תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
1. בצעתי כנסיון, שליפת וידאו מ-dvd בפורמט AVI כאשר בחרתי כמקודד את mpg2. הפעולה נעשתה באמצעות הריפר של xilisoft. המחשב שאיתו אני עובד אינו מחובר לאינטרנט (סביבת חלונות 64bit). אף אחד מנגני המדיה הפופולאריים (windows media, real player, quicktime) לא הצליח להציג את הוידאו בטענה שחסר מקודד מתאים. לאחר חיפוש קצר פניתי לאתר codec-downloal.com והורדתי משם מקודד שאמור היה להתאים, אך גם התקנתו לא עזרה. ניסיתי לנגן את קובץ הוידאו על מחשב שמחובר לאינטרנט כדי לנסות ולאתר מקודד באופן אוטומטי, אך גם זה לא עזר. נגני המדיה לא איתרו מקודד מתאים (וגם לו היה נמצא, זה היה מתוקן באופן אוטומטי ללא יכולת העברה למחשב אחר). מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעייה (בלי להתקין חבילות מנופחות של מגה מקו…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה, הקובץ הזה לא יורד לי מה - TASKMGR, בכל פעם שאני סוגר אותו הוא חוזר אחרי כמה שניות, הוא מלווה בעוד 2 קבצים דומים: searchprotocolhost, searchfilter מישהו מכיר את הקבצים האל ויודע איך אני נפטר מהם (אם צריך בכלל) בתודה מראש: אופיר ישראלי.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם רכשתי לפני מס' חודשים מחשב עם תוכנת וינדוס ויסטה, לקחתי את המחשב לטכנאי אשר שינה את ההגדרות של הוינדוס ועשה שהויסטה יראה כוינדוס XP ואני לא מצליח בשום פנים ואופן להחזיר את ההגדרות שיראה כויסטה, זה מופיע עם ה-START כמו בוינדוס הרגיל וכל ההגדות כמו ברגיל. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ל]טור את הבעיה
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מאז שיצא FF4 מנגנון זיהוי המילים לא עובד כמו שצריך(אגב גם בדפדפנים אחרים שעובדים עם CLEARTYPE) כרגע אני עובד עם FOXLINGO אבל אני לא כ"כ אוהב אותו כי זה פתרון ספציפי לדפדפן בלבד, כאילו הם כ"כ נהנים להשתין בקשת על הלקוחות שלהם?! אני לא מתכנת אבל לא נראה לי כ"כ מסובך לפתח מנגנון זיהוי שיודע CLEARTYPE....
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
[glow=red,2,300][/glow][shadow=red,left][/shadow][move][/move] תקשיבו אני ממש מבקש אם אתם יכולים בבקשה לעזור מאיפה אני מוריד תוכנה לזיוף אישור של קפ"ח ומכבי וכו' הבנתם זה חש :s07 :וב כול עזרה תתקבל בברכה תודה
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי מישהו מכיר את האתר הבא: http://www.allsoft-disks.com ? השאלה היא אם זה בכלל חוקי למכור את התוכנות במחירים כאלה, והאם ניתן לסמוך עליהם?
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
שלום לכולם מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה הארור הזה אומר? זה קרה לי תוך כדי שימוש בכרום של גוגל אבל ראיתי אותו כבר כמה פעמים עוד הרבה לפני... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
ברצוני ליצרוב דיסק שמע ולצרף לו קליפ קצר לצפייה (ניתקלתי בדיסק כזה בשוק ) ואיך אני צורב זאת? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר התקנה של המחשב ועדכון הדרייברים,המחשב מציג בחלק מאפליקציות סימני שאלה כגון אם אני עומד על האיקון של כרטיס המסך ולוחץ קליק ימני אני רואה את כל האופציות בסימני שאלה וגם על האיקון של הכרטיס קול. אפשר להוסיף שהמחשב לא מזהה התקן USB ולאחר בדיקה נראה כי הוא לא מציג אפילו שישנו התקן כזה במנהל ההתקנים. למישהו יש רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
חבר'ס , ניסיתי כבר 700 דיסקים של 4.7GB ושל 700MB הרגילים. ניסיתי כמה תוכנות צריבה בינהם הנירו 6 , 7. גם כן סתם לבדוק ניסיתי עם המדיה פלייר והוינדוס עצמו. ניסיתי לצרוב כל מיני סוגים של קבצים ( סרטים , משחקים , תוכנות , מוזיקה וכל מיני ). בקיצור ניסיתי הרבה אופציות ולא הצלחתי. הבעיה התחילה לא מזמן , למה הצורב היה מהיא וצורב מהר ועובד חלק ! אין לי מושג מה קרה לו פתאום ואני מאוד מקווה שהוא תקין אך אני בספק. מה שכן הוא קורא דיסקים , אבל בצריבות הוא לא קורא אותם משום מה. וכן צרבתי עם הדיסקים האלה כבר בעבר והצורב היה צורב בעבר (עד לא מזמן). אשמח לקבל פה קצת עזרה ! טנקיו (:
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אומרים שאפליקציות דוט נט מתקינות עצמן ללא רישום, היינו מספיק העתק הדבק והתוכנה מותקנת ומוכנה להרצה. אם כך, כיצד תוכנה שרוצה לתת את עצמה ל-30 יום נסיון חינם תוכל לדעת שאכן שחלפו 30 יום? כי ברגע שיחלפו 30 יום, אני אמחק את התוכנה ואתקין אותה מחדש (כלומר העתק-הדבק ) ושוב יהיה לי אותה ל-30 יום... היכן אני טועה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו - הורדתי שיר מסויים מהאינטרנט וכאשר אני מפעילה אותו יש בצד שמאל למעלה תמונה מסויימת. השאלה שלי היא מאיפה צצה אותה תמונה? איך היא הגיעה לשם? התמונה הזו לא נמצאת אצלי על המחשב אז איך הוא מציג אותה שם? והשאלה הכי חשובה - איך אני מסירה את התמונה הזו?
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי בעייה שאני מנסה להוריד מספר קבצים מהאינטרנט שכל אחד מקישור אחר. אני לא יכול להוריד יותר משני קישורים בו זמנית. שאני מנסה להוריד את השלישי אז הוא מציג את חלון ההורדה אבל רק שהקישור אחד מהשניים מסיים להוריד אפשר להתחיל להוריד את השלישי. מה הבעייה? איך אוכל להוריד יותר משני קישורים בו זמנית? תודה
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מתלבט ואני לא יודע מה להחליט? אולי משהוא אחר בכלל?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הדיסק הקשיח של מערכת ההפעלה, אז אני צריך תוכנה שתוכל לשכפל את הדיסק כולל הנתונים וכולל ה boot sector וכל הדברים האלו שהווינדוס צריך כדי לעלות. חיפוש קצר בגוגל מצא לי את התוכנה AOMEI Partition Assistant שנראית שתעשה את העבודה, אבל הייתי שמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על תוכנה כזאת שהוא מכיר וסומך עליה תודה...
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן יש לי זכרון של דג, זה כבר ידוע... מה לעשות יש לי הרבה אנשים ב ICQ שאני לא זוכר מי הם, מאיפה הם, מה הם רוצים ממני וכו'... האם יש דרך לדעתכם להוסיף מידע על כל בן אדם באופן ספציפי? ככה נגיד אני מפרמט את המחשב, מתקין את ICQ שוב ואז עולה הרשימה מהשרת של ICQ, וגם ישמרו לי הפרטים על אותו בן אדם... מעיין הערה שאני ייצור על כל משתמש שתזכיר לי כל פעם מחדש מאיפה אני מכיר אותו (אם עבר הרבה זמן ולא דיברנו) רעיון מקורי? אם אין לכם פתרון מדוייק אבל רעיון אחר שיכול לענות על הצרכים שלי אז בכיף תודה מראש! יניב
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
2 רקעים ישנים שמצאתי באיזה תיקיה נידחת בעת גיבוי המחשב. והשני בכמה גרסאות : בהירה : רגילה : וכהה : מה דעתכם ?
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש ילדה בת 11 שביקשה ממני להביא לה את התוכנה PHOTOSHOP. עכשיו התוכנה הזאת עולה כסף (ולא, קראק לא בא בחשבון, אז בבקשה אל תזכירו את הנושא), אז יש לה תחלופה חינמית? ותזכרו שהילדה היא רק בת 11, אז לא צריכים תוכנה ממש מתוחכמת כמו פוטושופ.
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום האקספלורר שלי פתאום עושה כמה בעיות מוזרות 1. מסרב להוריד קבצים 2. לחיצה על כפתור ימני של העכבר לא עושה כלום (אמורה לפתוח תפריטים) 3. אי אפשר לגזור ולהדביק גם בעזרת המקלדת (מה שכן אפשרי בWORD מסנג'ר וכו) 4. לא נותן להוסף אתר למעודפים בנוסף כשאני מנסה להדפיס המדפסת טוענת שהיא לא מוגדרת והכל נתקע הרצתי אנטי וירוס מעודכן (AVP) וחיפשתי רוגלות (AD-AWARE) ולא נמצא כלום! ניסיתי גם להתקין מחדש את המדפסת וכלום! בבקשה אני משתגע! עוד שנייה אני מפרמט הכל!
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שמתי לב לזה כבר הרבה זמן.... אני מדפדף בתיקיות בייחוד של המוזיקה ויש חלק של קבצים שהם בכחול... לא כולם! מה זה הדבר הזה.. אני זוכר את זה גם במחשב הקודם שלי... אפשר הסבר.. תודה מראש ! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אתמול בערב כיביתי את המחשב אחרי שהתכתבתי עם אנשים ב-icq והכל היה בסדר אבל כשקמתי בבוקר והדלקתי את המחשב פשוט לא היה כלום ברשימה של ה-icq היא נמחקה לגמרי...אני מצליח להתחבר והכל אבל אין לי פשוט אף אחד ברשימה!! ניסיתי להחליף גירסה של ה-icq וזה לא עזר.... אני פשוט חייב עזרה! חשוב לציין שאני משתמש בגירסה 4.1 ואחר כך החלפתי ל icq4 בעברית וכלום לא עוזר! תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום, יש לי מקדלת MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD הורדתי את התוכנה שלה מהאתר של מיקרוסופט והתקנתי.. אבל יש לי כמה בעיות..באמצ המקדלת למעלה יש HOT KEYS של ניגון מדיות, הבעיה היא שכאני נגיד שומע וינאמפ אז הכפתורים האלה לא משפיעים חוץ מהכפתור "MEDIA" עצמו שמפעיל את הוינאמפ אה וגם הכפתור "PAUSE\PLAY" מפעיל את הוינאמפ כשהוא כבוי אך כשהוא דלוק הכפתור לא עושה כלום. בעיה נוספת שנתקלתי בה היא כשאני לוחץ F12 הוא מבצע את הפעולה של הכפתור "MUTE" ויש כבר כפתור בשביל זה אז אני לא צריך את זה ולא יודע איך להעיף את זה. אה והכפתורים לוויסות הווליום מווסתים אותו מהמערכת עצמה ואני מעדיף שזה יעשה את זה מתוך התוכנה המנגנת (WINAMP, MEDIA PLAYER או כל אחת אחרת) מישהו יכול לעזור לי? למישהו יש ניס…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב FireFox ורוצה לחסום איזשהו אתר ואני לא יכול לחסום אותו דרך הקובץ Host (פרטים בהמשך) חברה שלי כל היום משחקת באיזה משחק שנקרא Bubles, זה נחמד אבל היא כל היות משחקת בזה!!! אני יודע מה כתובת ה IP של ה Web Page שמפעיל את המשחק ואני רוצה לחסום אותו. חברה שלי מכירה את האופציה של חסימת אתרים דרך הקובץ Host אז אם אני אחסום את האתר משם היא תעלה על זה... איך בכל זאת אני יכול לחסום את האתר :s05: ??? :s05:
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי סרט WMV אני רוצה לפתוח אותו שריאתה אותו מי שהוא יודע איך אני יראה את הסרט הזה הוא איזה תוכנה עושה שאני יראה את זה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-