תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להמליץ לי על גירסה מסויימת?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מחפש ווינאמפ שלא יכביד יותר מידי יקרה עברית ויהיה נעים לעיין ולא כמו הסטנדרטי..... גירסה 3 הייתה הכי יפה וקלה אבל היא לא הייתה מזהה עברית והייתה כותבת בגיברשיש את שמות השירים...הווינאמפ החדש גם כן כבד אבל מה שמפריע לי בו זה יאך שהוא ניראה...לא משו וגם כבד..... למישהו יש המלצות לווינאמפ שעומד במה שאני רוצה? (או יותר נכון משו בסגנון של 3 שקורה עברית?) או אולי תוכנה אחרת לנגנית קבצי מוזיקה וסאונד..? תודה
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
איזה גירסה של קאזה הכי מומלצת? ומאיפה מורידים אותה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה גירסת אמיול הכי עדכנית וטובה שיש היום?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
מה עדיף ויסטה*64 ביט או ויסטה*86 ביט? מה ההבדלים בין הגרסאות הנ"ל?
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
האם להתקין נגיד איזה 2003a, או להתקין את הגרסא החדשה ביותר..? אני מחפש את הקלה ביותר... אופציות וכו' לא משנות לי. תודה
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, איזה מהגרסאות הרבות של BSPLAYER מומלצת כך שתהיה: - מותאמת לכל סוגי הסרטים, וגם לפורמטים של HD. - שלא תהיה ממש כבדה על המחשב - ?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להתקין אצלי את מנהל ההורדות FLASHGET השאלה איזה מבין שתי הגרסאות הבאות הנמצאות באתר היצרן, כדאי להעדיף: Latest- 1.9.6 Classic- 1.73 מצד אחד תמיד ממליצים על הגרסה העדכנית ביותר. מצד שני, אולי הגרסה החדשה, כוללת כל מיני באגים שעוד לא התגלו, ולכן עדיף גרסה קודמת, בטוחה יותר. זו ההתלבטות, אשמח לשמוע חוות דעת. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את ווינדאוס, אני רוצה להתקין JAVA אז ניגשתי לאתר הבית ומצאתי שם הרבה גרסאות שונות של התוכנה הזאת. מישהו פה מוכן להביא לי קישור ישיר לתוכנה שאני אמור להוריד מאתר הבית של JAVA? יש לי XP PRO.
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה גרסה של NERO עובדת בVISTA 64 בטוח ? כל מה שאני מתקין נותן לי שגיאות וקריסות.. במיוחד 9. ואם נרו עדיין לא עובדת על ויסטה, איזה תוכנה אחרת באותה הרמה יש ?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
מעבד pentium r d 2.8 לוח אם c19-mcp04 gigabyte 3גיגה ראם כרטיס מסך rodeon x550 256mb אני רוצה להתקין את הגרסה הכי מתקדמת שתעבוד טוב על מפרט כזה
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
איזה דכאון.... הורדתי מלא משחקים ותוכנות לאחרונה. הרצתי סריקה של AVG (אנטי וירוס) והוא מחק לי את כל המשחקים והתוכנות! איזה עצבים, עם כל השמירות והכל. יש סיכוי איכשהוא לשחזר את זה דרך ה-AVG ? מה צריך לעשות בכדי שזה לא יקרה שוב?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
איזה דפדפן אינטרנט הכי קל ותופס מעט מהראם? כנ"ל לאנטי וירוס אם אפשר גם...
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
די מיואש מהפיירפוקס לכן אני שואל איזה דפדפן הכי יעיל קיים היום בשוק. חשוב לי שלא יגנוב לי זיכרון RAM (הפיירפוקס גונב לי 100) שיהיה מאובטח וזריז. למישהו יש רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיות בדפדפן והוא איטי מאוד... איזה דפדפן אתם ממליצים לי? משהו מהיר נראה לי הוא ירצה... אם אפשר תסבירו על הדפדפן ורצוי לינק תודה לכל עוזר
-
- 14 תגובות
- 993 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש ב AVANT הכל טוב ויפה אבל יש כמה בעיות איתו + הוא איטי. את FF אני לא ממש אוהב כי אין שם את כל התוספות שאני צריך. איזה דפדפן אתם יכולים להמליץ לי עליו שיהיו שם את כל התכונות של AVANT ושהוא יהיה מהיר?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני חייב להחליף דפדפן האקספלוור משגע אותי אני מחפש דפדפן חדש אפשר המלצות עם פירוט???
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מאמין שמו לב כשהם משחק באיזה משחק מחשב כבד אז הדפדפן (כשהוא פעיל) לוקח חלק קטן מהעיבוד הגרפי ובהתאם ה-FPS יורד. אז אני שואל איזה דפדפן הכי פחות מאמץ את המעבד הגרפי?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום רציתי להוריד דפדפן חדש.. לא שיש לי בעיה עם האקספלורר הוא אחלה אבל פשוט אני רוצה משהו יותר נוח עם טאבים ושלא עושה בעיות...(אם אפשר גם לינק ישיר) ואם אפשר גם המלצה לאנטי וירוס זה יהיה נחמד
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Windows XP Professional...... אני רוצה שתמליצו לי על דפדפן מהיר....וטוב....תודה!
-
- 11 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
-
תאכלס מה הכי פחות ... כי האקספלורר תופס לי 30K~
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-