עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

2002a Beta v5.33 Build #3722 Updated Monday, March 25th.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. תודה מראש ...

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. לא משנה אם היא חינמית או לא... שאם אני אדבר היא תקליט בוורד... תודה לעוזרים מראש

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום פירמתטי את כונן (ssd 256 gb) בזמן ההתקנת ווינדוס 10 כולל עדכונים. הורדתי דרייברים ( קול , כרטיס רשת ...) והתקנתי את תוכנת העריכה וההקלטה סונאר . בקיצור יש לי מעל 100 GB פנויים. תוכנת סונאר עובדת תקין פרט להקלטה, כשאני מקליט התוכנה קורסת ושולחת לי הודעה שהדיסק מלא ( כשיש לי מעל 100 GB פנויים.) לפני הפירמוט סונאר עבדה והכל היה בסדר.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by levydor,

שלום לכולם, מחפש תוכנה ללכידת ועריכת וידאו. הורדתי את pinnacle videspin שאני מכיר והיא טובה לי, אבל יש בה חסרון אחד: אין לה לכידת וידאו... http://www.videospin.com/Redesign/ חיפשתי תוכנה ללכידת וידאו והיה נראה ש debut טובה ולוכדת גם ממצלמות וגם מהמסך ויופי טופי... http://debut-video-capture-software.software.informer.com/ אבל אחרי שהורדתי, התקנתי, חיברתי, התוכנה לא מזהה את המלצה לא בחיבור Firewire (אופטימלי מבחינת המחשב ) וגם לא ב USB2 (שאז המחשב מזהה את המצלמה כמצלמת אינטרנט רגילה). מבקש עזרה: או מה צריך לעשות כדי שהתוכנה תזהה את המצלמה? לחילופין: מבקש המלצה על תוכנה ללכידת וידאו טובה וחינמית (אין לי בעיה גם עם המלצה לתוכנה אחרת שגם לוכדת וגם עורכת). המחשב: win7 מצלמת פנ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. הי יש לי HDD 320GB שמחולק ל3 מחיצות באופן הבא (בערך): C 150GB D 70GB E 80GB, ברצוני חבר את D וE בלי לאבד את המידע שעל D, אין לי מקום לגבות אותו על C. יש תוכנה חינמית שתוכל לעשות זאת בשבילי? תודה מראש, אורי

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Zeos100,

יצא Kazaa Lite 2.0.0 מישום מה יש לינק להורדה רק בכתובת הבאה : www.kazaalite.nl ישנם עידכונים רבים כמו סורק וירוסים מובנה ועוד פרטים באתר קאזה הרשמי. צפו לעוד דברים ואם יש בעיה אשמח לעזור ... מישהו ניסה/ בדק ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by dor31,

אני לא רואה עברית במירק ורציתי לדעת עם מישהוא יכול להגיד לי איך אני עושה שיהיה אפשר לראות עברית במירק.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by gkman,

שלום לכולם לפני כשבוע התקנתי סקייפ וראיתי אפשרות להתקשר אל טלפונים ופלאפונים זה חינם? אם לא למה זה לא מודיע לי שזה עולה כסף או מבקש ממני חשבון בנק או אשראי או משהו תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by צפיד,

היות וגם אני חוויתי בעיות במהירות הורדה חשבתי לנסות גם להסיר את התוכנה UTORRENT מהמחשב ואח"כ להתקין מחדש. (מתי שכבר מיואשים מנסים הכל) בכל אופן שמרתי את PATH של כל ההורדות הקודמות,אני רואה את התיקיות ואת מה שהן מכילות. אך הם לא מופיעים אחרי שהתקנתי את התוכנה שוב.... ז"א אי אפשר להמשיך מאותה נקודה?למחוק ולהתחיל להוריד מחדש?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ryu,

מה ההבדלים ביניהם? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אז ככה תודה רבה קודם כל שנכנסתם לעזור. רציתי לשאול האם יש איזה שיטה כלשהי לרמות את הפלאש נגיד אם קיימת תחרות של תוצאה הכי טובה נגיד יש רשימה של 15 אנשים עם התוצאה ההכי טובה קיימת אפשרות לעקוף את זה ולרמות עם תוכנות כלשהם? הנה האתר שאני רוצה לרמות בו http://www.bissli.co.il/dak אשמח מאוד אם תוכל ללמד אותי כיצד אני מרמה באתר הזה כאילו להתחיל עם יותר נקודות וכו' כאילו במקום להתחיל עם 0 נקודות להתחיל עם 123456 נקודות למשל קיימת אפשרות למה ראיתי שיש שם כאלה שרימו בטוח אשמח מאוד אם אוכל ללמוד את השיטה בבקשה? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם, הכל התחיל מהעובדה שרציתי לסנכרן כתוביות לסרט מסויים בפורמט mkv בתוכנה subtitle workshop, כאשר ניסיתי לפתוח את הקובץ בתוכנה, קיבלתי שגיאה ש-mkv אינו קובץ וידאו חוקי, גם ב-WMP קיבלתי שגיאה כאשר ניסיתי לפתוח את הסרט, אך ב-bsplayer וב-vlc הכל עבד כשורה (חוץ מבעיה נוספת שעליה אפרט בהמשך). לאחר חיפושים ברשת הבנתי שהבעיה במקודדים, אז הסרתי את חבילת המקודדים k-lite full, והתקנתי את חבילת המקודדים shark007 שמיועדת ל-win 7 32bit, והסרט עבד בכל הנגנים כולל התרגום אך ב-subtitle workshop התנגן רק האודיו ללא וידאו, אז ניסיתי לפתוח קובץ וידאו אחר לא mkv, והתכנה קרסה וכך קרסה שוב ושוב כאשר ניסיתי לפתוח קובץ וידאו כלשהו, התקנתי רכיב x64 לחבילת המקודדים shark007 ואז ב-WMP האודי…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by shaithebest,

שלום חברים אני לא מתעסק בגרפיקה אבל יש לי שאלה שחברה שלי היא הגרפיקאית לא מבינה הם קיבלו בקורס את הillustrator cs3 ואי אפשר לכתוב שם בעברית היא אומרת שצריך גרסת המזרח התיכון שם יש פונטים לעברית אין לי מושג על מה היא מדברת חייב להיות עדכונים של אדובי לעברית או שאני טועה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום, ביום בהיר אחד בלי שום הודעה מוקדמת הפסיקו כל הנגנים במחשב לעבוד (מדיה פלייר, VLC, BSPLAYER) עד היום הכל עבד בלי בעיה ולפתע בכל הנגנים שומעים את הקול אבל לא רואים תמונה הכל שחור. שתי הערות: א. עד היום כל הסרטים עבדו לפחות באחד מן הנגנים ולא היתה שום בעיה. אני לא עשיתי שום שינוי ולא התקנתי שום דבר חדש. המחשב הזה אפילו לא היה מחובר לאינטרנט כבר הרבה זמן. ב. סרטי DVD קמויים ולא צרובים כן רואים היטב. למישהו יש פתרון? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. דוד שלי זקוק לתוכנה כזאת כדי לעשות איתה גרפים ללימודים שלו, משהו שאקסל לא יכולה לעשות למישהו יש מושג על מה אני מדבר? זה דחוף להיום... תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ophir555,

בזמן האחרון יש לי השתלטות עוינת על הגלישה בצורת "משחק" שקופץ או הודעות על אנטי וירוס או ספיי שאני צריך להתקין. יש ברשותי זוןאלרם ונוד 32 וסיסי קלינר אך הם לא מצליחים להסיר את המפגע. דוגמא לדף משחק http://www.bitefight.co.il/?kid=a-00250-14450-0811-a070716a איך אפשר להפטר מהנגע תודה[br]פורסם בתאריך: 2.01.2009 בשעה 13:29:38 בהמשך לקודם אל תנסו להריץ את המשחק שלא תפגעו אם אכן מדובר בוירוסתודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Oranl,

שלום, אולי מישהו יודע כיצד ניתן להמיר קובץ PDF ל-PPT? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Born2Kill,

שלום רב, רקע... יש לי סרט ומצאתי לו כתובית בעל סיומת SRT. כשאני טוען אותו ב-BS Player הכל טוב ונפלא ועוד מצויין, הבעיה היא שאני טוען אותו בטלויזיה שלי (מדובר בטלויזיה 4K של LG). אני מכניס את הכבל USB לכונן ולטלויזיה ומריץ את הסרט אך הכתובית לא פעילה משום מה... (והכתובית נמצאת באותה תיקייה שבה נמצא הסרט). אשמח לתשובה איך אני פותר את העניין.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Vatos-Locos,

אם כן, מאיזה גרסא נוספה תמיכה? כי בשלי (1.37) אין. או שאולי יש איזה תוסף שיאפשר לו לפתוח? בכל אופן, אבקש תשובות רק ממי שבאמת יודע ולא לזרוק ניחושים או הצעות לתוכנות אחרות. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by GAGO,

שבוע טוב, החלפתי למסך LG fantasy 1900 והתמונה מטשושטת ולא חדה מספיק ש למישהו דרייבר למסך זה? אין לי את הדסיק כי את המסך קיבלתי מאחי תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. סוף סוף נראה שהפיתוח הרשמי של ה BITTORRENT מתחיל להראות יותר כמו תוכנות P2P מלאה, ולא רק תוכנה להורדת תכנים ספציפיים... בגרסא האחרונה של AZAREUS כבר היה לנו DECENTRALIZED P2P, ככה שאם יש TORRENT וה TRACKER שלו לא עובד, עדיין יהיה אפשר להוריד אותו מאנשים אחרים. http://azureus.sourceforge.net/whatsnew2300.php עכשיו הפיתוח הרשמי (דבר שיגרור בעתיד כנראה את כל ה CLIENTS), מוסיף ב BETA החדש אפשרות דומה ל AZAREUS של שיתוף קבצים בלי TRACKER, בדומה לפרוקוטול של KADEMILA (שה EMULE תומך בו), http://www.bittorrent.com/trackerless.html כמו כן, המפתח הולך להוסיף אופציה של חיפוש בכל הרשת השיתופית החדשה לתכנים מכל הסוגים.. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3089373,00.html משמע, כל …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. איך שולחים הודעות ממחשב שולחני עם ווינדוס 7 לוואטסאפ ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. בדומה לכאן תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. היי,אני משתמש בדפדפן כרום. כשאני מחפש משהו דרך שורת הכתובות אז פעם הייתי מקבל תוצאה כזו: עכשיו זה ככה איך אני מגדיר שחיפוש בשורת הכתובות יביא אותי לתוצאה כמו שהייתה בהתחלה(co.il) ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.