עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי.. התקנתי אתמול את הנרו החדש (גירסא 7.5.7.0) ומאז כל פעם אני מכניס דיסק DVD-RW (הדיסק ריק אחרי פירמוט מלא !!!) ומתחיל לצרוב הנרו מחליט על דעת עצמו לעשות לדיסק פירמוט מהיר. לא מצאתי איך לבטל את זה... מישהו יודע איך אני מבטל את זה? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by aviaderi,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד ופלאפון עם בלוטוס. הצלחתי לחבר בינהם כך שאני יכול לדבר דרך המחשב. כאשר מישהו מחייג אליי, קופצת בועה קטנה (כמו של עדכונים) ובלחיצה עליה אני עונה לשיחה. אני גם מצליח לחייג דרך הטלפון ולדבר דרך המחשב. אני מחפש תוכנה שתציג לי מקלדת של טלפון (1-9/*/#) ושאני אוכל לחייג דרכה בלי להרים את הטלפון. משהו כמו ה-dialer שיש מובנה ב-windows. מישהו מכיר/שמע על פיתרון כזה? המון תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by D.r Bit,

שלום לכולם רצתי לשאול יש כאן אנשים שיכולים לבנות לי גרפיקה לכרטיס ביקור?.. אני ישמח מאוד... עם יש מישהו שמוכן לקחת את זה על עצמו שישלח לי פרטית ואני ידבר איתו.. תודה רבה לכולם רום ...

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. עריכה: מצאתי, הכפתור "SHEET RIGHT TO LEFT" משנה את הצירים

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכם פורום יקר אני מקווה שתוכלו לעזור לי בקטע הזה קיצר אני מקבל הודעות בסגנון הזה the virus backdoor seasty family אין לי מושג מה זה אומר ידוע לי שזה וירוס ויש איכשהו דרך להסיר אותו מישהו יכול לעזור לי איך מה ? להסביר לי מה לעשות בבקשה אני מאוד יודה לו תודה מראש ..

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Or ei,

הלך לי הערס-דיסק(כמובן WD) ועכשיו אני לא זוכר מאיפה מורידים את הNOADS (זה די דחוף הפופ אפס האל מתחילים לעצבן...) אם תפרסמולינק אני מאוד יודה לכם ...

7. Started by Jonnyboy,

שלום, יש לי FRAPS גרסה מלאה, ומשום מה כשאני מקליט סרטונים במשחקים (COD BO) נגיד של 10 דקות, הוא מחלק לי את זה לכמה סרטונים שכל אחד מהם הוא 3 דקות (2:30-3:00 דקות) וכל חלק שוקל 3 GB.. שהמגבלה של YOUTUBE זה 2 GB.. מה אני עושה עם זה?? איך אני מסדר את זה, שזה יקליט לי סרטון בגודל נורמאלי של מקסימום 1 GB, בקובץ אחד?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אם לא חייב, מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה? בתודה, EliaV-PeretZ.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. היי, תמיד שאני עושה דיסקים ורוצה להדפיס להם עטיפה, אני מודד עם סרגל את המקום לנייר בעטיפה וזה תמיד יוצא לא מדוייק.. אני עובד בפוטושופ, ולא בא לי להדקין כל מיני תוכנות מיותרות לעשות עטיפות, אם מישהוא יודע איך מתאימים גודל של תמונה לגודל המדוייק של עטיפת cd בפוטופ? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Falcon4g3,

שלום יש לי במחשב איזה 4 תיקיות ראשיות של שירים בכוננים שונים רציתי לדעת אם קיימת תוכנה, או שיטה/דרך בה אוכל למצוא שיר במהירות על פי הקלדת שמו תוכנת קיטלוג מה שנקרא תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by yossi21,

יש לי דימון טולס גרסה: 4.30.3 והבעיה היא כזאת - דימיתי ארבעה כוננים וכשאני מנסה לבטל אותם, הוא מתחיל את התהליך שבסיומו זה אמור לבטל את הכוננים אבל זה נמשך שעות ולא קורה שום דבר. מה זה יכול להיות?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by omer672,

היום כשהדלקתי את המחשב. הסקייפ עלה, והרגשתי שהמחשב איטי. בדקתי במנהל משימות וראיתי שהסקייפ משתמש ב 50% מעבד לפחות ובסביבות 300MB RAM, שזה המון. ניסיתי המון פתרונות שקשורים לתכניות ברירות מחדל, שום דבר לא עזר. ניסיתי להתקין מחדש, למחוק עוגיות ולאפס את המשתמש, כמובן ללא הצלחה. אשמח לעזרה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום, אני גולש לא מעט באינטרנט ומשהו שלא נתקלתי בו בעבר הוא הקטע שאני עובר בין לשוניות והמעבד מגיע ל-100% התאמצות, מתאמץ ככה איזה דקה שלמה. במיוחד שאני עובר ללשונית של HWzone. מה יכולה להיות הבעיה?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ofir2000,

אני מנסה לגלוש עם הנייד דרך ראוטר ואני מקבל את ההודעה המופיעה בתמונה. האם יש דרך למנוע את הופעת ההודעה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. יש לי כמה קבצי MP3 שעשיתי להם המרה מ-FLASH VIDEO הקצב סיביות שלהם הוא 128KBPS האם יש איזה תוכנה שמאפשרת לשנות את זה ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. היה לי תוכנת הורדות Internet Download Manager שעבדה מצוין עד שהפסיקה כי לא קניתי אותה. אני מחפש תוכנה תואמת בחינם. האם תוכל להמליץ לי על תוכנה שעושה את העבודה שלה - והיא חינמית? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by isra1222,

לאחרונה צצה בעיה במחשב שלי, אני לא מצליח לשמוע סאונד מהאינטרנט, כל סאונד. במחשב עצמו אפשר לשמוע, כלומר שירים שיש על המחשב הוא מנגן, מדיה פלייר מנגן אבל מהאינטרנט לא יוצא קול. מישהו יודע מה הבעיה ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם, בניתי תוכנה קטנה שיכולה לעזור למורידי סדרות (רק סדרות , לא סרטים). אתאר בקצרה ע"י דוגמה: הורדת סדרה שלמה ואת כל קבצי התרגום שלה, אתה מציין לתוכנה היכן התקייה שנמצאים בה כל הקבצים. התוכנה תתאים בין קובץ המדיה (כרגע עובד רק עם AVI) לקובץ התרגום (SUB או SRT) כלומר שם קובץ התרגום יהיה כשם קובץ המדיה ובנוסף יש מספר אופציות לסידור מחדש: 1) להשאיר בתקיה הנוכחית - כלומר רק התאמה של שם הפרק לתרגום המתאים. 2) להכניס כל עונה לתקייה נפרדת - כלומר כל הקבצים והתרגומים יוכנסו לתיקייה של העונה למשל (למשל כל עונה 3 תוכנס לתיקייה S03). 3) להכניס כל פרק לתקייה נפרדת - כלומר כל פרק והתרגום שלו יוכנסו לתיקייה משלו (למשל פרק 4 יכנס לתקייה E04). 4) כל עונה ופרק יכנסו לתיקייה - כלומר…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. mui - multi language interface יש לי 2003 ובהתקנה הוא יצא באנגלית איך אני משנה אותו לעברית?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by shg,

אהלן אהלן אני מחפש דרך להתקין מעקכת הפעלה של מק על מחשב נייד במקום windows אם יש מישהו שיכול לעשות זאת תמורת שכר מינימום זה גם אחלה תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אז ככה, אני מפרסם פה כדי לשאול מהי דעתכם המקצועית (יותר ממני, או לא מקצועית ) על עבודה שעשיתי- ברכת מומולדת. אני לא מקצוען, אני רק מתעסק קצת בעיצוב דיגיטלי בזמני הפנוי. אז זוהי בעצם ברכה כללית ליום הולדת הכוללת ברכות בעשרות שפות שונות ומגיעה בפורמט של רקע לשולחן העבודה. אז, מה דעתכם? איפה לשפר? [היום בדיעבד אי יודע שהייתי צריך לבחור פונט שמן יותר ל- Happy Birthday, אבל זה בדיעבד.] [הקובץ גדול מידי לצירוף (מי החליט שיותר ממגה וחצי אסור?! ) ולכן אני מעלה אותו באיכות מלאה (1920*1080): http://www.megaupload.com/?d=3WJ4GL43 אני גם מצרף את התמונה מוקטנת, למרות שכדי להינות ממנה במלואה אני ממליץ להוריד את הגודל המקורי. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by BassMan,

שלום כולם... ה XP שלי נוטה להתשגע מידי פעם... האם התוכנה norton utilities תעזור משהו.. אני זוכר שבימי WIN95 היא עזרה לי לא מעט...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by tiptipon,

מחפש תוכנה לעריכת תמונות שניתן לשתול תמונות בתוך עצמים אחרים ולעצב אותם...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Guy950,

היי לכם, במחשב הנוסף שיש בבית הוא משמש לעבודות מחקר ויש בו שימוש רב מאוד של גוגל ואקספלורר 8. לאחרונה החלה בעיה מוזרה בו שבגוגל לא ניתן כלל ללחוץ על הלינקים, אלא רק לכתוב בשורת החיפוש. ניסיתי לאתר וירוסים ותקלות עם האנטי וירוס (אנטי וירוס נורטון 2009) Windows Defender ובSpybot וכולם איתרו כל מני דברים ומחקו אותם. הבעיה לצערי עדיין נמשכת אז ניסיתי לעשות שחזור מערכת ללפני שהתקלה התחילה ומשום מה השחזור מערכת נכשל, אז עשיתי לזמן יותר ישן, שוב נכשל ולזמן עוד יותר ישן ושוב נכשל. הבעיה עדיין נמשכת, האנטי וירוסים לא מוצאים דבר והמחשב לא מוכן לעשות שחזור מערכת! מישהו יכול להגיד לי מה לעשות בבקשה? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אשמח לקבל המלצות על תוכנות צריבה חינמיות, קלות ופשוטות שעולות על nero (אם קיים דבר כזה). שתהיה תמיכה בכמה שיותר סוגי קבצים ובפרט לקבצי תמונת דיסק (ISO וכו'). תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים