עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי תמונה עם רזולוציה ענקית איך אני מקטין אותה ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Haflo,

איך אני הופך קובץ בפורמט WMA לפורמט Wave or Mpeg3? מושג למישהו? anyone? ???

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום, ברשותי Windows Media Player 9 בעברית ומערכת הפעלה WinXP Pro Corp SP1 באנגלית. כשאני מפעיל סרט על מסך מלא (במדיה פלייר 9), רואים בהתחלה במסך מלא, אך עם פסים של ה-Controllers מלמעלה ולמטה (הכפתורים של ה-play, pause וכו'...) לאחר כשתי שניות שאני לא נוגע בעכבר, ה-Controllers נעלמים ואז רואים באמת במסך מלא. אך הבעיה היא שכל תזוזה, אפילו תזוזה ממש קלה של העכבר, גורמת ל-Controllers לחזור ואז שוב הסרט לא במסך מלא... רציתי לדעת איך אני יכול להגדיר שלא יראו את ה-Controllers במסך מלא.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by dror_gh,

שלום . חבר שלי הביא לי לפרמט לו את המחשב והזהיר אותי מראש שהכרטיס קול בעייתי ולא עובד מהרגע הראשון עם כל הדרייברים שהוא ניסה. בדקתי את הכרטיס קול (המובנה) והלוח אם ב everest זה הלוח אם לפי אוורסט : Motherboard ID 63-0304-009999-00101111-101905-P4M800CE$A0398001_BIOS DATE: 10/19/05 16:50:19 VER: 08.00.12 וזה הכרטיס קול : VIA VT8237A/8251 High Definition Audio Controller PCI ניסיתי כמה דרייברים שכיבכול אמורים להתאים אבל זה רשם לי שאין לי את הכרטיס הנ"ל במחשב. אם מישהו יוכל להביא לי דרייבר מתאים אני אודה לו מאוד תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by frogman,

אשמח אם למשהו יש את הלינק להורדה.....

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום רב, מחשב מסוג אינטל פנטיום 3 450 עם 384MB זיכרון שנרכש לפני 12 שנה מתקשה מאוד להריץ את הפרק האחרון של "יצאת צדיק" (כל הזמן נתקע). רציתי לשאול איך אני צופה בפרק על גבי המדיה פלייר של וינדוס? יש צורך להעתיק קישור לחלון הייעודי אבל לא מצאתי מהו הקישור הנכון. מדובר בחלונות XP מקורי. תודה לעונים, גיא.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. המדיה פלייר וגם נגן הקריסטל לא עומדים במשימה, הצבע נמרח.. יש המלצות??

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הנגן מדיה שלי לא תומך בעיברית. יש לי הרבה סרטים בפורמט MKV שמכילים תרגום מובנה,אבל אני לא מצליח ליראות אותו בנגן WD שלי. איך אני יכול לקרוע" את הכתוביות -להמרת כתוביות לקבצי Bitmap הלא הם- IDX/SUB

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ^HocK^,

מחפש תוכנה לשליחת הודעות לפלאפון GMS של אורנג'... ניסיתי את התוכנה SMS4all וזה לא עובד...לפחות לא לי כי צריך להרשם באורנג' ולי יש bigtalk ובגלל זה אין אפשרות שליחה אם מישהו מכיר תוכנה טובה לשליחת הודעות לאורנג' שיתן לי את הכתובת. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. ??

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום .. יש לי את המכשיר nokia 6230 וקיבלתי את הכבל usb למיתחבר למכשיר הנ"ל ! עכשיו הבעיה שאני מחבר את המכשיר למחשב הוא מוצא אותו אבל טוען שההתקן לא פעיל , ואני חושב שצריך דרייבר מסויים בשביל שהוא יזהה את החומרה החדשה ! ניסיתי לחפש בכל מיני מקומות עזרה או דרייברים אבל ללא הצלחה .. אשמח אם תוכלו לעזור לי .. שיהיה שבת שלום ! ותודה ....

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

איך אני במקום להעלות מערכת הפעלה מעלה את הדוס?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by wowohw,

שלום חברים, אני משתמש בטורנטים ואני משאיר את המחשב לשיתוף. כאשר אני בודק פורטים ביוטורנט עצמו מראה לי שהפורטים חסומים. חשוב לציין כי באתרים של הבדיקות הפורט תקין ( זה פורט אחד ולא רנדומלי ) הבחור מהתמיכה הטכנית עשה לי dmz לפורטים. אני מנסה לשתף אבל 3 שבועות רצוף יצא לי 2 וחצי ג'יגה של אפלואד. אני משתמש של 012 ועשיתי ניוד מבזק ספק+תשתית. ניסיתי גם דרך ביטורנט וגם דרך יוטורנט ועדיין לא נותן לי. עשיתי איפוס רשת דרכם והמהירויות תקינות. ההורגות תקינות, ואלו קבצים חמים שיש להם ביקוש ברשת ( בודק כל יום מחדש ) מישהו יודע מה מדובר ואיך פותרים את הבעייה הזו?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by pooowa,

היי

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by gil_st,

שלום אני מחפש פונטים בעברית (ואני לא מתכוון ל-GLOBES או שאר הפונטים שפתרו פעם את הבעיה של עברית בנטסקייפ ;D ) מישהו יודע ? למישהו יש לינק לאתרים עם משהו כזה ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. פירמטתי והתקנתי Windows XP SP3 על מחשב עם פנטיום 4 ו-256MB זיכרון. אין לי דרייברים של שום דבר במחשב. אבל, ההתקנה של Windows זיהתה והתקינה באופן אוטומאטי את הדרייברים לכל ההתקנים מלבד הכרטיס קול המובנה בלוח-אם ASUS P4S333-M (יש לי שלושה סימני קריאה צהובים על התקני מולטימדיה). למישהו יש אולי מושג מאיפה אני יכול להוריד את הדרייברים המתאימים (ניסיתי עדכון אוטומאטי)?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by CrossFire,

יש לי את התוכנה NIS07 ואני לא יודע איך אני עושה activation by phone, מישהו יודע שיסביר לי בשלבים! תודה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, יש לי כ45 קבצי RAR שמכילים קטע וידאו אחד (חולק לכמה RARים), כמו שכולם יודעים פותחים את הראשון, ואז הקובץ יוצא... הבעיה שאני לא מצליח , והWINRAR נותן את השגיאה הבאה: ! D:\*********: You need to start extraction from a previous volume to unpack **********.avi ! CRC failed in *****.avi. The file is corrupt השורה השניה מופיע הרבה פעמים. מישהו יודע איך אפשר לתקן את הקבצים ? או לפחות לדעת איזה אחד מהם פגום ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yz101,

לא בדקתי יותר מדי תכנים מדובר בקבצי TS, כלומר *.TS אצלי רצים חלק כשכל הCODEים המותקנים הם K-LITE עם Q6700 6GB ו9800GT. אצל אחותי PENTIUM D 820 2.8GHZ 2GB 2600PRO גם מותקנים K-LITE וזה נפתח, הסאונד עובד, אם כי מקרטע לעיתים, הוידאו בFPS מאד נמוך ומקרטע לחלוטין, ניסית את הCORE2K את הAVC או איך שלא קוראים אותו, את CCC וכד'... שום דבר לא שיפר ולו בטיפה. המעבד נמצא בחלק מהזמן ב100% בשתי הליבות, אבל לא כל הזמן, ובכל זאת, קירטוע שלא מאפשר צפיה. מה כן ניתן לעשות?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. טוב לא הייתי בטוח איפה לכתוב את זה... אבל קדימה- אז ככה כשאני מנסה להפעיל את הרדיו של 103FM מהאינטרנט הוא פותח את הנגן ואחרי דקה-שתיים של המתנה אמנם הנגן נטען אבל אם אני מנסה ללחוץ על כפתור ה-play או על הגברת הווליום אני שם לב שרשום בפינה למטה error on page... ??? לעומת זאת הנגן של 99 esc כן פועל אצלי. חשוב לציין שבעבר כן הצלחתי לשמוע את 103 במחשב שלי ולא זכור לי שהתקנתי או הסרתי תוכנות כלשהן לאחרונה. האם מישהו יודע באיזה תוכנה הרדיו שלהם תלוי??? ===== פתרון: התקנתי התקנת שדרוג של ווינדוס XP שסידרה את הבעיה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום! לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה, אחרי שאני גולש באינטרנט ובודק אחרי זמן מה איזה תהליכים רצים במחשב אני מגלה שiexplorer.exe מופיע בממוצע ב8 פעמים וזה אחרי שהאינטרנט נסגר. ולכן אני צריך לסיים את התהליך באופן ידני. דבר זה מאט את המחשב . אני משתמש באנטי וירוס של AVG ובתוכונת כמו ad-aware spybot search&destroy Ccleaner...ועדיין תופעה זו חוזרת על עצמה. אשמח לעזרה...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by yuvy11,

שלום לכולם לפני כשבוע רכשתי מחשב חדש (שמיועד בעיקר לגראפיקה) .... התקנתי את התוכנות שאני צריך ושמתי לב שבאחת מהתוכנות יש בעיה ... הבעיה היא שכל פעם שאני נכנס לתוכנה היא פשוט קורסת (חשוב לציין שבמחשב הקודם היא עבדה מצויין) התוכנה היא Corel Videostudio x5 ... המפרט של המחשב שלי הוא intel core i7 3770K kingston 16 GB RAM 1600MHZ NVIDIA GTX 660 TI Gigabyte Z77X-UD5H s1155 אני לא חושב שזאת בעיה של חומרה כי במחשב הקודם זה עבד... ד"א התוכנה מקורית! תודה רבה רבה לעוזרים ושבוע טוב (:

24. שלום חברים! עומדת בפני עבודה מאד מתישה, שכוללת בין היתר לשנות מאפיניים של המון קיבצי תמונות\וידאו\סאונד. חוץ מזה יש עוד דברים מאד פשוטים שצריך לעשות, אבל לעשות הרבה מהם. הרבה פעמים. זה משהו מאד רוטיני, ואני מחפש תוכנה שאם אני אגיד לה על מה ללחוץ במיקלדת \ בעכבר היא תדעה לעשות את זה ולחזור על זה. זה יוכל לחסוך לי המון זמן של עבודת כפיים. אני יודע שיש המון אוטוקליקרים אם מחפשים בגוגל, ואני יכול להשתמש בהם לזה, אבל אני מחפש משהו טיפה יותר מיקצועי ורציני. בכל בעיה או הסתפקות שיש לי שקשורה לטכנולוגיה אני תמיד מגיע לפורום הנהדר הזה בשביל לברר, אבל הפעם אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אם לא אני אשמח אם תפנו אותי לפורום אחר (אפילו משהו באנגלית). תודה!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ExploiT,

הרגע התקנתי את העדכון לפריירפוקס 1.0.0.7 מענין מה חדש, מישהו יודע ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.