תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
- 

- 

: אני יודע שתוכנה כזאת קיימת, פשוט נעלם לי הלינק להורדה שלה מהbookmarks. תודה מראש install - 

- 0 תגובות
- 676 צפיות

- 

- 

אני ברשת ביתית עם עוד מחשב ורציתי לגבות 20GB לשתף ולהעביר את הקבצים עד שאני יעשה פירמוט ויחזיר הכול בחזרה, אז שיתפתי, גררתי הכול לכונן שם וזה שוקל איזה 2KB.. איך אני עושה את זה נכון? יש לי רק כונן אחד C איך אני מגבה את כול הbookmarks הקוקיס והתוספים של firefox? - 

- 10 תגובות
- 869 צפיות

- 

- 

- 

יש לי בעיה שקוראת לעיתים קרובות בה אני נכנס לפעמים לתקיות ואז כל המחשב נהיה איטי והCpu Usage מגיע ל100% והדרך היחידה שלי לסדר את זה היא לסגור את ה Explorer.exe ולפתוח אותו מחדש עכשיו זה דבר שחוזר על עצמו הרבה פעמים וזה מעצבן. אני חושב שזה קשור לתוכנה DCC שיש לי במחשב שזה בעיקר קורה לי כשאני נכנס לתקייה שלה יש איזה קובץ שהוא לא נותן לי למחוק ( סרט שהורד ) גם אחרי רסטרט ... בקיצור אי אפשר למחוק את זה ניסיתי הכל. האם יש דרך כלשהי למחוק את הקובץ הזה... דרך אגב זה קרה לי מלא פעמים שקבצים כאלה אבל הם גם איך שהו נותנים לי למחוק אותם כשבא להם אין לי מושג למה זה קורה. וגם האם זה הגיוני שכל דבר קטן שאני עושה במחשב מקפיץ לי את ה CPU usage ל100% ( רק לשנייה ) אומנם לזמן קצר אבל עד… - 

- 10 תגובות
- 2.6k צפיות

- 

- 

ראיתי שיש תוכנות כמו רישומון וכו' שעובדות בעזרת התוכנה microsoft access. אני רוצה לבנות משהו דומה לרישומון רק עם תוכן שונה אבל שיראה פחות או יותר כמוהו. מישהו יודע איך אני עושה את זה? תודה מראש. - 

- 3 תגובות
- 886 צפיות

- 

- 

התקנתי משיעמום WMP 9 בטא עכשיו אחרי שנידפק לי ההארדיסק D מחום (עכשיו הוא בסדר תיקנתי אותו) המדיה פלייר התחיל לעשות בעיות הוא לא רוצה לנגן שום סרט אפילו לא MP3 עכשיו האם יש איזה שהי דרך להסיר את מדיה פלייר מהמחשב לצמיתות ואיך? - 

- 8 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

ב OUTLOOK יש לי BLOCK SENDER איך אני עושה את זה ב GMAIL ? - 

- 2 תגובות
- 618 צפיות

- 

- 

באקספלורר רואים את זה, עד הפעם הראשונה שלוחצים על הפלאש ואז זה נעלם עד שמטעינים את העמוד מחדש - 

- 12 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

שלום, הדגם הוא קצת ישן...benq s2w 3300u לwindows XP אני לא הצלחתי למצוא.. תודה לעוזרים - 

- 6 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

שלום לכולם, יש לי בעיות עם ההתקן של כרטיס הקול שלי , מה שהוביל אותי לחפש מאיפה זה נגרם וגיליתי ברשימת החומרות במחשב שיש חומרה בשם PCI DEVICE שלא הותקנה כראוי. אני משער שהיא קשורה איךשהוא לכרטיס הקול שלי. קראתי פה קצת אך לא הצלחתי להבין מה עלי להוריד, מאיפה ואיך ... מה שכן הבנתי.. ואולי יעזור למי שישיב לי - הורדתי את התוכנה CPU-Z ע"מ לזהות מהו הלוח אם שלי וזה מה שרשום : manufacturer - Foxconn model - 965X7AA chipest - intel southbridge - intel LPCIO - fintek יש לי מערכת הפעלה XP בעברית. אשמח לעזרה... תודה. - 

- 6 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

מחפש בנרות תוכנה שתשלוט ביד רמה על הדרייברים במחשב. תודה - 

- 7 תגובות
- 3k צפיות

- 

- 

שלום ידידה ביקשה ממני להתקין לה אנטי-וירוס והאמת שאצלי כבר הרבה זמן לא מותקן אחד בעבר השתמשתי בקספרסקי והיה נוח אבל לא יודע היא דיי מתקשה עם מחשבים כך שלמרות ששניהם מעולים תמליצו איזה מהם יותר נוח עם ממשק ותפעול טובים ופשוטים וסתם ככה שאלה, אם להתעלם מהנוחות, תכלס עבודה ויעילות - מה עדיף ? תודה מראש, לירן. - 

- 24 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

שלום, החל מאתמול החלה לי בעיה בברידג אשר כמעט ולא מאפשרת עבודה רציפה. העיניין החל כאשר ה - thumbnails לא חודדו ולא היה ניתן לראות ברור ואילו לא באף משטח עבודה! גם כשניסיתי לאתחל או לנסות לדחוף בכח את פיקוס ה - thumbnail העיניין לא עבד. עכשיו העיניין רק מחמיר, כמעט בכל פעולה התוכנה נתקעת או מעלה חלון שאומר שאין מספיק מקום או זיכרון. אני עובד על ויסטה 64 עם e6850 8 גיגה זכרון מהיר, וכונן raid מהיר מאוד ויעודי לשימושי scrach ועדיין לא מצליח לפתור את הבעייה. צריך סיוע דחוף כי אני באמצע כל מיני עבודות! - 

- 5 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

היי אני מנסהלעשות uninstall ל-windows live מסנג'ר ומייל. נכנסתי ל-uninstall a program בסטארט של הווינדוז, עשיתי כל מה שצריך... קיבלתי הודעה בסוף שההתקנה הוסרה בהצלחה... אבל היא עדיין רצה על המערכת! גם המסנג'ר וגם המייל :-\ עשיתי את זה כמה פעמים, אבל זה פשוט לא נעלם (גם לא יורד מהרשימה של התוכנות). מישהו יכול לכוון אותי לתוכנה כלשהי שתוכל למחוק את זה? או להסביר לי איך? חיפשתי קובץ uninstall של הווינדוז לייב אבל לא מצאתי.... תודה - 

- 6 תגובות
- 4.6k צפיות

- 

- 

שלום רב, אחרי שבטיפשותי הרבה שיחקתי בפונט Arial...אני נתקל בבעיה מעצבנת למדי בצפיה באתרים ב IE. אתרים מסוימים בעברית (והבעיה היא רק בעברית) מציגים במקום Arial פונטים אחרים. הבעיה נמצאת רק באתרים שנכתבו כך שניתן לצפות בהם בכמה פונטים, לדומגא הפורום הזה, שמאפשר: "font-family: verdana, arial, sans-serif" נראה כאילו IE מסתכל על הפונט הראשון ברשימה - במקרה הר"מ Verdana שלא תואם לעברית, ונותן את הפונט האוטומאטי בעברית, במקום לעבור לבא - Arial. אתרים שכתובים כך שניתן לצפות רק ב Arial מוצגים כראוי. איפסתי את כל ההגדרות של IE, מחקתי והתקנתי מחדש את Arial - אבל שום דבר לא עוזר. האם מישהו נתקל אי פעם בתופעה ויכול לעזור? מצורפת תמונה מהפורום הזה, להדגמה. הרבה תודה מראש! [attachment d… - 

- 0 תגובות
- 639 צפיות

- 

- 

אני מפעיל את ההתקנה עובר 2 שלבים ושההתקנה עצמה מתחילה זה אומר לי שההתקנה הפסיקה לעבוד והאפשרות היחידה זה לסגור אותה. אלו הפרטים של הקריסה של היישום: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: Install_ICQ6.exe Application Version: 12.0.0.58849 Application Timestamp: 45b1a378 Fault Module Name: ole32.dll Fault Module Version: 6.0.6000.16386 Fault Module Timestamp: 4549bd92 Exception Code: c0000005 Exception Offset: 000211dd OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 4528 Additional Information 2: 9d6829b10ffbe47611b9dc0f3193e659 Additional Information 3: bb2d Additional Information 4: 4a7f3411f97ffe78efb56fec5c071e1a - 

- 1 תגובה
- 482 צפיות

- 

- 

אני צריך לחתוך דקה מקובץ avi של 45 דקות - להפוך אותה לוידאו ולהעלות ליוטיוב אני מנסה עם מלא תוכנות ולא מצליח. יש תוכנה פשוטה או אתר שאפשר לחתוך בקלות? - 

- 3 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

שלום, כמה שווה למכור microsoft office home & student 2007? - 

- 

- 1 תגובה
- 878 צפיות

- 

- 

היי אני משתמש באינטרנט אקספלורר 8 וכשאני מנסה לפתוח או להוריד קבצים מהגימייל או מהאתר של הבינתחומי הוא פותח לי הודעת שגיאה שהוא לא יכול להתחבר לשרת או משהו כזה... מישהו יכול להגיד לי מה אני יכול לעשות בשביל לסדר את זה? - 

- 0 תגובות
- 798 צפיות

- 

- 

היי...אני רוצה לקנות אנטי וירוס למחשב וראיתי שחברת allnet מציעה את האנטי וירוס של bitdefender. שאלתי : האם הוא באמת טוב כפי שאומרים והאם אתם מכירים? - 

- 2 תגובות
- 1.9k צפיות

- 

- 

אני מתמש בתוכנת DU Meter אשר נותנת אינפרומציה לגבי רוחב הפס בכל רגע נתון. התוכנה גם עוקבת אחרי מהירות מהירות הורדה והעלאה ומציגה אותם על גרף. הבעיה היא, שמההירות שהתוכנה מציגה בזמן הורדה או העלאה שגוייה באופן קבוע וגבוהה עד פי 3 מהמהירות בפועל, כלומר התוכנה מזייפת בערכי המהירות. בדקתי את האפשרויות של שינוי יחידות המידה, אך גם זה לא עזר. יחידות המידה שמופעלות כרגע הן: kB/Sec אני מעונין לדעת, אם יש עוד אנשים אשר משתמשים בתוכנה הזו ונתקלו בבעיה. בנוסף לכך, הייתי מעוניין לקבל המלצה על תוכנה מהסוג הנ"ל (Bandwidth Monitor) שעובדת באופן נאמן יותר, תודה - 

- 13 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

אהלן אנשים. הורדתי פרק בסידרה אבודים ומשום מה הסרט משודר הפוך. אני צופה בסרטים עם תרגום דרך תוכנת MV2PLAYER. כיצד ניתן לסובב את התמונה ב-180 מעלות? האם ישנה תוכנת ניגון סרטים שיכולה לעשות זאת? ובאיזו תוכנה הכי מומלץ לצפות בסרטים בטלוויזיה דרך המחשב? תודה. - 

- 1 תגובה
- 504 צפיות

- 

- 

הרצתי את התוכנה ואמצע הבדיקה זה יוצא מהתוכנה ומראה את את השגיאה שבתמונה אם מישהו יוצא מזה??ויוכל לעזור.. תודה [attachment deleted by admin] - 

- 1 תגובה
- 473 צפיות

- 

- 

- 

- 0 תגובות
- 776 צפיות

-