תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
- 

שלום, לאחרונה אני נקתל בהרבה בעיות בכרום החדש (גירסא 6.0.472.62), נגן ה shockwave נסגר כל הזמן, הכרום נתקע וכד'. האם עוד מישהו נתקל בכך? - 

- 2 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

שלום חברים. יש תיקייה אשר אני מעוניין למחוק בכונן E , הוצאתי הכל ממנה ואני מעוניין למחוק אותה. אבל אי אפשר אני מקבל חלון הודעה הנה הוא לפניכם. הוא כותב שהתיקייה לא ריקה, אבל אין כלום שם.. כיצד אני מוחק את התיקיה הזאתי? אשמח לקבל עזרה, תודה לכם. - 

- 13 תגובות
- 1.9k צפיות

- 

- 

שלום הורדתי אינטרנט אקספלורר 9 אבל הוא לא עובד לי טוב בכלל ושאני יוצא ממנו הוינדוס עדיין רושם לי "מחפש פתרון לבעיה" וגם אני לא מצליח להסיר אותו מהמחשב שלי בכלל אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה מראש רזיאל - 

- 7 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

באיזו תוכנה עדיף ללמוד ולהשתמש לבניית אתרים? יש בינהן הבדלים? - 

- 1 תגובה
- 748 צפיות

- 

- 

מישהו יכול לעזור לי בבקשה ולתת לי שם של תוכנה שיכולה לתרגם טקסטים שלמים מאנגלית לעברית (חוץ מבבילון , כי היא מתרגמת גרועה ביותר) תודה מראש לעוזרים !!! - 

- 1 תגובה
- 628 צפיות

- 

- 

לפני כמה חודשים העלו לאתר איזה מדריך שהמהיר את העלאת התמונות בתוכנה במהירות גבוהה יותר מהרגילה, חיפשתי את הת'רד ואני לא מוצא אותו אפשר לקבל קצת עזרה ?! ועוד מש'ו, איך אני יכול לעשות שכאשר אני לוחץ, סתם לדוגמא ngo ואז Ctrl + Enter וזה יעשה לי סיומת של co.il ולא של com ? תודה לכולם, ניאו - 

- 10 תגובות
- 982 צפיות

- 

- 

אני נכנס לאתר הזה ומקבל את השגיאה הבאה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=68669254.jpg מה זו השגיאה הזו ומה הפתרון שלה? - 

- 0 תגובות
- 659 צפיות

- 

- 

שלום לכולם :] יש לי מחשב ניייד וכשאני ניכנס ל HyperTerminal יש לי שם 8 com - ים, כאילו הרבה יציאות ומבחינה פיזית אין לי בכלל יציאה כזאת. כשאני מסתכל על ה HyperTerminal במחשב שולחני רגיל יש לי רק יציאה אחת, שגם קימת מבחינה פיזית במחשב. אני יודע שזאת שאלה קצת מוזרה, אבל אני עובד עם זה, ועד עכשיו היו לי במחשב הנייד 8 יציאות (לוגיות כביכול), ועכשיו שאני במחשב השולחני הרגיל יש לי רק אחת. יש אפשרות ליצור עוד יציאות "לוגיות" כאלה?..ובכללי אפשר טיפה הסבר על ה HyperTerminal למה הוא נועד וכו'.. חיפשתי קצת חומר אבל לא מצאתי משהו שעוזר לי להבין. תודה לעוזרים :] - 

- 5 תגובות
- 2k צפיות

- 

- 

היי, אני צריך תוכנה לשינוי מהירות המאוורר של המעבד (אינטל E6300). באוורסט לא ראיתי אפשרות.. בספיד פאן לא הצלחתי.. אשמח לעוד שמות של תוכנות.. תודה. - 

- 1 תגובה
- 512 צפיות

- 

- 

שלום! אני זקוק להמלצה לתוכנה שתציג אות וידאו (טלוויזיה, DVD, וידאו וכו') במחשב דרך הVIVO בכרטיס המסך (לא דרך כרטיס טלוויזיה). אשמח גם אם יהיו אופציות בסיסיות כמו הקלטה, TIME SHIFTING, הקפאה וכו'. תודה! - 

- 1 תגובה
- 484 צפיות

- 

- 

שלום יש ברשותי מחשב נייד LG P1 ואין לי את התוכנה שהגיעה עם המחשב בשביל להתחבר לאינטרנט איפה אפשר להוריד את התוכנה? אני זוכר שהשם שלו הוא משהו כמו agere systems תודה. - 

- 1 תגובה
- 546 צפיות

- 

- 

אני צריך תוכנה או כלי שיגבה לי תיקיות אוטומטית כל יום. דוגמא יש לי תיקייה שנקראת Data, אז כל יום בשעה 8 בערב זה יגבה אותה. (הקבצים בה מתעדכנים כל יום) תודה מראש - 

- 7 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

התקנתי את התוכנה בגירסא 7.0 (הרגילה לא החדשה) והיא לא רוצה לעבוד לי היא מעלה את זה : http://www.cue.co.il/i/cue-0y51tc764L.png רציתי לדעת אם משהו פה בפורום מכיר את התוכנה ויודע על הבעיה הזאת?? אגב ניסיתי לתת לה הרשאות באנטי-וירוס(Nod32) , לכבות את האנטי-וירוס ואז לעשות את הupdate, ניסיתי למחוק והתקין - 

- 3 תגובות
- 846 צפיות

- 

- 

התקנתי גרסת נסיון של פרמייר פרו לצורך לימוד. כאשר ניסיתי לגרור קבצי אודיו לציר הזמן (נבדק על קבצי AIFF ועל MP3), בין אם זה היה מחלון ה- source, ובין אם זה היה בגרירה ישירה מחלון הפרוייקט לציר הזמן, פרמייר הפסיקה להגיב לעכבר, בין אם זה בחלונות השונים של ממשק המשתמש או בשורת התפריטים. נאדה. העכבר פשוט לא היה קיים יותר עבורה. הדבר היחיד שהצליח לגרום לפרמייר לעשות משהו היה כמה קיצורי מקלדת, אבל עם זה אי אפשר לעשות הרבה. אני מניח שאני לא הראשון שנתקל בתקלה כזו, אלא שלא ממש הצלחתי לאתר פתרון ברשת. למי יש הצעות לפתרון הבעיה? תודה מראש ושבוע טוב. הערה - התוכנה מותקנת על מחשב בעל המפרט שלהלן: מעבד - core i7 3770 זכרון - … - 

- 1 תגובה
- 2.3k צפיות

- 

- 

שלום יש לי בעייה עם קספרסקי. אתמול רציתי להחליף את הגירסה החינמית של AVG והתקנתי NOD32 ולא יודע =\ זה נראה לי מסובך מדי לתפעול וויתרתי. הלכתי על קספרסקי אהבתי אותו יותר מהנוד אבל יש בעייה אחת הוא חוסם לי את התקשורת האלחוטית =[ כרגע אני התקנתי את זה ופשוט לא עשיתי ריסט אם אני עושה ריסט זה חוסם לי את הרשת מישהו יודע מה הבעייה? ועוד משהו.. המחשב שלי בקושי זז ויש לי עשיתי Update לקספרסקי והרצתי בדיקה וזה לא מצא כלום. מידי יום אני בודק ספייוור עם כל התוכנות הטובות ביותר ואני מוחק מה שהוא מוצא והמחשב עדיין לא זז [יחסית למפרט] אז אני יפרסם לוג אולי תוכלו לענות לי [תתעלמו מכל אלו של הלוגיטק אלה אם כן זה חשוד..] תודה רבה =] [attachment deleted by admin] - 

- 2 תגובות
- 617 צפיות

- 

- 

שלום אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל להחליש או להגביר את מהירות המאווררים שלי(אני צריך שהיא תהיה קלה) פשוט הם מפריעים לי בלילה ואני לא צריך שהם יעבדו על 100% אני חושב ש50% יספיקו. אני מקווה שזה מתאים לפה ולא לפרום OC וקירור תודה מראש - 

- 2 תגובות
- 828 צפיות

- 

- 

שלום... ישלי מדפסת OKI Microline.... (מדפסת סיכות של פעם.... אלה שעובדות עם דף רץ) אנימחפש שם של תוכנה להדפסת כרטיסים שיודעת לעבוד עם מדפסת כזו... יש רעיונות? - 

- 0 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

היי אני מחפש תמונות של טרייבלים וכו' למטרת קעקוע כמו כן מי שיודע לצייר או לעצב טרייבלים מוזמן לעלות לכאן בתודה ענקית אלכס.... נ.ב אני מבקש בבקשה... - 

- 0 תגובות
- 2.2k צפיות

- 

- 

הנני מעוניין לראות סרט במחשב, על כל מסך, שאני רואה סרט אז יש שוליים שחורים, רציתי לדעת אם יש אפשרות לראות על כל המסך עם כתוביות, בלי שוליים שחורים ושהסרט לא יהיה הפוך, אמרו לי שזה בגלל משהו עם 4:3 לא הבנתי.... אני רואה סרטים בתוכנה DIVX SUBTITLE Displayer, אם יש לך להמליץ לי על תוכנה שמסוגלת לנגן את הסרט בלי שוליים שחורים, לא הפוך ועל כל המסך, עם כתוביות. (יש לי גםבי אס פלאייר, אבל כשאני מנגן סרט ומגדיל אותו על כל המסך אז הסרט מגמגם זז לא חלק! :'( - 

- 4 תגובות
- 4.6k צפיות

- 

- 

האם יש אפשרות/תוסף שאיתו אפשר ליצוא URL ALLIAS כמו שיש בAVANT? הכוונה פשוט לקיצורים שאפשר להכניס לשורת הכתובת והתוכנה תשלים את האתר. כלומר אם ארשום את הקיצור GG אגיע לwww.google.com. יש לי כמות גדולה של תמונות שברצוני להבהיר, מלשון בהיר. אני יודע שזה אפשרי עם פוטושופ, אבל זה מעיק להבהיר כל תמונה בנפרד וגם הקבצים יוצאים פי 3 מגודלים המקורי, לכן אני שואל האם יש תוכנת עריכה קלה ופשוטה שאפשר לערוך בה כמות גדולה של תמונות במקביל? - 

- 9 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

SMB_WKSSVC_ALTCMPN_BO וירוס מהמשפחה הזו תקף את המחשב שלי כשהמתקינים של האינטרנט המהיר שלי הורידו לי את ההגנות.... מה אני עושה? - 

- 1 תגובה
- 707 צפיות

- 

- 

שלום , האם יש דרך (תוכנה מסויימת או דרך ויינדוז) ליצור רשימה (בוורד או נוטפאד) של קבצים בתיקיה מסויימת ? תודה - 

- 2 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

למישהו יש המלצה לתוכנת בקרה על טמפרטורות ואולי גם בקרה על המאווררים ? אני מכיר את EVEREST , SPEEDFAN , אני מחפש משהו יותר חדיש ומתקדם . תודה ! - 

- 1 תגובה
- 541 צפיות

- 

- 

אני משתמש בFIREFOX 3 ויש לי בעיה מוזרה, אין לי סאונד באתרים. לדוגמא, אם אני נכנס לסרטון של יוטוב לא שומעים כלום. ואם אני גולש לאותו האתר בINTERNET EXPLORER 7 שמותקן לי גם במחשב אז כן שומעים. מישהו יודע מה הבעיה? - 

- 0 תגובות
- 477 צפיות

- 

- 

שלום. מחפש תכנה שיכולה להמיר קבצי MP3 למילים (LYRICS) בשפה אנגלית. השימוש העיקרי זה להקלטות באנגלית והרצאות. תודה - 

- 11 תגובות
- 1.8k צפיות

-