תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
- 

התקנתי את הboxee החדש שלי הכל טוב ויפה אבל משום מה אני לא מצליחה לשלוף קבצים מהמחשב שלי אני בכלל לא מצליחה לתקשר בינהם מישהו יכול לעזור לי? - 

- 1 תגובה
- 1.6k צפיות

- 

- 

לעיתים קרובות ה- Exploler ניתקע, ואיני יודע מדוע. דף מנסה להיטען, ללא הצלחה, ולאחר שניות ארוכות אני מקבל מסך שחור, ולבסוף חלונית קטנה המודיעה שהתוכנית אינה מגיבה, ומאפשר שלוש אפשרויות: המתנה עד שיגיב, הפעלתו מחדש או יציאה. מערכת ההפעלה היא ויסטה - ראו מפרט מחשב שלי. אשמח אם מישהו שהיתה לו בעיה כזו, ופתר אותה, יספר לי איך פתר, או באם למישהו יש רעיון לפתרון. - 

- 0 תגובות
- 494 צפיות

- 

- 

שלום רב... עשיתי המרה קטנה של כמה סרטונים ואלה הקבצים שיש לי: VTS_01_0.BUP VTS_01_0.IFO VTS_01_1.VOB VTS_01_2.VOB VTS_02_0.BUP VTS_02_0.IFO VTS_02_1.VOB VTS_02_2.VOB VTS_03_0.BUP VTS_03_0.IFO VTS_03_1.VOB VTS_03_2.VOB אז איך אני עושה שיהיה לי את video_ts.ifo ואת video_ts.bup כי בלעדיהם אני לא יכול לצרוב |: תודה מראש,עידן. - 

- 0 תגובות
- 600 צפיות

- 

- 

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3518745,00.html הכוונה שלי מעבר למה שמסופק עם חלונות. קראתי את הכתבה הזו וחשבתי "מה אם אחרים?" אני נקי מאז 2001 - 

- 12 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

לחצתי ברשימת קשר איפשהו על DOCK RIGHT משהו כזה ומאז אני לא יכול לראות את הרשימה אין לי משוג איפה היא נעלמה לא מצליח לראות אותה למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? - 

- 0 תגובות
- 618 צפיות

- 

- 

שלום לכולם! עד כמה שידוע לי {ובדקתי את זה גם בהדרכה של מיקרוסופט } רק קובץ מוסיקה מפורמט WAV נטמע במצגת כל שאר הפורמטים רק מקושרים , כך שאם אני שולח מצגת במייל, שלה הוספתי קובץ מוסיקה שהוא לא WAV המוסיקה לא תשמע אפילו אם שמרתי את המצגת כ PPS ניסיתי לעבוד עם תוכנה שממירה MP3 ל WAV אבל הקבצים יצאו ענקיים!!!..... אז איך זה שאני מקבל מצגות מדהימות בליווי מוסיקה והן שוקלות פחות מ3 מגה???! אני מודה מראש לכל מי שיכול לעזור לי בעניין. - 

- 0 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

<--... שימו לב למונה ההודעות... אני נוב! לא סתם, אני חדש באתר והגעתי אליו כתוצאה מקריאת עיתון "עסקים" ב"מעריב" והייתה שם כתבה קטנה על האוברקלוקינג שהחלטתי להתחיל ללמוד אבל שוב, אני אציג את עצמי קוראים לי עומר ואני אוהב לשחק בפוטושופ הבאתי לכם שלושה חתימות שלי לפני שלושה חודשים בערך... כיוון שאין לי חתימה חדשה להציג לכם, למרות אני חושב שאכין אחת בזמן הקרוב כדי להראות לכם את הרמה שלי עכשיו... (למעוניינים- WOW שואב לכם כל רגע פנוי) עכשיו- לחתימות: הראשונה... שהיא ממש ממש ישנה לפני מעל חצי שנה לאיזה אתגר בפורום (מצאתי אותה ביחד עם השאר) השנייה... שהיא לפני כשלושה חודשים גם לאתגר ואחרונה חביבה והכי חדשה שלי תגובות - 

- 9 תגובות
- 952 צפיות

- 

- 

אני מריץ סריקה ומגיע לקטע מסוים ויוצא לי ... ועושה ERROR כזה : הנה תמונה : http://img404.imageshack.us/img404/8809/dddzp6.jpg - 

- 0 תגובות
- 446 צפיות

- 

- 

התקנתי לפני שבוע את הווינדוס 10 פרו וגלשתי בפיירפוקס גרסה 39 והכל היה חלק. אתמול עדכנתי לגרסה 40 ומאז הדפדפן נהיה מאוד איטי ומאוד לאגי. איטי הכוונה לא במהירות שהוא טוען את הדפים אלא הגלילה של הדף מלמעלה למטה ולהפך לפעמים נורא איטית ולאגית., כמו שמשחקים במשחק מחשב כבד. בדקתי את כל הדפדפנים שיש ושם זה לא קורה אבל אני מאוד אוהב את הפיירפוקס כבר שנים. יש פתרון למישהו? - 

- 0 תגובות
- 2.5k צפיות

- 

- 

הצילצול (ירד לי בשניי חלקים איכות די וי די) אני עובד עם כול התוכנות הקיימות כגון רד לייט... מיקרו די וי די... בי אס פלייר .. אול פלייר.. וכו וכו בקיצור יש לי גם תרגום לסרט בעברית שהורדתי אבלללללללללל... בשום תוכנה אני לא מצליח לקבל את התרגום..וזאת אומרת אין בעיה עם התרגום כי אם אני מצרף אותו לסרט אחר סתם כדי ליבדוק אז רואים את התרגום... בקיצור בדקתי תרגום של סרט אחר וגם הוא לא עובד על הסרט הנ"ל שהורדתי (הצילצול למי ששכח)... שורה תחתונה ניסתי הכול... לשנות צבע פונט ..להוריד צל... לשנות גודל תמונה (16 על 9 .. 4 על 3) כלום ..שום כלום ... התרגום לא מופיע.... כאילו הוא לא עובר את השיכבה של הסרט הנ"ל או משהו כזה... נתקלתם בזה? יש פיתרון? - 

- 12 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

שלום רב חברי פורום יקרים יש לי בעיה שלאחר שחפרתי בגוגל , ראיתי שזה קרה / קורה ללא מעט גולשים. יש לי תוכנת NERO 6 וביום בהיר אחרי 1% של צריבה ב-DVD , אני מקבל הודעת שגיאה INVALID BLOCK ADDRESS , וה-BUFFER LEVEL אפילו לא התמלא באחוז אחד. ניסיתי הכל , ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש , להפעיל את הCLEAN TOOL של נירו ולהתקין מחדש את התוכנה , לא עזר , ניסיתי להתקין NERO 9 , גם לא עזר. במצב הרגיל גיליתי שגם ב-SIMULATION הוא נכשל. הסרתי את ה-SECONDARY IDE מה-DEVICE MANAGER עשיתי RESTART , הWINDOWS התקין את הSECONDARY IDE מחדש. בSIMULATION הכל עבד , אבל איך שזה הגיע לצריבה , זה שוב עשה INVALID BLOCK ADDRESS. לאחר כל אלה גיליתי משהו מאוד מוזר. שבWINDOWS זה לא עובד , אבל במצב של SAFE MO… - 

- 0 תגובות
- 740 צפיות

- 

- 

היום מצאתי תוכנת תלת מימד מאוד מעניינת. מה שמעניין בה, זה שאפשר ליבא לויצא מודלים ל/ממשחקים כמו NFS:MW GTA:SA ועוד אחדים... (וכמובן ליבא וליצא מודלים למקס). אתר הבית של התוכנה. התוכנה שוקלת רק כ-2 מגה בייט. אני לא מצליח לעשות בה כלום, אולי לכם יצא משהו ;D כבר הרבה זמן מעניין אותי ללמוד עריכה תלת מימדית, אבל הבעיה היא שמאוד קשה לי ללמוד את התוכנות. כל המדריכים הם רק באנגלית, ואני לא מבין אנגלית טוב. אולי יש איזשהו פורום טוב בעברית לתוכנות תלת מימד? - 

- 5 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

טוב , קיצר אני לא מבין את כל הקטע של האימיול וכל החרא הזה שמוריד לך בערך על 20 בייטים לשניה .. יש את התוכנה DC++ ויש לה גם גרסא של סבבה SababaDC התוכנה מורידה ממש בקצב רצחני , יש בא הכל וניתן למצוא הורדה , פרטים ומידה ב www.sababa.6x.to אמ... אם אני לא טועה איזה טכנאי מהמכולת אמר שלא כדאי להשתמש בה , כי כל העולם חוגג לך על המחשב ... קיצר תהנו אנשים . ואם היא באמת פותחת את המחשב שלך לכל חריץ תרשמו פה ! - 

