תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
- 

מחפש תוכנה למילום וידאו של המחשב הרצתי חיפוש מצאתי רק את fraps אבל הבנתי שהיא מצלמת רק משחקים אני מחפש תוכנה שתצלם(וידאו) את המסך הרגיל שלי. - 

- 2 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

אהלן. אני מחפש תכנה שיודעת לעשות snapshots בכל רגע נתון ושאפשר יהיה להחזיר מערכת לנקודה שאותה שמרתי. בדומה לתכנה של radix. תודה! (עדיפות לתכנה חינמית אבל אני גם מוכן לשלם אם זה במחיר של תכנה ביתית) - 

- 1 תגובה
- 1.5k צפיות

- 

- 

וכו' וכו'... אני מחפש שם של תוכנה כזאת. - 

- 8 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

(ניסיתי לתמצת את כל הנושא בכותרת, הצליח לי? ;D) ICQ 2002a Build #3728. כשאתם מפעילים את החיפוש ב-ICQ Whitepages, ובוחרים שיציג רק משתמשים מחוברים (סימון ב-V של online users only), האם בתוצאות שמתקבלות הפרח שליד שם המשתמש בצבע לבן ? זה מוזר לא? : פעם האחרונה שהפעלתי את האופציה הזו (לפני כמה חודשים), מי שהיה און ליין היה בצבע ירוק, עכשיו כולם לבנים ??? , ככה שאני לא יודע אם באמת הם און-ליין (עושה רושם שהם לא, כי הרשימה מנופחת מדי...). איך זה אצלכם? גם כן רק לבן (בבדיקת משתמשים מוחברים) או שהבעיה רק אצלי ? עריכה: ביצעתי חיפוש על עצמי במצב און-ליין , זה מראה אייקון של פרח לבן !! למה ראבק, למה !??!? - 

- 9 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

לאחרונה אני מרבה להשתמש בLYX לצורך כתיבת עבודות. הבעיה היא שנוצרת לי בעית שוליים כשאני כותב נוסחאות ארוכות או חישובים ארוכים וכד', ומאחר והתצוגה הרגילה היא פשוט פריסה על פני כל המסך אני אפילו לא רואה את הבעיה עד שאני מייצא ל PDF ורואה זאת שם. האם יש אפשרות שמלכתחילה אני אראה את הטקסט שאני מקליד על רקע בגודל A4, כולל השוליים שאני מדפיס בהם, כדי שאני אראה איך זה הולך להיראות? מצאתי בהגדרות > שוליים אפשרות להגדיר ידנית ואני משחק עם הערכים כדי לקבל מה שנראה פחות או יותר כמו שזה אמור להיות, אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש משהו שמוכן מראש בהגדרות שנחבא ממני ולא הצלחתי למצוא עדיין, ואם יש אפשרות לסדר גם את התצוגה כך שאוכל לראות את הטקסט ע"ג גודל A4 ולא סתם רוחב כל המסך שלעיתים י… - 

- 1 תגובה
- 1.5k צפיות

- 

- 

יש לי במחשב השני IE7 , איך אני מבטל את הפילטר הזה ? נניח ואני רוצה להיכנס לחשבון בנק והפילטר הזה לא מאפשר לי. איך מבטלים אותו לגמרי? - 

- 16 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

היום פתחתי את "מציג האירועים" של הווינדוס (ויסטה) וראיתי את השגיאה הזאת: שם יומן רישום: System מקור: Microsoft-Windows-Kernel-Processor-Power תאריך: 08/09/2009 20:16:06 מזהה אירוע: 6 קטגוריית משימה:ללא רמה: שגיאה מילות מפתח: משתמש: SYSTEM מחשב: ronen-PC תיאור: תכונות מסוימות של ניהול צריכת חשמל במצב ביצועים של המעבד הפכו ללא זמינות עקב בעיית קושחה ידועה. פנה אל יצרן המחשב לקבלת קושחה מעודכנת. מה עושים? - 

- 1 תגובה
- 1.5k צפיות

- 

- 

עוד בעיית דפדפן מבית היוצר שלי.. במחשב השני שלי כשאני מדאבלקלק את האייקון של האקספלורר הוא נפתח לשניה וסוגר את עצמו אחרי חצי שניה ריסטרט לא עזר וחוץ מזה אין לי שום רעיון .. תודה מראש! - 

- 7 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

שלום אנשים מישהו יכול לשלוח לי לינק בבקשה להורדת התוכנה החינמית של קומפיילר לשפת C של BORLOAND. תודה מראש - 

- 2 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

עדיין לא מופיע באתר הרשמי אבל מופיע פה (וגם ניתן להורדה): http://fileforum.betanews.com/detail/Mozilla_Firefox_for_Windows/1032985422/1 אפשר גם לעשות check for updates וזה מוריד. מה השינויים? לא יודע. תהנו. - 

- 27 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

היי. הרעיון הוא להמיר קובץ MKV לAVI עם פגיעה מינימלית באודיו והוידיאו. ניסתי דרך FORMAT FACTORY לפי המדריך כאן: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=606&messageid=163686006&r=1 והתוצאה היא קובץ שהכפיל את עצמו בזמן במקום שעה וחצי של סרט, 3 שע' + כמובן שהוא לא מצליח לנגן אותו בDVD. ניסיתי גם בהגדרות ברירת מחדל MPEG4(XVID) ועדיין לא עובד. ניסתי גם קבצים אחרים ואותו סיפור. תוכנה קלה ונוחה להמרה? - 

- 1 תגובה
- 1.5k צפיות

- 

- 

ערבטוב משהו ממש מוזר קורה לי מאתמול עם Dropbox נראה כל הזמן הוא שב ומעדכן במחשב בבית קבצים מסיימים. כל כמה זמן הוא שב וטוען שיש כמה קבצים בעדכון (עיתים 14 עיתים 12 עיתים 7 משתנה). אמנם ייתכן (סיכוי לא גדול אבל נניח) שמישהו נגע באותם קבצים (או אחרים) בשלב כלשהו במחשב אחר שכרגע גם אמור לפעול. עדיין, הסיכוי שמישהו כל הזמן משחק איתם עומד על 0. וגם אם כן, אין כל סיבה ליצור העתקים על גבי העתקים של אותם קבצים DOC. אגב, גם מחיקה שלהם לא ממש עוזרת. לא כל עוד המחשב בצד השני עובד ומסונכרן עם התהליך.. ברור משהו פה השתבש . השאלה מה ואיך מתקנים זאת. תודה. - 

- 3 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

hello i don"t know whay but i can"t write in hebrew ?! i tray anything caps lock restart my keyborld but its just not working... i se the hebrew on my languagebar but its no write in hebrew - 

- 9 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

מדי פעם כשאני מפעיל אותו ומנסה לשמוע בתוך הקזה שיר אשר בתהליכי ההורדה, מופיע חלון ERROR ויוצא מהתוכנה. שלחתי את הדוח למיקרוסופוט. האם הבאג קיים בגלל שלא עדכנתי מספיק את הwXP? ??? - 

- 13 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

שלום, אני הבעלים המאושרים של Acer aspire one ao722-bz545 וברכישה הקבוצתית האחרונה רכשתי כונן SSD של 128 GB. למרות מאמצי הרבים לא הצלחתי למצוא מדריך ראוי לאיך להחליף את הכונן (לא פיזית, זה ידוע) באופן בטוח וללא איבוד מידע. האידיאל הוא אם יהיה אפשר פשות לעשות Image מלא למחשב. אם למישהו יש מדריך, או אם אפשר להסביר לי את התהליך בכמה שלבים קצרים אני ממש ממש אשמח! תודה רבה לכל העונים יונתן. נ.ב אני מקווה שזה הפורום הנכון :\ - 

- 4 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

שלום! אני לא מצליח לשמור אתרים במועדפים. כשאני לוחץ על CTRL+D הוא מציג לי את האתר ואיפה לשמור במועדפים. אני לוחץ OK אבל שום דבר לא קורה. אני צריך להוסיף את האתרים ידנית עם Orginaze Bookmakrs וגם אם אני הולך לתפריט למעלה לוחץ על BOOKMARKS ואז BOOKMARK THIS PAGE לא קורה כלום... הבעיה נמשכת עוד מגרסא 1.5 מחקתי והתקנתי את הפיירפוקס אין ספור פעמים... תודה לעוזרים! - 

- 3 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

יש לי כמה קבצי MP3 שעשיתי להם המרה מ-FLASH VIDEO הקצב סיביות שלהם הוא 128KBPS האם יש איזה תוכנה שמאפשרת לשנות את זה ? - 

- 4 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

התחלתי ללמוד מקס ויש לי כמה דברים שאני לא מבין פה ושם אז אני מחפש איזשהי קהילה עם פורום שאפשר יהיה להעזר באנשים שם תודה - 

- 12 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

היי, רציתי לדעת האם מישהו מכיר תוכנה טובה שיכולה לבדוק את תקינות ההארד דיסק. לפעמים קורה במחשב נייד שיש קפיצות או זעזועים קלים, ורציתי לדעת אם יש תוכנה טובה שיכולה לאתר תקלות (במידה וקיימות) ולמנוע שליחת המחשב לתיקון מיותר. - 

- 2 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

שלום!, אני מישתמש כבר שבוע בתוכנה ההצפנה הטובה הזאת שניקראת TrueCrypt, כדי שילדיי לא יגלו את הסרטים-הכחולים, (רחמנא ליצלן), שאנוכי מוריד מהאינטרנט.....אבל קורה דבר מאוד מוזר, כשזוגתי ואנוכי מסיימים ליצפות באיזה סרט קצר, או סרט לא מוצלח, פשוט אני עושה עכבר-ימני + delete , הוא שואל אם אני מעוניין ליזרוק את הקובץ ל-RecycleBin, ואני נותן לו כמובן YES....אבל אחרי שאני זורק סרטים דפוקים, או סרטים שסיימנו ליצפות בהם ואנחנו הולכים לישון מבסוטים מהחיים, ביום למחרת כשאני בא לנקות את סל-המיחזור, (כפי שהייתי עושה לפני שהיה לי את ה-TrueCrypt והייתי מוצא שם איזה 10סרטים שזרקתי), אני לא מוצא ב-RecycleBin שום-דבר....התיקייה חלקה ונקייה, כמו טוסיק של תינוק אחרי החלפת-חיתול.....ואל תציעו ל… - 

- 11 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

היי יש לי ISO של WINDOWS XP , וHIRENES BOOT CD ISO וISO של לינוקס UBUNTU , אני רוצה לעשות איזהשהו משהו שאני מפעיל את זה וברגע שהBOOTLOADER עולה זה יראה לי מסך של בחירה מה אני רוצה, ושהוא ידע להריץ את ההתקנה שבחרתי דרך דיסק USB איך עושים את זה? ראיתי כל מיני תוכנות כמו MAGICISO אבל הם טובים רק ל CD ולא ל USB DISK ON KEY מישהו יודע? - 

- 4 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

קראתי על בקשות לתוכנות לנעילת המחשב, ההמלצות היו על נעילת מערכת ההפעלה עם קוד דרך ALT CTRL DEL ניסיתי, אבל ראיתי שאפשר להכנס דרכה אל המחשב. אשמח לקבל המלצה על תוכנה טובה. תודה DIDO - 

- 1 תגובה
- 1.5k צפיות

- 

- 

שאלה שהרבה זמן מדאיגה אותה: כיום הגרפיקה במשחקים מדהימה אבל עדיין לא ברמה של גרפיקה בסרטים. יש הרבה סרטי אנימציה שנעשו במחשב על ידי גרפקיה ממוחשבת והם ברמה מאוד טובה ביחס לגרפיקה במשחקים. השאלה שנשאל היא מדוע המשחקים לא נמצאים ברמה של סרטי אנימציה מבחינת גרפיקה? - 

- 18 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

סיפור ארוך, נפל לי המחשב על כל תכולתו...... :'( התקנתי (זמני) XP, בדפדפן (גירסה6) ייבאתי את המועדפים (שנשמרו) וכל העברית מופיע כג'בריש !! (כמובן שהגדרתי ב-XP תמיכה בעברית) אנא ענו לי בדחיפות, תודה - 

- 11 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

יש לי אנטי וירוס NOD32.. מה עוד כדאי לי להוריד? שישמור לי על המחשב מפני רוגלות וכל זה.. - 

- 9 תגובות
- 1.5k צפיות

-