עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by iyc,

יש לי את התוכנה EASY BOOT ואני לא מצליח להגדיר את הבוט אני מצליח לעצב אותו אבל הלינקים לא עובדים מישהו יכול אולי לעזור לי איך מגדירים אני מנסה להכניס בדיסק אחד את XP בעברית ובאנגלית אם למישהו יש שם של תוכנה אחרת עם הסבר איך לעשות את זה אני אודה לו.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. יש לי כמה תיקיות בכונן החיצוני שאני לא מצליח למחוק. ניסיתי דרך TUNEUP 2007 ודרך CCLEANER ולא הצליחו למחוק. המלצות יתקבלו בברכה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ben060,

יש לי במחשב השני IE7 , איך אני מבטל את הפילטר הזה ? נניח ואני רוצה להיכנס לחשבון בנק והפילטר הזה לא מאפשר לי. איך מבטלים אותו לגמרי?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by rubiliani,

היי, קניתי לפטופ חדש של HP Dv6620ej ויש עליו Vista. אני רוצה למחוק את הויסטה הארורה הזאת ולהתקין XP. אבל ברגע שאני מכניס את הדיסק של XP ומתחיל בתהליך ההתקנה יש הודעה שאי אפשר להתקין כי ווינדוס לא מצאה כונן דיסק קשיח. אני מאמין שזה בגלל הכונן SATA, איך אני יכול להוסיף לו את הדרייבר, (אין לי כונן דיסקטים בלפטופ). בנוסף גם נכנסתי לאתר של HP והדרייברים ללפטופ שלי הם רק לויסטה איך אני יכול למצוא את כל הדרייברים שיתאימו לXP?? HP החארות אומרים שהם לא מספקים תמיכה לXP על הלפטופ הזה.. בבקשה תעזרו אני בצרות...

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by VegansXe,

אהלן חברים יש לי המון מקרים שאני מוריד נגיד אוסף גדול בטורנט אני מוחק המון ממנו ומשאיר רק חלק ישר הטורנט אומר שיש שגיאה בטורנט כי הוא רואה שיש קבצים חסרים, ואז בפועל אני לא משתף גם את הקבצים שנשארו אצלי יש דרך שהוא ידלג על הקבצים שחסרים וימשיך לשתף את מה שיש ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by 8-Ball,

שלום, יש לי מקדלת MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD הורדתי את התוכנה שלה מהאתר של מיקרוסופט והתקנתי.. אבל יש לי כמה בעיות..באמצ המקדלת למעלה יש HOT KEYS של ניגון מדיות, הבעיה היא שכאני נגיד שומע וינאמפ אז הכפתורים האלה לא משפיעים חוץ מהכפתור "MEDIA" עצמו שמפעיל את הוינאמפ אה וגם הכפתור "PAUSE\PLAY" מפעיל את הוינאמפ כשהוא כבוי אך כשהוא דלוק הכפתור לא עושה כלום. בעיה נוספת שנתקלתי בה היא כשאני לוחץ F12 הוא מבצע את הפעולה של הכפתור "MUTE" ויש כבר כפתור בשביל זה אז אני לא צריך את זה ולא יודע איך להעיף את זה. אה והכפתורים לוויסות הווליום מווסתים אותו מהמערכת עצמה ואני מעדיף שזה יעשה את זה מתוך התוכנה המנגנת (WINAMP, MEDIA PLAYER או כל אחת אחרת) מישהו יכול לעזור לי? למישהו יש ניס…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Aviram,

יש לי בעיה! כשאני לוחץ על הפעלה מחדש של Windows אני מקבל שגיאה: "cmd.dll" "{איתחול קובץ DLL נכשל} משהו בגלל שחלון הקובץ נסגר כבר" ועוד אחד של משהו כמו "pv.dll" "איתחול קובץ DLL נכשל וכו'" אני יכול לא להתייחס לשגיאה הזאת והמחשב מפעיל את עצמו מחדש. אבל כשהווינדוס עולה האנטי וירוס וה-Internet Security של נורטון במצב Disable (הם תמיד במצב הזה בהתחלה, אבל אחרי 5 שניות הם הופכים ל-Enable וזה בסדר) אבל עד שהם הופכים למצב Enable לוקח להם איזה שתי דקות ועד שהמסנג'ר נפתח! ובינתיים כל הסרגל כלים למטה לא מגיב שום דבר! חיפשתי ווירוסים הוא לא מצא לי כלום! אני חושב שזאת בעיה רצינית מאוד ואני לא יודע מה לעשות!!! אנא עזרו לי!!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Cyron,

איזה תוכנה יכולה ליצור קבצי PDF חדשים או לערוך קבצי PDF קיימים ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. לחבר שלי יש בעיה מוזרה כשהוא צרב דיסק נתונים מהמחשב הנייח מאפשרות הצריבה המובנית בחלונות 8 וגם בעזרת CDBurnerXP(בגרסה האחרונה) הדיסק לא עבד לו ברכב. וככה התוכן באחת התיקיות נראה(דרך המחשב הנייח עם חלונות 8) *נצרב בעזרת המחשב הנייח עם אפשרות הצריבה המובנית בחלונות 8 וגם באמצעות CDBurnerXP(בגרסה האחרונה) התוצאה זהה וככה התיקייה נראת לאחר שנצרבה בעזרת המחשב הנייד שלו עם אפשרות הצריבה המובנית של חלונות 7 ואז הדיסק כן עבד. *התמונה מתוך המחשב הנייח עם חלונות 8 *האפשרות של הצגת קבצים מוסתרים הייתה פעילה ב2 התמונות ושוב התמונות נלקחו מהמחשב הנייח עם חלונות 8(שיהיה מובן) . בבקשה לא לשאול אותי שאלה כמו "למה הוא לא צורב כדיסק מוזיקה?" . אם משהו אחר לא מובן תשאלו. תודה מר…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. <blockquote> שלום רב, אני מתעסק ובוחן תוכנות מאז ומתמיד ואני חושב שזהו בין המצבים היחדים שאני מגיע לאין פיתרון. זה יותר מדיון מסתם שאלה, האם יש תוכנה (סטרים) שיכול להוריד סרט / סדרה כלשהי מוואלה שיכלול את הכתוביות בתוכו. קחו לדוגמא את סדרת הנוער / ילדים. video.walla.co.il/?w=//1773994 שימו לב! ישנם עשרות דיונים ברשת בכל פורום שרק תירצו על כל פיתרון אפשרי נכון לרגע זה אין פיתרון להבעיה הזאת! ניסתי בכל תוכנה אפשרית, מריבת התוכנות כלל לא מוצאות את הוודאו וישנם תוכנות שכן מביאות להוריד לבסוף אבל ללא כתוביות. האם לראשונה ישנו מצב ברשת שאין לו פיתרון ? תודה רבה, אמיל. </blockquote>

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, אני רוצה לעשות Image למחשב כדי לעשות גיבוי ואני לא יודע מה התוכנה המובילה כיום בתחום. אשמח אם תמליצו לי על תוכנה פשוטה שעושה את העבודה בצורה טובה. לא חייב שתיהיה חינמית. תציעו לי גם חינמיות וגם כאלו שבתשלום. האם Norton Ghost היא עדיין הכי טובה או שמשהו השתנה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. כשאני עושה ctrl+alt+f זה נותן לי הערה שלידה מופיע מספר כשלהו שאני בוחר. אותו מספר מופיע לי בעמוד כך כשאני מעתיק אותו ליד המילה הלא ברורה, זה מפנה אותי להערת שוליים. איך אני עושה את הערה אבל בלי הקיצור להפניה? אני פשוט מאוד רוצה לכתוב "© כל הזכויות שמורות." בנוסף שמתי לב שכשאני עושה את הערה זה מופיע לי בתחתית העמוד אבל עדיין בחלק שניתן לכתוב בו. יש אפשרות להוריד את זה קצת למטה כך שלא יהיה בחלק שבו אפשר לכתוב? * word 2003

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by es88,

יש לי מסך 17CRT. כ.מסך 8500GT. המסך נמצא על 85HERTZ, אבל כשאני נכנס למשחק כלשהו (PES) זה נשאר על 85HERTZ ואז זה עושה בעיה עם הרצת המשחק.. המשחק עובד טוב על 60. אבל זה קצת מרגיז כל פעם לשנות HERTZ בווינדוס רק בשביל המשחק. יש איזה תוכנה או אופציה איך לסדר שבמשחק ספציפית או כאשר מופעל 3D או משהו בסנגון זה יהיה על 60 HERTZ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. כשאתם קונים מחשב, מהן תוכנות החובה שלכם עליו? (כדוגמת winrar, אנטיוירוס וכו).

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by dariel,

שלום רב ! יש לי תופעה שבזמן ניגון קיבצי וידאו (AVI, וכד') אני מקבל בכל מה שאני מתשמש -במדיה פלייר או בנירו מסך שחור שרואים את קובץ בצורה של כמה נקודות צבעוניות וזהו.אין כמובן בעיה ביוטיוב. שמתי הרבה דריברים. אבל אי אפשר לראות סרטים......... יהודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. התקנתי הרגע WINAMP, והבעיה שלי היא שיש קול, אבל אין וידאו, אין תמונה, מישהו יודע מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by DeadByDawn,

לווינדוס חדש דנשדש? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by gargi,

נתקלתי בשגיאה שמשום מה לא נתקלתי בה בשום מחשב אחר לגבי ICQ5 כשאני מפעיל אותו הוא מעלה לי שגיאה של RUNTIME ERROR ++C ואני כבר חודשים מחפש את הפתרון העניין הוא שניסיתי להסיר ולהתקין כמה פעמים מכמה קובצי התקנה שונים בנוסף (לא בגלל זה אני לא כל כך נואש ) המחשב עבר פרמוט כמה פעמים בתקופה הזו (על ידי דיסקים שונים ששימשו להתקנת המערכת) אם תוכלו לענות לי ולהסביר לי לאו דוקא פיתרון - אלא לפחות הסבר ללמה זה קורה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by גליטו,

שלום לכולם ... יש לי בעיה עם האימיול בוסטר החדש של ליונטוורק ... כול פעם שאני מתחבר זה מוריד לי בהתחלה על 10 ואז תוך שנייה קופץ ל-30 ואז ל-60 ואז ל- 100 ואז 150 ואז 250 ואז 300 ואז חוזר את אותה הדרך אחורה ... כאילו תוך 6 שניות מגיעה למקסימום של הפס רוחב (2.5) ותוך 6 שניות חוזר שוב לאפס ואז ככה עוד פעם ועוד פעם וכו... מה הבעיה ? ומה אני צריך לעשות שיוריד נורמלי ? כי יש מקורות עובדה הוא מוריד ל-2 שניות על 300 ? חחח תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by psychuil,

הנה.הלוג,אני.מקבל.שגיאה.אחרי.הריבוט.הראשון: [04/07/10,12:03:07] Microsoft Silverlight: [2] Error code 1502 for this component means "The event log file is full. " [04/07/10,12:03:08] Microsoft Silverlight: [2] Component Microsoft Silverlight returned an unexpected value. [04/07/10,12:03:08] Microsoft Silverlight: [2] Return from system messaging: The event log file is full. [04/07/10,12:29:40] VS70pgui: [2] DepCheck indicates Microsoft Silverlight is not installed. ***EndOfSession***[04/11/10,11:50:36] Microsoft Application Error Reporting: [2] Error: Installation failed for component Microsoft Application Error Reporting. MSI returned error code 1603 [04/11/10,11:50:42…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by computer_freak,

שלום אתמול פתחתי ברב טמטומי קובץ שהוא כנראה סוג של וירוס הקובץ הגיע דרך המסנג'ר כביכול ממישהו שאני מכיר בתור כרטיס ברכה של יום האהבה הורדתי אותו ופתחתי הקובץ לא נפתח אבל הוירוס נטען... מאותו רגע זה שולח לאנשים שיש לי ברשימה את אותם הודעות וכשאני עושה בגוגל חיפוש עם מילים מסויימות כמו וירוס או אנטיוירוס או נכנס לתוכנה של האנטיוירוס התוכנה או האתר נסגרים ניסיתי לעשות סריקה בנוד32 AVG ספייבוט ואדאוור במצב בטוח כולם לא פתרו את הבעיה מישהו יודע מה לעשות חוץ מפירמוט?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by oreinis,

קניתי פעם כרטיס קול והוא הגיע עם cubase le 4 ואיבדתי את הדיסק אבל נישאר לי הסריאל איפה אני יכול להוריד את התוכנה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Bori4ka,

שלום חברים, אני מחפש תוכנה שתמנע מאנשים להתקין דברים/תוכנות/משחקים וכל דבר אחר במחשב... או שכן שתתן להתקין דברים אבל עם הריסט של המחשב הכל ימחק ויחזור למצב ההתחלתי קיימת תוכנה כזאת? אני יודע שבבתי ספר יש דבר כזה ... תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. חיפשתי בגוגל הכל ישן

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. שלום חברים, אני משתמש בקובץ אקסל כדי להכניס לתוכו נתונים, כל שבוע מגיעים נתונים חדשים - מה שמגדיל את כמות המידע שבקובץ. מבחינת הפעילות שלי איתו - בסיסית לחלוטין. אני משנה צבעים (טקסט ומילוי), מסנן עפ"י צבעים והכי חשוב - מחפש כפילויות בנתונים (על פי שורה, לא משנה). אקסל מצוין לזה, הבעיה איתו שהקובץ נהיה גדול מידי ולמרות שיש לי מחשב שיכול להריץ בלי בעיה, לפעמים (לעיתים קרובות מידי) האקסל פשוט נתקע ל 5-15 דקות ולא מגיב. אם מישהו מכיר תוכנה שתוכל לעשות את אותו דבר בלי לבכות, אני אשמח

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים