עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני יודע שיש את deamon tools, האם יש תוכנה יותר טובה\מומלצת ממנה? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by gbox,

שלום רב קיבלתי עם המחשב את התוכנה power dvd אבל אני רוצה משהו אחר איזה תוכנה טובה יש בחינם או דמו טוב תודה

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  3. יש לי גישה לפנטוגרף שפועל ע"י פקודות ממחשב ואני רוצה לייצר איתו בלוקים לקירור המים שאני מכין יש לי את השרטוטים מדוייקים עם מידות ב3D בסקאצ'אפ אבל אמרו לי להכין בשביל הפנטוגרף את השרטוטים על DXF. איזה תוכנה עושה את זה? האם יש פה מישהו שמוכן לעזור לי לעשות שם את השרטוטים? (אם כן אז אני אשלח לו באייסיקיו את כל הפרטים על הבלוקים) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. איזה תוכנה מנצלת את הטורנט הכי טוב... לדוגמא יש:Utorrent,bitcomet,flashget תודה

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  5. Started by shoomil,

במקרה שלי דרייבר קול??

6. איזה תוכנה מינימלית אני יכול להתשמש רק כדי לפתוח קבצי AutoCAD LT 2009 ? אין לי את התוכנה ואני רק רוצה לפתוח קבצים של AutoCAD יש תוכנה קטנה שאני יכול להתקין ואז לפתוח ?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  7. פשוט אני רוצה לפתוח קובץ ISO של משחק וזה רושם לי: "UNABLE TO MOUNT IMAGE. UNABLE TO ACCESS IMAGE FILE" זה לאחר ניסיון בדימון טולס. אני רוצה לדעת באמת אם הקובץ פגום או שמא אפשר בתוכנה אחרת לנסות ולפתוח אותו. תודה.

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  8. על איזו תוכנה אתם ממליצים? תודה.

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. שלום אני רוצה לעצב דף אינטרנט שהורדתי HTM לא תמונה של דף איזה תוכנה פותחת וניתן לעצב , למחוק , לצייר ועוד ..

10. שלום, ראיתי פעם דיון על זה שיש אפשרות להפעיל תלת מימד במשחקי מחשב עם תוכנה של NVIDIA ואחרי זה מישהו נתן לינק לתוכנה של ATI. עכשיו הזמנתי משקפי תלת מימד ואני ארצה לנצל אותם במשחקי מחשב, אז מה התוכנה שמפעילה תלת מימד? אם זה משנה יש לי HD4850. תודה רבה למגיבים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by גל פרידמן,

אני מחפש תוכנה שיכולה לשנות נתונים של סרטי MPEG גודל קובץ בעיקר

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  12. Started by 114508534,

יש לי סרט בפורמט VCD ואני לא מצליח להפעיל אותו ניסיתי MV2 PLAYER ועוד תוכנות וזה לא עובד .

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  13. שלום קיבלתי דיסק התקנה הבעיה שאין לי CD במחשב איזו תוכנה יכולה להעביר את דיסק ההתקנה לדיסק און קי וממנו להתקין במחשב ?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by zaroor,

מישהו יכול להסביר איזה תוכנה צריך לכתוב ולעשות טקסט אש יש איזה מדריך ?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  15. האם היא תאפשר לי לעבוד בשני כיוונים גם גיבוי של דיסק בודד ושיחזורו למערך RAID 0 וגם בכיוון ההפוך ? האם זה שהמערך הוא על SSD והדיסק הבודד הוא SATA צריך טיפול מיוחד בתהליך גיבוי שיחזור לעיל ?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  16. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Shlomi32,

עם איזה תכונה הכי כדאי לקרוא הודעות לכתוב וכל זה... מה שחשוב זה שהיא תוכל גם להודיע לי כשיש הודעה חדשה! (לא כמו הOutlood Express)... או שאפשר לעשות גם בו ואני לא יודע איך.. תודה

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  18. תודה.

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  19. איזה תוכנה עדיפה לניקוי המחשב ? TuneUp Utilities 2011 או Advanced SystemCare ?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  20. הייתי משתמש עד עכשיו בתוכנה POT PLAYER ואחרי עדכון של התוכנה היא הפכה לקוריאנית וכנראה שהתאפסו כל ההגדרות עכשיו שהורדתי חדשה באנגלית אין לי ממש כוח להגדיר מחדש את ההגדרות שמדריך הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=553386.0 קראתי ששם יש אפשרויות אחרות שנותנות איכות דומה ואף טובה יותר (למשל נכתב על SPLASH PRO) אז אחרי תקופה די ארוכה מאז שהמדריך הזה עודכן האם זה נכון או שבלי קשר יש כבר משהו טוב יותר ? הדגש פה הוא על איכות ולא נוחות לכן לא קריטי לי לחזור על המדריך מחדש אם צריך

• 28 תגובות
    • 7k צפיות
  21. Started by p_q,

תודה?

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  22. הכותרת אומרת הכל.

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  23. תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות