עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by omri_ro,

יש לי את הגרסה הרשמית שלהם (לא איזה מוד) 0.47a ויש את החלון הקטן שמופיע מעל הTASK BAR (מצורפת תמונה) איפה מגדירים שלא יראה אותו? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by BeNnYBoO,

כמו בכותרת, יש לי שאלה... מה ההבדל בין שלושת המצבים? 1) SMARTPlacing 2) Consilidate Free Space 3) Defrag יש לי שאלה מה צריך לעשות על בסיס יומי, זאת אומרת, עשיתי שזה יעשה כול שלושה ימים את מצב 1 אני חושב כי זה Recommanded אני צריך גם לעשות DEFRAG בכול יום (או שלושה)? ומה בנוגע למצב ה-2?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by מסבחה,

יש לי מסנג'ר לייב 8.5 מותקן על חלונות XP, עם מלא מלא אייקונים (Emoticons) ואני רוצה לגבות את כולם ולפרמט. הבנתי שהמידע אמור להיות כאן: C:\Documents and Settings\<windows accountname>\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\<your_msn_id_number>\ בתוך תיקיה בשם CustomEmoticons אבל יש שם רק חצי מהאייקונים... חיפוש בגוגל העלה כל מיני תוכנות שונות ומשונות ואני לא יודע מה לבחור. מישהו עשה את זה ויכול לעזור? אם אני שומר את כל התיקיה ההיא זה יעזור? אשמח לכל עזרה או רמז!

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  4. Started by gaint11,

כאשר אני מנסה להיכנס לoutlook express ולוחץ על כניסה להודעות דואר נכנס, התוכנה נתקעת ואני לא יכול לראות את ההודעות. תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. זה לא מראה תמונה באתרים דוגמא מהאתר נענע וזה אחרי שמחקתי את התוכנות שהתקנתי ...... http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/nana.JPG ואני כן רוצה לראות פרסומות באתרים לפעמים מוצאים דברים טובים חחח חבל שזהביטל לי עכשיו מהאני יכל לעשות ? בשביל להחזיר את זה ? מחקתי את כל התוכנות שהתקנתי .... ומי שהתקנתי זה קרה לי אלה התוכנות Spybot - Search & Destroy Ad-aware 6.0 HijackThis xclean_micro spywareblaster spywareguard אני לא יודע בדיוק איזה מהתוכנות עשה לי את זה מחקתי הכל חוץ מה השניים הראשונים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי אני צריך לפצל כמה סרטים והוסיף להם תרגום אז איך עושים את זה? ואיך אני ממיר את הקובץ לvcd?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  7. יש לי במחשב תקייה עם מלא התקנות של תוכנות, מסודרות בתיקיות וזה קצת נהיה מבולגן. יש איזושהי תוכנה אולי שיכולה לארגן את זה? איך אתם שומרים על ההתקנות בצורה מסודרת? אולי כדאי ליצור תקיות עם קטגוריות? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by free fraek,

הורדתי את המשחק ג'נרלס (אני יודע שזה לא חוקי אבל בינינו....).. וקיצר ההתקנה הולכת חלק אבל אז הוא נותן לי הודעת שגיאה שחסר לו את הקובץ Data.cab אפשר עזרה\מה אני עושה\איך פותרים את זה...

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  9. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1008782750&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by maxwell10,

קיבלתי מחשב מחבר ועתה ברצוני לפרמט אותו, אין לי את הדיסק או החוברת של המחשב כך שעלי להכין בעצמי דיסק עם כל הדרייברים ללוח אם, לצ'יפסט וכו'. כיצד ניתן לדעת אלו דרייברים יש להוריד למחשב? הורדתי את תוכנת SIW אבל הייתי רוצה לקבל איכשהו תמצית של כל הדרייברים הנחוצים תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני בכלל לא מגזים! אני כבר למעלה מיומיים רצוף מחפש תוכנה פשוטה לסנכרון בין המחשב שלי בבית לבין הלפטופ - משהו בסגנון ACTIVE SYNC של מייקרוסופט. פשוט לא מצאתי משהו שבאמת ניתן לסמוך עליו, כל התוכנות הם או מסובכות במדיי ומיועדות לפרוייקטים גדולים או ישנות בטירוף. אפילו באתר מיקרוסופט הדבר היחיד שהם מציעים הוא להתקין Exchange Server (שברור שזה לא הגיוני!). זהו. אני זורק את הכפפה... תודה מראש!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. http://www.google.com/analytics/ נראה פשוט מדהים (וחינם), נשים באתר שלי ונראה איזה דברים זה נותן. http://www.google.com/analytics/feature_overlay.html ^^^

13. Started by amit12341,

שלום, אני חדש פה ואני צריך מדריך בעברית או מדריך ברור באנגלית ל3dsmax 7, ממש מדריך כדי להתחיל מ0 וקצת דברים בסיסיים... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  14. Started by נואשת,

אנא עזרתכם! לאחר פרמוט המחשב נשארתי ללא דרייבר. לפי pcwizard כנראה שהדרייבר שאני צריכה הור vt8233/a ac'97 enhanced . אני לא מצליחה למצוא ברשת הורדה של הדרייבר הנ"ל. אם משהו יודע בבבקקקקשששההה!!!!!! עיזרו לי. תודה מראש

15. Started by GIlan,

אני מנסה להדפיס משהו וכשהוא מדפיס לי אז יוצאים לי כל מיני ריבועים כאלה,באופיס אני רואה רגיל כתב בעברית אבל בהדפסה יוצאה חירבושים כאלה יש לי אופיס 2003 אני חושב שזה בגלל עידכון שעדכנתי לפני כמה ימים של OFFICE SMART TAG משה וכזה יש לציין שאני מסמן את כל הטקסט ועושה CLEAR FORMAT אז ההדפסה יוצאת בסדר מישהו יודע איך לתקן את זה??

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  16. Started by yahalom,

יש לי בעיה עם ה MSN Messenger 7.5 שלי אני מקבל שוב ושוב את בעית ההתחברות 81000306 ואחרי כמה ניסיונות הוא מתחבר בהצלחה ונופל שוב בשלב מסויים ... השמח מאוד לשמוע פתרון

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by bariko,

שלום רב, אחת ההמלצות שקראתי בפורום, היא להתקין תוכנה לניטור טמפרטורות של רכיבי החומרה, וזאת בכדי למנוע התחממות יתר שעלולה לגרום לריסטרטים וקריסה של המחשב. כמו כן ממליצים שזו תהיה תוכנה של יצרן לוח האם. ברשותי דיסק מקורי של היצרן המכיל את הדרייברים ללוח האם. סביר להניח שאוכל למצוא שם גם את התוכנה הזו לניטור הטמפרטורות, רק העניין הוא שעכשיו כבר התקנתי דרייברים מעודכנים. לכן השאלה, האם בכל זאת ניתן להתקין את התוכנה מתוך הדיסק, או שעדיף לחפש באתר של היצרן (מה בדיוק אני צריך לחפש?) לוח האם אצלי זה: GIGABYTE GA-P35-DS3 rev 1.0 דרך אגב, האם קיימת תוכנה כזו לניטור טמפרטורות, שגם מתריעה בזמן אמת כאשר יש חריגה מסוכנת? (השאלה נשאלת, כי נניח כאשר אני צופה בסרט, אזי אני לא טורח לבדוק…

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  18. יש לי כמה קבצי MP3 שעשיתי להם המרה מ-FLASH VIDEO הקצב סיביות שלהם הוא 128KBPS האם יש איזה תוכנה שמאפשרת לשנות את זה ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. היי, כל כמה דקות ההודעה הזאת קופצת לי. (תמונה מצורפת) אין לי visual studio מותקן על המחשב. איך מטפלים בזה? תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by KoM,

גם לכם לאחרונה האיי סי קיו מתנתק ככה סתם ?

• 26 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by EdenC,

שאלה בכותרת. תודה מראש, עדן

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. שלום יש לי סרבר למשחק כלשהו ואני רציתי לדעת איך אני עושה שהוא יופיע בTHE ALL SEEING EYE תודה

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  23. אני רוצה להכין דיסק פלופי לפני התקנה הווינדוס בשביל לעדכן ביוס הלוח אם הוא ABIT IP35-E , ורק הביוס שלו שוקל 1 M יצרתי דיסק דוס דרך הווינדוס , ורק הדוס שוקל 800 K ככה שזה לא נכנס בדיסק 1.44 איך אני יוצר דוס שישקול 300 K ? [br]פורסם בתאריך: 1.10.2008 בשעה 18:31:02 אה הבנתי ...אני אכין דיסק אחד דוס ודיסק שני יהיה לביוס

24. Started by Impreza,

פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין את הכי חדשים מ 6 עד 7 ובאף אחד מהם אין את האפשרויות של הכרטיס עצמו כמו ה Overdrive ואין בכלל את הלשונית הזאת של ATI במאפיינים כמו שהיה קודם אני לא רוצה להשתמש ב Catalyst Center. מישהו יודע איזה דרייבר אני צריך להוריד?

25. Started by ariel-ro,

אהלן! יש לי בעיה, וזה בשני WINDOWS גם 7 וגם XP אני עובד לפי המדריך שנמצא באתר HOMETHEATER http://www.hometheater.co.il/article00973.%D7%A0%D7%99%D7%92%D7%95%D7%9F-%D7%A7%D7%91%D7%A6%D7%99-1080p-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99-Low עם מה שכתוב שם, הבעיה שלי שאין סנכרון בין הקול לתמונה. MKV הוא פותח עם COREAVC וAC3 M2TS הוא פותח עם COREAVC וNVIDIA AUDIO. ניסיתי עם BSPLAYER ניסיתי עם WINDOWS MEDIA PLAYER וכלום לא עובד. ניסיתי גם להשתמש במקודדים של FFDSHOW לסאונד ולווידאו אבל לא עובד לי. מה אפשר לעשות? אריאל עריכה** גם הHAALI Media Splitter מותקן, ומשום מה אני חושד שהוא אחרי לבעיות, אם כן מה לעשות? אני לא יכול להריץ בלעדיו.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.