- 32 תגובות
- 10.1k צפיות

- 

- 

הפעלתי את הרשמקול חיברתי את המיקרופון ואני מקבל את השיגאה הבאה: (אתמול פירמטתי ) http://www.zix.co.il/images/z-1089417749.JPG תודה מראש לעזורים... - 

- 1 תגובה
- 553 צפיות

- 

- 

אני משתמש בAS3 ואני לא מצליח להוסיף אפשרות של לינק (לחיצה על הבאנר תוביל לאתר מסויים) מישהו יודע איך? - 

- 5 תגובות
- 1.9k צפיות

- 

- 

האקספלורר שלי עובד בסדר גמור ומציג תמונות בכל האתרים בלי שום בעיה, רק מה חלק מהאתרים דוגמת GAMESPOT עושים לי בעיות.. ופשוט לא מראים את התמונות באתר, במקום אני רואה את ה- X האדום למעלה. וכנ"ל ב LIONETWORK (רק הקישורים של תמונות המשחקים שלקוחים מGAMESPOT) ומדי פעם אני נתקל בעוד אתרים עם אותה בעייה.. ולא עוזר עם אני לוחץ REFRESH על התמונה, כאילו איזשהו פלאג נדפק שם ולא משנה מה הסיומת של הקובץ, זאת אומרת JPG הוא כן מראה לי אבל לא כשזה בGamespot למישהו יש הסבר לתופעה? - 

- 3 תגובות
- 715 צפיות

- 

- 

אני מחפש דריוורים, המחשב לאחר התקנת XO PRO בעברית. לוח האם הוא : IPILB-BL אני זקוק לכל מה שתמצאו, תודה. - 

- 10 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

שאני לוחץ דאבל קליק על תמונות במחשב (על חלקן הגדול), לוקח להם הרבה זמן לעלות, חוץמיזה המחשב עובד סבבה ברוך ה'... - 

- 3 תגובות
- 585 צפיות

- 

- 

יש בתוכנה הזאת אפשרות לתת לה לקבוע את הגודל הרצוי של קובץ ה-MFT .. האם כדי לתת לתוכנה הזאת לעשות כרצונה או להשאיר את האחרויות של הקובץ הזה לווינדואס עצמו.? - 

- 1 תגובה
- 644 צפיות

- 

- 

- 

שלום רב! הורדתי את הגירסה הכי עדכנית של Utorrent . וכשאני נכנס לתוכנה שום דבר לא יורד. מה לעשות? - 

- 2 תגובות
- 697 צפיות

- 

- 

השאלה בכותרת , אז תצביעו. http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050605131302.html Currently there are not many details available about Apples decision to start using Intels chips, furthermore, the reasons for the move are also not clear. The main question now concerns future strategy of Apple Computer, as re-made Mac OS X operating system for x86-based Mac computers may also launch on PCs made by other makers. Moreover, Apples machines may also run Microsoft operating systems. - 

- 0 תגובות
- 608 צפיות

- 

- 

אני משתמשב 6 תוכנות SYSTEM WORKS SPYBOT SOPACE ODYSSEY REGISTERY MECHANIC SYSTEM MECHANIC JV16 POWER TOOLS ואני מקפיד לשמור על המחשב שלי נקי ... מה שאני בטוח גם שלא כל הקבצים הלא נחוצים יוצאים .... תגידו מה שאתםפ חושבים הכי טובים ... שמות + מה הם עושים . בבקשה - 

- 16 תגובות
- 2k צפיות

- 

- 

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להעתיק חלק/ דף אינטרנט שלם "ולהדביק" אותו במקום אחר. משהו בסגנון של: crawlers או robots. ת ודה מראש על העזרה !! - 

- 0 תגובות
- 606 צפיות

- 

- 

שלום, יש לי אינטרנט אקספלורר 6, אחרי כל פעם שאני סוגר אותו הוא עושה לי את הודעת השגיאה של ה"שלח נתונים" או "אל תשלח", השגיאה הידועה. ובנוסף הוא גם עושה לי את הודעת השגיאה הזאת: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=68404661.jpg תודה על העזרה. - 

- 4 תגובות
- 736 צפיות

-