תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני צריך תוכנה מאפשרת להוריד למחשב קבצי וידאו מסוג wmv ו-asf שמשודרים באינטרנט ב-Stream ע"י העתקת הכתובת של הקובץ לתוך התוכנה (רצוי שהתוכנה תכיל מנהל הורדות מובנה, לצורך הורדת מספר קבצים ברצף), כך שניתן יהיה לצפות בסרטונים ב-Offline.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? אין לי כח להוסיף אחד אחד....
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה או משהו בסגנון שיאגד בתוכו מגוון רחב של קודקים ושיהיה "קל" במשאבי מערכת עד כמה שניתן.. אני מכיר כבר את COLE2K.. יש הצעות אחרות?
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אהלן. מה האופציות העומדות בפני בהודעת שגיאה זו? מכל דרך אפשרית (הפעלה, חלונות וכו...) מתקבלת לי הודעת השגיאה הזאת. אני חייב לחלץ דברים מהמחשב ואין לי אפשרות להגיע אפילו לסל המחזור שלי. כל עצה תתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכם, אני עורך מקצועי כבר כמה זמן, יש לי בעיה עם המחשב החדש. מדובר על התוכנות photoshop, sony vegas , after effects. יש לי Windows 7 64 bit. יש לי את התוכנות הללו ל64 ביט, אבל הבעיה היא שאני לא יכול לגרור דברים אליהם. זה פשוט אומר שאני לא יכול לגרור. איך אפשר לפתור את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של creative ולא מצאתי הכרטיס קול שלי הוא : creative sb pci 128 (ensoniq es1371 ) sound card תודה
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
אני יודע שכדי למנוע עליית תוכנה מסויימת יש שני אפשרויות: אפשרות ראשונה ללכת להתחל--->הפעלה--->msconfig --->איתחול ואז להוריד שם את הוי מיאהו מסנג'ר אבל הבעיה שאין לי שם ברשימה את שם התוכנה. אולי זה מופיע תחת שם אחר? ממש אין לי מושג.נכון שיש לי שם אופציה לחסום מכל התוכנות לעלות עם הדלקת המחשב אבל יש תוכנות שאני כן מעוניין שיעלו עם הדלקת המחשב אפשרות שניה היא להיכנס להגדרות התוכנה אבל כשנכנסתי ל-preferences לא מצאתי את האופציה הזו. בינתיים התוכנה הזו מציקה לי כל פעם שאני מדליק את המחשב
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי קובץ עם סיומת RAR איך מחלצים אותו ? לחצתי עליו קליק ימני ואין לי שם "חלץ"
-
- 10 תגובות
- 14.8k צפיות
-
-
יש לי מין סרגל כלים מעצבן שלא יורד הורדתי יותר מתוכנה אחת בשביל להוריד את הסרגל ואף אחת לא הצליחה ניסיתי עם הוספה\הסרה עם לא עבד חפשתי את התיקייה של הסרגל הזה לא מצאתי אני כבר לא יודע מה לעשות????
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי רשת של שלושה מחשבים שמחוברים בGIGABIT LAN ע"י SWITCH של EDIMAX. ב2 מחשבים כאשר מנסים לפתוח קובץ מהרשת הקובץ נפתח ואז הוורד נתקע ל20-30 שניות וממשיך כרגיל. במחשב השלישי הכל עובד מצויין. מדובר על שלושה מחשבים עם חומרה כמעט זהה וההגדרות זהות בכולם. מה יכול לגרום לתקיעות האלו?
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את אמיול (יש לי גירסה פרוצה בשם:eMule v0.26d SC) וכאשר אני מדליק אותה ואני ניכנס לאקספלורר ואני כותב את הכתובת של האתר ואני לוחץ אנטר וכלום לא קורא הוא פשוט לא זז (כאילו קופא אבל המחשב עדיין זז) וכאשר אני מכבה את האמיול אז הכל בסדר. תעזרו לי בבקשה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי קובץ mp3 , שמעתי אותו ולא שמעתי שום פגם שצרבתי אז היו מעין קפיצות , לא קפיצות של דיסק שרוט. יש דרך לדעת לפני צריבה או אחרי צריבה אם יש פגם בקובץ ? לא נעים להכין דיסק ואז לגלות שחלק מהרצועות קצת פגומות
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה להשתמש בתוכנה PocketDivXEncoder בכדי להדביק כתוביות לגוף הסרט. (. עד עתה השתמשתי בתוכנה AVIRECOMP אולם לאחרונה בהרבה מקרים בתוצאה הסופית לא היה סנכרון מושלם.) בקיצור, בשלב שבו אני מתבקש לבחור בכתובית, נפתח חלון (כפי שמופיע בתצלום) ושם ברירת המחדל היא IS0 8859-8i שעד כמה שידוע לי זהו הקוד המתאים לפונטים בעברית. אבל אז בסיום התהליך, מתברר שבמקום הכתובית בעברית, מופיעים רק קווים לבנים. ניסיתי לבחור באופציה של IS0 8859-8,אבל התוצאה זהה. הכתובית עצמה תקינה. עובדה שהכתב נראה היטב במחשב, כשאני מפעיל את הסרט יחד עם הכתובית באמצעות SUBTITLES WORKSHOP כמו כן גם כשאני מצמיד את הכתובית לסרט בעזרת AVIRECOMP הכתב מופיע היטב, רק שאין סינכרון מושלם. השאלה- מה עושים? איז…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בפוטושופ CS6: כשאני מנסה להשתמש בפילטר Lightning Effects הפוטושופ טוען שנייה אבל הפילטר לא נפתח.. יש לי כרטיס מסך GT440 של Gigabyte ככה שיש ליבות CUDA, אבל עדיין יש בעיה שלאחר שאני מנסה להפעיל את הפילטר הפוטושופ לא מזהה כרטיס גרפי מתאים. לפני שאני מנסה להפעיל את הפילטר הפוטושופ כן מזהה. דרייבר מעודכן, 301.42. עכשיו גיליתי שכשאני לוחץ על הפילטר מה שקורה זה שהשכבה פשוט משתכפלת ומקבלת את השם "Light Effect".. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? ._. ------------------------------------------- טוב, איפסתי הגדרות וזה עבד.. החזרתי את ההגדרות של הCache למקסימום וזה שוב לא עבד.. מסתבר שמשהו בהגדרות של זה הפריע לזה (הן היו על מקסימום).. Cache Tile Size חייב להיות על 128K משום …
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום.. מישהו יודע איך משנים את זה שכאשר אפתח את windows media player 10 (או 11 אני כבר לא יודע..) אז זה ייפתח לי אוטומטית על "פועל כעת" ? כי זה כרגע פותח לי תמיד על "ספריה" וזה מעצבן ...חיפשתי בכל התפריטים וזה פשוט לא שם.../: אני אודה ממש למי שיעזור בנושא הזה אני מיואש כבר..למרות שזה דבר שטוטי, זה מעצבן..
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
כול כמה זמן לפעמיים דקות לפעמיים שעות אני מקבל תהודעה הזאת זה רק מזהיר אותי ואומר לי שאני מוגן או שיש דרך לטפל בזה או משהו? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אני לא יודע לאיפה זה מתאים.. אם זה לא מתאים לפה בבקשה מנהלים תעבירו.. וסליחה על הבלאגן.. טוב שלום יש לי רשת עם ראוטר ויש בה שתי מחשבים. אני עובד עם תוכנה מאוד כבדה של עריכה סאונד שדורשת הרבה משאבים מהמחשב. השאלה שלי האם ניתן לשתף ביצועים של שני מחשבים יחדיו על מנת להקים מחשב אל משתי המחשבים האלה שפועלים זה לצד זה. חשבתי שהנושא הזה יכול להיות להיות באיזה שהיא תוכנה שעושה את זה.. תודה לכל העוזרים ובעלי הפתרונות..
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מסתבר שהגרסא האחרונה של DT-Lite 4.30.4 לא עובדת עם AwxDTools shell extension (שמאפשר mount בכפתור ימני על קובץ ISO) אז יצרתי קובץ reg שמוסיף mount לכפתור ימני על כל סוגי הקבצים הנתמכים (b5t,b6t,bwt,ccd,cdi,cue,bin,iso,mds,mdf,nrg,pdi,isz) הקובץ מצורף (התקנה + הסרה + הוראות) אם התקנתם DT לספרייה אחרת מברירת המחדל, אפשר לשנות את הספרייה בתוך הקובץ לפני שמריצים אותו. אפשר גם לערוך את שם הפעולה למה שתרצו.. עוד פרטים ב-readme.txt זה אמור לעבוד עם כל גרסאות ה-lite כי בסך הכל משתמש ב-command line של DT נבדק על ויסטה אבל אמור לעבוד גם על XP אם אני לא טועה. [br]פורסם בתאריך: 28.04.2009 בשעה 18:14:22 עודכן לתמיכה בקבצי אימג' בלבדהורדה: http://www.sendspace.com/file/iwkds7
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני צורב עם Nero קבצי mp3 כ Audio disc הצריבה מתחילה בסדר גמור אך כאשר זה מגיע ל99 אחוז, פתאום מד האחוזים יורד מהר מאוד ומופיעה לי השגיאה שבתמונה: ניסיתי עם קבצים שונים, ככה שזה לא הקבצים המסוימים האלה. וגם אין שום בעיה לצרוב Data או Image. רק בקבצי אודיו הוא עושה את הבעיה הזאת. הצורב שלי הוא: HP 8200 ואין לו Buffer UnderRun. תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שאני נכנס אליו הוא עושה לי שגיאה שלח/אל תשלח גם אחרי התקנה של גירסא חדשה יותר זה עושה את זה.. מה זה?
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם שוב, חשבתי שהבעיה תיפתר אבל היא לא נפתרה, אז נאלצתי לפרמט את המחשב. לצערי, עדיין יש לי את אותה הבעיה בדיוק כשהמחשב ריק כמעט לגמרי. הבעיה היא שכל קטע וידאו שאני מנגן פועל עם קטיעות נוראיות ולפעמים בכלל לא רואים את הוידאו. הבעיה קיימת עם כל המקודדים ועם כל התוכנות וכל הקבצים. אין יל מושג איך לפתור אותה. ניסיתי להתקין מחדש את כל מערכת ההפעלה והתוכנות (פירמוט) ניסיתי לבדוק שגיאות בכונן, ניסיתי איחוי של הדיסק, ניסיתי הכל. אשמח מאוד לעזרה כלשהי, אני כבר איבדתי תקווה עם הבעיה הזאת. Anatoli.
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
כתבתי לי מסמך וורד, בחרתי באפשרות הגנת ססמא (שאותה אני חושב שאני זוכר ...) גיביתי את המחשב והקובץ המדובר נמחק יחד עם שאר הקבצים הלא נחוצים בזמנו ... יום בהיר אחד ניסיתי למשוך את הקובץ מהדיסק שצרבתי אותו עליו, והפלא ופלא, הוורד לא מצליח לזהות שהוא מוגן ססמא. הוא מציג לי אפשרויות קידוד טקסט שונות, ובכל אחת מהן אני מקבל ג'יבריש... מישהו מכיר את הבעיה ? נדפק הקובץ ? או שיש מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מישו יכול לארגן לי את התכונה שעושה וויפ לhd הספציפי הזה... תודהה ועוד שאלה מה קורה אחרי שעושים וייפ איך מתקינים הכל ?..כמו אחרי פירמוט רגיל? תודה על העזרה לכולם
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד לפי המדריך כאן: http://www.fresh.co.il/dcforum/AVEditing/3470.html אני נתקע בשלב השני שאני צריך לטעון את ה VDR שאני מנסה לטעון אני מקבל הודעת שגיאה שהתוכנה לא תומכת בפורמט, איפה טעיתי?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שזה מעצבן אותי, אני שם דברים להורדה באימיול הולך לכמה זמן ואז שאני חוזר אני רואה את האיקון הקטן של אימיול מהבהב עם מעטפה עליו שאומרת שיש לי הודעה,אז אני רואה שמישהו שלח לי איזו הודעה מעצבנת שהצ'ט התחיל איזה מעצבן זה איך אני מבטל את זה זה מציק.
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-