עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by תושב העיר,

יש לי WORD STARTER חוקי הוא שומר את הקובץ ב DOCX איך משנים את זה ל DOC ?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. אני קם בבוקר ואני רואה את ההודעה הזאת. כל פעם שאני לוחץ ok אז הוא נותן שם של קובץ אחר שנגועה עם סיומת eml אין לי מושג איך נדבקתי אבל אין לי מושג מה לעשות. בעעע

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by PeaS,

יש לי 320 מ"ב RAM (נראה לי שSD אלב זה לא משנה כרגע...) כשאני פותח מספר חלונות אקספלורר, ICQ, NAV, ותוכנה ל"צילום המסך" _העין הזאת הSystem Tray (זה כמעט ולא צורך משאבים), נשארים לי רק 7-15 מגה פנויים בRAM (בדוק). לא יכול להיות שהXP תופס את כל מה שנשאר (תחשבו לבד, זה 320 מגה), אז מה זה כן יכול להיות?! :-/ [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by kkffiirr,

כמו בסרטי הריגול למיניהם או XFILES, רצוי עם הסאונד המתאים, לשימוש בתוכנת פרמייר או אפטר אפקטס. מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 7k צפיות
  5. Started by R9800P2,

יש לי איי סי קיו גירסה 5.06 עכשיו שאני הולך לחברים שלי אני רואה שהם מדברים עם משהו אז הם רואים תמונה של אלו שהם מדברים איתם עכשיו יש לי 2000 משתמשים ואין אפילו תמונה אחת והרבה מי המשתמשים האלו יש אותם לחברים שלי ורואים אצלם תמונה אתם יודעם איפה שאני מדבר עם משהו אז בצד ימין בסוף בסוף יש תמונה שלי ויותר למעלה תמונה של משהו שאני מדבר עכשיו רק אצלי אין את זה אני לא יודע למהההה אז בבקשה תעזרו לי תודה. יש כאן משהו שיש לו בעיה בדיוק כמו שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=107664.0

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  6. Started by lipact,

יש לי בעיה ב mouse hz הביאו לי תוכנה ושיניתי את המהירות עכבר ל 500HZ עכשו אני רוצה להחזיר ל 125 (שזה רגיל) ואני יכול להעביר רק ל 250 500 1000 אין לי אפשרות לרגיל שזה 125 עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  7. Started by zzrxox,

רק לידיעה הקובץ d347bus.sys נמצא אצלי במסלול הבא: C:\WINDOWS\system32\drivers הנה הפרטים לאחר אנליזה: KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M (1000008e) This is a very common bugcheck. Usually the exception address pinpoints the driver/function that caused the problem. Always note this address as well as the link date of the driver/image that contains this address. Some common problems are exception code 0x80000003. This means a hard coded breakpoint or assertion was hit, but this system was booted /NODEBUG. This is not supposed to happen as developers should never have hardcoded breakpoints in retail code, but ... If this happens, make sure a debugger gets connected, and the…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by godisme171,

סימנתי טקסט מאיזה אתר אבל שאני מעתיק אותו לWORD אז הוא הופך לי אותו משיהו יודע איך להפוך אותו ??? ???

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ShayGTi,

אם אפשר קצת הסברים על הפורמט הזה והאם הוא מסוגל לנגן מוזיקה בסראונד?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  10. אוקיי אז ניסיתי DAP והוא נתקל בשגיאה ויוצא... למישהו יש מושג איך אני מוריד מרפיד שר?

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  11. Started by aviram20,

שלום לכולם.. קניתי לא מזמן כרטיס קול לא ממש מקצועי אבל עם יותר יציאות ואפשרויות ממה שהייה לי אונבורד כשהתקנתי אותו בהתחלה הוא האיט לי את המחשב בצורה דרמתית ראיתי באחת התוכנות שברשותי שהאחוזי CPU לא יורדים מ50 ואפילו עולים שאני עושה פעולות פשוטות שניתקתי אותו ראיתי שהאחוזים לא עוברים את רף ה4-5 ... ניסיתי כרגע להתקין אותו שוב ונכנסתי למנהל ההתקנים וביטלתי את כול שאר ההתקנים חוץ מהכרטיס עצמו יכול להיות שביגלל שיש כרטיס קול כבר בלוח אם אז שהתקנתי חדש הוא השתמש בשנייהם? יכול להיות גם שצריך לבטל את ההתקן שעל הלוח בישביל להפעיל את הכרטיס עצמו ? או שרק מעדכנים דרייבר ומחברים את הכרטיס והוא כבר לבד ישתמש רק בו ? האם צריך לבטל כרטיס קול שעל הלוח בישביל לחבר כרטיס קול חדש? לא ממש …

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  12. Started by מהיר^ועצבני,

צריך תוכנה של לקוחות אני יסביר. נגיד אני מכניס שם ואז זה נותן לי את כל הפרטים על הבנאדם.. יענו מישהו שהכנסתי לזיכרון במאגר שלי.. וההפך אם אני מכניס ת.ז אז הוא נותן לי פרטים תודה מי שיכול לעזור

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Zilberberg,

שלום יש לי בבית כמה דיסקים של הסדרה חברים, הדיסקים הם דו-צדדים ומלפני כמה ימים המחשב שלי לא מסוגל לקרוא את צד b של הדיסקים. בדקתי את הדיסקים במחשב אחר והם עבדו כראוי (שני הצדדים), הבעיה היא לא בתוכנה של קריאת הדיסקים אלא נראה לי שהבעיה בשלב הקודם של קריאה על-ידי המחשב עצמו. האם קיים פתרון? ד"א אני מקווה שכאן (ולא בפרום חומרה) צריך לפרסם מודעה זו, אם כן אשמח אם מנהלי הפורום יעבירו דיון זה. בתודה מראש Zilberberg

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  14. Started by arik100,

אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by The Grey Matter,

שלום לכולכם ! לאור מספר שאלות שקיבלתי בנוגע לרקע שעשיתי לתחרות הרקעים החלטתי לשתף אותכם במספר תוכנות (חלקם חינמיות) שאני נוהג להשתמש בהם. אז הבה נתחיל? 1) terragen תוכנה מצויינת הדומה ל bryce היא מסוגלת לרנדר סצינות פתוחות באיכות ובריאליזם מדהים והכי חשוב היא גם בחינם! החסרון היחיד שאם ברצונכם להכניס אובייקטים לסצינה תאלצו לעשות יצוא לתוכנה תלת מימדית אחרת. planetside.co.uk 2) I-TEX סט כלים מצויין ליצירת טקסטורות ורקעים , קיימים מגוון רחב של פילטרים ואפקטים המאפשרים ליצור טקסטורת מרשימות בשניות. הכלים האהובי עליי הם מנוע ה particles וכלי המסוגל להמיר כל חלק מתמונה לטקסטורה אפילו אם הוא נמצא בפרספקטיבה הכי מוזרה שיש זה הכלי הכי שימושי בתכנה. 3) d3DemoMaker2 תוכנה פשוטה א…

16. Started by Cyb3r,

בזמן האחרון המחשב שלי קורס די הרבה, בעיקר בזמן הרצת World of Warcraft. לפעמים רק המשחק קורס ומשאיר הודעת שגיאה ולפעמים אני מקבל מסך כחול ומתחיל איתחול אוטומטי. איך אני יכול לברר איפה הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש את התוכנה הזאת [h=1]BitDefender USB Immunizer היא מחסנת את הדיסק און קי שהוא לא יעביר ווירוסים למחשבים שבו אין. השאלה שלי , אני מעוניין להעביר קבצי ראר (של משחק) ממחשב שיש בו ווירוסים למחשב שאין בו ,אז האם גם הקבצים שאני מעביר למחשב השני מחוסנים? או שיקרה מצב שהדיסק און קי עצמו לא מעביר את הווירוסים אבל הקבצים שאני יעביר למחשב שאין בו ווירוסים הם יפיצו ווירוסים במחשב? תודה. [/h]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by The Ball,

תוכנה כבדה שלדעתי לא עושה הרבה.. על איזה תוכנות אתם ממליצים? מנסיון אישי ו/או מביקורות שקראתם?

• 11 תגובות
    • 845 צפיות
  19. ברשותי ווינדוס 7 והמדיה פלייר שמתלווה אליו... המדיה פלייר מנגן קבצי HD מצויין!! יותר טוב מVLC וגם ממדיה פלייר קלאסיק.. הבעיה היחידה היא שאני לא שומע אודיו. בעבר היה לי בעיה כזו ב VLC אבל שינוי הגדרות קל והסתדרתי.. אבל עכשיו אני מחפש הגדרות של האודיו במדיה פלייר ולא מצליח לפתור את הבעיה.. יש למשהו פתרון ? אגב מותקנת אצלי חבילת הקודקים CCCP המעודכנת...

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  20. יש לי אופיס xp small buisnes אני רוצה להתקין מילון בשפה הרומנית על מנת לעשות בדיקת איות בוורד למישהו יש מושג מאיפה אני מוריד את המילון בדיסקים של ההתקנה שיש לא מצאתי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  21. מחפש תוכנה לחסימת אתרי פורנוגרפיה ( סקס\כחולים וכו) שתעבוד ברקע או משהו שלא יהיה אפשר לגלות אותה ותהיה קלה להפעלה. תודה

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by J S Bach,

היי, אני זקוק להמלצה לתוכנה חינמית (כמובן...) שיכולה להקליט את וידאו של המסך בזמן שוטטות באינטרנט וכד'. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  23. Started by N N C,

אני משתמש במוזילה כבר כמה חודשים וסידרתי את הפונטים בעברית לפי איזה אתר שהביאו פה פעם, כעת משום מה הבעיה חזרה על עצמה למרות שההגדרות נשמרו איך שהם היו לפי האתר אינטרנט...

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  24. היי קבלתי מתנה את disk on key של sandisk 1 ג'יגה מוזר משהו אבל אין תוכנה לנעילה של חומר או הסתרה למקרה שהדיסק הולך לאיבוד וכו' אשמח להמלצה על תוכנה טובה שיודכת לעשות את זה... תודה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  25. שכחתי איך היא נקראת מישהו אולי מכיר ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.