עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לא יודע מה קרה לביטורטנט שלי במחשב הישן הייתי מגיע למהירות של 100 קילובייט ועכשיו במחשב החדש אני בקושי מגיע ל10 קילו בייט חשוב לציין שכרגע אני עובד עם ווינדוס XP SP2 ואז היה גירסה של SP1A והFIREWALL של הווינדוס כבוי למישהו יש רעיון מה הבעיה??

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by elad-k1,

איך אני מסתיר שלא יראו לי את ip?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by b007,

שלום רב, יש לי גירסא VMware workstation. בעת הפעלה של מערכת הפעלה כלשהיא התצוגה של המסך היא באמצע המסך ומסביב מלא שחור, לא במצב של FULL SCREEN על כל החלון בצד ימין. איך מסדרים את זה? מצורף תמונת מצב. תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by idani1983,

משום מה מוגדרת לי כתובת DNS 85.255.113.202 ואני לא מצליח להסיר אותה. גם כשאני מגידר לו לקבל את כתובת ה DNS באופן אוטמטי ואז מאשר את הבחירה, כשאני חוזר לבדוק את זה הכתובת חוזרת. בדקתי עם SPYBOT והוא מצא 88 בעיות שתוקנו אבל הבעיה עדין עומדת בעינה. לפני הבדיקה עם הSPYBOT לא יכלתי לפתוח את ה explorer ובכול פעם שניסתי המחשב קפא. מה לעשות?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי אני מחפש תוכנה שדרכה אוכל לשים אקרוניס,וונדוס 10 64 בייט,ו heren cd כול זה בדיסק און קיי של 32 גיגה נראה לי מספיק. עכשיו איזה תוכנה שעובדת מומלצת?< כמו easy2boot תוכנה טובה אבל מחפש משהו יותר פשוט תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by aknv tchtk,

כשאני מנסה להריץ מכונה וירטואלית זה נותן לי את השגיאות הבאות ולא הצלחתי להבין מה הבעיה מצורף תמונות ולאחר מכן הוא נותן את השגיאה הזו כמובן שביטלתי את הארגז חול של ווינדוס וכן את ההיפר V אך אולי צריך לבטל עוד משהו אני מצרף גם תמונה של תכונות ווינדוס תודה רבה

7. היי יש לי כרטיס FLYVIDEO וביצעתי איתו לכידה של קלטת החתונה של אחי, השתמשתי לצורך הלכידה בתוכנה WINDOWS MOVIE MAKER התוכנה אומנם ביצעה את הלכידה, ואפשר לומר שזה גם בוצע בצורה איכותית מאוד. אך אליה וקוץ בה, הלכידה בוצעה בפורמט של WMV. ואני רוצה לערוך את זה. VIRTUAL DUB לא יודע להתמודד עם הפורמט הזה. אני צריך לחתוך כמה קטעים, ובסוף להמיר את הקובץ או ל XVID/DIVX. יתכן ובעתיד אני ארצה להמיר את זה לפורמט של DVD. אך כרגע זה לא רלוונטי כי אין לי צורב DVD. את ההמרה ל XVID ו DIVX אני יודע איך להעות. יש את התוכנה OSS VIDEO CONVERTOR, אך התוכנה מפסיקה לבצע את ההמרה ב 20 דקות האחרונות של הסרט, וזה מאוד מרגיז כי זה קרה פעמיים. מישהו מכיר תוכנת עריכה אחרת היודעת להתמודד עם קבצי וידאו ב…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום, לא אחת נתקלתי בכרטיסי זיכרון פגומים שגורמים ל-RESTARTים למחשב וכד'... ישנם ברשותי מספר כרטיסי זיכרון אותם ברצוני לבדוק. רציתי לדעת איך אני יכול לעשות זאת? האם קיימת תוכנה שאני מריץ והיא פשוט עוברת על כל כרטיס הזיכרון ובודקת בו שגיאות?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. התקנתי את Mozilla Thunderbird 1.06. הגדרתי חשבון Gmail אחד, אבל לא מצאתי שדה שבו ניתן לכתוב את ה-Password של החשבון. שאלה נוספת: אני רוצה שכל קבצי הדואר של Thunderbird יישמרו בתיקייה "D:\My Settings\My Email Files\Thunderbird". מה צריך להגדיר? האם התיקיות והקבצים של כל חשבון דואר נשמרים תחת תיקייה שונה ("Accont 1", "Account 2")? מה ההבדל בין Local directory בהגדרות של Server Settings ל-Local directory בהגדרות של Local Folders? מה זה Local Folders?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. רק לMP4. יש למישהו תוכנה להורדה מהיוטיוב באיכות ל AVI?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Real_RockNrolla,

יש לי 12 מגה בתשתית הוט (בלי הגבלה מצד הספק) והמהירות הורדה שלי תמיד מגיעה ל-1.2MB/s ואף פעם זה לא מגיע לי למהירות המקסימלית שלי.. כמו כן גם אצל חבר ניסיתי להוריד ויש לו 15 מגה בתשתית בזק אותו סיפור מגיע לו מקסימום ל-1.5MB/s וגם אצלו נעלמים לאיפשהו 300KB/s.. מישהו שם לב לבעיה המעצבנת הזאת ב uTorrent ? מישהו יודע איך אפשר לפתור את כל העניין הזה ? ניסיתי לשחק עם כל הגדרה אפשרית בתוכנה.. יש לציין שאני משתמש בגרסא 2.2.1 וניסיתי גם גרסאות אחרות של התוכנה. ניסיתי גם לחפש בגוגל ולא מצאתי פתרון.. תודה רבה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by snirf,

העברתי כרטיס טלויזיה ממחשב של חלונות XP למחשב חדש של ווינדוז7 (החנות מחשבים העבירה) הבעיה היא שזה לא מציג תמונה...הם טוענים שהם התקינו דרייבר לווינדוס 7. השאלה היא אם הבעיה בדרייבר או בתוכנה הכרטיס טלויזיה נקרא- tv capture card wdm video capture והתוכנה שאני משתמש בה- InterVideo WinDVR מה עושים? והאם יש תוכנה עדכנית לכרטיס טלויזיה/הכוונה איך להפעיל דרך מדיה סנטר...כי לא הצלחתי-אין תמונה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by shai.m,

שלום, לפני כמה חודשים קניתי PC פשוט וזול ללא מערכת הפעלה (נראה לי עם DOS) מחברת אייבורי. התקנתי עליו Win 7 ועוד את כל התוכנות הבסיסיות וכו'. עכשיו אני רוצה לקנות את אותו PC בדיוק עם אותה החומרה. האם ניתן לעשות IMAGE למחשב הראשון? האם הIMAGE יכול לרוץ על מחשב ללא מערכת הפעלה? אם כן, איזו תוכנה חינמית פשוטה לתפעול (בלי יותר מדי שאלות והגדרות) קיימת שאתם מכירים? תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by roi_besor,

על איזו תוכנה אתם הכי ממליצים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by idanmal,

מה אתם אומרים על השיפוץ הזה??? לפני .... http://img90.imageshack.us/img90/8032/dscf3488tx4.jpg אחרי... http://img85.imageshack.us/img85/2753/12332ht3.jpg החלקתי לה את העור,העלמתי לה נקודות חן ופצעים,הגדלתי לה את החזה,ולא כל כך קשור שיניתי לה צבע לעיינים.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. בבקשה תביאו לי לינק ל דרייברים הכי חדשים של וודו 3 3000 \ או כל וודו 3 אחר ל ווינדוס 98

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by djsharon,

אני מחפש WINDOWS XP דחוף אני צריך בעיברית מאיפה אני יכול להשיג

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום רב, יש לי בבית שני מחשבים. אחד נמצא בחדר שלי, מחובר לרשת ואיתו אני עושה את מרבית העבודה. השני, מדיה סנטר שמוצב בסלון, משמש אך ורק לצפייה בסרטים, ולא מחובר כלל לרשת. כאשר יש לי צורך להעביר תכנים בין המחשב בחדר לבין המדיה סנטר, אני מעתיק את המידע לכונן חיצוני, ומשם מעביר למדיה סנטר. כמובן שזו פעולה מסורבלת ואיטית, לכן אני מחפש דרך לפשט את כל התהליך. האם יש תוכנה שניתן להתקין בשני המחשבים ובאמצעותה ניתן להעביר את המידע? כמובן שרצוי שהתוכנה תהיה פשוטה וקלה לשימוש ככל האפשר. אגב, שמעתי שיש יישום של מייקרוסופט (שייך לחבילת ה-LIVE) שיודע לעשות דברים כאלה בעזרת חיבור לרשת וסנכרון. אבל אינני יודע עד כמה זה מתאים לצרכיי, ועד כמה תוכנה זו קלה לתפעול... תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Iko89,

שלום, אני מחפש תוכנה שאני אוכל לסנכרן בין 2 תקיות בצורה כזאת שלא יהיו לי קבצים כפולים .. הרעיון הוא שבשתי התקיות יש אותם קבצים (מוזיקה) ואני מוסיף כל הזמן עוד ועוד קבצים לאחת התיקיות .. האם יש תוכנה שיכולה לסנכרן בין שתי התיקיות ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by daido,

קראתי על בקשות לתוכנות לנעילת המחשב, ההמלצות היו על נעילת מערכת ההפעלה עם קוד דרך ALT CTRL DEL ניסיתי, אבל ראיתי שאפשר להכנס דרכה אל המחשב. אשמח לקבל המלצה על תוכנה טובה. תודה DIDO

21. Started by alex28,

שלום אני מנסה להתקין את אטפיס 2016 באמצע התקנה אני מקבל את הודעה זאת איך אני פותר את בעיה זאת ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. התחלתי ללמוד מקס ויש לי כמה דברים שאני לא מבין פה ושם אז אני מחפש איזשהי קהילה עם פורום שאפשר יהיה להעזר באנשים שם תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אם סתם פותחים את הקובץ אז נפתח רק העמוד הראשון. איך ניתן לראות את השאר? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם, אלה הן שתי תמונות מתוך פרוייקט קטן של עיצוב דירה שלקחתי לעצמי. הפרוייקט הוא לתרגול ולא ללקוח. אשמח לשמוע הצעות לשיפור. העבודה עדיין בתהליך כמובן. http://img.photobucket.com/albums/v260/liorbm0/Daylight.jpg http://img.photobucket.com/albums/v260/liorbm0/NightTime.jpg אני מכניס את התמונות כקישורים כי בתבנית IMG הן לא נכנסות (רינדור ב- 1920X1080 ). בקשר לחומרים של הכורסאות, השולחן והכיסא, אין טעם להעיר עליהם אני חושש, העבודה עליהם בתהליך ברגעים אלה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. זה לא שאני מנסה ליפרוץ למחשבים או משהוא כזה פשוט יש לי דוד בחיפה שיש לו אינטרנט מהיר ומביאים לו מלא תמונות משחקים וכו. והוא לא יודע דבר במחשבים אז אמרתי לו שאני יתקין לו תוכנה שהוא ישלך לי את הקבצים דרכה,אבל הוא היתעצבן ואמר לי שהוא לא רוצה שום תוכנה ושאין לא כוח להעביר שום קובץ,ועם יש תוכנה שנימצאת רק אצלי ושאני לא יצטרך להתקין אותה אצלו ואני יוכל להוריד ממנו את הקבצים זה יהיה טוב אז השאלה שלי האם יש תוכנה כזו ואני חוזר זה לא למטרות זדוניות תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים