עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by rikus,

לא מצליח להפעיל את ה VIRTUAL MACHINE 2007 SP1 על הויסטה-ברגע שאני לוחץ START אני שומע את הFLOPPY עושה קרחצ ואז יש קישקושים על המסך והמחשב תקוע, ניסיתי כל מיני קונפיגים. אני מחפש להריץ CUBASE שיעבוד לי על הויסטה 64BIT והבנתי מחיפושים שזו הדרך היחידה אם אין לך גרסא מותאמת. אולי יש VIRTUAL MACHINE אחר שאתם ממליצים אבל שידוע שעובד טוב יחסית?

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by Guyn,

שאלה מעניינת שחשבתי עליה ואני די בטוח שזה נכון: כאשר מתבצעת הורדה, על-מנת שתשתף את שאר הגולשים מדי פעם אתה מוריד ומדי פעם ממתין. שמתי לב לעוד 2 דרכים, אולי "מוסתרות" יותר: * כאשר הורדה מגיעה ל-99% ומעלה היא נעצרת לזמן מסוים. * האימיול מדווח על "חלקים פגומים" בהורדה ומחזיר אותה מספר אחוזים אחורה. האם זה נכון? והאם העניין של החלקים הפגומים מתרחש גם אצלכם? כי שמתי לב שבזמן האחרון זה קורה הרבה. (דרך אגב, אני עובד עם גירסת Lionetwork 5.3).

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by dima_ga,

הורדת סרט שלם בשביל קטע אחד...איך אני יכול לחתוך את הקטע הזה בלבד ולשמור אותו כי אני לא צריך את כל הסרט. מישהו מכיר תוכנה שאפשר בעזרתה לחתוך קטע מסרט?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Ido.K,

אז ככה הבעיה היא ככה ברגע שאני מוריד משו ומוחק אותי לגמרי הוא נמחק אבל במאפיינים של הכונן הוא מראה כאילו הוא שם הנפח נשאר אותו נפח מה יכולה להיות הבעיה?! תודה ענקית לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  5. במנהל התקנים רשום לי שחסר ההתקנה של הUSB התקנתי מחדש תדריברים וכלום לא עוזר פרמטתי שוב את המחשב הורדתי דרבים עדכניים של הלוח 965P s-3 של ג'יגה בייט הכל מותקן חוץ מהUSB המצלמה לא פועלת לי השלט של לוג'יטק עם חיבור usb לא פועל העכבר והמקלדת עם כניסת USB כן עובדים מה זה אומר שהUSB בלוח הלכו או מה?

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by Gnome,

מה הגרסה הכי חדשה ל MOZILA ומאיפה אפשר להוריד אותה?

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  7. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים . כבר שבוע שאני מנסה להתקין את התוכנה GPU-Z אך ללא הצלחה, אני לוחץ להפעיל אותו אחרי התקנה והוא קורס רושם לי עליו להסגר. יש למישהו איזה רעיון למה זה קורה ולא משנה מאיפה ובאיזו גרסא הורדתי. מערכת ההפעלה שלי היא WIN64, כרטיס המסך שלי הוא MSI HD7970 /OC אני יודע שיש תוכנות אחרות אבל אני רוצה להבין מה הבעיה חוץ מזה שהיא נוחה. תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by yotamoo,

שלום, כשאני מגבה סרט שיש לי אני נאלץ להוריד את האיכות כמובן, כי אני צורב על דיסק רגיל ולא dual layer... השאלה שלי היא איך אני מוריד לגמרי את התוספות, פשוט לא צורב אותן? כי עד עכשיו הייתה לי אפשרות רק להוריד באיכות אבל עדיין הייתי חייב לצרוב אותן... ועוד שאלה - חיפשתי בזאפ והדיסק dual layer הכי זול שראיתי עלה 20 שקל לבודד - זה הגיוני המחיר הזה או שטעיתי במשהו? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 566 צפיות
  9. התקנתי את התוכנה Surveilliz Cam Lite ,של המצלמות אבטחה,איזה IP אני צריך לרשום במחשב אחר כדי לראות מה המצלמות מצלמות ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by alexrta,

יש איזה שרת אחד שכל פעם שאני מנסה להיתחבר הוא כותב לי את ההודעה הבאה UNABLE TO RESOLVE SERVER זה התחיל רק היום לפני זה לא הייתה לי שום בעייה להיתחבר עליו וחוץ מזה חברים שלי מתחברים לשרת בלי בעייה בבקשה עזרה!!! תודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by Slavikik,

כל פעם שאני מפעיל את התוכנה מתחברת ועולה לשנייה ואז תוך שנייה נכבת ונעלמת. נסיתי למחוק ולהתקין מהתחלה ואותה הבעיה.. יש אולי רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by GPDY,

אני מבקש אם מישהו או כמה מהמומחים פה מוכן להתנדב לעצב לוגו לבר שאמור בע"ה להפתח בספטמבר. שם הבר : MADAM התיכנון זה שבלוגו יהיו אותיות עבות ויציבות, ושיהיה ניאון אדום - או במסביב של האותיות או כל האותיות (זה פתוח להצעות). אני מבקש מהחבר'ה פה לעצב פה כמו אפשרויות עפ"י המידע הנ"ל. מי שמעוניין לעשות את זה אז שירשום פה תגובה או אפשר לפנות אליי ב-: איי סיקיו: 86906878 מסנג'ר: d_yatziv@hotmail.com אי מייל: d_yatziv@walla.com תודה מראש. (העיצוב הוא ללא תשלום ואני מחפש בבקשה מתנדבים, תודה)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Nurit2005,

טוב הנה כמה מהייצירות שלי שאני אהבתי http://i7.photobucket.com/albums/y289/Kyle40/TheItalianJobWallpaper02.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y289/Kyle40/ABeautifulMindWallpaper02.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y289/Kyle40/FireFlower.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y289/Kyle40/bb.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y289/Kyle40/WaterWorld.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y289/Kyle40/kcbanner.gif האחרון הוא הבאנר של הפורום שלי

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  14. Started by the kooks,

שלום רב. אני שואל בשביל חבר הוא לוחץ על האיקון שלו בתוך התחלה תוכניות וכדומה... כאשר הוא לוחץ על האיקון פשוט לא קורה כלום, עשיתי מאיפיינים על האיקון ואני רואה שהקיצור דרך אכן מוביל לתוכנה עצמה, חוץ מן התקלה הזאת הכול פועל במחשב טוב, רציתי לדעת ממה התקלה הזאת נגרמה? ומדוע המחשב אינו נותן שגיאה כלושהי או לפחות עושה משהו? וכיצד ניתן ליפתור בעיה זו? בברכה רועי.

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  15. היי . מחפש תוכנה להצגת כל הטמפ' במחשב בצורה מסודרת וחשוב ביותר גם שתהיה אפשרות להצגת המאווררים וכיווננם. thx

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by md22,

איך מתקינים winxp במחשב מפורמט תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Proww,

אהלן. כאשר אני מדליק את המחשב הנייד שיש בו XP, עולות לי השגיאות הבאות: וגם זאת: מה עליי לעשות?

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  18. שלום במחשב של אמא שלי (מחשב די ישן...) האינטרנט אקספולרר עולה אבל הוא לא טוען את הדף אינטרנט כלומר, הוא עשה כיאלו הוא טוען אותו אבל זה לוקח שנה ... הורדתי FF מהמחשב שלי והעברתי לשם וניסתי להתקין אבל ההתקנה בכלל לא נפתחת... למשהו יש רעיון, איך לתקן את כל המצב המעוות הזה? עריכה: בדקתי את הקידוד באינטרנט ואין קידוד! כתוב None מה לעזעאל ?!? עשיתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי כלום

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  19. Started by יניב קופר,

בדקתי בהרבה מקומות שונים ומחשבים אחרים.שהיה ממושכת באתר זאפ ללא פעילות תוקעת את האינטרנט

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Oranl,

אהלן חבר'ה אני מפנה שאלה למקצוענים ואני מקווה שאני בפורום הנכון. ראיתי את הקליפ הזה וחבר טוב שלי מתחתן. הייתי רוצה לעשות קליפ כזה אבל אין לי ניסיון בעריכה בשיט. הייתי שמח לקבל פה הכוונה וייעוץ מחבר'ה שמבינים, איך לעזאזל עושים כזה דבר?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by avivlyaviv,

הפעלתי SPY SWEEPER ואד-אןןרד והם מצאו לי רוגלה עם הזהרה הכי גבוהה[מאוד מסוכן] משהו עם טרויין! ניסתי למחוק אותו דרך התוכנות וזה לא עוזר... אני עוד מעט ינסה דרך מצב בטוח אבל אני רוצה גם לשים איזה תוכנה אני-טרויין! בבקשה תנו שם של משהו טוב ומההר!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מחפש תוכנה משיחזור קבצים מכונן קשיח. פירוט: לפני כמה שנים הוא התחילו לי מסכים כחולים ואמרו לי להחליף כונן קשיח, אבל לא זרקתי אותו כי חשבתי שאני ישחזר את זה איכשהו ומתישהו אז מצאתי סוף סוף את הזמן ואני רוצה לשחזר סוף סוף את הקבצים. שמעתי שיש הרבה תוכנות לשיחזור מידע מכוננים קשיחים שאין פועלים. ועוד שאלה - אין אני מחבר אותו למחשב ? אני מעדיף בעזרת USB ולא SATA או חיבורים שבשבילם אני יצטרך להתחיל לחטט במארז, יש מתאמים אולי שצריך לקנות ? תרשמו כל מה שצריך. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by וינצי,

שלום קרה לי דבר מוזר והייתי רוצה ייעוץ מה הסיבה.הורדתי תוכנת ניקוי ccleaner ,שהמינוס שלה הוא שמשתמשים לא מקצוענים לא יכולים לדעת לגמרי אם הניתוח שלה לא מוחק דברים חיונים גם.לפני שהורדתי אותה הייתי שומע דוגמיות של mp3 באתר זר ומוריד .פתאום במועדפים שלי כתובת האתר קבלה את הסמל של ccleaner וגם לא ניתן לשמוע שום מוסיקה שם. האתר טוען שצריך plugin של adobe אבל יש לי אותו וזה לא עוזר.האם מישהו יודע בוודאות האם יש קשר לccleaner ?מה ניתן לעשות חוץ להוריד את התוכנה[מה שכבר נעשה,אך עדיין במועדפים אתר הmp3 מקבל את סמל התוכנה]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. האם אפשר באמצאות תוכנות מסויימות להריץ קיבצי HD על מסך שהוא לא תומך ב HD??? תודה מראש למגיבים

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  25. Started by davidcohen,

היי תקשיבו אתם יכולים להוריד את הDirectX 9 הכי עדכני מהאתר של מיקרוסופט : http://www.microsoft.com/israel/ ולהעלות אותו לRapidshare או משהו ? אני לא מצליח להוריד , תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.