עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, אני מנסה ליצור תוכן עניינים בעזרת הקלים של וורד. הבעיה היא שהמסמך בעברית, ואת התוכן עניינים הוא יוצר לי כשמאל לימין. זה דבר פעוט אומנם, אבל ויזואלית זה מאוד לא נוח ולא אינטואטיבי. איך אני משנה את ההגדרה? תודה רבה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by J0HNiE,

יש לי מסך של PROVIEW 19' Product No. FV926JW Model No. 900W קיבלתי איתו דיסק שמתאים לXP בלבד.. ויש לי 7.. חיפשתי כבר בגוגל ובאתר שלהם ואני לא מוצא. גם חיפשתי בכל המאגרים שיש בסטיקי פה בפורום.. אולי למישהו יתמזל המזל..?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by shg,

אהלן אהלן אני מחפש דרך להתקין מעקכת הפעלה של מק על מחשב נייד במקום windows אם יש מישהו שיכול לעשות זאת תמורת שכר מינימום זה גם אחלה תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אשמח לקבל עזרה כיצד ניתן ליצור במחשב עיתון היתולי המשלב תמונות וכתבות.אינני מיומנת במיוחד ולכן אשמח למשהו פשוט לתפעול. תודה

5. Started by achiya1,

עוד בעיית דפדפן מבית היוצר שלי.. במחשב השני שלי כשאני מדאבלקלק את האייקון של האקספלורר הוא נפתח לשניה וסוגר את עצמו אחרי חצי שניה ריסטרט לא עזר וחוץ מזה אין לי שום רעיון .. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by .AloN,

אפשר לקבל המלצה לכל תוכנה שמנחה איך להקליד בעיוורת ? (כעיקרון אני כבר יודע איך אבל אני משתמש רק בשתי אצבעות ) תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by MDK,

מדי פעם כשאני מפעיל אותו ומנסה לשמוע בתוך הקזה שיר אשר בתהליכי ההורדה, מופיע חלון ERROR ויוצא מהתוכנה. שלחתי את הדוח למיקרוסופוט. האם הבאג קיים בגלל שלא עדכנתי מספיק את הwXP? ???

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אהלן חברים! רק ביומיים האחרונים החלטתי לנסות את הביטורנט [של AZUREUS לפי המלצה] ולהרפות טיפה מהאימיול. [אולי במיוחד כי אני לא מוצא שם כל דבר] התקנתי ת'תוכנה... ולאחר איזה 2-3 דקות תפעול שלה...קיבלתי הודעה אוטומטית שהפנתה אותי ללינק הבא: http://azureus.aelitis.com/wiki/index.php/LikelyFaultySocketSelector לא הבנתי בדיוק מה הקטע....והאם זה יכול לפגוע במהירות ההורדה שלי. SAFE MOD? WTF? הביטורנט שלי ב SAFE MOD? מישהו פה עוד קיבל את ההודעה הזו והתגבר עליה? שאלות בונוס :s05: : אומרים ב FAQ של אתר הביטורנט של אזורוס שדווקא לא לבחור בפורט הרגיל 6881 -אלא אחר! יענו זה BLACKLISTED...גם אתם שיניתם? או השארתם? מה זה אומר שתחת עמודת ה TRACKER -כתוב לי לא מקוון....ובקובץ אחר כת…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by דודי הסטלן,

שלום לכם זה שוב אני, אוקי אז ככה: מאז שמחקתי את קאזה בעקבות המצאותה כ-ADWARE BUNDLE בתוכנה החדשה של מייקרוסופט הבטא, שמוצאת כל מיני זבלים במחשב, אני לא מוצא תוכנה נורמלית אחרת להורדת שירים מהאינטרנט. חיפשתי בהמון נושאים חרשתי איזה 14 עמודים של כל מיני תוכנות והצעות אבל שום כלום אני לא מוצא שום דבר, ואני לא משתמש באימיול ולמרות שניסיתי את WINMX המאגר שלה דל ואין בה הרבה משתמשים ככה שבתכלס לא מצאתי תוכנה דומה לקאזה שתתן לי להוריד שירים כמו שצריך מהאינטרנט. בבקשה תעזרו לי למצוא תוכנה אחרת או אם למישהו יש קאזה בלי כל הזבל שהיא מתקינה איתה אני מאוד אשמח לקבל את זה, מודה לכם מקרב לב, דודי.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני מצלם את עצמי מנגן ושר, יחד עם פלייבק ברקע. על הפלייבק יש לי סדרה של צפצופים בתחילת וסיום השוט- כדי שיהיה לי קל לסנכרן את זה עם קטע האודיו המקורי- ולא זה שהמצלמה קולטת. אני מחפש סנכרון מושלם- או כמה שיותר קרוב לזה ואני מוצא את עצמי בבעייה. לפי מה שהצלחתי לראות ולהבין- אני יכול להזיז ולחתוך את הקליפים, רק בכפולות של פריים. אני בעצם רוצה לסנכרן את הקליק של הוידאו, לקליק של השיר הגמור- וכאן הבעיה. לפעמים הרזולוציה הזו של לחתוך את הוידאו (ובעצם את האודיו שלו) בכפולות של פריים פשוט לא נותן דיוק מספיק. לפעמים אני צריך להוריד רק "חצי פריים" מהתחלה. אני רגיל מעולם האודיו שאני יכול להיכנס ממש פנימה לרמת אלפיות השנייה MS, או אפילו יותר מזה. בינתיים פתחתי פרויקט חדש- ב60FPS כך שה…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by none,

מישהו אולי יודע איך לעשות Perfect Divx כלומר לשלב בין הLOW וה - FAST של DIVX 3.11 ?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 100%, colspan: 2][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]אני כבר שנים צופה בתכנים באותו אופן- קבצי HD (סרטים/סדרות) באמצעות הBSPLAYER. בתוכנה ישנה אפשרות של חיפוש כתוביות אוטומטי, קופצות האפשרויות שנמצאו ברשת, אני מסמן את הרצויה וממשיך לראות כרגיל. אה-מה-מה, לאחרונה ורק בBS, השידור החל לקפוץ ולקרטע מרגע הוספת הכתוביות (בין אם אלו שנמצאו על ידו ובין אם כאלו שהורדו מהרשת עצמאית). היסרתי את התוכנה והתקנתי שוב, וכלום. למען הסר ספק, בXBMC אין בעיה, למשל. *אולי חשוב (למרות שאני לא רואה קשר)- הבעיה החלה מעט אחרי שהחלפתי TV ליותר גדולה ו1080 מ720, אך הקבצים שאני מוריד הם עדיין 720. ולא, לא שניתי שום דבר אחר מבחינת חומרה/תוכנה/הגדרות (חוץ מגדילת הטלוויז…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. יש לי כמה קבצי MP3 שעשיתי להם המרה מ-FLASH VIDEO הקצב סיביות שלהם הוא 128KBPS האם יש איזה תוכנה שמאפשרת לשנות את זה ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by jambo7,

לשמיעת קבצי mp3 במחשב + אקולייזר [ לא מצליח להוריד את winamp ]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. היי, תמיד שאני עושה דיסקים ורוצה להדפיס להם עטיפה, אני מודד עם סרגל את המקום לנייר בעטיפה וזה תמיד יוצא לא מדוייק.. אני עובד בפוטושופ, ולא בא לי להדקין כל מיני תוכנות מיותרות לעשות עטיפות, אם מישהוא יודע איך מתאימים גודל של תמונה לגודל המדוייק של עטיפת cd בפוטופ? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום, הלוח אם שלי הוא asus p5gd2-x וכשאני רוצה להתקין את הדרייבר של הAUDIO אז הוא נותן לי את ההערה הזאת: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. פשוט לא רוצה להשמיע כלום... סרטים שפעם פעלו אצלי עם קול כבר לא משמיעים כלום, ואפילו MP3 הוא לא מצליח לנגן (פעם כאמור הוא כן עשה את זה). לא עשיתי שום דבר חריג ואין לי מושג למה הוא הפסיק לפעול, נסיתי להתקין את התוכנה עוד פעם וזה עדיין לא עוזר... מישהו יודע מה לעשות ? אם היה אפשר לעשות UNINSTALL לגמריי זה אולי היה עוזר אבל אין דרך...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. רק לMP4. יש למישהו תוכנה להורדה מהיוטיוב באיכות ל AVI?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. איך אני מסדר את זה - שכאשר אני אלחץ על - נקה - זה יחזור לחפש הכל. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לאחרונה התקנתי את Tor ו-Tor button ( תוסף ל-FF של התוכנה TOR) ומאז הלחצן האמצעי בעכבר לא עושה לי שום פעולה ב-FF אין לי מושג איך לבדוק את זה עוד במקומות אחרים אבל איך אני בודק או מחזירים את הלחצן האמצעי לפעולה? הפתרון: הסרת התוכנה (עדיף עם Your uninsteller 2008 ) וריסט של המחשב המצב יחזור לקדמותו אחרי כמה שניות

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by mgm,

שלום, יש לי תמונה עם אנשים ומאחוריהם יש נוף, האם אפשר להעיף (סליחה על המילה) את האנשים ושישאר רק הנוף ? (וזאת כמובן מבלי להרוס את הנוף היפה של התמונה) תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. מי שמחפש אנטיוירוס חזק לדוס הנה: F-prot חיוני ביותר כאשר כל המחשב נדבק בוירוס וחלונות לא עולה או שהאנטיוירוס לחלונות מודבק גם הוא ולא מתפקד. הנה הקישור: http://www.f-prot.com/f-prot/download/getfpdosfree.html הוא ניתן חינם.... וכבר הציל אותי מספר פעמים. אצלי הוא צרוב על דיסק רב פעמי ( כדי לעדכנו מידי פעם ) עם עוד כל מיני GOODIES. תהנו...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Jonnyboy,

שלום, יש לי FRAPS גרסה מלאה, ומשום מה כשאני מקליט סרטונים במשחקים (COD BO) נגיד של 10 דקות, הוא מחלק לי את זה לכמה סרטונים שכל אחד מהם הוא 3 דקות (2:30-3:00 דקות) וכל חלק שוקל 3 GB.. שהמגבלה של YOUTUBE זה 2 GB.. מה אני עושה עם זה?? איך אני מסדר את זה, שזה יקליט לי סרטון בגודל נורמאלי של מקסימום 1 GB, בקובץ אחד?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. מחפש תוכנה למילום וידאו של המחשב הרצתי חיפוש מצאתי רק את fraps אבל הבנתי שהיא מצלמת רק משחקים אני מחפש תוכנה שתצלם(וידאו) את המסך הרגיל שלי.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. לפני שהתקנתי את המקודדים החדשים לא היתה שום בעיה עם Media Player Classic עכשיו יש קבצים ששומעים רק ת'סאונד ולא רואים תמונה אולי חסר משהו ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.