תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים יש לי ראוטר של בזק ( netgear ) ואני צריך כל דקה בערך לכבות ולהדליק כדי ליצור אי פי אחר ( סיבות אישיות ) חברה אתם מכירים איזה דרך שאני יוכל לעשות את זה אוטומטי ? ( לתזמן ניתוק חיבור של הראוטר ) זאת אומרת אני לא יכול כל דקה לנתק את המודם ולחבר או ללחוץ על כפתור . חבר'ה תודה לעוזרים . ( זה לא קשור להורדות ולשטויות סתם סיבות אישיות )
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני משתמש בשלושה דפדפנים (כרום אקספלורר ופיירפוקס) כאשר העיקרי מביניהם הוא הכרום. התקנתי את התוסף Adblock אבל הוא לא חוסם בצורה הרמטית. ניסיתי גם את AdblockPlus אבל עדיין יש לי פרסומות שמקפצות. אני יודע שגם לשאר הדפדפנים קיימים תוספים שמתיימרים לחסום פרסומות והאמת שעוד לא ניסיתי אותם כי הגלישה העיקרית שלי היא בכרום. אני יודע שיש גם תוכנות לחסימת פרסומות כמו AdMuncher שעדיין לא ניסיתי אותו. השאלה שלי היא מה יותר יעיל (אם בכלל) תוכנה לחסימת פרסומות או תוספים לדפדפנים והאם יש בכלל דבר כזה חסימה טוטאלית של פרסומות או שתמיד יהיו פרסומות שיצליחו לפרוץ את מעגל החסימה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קורה לי הבעיה הזו מידי פעם אני מחליף לאנגלית אבל וורד ממשיך להיות בעברית חוץ מזה הכל עובד באנגלית הצעות בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי דימון טולס גרסה: 4.30.3 והבעיה היא כזאת - דימיתי ארבעה כוננים וכשאני מנסה לבטל אותם, הוא מתחיל את התהליך שבסיומו זה אמור לבטל את הכוננים אבל זה נמשך שעות ולא קורה שום דבר. מה זה יכול להיות?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה שהרבה זמן מדאיגה אותה: כיום הגרפיקה במשחקים מדהימה אבל עדיין לא ברמה של גרפיקה בסרטים. יש הרבה סרטי אנימציה שנעשו במחשב על ידי גרפקיה ממוחשבת והם ברמה מאוד טובה ביחס לגרפיקה במשחקים. השאלה שנשאל היא מדוע המשחקים לא נמצאים ברמה של סרטי אנימציה מבחינת גרפיקה?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשביל לראות קובץ GIF שהועלה אני צריך כל הזמן בצורה מסורבל קודם לבצע שמירה במערכת שלי ואז לפתוח אותו לעומת זאת עם שאר קבצים כמו JPEG אין לי את הבעיה ואני יכול לפתוח ולעיין בהם ישירות מלינק ההעלאה. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה עם קבצי ה GIF ? ***הבעיה התחילה מאז שעברתי למערכת הפעלה חדשה W7
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדי פעם כשאני מפעיל אותו ומנסה לשמוע בתוך הקזה שיר אשר בתהליכי ההורדה, מופיע חלון ERROR ויוצא מהתוכנה. שלחתי את הדוח למיקרוסופוט. האם הבאג קיים בגלל שלא עדכנתי מספיק את הwXP? ???
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ממצב אנשים יש לכם אולי מושג איך להעביר כונן קשיח שעובד על FAT32 לNTFS מבלי לאבד את מה שיש עליו? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, אני מפרסם פה כדי לשאול מהי דעתכם המקצועית (יותר ממני, או לא מקצועית ) על עבודה שעשיתי- ברכת מומולדת. אני לא מקצוען, אני רק מתעסק קצת בעיצוב דיגיטלי בזמני הפנוי. אז זוהי בעצם ברכה כללית ליום הולדת הכוללת ברכות בעשרות שפות שונות ומגיעה בפורמט של רקע לשולחן העבודה. אז, מה דעתכם? איפה לשפר? [היום בדיעבד אי יודע שהייתי צריך לבחור פונט שמן יותר ל- Happy Birthday, אבל זה בדיעבד.] [הקובץ גדול מידי לצירוף (מי החליט שיותר ממגה וחצי אסור?! ) ולכן אני מעלה אותו באיכות מלאה (1920*1080): http://www.megaupload.com/?d=3WJ4GL43 אני גם מצרף את התמונה מוקטנת, למרות שכדי להינות ממנה במלואה אני ממליץ להוריד את הגודל המקורי. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כמה קבצי MP3 שעשיתי להם המרה מ-FLASH VIDEO הקצב סיביות שלהם הוא 128KBPS האם יש איזה תוכנה שמאפשרת לשנות את זה ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש תכנה שיודעת לעשות snapshots בכל רגע נתון ושאפשר יהיה להחזיר מערכת לנקודה שאותה שמרתי. בדומה לתכנה של radix. תודה! (עדיפות לתכנה חינמית אבל אני גם מוכן לשלם אם זה במחיר של תכנה ביתית)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
חברה כולם להיזהר יש עכשיו וירוסים בקקאזה שמוסתרים בתוך שירים אתמול האנטי וירוס שלי גילה וקראתי כתבה היום אז למי שאין אנטי וירוס להיזהר!!!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד מקס ויש לי כמה דברים שאני לא מבין פה ושם אז אני מחפש איזשהי קהילה עם פורום שאפשר יהיה להעזר באנשים שם תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הצפיין תמונות של WINDOWS כולל כמה באגים שאני לא יכול לחיות איתם. יש המלצה לאחד קליל ומהיר ללא באגים? משהו בסגנון ACDSEE של פעם.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להכין מצגת של תמונות וקטעי וידאו ושהמצגת תרוץ באופן אוטומטי (כלומר לא צריך ללחוץ על NEXT כל הזמן) בDVD. ניסתי לצרוב את התמונות כמו שהן על הדיסק ובחלק מהמכשירי DVD הם לא עלו. ניסיתי לצרוב מצגת של PWOER POINT וזה לא עבד. מבקש את עזרתכם והדרכתכם. אביעד. זה נראה לי הפורום המתאים אבל אם זה לא, תעבירו בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה ליצור תוכן עניינים בעזרת הקלים של וורד. הבעיה היא שהמסמך בעברית, ואת התוכן עניינים הוא יוצר לי כשמאל לימין. זה דבר פעוט אומנם, אבל ויזואלית זה מאוד לא נוח ולא אינטואטיבי. איך אני משנה את ההגדרה? תודה רבה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של 250 GB שמחולק ל2 מחיצות (לא שוות), עכשיו קיבלתי דיסק קשיח של 20GB, פרמטתי אותו ואני רוצה להוסיף את כולו למחיצה קיימת בדיסק קשיח של ה250GB, אפשרי?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס FLYVIDEO וביצעתי איתו לכידה של קלטת החתונה של אחי, השתמשתי לצורך הלכידה בתוכנה WINDOWS MOVIE MAKER התוכנה אומנם ביצעה את הלכידה, ואפשר לומר שזה גם בוצע בצורה איכותית מאוד. אך אליה וקוץ בה, הלכידה בוצעה בפורמט של WMV. ואני רוצה לערוך את זה. VIRTUAL DUB לא יודע להתמודד עם הפורמט הזה. אני צריך לחתוך כמה קטעים, ובסוף להמיר את הקובץ או ל XVID/DIVX. יתכן ובעתיד אני ארצה להמיר את זה לפורמט של DVD. אך כרגע זה לא רלוונטי כי אין לי צורב DVD. את ההמרה ל XVID ו DIVX אני יודע איך להעות. יש את התוכנה OSS VIDEO CONVERTOR, אך התוכנה מפסיקה לבצע את ההמרה ב 20 דקות האחרונות של הסרט, וזה מאוד מרגיז כי זה קרה פעמיים. מישהו מכיר תוכנת עריכה אחרת היודעת להתמודד עם קבצי וידאו ב…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ל FIREFOX ל INTERNET EXPLORER --------------------- טיפ מומלץ לקבל יותר שטח מסך בעת הגלישה... ברזולציות של היום (1024 על 768) אין ממש בעיה לעשות כפי שעשיתי בתמונה, ולראות יותר בכל פעם.. מומלץ בחום ב FIREFOX לוחצים על הכפתור הימני על התפריט, CUSTOMIZE , ואז SMALL ICONS, ואז אני גורר את הכל למעלה, ואז מבטל את ה NAVIGATON ו BOOKMARK ב INTERNET EXPLORER עושים כפתור ימני ב ADDRESS BAR, עושים UNLOCK, גוררים דברים למעלה, ואז עושים LOCK שוב, ומבטלים דברים שלא צריכים כמו ADDRESS BAR וכו'. התמונות יצאו חתוכות, ניתן לראות פה: http://img172.exs.cx/img172/5060/toolbar2kl.png http://img214.exs.cx/img214/7678/ieaddrbar4wo.png
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעבר הגדרתי גיימייל באאוטלוק 2007.עבד טוב עם המחשב הנייד וןהאייפון 3GS עד שהבן שלי הגדיר תוכנת FIND MY IPHONE ופתחנו חשבון בMOBILE.ME ואז הכל נהרס.נעזרתי בקריאת הודעות מפורומים אחרים וכן,בהגדרות מומלצות מתוצאות חיפוש בגוגל והתייאשתי.כל הודאות הבדיקה יוצאות תקינות ואני יכולהלראות שאאוטלוק שלח הודעת בדיקה כשאני נכנסת לדואר בגיימייל.הגדרתי בגיי מייל POP3(אפשרתי ושמרתי שינויים) ואפשרתי IMAP ואחכ נכנסתי להגדרות באאולוק 20070יש לי מערכת הפעלה וינדוס 7) והגדרתי חשבון עם הגדרה ידנית, SLL יציאות 995 ו- שרת יוצא SMTP 587 TLS (ואו SSL 465) בחיבורים- דרך אינטרנט (אני עם לפטופ וראוטר אלחוטי).ושרת יוצא כמו שרת נכנס וכו ממש לפי ההוראות.כל הודעות הבדיקה עברו והכל הראה שהוגדר בהצלחה.וכל …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם אפשר להריץ פוטושופ ללא התקנה על מחשב מסויים? הכוונה היא פלטפורמת PC מבוססת WINDOWS. אני זוכר שגרסאות מוקדמות של התכנה - 3-4-5 לא דרשו התקנה אלא יכלו לרוץ מהספרייה שלהן בלי שיהיו מותקנות על המחשב. האם אפשר לבצע פעולה כזו גם על גרסאות מאוחרות יותר? תודה רון.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. לצערי ובטפשותי הורדתי את הקובץ המדובר על הוירוס מהפייסבוק והתקנתי אותו, רציתי לדעת מה לעשות? האם יש משהו שמסיר את זה...
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום! יש לי סרטון בגודל 7 MB רציתי לדעת באיזו תוכנה אפשר להמיר קובץ wmv לקובץ avi? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-