עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by רועי מלר,

היי.. אני מבצע Boot ל - hiern's BootCD ומריץ Partition magic הוא נכשל בהעלה של ה - Hard disk ( מחובר ב- sata 2 ) למישהו יש רעיון.. ? לעוזרים, המון תודה..

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by Achiron,

השתמשתי באקרוניס כדי להעביר את כל הדיסק הקודם. עכשיו מה הבעיה? אני רוצה להשתמש בשאר הדיסק. 320 ג'יגה לא מנוצלים ולא מפורמטים. איך יוצרים עוד מחיצה בלי לעשות פורמט לכל הדיסק? האקרוניס כנראה לא יודע לעשות את זה כמו שאני חושב שאני רוצה לעשות את זה. אני לא דורש הרבה, רק לנצל את השטחי שקניתי במיטב כספי. באותה הזדמנות, איך אני יכול להפוך את הסלייב לפריימרי? אני רוצה שהמחשב יעשה בוט מהמחיצה המועתקת של C. עריכה: אוקיי, הצלחתי להמשיך לפצל את הכונן. עכשיו הבעיה, השתמשתי בתוכנה Acronis True Image Home ועשיתי פשוט העתקה של כונן לכונן, ובדקתי עכשיו והC הישן לא זהה בגודל לC החדש, אני עדיין צריך להפוך את הC החדש למקום שממנו המחשב יעשה בוט. ואני לא ממש בטוח שהכל שם הועתק כהלכה.

3. נכנס לי הווירוס/תולעת ששיגע אוצתנו לפני כמה זמן עשיתי שחזור מערכת לאתמול ועכשיו הכול בסדר אבל אני פוחד שהוא יחזור, מסיבות שונות אני לא עושה כרגע עידכונים מישהו יכול לתת לי את הפקודה שרושמים בחלון הRUN ומפסיקים את פעולת הווירוס ואת הכלי להסרת הווירוס תודה.

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  4. היי אנשים , אני פה עם WIN7 ואני לא מצליח לגרום למחשב לדבר עם המדפסת אלחוטית בלי כבל (לא ניסיתי עם כבל) אבל בכל אופן אני רוצה שהיא תעבוד אלחוטית .. ניסיתי את הדרייבר שבא מובנה עם WIN7 הוא לא עזר...היא מותקנת לכאורה אבל שאני עושה הדפס..זה מעביר לחלון משימות ואז כאליו מדפיס...אבל זה מעלים את זה משם ממש מהר וכמובן שלא יוצא כלום במדפסת עצמה.. ניסיתי גם להתקין את הדרייבר של VISTA למדפסת הנ"ל וגם שם בWIZARD של ההתקנה הוא לא מזהה את המדפסת ..אז התקנתי בלי להגדיר ואמרתי שאולי אח"כ אני יוסיף ידנית אבל עדיין לא מזהה.. מישהו הצליח לגרום למדפסת אלחוטית HP כלשהי לעבוד עם WIN7 64BIT ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום רב, סיימתי להרכיב מחשב חדש, עכשיו אני רוצה לבדוק את יציבות המערכת אם זה מעבד זיכרון, כרטיס מסך וכדומה (כולל טמפרטורה, מאמץ המעבד וכו) באיזה תוכנות אני יכול לבצע זאת? תודה רבה מראש עמיר

6. Started by Haflo,

אין פה אף אחד שמעוניין בהחלפת דיסקים של Mp3? :dazzler1:

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by neo690,

כיצד ניתן לפתור את הבעייה הזאת? יש לי Windows XP ו Norton Internet Security 2005 וגם Nvidia Network Access Manager (פיירוול) מה עושים?? אנא ענו מהר!! תודה

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by bariko,

שלום רב, ראשית קצת רקע: מי שעוקב אחרי הודעותיי, כבר יודע שבמחשב המדיה סנטר שלי הייתה בעיה של ריסטרטים. לאחר שהמחשב ישב כשבועיים בבדיקה במעבדה, נמסר לי שלא נתגלו בעיות חומרה. מאחר והריסטרטים נמשכו, החלטתי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. אחד היישומים העיקריים שבו הופיע ריסטרט כמעט בכל פעם, היה ה- SPYWARE DOCTOR, בעת ביצוע סריקה מלאה. בשיחה עם תומך של סימנטק, נאמר לי ש- SPYWARE DOCTOR היא תוכנה שמתנגשת עם הנורטון אנטי-וירוס. השאלות שלי הם כדלקמן: 1. האומנם? האם באמת SPYWARE DOCTOR מתנגש עם הנורטון אנטי וירוס,ואולי זה מה שיצר אצלי את כל הבלאגן של הריסטרטים? (למרות שאני קצת בספק, כי ריסטרטים הופיעו גם בזמן הרצת סרטים, כאשר SPYWARE DOCTOR בכלל לא היה פעיל) 2. במידה והתשובה לשאלה ה…

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  9. Started by zohar28,

היי, אבד לי הדיסק של הדרייבר של מצלמת האינטרנט של TEAC דגם DC 5132 איך אפשר להעלות את הדרייבר ? תודה מראש זוהר

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. בעיקבות שגיאה כולשהי שביצעתי תוך כדי עידכונים של AVG ו-Win 10, נעלמו כול התיקייות והקבצים של וורד 2016, למעט אלה שמאוחסנים בסיפריית "מיסמכים". כול ניסיונותי לאתר אותם נכשלו. זקוק לעזרה דחופה בתודה מראש. כרמל

11. אני משתמש בסרגל של גוגל וזה פשוט חלום... לגלוש בלי אף פרסומת!!! נקי, ידידותי, מעולה! מה גם שכמובן יש כל מימ תוספות למי שאוהב את גוגל.... בבקשה: http://toolbar.google.com/intl/iw/install

12. Started by TheReaper,

רציתי לדעת אם יש תוכנה כמו ITUNES לIPOD רק לנגנים אחרים (שאפשר לעדכן את הקבצים מבלי להעביר ידנית)

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by lirik,

יש לי שתיי התקנות XP על המחשב אחת (עברית) התקנתי ללא שום בעיה ובשנייה(אנגלית) יש לי בעייה עם הכרטיס קול (ob על לוח D915GVWB) אני מתקין אותו מהדיסק שקיבלתי עם הלוח ואחריי הפעלה מחדש הוא לא עובד ואני מקבל את ההודעה הבאה microsoft Bus driver should be loaded in your system before installing realtek HD audio driver ! הידע שלי במחשבים קצת מוגבל אז אוליי מישהו יודע לכוון אותי בערך מה לעשות תודה לכולם בברכה ליריק

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by gal,

אם מישהו מכיר תוכנה שמחברת קבצים כאלה אני אשמח מאוד לשמוע!!! אני צריך כזו תוכנה דחוף!!!

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  15. Started by The Dom,

כנראה התקנתי איזשהי תוכנה לא ידועה ואיתה הגיעה כל מיני שטויות של facemoods. חיפשתי בגוגל והצלחתי להבין איך מסירים באופן רשמי את התוכנה שלהם ואת הטולבר אך זה עדיין נשאר במחשב. הורדתי ספייבוט בשביל להוציא את כל המיילוור אך הוא לא מצא כלום וגם rootanalyzer בשביל למצוא אותם במחשב- כמובן שהוא לא מצא. הורדתי hijackthis והוא באמת מצא אך אין לי מושג איך להשתמש בו כדי למחוק ביעילות את כל הקבצים שקשורים לfacemoods מהמחשב. גם הsearch bar בפיירפוקס הפך לשל facemoods במקום של גוגל. איך אני מסיר את כל הקבצים שלהם מהמחשב?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by K_D,

רציתי לדעת אם הוא יותר מהיר מהגירסאות הקודמות?חבר שלי פשוט אמר לי שהוא אוכל לו ממש מעט זיכרון לעומת הגרסה של 2005... מישהו יכול לאשר אם זה באמת ככה?

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  17. Started by padirn,

יש לי אורגן casio ctk-691 והקלטתי בו יצירה, כשאני מעביר את היצירה למחשב דרך התוכנה של קסיו זה מגיע בתור קובץ מיוחד של התוכנה של קסיו (.ckf)... מישהו יודע איך אני יכול להעביר את זה לקובץ midi רגיל שיוכל לעלות על logic?

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  18. Started by mz155,

קיבלתי לפני כמה ימים מסך כחול.. (וינדוס ויסטה אם זה משנה) מישו יכול לבדוק מה הבעיה בבקשה? http://rapidshare.com/files/153619478/Mini101008-01.rar.html תודה רבה mz155

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by RBH,

שלום, קיבלתי לידי קובץ Access די פשוט עם שאלה, שלא ידעתי לפתור. יש לי טבלה ראשית לתוכה המשתמש מכניס נתונים (פרטים דמוגרפיים בעיקר) על כל רשומה. בשדות טקסט כמו "עיר" ו-"לאום", הטבלה מקושרת לטבלאות עזר, אשר מכילות את כל הערכים האפשריים. כאשר המשתמש מגיע לשדה הנ"ל עם הסמן, מוגדר כי מעבר לאפשרות ההקלדה החופשית, תפתח גם list עם הערכים לבחירה. השאלה היא, כיצד ניתן לגרום לכך שכאשר המשתמש מתחיל להקליד את הערך, השדה יתמלא אוטומטית בהמשך הערך המלא, לאחר שיש התאמה אחד לאחד. ממש כמו ה- auto complete ב- Excell, שעובד אוטומטית כברירת מחדל, במידה ויש ערך דומה באותו הטור בו אתה כותב (לדוגמא, אם כותבים "Isr" מצופה שהשדה יתמלא בערך "Israel"). בתודה מראש, RBH

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  20. Started by ofer_shm,

שלום לכולם יש לוגו שאני צריך להדפיס אותו בגודל של דף A4 ואני לא מצליח ... מישהו אולי יכול להגדיל לי אותו בבקשה... תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by pssheba,

הורדתי קובץ חשוב לי מאוד מכווץ ב winrar. כשביקשתי לפתוח נכונה לי עגמת נפש איומה: נדרשתי להקליד סיסמה... אפשר לעקוף את הדבר השטני הזה ?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. מה קורה חבריה רק אתמול התקנתי את הקריספי ויש לי בעיה הנה תמונה מה לעשות אם זה כול פעם שאני מנסה להוריד אם הפלאש גאט זה עושה לי את מה לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by edeNF,

הי, עד היום השתמשתי בקורא RSS המובנה בפיירפוקס, אבל בגלל שכבר יש לי כמות ענקית של RSS feeds שאני מתעדכן בהם זה נהיה מאוד מסורבל. אשמח לשמוע על המלצה לקורא RSS טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by Rule The Pc,

שלום מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול להקטין גודל (MB) של קובץ PDF? מדובר בקובץ עם כמה עמודים שהוא בערך 4MB ואני רוצה להקטין אותו לפחות ממגה

• 4 תגובות
    • 26.3k צפיות
  25. אני מחפש תוכנה שתעשה לי פעולה כזאת: אני לוחץ על קובץ אחד וקובץ שני והשם של הקובץ השני יהפוך לשם של הקובץ הראשון (בלי הסיומת, רק השם) או במילים אחרות, דרך פשוטה יותר לשנות שם של כתוביות לשם של הוידאו שזה קצת בעיה שיש לך *המון* קבצים לעשות להם את הפעולה הזאת. תודה

• 1 תגובה
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.