עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שתעשה קוביה, ועוד דברים ב שלוש מימדים!!

2. לבדיקוה ותיקון שגאיות לאיחוי דיסק וכו כו תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני הורדתי סרט מהאינטרנט ואני צריך תוכנת תרגום בשביל לתרגם את הסרט (כתוביות). אני צריך שמות של תוכנות. ???

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by alone66,

איזה תוכנה טובה לבדיקת ה HD כולל בדיקות סקטורים פגומים...... תודה

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  5. איזה תוכנה טובה ליצירת שני תחנות עבודה (וירטואליזציה) ? התכנון שלי הוא להפוך את המחשב לשני מחשבים שאלה האם יש אפשרות לשחק ברשת lan עם וירטואליזציה?

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  6. איזה תוכנה הכי עדיפה, אבל לא דיימון טולז אני לא כל כך אוהב אותה (את הרעיון של כונן וירטואלי)... יש דרך אחרת להתקין ופשוט לשחק ללא כונן וירטואלי? תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. שלום רציתי לדעת עם מישהו ניתקל בתוכנה אשר יודעת להמיר קבצי 3D של solidworks לקבצי 2D עם סיומת cgm?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. שלום איזה תוכנה יותר בטוחה מבחינת האקרים/פריצות/זיהוי ID וכו'? תודה

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  9. איזה תוכנה יותר טובה WinAVI.Video.Converter או x-3gp-video??

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  10. איזה תוכנה יותר טובה של Kaspersky Anti-Virus ? הPRO או הPersona משהו אמר לי שה הPersona יותר טוב זה נכון?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  11. אני צריך תוכנה שתיצור קובץ זיפ ששומר executable permissions. תודה לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  12. זה לא שאני מנסה ליפרוץ למחשבים או משהוא כזה פשוט יש לי דוד בחיפה שיש לו אינטרנט מהיר ומביאים לו מלא תמונות משחקים וכו. והוא לא יודע דבר במחשבים אז אמרתי לו שאני יתקין לו תוכנה שהוא ישלך לי את הקבצים דרכה,אבל הוא היתעצבן ואמר לי שהוא לא רוצה שום תוכנה ושאין לא כוח להעביר שום קובץ,ועם יש תוכנה שנימצאת רק אצלי ושאני לא יצטרך להתקין אותה אצלו ואני יוכל להוריד ממנו את הקבצים זה יהיה טוב אז השאלה שלי האם יש תוכנה כזו ואני חוזר זה לא למטרות זדוניות תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. איזה תוכנה יש בשביל תרגום סרטים (THE BEST)

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  14. Started by ROTEMan,

כותרת..

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  15. גם שירים ישנים...

16. איזה תוכנה להוספת כתוביות ועריכת סרטים יענו שאפשר שם להוסיף שירים ברקע,דיבוב וכל מיני דברים כאלה....ואם יש כבונוס בתוכנה אז גם לצרוב סרטים של 700 מגה וסרטים של דיוידי...

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  17. אני משתמש כרגע ב-winamp כי אני שומע הרבה רדיו של וינאמפ.. תגידו.. אני יכול לשמוע רדיו גם בתוכנות אחרות? כי נגיד ניסיתי לשמוע את הרדיו שאני שומע בWMP ולא עבד.. =\ תודה..

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. יש המון תוכנות שאמורות לעשות את זה, חלק לא עושה את זה כמו שצריך בכלל, חלק ניתן לעקוף בקלות וחלק בעיתיות ומסכנות את התוכן שבכונן\תיקיה... על מה אתם הכי ממליצים? (כמובן שקלות השימוש היא אחד הדברים הכי-הכי חשובים לדעתי)

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  19. זאת תוכנה שרואים תמונות מלויין האיכות הרבה יותר טובה מה-world wind (מי שמכיר) אפשר לראות שם בתים מכוניות ומלא דברים כאלה ...בטח עוד איזה 10 שנים יהיה אפשר לקרוא ספר מהלווין או משהו כזה אפשר להוריד אותה מפה http://earth.google.com/

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by benma,

איזו תוכנה (בתלות ברשת ההורדות) מהירה יותר: EMULE או UTORRENT? תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  21. אני רוצה לגבות את אוסף הדיסקים שלי שכולל כמה דברים שכבר לא נמכרים בשום מקום. איזה תוכנה מומלצת להמרה מסידי לFLAC ובחזרה לדיסקים? (ומFLAC לMP3 גם יעזור - ככה נעביר אותם לARCHOS שלי) אגב, למקרה שאתה תוהים למה אני לא צורב עותק של 1:1. אני מעדיף לשמור את המוזיקה שלי בצורה דיגיטלית, אבל למקרה שיום אחד ארצה להמיר משהו חזרה לדיסק אני רוצה תוכנה מומלצת.

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  22. הכותרת אומרת את הכל . ;D כי התוכנה שבאה אם הכרטיס לא ממש טובה.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים