תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום. חיברתי אתמול לראשונה את המחשב לטלוויזיה עם HDMI בשביל לראות סרטים, ויש לי בעיה מוזרה שאחרי איזה 40-50 דקות (לא קבוע) הסרט נתקע ואיתו כל המחשב. אי אפשר להזיז את העכבר וללחוץ על שום כפתור, רק RESET מציל את המצב. אני משתמש בBS PLAYER והכרטיס מסך שלי GTX460. החבילת קודקים שניסיתי הייתה גם של הBSPLAYER וגם K-LITE (כל חבילה הותקנה בנפרד ולא במקביל אחת לשנייה). מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ניתן להמיר XPS לPDF או WORD2007 [tt]בעברית[/tt] בהצלחה? ניסיתי איזה תוכנה זמינה שהביאה לי חרבושים בסינית...
-
- 8 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לשים גאדג'ט של RSS בסיידבאר .. לראות עדכונים של כמה אתרים ניסיתי להוריד כל מיני דברים לא ממש הלך לי .. אם מישהו יכול להסביר קצת מה להוריד ואיך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ביום בהיר וצח אחד החליט וירוס שתלטני במיוחד לחדור למחשב שלי בחדר. מה שקורה בעצם זה שבכל תיקייה במחשב שנכנסים אליה יש קובץ EXE עם שם התיקייה שהאנטיוירוס מזהה כסוס טרויאני. אחרי מחיקה של הקובץ וכניסה מחדש לתייקיה הקובץ חוזר וככה זה בכל התיקיות של המחשב. מה שעוד יותר מעצבן זה שהמחשב בסלון שמחובר אל המחשב של החדר ברשת גם נדבק בזה וככה גם הנגן שלי (cowon q5w) . המחשב שלי שבחדר התחיל להיתקע ולקרוס עד שלא נותרה לי ברירה לפרמט את כונן הוינדוס מה שנראה שפתר את הבעיה במחשב. במחשב בסלון נראה כי הוירוס לא לא מפריע לתפקודו אבל בכל זאת האנטיוירוס קופץ כל הזמן וזה מטריד ואני מפחד שיהיו בעיות. יש למישהו מושג מה זה הוירוס הזה ואיך אני מעלים אותו מבלי לפרמט כי זה סיפור להחזיר את כל מה שהי…
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להתקין ווינדוס XP והוא לא מזהה את הדיסק קשיח כי הוא SATA לכן אני צריך את הדרייבר של הSATA של הלוח. יש לי לוח ASUS P4S800D-X ודיסק קשיח SAMSUNG SP0812C SCSI Disk Device אשמח אם תמצאו לי את הדרייבר המתאים, כי אני לא הצלחתי למצוא. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני עושה import למעודפים מ FF ל IE ?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש חדש ב-MSE. לאחר שהתקנתי אותו שבוע שעבר, התחלתי לקבל ירידה במהירות ההורדה שלי. האם MSE חוסמת פורטים? אם כן, איפה אני פותח אותם?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב שתמיד כשאני גולש ויש טאב פתוח של MAKO אז הדפדפן נתקע לאחר כמה שניות ודורש הפעלה מחדש זה קורה בשני מחשבים שונים באחד מותקנת ויסטה ובאחד WIN7 בשניהם אני גולש עם FF מעודכן למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש כבר קובץ מוכן שאני יכול להכניס ללוח שנה שלי. עשיתי חיפוש בגוגל וגם פה אבל לא מצאתי תוצאות מתאימות כל כך. תודה לעונים, עידו.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה התחיל עם קאזה שהיתה תוכנה בת *ונה שהיתה מורידה דברים בשניות ממש שניות והיה שם הכל מהכל!! אחרי כמה זמן טביעות עיניינים בלגן סגרו את הבאסטה ומי שרוצה היום קאזה צריך לשלם ולחיות בארצות הברית ואין שם שום דבר עכשיו זה קורה גם לאימיול לעאזעל אין היום שרת אחד נורמלי שאני יכול להתחבר עליו לחפש משהוא ושלא יקפוץ לי 30 קבצים זבל שלא קשורים שבמקרה גם קיבלו את הערך של החיפוש שלי ויש כאלה שרתים שלא משנה מה אני מחפש זה מוצא לי באבילון 8 ולא משנה מה אני מחפש זה לא מוצא תוצאות אפילו אם אני מחפש SEX או XXX כאליו WAHT THE FUCK? הורסים את כל תוכנות ההורדה הטובות בקרוב לא ישאר כלום רק הורדות ישירות שזה חרא צריך לשבת על זה כל הזמן ולשנות איפי במקום לעשות רשימה וזה הוריד לך לבד הכל, ללכת לעב…
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
כשאני מתקין את התוכנה כל קבצי EXE במחשב משתנים לקבצי אקרובט ואפשר לפתוח אותם רק עם האקרובט רידר איך אני מתקין את התוכנה ככה שלא ישתנו?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
איך להגדיר את הדואר ? מה לעשות כאשר התוכנה אומרת שהשרת הוא לא IMAP4 ? אם אפשר לשלוח ולקבל את הדואר בדרך יותר בטוחה לשרת בזק בינלאומי ?
-
- 7 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
לא יודע מה קורה ביום ה48 שעות האחרונות הFIREFOX מתחיל לעשות לי בעיות של תקיעות..בהתחלה חשבתי שזה קורה רק בFACEBOOK אבל עכשיו זה קורה לי בכל אתר כבד כנראה..כל כמה זמן זה נתקע ואני צריך לסגור את זה דרך המנהל משימות.. הנה תמונה: http://up203.siz.co.il/up3/wumyeyzuj2yn.png
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
מערכת הפעלה xp pro 32bit לאחר שהתקנתי את המערכת אני מתקין דרייבר לכרטיס מסך(תואם vga)שנמצא על הלוח,הורדתי אותו מאתר היצרן לפי דגם הלוח(msi) הממשק לא בשום שפה,הוא מראה סימני שאלה וכל מיני תווים,כשאני לוחץ next להתקנה שגם הוא בסימני שאלה מופיעה לי איזו שגיאה שאני לא יכול להבין מה כתוב בה ובאמצע המילה windows.... איך פותרים את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אשמח לתוסף ספציפי שבאמת עובד. והסבר לתפעול. האם Adblock Plus אמור לעשות את העבודה הזו? אם כן אז איך מגדירים אותו? תודה לכם.
-
- 9 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום רכשתי הארד דיסק נייד לגיבוי המחשב. (WD 2.5" אם זה רלוונטי). מחפשת תוכנה ליצירת גיבוי למחשב, שתוכל לגבות ולחזור ולגבות את המחשב מידי פעם בפעם. תודה...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום .. אני רק התחלתי בתחום העריכה והצילום אוהב הרבה לצלם ובקרוב אקנה לי מצלמת וידאו כמו שצריך כי רק עכשיו אני עובד עם מצלמה דיגיטלית לבינתיים אמ.. ועכשיו אני וחברים שלי רוצים ליצור מיני סידרה כזאת דומה ל''עספור'' עכשיו מה שרציתי לדעת איך אני עושה פתיח שכזה שתוך כדי השמות ככה מופיעים עם הצילום ביחד לחתוך ולעשות הרבה צילומים אני יודע רק להשים ככה את השם עם פונט או גופן איך שקוראים לזה להשים אותו ככה בפתיח נגיד רואים אותי אז שיהיה כתוב רון ... מקווה שהבנתם ומקווה שתעזרו ליי.. (הינה הקליפ שאני מתכוון )תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני צריך תוכנה שתתקן grammer לא נכון באנגלית + שתהיה גם spell checker. עדיף תוכנה חינמית אבל אם אין אז שעולה כסף. תודה
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום רב ! אני רוצה לערוך סרט בתוכנת movie maker . אני מנסה לייבא את קובץ הווידאו, אך מקבל את ההודעה הבאה : E:\TV\guardianship\chapter 1.avi could not be imported. The required codec was not downloaded automatically because the Download codecs automatically check box is not selected in the Options dialog box. איזה קודקים נדרש להוריד, ואיפה צריך לסמן ? בתודה מראש, זיו !
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
הבעיה התחילה אתמול שלא משנה איפה בדף אני לוחץ על העכבר ואז יש את הסימן המהבב של הכתיבה, זה מחרפן כי למשל בפייסבוק אני לוחץ סתם כזה בצד של הפרופיל שלי ויש לי את הסימן המהבב הזה בגודל ענק (לכתוב אני לא יכול אבל הוא פשוט מהבב) גם על כל אתר לא משנה איזה על כל טקסט שיש אני סתם לוחץ בין כמה אותיות ויש את הסימן הזה.. מישהו מכיר\יודע איך מטפלים בזה?
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/picturestory/540-windows-7-free-download-application.html הורדתי וניסיתי את רובן - מעולה. הכי אהבתי את התוכנה Fences.
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם! הגיע לידי סורק של חברת Mustek מדגם BearPaw 1200TA. יש לי מערכת הפעלה ויסטה X64 ואני לא מצליח למצוא דרייבים לסורק הזה... בדקתי באתר של החברה ופשוט אין שם דריברים ל-VISTA הוינדוס לא מוצא אותם לבד, ניסיתי להוריד דרייברים של XP אבל אני בכלל לא מצליח להפעיל את ההתקנה גם כשאני עושה COMPATIBILITY... אודה לעזרתכם במציאת פיתרון. תודה רבה,
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התוכנה ממש מצויינת אבל יש לי בעיה אחת, עם OUTLOOK או THUNDERBIRD, אני לא מקבל שום הודעות ויאגרה וכדורים ועם הLIVE MAIL התיבת "UNREAD" מלאה בהם, איזה 50 ביום. יש לציין שרק הUNREAD MAIL מלאה בהם, ולא הINBOX. אבל זה מטריד ומעצבן. יש אפשרות לשים איזה פלאג לתוכנה, או לשנות הגדרות ?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
בוקר טוב Windows 7 Hom Premium וורד 2007 כשמנסה ליישר טקסט משני צידיו, מתקבלים רווחים כפולים+ בין המילים. מודה מראש על כל עזרה. שלומי.
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-