עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by אאאאריאל,

החלפתי את לוח האם שהיה לי (intel dp35dp) ללוח gigabyte ep45-ud3lr שקיבלתי הרבה המלצות עליו. החיסרון בלוח הוא מחסור ב firewire מובנה אבל חשבתי שאת זה אפתור דרך כרטיס firewire לחיבור PCI אלא שהלוח לא מזהה לי את המצלמה המחוברת וכנראה גם לא את הכרטיס. דיסק הדרייבר שהגיע עם הכרטיס לא מצליח להתקין את עצמו בהודעה שחסר קובץ inf.* אני די אבוד כרגע :s05: רעיונות?

2. ברשותי מצלמת אינטרנט די ישנה, ולצערי אין לי פרטים עליה (איני יודע מה שם החברה, ולא רשום עליה כלום). כשעבדתי עם מערכת ההפעלה Windows Vista, המצלמה היתה מותקנת באופן אוטומאטי כאשר היא היתה מחוברת. מאז שעברתי ל- Windows 7, ישומים שונים לא מותקנים באופן אוטומאטי משום מה, וזה כולל את המצלמה הזו. יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by davidcohen,

היי יש לי בעיה בהתקנה של התוכנה. כשאני בה להתקין מופיעה לי הודעה של : connection to server faild איך אני מתקן את זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. ברוב המקרים לא פועל לי ורשום לי : An error occurred, please try again later מעט מאוד מהפעמים זה מנגן לי. הבעיה רק אצלי או אצל רבים?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. מדובר במחשב חדש של חבר, שהותקנו עליו Windows 7 (ברוסית, אם זה משנה) וכן office 2007. הבחור משתמש בתיבת הדואר של ספקית האינטרנט באמצעות אאוטלוק ואינו מסתדר עם מחשבים יותר מדי, כך שהוא מעדיף להשאר עם מה שהוא מכיר גם אם זו לא השיטה האופטימאלית. הבעיה היא כזו: לאחר התקנת אופיס, ניסיתי להשתמש באשף ההגדרה כדי להגדיר את תיבת הדואר בתוכנה. אני לא מבין מה בדיוק קרה, אבל אחרי אותו נסיון ברגע שאני פותח את אאוטלוק קופצת ישר הודעת שגיאה בנוגע לקובץ VBscript.dll שאינו מופיע כביכול ברגיסטרי, ומציעה להוסיף אותו ידנית בעזרת regsvr32.exe או להתקין מחדש את ה"תוכנה". בהעיה היא שההוספה הידנית מתבצעת בהצלחה אבל לא עוזרת בשיט, ואילו התקנה מחדש של האאוטלוק ואף של האופיס כולו גם היא לא עוזרת, כך …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Yehudaa,

ראיתי במקרה את התיקיה הזאת היא שקלה כמה עשרות מגה, מחקתי אותה . פתחתי פיירפוקס שוב והנה היא שוב נוצרה , יש לי חשד שהיא תוכנה זדונית . אני צודק ? תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  7. Started by eitan_g1,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם ממיר USB - COM ,דגם U232-P9 . אני לא מצליח לתקשר איתו .ניסיתי להתקין את הדריבר שקיבלתי עם הממיר .זה לא עזר. ניסיתי לחפס דריבר תואם באינטרנט (ומצאתי כמה כאלו) .עדיין לא הצלחתי. אבקש לציין שמנהל ההתקנים מזהה את החומרה .רק שמשום מה העסק לא עובד. אשמח לקבל רעיונות מכם, מה עלי לעשות ע"מ להצליח לתקשר איתו. תודה,רונן. נ.ב. להלן תצורת המחשב שלי:P4,XP,SP3

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by rony1880,

היי היום התקנתי את בדימון לאחר החלפת דיסק קשיח לSAMSONG HD502HJלאחר שהתוכנה ביקשה איתחול מחשב ,נישמע בהפעלה של המחשב ציפצוף ארוך מהרגיל ולא היתה כל תגובה מהמסך, פשוט המחשב לא המשיך לווינדוס, נאלצתי לחבות את המחשב והדליק שוב , בהדלקה הזו המחשב המשיך רגיל וגם התוכנה פועלת רגיל,זה לא קרה לי לעולם, מדוע זה קרה? קוני

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  9. Started by orninyo,

היי, גיגלתי - disable firefox mouse gestures וכל מה שקיבלתי זה פתרונות כללים בקינפוג שלא עזרו הבעיה היא שכל פעם נפתחת לי אחת מהלשוניות (שכבר פתוחות) בחלון חדש ניסתי לחיות עם זה כמה חודשים אבל זה ממש מתחיל להוציא אותי מהכלים אשמח לעזרה תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by shaniks,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם שרשמתי בנושא. אני מעוניין לפרמט אותו הבעיה היא שאין לו כונן CD. יש לו רק כניסת USB. איך אני אמור לעשות את זה? תודה מראש, שני.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  11. אופיס 2007 עם חבילת עברית על WIN7 הכל היה בסדר, עכשיו פתאום כשאני מנסה לפתוח את האווטלוק אני רואה את התוכנה נפתחת לשבריר שנייה רואים את כל המיילים ואז המסך נסגר ומתקבלת הודעת השגיאה הזו שלא מסבירה יותר מדי: הסרתי ריסטרטי התקנתי מחקתי אפילו את הספרייה של האוטלוק תחת USERS וכו.... כלום לא רוצה לעלות. יש לציין ששאר האופיס כן עולה בלי בעיה. למישהוא יש רעיון מה אפשר לבדוק הלאה :s05: תודה.

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  12. ניסיתי במספר אתרים כולל האתר של מוזילה ואני לא מצליח להוריד את ההתקנה של הקובץ..הקובץ עצמו שוקל 9 מגה והוא מוריד לי 7.2 באופן קבוע ניסיתי גם במספר דפדפנים גם לא עזר וניסיתי גם מהפלאפון...מישהו יכול להציע פיתרון?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  13. שלום חברים... אני צריך קצת עזרה ולא הצלחתי לחשוב על מקום טוב יותר להעלות את השאלה שלי... אז ככה: יש לי מחשב יחסית ישן, הוא בן איזה 5 שנים ככה, אני חושב שהמפרט לא רלוונטי. לפני שנה בערך קניתי הארד דיסק 320 ג'יגה של WD, אבל משום מה, למרות שהלוח שלי אמור לזהות SATA ההארד דיסק לא עבד. עשיתי דבר פשוט ושלחתי אותו לאיזה חנות מחשבים שיסדרו את העניין הזה... אין לי מושג מה הם עשו ומה לא, ביקשתי שההארד דיסק החדש יהיה כונן ניפרד במחשב, כך שC = הHD הישן ו-D = החדש. אני רוצה לפרמט את המחשב, וכשאני מתחיל ועולה המסך שבו אני בוחר איזה כונן למחוק והאם למחוק (הכחול הזה ממש בהתחלה) אני רואה שם רק את כונן C... מה שמעלה בי את השאלה מה יקרה אם אני אמחק את C?... האם עלולים להיות בו קבצים שאמורים…

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  14. היי , אני רוצה להעביר את המחשב שלי בדיקה בפסמרק ובהגדרות של הבדיקות אני אמור לבחור מספר מ1-100 עבור כל מבחן שמייצג כמה אחוזי מאמץ אני רוצה מהרכיב הנבחן כאשר הdeafult הוא על 50. להשאיר את זה ככה ? להעלות ? בכל מקרה אני אשמח לקצת עזרה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  15. Started by haimcoen,

אני צריך תוכנה שהופכת תומונה למילים הקטע שאני רוצה שאלו יהיו מילים שאני יבחר שהתוכנה תשתמש בהם ואני לא מוצא כזאת מצאתי תוכנות שהופכות תמונה לפונטים או סימנים אבל אי אפשר לשנות למילים שאני צריך אז מי שיודע אני ישמח לעזרה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום . ברשותי מכשיר blackberry 9700 כמידי יום אני מסכרן את המכשיר מול Outlook 2007 . היום החלה להופיע שגיאה זו -Intellisymc - ולא ניתן לסכרן בין ה Outlook 2007 לבין ה blackberry 9700 .מה עושים ?? נאמר לי דרך אורנג' שהבעיה היא בOutlook 2007 . כיצד ניתן לפתור את הבעיה ?? תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אז הקלטתי דרך MP4 וזה יצא בקובץ WAV וניסיתי להריץ אותו בWINAMP וזה לא מריץ, ניסיתי במדיה פלייר 11 זה לא מצליח, ניסיתי בDIVX לא הצליח, ניסיתי בmedia player classic וזה רושם: C:\Users\Tal H\Desktop\REC0006.WAV::Output Media Type 0: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: MEDIASUBTYPE_WAVE {E436EB8B-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} formattype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} bFixedSizeSamples: 1 bTemporalCompression: 0 lSampleSize: 1 cbFormat: 0 Media Type 1: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0B…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by Inter,

שלום, כרגע אני עובד על החזרה של מספר מחשבים לעבודה בתור שרתים כאלה ואחרים. לאחר הרבה מחשבה עם עצמי החלטתי שמחשב P4 2.8GHZ 512 MB ושאר מיניי ירקות יהיה שרת גיבוי נתונים משאר המחשבים שיש לי בבית... העניין שאני לא מוצא תוכנה שיכולה לעבוד צד שרת בתדירות של פעם בשבוע בערך ושתיהיה דינאמית בשימוש איתה... מישהו מכיר משהו כזה שלא דורש ממני לשלם עליה \ להעלות קבצים לאינטרנט או משהו בסגנון ?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  19. אהלן אתמול חזרתי הביתה מהצבא פתחתי את המחשב וחשכו עיניי כל המשחקים והתוכנות שהיו מותקנים לי במחשב נעלמו כאילו לא היו הקיצורי דרך שלהם בתוכניות נשארו,בהוספה/הסרה של תוכניות הם עדיין כתובים אבל שאני בא להסיר משהו שהוא נמחק זה אומר לי שהקובץ כבר הוסר ושואל אותי אם אני רוצה להסיר מהרשימה בדקתי גם את הPROGRAM FILES וגם ממנו נעלמו המשחקים והתוכנות מה אני עושה עכשיו? כל השמירות שלי הלכו לעזאזל!! יש דרך כלשהי לשחזר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Born2Kill,

היי, קראתי בעיתון לא מזמן על תוכנה שפועלת בשולחן העבודה. היא עושה מסגרות ואתה יכול להשים את הקבצים במסגרות הללו ואז זה למעשה עושה לך סדר בשולחן העבודה. מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by origmi,

יש לי בעיה עם המחשב זה קרה לי כמה פעמים כשגלשתי באינטרנט עם כמה טאבים או כשהפעלתי תוכנת מיוטורנט המחשב פשוט ניתקע לא מגיע לא מעלה מסך כחול שום דבר פשוט אי אפשר לעשות כלום חוץ מלעשות ריסט למחשב ניסיתי לעשות בדיקת ווירוסים הפעלתי CC CLEANER בדקתי גם את החום והכל בסדר עם מישהו יכול לעזור בבקשה שיענה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  22. הבעיה מתאפיינת בעת פתיחת קובץ מהאינטרנט (דפדפן) - (פתח קובץ) ולא שמור קובץ. הבעיה לא נמצאת כאשר: 1 - שומרים את הקובץ במערכת ואז פותחים 2 - פותחים קבצים ששמורים במחשב מכל מיני מקומות [לווא דווקא שהורדו דרך האינטרנט] הבעיה בתחילה הייתה כזאת: עושים פתח קובץ במקום שמור, רשום בהורדה: "נכשל", בעת ניסיון פתיחת הקובץ שנכשלה ההורדה הייתה שגיאה שהמערכת לא מוצאת את הקובץ. לפי הבנתי אני יודע שהמערכת שומרת זמנית את הקובץ בlocal users/temp כשלא עושים שמירה, ולכן אם ההורדה נכשלה סימן שאולי יש בעיה בתיקיה TEMP. נכנסתי לתיקיה ומחקתי בפנים את הכל.. כעת כשאני עושה "פתח קובץ", לא רשום נכשל - ז"א הקובץ מורד במלואו ונשמר במחשב והוורד נפתח ללא הודעת שגיאה. הבעיה כרגע (להמשיך לקרוא רצוף):…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by nadavzig,

שלום! יש לי מערכת הפעלה w7 עם כרטיס מסך radeonhd4770 ומעבד amd phantomii. בשלב מסוים אירע מפנה. כל משחק שהתקנתי מאז קורס ברגע ההפעלה. לעומת זאת כל המשחקים שהתקנתי לפני עדיין עובדים חלק. מה עושים? תודה מראש לכל המגיבים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, כבר זמן מה יש בעיה במחשב שלי: windows xp עולה לאט מאוד. לאט לא בכוונה של 20 שניות יותר ממה שצריך, אלא זמן העליה הוא בערך 5 דקות. ניסיתי לפרמט את המחשב וזמן העליה נשאר גרוע גם אחרי הפירמוט (גם עם 0 תוכנות ב-startup ב-msconfig). יש לציין שבעבר זמן העליה באותו המחשב עם אותו ה-windows היה מהיר, אבל משהו השתנה ואני לא יודע מה . אודה אם מישהו יעזור לי בעניין הזה.

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. Started by riddick00,

עקב עובר קלוק לכרטיס מסך שהגזמתי לא מעט ושמרתי את האוברקלוק ל START UP של הווינדוס עכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו הוא מוציא לי שגעה FATAL ERROR שהמערכת לא יכולה לעלות. הכרטיס לא נשרף. אין לי BUCK UP לווינדוס וכשניסיתי לעשות REPAIR מהדיסק הוא לא עזר בכלום. הוא לא נכנס לשום מצב של הווינדוס גם לא ל SAFE MODE וגם לא לפעם האחרונה שהוא עבד. האם אפשר לעשות עם זה משהו? יש תוכנות שיכולות להחזיר למצב הקודם של המערכת?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים