עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by SEangel,

יש לי קובץ זיפ שאני לא זוכר את הסיסמא שלו, יש איזו תוכנה יכולה לפתוח אותו בלי סיסמא?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. היי.. התקנתי אתמול את הנרו החדש (גירסא 7.5.7.0) ומאז כל פעם אני מכניס דיסק DVD-RW (הדיסק ריק אחרי פירמוט מלא !!!) ומתחיל לצרוב הנרו מחליט על דעת עצמו לעשות לדיסק פירמוט מהיר. לא מצאתי איך לבטל את זה... מישהו יודע איך אני מבטל את זה? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by DeaglinG,

אהלן! יש לי בעיה. קניתי לא מזמן מצלמה חדשה (12MP) וכל תמונה שאני מצלם שוקלת כ4 מגה. עכשיו בתוכנת צפיית תמונות של ווינדוס, וגם בזאת של פיקאסה, כל תמונה שאני רוצה לראות אני צריך לחכות כמה שניות על שהיא "תטען". יש תוכנה שטוענת מראש את התמונות הבאות כל הזמן וככה אני לא צריך לחכות בכלל? או משהו בסגנון שאני לא צריך לחכות כל כך הרבה לכל תמונה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by daido,

היי קראתי על כמה תוכנות להפיכת פורמטים שונים, אך לא הבנתי איזה תוכנה מומלצת להפיכת וידאו לאודיו. אשמח לתשובתכם איזה תוכנה מתאימה לכך ממה שהמליצו. תודה דיידו

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. לפני שפניתי לכאן קראתי כבר את כל ההצעות לפתרון הבעיה. שום דבר לצערי לא עבד. זה התחיל לקרות אחרי ששיניתי ססמא בגוגל, אבל הסיסמה עובדת כשאני נכנס לגוגל ואותה ססמה לא עובדת כשאני מכניס אותה באאוטלוק. ניסיתי להכניס להגדרו האאוטלוק את סיסמת המייקרוסופט שלי, גם לא עבד. בנוסף כשאני מסמן בגימייל Enable POP ועושה שמור שינויים, הוא לא שומר את זה. ספק האינטרנט טוען שלא נותן תמיכה לחיבור האאוטלוק עם גימייל. אני כבר אובד עצות. בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. אז ככה, התקנתי ויסטה ומאז לא עובד המסנג'ר. כרגע מותקן ל י מסנג'ר גירסאת 2008 (מהאתר של מייקרו$ופס) והוא פשוט לא מתחבר (עם כל שם משתמש וסיסמא.) בהתחלה חשבתי שזה אוליי התאריך והשעה אז שיניתי וסידרתי ועדיין לא מתחבר. מספר התקלה 81000306 . התקלה עצמה אומרת שמדובר בבעיות ברשת בעוד שבכל המחשבים בבית עובד המסנג'ר (אולם בכולם יש XP ). מישהו נתקל בזה? תודה רבה מראש! עריכה- אפשרות לתקלה היא התקנה של service pack 1 ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם, אלה הן שתי תמונות מתוך פרוייקט קטן של עיצוב דירה שלקחתי לעצמי. הפרוייקט הוא לתרגול ולא ללקוח. אשמח לשמוע הצעות לשיפור. העבודה עדיין בתהליך כמובן. http://img.photobucket.com/albums/v260/liorbm0/Daylight.jpg http://img.photobucket.com/albums/v260/liorbm0/NightTime.jpg אני מכניס את התמונות כקישורים כי בתבנית IMG הן לא נכנסות (רינדור ב- 1920X1080 ). בקשר לחומרים של הכורסאות, השולחן והכיסא, אין טעם להעיר עליהם אני חושש, העבודה עליהם בתהליך ברגעים אלה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by VegansXe,

אהלן חברים יש לי המון מקרים שאני מוריד נגיד אוסף גדול בטורנט אני מוחק המון ממנו ומשאיר רק חלק ישר הטורנט אומר שיש שגיאה בטורנט כי הוא רואה שיש קבצים חסרים, ואז בפועל אני לא משתף גם את הקבצים שנשארו אצלי יש דרך שהוא ידלג על הקבצים שחסרים וימשיך לשתף את מה שיש ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Wingedbull,

גירסה 3.6.15. אחרי הפעלת הדפדפן הוא קופא, ואני לא יכול לגלוש. לאחר מכן אני מצליח לפתוח מחדש את הדפדפן, כשברקע זה שקופא עדיין קיים. יכול להיות שאחד התוספים תוקע? איך אפשר לדעת? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by isra1222,

לאחרונה צצה בעיה במחשב שלי, אני לא מצליח לשמוע סאונד מהאינטרנט, כל סאונד. במחשב עצמו אפשר לשמוע, כלומר שירים שיש על המחשב הוא מנגן, מדיה פלייר מנגן אבל מהאינטרנט לא יוצא קול. מישהו יודע מה הבעיה ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by danezeq,

הצפיין תמונות של WINDOWS כולל כמה באגים שאני לא יכול לחיות איתם. יש המלצה לאחד קליל ומהיר ללא באגים? משהו בסגנון ACDSEE של פעם.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by nitayc1,

שלום. לצערי ובטפשותי הורדתי את הקובץ המדובר על הוירוס מהפייסבוק והתקנתי אותו, רציתי לדעת מה לעשות? האם יש משהו שמסיר את זה...

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אני רוצה לקודד סרט DIVX עם סאונד בפורמט 5.1 כלומר לשמור על כל הערוצים (בלי לעשות DOWNMIX ל STEREO כמו שעושים ברוב הסרטים ...) מישהו יכול להמליץ על CODEC טוב ?? ובאותה הזדמנות גם לציין האם הוא עושה את זה בזמן הקידוד של הסרט או עושה את הקידוד בנפרד על הSTREAM של האודיו ומאוחר יותר לשלב את הסרט המקודד עם האודיו ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ag43,

אני מחפש תוכנה שתאפשר ל2 מחשבים לשתף את הוידאו והאודיו שלהם אחד עם השני ברשת מקומית. בעצם מדובר על שיחת וידאו. ניסתי עם סקייפ אבל הDELAY גבוה מדי. יש תוכנה המאפשרת לשני מחשבים מריצי WINDOWS לעשות שיחה כזו על גבי רשת הWIFI המקומית?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Yanir7,

היי, אני משתמש בויסטה 64ביט, מחובר אלחוטית לראוטר 3COM דגם 3CRWER100-75, ספקית נטויז'ן. אני לא מצליח להוריד ב-יוטורנט בכלל, גם אחרי שהגדרתי פורט בראוטר ופעלתי לפי המדריך ב-PortForward.com.. אני מצרף תמונה של המצב נכון לעכשיו. מישהו יכול לעזור לי? תודה! [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. היי, תמיד שאני עושה דיסקים ורוצה להדפיס להם עטיפה, אני מודד עם סרגל את המקום לנייר בעטיפה וזה תמיד יוצא לא מדוייק.. אני עובד בפוטושופ, ולא בא לי להדקין כל מיני תוכנות מיותרות לעשות עטיפות, אם מישהוא יודע איך מתאימים גודל של תמונה לגודל המדוייק של עטיפת cd בפוטופ? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Elad87,

קובץ שנראה כמו WinRar רק עם סיומת ACE מכיל בתותכו דיסק DVD איך אני פותח אותו? לצפייה? אין לי בעיה אפילו לצרוב אתו (בצורב DVD) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכם פורום יקר אני מקווה שתוכלו לעזור לי בקטע הזה קיצר אני מקבל הודעות בסגנון הזה the virus backdoor seasty family אין לי מושג מה זה אומר ידוע לי שזה וירוס ויש איכשהו דרך להסיר אותו מישהו יכול לעזור לי איך מה ? להסביר לי מה לעשות בבקשה אני מאוד יודה לו תודה מראש ..

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by K0sTa,

hello i don"t know whay but i can"t write in hebrew ?! i tray anything caps lock restart my keyborld but its just not working... i se the hebrew on my languagebar but its no write in hebrew

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. קורה לי הבעיה הזו מידי פעם אני מחליף לאנגלית אבל וורד ממשיך להיות בעברית חוץ מזה הכל עובד באנגלית הצעות בבקשה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. מי שמחפש אנטיוירוס חזק לדוס הנה: F-prot חיוני ביותר כאשר כל המחשב נדבק בוירוס וחלונות לא עולה או שהאנטיוירוס לחלונות מודבק גם הוא ולא מתפקד. הנה הקישור: http://www.f-prot.com/f-prot/download/getfpdosfree.html הוא ניתן חינם.... וכבר הציל אותי מספר פעמים. אצלי הוא צרוב על דיסק רב פעמי ( כדי לעדכנו מידי פעם ) עם עוד כל מיני GOODIES. תהנו...

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. כשמעתיקים כתובת URL שמכילה תווים מיוחדים (אותיות עבריות, סימן & וכו') מהדפדפן (אני משתמש בפיירפוקס, אבל זה נכון לכל דפדפן), התווים האלה הופכים לקודים כמו %20 לרווח, %25 לאחוז וכו'. לדוגמה - אם מנסים להעתיק מהדפדפן את הכתובת הזאת: http://he.wikipedia.org/wiki/עמוד_ראשי תתקבל הכתובת הזאת: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%93_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99 הייתי רוצה אפשרות להעתיק את הכתובת כמו שהיא מופיעה בדפדפן, בלי קידוד לתווים מיוחדים (כמו http://he.wikipedia.org/wiki/עמוד_ראשי). יש איזה תוסף לפיירפוקס שעושה זאת?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by shg,

אהלן אהלן אני מחפש דרך להתקין מעקכת הפעלה של מק על מחשב נייד במקום windows אם יש מישהו שיכול לעשות זאת תמורת שכר מינימום זה גם אחלה תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אז ככה חברים, אני טכנאי PC, הגעתי ללקוח שהפסיק לקבל מיילים בoutlook express. לפי השגיאה שהתקבלה הבנתי שזו כנראה בעיה בתיקיית דואר נכנס, שיניתי את שמה ואפשרתי לאאוטלוק ליצור תיקייה חדשה. זה באמת פתר את הבעייה. העברתי אותו לאאוטלוק 2003 וניסיתי לייבא הכל מהאקספרס. כמעט הכל עבר כמו שצריך, ההגדרות, פנקס הכתובות ורוב תיקיות ההודעות. ניחשתם נכון, התיקייה היחידה שלא עברה זו גם החשובה לו ביותר, תיקיית הדואר נכנס. ניסיתי כל מיני דברים אבל בשום אופן אנ י לא מצליח אפילו לקרוא את אותו קובץ DBX ארור. במחשב אחר עם וינדוס XP גם האקספרס לא קרא את הקובץ. במחשב עם וינדוס 7 הwindows mail לא מזהה את הקובץ כקובץ הודעת דואר. ניסיתי עם תוכתנ dbx retriever, לא עזר. הקובץ איכשהו נפגם. אציין כי הק…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אז ככה, אני מפרסם פה כדי לשאול מהי דעתכם המקצועית (יותר ממני, או לא מקצועית ) על עבודה שעשיתי- ברכת מומולדת. אני לא מקצוען, אני רק מתעסק קצת בעיצוב דיגיטלי בזמני הפנוי. אז זוהי בעצם ברכה כללית ליום הולדת הכוללת ברכות בעשרות שפות שונות ומגיעה בפורמט של רקע לשולחן העבודה. אז, מה דעתכם? איפה לשפר? [היום בדיעבד אי יודע שהייתי צריך לבחור פונט שמן יותר ל- Happy Birthday, אבל זה בדיעבד.] [הקובץ גדול מידי לצירוף (מי החליט שיותר ממגה וחצי אסור?! ) ולכן אני מעלה אותו באיכות מלאה (1920*1080): http://www.megaupload.com/?d=3WJ4GL43 אני גם מצרף את התמונה מוקטנת, למרות שכדי להינות ממנה במלואה אני ממליץ להוריד את הגודל המקורי. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים