עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום רב! אני הולך לעבוד עם תוכנה כגון MATLAB , אז נניח בהעמסה מקסימלית שלה (הרבה חישובים, שרטוט מורכב) איזה דרישות מערכת של המחשב מומלצת בשביל זה? תודה!

2. Started by dorish,

שלום ככה אני מוריד הרבה סרטים מהאמיול הבעיה היא שכול סרט שלישי לא עובד זה לא רק שהוא לא מתחיל לעבוד כי מספיק שאני מסמן אותו אם העכבר אז נתקע לי החלון בהתחלה חשבתי אולי הקבצים דפוקים אבל עכשיו זה קורה יותר מדי וזה נראה לי בעיה אצלי בשביל הדוגמה צרבתי אצל ידידה סרט שאצלה עובד טוב ושהעתקתי אותו למחשב שלי הוא עושה את הבעיה הזאת ואצלה הוא עובד אולי אני צריך מקודדים חדשים יש לי מקודדים של ניטוורק או משהוא כזה שהם נראים לי בסדר ועל איזה תוכנה אתם ממלצים לראות סרטים שהורדתי גם באיכות דיוידי וגם באיכות של סרטי אבי תודה אניי כבר מיואש

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  3. היי שוב שלום לכולם יש לי בעיה בשליחת אימיילים ע"י outlook express כאשר אני מנסה לישלוח מופיעה לי הודעת שגיאה 0x800ccc79 ניסיתי לבדוק זאת באתר של מיקרוזיפט אבל לא ממש הבנתי מה רוצים ממני שם אשמח אם תוכלו להאיר את עיניי בנושא בברכה מאיר ותודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי בעיה בicq, אני לא מצליח לקבל קבצים מחבר שלי (לשלוח אני כן מצליח). אני חייב איזשהו פתרון לנושא לא אכפת לי גם להשתמש בתוכנה אחרת להעברת קבצים למישהו יש פתרון לבעיה או הצעה לתוכנה אחרת?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by J.allmighty,

לא משנה באיזה אתר אני נכנס ה BACK לא פעיל משהוא מבין מה קורה כאן ? לדוגמא: תמונה... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by ***אלירז***,

הזיכרון במחשב שלי הולך ומצטמצם, לכן החלטתי למחוק דברים שאני לא מתשמש בהם כבר. ובכל זאת אין הרבה מקום פנוי. לכן החלטתי לצרוב על דיסקים כל מיני סרטים שתופסים לי מקום במחשב, אבל אני רוצה לשמור אותם. יש לי הרבה סרטים עם דיבוב בעברית+באנגלית וכתוביות בעברית+באנגלית, ולפעמים הסרטים בHD שוקלים יותר מדיסק, ואני מעוניין נטו בדיבוב בעברית, ואם אני ימחק את הקול באנגלית זה ישקול פחות וזה יהיה טוב בשבילי. אז יש תוכנה שיכולה למחוק מMKV קול וכתוביות?

7. Started by morans,

היי חבר'ה! מאתמול יש לי בעיה במסנג'ר, הבעיה לא מונעת מהמסנג'ר להיפתח ולתפקד כרגיל אבל עדיין מפריעה. כל פעם שאני פותחת את המסנג'ר מופיעה לי הודעה שיש בעיה עם המפתח, אין הרשאות, משהו כזה. לא יודעת למה זה התחיל להופיע פתאום, ניסיתי לקרוא על זה אבל לא מצאתי פתרון. אודה לכם אם תצליחו לעזור לי. בנוסף גם אין אפשרות למחוק את המסנג'ר ולהתקין מחדש כי הוא רושם את ההודעה הזאת גם בהסרה. (ההודעה בתמונה המצורפת) תודה לכל העוזרים! מורן [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  8. Started by elior021,

אהלן יש לי שאלה בקשר לתוכנה נליט והיא כזאת ברגע שצריך לבחור קובץ התקנה של הסרביס פאק מה אני אמור לעשות מאיפה אני מביא תקובץ הזה ?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  9. Started by tnt studios,

Hey, you know guys, I have once thought about it for a little and I have noticed that Mozzila has a few very VERY cool and useful programs, their most outstanding and popular one is probably Firefox... They also are in the middle of producing a calender management program (Sunbird and Lightning) and already have a very cool e-mail program (Thunderbird). Well, anyways, I came to think about this and then a nice idea came to my mind;Why won't Mozzila make a Writing application, like Word and OpenWord... Even better, maybe they can even make a whole Office Suite... So, what do you pals think about my idea? Do you think Mozzila SHOULD actually make a Mozzila Office? Hehe. …

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  10. Started by JediMaster,

יש לי וירוס שנמצא ב C:\Documents and Settings\Matan\Cookies הוא נקרה קובץ index dat file האנטי וירוס לא מצליח למחוק אותו גם אחרי עידכונים וגם אני לא גם לא במצב בטוח מה אני עושה??????????????

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  11. Started by eyal00,

שלום, אני מחפש תוכנה שמקטינה גודל של תמונה,אבל שיהיה בה אפשרות לסמן מלא תמונות ולהקטין אותם בו זמנית. אני יסביר יותר ברור, יש לי את התוכנה FASTONE וגם PIXRESIZER ואני רוצה לסמן מלא תמונות ולהקטין אותם למשל ל800X600 ואני לא מוצא את האפשרות הזאת. יש לי משהו כמו 1000 תמונות שאני צריך להקטין ויקח לי מלא זמן להקטין אחת אחת. יש אולי אפשרות לעשות את זה עם אחת מהתוכונת שהזכרתי או שיש תוכנה אחרת שעושה את זה<? תודה

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  12. Started by shaks,

אני יודע שזה יכול לפעמים לקחת הרבה זמן להכין ואולי קצת מאמץ אם באמת משקיעים אבל מישהו יכול בבקשה להביא לי תמונה בתלת מימד של טיל? או לחילופין קישור להורדה של פרוייקט טיל מוכן (יש לי 3DMAX) אם אפשר יהיה טוב אם יהיה כתוב על הטיל NUCLEAR WAR תודה לכל העוזרים ;D

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  13. Started by shibby15,

אני מחפש תכנה להמרת ווידאו, מAVI ל WMV (או כל פורמט אחר שנתמך ע"י הzune). מה שאני מחפש זה משהו כמה שיותר נוח וקל לשימוש, לדוגמא כמו שעובד הכלי של מיקרוסופט להקטנת תמונות: בקליק ימני על הקובץ. או לכל הפחות בגרירה לאיזה חלון של התכנה כי כרגע אני עם winavi ושם צריך כל פעם למצוא את הקבצים עם סייר. אשמח לעזרה והמלצות תודה רום

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  14. Started by mic,

מחפש לינק לתוכנה טובה שממירה כל סוגי הפורמטים.

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  15. Started by T-Flash,

שלום בזמן האחרון אני מתעניין ביצירת רקעים לשולחן העבודה... יצרתי עוד אחד...: אני יודע שזה ממש ג'יפה, אבל תתחשבו... זה בין הראישונים שלי... הרקע תוכנן להיות רגוע... אשמח לקבל טיפים

16. מה אפשר לעשות ?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  17. Started by eladbu,

שלום לכולם התקנתי את ה ROCKETDOCK החדש.ומשום מה איני מצליח להעלים אותו כאשר חלונות נפתחים למסך מלא והוא תמיד נשאר התצוגה כיצד מעלימים אותו כאשר המסך מלא???

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  18. Started by eladh16,

שלום אני רואה סרט שרץ על שני מסכים, כלומר חיברתי 2 מסכים למחשב אחד. הבעיה היא שהתירגום ממוקם בדיוק בהפרדה של שני המסכים וזה מקשה להבין את הכתוביות. האם יש נגן שאפשר לשנות בו את מיקום הכתוביות כך שהכתוביות יהיהו ממוקומות בצד אחד של המסך או צד אחר? חייב להיות אופציה כזאת... תודה

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  19. אהלן אנשים. העברתי ממחשב קודם כונן קשיח מסוג WD 160 8M SATA2 ואיני מצליח לפרמט אותו משום קיימים בו קבצי מערכת שכנראה נשארו מההתקנה במחשב הקודם. ולכן איני מצליח לפרמט אותו בשום דרך. אני מבצע פירמוט דרך הווינדוס והוא אומר שאי אפשר להשלים את הפרמוט מכוון שקיימים על הכונן קבצי מערכת. איך אני יכול למחוק את אותם הקבצים ולפרמט את הכונן במלואו? תודה רבה. :

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by DJ_VAKNIN,

אני מחפש תוכנה כלשהי שכאשר אני מוסיף הורדה ישירה מהאינטרנט היא תיכנס בעיקרון לתוכנה ותישמר אצלה (כלומר אותו עיקרון של אימיול אבל להורדות ישירות),כך שאם מתנתק המחשב ההורדה נשמרת אצל התוכנה ובפעם הבאה שאני יתחבר לאינטרנט תהייה המשך הורדה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  21. Started by lobazain,

hello, im using dvdx program in order to convert dvd to avi the problem is that the procces is real slow ??? ??? ??? only 10/2 frames per sec in: p4 1700 256mb ddr 333 ti4200 vga is it my comp or maybe the program?? זה הגיוני???

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  22. שלום רב, השבוע קניתי מחשב והתקנתי עליו את הויסטה אולטימט (בגלל הMC) מפרט המחשב: E7300 4G זיכרון 500G HD ATI HD 4670 האם מישהו יכול לספר לי מדוע בDEVICE MANAGER עדיין מופיע לי שחלק מהחומרה אינו מזוהה (מצ"ב PRINT SCREEN) תודה מראש, עמיר [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  23. Started by ofir,

היי יש לי סרט המקודד בxvid וכשניסיתי לראות אותו לא שמעתי קול, התקנתי את המקודד ועדיין לא שומעים, ניסתי לפתוח אותו בכמה תוכנות ועדיין בלי קול :-\ מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אהלן! לאחרונה אני לא מצליח לשמוע שום מוזיקה באינטרנט, זה אומר סרטונים כאלה ששולחים במייל וגם צלצולים מאתר פלאפון וכאלה. חשוב לציין שכל קובץ מוזיקה אחר במחשב אני שומע ובאינטרנט לא. מה הבעיה? תודה מראש הדפדפן זה IE6

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  25. Started by ophir555,

האם מי שהוא מכיר תוכנה חינמית היודעת לקרוא קבצי אוטוקאד וגם מאפשרת לעשות פעולות עריכה ברמה בסיסית

• 0 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.