עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי חברים הכנתי מדריך איך להוריד שירים מיוטיוב תוך שניות פרגנו בלייק / תרשמו לערוץ שלי מעלה מדריכים גיימינג אנבוקסינג

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by moria1235,

מועדים לשמחה, אם ההודעה לא קשורה לכאן אז זה בסדר אם תעבירו אותה לא הייתי בטוחה איפה לכתוב אותה יש לי בעיה אם השרתים באימיול: השרת של הKAD מתחבר ואילו בלשונית של "שרתים" לא כתוב לי מחובר אז אני לוחצת על המקש שבצד ימין זה מנסה להתחבר אבל לא מצליח ואומר שאין שרתים תקינים (הסימן של האימיול בשורה העליונה -בשורת הפונקציות הכללית,כן מחובר)-זה אומר שהשרת של הEDK2 לא מצליח להתחבר לפעמים כשאני פותחת את האמיול הוא אומר שיש שרתים מעודכנים שצריך להוריד ניסיתי לעשות את זה אבל זה לא עזור(או שאני לא עושה נכון) מקוה שהבעיה שלי הובנה,כי קשה לי להסביר אותה תודה רבה, לילה טוב וחג שמח!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Norm4nde,

שלום לכולם יש לי 7800gt ... ושאני מנסה להוריד את הדרייברים לכרטיס מסך מהאתר של nvidia הוא רושם לי שאין לי את הכרטיס מסך!@#? מה לעשות דחוף כי זה תוקע לי את המשחקים http://img161.imageshack.us/my.php?image=7800gt6xu.jpg

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by izir,

שלום עדכנתי לוינודס 8.1 אבל הוא לא קורא את הדיסקים של הדרבירים לא של הכרטיס מסך ולא של הלוח אם יש לי לוח אם : B78M-D3H (GIGABYTE( מעבד I3 וכרטיס מסך 6970 לכרטיס מסך מצאתי דריבר אשמח לדריבר רק להורדה אני לא מצליח למצוא ללוח אם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ben007,

יש מן כלי/אפקט בפוטושופ שגורם לתמונה להפוך לשילוב של תמונה רגילה ונגטיב. תמונה רגילה שהופכת לאט לנגטיב ומסתיימת. ( אני יודע, תיאור עילג. ) מה השם של האפקט?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ^HocK^,

מחפש תוכנה לשליחת הודעות לפלאפון GMS של אורנג'... ניסיתי את התוכנה SMS4all וזה לא עובד...לפחות לא לי כי צריך להרשם באורנג' ולי יש bigtalk ובגלל זה אין אפשרות שליחה אם מישהו מכיר תוכנה טובה לשליחת הודעות לאורנג' שיתן לי את הכתובת. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by yuvy11,

שלום לכולם לפני כשבוע רכשתי מחשב חדש (שמיועד בעיקר לגראפיקה) .... התקנתי את התוכנות שאני צריך ושמתי לב שבאחת מהתוכנות יש בעיה ... הבעיה היא שכל פעם שאני נכנס לתוכנה היא פשוט קורסת (חשוב לציין שבמחשב הקודם היא עבדה מצויין) התוכנה היא Corel Videostudio x5 ... המפרט של המחשב שלי הוא intel core i7 3770K kingston 16 GB RAM 1600MHZ NVIDIA GTX 660 TI Gigabyte Z77X-UD5H s1155 אני לא חושב שזאת בעיה של חומרה כי במחשב הקודם זה עבד... ד"א התוכנה מקורית! תודה רבה רבה לעוזרים ושבוע טוב (:

8. אני מחפש תוכנה למחשב פשוטה לשימוש שאני יכול לבחור לדוגמא 50 תמונות מהמחשב ואז היא תיצור לי מזה סרטון שכל 2 שניות זה מתחלף לתמונה הבאה. וצריך גם אפשרות להוסיף מוזיקה לסרטון. מה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by gshhar,

שלום לכולם. יש לי רדאון 9600XT של ספייר ולאחרונה יש לי כל כמה דק' תקיעות קטנות בסקטים למשך איזה חצי שנייה. ניסיתי את הדרייבר הכי חדש אבל זה לא עזר ועכשיו אני עם גירסה ישנה יותר,4.1 אבל גם זה לא עוזר. פירמטתי את המחשב שלי אבל גם זה לא עזר ועד לא מזמן לא הייתה לי את הבעיה הזו. מה זה יכול להיות ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by chenrp,

שלום, יש ברשותי דיסק המכיל תוכנה. יש לי רישיון לתוכנה והכל חוקי. אבל... הדיסק בפורמט DVD. אני מעוניין להתקין את התוכנה במחשב ללא כונן DVD, והתוכנה תמיד צריכה את הדיסק המקורי לשם פעולה תקינה. חשבתי שאוכל להעתיק את תוכן הדיסק למחשב הזה דרך רשת מקומית. העתקתי אך התוכנה לא מזהה את הקבצים בתור דיסק. האם אפשר ליצור קובץ IMAGE מהדיסק הזה ולהפעיל את הIMAGE הזה דרך DEMON TOOLS? ניסיתי דרך ANYDVD והתוכנה הזו אומרת שהדיסק לא מוכן...? אשמח לעזרה מכם. תודה מראש לעונים!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. יש לי סרטון במחשב שהעברתי אותו לקיבצי BMP (כ 200 קבצים\תמונות) איזה תוכנה יכולה לעזור לי לעשות אנימציה מכל הקבצים האלה בדרך הקלה ביותר?? ויש לי את הקובץ של הסרטון שהוא ב AVI אפשר לעשות איתו משהו ולהפוך אותו גם ל GIF??? נ.ב הקבצים מסודרים לפי מספרים כמו: 0.bmp 1.bmp 2.bmp 3.bmp

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני צריך תוכנה כדי לערוך כתובית בסרט כך שייצא לי סרט עם תרגום מובנה...... תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני מתכנן להזמין צורב דיוידי חדש ומכשיר דיוידי לחדרי הקט.. אני צריך שתמליצו לי על תוכנות שימושיות שבהן אני יוכל לצרוב את הסרטים דיוידי, סדרות וכו'. תוכנות שאני יוכל ליצור גם תפריט נגיד לעונה שלמה של סדרה מסוימת ותוכנה שבה אני יוכל להדביק את הכתוביות לסרט עצמו.. תודה על העזרה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by tood,

בוקר טוב חברים יקרים, התקנתי תוכנה זו ,הבעיה: מתוך הדפדפן>דף>שליחת דף בדואר אלקטרוני>שליחת קישור בדואר אלקטרוני.נפתח חלון אאוטלוק. אני מעוניין שהמטלות האלה יבוצעו באמצעות תוכנת הדואר incredimail . תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני רוצה להוסיף מנוע חיפוש לתיבת החיפוש שבאה עם FIRFOX אבל כשחיפשתי ברשת אמרו לי לפתוח את פנקס הרשימות להעתיק למחוק לשנות...ולא בדיוק הבנתי. אני יודע שב-EI7 הולכים למנוע חיפוש הרצוי מקלידים לחיפוש מילה מסוימת ואז מעתיקים את הכתובת לאשף של EI וזה מוסף לבד. אין אפשרות כזו ב-FIREFOX

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Sesshomaru,

תראו, אימיול כל הזמן עבד לי בזמן האחרון ולא היו בעיות, אך פתאום אני מנסה להכנס ויש לי הודעת שגיאה, תראו: עזרה, בבקשה...

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום רב אני משתמש חדש בפיירפוקס 3 אבל שני סיבות שמונעות ממני מלהישאר עם הדפדפן הזה 1. כשאני פותח את מהמועדפים הוא נפתח על האתר שאני גולש בו כרגע כאילו הוא דורס לי אותו אני רואה שכשאני פותח אתר מהמועדפים הוא יפתח אותו בטאב חדש 2.במקסטון יש אפשרות שאני גולש בעמוד מסויים אני רוצה לפתוח משהו מסויים בעמוד בטאב חדש אני פשוט הייתי גורר את מה שרציתי ואז הוא היה נפתח בטאב חדש בפיירפוקס אין את זה מישהו יודע איך אני עושה את זה ? הורדתי את ה TAB MIX PLUS וזה לא עזר... תודה מראש לכולם [=

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by platinum,

מישהו יכול להשיג DRIVER למודם מסוג ALE 130 USB למערכת ההפעלה VISTA

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אממ ראיתי את אורגנית 3000 אבל זה פסנתר כנף וזה צליל לא טוב... מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, צילמתי משהו בפלאפון (גלקסי 3) ... אך קרה שבאמצע הפכתי את הפלאפון: ממצב שהוא היה מאוזן למצב "מאונך" (כמו שמחזיקים אותו בשיחה). מה שאני רוצה זה לערוך איכשהו את הסרט שכולו יהיה במצב "מאוזן". ניסיתי לעשות זאת באמצעות Movie Maker של ווינדוס....שאמורה לאפשר הפיכת חלק מהסרט למאוזן. אך משום מה אני לא מצליח להפעיל את האופציה הזו...כאילו זה נעול. אשמח לעזרה...הכוונה וכ'ו.... תודה רבה!

22. Started by yuraxp,

עם איזו תוכנה פותחים כזה קובץ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by overload,

שאחרי שאני מתחבר לשרת בMIRC מופיעה לי ההודעה הבאה בחלון: [DC]xdcc-E507 No such nick/channel זה לא מפריעה לי, אבל אני יודע שזה לא אמור ליהיות כך אז תעזרו לי בבקשה. אם לא הבנתם הנה תמונה:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Haflo,

איך אני הופך קובץ בפורמט WMA לפורמט Wave or Mpeg3? מושג למישהו? anyone? ???

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. איפה מבטלים בדיקה אתרים פישינג באקספלורר 8? כי הגלישה שלי מאוד מאוד איטית. אני מנסה ליבדוק אם הגלישה אתרים ישראלים מהירה. בתודה מראש מיקי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.