תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני מחפש תוכנה (רצוי חינמית) שתזהה חומרה ותתקין לבד את הדריוורים שלה (יש לי מחשב ישן פנטיום 3) השמח לקבל קישור...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חזרתי מחופשה בחו"ל, הדלקתי את המחשב והכל היה יחסית תקין (חוץ מהבעיה הזאת). הפעם שהדלקתי קפץ רק windows help and support אחד, למרות שזה לא קשור. טוב, ראיתי כמה סרטונים ביו טיוב. כל איזה 20 שניות הסרטון נתקע והמסך נהיה ירוק, ואז היה כתוב display driver has encountered an error and has recovered או משהו כזה. החלטתי לעדכן דרייברים, להתחיל באלה של כ.המסך. בינתיים שכחתי לפתוח את ההורדה והתחלתי לשחק BFBC2. אחרי כ-10 דקות המחשב החליט לעשות ריסטרט על דעת עצמו, וכשאני מנסה להדליק אותו הוא נדלק, מראה לי את המסך "welcome" הזה של windows, וזהו. המסך נהיה שחור, והמחשב דולק. כרגע אני על safe mode. מה לעשות? לנסות לעדכן את הדרייברים דרך safe mode? לשנות את הסדר של ה boot?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת כבר הרבה מאוד זמן שהתחילה לי שהתקנתי windows 7. אני מכניס דיסק ואז כל המחשב נתקע. אני כבר לא יודע מה לעשות. חיפשתי תשובה לכך בגוגל אך לא מצאתי כלום. חשוב לציין כי המחשב מזהה את הדיסק. (ניקיתי את העינית כבר) היצרנית של הכונן היא lg
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר לכרטיס רשת אלחוטי (WIRLESS) למחשב מסוג CLEVO דגם : M540G
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שאני בא להדפיס זה רושם לי there is nothing to print. the selected print range or sheet is empty. גם שאני בא לראות בPAGE PREVIEW אז זה מראה לי חלק מאד קטן מהעמוד... למה זה? ומה עושים בשביל לתקן את זה? משהו גם מכיר מדריך\ספר בעברית לתוכנה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שאני אוכל לסנכרן בין 2 תקיות בצורה כזאת שלא יהיו לי קבצים כפולים .. הרעיון הוא שבשתי התקיות יש אותם קבצים (מוזיקה) ואני מוסיף כל הזמן עוד ועוד קבצים לאחת התיקיות .. האם יש תוכנה שיכולה לסנכרן בין שתי התיקיות ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היום התקנתי תוכנה של CARPC הרצתי אותה לראות איך היא עובדת ולראות מה זה באמת,אחרי ההתקנה זה שינה לי את הרזולוציה ל 800X600 והכל נהיה לי ענק פתאום,הרזולוציה המקורית שלי הייתה 1280X1024 אחרי ההתקנה ניסיתי לשנות את הרזולוציה חזרה ל1280 וזה פשוט חזר לי לעשה (מסך שחור) ואז חזר לרזולוציה של 800X600.. החלטתי למחוק את התוכנה ואולי זה מה שהיה עוזר,אחרי המחיקה דרך ADD REMOVE PROGRAMS זה ביקש לעשות ממני ריסט,כמובן שעשיתי כי חשבתי שאחרי זהאוכל להחזיר לרזולוציה המקורית שהייתה לי,ופתאום זה הראה לי מסך שכתוב שם: WINDOWS COULD NOT START BECAUSE THE FILE IS MISSING OR CORRUPTף WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM YOU CAN ATTEMPT TO REPAIR THIS FILE BY STERTING WINDOWS SETUP USING THE ORIGINAL S…
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, משום מה אני לא מצליח להתקין את הדרייבר ל audio device on high definition audio bus . התקנתי את הדרייבר של הסאונד למחשב , אבל משום מה זה מראה לי שלא התקנתי את זה , ובתוך ה- device manger הוא מופיע על צהוב.. המחשב הוא מחדש חדש של lenovo 7298 , חדש מהארגז.. תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום, התקנתי מחשב חדש עם לוח אם אינטל DG41CN. ההתקנה כללה דרייברים ומ"ה XP. המחשב מחובר לנקודת רשת קווית תקינה (עם מחשב ישן). במחשב החדש לא ניתן להתחבר לרשת ויש אייקון של "כבל רשת מנותק". הכרטיס רשת הוא On board. האם ניתן לדעת אם הבעיה היא במחשב החדש או בהתקנת הדרייבר לכרטיס רשת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מצגת Power Point ישנה, הכוללת קישורים לקבצי שמע. הבעיה שלי היא לזהות את הנתיב הישן והמקורי של הקבצים על מנת להפעיל את המצגת יחד עם הגדרות המוסיקה המקוריות. הכוונה שלי היא ליצור את הנתיב המקורי ולהעתיק לשם את קבצי השמע. כשמנסים לראות במצגת מה הנתיב, הוא מראה רק את ההתחלה (c:...) ואת סוף הנתיב, כלומר שם הקובץ. אני עובד כעת עם office 2007 איך ניתן לראות מה הנתיב המלא? תודה
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אחד מבני המשפחה החליט לבנות עץ יוחסין. במהלך ליקוט התמונות והזכרונות נתקלנו בתמונות הבאות (לינק מצורף למטה , בתצורת PDF) , כפי שניתן לראות , הן עברו הרבה מאז שצולמו והודפסו (כמה וכמה דורות). האם מישהו כאן , אשר PS הוא לחם חוקו, יכול להרים את הכפפה וינסה להיטיב עם התמונות? בתודה והערכה מראש , אריאל. ** http://krits.coddex.com/PSchallenge/ **
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אאוטלוק?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
כל כמה שעות המחשב קופא לי.(יש לי Windows 7) הרצתי בדיקת זכרונות ובדקתי את החום והמאווררים וזאת לא הבעיה. לפני כמה ימים שינית כמה הגדרות בתוכנה WinTuning 7 v1.10 ואני חושב שזה התחיל קצת אחרי ששיניתי את ההגדרות. יכול להיות שזה בגלל זה? איך אני יכול לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הצלחתי לפספס את הסטיקי של התוכנות אבטחה אז אם אפשר להעביר את זה לשם... עד היום (בערך 5 שנים) אני משתמש ב Kaspersky Internet Security ... בתקופה האחרונה ה KIS התחיל לעצבן אותי ממש.. הוא טוחן את המעבד בלי סיבה נראית לעין ואפילו גורם לי לתקיעות מדיי פעם, ואין סיבה שזה יקרה... ( מעבד E8400 4GB RAM ) ולכן אני רוצה להחליף אותו בחבילת אבטחה אחרת... יש משהו מומלץ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי פעם אחרונה שהתקנתי קודקים היה לפני שנתיים. אז התקנתי K-Lite Codec Pack האם יש משהו עדכני יותר ומומלץ יותר כיום? חן חן
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש בעיה שכאשר רוצים לפתוח קישור מופיעה הודעת שגיאה בדף והחלון לא נפתח מה אפשר לעשות ? ככלל האם יש דרך לעבוד עם ie7 ב win 7 ולא ב ie8 ?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
כפי שניתן לראות ב-LOG, מדובר בעיקר בתעבורת torrent (פורט 59038), מה שככל הנראה משפיע על המהירות. בהגדרות הפיירוול הכל מאופשר עבור התוכנה, כך שלא ממש ברור לי מדוע יש חסימה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לאחר שהרכבתי את המחשב מעונין לבדוק עם הרכיבים באמת עובדים כראוי שזה המעבד כרטיס המסך דיסקים קשיחים וזכרונות. אני חייב לציין שהמחשב עובד טוב והצלחתי להפעיל כל דבר שרציתי עם זה סרטים מוזיקה משחקים . סתם להסיר דאגה מליבי. המערכת שלי זה : מעבד i7 920 לוח אם x58a-ud3r זכרונות 6gb של patriot ברטיס מסך של gigabyte 9800 1gb ושני דיסקים קשיחים של wd אחד בנפח של 1t למערכת ההפעלה מהסדרה השחוקה ויוד אחד 2t מהסדרה הירוקה זהו.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי את התוכנה windows defender ובשורת המשימות יש עליו עיגול קטנטן כתום עם סימן קריאה שחור בתוכו. כשאני מנסה לעשות עדכון אוטומטי אני לא מצליח וגם אין שום הודעת שגיאה. אשמח לקבל עזרה בעניין תודה
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף מספרי עמודים בכותרת העליונה. יש אפשרות לעשות את זה כך שאוטמוטית כל מספרי העמודים יסתדרו, בלי הצורך לעשות את זה ידנית?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל איזה חצי שעה - שעה קופצות לי 2 פרסומות (2 הפרסומות תמיד מאותה כתובת, לא מכתובות שונות) יש לי ie 6 עם sp3 ועידכוני אבטחה ועידכונים כלליים שמעודכנים דרך windows update איך אני חוסם את הפרסומות הללו ? (ניסיתי דרך חסימת אתרים של האקספלורר, תחת כלים --> אפשרויות נוספות ---> אבטחה --->אתרים מוגבלים -> אתרים , ולהוסיף לשם את הכתובות של 2 האתרים האלה אבל זה לא הצליח) תודה מראש לעוזרים .
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי דונגל כבר 4 שנים, הוא הגיע עם דריבר בלו סואיל לXP, התקנתי וינדווס 7, ועכשיו התוכנה לא עובדת, ניסיתי להוריד גרסאות חדשות של בלו סואיל, והתוכנה הזאת פשוט לא עובדת, לא יודע למה, אני אשמח לתוכנה שעובדת עדיף בלו סואיל כי זה מה שאני רגיל אליו. תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הדרייברים של ATI, אבל זה בעייתי, זה תקוע על איזה 40%(בערך, לא כתוב) ולא זז, לפחות שעה כבר, גם כשאני מנסה להסיר זה תקוע באמצע ולא זז, יש דרך להסיר את הדרייברים לא דרך התוכנה של ATI?(בהוספה והסרה הם לא מופיעים)? ואח"כ להתקין אותם? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אפשר בבקשה תוכנה להמרת סרטי DVD ל AVI שלא תפגע לי באיכות? תודה רבה...
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום. חיברתי אתמול לראשונה את המחשב לטלוויזיה עם HDMI בשביל לראות סרטים, ויש לי בעיה מוזרה שאחרי איזה 40-50 דקות (לא קבוע) הסרט נתקע ואיתו כל המחשב. אי אפשר להזיז את העכבר וללחוץ על שום כפתור, רק RESET מציל את המצב. אני משתמש בBS PLAYER והכרטיס מסך שלי GTX460. החבילת קודקים שניסיתי הייתה גם של הBSPLAYER וגם K-LITE (כל חבילה הותקנה בנפרד ולא במקביל אחת לשנייה). מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-