עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by gal_il50,

זה כמו ה-PRO? מה ההבדלים(אם יש)?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ofir2000,

אני משתמש בשלושה דפדפנים (כרום אקספלורר ופיירפוקס) כאשר העיקרי מביניהם הוא הכרום. התקנתי את התוסף Adblock אבל הוא לא חוסם בצורה הרמטית. ניסיתי גם את AdblockPlus אבל עדיין יש לי פרסומות שמקפצות. אני יודע שגם לשאר הדפדפנים קיימים תוספים שמתיימרים לחסום פרסומות והאמת שעוד לא ניסיתי אותם כי הגלישה העיקרית שלי היא בכרום. אני יודע שיש גם תוכנות לחסימת פרסומות כמו AdMuncher שעדיין לא ניסיתי אותו. השאלה שלי היא מה יותר יעיל (אם בכלל) תוכנה לחסימת פרסומות או תוספים לדפדפנים והאם יש בכלל דבר כזה חסימה טוטאלית של פרסומות או שתמיד יהיו פרסומות שיצליחו לפרוץ את מעגל החסימה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. רק לMP4. יש למישהו תוכנה להורדה מהיוטיוב באיכות ל AVI?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Jonnyboy,

שלום, יש לי FRAPS גרסה מלאה, ומשום מה כשאני מקליט סרטונים במשחקים (COD BO) נגיד של 10 דקות, הוא מחלק לי את זה לכמה סרטונים שכל אחד מהם הוא 3 דקות (2:30-3:00 דקות) וכל חלק שוקל 3 GB.. שהמגבלה של YOUTUBE זה 2 GB.. מה אני עושה עם זה?? איך אני מסדר את זה, שזה יקליט לי סרטון בגודל נורמאלי של מקסימום 1 GB, בקובץ אחד?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by matan007,

איפה אפשר להוריד directx 11 ? עברתי על כל הרשת ואני לא מבין למה אין לזה הורדה מיידית באתר מיקרוסופט? הכל זה גרסאות ישנות יותר. איפה אני מוריד :s05:

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by wow,

מישהו בבקשה יכול להביא לי מדריך איך לסנכרן כתוביות בעזרת התוכנה Time Adjuster ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. Started by gshhar,

שמעתי שאפשר להשתמש בקישורים של האימיול אבל איך היא מבחינת מהירות?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום התחלתי היום להשתמש בביטורנט((TL ושמתי לב שיש לי בעיה בעוד מהירויות ההורדה מהירות והכל טובות ב מהירות ההעלה הוא לא מגיע לי ל 1k אפילו מישהו יכול לעזור לי ? מה אני צריך לבדוק אילו צעדים לנקוט נ.ב אני מישתמש ב קליינט של azureus וביצעתי את מה שמומצץ ב סטיקי של TL לגבי ה isp תודה רבה לעוזרים

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. בעבר הגדרתי גיימייל באאוטלוק 2007.עבד טוב עם המחשב הנייד וןהאייפון 3GS עד שהבן שלי הגדיר תוכנת FIND MY IPHONE ופתחנו חשבון בMOBILE.ME ואז הכל נהרס.נעזרתי בקריאת הודעות מפורומים אחרים וכן,בהגדרות מומלצות מתוצאות חיפוש בגוגל והתייאשתי.כל הודאות הבדיקה יוצאות תקינות ואני יכולהלראות שאאוטלוק שלח הודעת בדיקה כשאני נכנסת לדואר בגיימייל.הגדרתי בגיי מייל POP3(אפשרתי ושמרתי שינויים) ואפשרתי IMAP ואחכ נכנסתי להגדרות באאולוק 20070יש לי מערכת הפעלה וינדוס 7) והגדרתי חשבון עם הגדרה ידנית, SLL יציאות 995 ו- שרת יוצא SMTP 587 TLS (ואו SSL 465) בחיבורים- דרך אינטרנט (אני עם לפטופ וראוטר אלחוטי).ושרת יוצא כמו שרת נכנס וכו ממש לפי ההוראות.כל הודעות הבדיקה עברו והכל הראה שהוגדר בהצלחה.וכל …

10. גרסא 4. הם שינו את האתר שלהם של המפתחים, והקישור להורדה שם ריק: http://developer.sonyericsson.com/cws/devworld/technology/more/bluetooth חיפשתי בגוגל, אבל כל המקומות שמצאתי להורדה מפנים לאתר של SONY ERICSSON. HELP!!!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אהלן. אני מחפש תכנה שיודעת לעשות snapshots בכל רגע נתון ושאפשר יהיה להחזיר מערכת לנקודה שאותה שמרתי. בדומה לתכנה של radix. תודה! (עדיפות לתכנה חינמית אבל אני גם מוכן לשלם אם זה במחיר של תכנה ביתית)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. יש לי בעיה בפיירפוקס שהוא מציג אתרים מסויימים באופן משובש (תמונות מצורפות) באתרים כמו YNET וויקיפדיה ואפילו כאן בפורום. יש לציין שלא נתקלתי בבעיה באתרים אחרים, וגם אין לי בעיות בדפדפנים אחרים (אופרה, אקספלורר 9 מציג בעיות רק בויקיפדיה). סרקתי את המחשב סריקה מלאה למצוא וירוסים, ספיוורים, ניקיתי את המחשב עם CCLEANER, ADVANCED SYSTEM CARE, לא מצא שום דבר, מחקתי את פיירפוקס והתקנתי מחדש והבעיה עדיין חוזרת על עצמה. מה עוד אני יכול לעשות בשביל לתקן את הבעיה הזאת? אודה לכל מי שיוכל לעזור. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום לכולם, ניסיתי היום להכין Bat שיסגור את המחשב. אני רוצה את הקובץ הזה בגלל שאני מתחבר המון למחשב הורדות שלי דרך ה-RDP וכיידוע אי אפשר לסגור את המחשב דרך התוכנה. אני מנסה להפעיל את ה-Bat גם אצלי במחשב וגם שם (בשני המחשבים אני Admin) וזה עושה את אותה תגובה בדיוק, הפקודה חוזרת על עצמה אין סוף פעמים. מה שכתבתי בו זה: Shutdown -s cls אני יוצר את הקובץ כרגיל. פותח את ה-Notepad >> כותב את מה שאני רוצה >> שומר אותו >> משנה את הסיומת של הקובץ מ-txt ל-bat וזהו. מישהו יכול לעזור לי בזה?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אהלן, יש אתר מסויים שעבד לי מאז ומתמיד בפיירפוקס. מאתמול כשאני מנסה להיכנס אני רואה את לוגו של האתר בשורת הכתובת (כמו שכאן יש HW אז גם שם יש לוגו שאני רואה אותו), אך במקום האתר יש רק עמוד לבן. האתר עובד בפיירפוקס אחרים בבית וגם דרך IETAB. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי למחוק CACHE וגם קוקיס ספציפיים של האתר וזה לא עוזר... תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by א אוהל,

למגה וחצי תודה רבה לעוזרים (כמובן שאני משתמש ביוטורנט להורדת דברים חוקיים בלבד!)

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Sqeezy,

שלום לכולם, עשיתי פורמט לפני מספר ימים והתקנתי מחדש UTORRENT את הגירסא הכי חדשה ועכשיו יש לי סימן של X אדום מצד ימין למטה ומהירות הורדה נוראית. איך אני מסדר את זה? זה אמור להיות בV ירוק.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by saar,

שלום לכולם. האם מישהו יודע כיצד אפשר לשנות ZOOM צפייה בדפדפן כרום? אני עובד עם רזולוציה גבוהה במחשב וכאשר התקנתי כרום והתחלתי להשתמש בו, הכיתוב באתרים קטן מאוד וכמעט בלתי ניתן לצפייה. יש אפשרות מובנית? אולי איזה תוסף? אני מודע לאפשרות של החזקת CTRL וגלגול עם העכבר.. אבל אפשרות זו אינה קבועה וכאשר סוגרים ופותחים את הדפדפן, המצב חוזר לקדמותו. תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by orengore,

שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון בכל אופן, שאלה, כאשר אני רואה במחשב סרטים של FULL HD, יש לפעמים מן "שלג" כזה אבל לא כמו של טלוויזיה, אלא ממש עדין לפעמים יש לי את זה במשחקי מחשב. יש למישהו מושג למה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היה לי תוכנת הורדות Internet Download Manager שעבדה מצוין עד שהפסיקה כי לא קניתי אותה. אני מחפש תוכנה תואמת בחינם. האם תוכל להמליץ לי על תוכנה שעושה את העבודה שלה - והיא חינמית? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by ThE_BesT,

יש לי פנטיום 3 800, די וי די פיוניר כפול 6, כרטיס מסך asus v7100t 32m אני משתמש בתוכנת powerdvd 3 ויש לי קיטועם קלים מה לעשות? להחליף כרטיס מסך? (אם כן איזה הכי מומלץ?) להחליף כונן די וי די? (אם כן איזה?) או פשוט להחליף את התוכנה? (ואם כן איזו?) בתודה גבי...

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. כשאני עושה ctrl+alt+f זה נותן לי הערה שלידה מופיע מספר כשלהו שאני בוחר. אותו מספר מופיע לי בעמוד כך כשאני מעתיק אותו ליד המילה הלא ברורה, זה מפנה אותי להערת שוליים. איך אני עושה את הערה אבל בלי הקיצור להפניה? אני פשוט מאוד רוצה לכתוב "© כל הזכויות שמורות." בנוסף שמתי לב שכשאני עושה את הערה זה מופיע לי בתחתית העמוד אבל עדיין בחלק שניתן לכתוב בו. יש אפשרות להוריד את זה קצת למטה כך שלא יהיה בחלק שבו אפשר לכתוב? * word 2003

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום, קיבלתי מייל ממקור בטוח, בעת לחיצה על קישור לאתר שצורף למייל זה, קיבלתי הודעה "פעולה זו בוטלה עקב מגבלות החלות על מחשב זה..." (קובץ מצורף) מישהו יודע על מה מדובר ואיך אפשר לתקן זאת? תודה ושבת שלום [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by borg,

יש לי ארבעה קבצי Image של Ghost (כ"א בגודל של כ-1GB). מדובר בארבעה Images שונים ולא פיצול של Image אחד גדול. יצרתי את קבצי ה-Image באמצעות Norton Ghost 2003 ושמרתי אותם על מחיצה בדיסק הקשיח (לא צרבתי אותם באמצעות Ghost). צרבתי את כל ארבעת קבצי ה-Image על DVD אחד (כ"א בתיקייה נפרדת) באמצעות Easy CD&DVD Creator 6 והגדרתי את ה-DVD כ-Bootable, כך שהוא יפעיל באופן אוטומאטי את Norton Ghost 2003. ה-DVD נצרב ללא תקלות, עולה ב-Boot ומפעיל באופן אוטומאטי את Norton Ghost 2003. הבעיה היא שלמרות ש-Norton Ghost 2003 מזהה את ה-DVD הוא לא מראה את הקבצים והתיקיות שבו, אלא מצפה שה-DVD כולו יהיה Image של Ghost. משהוא לא מזהה את ה-DVD כ-Image של Ghost, הוא מודיע שה-Image לא נצרב באמצעות …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אם היו שואלים אותכם מה הייתם רוצים שהמדיה פלייר שלכם (לא חייב מדיה פלייר, זה רק דוגמה), יעשה שאף תוכנה מהסוג הזה לא עושה?.. מה הייתם מוסיפים מה הייתם מורידים וכו'..

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. באתרים כמו ספורט 5 yes walla nana אי אפשר והתקין פלאש והכל וזה לא נותן מה לעשות אם פה לא מתאים תעבירו לאן שמתאים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים