תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה באינטרנט אקספלורר שנתקלתי בה אצל חברים נוספים שלי גם. הבעיה היא שחלק מהדפים באינטרנט אקספלורר מוצגים כריקים פשוט דף לבן וכשאני מנסה לעלות אותם בפיירפוקס הדפים עולים מצויין למישהו יש אולי פתרון לבעיה? דרך אגב אני מריץ windows XP service pack 2 ואינטרנט אקספלורר גירסה 6 תודה
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מה עושים? הקספרסקי שלי לא עובד בגלל העדכונים האלה .. קיצר הלך לי הרישיון וכרגע מחשבי לא מוגן.... ובקשר לווריס הוא עושה לי לפעמים מסכים כחולים של ATI או משהו כזה.. או שאני מפעיל את המחשב ושהוא מגיע למסך ברוך הבא המסך מתכבה והמחשב ניתקע... קיצר מה עושים בוווירוס ? והאם יש תחלופה של כמה ימים לאנטי ווירוס טוב בלי רישיון ובלי כלום(חוקי). וזה עושה לי גם למטה בצד ימין: critical system erors בגלל הווירוס.
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
? אני רוצה שהתיקיית שיתוף תהייה במחשב המארח...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קובץ כזה ואני לא מצליח להפעיל אותו... לא ב-MEDIA PLAYER ולא ב-POWER DVD.... מישהו מכיר תוכנה או משהו שכן מסוגלת? או אולי קודק? תודה לעוזרים מראש
-
- 7 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש דרייברים ללוח msi 915p combo-fr (ms-7058) הדיסק אבד והיה עליו הכל אני צריך דריבר גם לכרטיס רשת. תודה [=
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעיה מוזרה יש לאקספלורר שלי למרות שאינטרנט מחובר (הFIREFOX והאימיול עובדים ) האקספלורר לא מציג לי דפים !! החזרתי את כל ההגדרות לברירת מחדל כיביתי את ה FIRE WALL והוא עדיין לא מציג מישהוא מכיר את הבעיה ??? (windows xp sp2 ,internet explorer 6)
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בדחיפות תוכנה שיודעת להקליט וידאו וקול , לדוגמא הרצאה שמועברת בחיי באמצעות SKYPE ואני רוצה להקליט את השיעור/הרצאה ליתר דיוק ההרצאה מועברת באמצעות התוכנה "GOTOMEETING" אונליין כך שאני שומע ורואה כל מה שהמרצה מציג מהמחשב שלו יש תוכנה להקלטה יעודית? תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני מוריד קובץ התקנה ומנסה להכנס אליו המחשב לא מצליח לקרוא אותו ואני צריך לבחור מרשימה תוכנה שדרכה להכנס.. אבל כלום לא מצליח איך אני פותר את זה ????? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/1.5.0.5/win32/en-US/ ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בXP בא מובנה windows messenger, בגרסה ישנה ומרגיזה. התקנתי msn messenger6, אבל עדיין עם החיבור לאינטרנט המסנג'ר של הווינדוס עולה! אז: 1. איך אני מוחק או עושה uninstall למסנג'ר של הווינדוס? 2. אם אי אפשר להעיף אותו אז איך אני גורם למסנג'ר6 לעלות עם האינטרנט ולא למסנג'ר של הווינדוס, ואיך אפשר לגרום לו לא לעלות אוטומטית עם המחשב?
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
איזה תוכנה נוחה יש לשינוי של TAGים לשירים MP3? איזה תוכנה יש בשביל להפוך מOGG ומWMA לMP3?
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
הי, בזבזתי עכשיו מלא דפים עד שמצאתי את הפתרון, אז רציתי לשתף. כשמוסיפים נוסחה בוורד והיא לא מופיעה בהדפסה, צריך לעשות את הדבר הבא: אין לי מושג למה יש אופציה כ"כ מטומטמת מה זה המצב תצוגה שצריך לשנות ממנו למצב שורה?
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תוכנה נהדרת לסימולציה של נוזלים, גזים וחומרים אלסטיים. הנה דוגמית קטנה שיצא לי לעשות: http://www.tovilevis.com/tests/realflowtest2.avi
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להעביר את המשחק GTA 4 לדיסק און קי, יש לי 16 ג'יגה פנוי, כל חלק שוקל 7 גי'גה, הדיסק און קי אומר לי שאין מקום פנוי בדיסק והוא ריק..איך אני מעביר את המשחק, הוא בקובץ איזו..תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא סגור אם זה הפורום הנכון אם לא אז בבקשה תפנו אותי לנכון. קניתי קונן קשיח חיצוני 500 gb נמחשה לא מזהה אותו אבל הוא כן מראה אותו בdisk management אז מחקתי אותו וניסיתי ליצור אותו מחדש וחזרתי לנקודת ההתחלה :s05: מה אני יכול לעשות?! אני כבר נואש.. בבקשה תעזרו לי. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Firefox 3.1 Beta 3 - זמין להורדה, אחרי המון דחיות ועיכובים. להורדה: http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הצלחתי לשחזר את כולם אך הרבה באיכות כ"כ גרועה שלא ניתן לצפות בהם- גם לא על ידי VLC. יש מושג מה עושים במצב כזה? תודה! שינתי את התגובה האחרונה לכותרת כי זה הכי עדכני...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,רכשתי מחשב חדש מסוגDELL INSPIRION והגיע איתו מערכת ויסטה HOME BASIC השאלה שלי היא האם נוד 32 יעבוד עם הויסטה(הנוד בגרסא 2.70 החדשה)?? והוא הגיע לי עם MACAFEE מובנה בתוך הויסטה כבר ואני רוצה להשתדרג אז האם זה אפשרי?? -ועוד שאלה נוספת האם כדאי להשתדרג לויסטה 64ביט מבחינת הביצועים(האם הם מורגשים??),ואיזה הגדרות כדאי לשנות למען מהירות מוגברת באקספולר?? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום חברים, אני משתמש בקובץ אקסל כדי להכניס לתוכו נתונים, כל שבוע מגיעים נתונים חדשים - מה שמגדיל את כמות המידע שבקובץ. מבחינת הפעילות שלי איתו - בסיסית לחלוטין. אני משנה צבעים (טקסט ומילוי), מסנן עפ"י צבעים והכי חשוב - מחפש כפילויות בנתונים (על פי שורה, לא משנה). אקסל מצוין לזה, הבעיה איתו שהקובץ נהיה גדול מידי ולמרות שיש לי מחשב שיכול להריץ בלי בעיה, לפעמים (לעיתים קרובות מידי) האקסל פשוט נתקע ל 5-15 דקות ולא מגיב. אם מישהו מכיר תוכנה שתוכל לעשות את אותו דבר בלי לבכות, אני אשמח
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לעריכת סרטים משהו מקצועי וטוב שיהיו בה הרבה פלאגים כמו הפלגים שיש ב sony vegas משהו בסגנון הזה אני מחפש תוכנה קצת/קצת הרבה יותר טוב מ sony vegas תודה רבה עמית לא ידעתי איפה לרשום את זה אז....
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללוד לעשות אנימציה,איזה תוכנה לפי דעתכם הכי מקצועית והכי טובה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנה חינמית (רצוי בלי התקנה) המיועדת ל-Windows 2000\XP, ומציגה סיסמאות המיוצגות בתיבות טקסט ככוכביות. פשוט, סימנתי שהסיסמא תיזכר, אבל שכחתי אותה. בעיקרון, אין עם זה בעיה כרגע, אבל כן תהיה לי בעיה אם אני אפרמט את המחשב.
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יצא עידכון אבטחה ל-Firefox (מקור: שווה קריאה )
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
האם ישנה אפשרות כזאת ? ואם כן , כיצד עושים זאת . תודה
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-