תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אם כן, מאיזה גרסא נוספה תמיכה? כי בשלי (1.37) אין. או שאולי יש איזה תוסף שיאפשר לו לפתוח? בכל אופן, אבקש תשובות רק ממי שבאמת יודע ולא לזרוק ניחושים או הצעות לתוכנות אחרות. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצטער על הדאבל פוסט שהיה לי מקודם.. טעות... מה למחוק??? Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 1:58:50 PM, on 2/12/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\SYSTEM32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\System32\lvhidsvc.exe c:\PROGRA~1\mcafee.com\vso\mcvsrte.exe C:\PROGRA~1\MCAFEE.COM\PERSON~1\MPFSERVICE.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe c:\PROGRA~1\mcafee.com\vso\mcshield.…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעייה שלא קשורה באופן ישיר לאתר מסויים אבל במהלך גלישה אני רואה כל מיני מילים מודגשות בצבע ירוק עם שני קווים מתחת . מחקתי והתקנתי שוב את הדפדפן אבל זה לא עוזר. מישהו יודע איך מבטלים את זה ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מאמין! הורדתי איזה 2 סרטים של 4 G כל אחד הם היו על 90%+ עכשיו בטעות ביטלתי את הטורנטים! מחזקי אבל רק את הטורנטים!!!!הקבצים נשארו אני לא מאמין! איך אני יכל להחזיק את הטורנטים שיורידו רק מ90+%!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
נתקלתי בשגיאה שמשום מה לא נתקלתי בה בשום מחשב אחר לגבי ICQ5 כשאני מפעיל אותו הוא מעלה לי שגיאה של RUNTIME ERROR ++C ואני כבר חודשים מחפש את הפתרון העניין הוא שניסיתי להסיר ולהתקין כמה פעמים מכמה קובצי התקנה שונים בנוסף (לא בגלל זה אני לא כל כך נואש ) המחשב עבר פרמוט כמה פעמים בתקופה הזו (על ידי דיסקים שונים ששימשו להתקנת המערכת) אם תוכלו לענות לי ולהסביר לי לאו דוקא פיתרון - אלא לפחות הסבר ללמה זה קורה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה! כשאני לוחץ על הפעלה מחדש של Windows אני מקבל שגיאה: "cmd.dll" "{איתחול קובץ DLL נכשל} משהו בגלל שחלון הקובץ נסגר כבר" ועוד אחד של משהו כמו "pv.dll" "איתחול קובץ DLL נכשל וכו'" אני יכול לא להתייחס לשגיאה הזאת והמחשב מפעיל את עצמו מחדש. אבל כשהווינדוס עולה האנטי וירוס וה-Internet Security של נורטון במצב Disable (הם תמיד במצב הזה בהתחלה, אבל אחרי 5 שניות הם הופכים ל-Enable וזה בסדר) אבל עד שהם הופכים למצב Enable לוקח להם איזה שתי דקות ועד שהמסנג'ר נפתח! ובינתיים כל הסרגל כלים למטה לא מגיב שום דבר! חיפשתי ווירוסים הוא לא מצא לי כלום! אני חושב שזאת בעיה רצינית מאוד ואני לא יודע מה לעשות!!! אנא עזרו לי!!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש תוכנה שתמנע מאנשים להתקין דברים/תוכנות/משחקים וכל דבר אחר במחשב... או שכן שתתן להתקין דברים אבל עם הריסט של המחשב הכל ימחק ויחזור למצב ההתחלתי קיימת תוכנה כזאת? אני יודע שבבתי ספר יש דבר כזה ... תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מרגיש איטיות במערכת, פרמוט לא תרם יותר מדי, אז אני חושד בכונן הקשיח. מתוך כמה בדיקות שהיו לי עם HD TUNE הבדיקה הפסיקה באמצע בגלל שגיאת קריאה. אני רוצה לבדוק בעזרת התוכנה'>http://www.samsung.com/global/business/hdd/support/downloads/support_in_es.html"]תוכנה של סמסונג, אבל דיסק FLOPPY לא רלוונטי במיוחד. השאלה שלי היא איך אני משתמש בתוכנה הזאת בעזרת דיסק או איך להשתמש בעזרת DOK.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המסנגר החדש ואני לא מצליח להוסיף בו אנשים (כתובת אימייל שלהם) .איפה אני צריך לרשום את המייל שלהם כדי להוסיף אותם (בדיוק כמו בגרסאות הישנות .... תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שזה המקום הנכון מצורפת כאן תמונה של מנהל ההתקנים שלי, אני לא מוצא את ה usb שלי אך יש לי דברים אשר עובדים עם התקן זה ובכל זאת הוא לא נימצא מדוע? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כותב עכשיו מFF. הIE7 נדפק היום לפני כמה שעות. הוא לא זז ואי אפשר לצאת ממנו (אני לוחץ על ה-X ולא קורה כלום ואני צריך לסגור אותו דרך ה TASK MANAGER ) עשיתי סריקה של ספיי ווירוסים. התקנתי מחדש את הIE7. ואין לי עוד רעיונות... למשוה יש מושג מה קרה\ איך מסדרים? תודה לעונים!!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש תוכנה אולי שלומדים איתה כתב עיוור ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, האם משהו יכול בבקשה להמליץ על תוכנה חופשית (חינם) לשליחה וקבלה של פקסים דרך מודם המחשב ? בברכה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נכנסתי ל http://www.zigzag2000.co.il אחכ לחצי על משהו מהתפריט מימין.. ואז פתאום אני רואה- Forbidden You were denied access because: Access denied by access control list. ככה זה הראה לי גם לגבי שאר הדברים בתפריט ואף דברים באמצע העמוד! מה זה?? למה אסור לי להכנס??
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ספייוור מעצבן בטירוף במחשב! כל כמה דקות קופץ חלון של אקספלורר עם פירסומות לכל מיני אתרים (בארץ ובחו"ל). אי אפשר לכתוב ולראות סרטים!! זה גם מאט את המחשב מאוד! אי אפשר גם לשחק כי זה ממזער! ewido ו-spybot לא מצליחים להעיף את זה! אני לא יודע מה לעשות... בבקשה אני חייב המלצה לתוכנה נגד ספייוורים למיניהם. תודה!
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, קניתי לפטופ חדש של HP Dv6620ej ויש עליו Vista. אני רוצה למחוק את הויסטה הארורה הזאת ולהתקין XP. אבל ברגע שאני מכניס את הדיסק של XP ומתחיל בתהליך ההתקנה יש הודעה שאי אפשר להתקין כי ווינדוס לא מצאה כונן דיסק קשיח. אני מאמין שזה בגלל הכונן SATA, איך אני יכול להוסיף לו את הדרייבר, (אין לי כונן דיסקטים בלפטופ). בנוסף גם נכנסתי לאתר של HP והדרייברים ללפטופ שלי הם רק לויסטה איך אני יכול למצוא את כל הדרייברים שיתאימו לXP?? HP החארות אומרים שהם לא מספקים תמיכה לXP על הלפטופ הזה.. בבקשה תעזרו אני בצרות...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחתוך תמונה מסויימת שיש לי במחשב לגודל של תמונת פספורט. אין לי פוטושופ. יש איזה תוכנה חינמית או אולי בעזרת הצייר אפשר? אבל אני לא יודע איך.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם תוכנה מסויימת שחלק מהטקסטים העבריים בה מוצגים כג'יבריש. זה קורה רק באותה תוכנה ובממחשב אחר היא עובדת טוב. זה מריח כמו גופן שחסר, איך אני יכול לדעת איזה גופן חסר? אולי זה יכול לנבוע מסיבה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תוכנה שמסתירה קבצים ותיקיות FOLDER LOCK 5.7.0. הכל היה טוב ויפה עד שהתקנתי אנטי וירוס BITDEFENDER 2008 הרצתי סריקה מלאה של כל המחשב, ובסוף התברר ששאנטי וירוס שינה את השם לכל התיקיות המוסתרות שלי וכתב עליהם - Rootkit-Hidden Items , ועכשיו אין לי שום אפשרות לגשת לתיקיות ולקבצים הללו. אך הם קיימים כאשר אני עושה מאפיינים אני רואה שנשאר הנפח של הקבצים המוסתרים רק שהם בלתי נראים. וגם התוכנה FOLDER LOCK לא פותחת אותם. מה עליי לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, רקע... יש לי סרט ומצאתי לו כתובית בעל סיומת SRT. כשאני טוען אותו ב-BS Player הכל טוב ונפלא ועוד מצויין, הבעיה היא שאני טוען אותו בטלויזיה שלי (מדובר בטלויזיה 4K של LG). אני מכניס את הכבל USB לכונן ולטלויזיה ומריץ את הסרט אך הכתובית לא פעילה משום מה... (והכתובית נמצאת באותה תיקייה שבה נמצא הסרט). אשמח לתשובה איך אני פותר את העניין.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם התחלתי התקנה של אופיס 2007 במחשב מקורי בכל אופן באמצע ההתקנה הייתה לי הפסקת חשמל בבית ועכשיו אני נתקל בבעיה שהוא לא מוכן להתקין הוא מזהה בעיה ולא נותן לי להמשיך כיוון שנכבה באמצע אז לא הייתי יכול להסיר את התוכנה דרך " הסרת תוכניות " כי עדיין לא סיימתי את ההתקנה באופן מלא ניסיתי למחוק קבצים באופן ישיר דרך ה- PROGRAMS FILES אבל גם שמחקתי משם לא עזר לי כשבאתי להתקין שוב בכל אופן אני מחזיק אופיס מקורי בלי יכולת להתקין אם מישהו יכול להנחות לייעץ איך אוכל לפתור את הבעיה אשמח שבוע טוב אוהד
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-