תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום, התקנתי לחבר שלי את הדרייבר בשביל הלוח אם שלו(Gigabyte G31). עכשיו הוא מספר לי שכל הזמן קופץ לו החלון של הדרייבר(הלוח בקרה של הסאונד) ואומר שהוכנס מיקרופון\אוזניות אל שקע המחשב ושאני צריך לאשר זאת. הבעיה שלא הוכנס שום דבר לשום שקע והדבר הזה קופץ מלא פעמים וזה משגע! באמצע משחק זה קופץ. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהמשך לפוסט הזה בפורום כרטיסי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=401611.0 אני שואל בעצם אם שווה להשקיע בקוואדרו במידה ואני כן צריך PREVIEW מהיר בעבודה בתלת? ובכלל מי שיש לו ניסיון בהחלטה כזאת. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ככה... תקף את חבר שלי וירוס תולעת שניקרא w32.welchia.b.worm הבעיה איתו היא שכשאני מנסה לימחוק אותו ישר מהכפתור Delete אי אפשר לימחוק אותו כי כנריאה הוא מפעיל את עצמו עם הפעלת הווינדווס... סרקתי את כל כונן C עם נורטון אנטי וירוס מעודכן אבל הנורטון לא מצא כלום, ניסיתי להיכנס למצב בטוח וגם אז לא הצלחתי לימחוק אותו. עוד דבר, הוירוס נוצר בתיקיה \C:\WINDOWS\system32\config\systemprofile\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5 8202GFR4 ובתוך התיקיה הזאת הוא יצר קובץ בשם WKSPATCH[1].exe וכל פעם שהנורטון מתריע שהוא מוצא וירוס מהסוג הזה, נוצר עוד קובץ כזה או דומה באותה תיקיה. פעם אחת הצלחתי לימחוק אותו בזה שמחקתי את כל התיקיה אבל אחרי שעשיתי ריסטארט הנורטון פיתאום התריע…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם, כנראה שהתקנתי עדכון אבטחה יותר מדי כי לא שיניתי שם הגדרה בWINXP או בIE (גירסה 7) אבל כמעט כל אתר שאני נכנס אליו שדורש כניסה של משתמש - GMAIL,WALLA,הבנק,האוניברסיטה כתוב כך: "שגיאת אישור: הניווט נחסם" כתוב שישנה בעיה באישור האבטחה של האתר, והIE הנחמד ממליץ לי לסגור את הדף או להמשיך (אבל זה לא מומלץ) כנראה שאותו "אפקט" השפיע לי גם על הGNOTIFIER כי הוא כותב לי - The server's certificate is invalid. נכנסתי להגדרות הIE והחזרתי אותן לברירת מחדל, ונאדה. לא עוזר. מישהו יודע איך לתקן זאת? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש ב FFDSHOW ונכנסתי בהגדרות וסימנתי SUBTILES והורדתי קובץ כתוביות וערכתי את השם שלו כדי שיהיה זהה מלבד הסיומת, ב VLC זה עובד ב WMC12 זה לא
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, לא מצאתי את הפורום המתאים, אז אני מקווה שפה זה בסדר! מכירים את הפס טעינה האפור של יוטיוב, שמסמל את "אחוזי הטעינה" שהסרטון הורד?! כבר מספר ימים שהוא נעלם לי, אי אפשר פשוט לעצור את הסרטון ולתת לו להטען. כי זה מרגיש כמו STREAMING ישיר. חיפשתי תשובות בגוגל, אבל כולם נותנים תשובות של "תעשה ריסטרט, תמחק קש וקוקיז"... עשיתי את הכל, שום דבר לא עוזר.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מוריד עשיו איזה 5 קבצים ובממוצע יש להם 650 מקורות הקיצר כל הלילה המחשב היה דלוק וזה רק הוריד לי על מהירות 12 ועוד ראיתי שאנשים מורידים מאימיול על 150 אני יסתפק גם ב 80 אז משהו יכול לעזור לי
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, התקנתי ויסטה ומאז לא עובד המסנג'ר. כרגע מותקן ל י מסנג'ר גירסאת 2008 (מהאתר של מייקרו$ופס) והוא פשוט לא מתחבר (עם כל שם משתמש וסיסמא.) בהתחלה חשבתי שזה אוליי התאריך והשעה אז שיניתי וסידרתי ועדיין לא מתחבר. מספר התקלה 81000306 . התקלה עצמה אומרת שמדובר בבעיות ברשת בעוד שבכל המחשבים בבית עובד המסנג'ר (אולם בכולם יש XP ). מישהו נתקל בזה? תודה רבה מראש! עריכה- אפשרות לתקלה היא התקנה של service pack 1 ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש הבדל, ברמת התוכנה, בין אופיס 2013 לבין אופיס 365 ? או שבעצם ההבדל הוא בדרך התשלום ?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה חינמית לניהול מחיצות שתומכת בחלונות 7 64 BIT. האם אפשר לקבל קישור לאחת כזאת? תודה מראש איציק.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעבודה המזכירה מעוניינת לשלוח תאים מסומנים מתוך גליון כקובץ מצורף ב-OUTLOOK. באקסל 2003 האופציה הייתה קיימת אבל עכשיו שהתקינו 2010, אנחנו לא מוצאים את האופציה. ניתן לשלוח רק את הקובץ בשלמותו. מי יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה בפיירפוקס שהוא מציג אתרים מסויימים באופן משובש (תמונות מצורפות) באתרים כמו YNET וויקיפדיה ואפילו כאן בפורום. יש לציין שלא נתקלתי בבעיה באתרים אחרים, וגם אין לי בעיות בדפדפנים אחרים (אופרה, אקספלורר 9 מציג בעיות רק בויקיפדיה). סרקתי את המחשב סריקה מלאה למצוא וירוסים, ספיוורים, ניקיתי את המחשב עם CCLEANER, ADVANCED SYSTEM CARE, לא מצא שום דבר, מחקתי את פיירפוקס והתקנתי מחדש והבעיה עדיין חוזרת על עצמה. מה עוד אני יכול לעשות בשביל לתקן את הבעיה הזאת? אודה לכל מי שיוכל לעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המצלמה בסקייפ לא עובדת לי,אבל שאני עושה טסט למצלמה זה מראה שהכל תקין,מה הפתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב התקנתי אופיס במחשב חדש. האקספי במחשב הוא באנגלית עם תמיכה בעברית. כשאני פותח את הוורד, התפריט מופיע לי באנגלית. כיצד אפשר לשנות שהתפריט יופיע בעברית? אני לא מוצא את האופציה הזאת. עליי לציין שניתן להדפיס מסמך בעברית, פשוט התפריט הוא באנגלית וזה מקשה מאוד על העבודה אודה על עזרתכם המיידית תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הפיירואל ממשיך לשאול אותי עם להסכים או לא להסכים להריץ כל מני דברים שמתסיימים ... בה exe ועוד מופיע לי הודעה שיש לי ספייאור מסוכן על המחשב ועם אני רוצה לגשת לפה ולפה אז לחצתי כן ואז זה ניסה להוריד לי עוד משהו exe אז מהר ביטלתיאת זה וזה לא הוריד לא יודע יש מלא דברים שלא קשורים ועובדים על המחשב exe exe exe כל מני תוכניות שאני בטוח שלא אומרים להיות מה אני אומר לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד תוכנה מצליחה להפוך קובץ mp3 ל- wav? כיצד היא הופכת קובץ של 4mb לקובץ של 40mb? איך היא יודעת להשלים את האינפורמציה שחסרה בקובץ mp3? מה קורה בתהליך ההפוך אני מבין. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המחשבים שלי ברשת דבוקים בנימדה!!!!! יותר מ500 קבצים, והנורטון לא מצליח לתקן אף אחד מהם, ואפילו לא למחוק את כולם!!!!! וזה מחשבים שהשימוש בהם רב, והם מלאים במידע, כך שפורמט..... (((( Bahhhhh אני יגבה הכל ויפרמט מחדש כפי הנראה..... איזשהם עיצות לפני שנגזר דיני?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נמחק לי חלק של קובץ שהיה בהורדה באי מיול בתקיית ה temp קראו לו 002נקודה part נקודה met (כתבתי ככה כי הוא כותב הפוך אם אני עושה נקודות...) ועכשיו ההורדה הפסיקה והיא בכלל לא מופיעה בהורדות.... אבל אני יודע שזה לא הקובץ העיקרי שנמחק כי עדיין יש שם קובץ שנקרא 002 נקודה part והוא שוקל 1.64 ג'יגה שזה היה הגודל שהוא הספיק להוריד ליפני שהוא הפסיק ואחד שקוראים לו 002 נקודה part נקודה met נקודה bak בבקשה המצב ניראה גרוע אני מקווה שמישהו יעזור לי... תודה...
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע אם אני אוכל להמיר את 2 מחיצות שלי במחשב מFAT32 לNTFS ללא אובדן מידע ? פרמוט לא בא בחשבון וכמו-כן גיבוי מאחר שמדובר במחיצות מאוד גדולות, בסביבות ה100 גיגה לאחת.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, לא ידעתי כל כך להגדיר מה אני רוצה לעשות, אז צירפתי קובץ תמונה, בעיקרון חשובים לי שני דברים שלא הצלחתי לעשות בטבלה: 1. בקריטריונים של הטבלה בקצה הטבלה לעשות מעין אלכסון ובו להכניס שני פרמטרים, אחד עבור השורות אחד עבור העמודות 2. עבור הקריטריונים האחרים של השורות והעמודות, להוריד את המסגרת לגמרי, שהפרמטרים יהיו מחוץ לטבלה אם מישהו יודע גם איך לעשות את מספר אחד באקסל הייתי שמח לדעת גם. לא ע"י עיצוב והוספת מסגרת של אלכסון ואז לשחק עם הרווחים, זה מעיק... תודה...(מצורף הקובץ תמונה לא לשכוח להסתכל) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 800, די וי די פיוניר כפול 6, כרטיס מסך asus v7100t 32m אני משתמש בתוכנת powerdvd 3 ויש לי קיטועם קלים מה לעשות? להחליף כרטיס מסך? (אם כן איזה הכי מומלץ?) להחליף כונן די וי די? (אם כן איזה?) או פשוט להחליף את התוכנה? (ואם כן איזו?) בתודה גבי...
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש איפה שהוא ברשת חבילה של Codecs שמכילה בפנים את רוב ה Codecs המצויים? נמאס לי להוריד סרטים וכל פעם לקבל הודעה שאין לי את ה Codec המתאים....
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה הסבר קצר יש לי בעיה כמו שהבנתם ואין לי את הקובץ הזה המליצו לי להתקין מחדש את האופיס האם זה קשור ? וסבבה השגתי את הדיסקים מהטכנאי שלי מזמן מצאתי בבית את הווינדוס ואת האופיס ווינדוס XP ואופיס 2003 כמובן שעליו אני מדבר אז הטכנאי שלי שכח לרשום על כל דיסק מה הוא האם זה מסוכן אם אני יכניס את הדיסק של הווינדוס במקום האופיס ? והאם ההתקנה של האופיס מסובכת ? מחכה לתשובה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני משתמש בקובץ אקסל כדי להכניס לתוכו נתונים, כל שבוע מגיעים נתונים חדשים - מה שמגדיל את כמות המידע שבקובץ. מבחינת הפעילות שלי איתו - בסיסית לחלוטין. אני משנה צבעים (טקסט ומילוי), מסנן עפ"י צבעים והכי חשוב - מחפש כפילויות בנתונים (על פי שורה, לא משנה). אקסל מצוין לזה, הבעיה איתו שהקובץ נהיה גדול מידי ולמרות שיש לי מחשב שיכול להריץ בלי בעיה, לפעמים (לעיתים קרובות מידי) האקסל פשוט נתקע ל 5-15 דקות ולא מגיב. אם מישהו מכיר תוכנה שתוכל לעשות את אותו דבר בלי לבכות, אני אשמח
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ RAR מוצפן שחבר שכח את הסיסמה שלו איך אני יכול לפתוח אותו .?? ניסיתי את התוכנות האלה שמפצחות את הסיסמה אבל נראה לי שזה לא עובד וזה לוקח יותר מדי זמן , אז מה אני יכול לעשות בקשר לזה?? תודהה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-