עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שהיא אומרת. אף אחד כאן לא יודע בפורומים? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by wow,

אני נתקל כל הזמן בתרגומים לסרטים שרשום בהם שהם מותאמים לתבנית של MICRODVD. והרבה פעמים קורה לי שהם לא מסונכרנים(אצלי) אבל לפי הביקורות הם מושלמים. אז רגע אולי אני אמור לפתוח את הסרט בתוכנה מסויימת? לי יש BSPLAYER,מה עדיף?(ז"א האם התרגומים מסונכרנים לתוכנה מסויימת?)

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  3. Started by TomB,

אני מוריד כבר פעם שניה תוכנה של כ600 מגה, וכבר בפעם השניה, בסביבות ה70-75% הovernet נותן כל הזמן הודעות של "file corrupted" ו"part not found" והקובץ תקוע כבר יומיים באותו מקום (מגיע ל73%, יורד ל72% וכו'), edonkey לא נותן הודעה כזו אבל מתנהג אותו הדבר. הבעיה הזו מוכרת? זו בעיה של אחד מקבצי הpart אצלי או של אחד ממקורות ההורדה? (דרך אגב, זה קובץ די נפוץ, יש לו יותר מ200 מקורות)

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  4. חברי הפורום היקרים שלום, לאחרונה נתקלתי בתופעה קצת מוזרה שאותה פירסמתי בפורום לא מזמן. לאחר כל הניסיונות לאתר את מקור התקלה(לבטל התקני מערכת דרך Device Manager, ניתוק דיסקים קשיחים , ניתוק כרטיס הקול וכדומה) כמובן שהכול ללא הצלחה. החלטתי לפרמט ועכשיו התופעה איננה אך עדיין ישנו משהו שמטריד אותי ופה עזרתכם נדרשת. ישנה תוכנה שנקראת DPC Latency ר"ת Deferred Procedure Calls התוכנה בודקת האם המערכת יכולה להתמודד עם קידוד / השמעה וכדומה בזמ"א. כרגע מה ששונה בין לפני הפירמוט לעכשיו זה שאין "ספיקים" גדולים מספיק אשר יכולים להשפיע את תצורת העבודה בזמ"א(כגון לשמוע מוזיקה). אך עדיין אני רוצה לבדוק בהשוואה לשאר המערכות איך התוכנה מתמודדת עם מערכת ההפעלה Vista, אני ישמח האם תוכלו ל…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום! לא מצאתי פורום אופיס אז החלטתי לכתוב כאן את השאלה שלי. יש לי מחשב נייח ומחשב נייד ואני מעוניין להפעיל Outlook עם כתובת דואר אלקטרוני שקיבלתי מה ISP בשניהם. הבעיה היא שברגע שהודעה מגיע לאחד מהמחשבים, היא לא תגיע למחשב השני. כיצד ניתן למנוע מצב זה ולבצע סנכרון כך ששתי התיבות יכילו את אותו דואר נכנס (יותר נכון: לגרום לכך שהודעות שהגיעו למחשב אחד יגיעו גם למחשב השני בעת פתיחת האוטלוק בו). תודה!

• 8 תגובות
    • 7.2k צפיות
  6. שלום!!! האם כשאני מחליף לקבצים באמיול את השם זה משפיע על ההורדה..? ז"א האם האמיול יפסיק לזהות אותם או שהאימיול הולך לפי מעיין מספר סידורי ולא חשוב לו איך יקרא השם של הקובץ... תודה!!!

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  7. יש לי maxtor 80 GB sata ABIT AN7 guru יש באתר של אביט את הדריברים אבל יש שם כל מיני איזה מהם אני אמור להוריד?? קישור לדריברים באתר: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AN7&fMTYPE=Socket%20A&pPRODINFO=Driver תודה רבה לעוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  8. אני חושב שהכותרת דיי מסבירה את העניין. יוצא לי להוריד לא מעט קטעי וידאו שמשקלם אינו כ"כ קטן, וטרם השקעה בזמן ההורדה אני מעוניין לדעת מה בידיוק אני מוריד. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם ובוקר טוב. בזמן האחרון התחלתי להשתמש באייטונס, ופשוט התאהבתי בתוכנה. לאחר שראיתי כמה סרטונים על איך להעביר מדיה לאייפוד, פשוט הייתי חייב, אבל אין לי אייפוד. חיפשתי קצת, והגעתי לתוכנה הנהדרת- iTunes Agent http://ita.sourceforge.net/ תוכנה זו מאפשרת לכם להשתמש באייטונס כדי להעביר מדיה לכל כונן USB מבוסס DRAG AND DROP. התוכנה יושבת במגש המערכת, וככה משתמשים בה: (דבר ראשון תיצרו פלייליסט שאיתו הנגן יהיה מסונכרן) תחילה, לחצו לחיצה ימנית על הסמל של התוכנה, וכנסו להגדרות שלה. שם יופיעו לכם שלושה TEMPLATES מוכנים ל: PSP ופלאפונים מסדרת WALKMAN של סוני אריקסון. אם יש לכם אחד מאלה, לא תצטרכו להתעסק בהגדרות, פשוט לבחור את התבנית המוכנה שלו. אם לא- לחצו על NEW,…

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  10. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום,נשבר לי מפיירפוקס. הוא תופס לי 100% CPU ואני לא מוכן לגלוש בו רק בגלל השם. ותאמינו המחשב שלי חדש,יש לי אנטי-וירוס Kaspersky Anti-Virus Personal מעודכן עם סריקות והכל ואם הגדרות מקסימום ו-Spyware Doctor מעודכן וסרוק. המחשב שלי יכול להריץ יופי את פיירפוקס אבל לא יודע מה יש לו. החלטתי לעבור לאופרה (חוץ מפורומים אוכל לגלוש בו עם כל אתר) ושאהיה בפורומים אהיה אם Internet Explorer (לא קריטי).

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by KapiSH,

אז ככה, אני חבר בכמה קהילות וכשאני מוריד משהו שהם מפרסמים אני תמיד שומר את הכתובת בקובץ טקסט שאין לו שם, בקובץ זה אני מאחסן את כ-ל הטקסטים החשובים שאין לי איפה לרשום, במשך הזמן לאט לאט במשך הזמן מה שקרה זה שנוצר לי קובץ טקסט ענקי ומבולגן, מלא בכתובות שעדיין עובדות של דברים שאני העלתי, של חברים שהעלו, של כל מיני דברים שונים שלא ממויינים בכלל. אני מחפש תוכנה שפשוט יש בה כרטיסיות, אני נותן שם לכל כרטיסיה ורושם את הדברים הנחוצים, למשל כרטיסיה בשם "My Upl0adZ" ושם אני ארשום את מה שאני העלתי, וכו'... אם מישהו מכיר תוכנה כזו, או תוכנה אחרת לאירגון יעיל של טקסט, נא לרשום פה, זה באמת חשוב לי. תודה ויום טוב, קורנהוליו הקדוש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by alex15,

ראיתי שיש שתי תוכנות שמורידות מהאתרים כגון RAPIDSHARE . אז אני רוצה לדעת מי התוכנה המומלצת ביותר בשבילי . גם שיהיה מהירות הורדה וגם שלא תמתין הרבה . לי יש ראוטר אז אני לא יודע מה בקשר ל USDOWNLOADER היה לי נסיון עם JDOWNLOADER אבל המהירות נמוכה קצת וגם זמן להמתין קצת ארוך בין כל קובצ . 5 דקות לחכות בין כל קובצ לקובצ . אז מי ממומלצ בעיניכם .ה JDOWNLOADER או ה USDOWNLOADER ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. חג שמח קודם כל ושנה טובה לכולם קניתי מחשב חדש לפני כמה זמן וקיבלתי כרטיס מסך זמני 9800gtx+ במקום ה260 שאני צריך לקבל שהוא יגיע המפרט של המחשב בזריזות: מעבד q9550 4 ליבות של 2.83 זיכרון 4 ג'יגה של דידיאר2 800 מגה הרץ לוח אם asus p5q ספק כח 600W של termelatake כרטיס מסך כמו שאמרתי 9800gtx+ 512 ram שיחקתי ברולר קוסטר 3 באנ ביי איי 2005 ובage of empires 2 כדי לבדוק אם זה קורה גם שם וזה לא קורה... (והכל היה על ההגדרות הכי גבוהות) ופה זה פתאום עושה לי ריסט ממש בהתחלת המשחק כמעט באותו מקום אני עושה קוד שמגלה את המפה ואז אחרי כמה זמן זה עושה לי ריסט בדקתי את הטמפ' (ניסיתי לפחות) בהתחלה של המשחק של הכרטיס מסך הוא עמד על בערך 60 - 69 ממה זה נובע ואיך אפשר לסדר את זה? תודה לעוזרים…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Black Knight,

כן, כן!! 3DMark05 יצא להורדה בלינקים הבאים. http://www.futuremark.com/download/?3dmark05.shtml לינק מהיר מ-Majorgeeks http://files1.majorgeeks.com/files/73a863f2ad41c7702ef74788571bf68a/benchmark/ 3DMark05_v100_installer.exe מומלץ להשתמש בפלאש גט. עריכה: עוד לינק. http://www.majorgeeks.com/downloadget.php?id=4376&file=9&evp=036bc5c6cb937e91965469dc8728ff80 עריכה 2: עוד לינק. http://www.edgefiles.com/file.x?id=/games-fusion.net/www/software/futuremark/3DMark05_v100_installer.zip אני מפחד להתקין את זה. למה? קודם כל, אין לי את הדרישות המינימליות, ויש לי כרטיס מסך (בחתימה) כל כך טוב שאני לא רוצה לשבור שיאים חדשים. :'( תהנו, והכי חשוב - תביאו תוצאות!!

