תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
צילמתי הרבה תמונות ע"ג כרטיס 2GB כאשר רציתי להעביר את התמונות למחשה לא כלן מצליחות להפתח ואני רואה רק חלק(הן מופיעות אך התמנה לא מוצגת) במצלמה אני רואה את כל התמונות . מה עלי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מה אתם מעדיפים? אני משתמש ב FF3.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תופע מוזרה מאז שעברתי ל7 שאני משחק בnfs underground 2 אז אני לא יכול למשום מה לשמור את המקשים שאני רוצה בהגדרות..אני נגיד מגדיר את המקשים שאני רוצה וזה אני יכול לשחק איתם במשחק..וגם אם אני שומר את המשחק..ברגע שאני יוצא ויכנס למשחק שוב אז שוב המקשים יחזרו כאילו הם היו ברירת מחדל.. מה עושים? ניסיתי את התיקיות של המשחק ושל השמירה להגדיר שלא יהיו לקריאה בלבד המשחק מעודכן לגירסה הכי גבוה ניסיתי להסיר ולהתקין שוב..ניסיתי לעשות שחקן חדש..כלום לא עוזר...אני משתגע! מה אפשר לעשות? ???
-
שלום לכולם סליחה אם עברתי את החוקים של הפורום בעבר אני מצטער על זה וזהו! לעינינו! אני מנסה לפרמט את כונן C במחשב של חבר שלי שהוא במערכת קבצים של FAT32 . הבעיה שהדיסק של הXP לא נותן לי למחוק את C ולהתקין על C חדש שיווצר את מערכת ההפעלה וכשאני נכנס לדוס דך דיסקט האיתחול של 98 הפקודה FORMAT C (עם נקודותיים אחרי הC) לא מתקבלת! הדוס רושם BAD COMMAND ואני לא יודע להישתמש בFDISK כמו שהמליצו לי! הפירמוט הזה דיי חשוב לי אז תודה רבה רבה לכל מי שעוזר! בתודה ניב :D
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הכוונה בהרצת שתי חלונות - להריץ שני סרטים או יותר במקביל דרך הVLC אפשר לעשות דבר כזה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי Windows Media Player 9 בעברית ומערכת הפעלה WinXP Pro Corp SP1 באנגלית. כשאני מפעיל סרט על מסך מלא (במדיה פלייר 9), רואים בהתחלה במסך מלא, אך עם פסים של ה-Controllers מלמעלה ולמטה (הכפתורים של ה-play, pause וכו'...) לאחר כשתי שניות שאני לא נוגע בעכבר, ה-Controllers נעלמים ואז רואים באמת במסך מלא. אך הבעיה היא שכל תזוזה, אפילו תזוזה ממש קלה של העכבר, גורמת ל-Controllers לחזור ואז שוב הסרט לא במסך מלא... רציתי לדעת איך אני יכול להגדיר שלא יראו את ה-Controllers במסך מלא.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פתאום אני לא מצליח לראות סרטונים באינטרנט? איך אני מסדר את זה? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי סרטון במחשב שהעברתי אותו לקיבצי BMP (כ 200 קבצים\תמונות) איזה תוכנה יכולה לעזור לי לעשות אנימציה מכל הקבצים האלה בדרך הקלה ביותר?? ויש לי את הקובץ של הסרטון שהוא ב AVI אפשר לעשות איתו משהו ולהפוך אותו גם ל GIF??? נ.ב הקבצים מסודרים לפי מספרים כמו: 0.bmp 1.bmp 2.bmp 3.bmp
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
(כמו שיש miriam לעברית...) מחפש פונט שיש אותו כבר בוורד 2003
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי להשתמש בכל מיני תוכנות לא הצלחה. אם מישהו מכיר דרך / תוכנה אני אשמח אם הוא ישתף אותי/אותנו.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בא להמשיך הורדה ואני מקבל הודעה כזאת: Unable to write to file, disk full? 451 Transfer aborted. Broken pipe ויש לי 6 ג'יגה פנוי בכונן, מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://my.opera.com/chooseopera/blog/2010/10/14/opera-11-will-have-extensions אני אשכרה מתרגש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם. אני זקוק לעזרה, בהבנת קובץ הלוג של תוכנת Combofix . אני זקוק לעזרה בעברית (אני די מתקשה בהבנת חומר טכני באנגלית) . מצורף קובץ ה לוג : אשמח לעזרתכם. Robitusinm
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ,אני מחפש תוכנה לבדיקת ההרדיסק תוכנה שבודקת את התקינות שלו כמו התוכנה שיש בוינדוס היא פשוט לא עובדת לי תוכנה שבודקת האם יש bad sektor בהרדיסק
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
תוכנה שאני יסרוק לדגומא טקסט בעברית בכתב יד והיא תמיר לי את הטקסט בדיוקה אפשרי לכתב רגיל..... אני יודע שקיים תוסף כזה לאופיס בשפות אנגלות ועוד אבל לא בעברית. רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שעונה לדרישות שלי או לפחות למשהו דומה...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הנבלה לא מספיק לפתוח חלונות חדשים על הטלויוזיה, שכבוייה רוב הזמן, מה שמצליח לחרפן אותי. מה אפשר לעשות כדי שההתנהגות הזו תפסיק?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ואם NERO עושה את זה אז איך מגיעים לזה??
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
תיראו שנגיד אחותי משחקת במישחק און ליין של מריו הינה לינק http://www.net-games.co.il/online-ga...Ice-Tower.html ואז באמצע שהיא משחקת הפעלתי את המנהל משימות וראיתי שהמעבד בין 27-31% כל המשחק ,מישהוא עם מעבד דומה יכול בבקשה להיכנס ללינק להפעיל מנהל משימות לשחק בקטנה וליראות על כמה המעבד?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי. ברשותי אנטי וירוס AVG FREE 8.0.אני מעדכן אותו כמעט כל יום. עכשיו כשבאתי לעדכן,קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה:A .bin file is missing הסרתי והתקנתי גרסה יותר חדשה שלו מאתר AVG ושוב קיבלתי אותה הודעה...כך שכרגע אני בלי אנטי וירוס ואני חושש לגלוש.מה עושים?..
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמתי לב שכאשר אני מסובב תמונה הגודל שלה משתנה? האם האיכות של התמונה משתנה? אם יש ירידה באיכות עם איזו תוכנה עדיף להשתמש על מנת לסובב תמונות Photoshop, ACDSee?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-