עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Wile E Coyote,

לא פעם ולא פעמים נתקלתי במצב, שעומדת לרשותי מצלמת רשת ללא דיסק התקנה (נניח שהוא אבד) וללא שום מסמך מזהה (נניח שזרקו אותם לפח). עובדה זו הופכת את המשימה למציאת מנהל התקן למצלמה בלתי אפשרית, אלא אם אני פשוט לא יודע כיצד לעשות זאת נכון. מה שבטוח, בכל פעם אני חורש את הרשת, וכל דרייבר שאני מוריד מתגלה כבעייתי. אז למקרה הנתון כרגע, יש למחשב נייח מצלמת רשת חיצונית בחיבור USB, דיסק ההתקנה המקורי לא זמין, ואין שום רקורד לגבי דגם או פרטים מזהים על המצלמה, חוץ מכיתוב METRIX עליה. למצלמה יש גם "לדים" (נורות LED). תוכלו לעזור לי בתהליך חיפוש מנהל התקנים מתאים, או לחילופין, בתהליך זיהוי המצלמה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by GAGO,

שבוע טוב, החלפתי למסך LG fantasy 1900 והתמונה מטשושטת ולא חדה מספיק ש למישהו דרייבר למסך זה? אין לי את הדסיק כי את המסך קיבלתי מאחי תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Born2Kill,

שלום רב, רקע... יש לי סרט ומצאתי לו כתובית בעל סיומת SRT. כשאני טוען אותו ב-BS Player הכל טוב ונפלא ועוד מצויין, הבעיה היא שאני טוען אותו בטלויזיה שלי (מדובר בטלויזיה 4K של LG). אני מכניס את הכבל USB לכונן ולטלויזיה ומריץ את הסרט אך הכתובית לא פעילה משום מה... (והכתובית נמצאת באותה תיקייה שבה נמצא הסרט). אשמח לתשובה איך אני פותר את העניין.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. שלום, יש לי במחשב כרטיס קול מהדגם הזה: cl-s801-s2c-6ch ומותקן לי על המחשב ווינדוס 7 אולטימייט 32 ביט וכבר כמה שעות שאני מחפש דרייבר לכרטיס הזה ולא מוצא אם מישהו יכול לעזור לי בעיניין אשמח מאוד תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שכחתי את הסיסמה להתחברות לאינטרנט.... אני יודע שאני יכול להתקשר לספק ולבקש שישנו לי אותה... אבל אני צריך את הוויזה של אבא שלי ואת ת.ז שלו... ואני לא מצליח להשיג אותו בטל'. עכשיו, אני יכול להתחבר כי הסיסמה שמורה... אבל אני עכשיו הולך להתקין את כל המחשב מחדש ואחרי זה אני פשוט איתקע בלי אינטרנט עד שאבא שלי יגיע (וזה יהיה מאוחר בערב)... ראיתי פעם תוכנה שבה "מדביקים" סיסמה כשהיא בצורת כוכביות והתוכנה מראה את הסיסמה בצורה האימיתית שלה. תסתכלו על התמונה שצירתי, יש בה את הסיסמה של האינטרנט אבל בכוכביות. יש דרך לגלות את הכוכביות האלה? את הסיסמה האמיתית דרל תוכנה...? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by KoDkOd,

שלום, אני מחפש תוכנה שאני יכול לקליט יותר זמן מאשר בתוכנה המובנת ב win אני ישמח אם תעזרו

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. הי אני תתלבט אם לקנות Norton Internet Security 2010 או להישאר עם AVG 9 החינמי יש לי WIN 7 הום פרו מי מהאנטי-וירוסים יותר טוב? מי צורך יותר משאבים? מי מגלה יותר טוב וירוסים/spyware/malware?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ag43,

אני מחפש תוכנה שתאפשר ל2 מחשבים לשתף את הוידאו והאודיו שלהם אחד עם השני ברשת מקומית. בעצם מדובר על שיחת וידאו. ניסתי עם סקייפ אבל הDELAY גבוה מדי. יש תוכנה המאפשרת לשני מחשבים מריצי WINDOWS לעשות שיחה כזו על גבי רשת הWIFI המקומית?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by הצפלון האגדי,

המובי מייקר עשה לי בעיות(כל מיני בעיות שפשוט לא היה אפשר לתקן ) אז התקנתי אותו מחדש (היה לי 2.1) אז עכשיו זה Movie Maker 1 אז חסרים המון פיצ'רים... אז רציתי לעדכן אותו ל2.0 , ראיתי שאפשר לעדכן אותו ל2.1 אם מתקינים SP2(לא תודה , באמת לא תודה) אז עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי שבDownload.com אפשר להוריד את 2.0 , הורדתי , התקנתי וכלום >< זה נשאר גירסא 1! עיזרו לי בבקשה

10. Started by מכבי חיפה,

אני מכניס דיסק לצורב וסם את ואז נכנס ל נירו DATA DISC ואז הבא ואז אני סם שני קבצי POWERPOINT .. עושה ניקסת -> BURN אחרי זה הדיסק יוצא לבד , והנירו כותבת ..PLEASE INSERT THE MEDIUM TO WRITE TO ?? מה הבעיה ?? מישהו ?????

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום רב, הורדתי תוכנה מסוימת, ולאחר שביצעתי חילוץ, מצאתי שמדובר בקובץ ISO Image בלי קובץ התקנה, בלי שום דבר אחר. כשאני מנסה לפתוח את הקובץ, עולה לי התוכנה ROXIO CREATOR המותקנת אצלי במחשב, ואז מופיע תהליך: Burn image to disc השאלה- מה אני אמור לעשות עם זה? פשוט לצרוב את זה על דיסק, ואז התוכנה תפעל מתוך הדיסק, בלי התקנה, בלי להכניס קוד? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. איך שולחים הודעות ממחשב שולחני עם ווינדוס 7 לוואטסאפ ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Avi952,

בעייה מצויינת בכותרת מישהו יודע את הפיתרון?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום, כל פעם שאני פותח קובץ של תרגילים מתמטיים, אני מקבל ריבועים ריקים בין המספרים. אני מנסה ללחוץ על זה והוא נותן לי אפשרות לשמור את המשוואה, או לנסות לשנות אותה, שזה לא עוזר. הבנתי שהבעיה היא באופיס 2013. רציתי לדעת אם אמורים לשלוח עדכון לתקן את הבעיה בתצוגה או שזה משהו שאפשר לפתור על ידי שינויים מסויימים שעליי לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by noodle,

אין אפשרות לגרור ולזרוק קבצים ב-gmail לשם צירוף קבצים למייל, ב-firefox v26 , שום סוג קובץ לא מצליח. עובד ב-chrome. ניסיתי להפעיל את פיירפוקס ללא כל התוספים ועדיין לא עובד, מופיע סימן 'אין כניסה'. עריכה: flash player מותקן, ניסיתי RESET לא עובד, ניסיתי SAFE MODE לא עובד, ניסיתי לשנות ערכים ב-about config לא עובד! מישהו מכיר פתרון?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. בדומה לכאן תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by MiniMizer,

הכונן הקשיח בנייד שלי (שוב) עושה בעיות (נתקע לשניה + רעש וחוזר חלילה, לפעמים במשך שעות) אז לפני שאני מתקשר ל-Dell והטכנאי שלהם מגיע להחליף את הכונן, הייתי רוצה לגבות את כל המידע שיש לי עליו. אני רוצה ליצור קובץ image יחיד של הכונן כולו, לשמור אותו בצד (על כונן חיצוני) ואחרי שיותקן הכונן החדש, אני רוצה לפרוס את ה-Image ושהמחשב שלי יהיה בדיוק כמו שהוא היום. אני יודע שבזמנו Norton Ghost הייתה תוכנה מומלצת, אבל האם זה נכון גם היום? או שיש תוכנות נוחות/מהירות יותר שיכולות לעשות את אותה עבודה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. גרסת ה- WINRAR היא 3.93 ( אני יודע שהיא די ישנה, השאלה אם החדשות בכלל משפרות דרמטית את המהירות ), מחשב בן קצת יותר משנה, I5 4 ליבות 2.8, דיסק שעליו התבצע הכיווץ- בלאק קאוויאר של ווסטרן- בקיצור, החומרה היא לא הבעיה. הכיווץ היה לקובץ ראר אחד, ולא חלקים, והתבצע לאותה מחיצה של הדיסק- בכל מקרה, הזמן נראה לי מוגזם לחלוטין- האם אני טועה, וזה פחות או יותר משך הזמן הנדרש?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Screw_Master,

אני מנסה לשלוח הודעות לאנשים שונים, ומקבל הודעה שלא ניתן להעביר את ההודעה לכל הנמענים. ניסיתי ריסטרט לתוכנה, וניסיתי גם להתקין אותה מחדש. לא עובד. מה עוד אפשר לעשות? למחוק שרידים שלה מהרג'יסטרי?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Jook,

שלום, לאחרונה מצאתי מצלמת רשת ישנה בבית שנמצא לה שימוש. הבעיה היחידה שעומדת בפני היא שכבר אין לי את דיסק הדריבר של המצלמה. המצלמה היא מצלמת WEBCAM פשוטה ביותר עם חיבור USB, המצלמה היא של חברת Quantum וחוץ מזה לא ידוע לי כלום עלייה. עד שלא אמצא דריבר מתאים אי אפשר להתקין את המצלמה, אודה מאוד לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by shimon956,

שוב שלום לכולם אני יודע ששאלתי מיקודם את השאלה על הקובץ exe אבל אתמול הורדתי קובץ אם סיומת bin איך אני פותח אותו או אם יש תוכנה מסוימת ליפטוח אותו

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אוקיי, התוכנה נראית אחלה והכל, חוץ מבעיה אחת. איך סוגרים אותה ? אין שם אפשרות כזאת, יש רק אפשרות ל Disable, שהיא לא תעבוד, אבל אני מתכוון שהיא גם לא תופיעה ב Processes ב Task Manager. ממש סגירה של התוכנה. אז ניסיתי לסגור אותה דרך ה Task Manager ( היא מפעילה 4 יישומים שונים אז סגרתי את כולם ), ואחרי זה שניסיתי להיכנס לאינטרנט ולגלוש קצת, הוא לא עובד, וזה לא עובד גם שאני עושה Reconnect. אז ניסיתי להפעיל את התוכנה מחדש, אבל זה לא עוזר, ובכלל, שאני מנסה לעשות Enable לתוכנה אחרי שסגרתי אותה דרך ה Task Manager, אני לא יכול, היא אומרת משהו " You are not the Supervisor " ואין לי שום אפשרויות. מקווה שתבינו את הבעיה. ;D תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Crash5,

צירפתי תמונה. ניסיתי להסיר ולהתקין את התוכנה מחדש אך זה לא עזר. למישהו יש רעיון ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by motorishta,

צהריים טובים. אני מנסה לפתוח קובץ באמצעות winrar ועולה לי השגיאה הבאה: מבקש את עזרתכם בפתרון הבעיה. תודה רבה ושבוע טוב.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Jaman,

קודם כל לפני שאתם קופצים עלי עם הקטע של הווארז ו/או נועלים את הדיון, התכונה עצמה חוקית ואני גם מתכוון להוריד משהו חוקי בעזרתה.. השאלה שלי היא מהו הקליינט המומלץ ביותר נכון להיום? פעם השתמשתי ב ABC ובמחשב השני שלי מותקן BitComet, אבל לפי מה שאני מבין יש כבר יותר טובים מהם. אז בכל מקרה מה מומלץ? ?uTorrent Azureus? או בכלל אחד אחר? תודה מראש. [עריכה] ואם אפשר לכתוב נימוק זה יהיה נחמד..

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים