עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Armageddon1,

כאשר אני פותח קבצי PDF בחלון של האקספלורר וכשאני סוגר את החלון אז משום מה הadobe reader לא נסגר ב task manager -processes מה לעשות ?

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by ofir667,

אני לוחץ על האייקון של האקספלורר וזה לא נכנס לי לאינטרנט, זה יש עושה לי את הקטע הזה עם הדו"ח שגיאות האינטרנט עצמו כן עובד אני יכול להיכנס ממקום אחר. אם צריך להתקין אקספלורר חדש אז תגידו לי איך כי אין לי מושג

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  3. Started by ExploiT,

אוקי אנשים אני צריך תוכנה ודחוף לצרוב איתה קבצי iso התוכנתה פה בסיטקי cdburnerxppro3 על הפנים היא לא מצליחה לצרוב כלום היא אומרת לי שהדיסק שאני מכניס צרבו עליו כבר ולא משנה איזה דיסק אני מכניס לעומת זאת עם האשף של ווינודס אני מצליח לצורב על הדיסקים הללו הורדתי magic iso אבל הוא מאשפר לצרוב עד 300 מגה ואני צריך לצרוב 700 תודה

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  4. Started by ScreaMan,

כל פעם שאני מוריד מי אה פלאש גאט משחק או משהו זה ישר מנתק לי את ההורדה כיאלו זה לא מתחיל להוריד אזאם מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה אנא ישמח מאוד אבל אם מישהו יכול לומר לי שמות של תוכנות הורדה טובים יותר אני ישמח עוד יותר!!! ;D

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Alexkmr,

זה כבר קורה לי מתמיד רק בWIN7. שאני לוחץ על אפשרות בחירת הסמיילי במסן המסן פשוט נתקע! זה מאד מציק..יש משהו לעשות בנדון? ניסיתי כבר פשוט הכל, התקנה חוזרת, שפה אחרת, מחיקת הWIN והתקנה מחדש(אחרי שנמאס לי ועברתי לXP)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by 10GaZ,

אהלן, יש לי מסך רחב, ואני לעיתים קרובות צופה בסדרות בWMP שהוקלטו בפורמט 4:3 או 5:4. אני רוצה שהWMP יציג לי את הסדרה על כל המסך. אם אני נמצא במצב מסך מלא אז הסרט שומר על היחס שלו, ולא נמתח לרוחב המסך. יש פתרון בנושא?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by asafku,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב- אינטל pd915 2.8 4m dualcore לוח אם MSI RC410M2-l X300 כרטיס מסך Geforce 7300GS 256M אשר רץ על Vista Home Premium 32 Bit. כאשר התקנתי את המחשב Battlefield 2 על המחשב עם הגדרות תצוגה של Medium על 1024X768 המשחק זז זוועה ולא ניתן לשחק בו. האם זה בגלל שהמפרט חלש, או בעיה ב Vista או משהו כזה? תודה מראש, אסף

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  8. מחפש בנרות תוכנה שתשלוט ביד רמה על הדרייברים במחשב. תודה

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  9. שלום הורדתי אינטרנט אקספלורר 9 אבל הוא לא עובד לי טוב בכלל ושאני יוצא ממנו הוינדוס עדיין רושם לי "מחפש פתרון לבעיה" וגם אני לא מצליח להסיר אותו מהמחשב שלי בכלל אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה מראש רזיאל

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Zadu,

אני צריך תוכנה או כלי שיגבה לי תיקיות אוטומטית כל יום. דוגמא יש לי תיקייה שנקראת Data, אז כל יום בשעה 8 בערב זה יגבה אותה. (הקבצים בה מתעדכנים כל יום) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Infarlock,

היי אז ככה יש לי משחק אחד שלא תומך במסכים עם יחס של 16:9 או 16:10 (הוא תומך רק ב 4:3) אז עד עכשיו שיחקתי כשהמסך נראה ככה שיש לי ריבועים שחורים בצדדים תמונה להמחשה : http://www.fastup.co.il/images/53487543.png לבן - החלק שהמשחק רץ בו שחור - פשוט נשאר ככה כל המשחק היום באתי לחבר שלי וראיתי את אותו משחק עובד לו ברזולוציה הטבעית של המסך שלו שזה 1920x1200 וזה לא 4:3 שאלתי אותו מה הוא עשה כדי שזה לא יראה כמו אצלי והוא הראה לי את זה : http://www.fastup.co.il/images/91348938.png (זה שלו) אבל כשאני נכנס לשם יש לי את זה : http://www.fastup.co.il/images/99411541.jpg ואין לי אפשרויות כמו אצלו יש לנו אותו כרטיסי מסך (gts 250) ולשנינו כרטיסי המסך מעודכנים יש דרך אחרת לפתור את …

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  12. מישהו יכול להגיד לי למה אני אף פעם לא מצליח להתחבר לשרת זה? אני יודע שהוא עמוס אבל כל החברים שלי משתמשים בו ומתחברים תוך שנייה ואפילו אני הגדרתי לאימיול שיתחבר רק אליו, השארתי את המחשב שעה ולא התחבר! עזרה בבקשה?

