עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by YINON110,

אהלן, יש לי מחשב חדש והתקנתי בו את המשחקים באים: H.A.W.K HITMAN BLOOD MONEY CRYSIS כשאני בא להפעיל את היטמן אני מקבל הודעה על קובץ msvcr71.dll לא נמצא וזה אומר לי לנסות להתקין שוב. בשני המשחקים האחרים אני מקבל את אותה השגיאה אבל עם הקובץ d3dx9_39.dll . *הדרייברים כמובן מותקנים. חסר לי DX10. ואת DX 9C התקנתי ממה שהיה בתוך הדיסק של היטמן. אני מקווה שתוכלו לעזור לי כי עד עכשיו לא הרצתי שום משחק תודה מראש וחג שמח

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. טוב אני רוצה לחבר את המחשב בS-VIDEO לטלוזיה ואז לשמור את הסרט מהטלוויזיה למחשב, חשבתי על תוכנה שמצלת את המסך, רעיון טוב<? איזה תוכנה מומלץ?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. למה במדפסות הישנות הדריבר היה 1 מגה.ובמדפסותUSB הדריבר שוקל 50 מגה בערך?

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  4. שלום. לאחי יש בעיה במחשב, כאשר הוא מחבר את המיקרופון שלי( שבדקתי והוא פועל) הוא לא מצליח להקליט או בכלל לדבר בשני המקרים חיברתי את המקרפון לתוך החיבור הורוד שלו במארז ובדקתי שזה לא על השתק ועדיין אין אי אפשר להקליט..(אגב הוא כבר השתמש במיקרופון והכול פעל אני חושב שזה קשור להגדרות ולא משהו נהרס פיזית בחומרה.. מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  5. Started by gab1234,

יש לי כמה קבצי MATROSHKA ... MKV ואני רוצה להמיר אותם ל-AVI . עם איזו תוכנה אפשר לעשות את זה ?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. עד היום האימיול תיפקד יוצא מהכלל. קניתי מחשב נייד והדבר הראשון שהורדתי זה אימיול והנה להפתעתי הוא לא מצליח להוסיף שרתים (אני מנסה להוסיף שרתים מכיון שהאימיול ריק משרתים לגמרי). זה קשור לכך שמערכת ההפעלה שלי היא ויסטה ולא אקס םי כמו שהיה לי? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Shay17,

יש תוכנה כזאת ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. ה-Internet explorer שלי כל הזמן נתקע, ורושם: Internet explorer has stopped working. אני מעוניין להתקין אותו מחדש, האם זה אפשרי כאשר אני עובד עם Windows vista ultimate? אני משתמש במקביל גם בפיירפוקס, אבל אני רוצה שגם ה-IE יעבוד לי. ד"א עשיתי כבר reset all settings וזה לא עזר.

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  9. שלום מערכת הפעלה חלונות 7. מסך דל U2410. האם ניתן לנצל את שטח העבודה הגדול כך ששני אנשים יגלשו במקביל (לכל אחד יהיה עכבר עצמאי)?

• 7 תגובות
    • 6.7k צפיות
  10. יש לי קבצים שבטעות נעשו מוצפנים על ידי, במחיצה השניה (כונן E). עשיתי פירמוט למחשב, התקנתי XP בכונן , ועכשיו אין לי גישה לקבצים האלו מכיון שהם כביכול מוצפנים. יש תוכנית שיכולה לפתוח את הנעילה הזו?

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  11. אני מחפש תוכנה (עדיף חינמית) שיכולה להקליט בוידיאו את המתרחש במחשב (כמו שיש קטעים ביוטיוב שמתעדים פעולות במחשב).

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by lir@n,

שלום כולם! אני משתמש דיי הרבה זמן בפיירפוקס זה פעם ראשונה שזה קורה לי, הדפדפן לא "זוכר" אתרים בשורת כתובת החלק המוזר זה שלא נגעתי בכלום, פשוט כיביתי את המחשב הדלקתי ופוף כל הכתובות נעלמו ואחרי שאני מכבה ומדליק שוב זה שוב קורה תודה על העזרה!

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  13. Started by אלון פ,

היי, יש לי בעיה בתוכנה CUBASE SX. יש לי בקובץ אחד גם ערוץ קול וגם ערוץ מידי, ואני רוצה ליצא את שניהם ביחד. ניסתי לעשות export, אבל לא משנה מה אני מגדיר זה מיצא לי רק את הקובץ שהקלטתי (ערוץ קול) איך אני יכול ליצא את שניהם ביחד.

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by The Dom,

כל פעם שאני מנסה לפתוח את התמונות שלי explorer.exe קורס. מה אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  15. Started by Zambar,

אז, את המחשב שלי תקף וירוס נורא נחמד ומגניב שסוגר כל חלון שכתוב בו איזכור למילה virus, antivirus ו spyware ככה שאני לא יכול לפתוח את האנטיוירוס שלי (קספרסקי), לא להתקין שום אנטיוירוס אחר, ובטח שלא להריץ סריקה אונליין כדי להעיף את הממזר לכל הרוחות והשדים. הלפ! עזרה, לעזור, מישהו!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Funkyzord,

אני צריך מאוד מאוד דחוף תוכנה כמו word ןnotepad אבל שאני אוכל ליכתוב שם כול מיני דברים באלגיברה כמו:איקס בחזקת 2 קו שבר בי 83.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. היי, רכשתי כרטיס גנרי מדילאקסטרים של DVB. חיברתי אותו למחשב (WIN7) והוא זיהה אותו כ WINFAST DVB BLA BLA. ניסיתי להוריד דרייברים/נגן מתאימים מהאתר של החברה, זה התקין משהו, אבל שום נגן. אז הלכתי והורדתי תוכנה שנקראת DVB DREAM, התקנתי והכל. ואז הוא מבקש ממני לקנפג איזה DVB זה, אז חיפשתי קצת ברשת והבנתי שזה קודם כל DVB-T, ושנית שבמרכז (ואני נמצא באזור, אל תשאלו למה) משדרים בתדר של UHF26 שזה 514MHZ. אז בתוכנה יש כמה DVB-T אז בחרתי אחד מהם , סרקתי את כל התדרים (ואת התדר הנ"ל בצורה ידנית) וזה לא מצא דבר. זזתי עם הלפטופ והאנטנה בכל הדירה ובכל זאת שום דבר. פספסתי משהו, או שפשוט אין קליטה טובה מספיק באזור שלי (שזה AZUR הרי)? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by 114508534,

התקנתי אותו והכרטיס שלי לא תומך בזה אז עכשיו איך שאני נגנס למשחק כל שהו זה נכנס ואחרי 2 היות זה יוצא ממנו

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by yossi21,

אני רושם תגובה שברצוני לפרסם, לוחץ על "post" ושום דבר לא קורה. מדוע?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by lee.,

אני משתמש ב Firefox/2.0.0.14 לאחרונה שמתי לב שהדפדפן נוטה לעבוד ממש לאט, ולהשתמש בכמות עצומה של זיכרון. כרגע למשל, עם שלוש חלוניות פתוחות, ובאף אחת מהן לא משהו מסובך מדי (YNET, גוגל וHW) הוא צורך 170,000 K, ואני לפעמים מוצא אותו עושה שימוש בלא פחות מ 540,000K . לפעמים זה קורה אם אני משאיר אותו לבד פועל שעה, אני חוזר ומגלה שהוא תפח לממדי על. מישהו יודע מה יכול לגרום לכך? לא זכור לי שבעבר היה לו קטע כזה, ואף תוכנה אחרת לא מתקרבת לעולם (כולל IE) לצריכת הזכרון הזו. אולי אגב, זה קשור לאינטרקציה גרועה שלו עם אדובי רידר? כי לפעמים כשזה קורה גם האדובי עושה בעיות משלו (עוצר לי את כיבוי המחשב בכל מיני הודעות). אשמח אם מישהו נתקל בתופעה, ופתר אותה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by eliortomer,

שלום לכולם קראתי כמה מדריכים על התוכנה memtest86 (גם תמדריכים באתר הזה) ויש משהוא שעדיין לא הבנתי רשום שלא להפעיל תתוכנה יותר מ6 7 פעמים והזיכרונות עלולים להישרף השאלה היא האם המידע הזה נכון? או שאני יכול להפעיל תתוכנה עכשיו וללכת לישון ובבוקר לקום ולהפסיק אותה ולא משנה כמה שעות ופעמים היא עברה?

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  22. Started by shlomi8,

אוקי אז התקנתי תוכנה דיי מוכרת שמשנה את הסקינים ביינדוס ונעלם לי הסל מיחזור....יש דרך להכנס אליו לא דרך שולחן עבודה או להחזיר אותו איכשהוו? זאת התכונה שהשתקנתי...http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=5638

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  23. על איזה נגן מדיה אתם ממליצים לי?? אני מחפש נגן מדיה מושלם. לא מסובך מידי. תומך בכל סוגי האודיו והוידאו. מאפשר הוספת כתוביות. תוכנה קלה שלא מאיטה הרבה את המחשב. וצ'ופר אם זה יהיה בעברית אבל זה לא עקרוני.

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  24. הורדתי את התוכנה Prime95 ורציתי לדעת מה היא עושה ואיך היא גורמת לעליית טמפרטורה במחשב??? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.