15. Started by edoson,

לאחר ההתקנה הSUBSCRIPTION SERVICE לא מראה תאריכים.... אני לא יכול לקבל עידכונים לגביי וירוסים. בהתקנה קודמת לפני יום זה לא קרה, וניתנה לי שנה ארכה ב SUBSCRIPTION SERVICE. מישהו מכיר את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  16. Started by LIOR42,

מנסה לפתוח קובץ והמחשב מוציא הודעה "שאין אפשרות למערכת הקבצים שהיא לא NTFS לפתוח מיכוון שהקובץ מעל 4 GB" הבעיה היא שיש לי NTFS וזה לא מחלץ מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה ???

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  17. שלום חברים. יש לי בעיה מוזרה. אני לא מצליח להקליק על "באנרים". שאני נכנס לאתר המכללה שבה אני לומד. כאשר אני רוצה לקליק על התפריט שום דבר לא קורה (גם FOX 3 וגם IE 7). (הכוונה לתפריט היכן שרשום מידע למעומדים, יחידות אקדמיות וכו'...). מה עושים http://colman.ac.il מצורפת גם תמונה: [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  18. המיקצוע שלי בעתיד אני חושב זה ליהיות במאי/עורך/צלם ושחקן ...בקיצור כל מה שצריך לעשיית קליפים. עכשיו כשאני עושה קליפ אני צריך לערוך אותו בתוכנות שונות כיאלו להוסיף אפקטים לחתוך קטעים מהסרט להדביק להוסיף את השיר כמובן לעשות בקיצור מה שאני רוצה לסרט יש תוכנה כזאת .....? ואם יש כמה תגידו לי איך קוראים לתוכנות. ותודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by KapiSH,

סוף סוף השגתי מצלמה קטנה וחמודה, עכשיו, התוכנה שיש עם המצלמה=דרעק, ממש אין בה אופציות והממשק ישן כזה כמו של Win95 ולא נוח לעבוד איתה. אולי אתם יכולים להמליץ על תוכנה טובה לוידאו, שהיא גם נוחה לשימוש ויש לה אופציות טובות יותר מהדרעק שקיבלתי עם המצלמה? תודה מראש :smoke:

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אתמול התקנתי את ACDSee 4.0. יחד עם התונה הותקנה אצלי תוכנה בשם PICAVIEW. אני ממש לא רוצה את התוכנה הזאת ולכן רציתי להסיר אותה - אבל התוכנה לא נוספה לתפריט של הוספת/הסרת של WIN ולא מופיע שום קובץ של UNINSTALL. בקובץ העזרה של התוכנה רשום שבשביל להסיר אותה יש לעשות זאת דרך התפריט של WIN. אמרתי לעצמי שאני כבר אסיר את כל התוכנה של ACDSee - אבל הדבר היה נכון גם לגביה. אני פשוט לא יודע איך להסיר את התוכנה. אני עובד עם WIN XP PRO SP1. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות.

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  21. Started by orendia,

ברגע שאני מפעיל Word כעבור מספר שניות הוא קורס מצ"ב צילומי מסך של הודעות השגיאה אשמח לרעיונות [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  22. Started by rk666,

אני מחפש תוכנה חיצונית לWORD לכתיבת נוסחאות, בדומה לMathType אבל במידת האפשר אם יש, שתיהיה FREEWARE תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by ZXY1,

מחפש תוכנה אוניברסלית לכול סורק עדיף חינמית תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. במסנג'ר שאני פותח אותו או סתם מתחיל שיחה כול שניה קופצת ההודעה הבאה: The procedure entry point _ except_handler4_common could not be located in the dynamic link library msvcrt.dll ובעברית: {לא נמצאה נקודת כניסה} - לא היתה אפשרות לאתר את נקודת הכניסהexcept_handler4_common_ של ההליך בספריית הקישור הדינאמי msvcrt.dll וגם בפוטשופ ובהרבה מאוד תוכניות אחרות, וזה ממש מעצבן שזה מופיע. גם אחרי ההתקנה הזאת שמתי לב שנוספו לי 2 קבצים בתיקיית "המסמכים שלי" השמות שלהם הם: msvcrt(DEBUG).dll crysis.rtf ועוד קובץ טקסט שהיה ברוסית שהסביר בדיוק כמו בסיום ההתקנה איך לאפשר לקרייסיס הגדרות גבוהות.. השגיאה הזאת מעצבנת.. בבקשה אם מישהו יודע איך לסדר את זה אני יודה לו מאוד!!! ניסית…

• 8 תגובות
    • 5.8k צפיות
  25. http://rapidshare.com/files/34458303/wrar370he.exe.html קרדית לא שלי

• 8 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.