עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by mrraz,

מישהו שאל אותי לגבי הבעיה הבאה הוא צרב דיסק מוזיקה ובהשמעה מהדיסק הצרוב הוא שומע משפטים שכנראה תוכנת הצריבה הכניסה לשיר לפעמים יש את זה בהתחלה ולפעמים באמצע השיר קורה בכל תוכנת השמעה. מישהו מכיר ?

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  2. שלום. לפעמים כשאני רואה קובץ אני רוצה לעשות לו "פתח" ולא "שמור", כמו שיש בפיירפוקס ובאקספלורר, ואין את זה בכרום. יש אפשרות להוסיף את זה אולי? ע"י תוספת? מישהו יודע? תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  3. ניסיתי לשנות הגדרות אבל כל הזמן הוא קורס מישהו נתקל ? מערכת WIN 7 64 BIT מפרט בצד

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  4. Started by Burkey,

שלום, מחר אני מפרמט את המחשב ומתקין לראשונה חלונות 7 אולטימייט 64 ביט שרכשתי. זו פעם ראשונה שלי עם חלונות 7 ועם 64 ביט, אז רציתי להתייעץ אתכם איזה אנטי וירוס (חינמי) כדאי לי להתקין. קראתי הרבה ברשת, וכל פעם ממליצים על משהו אחר, הרבה אנשים אוהבים את Avira, יש כאלה שאת AVG ויש שדווקא את Avast. שמתי לב שלאף אחת מהתוכנות אין גרסת 64 ביט...חבל. איזה אנטי וירוס כדאי להתקין ואם אפשר לדעת למה ? המון תודה !

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  5. יש לי כרטיס טלויזיה במחשב,ו...רציתי לדעת איך אפשר "לשדר"/לשתף צפייה? כלומר אני צופה בערוץ מסוים,ואני רוצה שגם אחרים יצפו במקביל במה שאני צופה... איכשהו באינטרנט/שיתוף צפייה... חשוב. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  6. היי, אני מנסה להכין הזמנה לחתונתי הקרובה אבל אין לי ממש ידע בפוטושופ ועם צייר של חלונות המשימה נראית בלתי אפשרית משהו.. רציתי להכין הזמנה בסגנון כרזות הסרטים הישנים דוגמת אלה: http://www.oldsweetsong.com/wp-content/uploads/2009/04/movie_poster_casablanca.jpg או http://www.cinemasterpieces.com/92010/vivapr10.jpg צילום שלי ושל בת זוגי הצלחתי להמיר ל"ציור" באמצעות תוכנה אבל את כל הטקסטים מסביב והרקע - לזה צריך מומחים. יש כאן מישהו שיכול יהיה לעזור לי בנושא?

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. אהלן, לפני שאני אתחיל לפרט את הבעיה, אני אתן קצת רקע: לפני כמה חודשים [בערך 3-4 לא זוכר בדיוק] נשרף כרטיס המסך שלי, Geforce 9800GTX. עד אותו היום הרצתי WIN7 בשמחה וללא שום בעיות מיוחדות. לאחר שהכרטיס נשרף, שלחתי אותו למימוש אחריות בחנות מחשבים מסוימת בארץ, שאת שמה אני לא אציין. באופן מתמיהה, החבר'ה בחנות החליטו להחליף לי את הכרטיס בכרטיס מסדרת RADEON HD אבל נחות [לא זוכר בדיוק איזה זה היה, 3450 או משהו מגוחך בסגנון]. בכל אופן, אחרי שהמחשב חזר - הכל היה תקין [למעט כרטיס המסך המזעזע] אחרי שעשיתי קצת רעש עם החנות, הם הסכימו להחליף לי את הכרטיס בGeforce 250GTS, שזה בתכלס כרטיס שווה ערך וביצועים ל9800GTX. החזרתי את המחשב לחנות וכעבור יום הוא חזר אלי. התקנתי דרייברים ולכאורה הכ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by redead,

COOKIES וBOOKMARKS.. אני מפרמט את המחשב , איך לגבות את המידע מהדפדפן הזה?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  9. שבת שלום, התקנתי XP חדש לאחר שהקודם קרס בצורה מפתיעה. עדכנתי הכל, ואז ניסיתי לעדכן את כ.המסך לגרסה החדשה ביותר (whql) שהיא 258.96, וכשאני מפעיל את המחשב מחדש- אני מקבל רזו' של 640X480 ו-4 ביט של צבע, ללא אפשרות לשנות. גיגלתי קצת, לא מצאתי תשובה חד משמעית. עשיתי ROLLBACK, וחזרתי לנק' המוצא. ניסיתי להתקין את ה whql הקודם (257.21)- אותה התוצאה. Rollback ושוב אנחנו באותה נקודה(שהיא אגב דרייברים מתחילת השנה). הסיבה אגב לרצון לשדרג היא תופעת Tearing ששמתי לב שקוראת בעת הפעלה סרטי HD (מה מותקן? ffdshow,ace filter , haali, core codec , והכל מוגדר היטב למיטב ידיעתי). תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  10. אז יש SolidWorks עם רישיון סטודנט מהלימודים, ובניסיון התקנה אומר לי שגרסת 32bit לאתתקין על מערכת ה64bit שלי (WIN 7). אז חוץ מהתשובות המובנות מאליו, יש דרך אולי לרמות את הSolidWorks בכדי שתחשוב שזוהי מערכת 32bit?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by TaZeR,

שלום לכולם, אתמול בלילה ארעה תקלה בשרתים של 013, שכתוצאה ממנה הנחתי שיש לי תקלה מקומית במסנג'ר (כיוון שאתרים מסויימים עבדו ולא ידעתי אז על התקלה). בכל אופן, ניסיתי לפתור את התקלה מקומית ולכן עשיתי Repair למסנג'ר (Windows Live Messenger). מאז המסנג'ר לא עובד גם אחרי ש-013 פתרו את התקלה בשרתים שלהם (במחשבים אחרים בבית המסנג'ר עובד). קוד התקלה שמופיע כשמנסים להתחבר למסנג'ר וגם כשמנסים להתקין אותו מחדש (לא ניתן להפעיל את האשף של הסרה/תיקון דרך הוספה/הסרה, כי שום דבר לא נטען כשלוחצים על הסרה של המסנג'ר) הוא 0x800b0004 (זהה גם בהתקנה וגם בניסיון ההתחברות). השגיאה בהתקנה מופיעה בחלון הראשון שעולה כשטוענים את ההתקנה. מצאתי כמה פתרונות אפשריים לתקלה, אחד מהם היה לכוון את השעון (מכ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. כשאני פותח אתר נכנסות חלונות של כל מיני אתרים שמחפשים פרסום מוצר כלשהו. (לא נראה לי סאפם) גם בזמן מנוחה שאני חוזר שוב להשתמש במחשב אני רואה חלון מול עיני ומבקש ממני לרשום מס' איימיל ופרטים אחרים . איך אפשר לחסום אותם שלא יעלו יותר. אמרו לי שזה מובנה בתוכנה. אני לא מאמין.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by Burkey,

שלום, יש לי שאלה בנוגע לאופיס 2010. קניתי אופיס 2010 בגרסה המקצועית בעברית (דרך מקום העבודה, ולא היה אנגלית), וקיבלתי איתו דיסק של ערכת שפה של אנגלית/עברית/ערבית. איך אני משנה את השפה ? פשוט אחרי התקנה מלאה של האופיס להכניס את הדיסק של ערכת השפה ולהתקין ? תודה !

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  14. Started by Burkey,

שלום, אני הולך לפרמט את המחשב ולהתקין חלונות 7 64 ביט שקניתי, וזאת לאחר שעבדתי עם 32 ביט עד עכשיו (XP). רציתי לשאול האם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת בטרם אתחיל בהתקנה ? האם עליי ליצור מחיצה לגיבוי (ב - XP לא היתה לי) ? האם כדאי להתקין אנטי וירוס של 64 ביט (אם קיים כזה - אוירה, איי וי ג'י) ? תודה !

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  15. Started by tamtamtamir,

היי, יכול להיות שהתוכנה פוגעת באיכות הצפייה? למרות שמבחינת רזולוציה וקצב פריימים דבר לא משתנה חוץ מהדבקת הכתוביות? משום מה נראה לי ששסרט אחרי recomp נראה פחות טוב מהמקור שלו.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  16. Started by eatzik,

שלום, התקנתי WIN 7 על מחשב חדש והתקנתי chrome. אתמול הוא עבד כרגיל והיום הוא כל הזמן קרס (הודעה של ווינדוס). מחקתי וניסיתי להתקין שוב והוא כותב ש"תוכנת ההתקנה נתקלה בשגיאה 3" והקישור לפירוט על השגיאה לא מגיב. יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  17. Started by matizami,

לאחרונה, יותר מדי פעמים שסקייפ נכנס למצב לא זמין (כאשר לא נוגעים במחשב כמה דקות), כאשר אני מזיז את העכבר, הסקייפ לא חוזר למצב אונליין. כל מה שאני יכול לעשות זה להזיז את העכבר עד שאני אלחץ על משהו ואז המחשב יתקע. רק ריסט ע"י הכפתור במחשב מגיב. מחקתי את הסקייפ, התקנתי גירסא הכי חדשה. עדיין כלום לא עוזר. זה התחיל רק לאחרונה, ויש לי את הסקייפ כבר הרבה זמן.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by nafroman,

חברים...לאחר שהתקנתי היום את ה-CATALYST החדש 10.7 אני לא מקבל תמונה בMPC רק סאונד כאשר הDIRECTSHOW VIDEO נמצא במצב של EVR CUSTOM PRES . עוד מישהו נתקל בזה ?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  19. אני מנסה להעתיק כמה לינקים מרפידשר ל JDOWNLOAD אבל לא מצליח CTRL+C לא מסמן את כל הלינקים זה נראה ככה חלק 1 חלק 2 חלק 3 וכן הלאה מה שאני מצליח זה להעתיק אחד אחד הצעות בבקשה

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  20. Started by michalk1212,

אהלן.. אני חדשה כאן.. יש מצב שמישו מסביר מההתחלה וקצת מופרט איך אפשר להוריד סרט ממאקו. (ואם דרך מגה-וידאו, אז כיצד..) תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  21. יש לי תקיעות במשחקים ויש לי חשד שזה קשור בסאונד ולא בכרטיס מסך. יש תוכנה שבודקת את זה? פשוט את הכרטיס מסך ואת המעבד חקרתי עם כל הבדיקות האפשריות בהצלחה, אבל עדיין קיבלתי תקיעה בסטארקראפט 1 \=

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  22. שמעתי שניתן לגרום למחשב להידלק לבד באמצעות תוכנה או פקודה אם יש מישהו שיודע איך אני אשמח מאד... תודה. גיא

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. שלום לכולם. אצלי באירגון אנחנו משתמשים ב-OUTLOOK 2007 שמחובר לשרת EXCHANGE 2007. לא מזמן הותקן המחשב של אותו המשתמש מחדש, עקב בעיות רבות שלא קשורות ל-OUTLOOK. לאחר ההתקנה חלק מהמיילים שהם באנגלית נטו השורות פתאום החליטו שהם ניצמדות לצד ימין במקום לשמאל, ולפי טענתו של המשתמש לפני ההתקנה מחדש של המחשב זה היה תקין. חפרתי בהגדרות ניסיתי כל מני שינויים שהיו ניראים לי הגיוניים ושום דבר לא עזר. כעקרון אנחנו מתקינים אצלנו את OFFICE 2007 ENT SP2 בשפה העברית ולאחר מכן מתקינים חבלית שפה באנגלית, נכון אני יודע שזה נישמע קצת עקום, אבל זאת האופציה היחידה שמתאפשרת לי. אני ישמח אם משהו שמכיר את הבעיה ופתר אותה יוכל לשתף את הפורום בזה. תודה והמשך יום נעים, צחי.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, אני מעוניין ליצור USB שיהיה עליו גם התקנה של מערכת הפעלה (win xp או כל מערכת הפעלה אחרת), וגם hirens cd. יש לי דיסק התקנה של ווינדוז XP, וגם hirens cd שמותקן על ה USB (ועובד). איך אני יכול לשלב בין שניהם? פשוט יש לי נט בוק, ואין בו כונן CD, ואני מעוניין לפרמט אותו. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  25. היי חברים, יש לי דיסק CD ועליו סרט שצילמתי. הבעיה היא שהדיסק עצמו קצת שרוט ובחלקים מסויימים של הסרט, הסרט פשוט קופא והחלון של הסרט נתקע. מה ששמתי לב זה שאם אני מוציא את הדיסק מכונן הCD ומחזיר אותו חזרה ואז עם העכבר מדלג על האזור שנתקע (נניח הסרט נתקע ב19:23 אז אני מסמן שהסרט יפעל מהדקה ה20:10) אז הסרט רץ רגיל בלי תקיעות עד לקטע הבא שבו הוא נתקע. אני צריך תוכנה שאני מגדיר לה אזורים בדיסק כמו מההתחלה עד לדקה ה19:00 וזה שומר את כל הסרט בטווח הזה. ואז מדלג על כל הדקה ה19:00 ישר ל20:00 וממשיך לשמור משם. איך עושים את זה? תודה רבה חברים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.