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by Kenny,

היי , יש לי בעיה מוזרה , המסנגר לא מצליח להתחבר. ניסיתי להתקין מחדש , לא עזר הורדתי את כל תוכנות הפיירוול וכל תוכנה ש יכולה להשפיע , ועדיין הוא אומר שהוא לא מצליח להכניס אותי. בצעד נואש , עשיתי אתחול מלא למחשב , התקנתי מחדש מערכת הפעלה , דרייבר של לוח אם + כרטיס מסך , וזהו. ואז התקנתי את המסנגר ושוב לא עובד. (הפייוול של Nvidia שמובנה על הלוח , לא הותקן כלל) כשאני מקיש לו סיסמא שגוייה בכוונה ,הוא אומר שהסיסמא לא נכונה , זאת אומרת שהוא כן מנסה להתחבר. אבל כשאני מקיש סיסמא נכונה , כרגיל , לא מתחבר. (התאריך של המחשב מעודכן , הבנתי שאם התאריך לא מעדוכן , אז הוא לא מתחבר...) מה שמוזר , שממחשב אחר , בעבודה , אני כן מצליח להתחבר. יש למישהו מושג? מה זה יכול להיות? המסנגר עבד כל הז…

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  14. Started by shmulik13,

שלום חבריםם כאשר אני מפעיל את בבילון אני נתקל בהודעה כזאת YOUR BABYLON HAS EXPIRED TO CONTINUE ENJOYING BABYLON SERVICES PLEASE CLICK OK כאשר אני לוחץ אוקיי הוא מפנה אותי לאתר שלהם כדי שאני ארכוש את הבבילון מישהו אולי יודע איך אני מסדר את זה?(בלי לרכוש את הבבילון ) תודה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  15. אני בכלל לא מגזים! אני כבר למעלה מיומיים רצוף מחפש תוכנה פשוטה לסנכרון בין המחשב שלי בבית לבין הלפטופ - משהו בסגנון ACTIVE SYNC של מייקרוסופט. פשוט לא מצאתי משהו שבאמת ניתן לסמוך עליו, כל התוכנות הם או מסובכות במדיי ומיועדות לפרוייקטים גדולים או ישנות בטירוף. אפילו באתר מיקרוסופט הדבר היחיד שהם מציעים הוא להתקין Exchange Server (שברור שזה לא הגיוני!). זהו. אני זורק את הכפפה... תודה מראש!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by harry,

מישהוא יודע איפה אני יכול להוריד קודאק לavi טוב??? ??? (בחבילה של ליון לא היה)

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. מחקתי בטעות תיקיה בשיפט+דליט יעני שאין אותה בסל מיחזור יש מצב לשחזר את זה??? :kopfpatsch:

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  18. Started by Intelee1,

בוקר טוב לכולכם!!! ;D אני כבר כמה ימים מחפש ברחבי אינטרנט את האתר או מדריך לצריבה נכונה סרטים בפורמט AVI ל-CD בלי להפוך אותם לפורמט MPEG, כדי שאחר כך אוכל לראותם בעזרת DVD רגיל!!! פעם אחת נתקלתי באתר ישראלי כזה אבל שכחתי את הקישור אליו!!! אנא עזרו לי אם מישהו יודע איך!!!! :'( תודה רבה מראש!!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by pakariel,

שלום, אני משתמש בפופקורן טיים גירסה 3.4 ובAVG 2015 מאז שהתחלתי להשתמש בפופקורן טיים הסרטים נתקעים לי אחרי מספר שניות של ריצה, אני יודע בוודאות שמי שעושה את הבעיה זה הAVG משום שכאשר הסרתי את הAVG הסרטים רצו חלק * גם כאשר אני שם את הAVG בdisable זה לא עוזר והסרטים נתקעים איך אפשר להגדיר לAVG שלא יחסום את התוכנה?

• 7 תגובות
    • 6.1k צפיות
  20. Started by rjjb7,

האם ישנה אופצייה לשים את הסיסמא של הווינדוס שלי על דיסק נשלף כלשהו בלי שיוכלו לראות מהי (בדגש על בלי שיוכלו לראות זה כל הרעיון) וברגע שמכניסים אותו למחשב הוא מזהה אותה ונכנס?? הרעיון הוא למקרים שאני למשל לא בבית וצריכים את המחשב בכדי להמנע מהחלפת הסיסמא בכל פעם שאני רוצה לאפשר נגישות באמצעות הפלאש..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ztakram,

נדבקתי היום בוירוס ואני לא מצליח להפטר ממנו האקספלורר לא מפסיק להעלות אתרים דוגמת VirusRemover2008 או אתרי הכרויות וכו' מותקן אצלי AVG השתמשתי ב ad-aware וגם ב- Malwarebytes אך הבעיה לא נפטרה אודה לעזרתכם

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  22. כשאני נכנס לאימול מופיעה לי ההודעה הבאה: לא נמצאו כניסות רשימת שרתים בקובץ adresses.dat אנא הדבק לקובץ זה כתובת רשימת שרתים תקינה על מנת לעדכן אוטומטית את רשימת השרתים. מה זה ולמה זה מופיע? הערה: שמתי רשימת שרתים חדשה במקום זו שהיית אז אולי זה קשור.

23. האם זה אפשרי להפוך את זה לשליטה בוינאמפ? אם כן, אשמח להסבר איך עושים את זה.. בתודה מראש, EliaV-PeretZ.

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by pro,

האם יש תוכנה שאפשר לראות דיסרים של DVD בלי DVD-ROM

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by 111111,

יש לי בעיה עם הדפדפן FF כשאני נכנס לאתרים כמו ואללה ואו שיש שם כל מיני סירטונים כאלה הוא לא מציג אותם או בכל מיני משחקי רשת כאלה שהוא לא טוען אם מישהו יוכל לעזור לי או לתת לי איזה קובץ שמתקן את זה אודה לו תודה

• 7 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.