל הסרט, לדוגמא) על הגדרות דיפולט הגעתי ל1.6 ג'יגה (מיותר לציין שאני מעדיף שזה יהיה יותר קטן...) ומחקתי בינתיים, למרות שאם אין ברירה אני אעשה את זה ככה וזהו. בקיצור, איך בידיוק אני צריך לשמור ככה שיראה טוב אבל ישמור על משקל שפוי? חוץ מזה, אני מניח שעם שום הגדרות לא אמורים ליהיות ריבועים על המסך, מאיפה זה בא בידיוק ומה לעשות כדי למנוע את זה? מקווה שזה הפורום הנכון, לא מצאתי שום דבר שקשור לעריכת ווידאו בצורה רשמית.. תודה, גיא.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פתאום אני לא מצליח לראות סרטונים באינטרנט? איך אני מסדר את זה? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם מעדיפים? אני משתמש ב FF3.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב! אני סטודנט וכל החומר הלימודי שלי נכתב במחשב (טאבלט). בגלל זה אני צריך לגבות באופן שכיח מאד. אני מחפש תוכנה שאני פשוט אצטרך להכניס את הדיסק און קי והיא תעשה סנכרון בין התיקיות באופן אוטומטי. כמו כן, צריך תמיכה בעברית. תוכנה אחרת שהשתמשתי (syncback) לא הצליחה להעתיק קבצים ותקיות בעברית. תודה מראש, גלעד.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
זה לא עד כדי כך מפריע לי אבל התוכנה הזאת עולה כל פעם עם הווינדווס ואני צריך תמיד לסגור אותה. היא לא מופיעה בהוספה / הסרה של תוכניות ואני אשמח לדעת איך אפשר לגרום לה לא לעלות עם הווינדווס
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הכוונה בהרצת שתי חלונות - להריץ שני סרטים או יותר במקביל דרך הVLC אפשר לעשות דבר כזה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי Windows 7, ואני משתמש באקספלורר שמגיע איתו. אני לא מעוניין להחליף דפדפן. אני מנסה להכנס לאתר שמציג מצלמות אבטחה במפעל שלי, נכנסים לזה ע"י הקלדת כתובת IP בשורת הכתובת ואז צריך להקליד שם משתמש וסיסמה. לפני הפירמוט זה עבד יופי, אבל עכשיו אחרי שאני מקליד שם משתמש וסיסמה, זה נתקע ומופיע לי "אינטרנט אקספלורר הפסיק לפעול". מישהו יכול לעזור? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום . חבר שלי הביא לי לפרמט לו את המחשב והזהיר אותי מראש שהכרטיס קול בעייתי ולא עובד מהרגע הראשון עם כל הדרייברים שהוא ניסה. בדקתי את הכרטיס קול (המובנה) והלוח אם ב everest זה הלוח אם לפי אוורסט : Motherboard ID 63-0304-009999-00101111-101905-P4M800CE$A0398001_BIOS DATE: 10/19/05 16:50:19 VER: 08.00.12 וזה הכרטיס קול : VIA VT8237A/8251 High Definition Audio Controller PCI ניסיתי כמה דרייברים שכיבכול אמורים להתאים אבל זה רשם לי שאין לי את הכרטיס הנ"ל במחשב. אם מישהו יוכל להביא לי דרייבר מתאים אני אודה לו מאוד תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגירסה החדשה של מוזילה, 1.6, אמורה לצאת בתוך ימים ספורים. שני באגים משמעותיים למשתמשי עברית עשויים לחכות רק לגירסה הבאה, אבל כאן אתם יכולים לעזור. בלינק המצורף ניתן להוריד גירסת נסיון שכוללת את התיקונים, לבדוק אותה ולקבוע האם כדאי למוזילה להכניס את התיקונים כבר לגירסה הקרובה, או לשפר ולהמתין איתם עד לגירסה הבאה. שלב א' הורדה והתקנה 1. הורידו את הקובץ הבא:? mozilla_bin.exe? (8MB)? 2. הריצו אותו ולחצו על Extract. התיקיה mozilla_bin תפרש לצידו של הקובץ. 3. פתחו את התיקיה nozilla_bin והריצו את mozilla.exe. הדפדפן ייפתח. כדאי שתשתמשו בו קצת כדי לוודא שכל הדברים הבסיסיים תקינים. שלב ב' בדיקות זה השלב החשוב שלשמו התכנסנו. אם אתם רוצים שגירסה 1.6 תהיה איכותית ונטולת תקלו…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באיזה דרכים אוכל לברר עם באמת פרצו לי? ואיך למנוע את זה? :s05:
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדלקתי עכשיו הורדה בUTORRENT ושמתי לב לקפיצה במהירות ההורדה בכמה שניות ראשונות של ההורדה. אחרי זה המהירות ירדה ל-10-20 KB... (תמונה..) למה זה קורה ואיך אפשר לגרום לUTORRENT להוריד במהירות גבוהה תמיד? כמו כן, אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי למדריך טוב להגדרות של UTORRENT. כל מדריך שאני מוצא באינטרנט, משהו טיפה שונה שם ואני לא יודע מה לבחור.. אשמח אם מישהו ידע להפנות אותי למדריך שעובד הכי טוב.. (כמובן שיהיה נחמד אם הוא יהיה בעברית, אבל גם עם אנגלית אני אסתדר..) תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי הבנתי שהתוכנה TCP OPTIMIZASER מעולה בלעשות את האינטרנט יותר מהיר... איך אני משתמש בה? כלומר אילו נתונים עליי להכניס ע"מנ שהתוכנה הו באמת תמריץ לי את המחשב..
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, צילמתי משהו בפלאפון (גלקסי 3) ... אך קרה שבאמצע הפכתי את הפלאפון: ממצב שהוא היה מאוזן למצב "מאונך" (כמו שמחזיקים אותו בשיחה). מה שאני רוצה זה לערוך איכשהו את הסרט שכולו יהיה במצב "מאוזן". ניסיתי לעשות זאת באמצעות Movie Maker של ווינדוס....שאמורה לאפשר הפיכת חלק מהסרט למאוזן. אך משום מה אני לא מצליח להפעיל את האופציה הזו...כאילו זה נעול. אשמח לעזרה...הכוונה וכ'ו.... תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה שאני מתכוון זה נניח שיש לי סרט ואני רוצה לרשום בתחילת הסרט נניח משהו כמו "הסרט צולם בשנת...וכו'" אני ממש לא מתכוון לכתוביות של תרגום.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-