עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. זה התחיל עם קאזה שהיתה תוכנה בת *ונה שהיתה מורידה דברים בשניות ממש שניות והיה שם הכל מהכל!! אחרי כמה זמן טביעות עיניינים בלגן סגרו את הבאסטה ומי שרוצה היום קאזה צריך לשלם ולחיות בארצות הברית ואין שם שום דבר עכשיו זה קורה גם לאימיול לעאזעל אין היום שרת אחד נורמלי שאני יכול להתחבר עליו לחפש משהוא ושלא יקפוץ לי 30 קבצים זבל שלא קשורים שבמקרה גם קיבלו את הערך של החיפוש שלי ויש כאלה שרתים שלא משנה מה אני מחפש זה מוצא לי באבילון 8 ולא משנה מה אני מחפש זה לא מוצא תוצאות אפילו אם אני מחפש SEX או XXX כאליו WAHT THE FUCK? הורסים את כל תוכנות ההורדה הטובות בקרוב לא ישאר כלום רק הורדות ישירות שזה חרא צריך לשבת על זה כל הזמן ולשנות איפי במקום לעשות רשימה וזה הוריד לך לבד הכל, ללכת לעב…

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  2. אשמח לתוסף ספציפי שבאמת עובד. והסבר לתפעול. האם Adblock Plus אמור לעשות את העבודה הזו? אם כן אז איך מגדירים אותו? תודה לכם.

3. Started by mnd_l,

מערכת הפעלה xp pro 32bit לאחר שהתקנתי את המערכת אני מתקין דרייבר לכרטיס מסך(תואם vga)שנמצא על הלוח,הורדתי אותו מאתר היצרן לפי דגם הלוח(msi) הממשק לא בשום שפה,הוא מראה סימני שאלה וכל מיני תווים,כשאני לוחץ next להתקנה שגם הוא בסימני שאלה מופיעה לי איזו שגיאה שאני לא יכול להבין מה כתוב בה ובאמצע המילה windows.... איך פותרים את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  4. Started by dordhn,

*כותרת*

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  5. Started by moran14,

אני מנסה להפעיל את המדפסת וזה רושם לי שזה סחר.. יש מקום להוריד את הדרייבר הזה ללא עלות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by oded6188,

מישהו מכיר משהו? תודה

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  7. Started by michaelsko,

שלום רב לכל חברי הפורום! אני רוצה ליצור קולאז' מכמה תמונות. אני לא צריך שהקולאז יצור "תמונה" מתמונות קטנות אלא פשוט ליצור קובץ שמורכב מכמה תמונות המסודרות בצורה אקראית. עד כאן נשמע פשוט, אבל - אני רוצה שהגבולות בין התמונות שמרכיבות את הקולאז' יהיו בצורת אפקט FADE ולא מסגרות כאלה ואחרות (כאילו לטשטש את המעבר בין התמונות השונות). חיפשתי הרבה, ולא הצלחתי למצוא תוכנה שעושה את מה שאני צריך בצורה קלה ופשוטה. אני יודע שאפשר לעשות את זה בפוטושופ, אך אין לי את הידע או הזמן על מנת לעשות את זה. השאלה: מישהו מכיר בכל זאת תוכנה שעושה בצורה פשוטה את מה שאני מבקש? אשמח לכל סוג של עזרה! תודה רבה מראש! מיכאל.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by Zadu,

היי, אני צריך תוכנה שתתקן grammer לא נכון באנגלית + שתהיה גם spell checker. עדיף תוכנה חינמית אבל אם אין אז שעולה כסף. תודה

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  9. שלום לכולם! הגיע לידי סורק של חברת Mustek מדגם BearPaw 1200TA. יש לי מערכת הפעלה ויסטה X64 ואני לא מצליח למצוא דרייבים לסורק הזה... בדקתי באתר של החברה ופשוט אין שם דריברים ל-VISTA הוינדוס לא מוצא אותם לבד, ניסיתי להוריד דרייברים של XP אבל אני בכלל לא מצליח להפעיל את ההתקנה גם כשאני עושה COMPATIBILITY... אודה לעזרתכם במציאת פיתרון. תודה רבה,

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי בערך 200 קבצי AVI שאני רוצה לחבר לקובץ אחד. ניסיתי מספר תוכנות: Boilsoft Video Joiner- לא טוב, מתקבל קובץ שכולל רק את קובץ ה AVI הראשון Easy Video Joiner- גם לא, מוציא קובץ שכולל את כל ה AVI אבל אין אודיו. VIRTUALDUB- לא בא בחשבון, צריך להוסיף כל קובץ שרוצים לאחד באופן ידני ואי אפשר לבחור את כולם. אני לא מתכוון להוסיף 200 קבצים אחד אחרי השני.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by hen1235,

היי, יש לי את הסורק הנ"ל, ניסיתי להתקין את תוכנת הסריקה המקורית שלו ללא הצלחה, ככל הנראה אין תמיכה ב-Windows 7 בגירסת X64. עשיתי חיפוש מקיף ומתברר שהחברה לא הוציאה תוכנה/דריבר שיתאים. בעבר כשהיה לי Windows XP, הוא זיהה את הסורק והציעשימוש בתוכנה המובנית ב-Windows. ב-Windows 7 הוא פשוט לא מזהה אותו. למישהו יש רעיון איך להתגבר על הבעיה או הצעה לתוכנה אחרת שתזהה את הסורק?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by litmanovitziv,

שלום רב ! אני רוצה לערוך סרט בתוכנת movie maker . אני מנסה לייבא את קובץ הווידאו, אך מקבל את ההודעה הבאה : E:\TV\guardianship\chapter 1.avi could not be imported. The required codec was not downloaded automatically because the Download codecs automatically check box is not selected in the Options dialog box. איזה קודקים נדרש להוריד, ואיפה צריך לסמן ? בתודה מראש, זיו !

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  13. שלום. האם יש דרך לגרום לתוכנות האלה לסדר קבצים בצורה נורמאלית כמו שוינדוס עושה? למשל ACDSee עושה את זה, אבל מה שמוזר זה שבצד - איפה שהתיקיות מוצגות, התיקיות מוצגות לפי הסדר כמו שצריך.

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  14. היי, אני מנסה להכין הזמנה לחתונתי הקרובה אבל אין לי ממש ידע בפוטושופ ועם צייר של חלונות המשימה נראית בלתי אפשרית משהו.. רציתי להכין הזמנה בסגנון כרזות הסרטים הישנים דוגמת אלה: http://www.oldsweetsong.com/wp-content/uploads/2009/04/movie_poster_casablanca.jpg או http://www.cinemasterpieces.com/92010/vivapr10.jpg צילום שלי ושל בת זוגי הצלחתי להמיר ל"ציור" באמצעות תוכנה אבל את כל הטקסטים מסביב והרקע - לזה צריך מומחים. יש כאן מישהו שיכול יהיה לעזור לי בנושא?

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by Bebush,

הבעיה התחילה אתמול שלא משנה איפה בדף אני לוחץ על העכבר ואז יש את הסימן המהבב של הכתיבה, זה מחרפן כי למשל בפייסבוק אני לוחץ סתם כזה בצד של הפרופיל שלי ויש לי את הסימן המהבב הזה בגודל ענק (לכתוב אני לא יכול אבל הוא פשוט מהבב) גם על כל אתר לא משנה איזה על כל טקסט שיש אני סתם לוחץ בין כמה אותיות ויש את הסימן הזה.. מישהו מכיר\יודע איך מטפלים בזה?

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  16. כותרת. מעוניין למחוק תוכנה כיאילו שהיא בכלל לא נחתה אצלי במחשב, שלא יישארו ראיות תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. http://www.tomshardware.com/picturestory/540-windows-7-free-download-application.html הורדתי וניסיתי את רובן - מעולה. הכי אהבתי את התוכנה Fences.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by ccc,

התוכנה ממש מצויינת אבל יש לי בעיה אחת, עם OUTLOOK או THUNDERBIRD, אני לא מקבל שום הודעות ויאגרה וכדורים ועם הLIVE MAIL התיבת "UNREAD" מלאה בהם, איזה 50 ביום. יש לציין שרק הUNREAD MAIL מלאה בהם, ולא הINBOX. אבל זה מטריד ומעצבן. יש אפשרות לשים איזה פלאג לתוכנה, או לשנות הגדרות ?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  19. Started by berner,

חבריה שלום לאחר שבצעתי ארגון המחשב והעברת תוכנות ודוא"ל לכונן חדש אני מקבל הודעות בדואל אוט לוק בגי'בריש בצעתי קידוד לכל סוגי העברית וגם לקידוד 8 ולא השתפר מה עושים בברכה :s05:

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  20. אני מתלבט אם לרכוש חלונות 7 עם המחשב החדש. כאשר היתרונות הם: ידידותיות, 64 ביט. יותר ראם. מאידך אני עובד היום על xp עם אדובי cs2 ושמעתי שיש בעיה של התאמה בין cs2 לחלונות 7. יתרונות: אמינות, קיים, מוכח, בהקשר הזה הוסיף שיש לי אפשרות לעבוד בcs3. אולם חשובה לי תאימות בין המחשבים. האם התועלת רבה על הנזק במעבר לחלונות 7 בנוסף ל500 ש"ח שהוא עולה? אודה לתגובתכם.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אני מחפש תוכנה שמורידה סרטונים מהאינטרנט, עכשיו היה לי מנהל הורדות שעושה את זה IDMAN אבל כשאני רציתי להוריד משהו ללא התוכנה הוא לא נתן לי, ויש אתרים שלא מוכנים שיורידו מהם דרך מנהל הורדות, אז אני מחפש פיתרון לבעיה, תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם שאני רואה סרטונים ביוטוב אני רואה פסים לבנים על המסך ונעלמים.... עכשיו שאני מחליף לדרייבר ממש ישן זה לא קורה... רק בדרייברים החדשים.... של ATI 10/3 10/4 10/5 10/6 כל אלה זה קורה לי... אני לא מבין למה זה ... מישהו נתקל בזה? הנה לדוגמא בסרטון הזה יש לי בהתחלה אם מגדילים את המסך : http://www.youtube.com/watch?v=JH3MKwbZSgE&feature=related אני רואה פסים כאלה נעלמים ובאים...

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by netanelhugi,

אפשר דרייברים ללוח אם GA-8VM800PMD-775(של Giga-bayte) לווינדוס 7?

24. שלום. זה קורה לי בעיקר בתוכנות לצפיה בתמונות. במערכת יש את כל השפות ולה אין בעיה עם הקבצים, למשל ל-Windows picture and fax viewer אין בעיה לפתוח הכל. אולי אפשר איכשהו לגרום לתוכנה להעזר בוינדוס בשביל זה?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  25. Started by ag43,

ביום בהיר אחד FIREFOX הפסיק לעבוד. לחיצה על הICON שלו לא עושה כלום. התהליך תקוע על 8-10 מגה זכרון ו0 פעילות מעבד. זה קורה גם כשאני מנסה לפתוח את מנהל הפרופילים. ניסיתי: 1. מצב בטוח של פיירפוקס. 2. להסיר ולהתקין. 3. למחוק את תיקיית הפרופילים. 4. למחוק על תיקייה שאי פעם היתה קשורה לMOZILLA. 5. שחזור מערכת. הכל ביחד ובנפרד ושום דבר לא השתנה. לא נגעו בהרשאות האבטחה במחשב. לא עשיתי משהו מיוחד לפני שזה קרה. למישהו יש שמץ של מושג מה גורם לזה?

• 37 תגובות
    • 4.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים