תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי, חברה שלי השתחררה בשעה טובה, והיא בקרוב תתחיל מכינה של עיצוב גרפי. לכבוד השיחרור שלה אני רוצה לקנות לה עט גרפי כדי שהיא תוכל להשתמש בו לעבודות שלה. רציתי לדעת אם אפשר לקנות עט שיהיה מספיק טוב לצרכים שלה, ולא יעלה המון כסף. חשבתי על משהו במחיר של עד 500 שקל.. אשמח לקבל המלצות תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי כמות גדולה של חשבונות של חברה מסויימת. עכשיו החשבונות האלה הם באותו הפורמט ובכל חשבון יש אזור עם תאריך החשבון. רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שמסוגלת לסרוק מסמך, לקרוא את השדה הזה עם התאריך ולזהות אותו (OCR) ולשמור את המסמך בתור קובץ PDF כשהשם של הקובץ הוא למעשה התאריך שנקרא. האם יש כזה דבר? מישהו יש לו עצות אחרות ליצירת ארכיון ממוחשב של מסמכים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי, כבר במשך כשנה מדי פעם קפץ לי help and support של כל מיני דברים (chrome, firefox, windows, word וכו'), וקפץ מלא פעמים. מוטב לציין כי הייתי איזה חצי שנה שהייתי ללא אנטיוירוס ואני עושה הורדות שירים סרטים וכו'. לאחר שהתייאשתי לחלוטין-פירמטתי. למרבה ההפתעה-הבעיה פשוט לא נפתרה! אחי התקין את אותה מערכת ההפעלה מאותו דיסק ספציפי (family package) ,ולו אין את הבעיה הזאת. מצד אחד, אם זה היה באג במערכת ההפעלה (שהיא, אגב WIN 7 64 BIT) גם לאחי היה את זה, ומצד שני אם זה היה וירוס קטלני אז הוא היה נמחק בפירמוט. ד"א לפני הפירמוט שכל המחשב שלי כבר היה גוסס מרוב וירוסים, ESET הצביע על שגיאה בתקשור שלו עם kernel, לפי מה ששמעתי הליבה של מערכת ההפעלה או משהו בסגנון. בקיצור, מה יכולה להיות …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הודעת השגיאה הזאת מופיעה לי כל הזמן. לא יכול להגיע לחלונות רק דרך task manager- run וגם לא תמיד מצליח לא יכול להגיע לסל המחזור לבדוק אם מלא. צריך רשימת פקודות להגיע ל-קונטרול פאנל או לסל מחזור. מישהו יכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני לא בטוח שזה הפורום הנכון לכך אבל הוא הכי קרוב לבעיה שלי אני חושב. אם לא תעבירו, תודה. יש לי דיסק DVD (מקורי) שבו יש כל מיני קבצי וידאו/די וי די בתוך תיקיית VIDEO_TS לחוסר מזלי כרגיל, אחד הקבצים פגום כנראה. האחרון שבהם. שם הקובץ הוא VTS_01_5.VOB כשאני מנסה להעתיק אותו מהדיסק למחשב הוא מעתיק את כל הקבצים פרט לקובץ הנ"ל וכשמגיע לקובץ הזה הוא מעלה את ההודעה הזו : האם יש לי פתרון ? לקנות דיסק חדש או "להשיג" את הקובץ הזה זה על סף הבלתי אפשרי כי אני חייב את זה עד מחר בערב ואין לאף אחד את הדיסק הזה. חייב עזרה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם windows xp.קיים במחשב שלי אנטי וירוס (eset nod32). מפעם לפעם הוא מקפיץ לי הודעה: wrong username or password. לחצתי: ctrl_alt_del ונכחתי לדעת במחשב אצלי רצה תוכנית לא מוכרת בשם boomprice. לחצתי על end task והתוכנה ירדה. למשך שניה. אח"כ המסך נהיה ריק, התמלא מחדש וב task manager שוב הופיע שם התכנית הבלתי רצויה: boomprice. הרצתי: msconfig ובדקתי את ה startup. שום תוכנית בשם boomprice לא מועלית באיתחול. בצעתי search ל boomprice ולא מצאתי שום תכנית בשם כזה בדיסק. זה וירוס ? תכנת spy? איך מתפטרים מזה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טופיק קודם בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=421178.msg3619854#msg3619854 הבעיה שהייתה אז הסתדרה בעקיפין, השתמשתי בתוכנה שנקראת Virtual CloneDrive שהיא באותה קטגוריה כמו DAEMON TOOLS אם קראתם בטופיק הנ"ל אתם יודעים במה מדובר, אבל אני אספר בכל מקרה התקנתי היום Windows 7 (חוקי למען האמת) וההתקנה עברה חלק. ניסיתי להתקין משחק מדיסק - קוד4, דיסק גיבוי מכיוון שהדיסק המקורי שחוק עד מוות אני מכניס את הדיסק, יש לי AUTORUN ואני בוחר SETUP אני מכניס סידיקי מעביר הכל NEXT NEXT ההתקנה מתחילה אחרי כמה דקות ההתקנה נפסקת ואני מקבל שגיאה Please Insert The Call of Duty Modern Warfare Disc to the drive - מיותר לציין שהדיסק בפנים. עשיתי CANCEL וניסיתי להתקין מחדש שוב אותה …
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
כשאני מנגן קבצים שונים עם כתוביות נגיד פרקים של סדרות, חלק מהפרקים הם HD וחלק לא.. כתוצאה מכך הגודל של התרגום משתנה וכל פעם שאני מגנן קובץ באיכות שונה מהקובץ האחרון שנוגן אני צריך לשנות את ההגדרות. יש דרך להשאיר את זה קבוע?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיודעת להפוך אך ה וינדואס 7 ל MACOS OSX.כמו שהיה פעם ה TRANSFORMATION PACK האם אתם מכירים תוכנה טובה???
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב פירמוט מהיר, אני יודע שיש תוכנות כלשהן שיכולות להחזיר את הקבצים. נסיתי מלא תוכנות, חלק מהתוכנות אכן מצאו את מה שרציתי(אני צריך לשחזר את התמונות וחלק מקבצי WORD) אך בסוף בשביל לשמור אותם למחשב הן דורשות כסף ואני לא מוצא סריאלים חוקים בשבילם. אם תצליחו למצוא תוכנה שתוכל לתת לי ולא לדרוש כסף אודה מאוד! זה ממש חשוב לי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי לאחרונה בבעיה. אני לא מצליח לפתוח באקספלורר קישורים המצויים בהודעות דואר של outlook express. ברגע שאני לוחץ על הלינק, נפתח הדפדפן אך לא עולה האתר, רשום רק connecting... אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור. תודה מראש, XxehsomxX
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TP-LINK. פתחתי פורטים כמו שצריך עבור שתי התוכנות אבל עדיין סובל מאיטיות נוראה. המקסימום שאני יכול להוריד (והגעתי אליו מאתרים) זה 315 בערך. אני מוריד בממוצע על 15 מהאימיול והיוטורנט. מישהו יכול לעזור לי לשפר את המיהרות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אין לי מושג אם זה המקום המתאים אבל זה נראה לי הכי הגיוני בכל מקרה התחלתי להתעסק עם ה-3D של הפוטושופ CS5 החדש ה-extended בכל מקרה שמתי לב שאם אני רוצה לעשות ללייר\טקסט\SHAPE או כל דבר אחר Repousse זה לא נותן לי פשוט לא נותן לי לפתוח את האפוציה הזאת אני לוחץ על 3D ואז אין לי אפשרות כאילו להיכנס לקטגוריה של Repousse ניסיתי להדליק את הפוטושופ מחדש\לעשות ריסט למחשב וראיתי סירטונים ביוטיוב שאנשים משתמשים בזה ככה שאני עושה את זה בצורה נכונה אבל זה פשוט לא נותן לי בדקתי קצת באינטרנט ומצאתי שקרה למישו משו דומה ואמרו לו לבדוק את הדרישות של הפוטושופ אם מתאימות למחשב ואני אין לי מושג בחומרה אבל אני יודע שהמחשב שלי ממש גרוע אז בגלל זה אני שואל הדרישות של פוטושופ CS5 ג…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני מנסה לעבור מקטע מסויים ובעצם לדלג בתוך הסרט אז לוקח לזה המון זמן לעבור, לפעמים אפילו זה מקפיא את התמונה האחרונה ופשוט נתקע ככה ולא עובר. פירמטתי (בלי שום קשר) וניסיתי סתם לצפות בסרט ולעשות אותו הדבר וזה עבד חלק, מאוחר יותר התקנתי את חבילת הקודקים K LITE ומאז זה שוב ככה. יש פתרון? אולי איזה קודק ספציפי שגורם לתופעה ואני צריך להפטר ממנו?
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי חברים! חפרתי בכל הרשת ולא הצלחתי למצוא תשובה לרעיון: בדו"ח שעות חודשי לכ"א אני לא מצליח לסכם את כל השעות של כל הימים לסכום אחד. ביצעתי SUM לשעות אבל בגלל הפורמטים של התאים שמוגדרים כשעה הדבר לא מסתדר. מישהו יוכל לעזור? המון תודה מראש. נ.ב אני רואה שאין לי כ"כ דרך להעלות לפה את הקובץ - אם יש לכם רעיון איך אני יכול להראות לכם את הקובץ אני אשמח לדעת.
-
- 9 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתשמור את כל הנתוני גלישה של העלה והורדה בזמן שאני גולש מהלפטופ שלי,אני משתמש במחשב נייד של פאלפון lg והתוכנה שהם נתנו לי לא כזאת שימושית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה ואני לא יודע מה לעשות בנידון... אז ככה - יש לי מחשב חדש עם מעבד i5 זיכרון 4g וכרטיס מסך nvidia geforce gt 220 1. לפעמים המסך נכבה ונדלק ויש הודעת מערכת שהיתה נפילה כנראה של הכרטיס מסך display driver has stop respondding and has recoverd" 2. לא ניתן לראות וידיאו סטרים על מסך שלם באתרים מסוימים כדיגמת sport5.com אלא רק בתצוגה קטנה כשאני מגדיל את הוידאו לתצוגה מלאה(על כל המסך) האקספלורר מפסיק להגיב (נראה לי בגלל הכרטיס מסך) מה עושים??? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מתחיל קצת להרחיב מהפוטושופ עכשיו ואני כבר יודע פחות או יותר פלאש וגם אילוסטייטור כבר התחלתי בכל מקרה שמתי לב למשו מעוד מעצבן שאדובי עשו אתם לא חושבים שהיה יותר קל אם הם היו עושים בין כל התוכנות את אותן פונקציות סתם כמה דוגמאות בפוטושופ CS5 (או כל גירסה אחרת..) יש כזה חלון של היסטוריה לוחצים על windows ואז פותחים את History מה שבפלאש אין הם סתם היו חייבים לסבך את זה להשים את זה באיזה קטגוריה שמה בווינדוס וגם זה נראה ממש שונה או כל מיני דברים לדוגמה הקטע הזה ששמתי לב שכל ה-TOOLS שאם לדוגמה רוצים לעשות ריבוע בפלאש זה מה זה מסובך ואי אפשר לעשות עם זה כל מיני דברים גם לדוגמה אם רוצים לעצב טקסט בפלאש זה ממש שונה מהפוטושופ זה לא נראה לכם מפגר כזה? כאילו שתתאים בין כל התוכנו…
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר תוכנה (רצוי חינמית) ל XP שכאשר אפליקצייה (או SPYWARE...) מנסה להוסיף משהו ל STARTUP או להוסיף SERVICE, היא תבקש אישור שלי - או לפחות תתריע ותראה לי את השינויים/תוספות ל STARTUP / SCHEDULE / SERVICES וכו'? תודה
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי שאלה, יכל להיות שאני לא היחיד ששם לב לזה. בווינדוס יש אפשרות מומלצת להוציא התקני USB באופן בטוח, ב XP הכל עבד כמו שצריך, אבל שמתי לב שבווינדוס 7 זה לא מבצע את הפעולה... איך אני יודע? אז ככה: יש לי דיסק און קיי שכאשר הייתי מנתק אותו דרך הווידוס (XP) המנורה שלו היתה נכבת, דבר שלא קורה בווינדוס 7... ובעוד הרבה מכשירים שכשהייתי מנתתק אותם ב XP הם היו מדיעים על כך (המכשיר עצמו ולא הווינדוס, כי גם ב-7 הווינוס מודיע שאפשר להוציא את ההתקן באופן בטוח...) וב-7 הם לא מודיעים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לערוך תכנים באתר שלי ישירות דרך הdrea,weaver אני רוצה לעבוד ככה שתוך כדי כתיבה אני גם יכול לערוך,עיצוב והוספה במקום לכתוב בוורד ואחכ להעתיק לויזואל ווב דיבלופר אבל הבעיה היא שלמרות שיש לי את גרסת midle east הכיתוב בעברית נראה משמאל לימין מישהו מכיר איזה הגדרה איפה אפשר לתקן את זה? חשוב לציין שבשמירת הקוד והצגתו בדפדפן רואים ערית טוב מימין לשמאל אבל אני צריך שזה יהיה ככה גם בעורך\ תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, שמי לב שאין בווינדוס 7 Movie Maker כמו שהיה בוויסטה וXP. אז רציתי לדעת אם יש לכם המלצה לתוכנה אחרת בסגנון, חשוב שלא תהיה מסובכת ותהיה נוחה לשימוש או שפשוט כדי להוריד Movie Maker של וויסטה לווינדוס 7 שלי ולעבוד עליו. מה אתם ממליצים? עוד משהו, אשמח להורדה של MOVIE MAKER לווינדוס 7 בגרסה הכי עדכנית. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שרתים של DELL R410 & 610 רציתי לדעת האם אני יכול לקבוע שכאשר החשמל ניתק וחוזר השרתים יעלו באופן אוטומטי? בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי איזה סרט וכתוביות בעברית . כשאני שם את הכתוביות בנגן(VLC) זה מראה לי את זה בשפה משונה. איך אפשר לסדר את זה??
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מתעסק בפלאש.יש לי עכבר אבל הציורים אף פעם לא מדויקים,אבל לפי מה שהבנתי לוח גרפי הוא עם עט ולכן גם הסרטוטים/ציורים יהיו יותר מדוייקים. עכשיו השאלה: אין לי ניסיון בלוח גרפי,ואני שוקל לקנות את intus 4 small,הוא טוב ומספק למתחיל?(יש לי תקציב בשבילו),אם לא מה יוכל לתחלף אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-