עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ובעיקר את הדרייברים לסאונד. לפי מה שהצלחתי להבין אני מחפש את Realtek AC'97 Audio אבל כשאני מנסה להשתמש בו אני תמיד מקבל שגיאה במנהל ההתקנים שמשהו עדיין חסר (code 10).

2. Started by efee123,

אם קניתי עותק ואני רוצה להתקין אותו על מחשב נוסף זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  3. Started by oded6188,

למה כשמשנים את אזור הזמן של המחשב, אז היומן עצמו גם משתנה? יש אפשרות לבטל את זה? או להזיז במכה את כל האירועים?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  4. Started by lesForce,

שלום לכולם. לפני כמה ימים מחקתי תיקיה , ואחרי שמחקתי אותה נזכרתי שיש לי שם קבצים ממש חשובים. התיקיה הייתה גדולה בגודל של 7GB בערך ולכן היא גם נמחקה לצמיתות. האם יש דרך או תוכנה להציל את הקבצים? או שעליי לפנות לאיש מקצוע? תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by ronen_z90,

שלום, רציתי לדעת האם קיימת תוכנה שנותנת לי לשלוט על מחשבים המחוברים לרשת אחת(חדר ובו 16 מחשבים) ונותנת לי אפשרות לכבות מחשבים בבת אחת ממחשב מרכזי השולט על כולם או שניתן לפתוח בכל המחשבים תוכנה מסויימת שמותקנת בכולם... תודה לעוזרים

6. Started by kentaro,

שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להתעסק עם after effects כדי לנסות ולערוך סרטונים וסרטים. עכשיו הבעיה התחילה כבר אחרי שייבאתי את הקובץ וידאו הראשון לAE,והתחלתי לרוץ קצת עם הtimeline התוכנה פשוט קופאת ומתרסקת. אני כרגע עם המפרט הבא stock Q6600 2gb ddr2 (2x1) 800mhz ocz windows 7 ultimate כרטיס מסך : 9800G התייעצתי עם חבר והוא אמר שכדאי לקנות עוד 2 GB ולפרמט ל64 עקב זה שעריכת וידאו זה דבר מאוד כבד והתוכנה עצמה לא עובדת יותר מדי טוב ב32BIT,ובטח לא עם 2GB של זכרון. אז אני רוצה קודם כול לשאול אם למישהו פה היה ניסיון עם התוכנה והאם יש אפשרות להריץ אותה בצורה נורמלית עם המפרט הנ"ל. ובמידה ולא לאיזה זכרונות הייתם ממליצים לי לשדרג (בתקציב של עד 600-700 שקל) תודה. נ.ב האם עדיפה קונפיג…

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  7. אני מנסה להתקין את התוכנה: http://mirillis.com/en/products/splashpro.html אבל מקבל שגיאה בקובץ לוג "Process exited with code 1603". מה לעזאזל?? התקנתי כבר 2005/2008/2010 Microsoft Visual C++ Redistributable Package (x86) בבקשה עזרה *אני משתמש בווינדאוס 7, 64 ביט

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  8. Started by com,

שלום רב. מקווה שבחירת הפורום מתאימה. אני מעונין לסרוק תמונות בעזרת הסורק שלי (מכשיר משולב HP5610) זה הרבה תמונות שאני רוצה לסרוק ולשמור אותם, ובנוסף לשלוח אותם לפיתוח. התמונות בעלות ערך סנטימנטלי רב ואני מעונין לבצע את הסריקה בצורה הטובה ביותר, שתשמר את האיכות של התמונות. איך סורקים בצורה המיטבית? באילו הגדרות להשתמש? איך לכוון את הבהירות, הקונטרסט, ה"גמה", ושאר האפשרויות? אני משתמש בסריקה בתוכנה של HP. אנא - הדריכו אותי כיצד להגדיר את אפשרויות הסריקה כדי שתתקבל איכות מקסימלית תודה!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by warezon,

קיבלתי macbokair והתנתי עליו וינדוס 7 במקום המערכת של apple. יש לי 2 התקנים שלא מזוהים במנהל התקנים מעבד עזר ו built in isight בנוסף רציתי לדעת האם יש דרך להפוך את הטאצפאד לתפקוד נורמלי עם כפתור ימני ושמאלי?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  10. Started by tzolerguy,

היי מצאתי את העמוד הבא שבו אפשר לצפות בשידורי טלויזיה אבל דרך הדפדפן... http://mygol.net/showthread.php?t=793 האם אתם מכירים תוכנה / דרך כלשהי שבעזרתה אוכל לצפות בשידור אבל לא דרך הדפדפן כי ככה כל פעם שאני משהו במחשב הוא ישר יוצא לי ממצב של מסך מלא. ואני עובד עם 2 מסכים אחד לטלויזיה אחד שעליו אני עובד.. אז המטרה היא שהשידור יהיה פצוח על מסך מלא באחד המסכים ואני יכול לעבוד רגיל במסך השני. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, אני צריך תוכנה לשחזרו קבצי powerpoint פגומים

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by pak82,

התקנתי מחדש את המחשב שלי עם windows 7 (לאחר פירמוט) וכעת כשאני מנסה להתקין את נרו גירסה 9.4.26.0 אני נתקל במצב שאו שלא מותקן לי כלום או שבמקרה הכי טוב הוא מתקין את control center 4. * ניסיתי להתקין עם כמה גירסאות (כולן בגדלים של בין 200MB - 300MB) * ניסיתי כבר לסגור את האנטי וירוס והad-aware בזמן ההתקנה וכלום לא עזר מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by Psychoticat,

שלום, אני בזמן האחרון עובד הרבה עם ה- Word והעבודה שלי צריכה להיכתב בפורמט מאוד ספציפי. בגלל דרישות אלה אני נאלץ כל הזמן לשנות גדלי פונטים, להזיז את סמן תחילת הכתיבה בשורה בסרגל למעלה ועוד. רציתי לדעת, האם יש אפשרות ב- Word לייצר פקודות או משהו שבלחיצת כפתור יארגן את כל העניינים האלה במקום שאצטרך לעשות הכל ידנית? זה יכול לחסוך לי המון זמן שמתבזבז על שטויות. תודה ושנה טובה!

14. Started by i7,

שלום ושנה טובה, אדלג על השלבים שהתרחשו עם המחשב, ואגיע לעניין הרלוונטי כרגע: 1) ITUNES נפתח כשכל שמות קבצי המוזיקה עליו (כ-30,000!), אך הם מסומנים עם סימן קריאה. 2)הקובץ שהיה קיים בכונן C שאליו שמות השירים מתייחסים איננו (נמחק). 3)קבצי השירים המקוריים נמצאים כולם בכונן נפרד. מבינה שאוכל להסיר ITUNES, להתקין מחדש ולהעביר את כל הקבצים מחדש לספריה; אך מאחר וזה מספר עצום של קבצים ומאחר ושמות הקבצים עדיין קיימים בתוכנה - נראה לי בזבוז מטורף של זמן ואנרגיה. ודאי יש פיתרון פשוט יותר. האם מישהו יוכל לעוץ לי? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by mloler,

מערכת הפעלה:WINDOWS XP SP3 עברתי בהמון פורומים ואתרים וראיתי שאפשר לחבר את השלט של הWII למחשב דרך BLUETOOTH. את זה הצלחתי לעשות, אבל אני רוצה לשחק במשחקים כמו הגיטר הירו(יש לי את הגיטרות של גיטר הירו 5 וBH) ראתי שזה אפשרי דרך תוכנה שנקראת GLOVIEPIE אבל מי שיצר אותה כנראה גזעני כלפי ישראל ואין אפשרות להפעיל אותה בישראל, ניסיתי ואי אפשר... אז בקשה לתוכנה שתיתן חיבור לגיטרה ויהיה אפשרות לשחק במשחקים כמו FoF וJAMLEGEND.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by adirss,

יש לי מחשב עם מערכת הפעלה win xp שהותקנה לפני כחודש השבוע המסך הפסיק להגיב לי למרות שהמחשב נדלק ההחלפתי ספק וחשבתי שהבעיה נפתרה אבל משום מה נוצרה בעיה חדשה שהמחשב מתחיל בטעינת המערכת הפעלה הוא מגיע לקו הזה שרץ ונתקע ולא מגיב יותר בדקתי את הזיכרון והוא תקין בדקתי ספק תקין החלפתי דיסק קשיח וניסיתי להתקין מחדש את המערכת הפעלה ובזמן זיהוי הדיסק הקשיח לפני הפרמוט הוא נתקע שם אשמח לקבל עצות או פתרום לבעיה תודה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by izunim,

יש לי WIN7 בנייד וOUTLOOK2007. כשאני לוחץ על לינק במייל מתקבלת הודעה: This operation has been cancelled due to restrictions in effect on this computer. Please contact your system administrator. מישהו מכיר? אני בכלל לא מחובר לרשת. תודה!!!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני משתמש בChrome בנייד שלי כדי לחסוך במשאבי מערכת אבל מאז שעשיתי פירמוט והתקנתי אותו מחדש (דרך האתר של גוגל) הוא פשוט קורס כל כמה דקות. עוד בעיה מוזרה איתו זה שהוא מוריד אוטמטית קבצי PHP קטנים בלי לשאול אותי ושומר אותם בתיקיית ההורדות. יש פתרונות ל2 הבעיות שלי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Schaap,

היי יש לי מחשב די ישן, עם כרטיס מסך (מובנה) SIS650. המסך - סמסונג SM-206BW 22inch. מ"ה XP-SP3. רזולוציה של 1680X1050 קיימת במאפיינים של שולחן העבודה, אבל משום מה המחשב מסרב לקבל אותה וחוזר לרזולוציה רגילה (1024...) איך אני מכריחה אותו לקבל את הרזולוציה הזו? אשמח לעזרה.. אני כבר די מיואשת

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  20. Started by shimmi1982,

היי אני מחפש אתר עם אימג'ים "ישנים" בסגנון "הכוח העובד" או "התגייס לצבא" עם סגנון האיור הייחודי שלהם הבעיה היא שאני לא יודע איך לנסח את הסגנון כדי להריץ חיפוש האם מישהו יודע על מה אני מדבר? החיפוש הוא להשראה לכן לא חייב מאגר להורדה או משהו כזה תודה

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. שלום. כל מי שאני מכיר משתמש ב SKYPE. אבל אני מחפש תוכנה יותר איכותית שאני יכול לבחור את האיכות של הווידאו בשיחה. או לפחות שאני יכול לעשות שיחה באיכות יותר גבוהה מ SKYPE

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  22. Started by qwerty1987,

נמאס מה-NERO שמתנפחת ללא פרופורציה כל גרסא חדשה. מחפש אלטרנטיבה ל-Win 7 64bit. אם יש חינמית שלא נחותה מאחרות - מה טוב.

23. Started by gt2,

שלום, יש לי עט גרפי של חברת TRUST דגם TB4200(מוכר גם כTB-1200 V2) בכל מקרה הבעיה שלי היא כזאת: כשהייתי עם ווינדוס XP וגרסה ישנה יותר של פוטושופ אני חושב זה היה CS3 הכל היה עובד יופי אבל עכשיו שאני עם ווינדוס 7 ופוטושופ CS5 העט לא מגיב לי לרגישות ניסיתי לשנות את כל ההגדרות ועדיין זה לא עוזר ואפילו יותר מוזר זה באילוסטרייטור העט מפסיק לעבוד כשהחלון של אילוסטרייטור פעיל וברגע שאני לוחץ על חלון אחר או אפילו על הלחצן של הווינדוס שפותח את ההתחל הואט חוזר להגיב אבל מסרב לזוז כשהחלון של האילוסטרייטור פעיל... דרך אגב אין דרייברים לווינדוס 7 64 ביט אז השתמשתי בדרייבר של ויסטה 64 ביט... מה עושים כדי לטפל בבעיות האלה? עדכון: עכשיו איכשהו האילוסטרייטור עובדת אבל אין תגובה לרגישות של ה…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by naoriko,

יש לי בעיה עם האימיול לא משנה איזה אימיול אני מתקין או איפה אני מתקין אותו אני לא יכול להוריד קבצים יותר מ-2 ג'יגה שאני לוחץ על קובץ גדול יותר פשוט לא קורה כלום למה זה קורה? תודה לעוזרים! וחג שמח לכולם!!

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  25. במסגרת חלק מהעבודות שלי- אני מפיק קליפים לזמרים. לקחתי על עצמי את הבימוי,צילמתי על מצלמה אחת בחצובה (היו עוד 2 צלמים שלי) וערכתי את הכל לבד. כמה פרטים טכניים: 1. צולם עם 2 מצלמות- ברודקאסט JVC על חצובה, וסטדיקאם עם מצלמת sony V1 סטדיקאם זה מצלמה על מתקן "צף" שקשור לגוף-נותן למצלמה יציבות בריצה ותנועה מהירה- כזו זה: http://www.creativevideo.co.uk/public/product_images/altimage/22%2009%202006steadicam_flyer_1.jpg 2. תוכנות העריכה- edius, after effects. 3. רוב הצילומים נעשו עם עומק שדה רדוד (שכל הרקע מטושטש ורק האובייקט בפוקוס) על מנת לתת תחושה קולנועית ומיוחדת יותר. זה נעשה עם עדשות מיוחדות, וצילום מרחוק- עם הרבה ZOOM 4. הקליפ ערוך ב slow motion של 80-85 -על מנת לתת תחושה ר…

• 12 תגובות
    • 6.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.