תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
-
ואיך אפשר להקליט את המוזיקה ממצגת?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש תוכנה שתראה לי כל דבר שבוצע על ידי המחשב כגון אתרים שגלשו דברים שכתבו בגלישה היסטוריה גלישה בקיצור שיופיע כל דבר אשר נעשה בגלישה כולל כתיבה בתודה ענקית לעוזרים והמגיבים וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאמורה לפתור את הבעיות... http://dl.cnet.com/downloads/0-1896420-100-6525083.html?st.dl.1896420-101-6525083.bc.1896420-100-6525083
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי Word 2006 באנגלית ושאני כותב בעברית אז זה לא מתקן שגיאות כתיב.. מה אני אמור לעשות בשביל שזה יתקן שגיאות כתיב בעברית??? ואיך משנים (אם אפשר) את השפה בתוכנה מאנגלית לעברית??? דניאל.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי הבנתי שהתוכנה TCP OPTIMIZASER מעולה בלעשות את האינטרנט יותר מהיר... איך אני משתמש בה? כלומר אילו נתונים עליי להכניס ע"מנ שהתוכנה הו באמת תמריץ לי את המחשב..
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדהים לפעמים עד כמה לא פשוט בלשון המעטה להתקל בדברים שלא מצליחים! כמו למשל לצרוב סרטים על גבי DVD יש לי כמה סרטים שהם כבר בפורמט DVD ואני סה"כ מנסה להדביק תרגום קראתי פה המון פרסומים על "איך לעשות"! אבל תמיד נתקעה בבעיות כמו ב DVD2SVCD שיכולה להיות תוכנה מענינת וטובה אבל אחרי 20 קונברטים ללא הצלחה זה מתחיל להעיק פניתי לדעתי כמו רבים אחרים לDOOM9.ORG לא כל כך הבנתי מה רוצים ממני! או שניסיתי להבין אבל לא יוצא! אולי משהו מה"תותחים"שבינכים יעשה לנו פשוטי העם איזה מדריך בעברית פשוט וקל שלא נצטרך להתקל בבעיות שכביכול יכולות להיפתר בלחיצת כפתור
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה AntiVirus אתם ממליצים עליו וגם איזה פיראוול אתם ממליצים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים! מישהו מכיר איזה NOTIFIER שמודיע על מיילים חדשים בלי לפתוח את הWEB כל הזמן או את הOUTLOOK...? ניסיתי את הNOTIFIER המקורי של GMAIL והוא לא עובד הכי טוב...הוא לא מסתנכרן וכו'... אם אתם מכירים משהו בבקשה תגובות...
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צהריים טובים. אני מנסה לפתוח קובץ באמצעות winrar ועולה לי השגיאה הבאה: מבקש את עזרתכם בפתרון הבעיה. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם HDD REGENERATOR מומלצת? האם יש תוכנה טובה יותר?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כותרת ? למדרתי את לעבוד עם התוכנה CS5 ולא ממש הסבירו שם איך עושים אנימצייה שתשתלב בתמונה קיימת
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האם בתוכנה הזאת אפשר לסרוק מסמך ולהוציא משם את התוכן לטקסט ? (לשלוף מתמונה את הטקסט הכוונה) אם כן... איך?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם מעדיפים? אני משתמש ב FF3.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בדפדפן של אקספלורר גרסה 8. עמלתי זמן רב על סידור המועדפים שלי בתיקיות משנה, לפי נושאים. כעת אני רוצה לייצא אותם לדיסק חיצוני, למקרה של נפילת מערכת ההפעלה שתאלץ אותי לבצע שחזור (כפי שקרה לי לפני יומיים) השאלה, האם מבנה התיקיות של המועדפים יישמר, לאחר שאנסה לייבא למצב התקין? במילים אחרות, האם לא אצטרך לבצע מחדש את סידור המועדפים בתיקיות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי סרטים ישנים בגרסה מסוימת שאני לא מוצא להם תרגומים מתאימים מבחינת תזמונים. יש תוכנה כל שהיא שיכולה לתזמן מחדש תרגום אחר? ז"א אני טוען לסרט תרגום שלמשל מקדים ב- 5 שנים את הסרט ואז התוכנה מסדרת את זה ושומרת את זה על התרגום לתמיד? אני יודע שאפשר לתזמן בתוכנות ניגון, אבל אני רוצה את זה לסטרימר בסלון לכן זה צריך להיות מוכן כבר בתזמון נכון בכתוביות עצמם.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה לא עד כדי כך מפריע לי אבל התוכנה הזאת עולה כל פעם עם הווינדווס ואני צריך תמיד לסגור אותה. היא לא מופיעה בהוספה / הסרה של תוכניות ואני אשמח לדעת איך אפשר לגרום לה לא לעלות עם הווינדווס
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! סיימתי לפרמט !! עכשיו אני רוצה לנעשות דפדפן חדש..עד היום השתמשתי ב AVANT,דפדפן דיי טוב מצעיה הרבה קל לשימוש. היום חשבתי להתקין FireFox אבל שמעתי שגילו שם פריצה גדולה או משהו כזה שלא ממש הבנתי אז חברים מה אתם אומרים שכדי? תודה על התמיכה!
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמאפשרת לי לשנות את הקול במיקרופון בתוכנות כמו SKYPE וכו'.... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך את עזרתכם המיידית, בעמוד שהעתקתי מהנט ואני רוצה להדפיס בוורד מופיעות לי המילים בסדר הפוך! למשל המילה שלום תופיע כך: "םולש" רציתי לדעת איך להפוך את הטקסט דרך וורד חזרה. לאזרתכם אודה. והרי העמוד המדובר
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גם לכם יש מלא באגים במאיה 2011? קריסות עם ערכים שליליים ב-NURBS PRIMITIVES ובעייות עם VIEWPORT 2.0? ניסיתי גם את SERVICE PACK 1 וגם רגיל, בשניהם מלא בעיות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדלקתי עכשיו הורדה בUTORRENT ושמתי לב לקפיצה במהירות ההורדה בכמה שניות ראשונות של ההורדה. אחרי זה המהירות ירדה ל-10-20 KB... (תמונה..) למה זה קורה ואיך אפשר לגרום לUTORRENT להוריד במהירות גבוהה תמיד? כמו כן, אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי למדריך טוב להגדרות של UTORRENT. כל מדריך שאני מוצא באינטרנט, משהו טיפה שונה שם ואני לא יודע מה לבחור.. אשמח אם מישהו ידע להפנות אותי למדריך שעובד הכי טוב.. (כמובן שיהיה נחמד אם הוא יהיה בעברית, אבל גם עם אנגלית אני אסתדר..) תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני הבעיה שלי ,איני בטוח אם אני במקום המתאים בקשר לנושא העיתי אז אם אני צודק בבקשה תפנו אותי למתאים רציתי לדעת מאיפה(להוריד) ואיך (להתכין ) כותרות (תרגום) לסרטים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה דעתכם על הגרסא החדשה? זה עובד טוב ? ללא איבוד מידע? http://www.myinfima.com/ זה הטענות: Achieve Compression: MP3: 56%, BMP: 96% JPG: 32%, DOC: 96% AVI: 65% זה באמת נכון?
-
התקנתי Windows 7 מחדש, והפעלתי את ה-First time wizard של Internet Explorer 8. עכשיו כל פעם שאני צופה באתר אינטרנט ולוחץ על הטקסט, אני רואה סמן מהבהב (כאילו אני בתיבת טקסט שמאפשרת כתיבה). זה ממש מעצבן (ולפעמים גולל את הדף למטה למיקום של הסמן, אם לחצתי על הרקע)! מישהו נתקל בתופעה? איך אפשר לפתור? תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 5.03.2010 בשעה 11:24:47 OK מצאתי את הפתרון לבעיה...מתברר שב-IE יש מצב שנקרא Caret Browsing ואפשר להפעיל/להפסיק אותו ע"י לחיצה על F7 (או דרך תפריט View). זה מצב שמאפשר לגלול / לסמן טקסט בעזרת המקלדת (בדיוק כמו ב-Word / Notepad). פיצ'ר מעצבן! עריכה: כמו כן הייתי צריך לבטל את "Enable caret browsing for new windows and tabs" תחת tools -> inter…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-