תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לא פעם ולא פעמים נתקלתי במצב, שעומדת לרשותי מצלמת רשת ללא דיסק התקנה (נניח שהוא אבד) וללא שום מסמך מזהה (נניח שזרקו אותם לפח). עובדה זו הופכת את המשימה למציאת מנהל התקן למצלמה בלתי אפשרית, אלא אם אני פשוט לא יודע כיצד לעשות זאת נכון. מה שבטוח, בכל פעם אני חורש את הרשת, וכל דרייבר שאני מוריד מתגלה כבעייתי. אז למקרה הנתון כרגע, יש למחשב נייח מצלמת רשת חיצונית בחיבור USB, דיסק ההתקנה המקורי לא זמין, ואין שום רקורד לגבי דגם או פרטים מזהים על המצלמה, חוץ מכיתוב METRIX עליה. למצלמה יש גם "לדים" (נורות LED). תוכלו לעזור לי בתהליך חיפוש מנהל התקנים מתאים, או לחילופין, בתהליך זיהוי המצלמה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם הפיירפוקס שלי השתגע, והפונטים של התוכנה ( לא של תוכן דף אינטרנט ) התכווצו צירפתי תמונה להמחשה. איך אני מחזיר לגודל המקורי? ( חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי ) תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא רואה עברית במירק ורציתי לדעת עם מישהוא יכול להגיד לי איך אני עושה שיהיה אפשר לראות עברית במירק.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שולח לחבר שלי כל הזמן כל מיני דברים ובסוף שאני צריך משהו הוא מנסה לשלוח אני מאשר את הקבלה של הקובץ וחלון ההעברה עולה אבל קצב ההעברה נשאר על 0 ולא מעביר כלום!! עזרה??!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שהיה לי XP הכל עבד בסדר. עכשיו אני עם 7, הורדתי java (מהקישור שנותנים באתר של ספונסר אפילו) והתקנתי, ריסטטתי ועדיין הוא מבקש java ואני לא יכול לראות את הגרפים! למישהו יש פיתרון?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איפה מבטלים בדיקה אתרים פישינג באקספלורר 8? כי הגלישה שלי מאוד מאוד איטית. אני מנסה ליבדוק אם הגלישה אתרים ישראלים מהירה. בתודה מראש מיקי
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי דיסק מקורי של dvd ומיכוון שהוא יקר בטירוף (250 שקל!!!) אני רוצה לצרוב אותו, עכשיו יש כאלה שישר יגידו ווארז! אבל אני יודע שיש וקיים חוק כזה שמותר לי לגבות את הדיסקים שקניתי למקרה שיקרה להם משהו, אז עכשיו אם זה מותר לדבר על זה פה (ואני לא חדש ומודע לחוקים) שיגידו המנהלים ואני ישים את השאלות שלי...
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתקריא לי טקסטים בעברית, עדיף חינמית או בעלת תקופת ניסיון. מישהו מכיר דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המסנגר החדש ואני לא מצליח להוסיף בו אנשים (כתובת אימייל שלהם) .איפה אני צריך לרשום את המייל שלהם כדי להוסיף אותם (בדיוק כמו בגרסאות הישנות .... תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שנותנת כמה שיותר אינפורמציה בזמן משחק..
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, פסח הגיע ואיתו הנקיונות. באמת, כבר לא צריך ספריי, אני משתעל וכל הקיר מלא ספרי כחול של סנו. ועכשיו ברצינות, אני מצאתי את הנרתיק עם כל המשחקי PS2 שלי, יש שם כמה שממש אהבתי ואני חייב לשחק בהם שוב. כמו RAW VS SMACKDOWN 2007, והמשחק הזה לא רואה ממטר את משחקי ה2K. יש תוכנה כל שהיא, איפושהו שתאפשר לי לשחק במחשב עם משחקי PS2 ? אני ממש ממש ממש חייב את זה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין פיירוול טוב כי זה של הXP די מגביל מפריע להעברת קבצים באיי סי, מפריע לאימיול לפעול וכו'... אני רוצה פיירוול טוב שיאפשר לתוכנות לפעול אבל עם זאת להגן על המחשב כמו שצריך! מישהו יכול להמליץ על משהו טוב, מניסיון אישי אפילו יכול להיות יותר טוב. המון תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם כן, מאיזה גרסא נוספה תמיכה? כי בשלי (1.37) אין. או שאולי יש איזה תוסף שיאפשר לו לפתוח? בכל אופן, אבקש תשובות רק ממי שבאמת יודע ולא לזרוק ניחושים או הצעות לתוכנות אחרות. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי את המשחק סימס 2 שבא בכמה תיקיות. בכל תיקיה היו קבצי MDF,MDS שהבנתי שהם קבצי IMAGE ןצריך לפתוח אותם עם תוכנה מסויימת או באיזושהי דרך מסויימת אני ישמח לעזרה כי באמת שאין לי מושג מה לעשות ואני מ-ת-ה לשחק!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כלומר, כל העתקה רגילה של דיסק שיש בו שריטה מבטלת את כל העתקה, אני מחפש תוכנה שיודעת להמשיך בהעתקה ולדלג על החלק השרוט. כלומר אם יש לי סרט על הדיסק הוא יעתיק אותו וידלג על השנייה-שתים של השריטה, וככה תהיה איזושהיא קפיצה בסרט אבל לפחות יהיה אפשרי להעתיק אותו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום נמאס לי מכל ההורדות שאחרי שבועיים המפתחות והסיריאלים נחסמים אני רוצה המלצה לאנטיוירוס ממש טוב כי אם אני משקיע כסף אני רוצה שיהיה תמורה איזה אנטוירוס הכיטוב היום בושק? יוצא לי הרבה להיתקל בקבצים מפוקפקים ואני כמעט כל חודשיים מפרמט את המחשב.. אני עכשיו עם AVG וMALWAREBYTES ושניהם לא מוצאים וירוסים אבל המחשב איטי ברמות !! בפתיחת קבצים / תיקיות / הורדות / אינטרנט הכל.. תודה ד"א רציתי לשאול אם אפשר להוריד מדיה סנטר לXP כתוסף ולא כמערכת הפעלה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תוכנה שמסתירה קבצים ותיקיות FOLDER LOCK 5.7.0. הכל היה טוב ויפה עד שהתקנתי אנטי וירוס BITDEFENDER 2008 הרצתי סריקה מלאה של כל המחשב, ובסוף התברר ששאנטי וירוס שינה את השם לכל התיקיות המוסתרות שלי וכתב עליהם - Rootkit-Hidden Items , ועכשיו אין לי שום אפשרות לגשת לתיקיות ולקבצים הללו. אך הם קיימים כאשר אני עושה מאפיינים אני רואה שנשאר הנפח של הקבצים המוסתרים רק שהם בלתי נראים. וגם התוכנה FOLDER LOCK לא פותחת אותם. מה עליי לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אולי מישהו יודע כיצד ניתן להמיר קובץ PDF ל-PPT? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי פרמיר CS3 10.01 אני מכין סרט של כ40 דקות, בינתיים הוא 16 דקות. רוב הקבצים הם ממצלמה דיגיטלית MINIDV והם בפורמט DV וחלק ממש ממש קטן הוא ממצלמת 8MM שהועתקה למחשב לקובץ DIVX. לוקח לי המון זמן להוציא את הסרט בפורמט DV(כשעה וחצי ואפילו שעתיים וחצי) ורציתי לשאול אם יש דרך לייעל את העבודה ולהמהיר את הרינדור? והשאלה העיקרית היא, כשלוחצים אנטר בפרמיר הוא מתחיל לרנדר. למה זה תורם? המפרט רשום בצד והוינדוס הוא ויסטה אולטימט 64 יש לי 3GB זיכרון: 2 סטיקים שכל אחד מהם הוא 1GB של OCZ 800MHZ ו2 סטיקים שכל אחד מהם הוא 512MB של SUPERTALENT 667MHZ תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי במייל את ההצעה להתקין חינם, בתוקף עד מחר 14-10-09 רשיון לשנה ל-3 מחשבים רק ללקוחות חדשים נדרש לתת מספר כרטיס אשראי : Credit card required for verification ובנוסף פרטים אישיים מלאים, שם כתובת מגורים מייל ... שאלות: מתן כרטיס אשראי מדאיג במקצת, בטח יעשו חידוש אוטומטי בתשלום בעוד שנה ולך תתווכח .. האם גרסת ה- PRO שווה את המאמץ ? (אני משתמש כיום ב ZA רגיל החינמי)
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ממצב אנשים יש לכם אולי מושג איך להעביר כונן קשיח שעובד על FAT32 לNTFS מבלי לאבד את מה שיש עליו? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פתחתי חשבון SKYPE אבל לא הבנתי תכלס מה קורה פה בנוגע לתעריפים... אני הולך להתקשר דרך WIFI מפלאפון, לארץ לפאלפונים ומחשבים. למחשב זה חינם? או שזה גם יורד לי מהדקות? מישהו יכול לשפוך קצת אור אני מאוד מבולבל
-
יש לי bsplayer 2.57 ווינדוס 7 שאני שם סרט HD 720P או 1080P עם תרגום לא מובנה ויש תקיעות בסרט כאילו הסרט חוזר אחורה וקדימה. בVLC זה עובד מצוין תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם הורדתי כמה תוכנות לניקוי ותיקון רג'סטרי. התוכנות מצאו לי 357 דברים שצריכים תיקון.שבחרתי שהם יתקנו לי את זה הם אומרים לי שצריך לקנות את התוכנה ,או להקליד איזה קוד. בקיצור הסתבכתי. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה לתיקון וניקוי רגסטרי חינמית? אגב אם מישהו גם יוכל להסביר לי מה זה הרגסטרי הזה ומה הוא עלול לגרום אם הוא לא בסדר. בתודה מראש שי
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הנה כמה רקעים שעשיתי היום... תגיבו, תעירו, במידה ויש צורך- ערכו... פעם ראישונה אני עושה רקעים :xyxthumbs:
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-