עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by huber,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=games&action=display&num=1007657280&start=0]משחקים[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. יש לי מחשב פנטיום 3 500 MHZ עם וודו 5 ניסיתי להתקין עליו לאחרונה כמה משחקים וגיליתי שיש לי בעיה שדריבר מעודכן יכול לתקן. הווינדוס של המחשב הזה ''כמעט'' קרס חסרים מלא קבצי DLL אין אינטרנט או אפשרות לצפות בסרטים בעזרת DIVX ודרך לוח הבקרה ראיתי שהמחשב לא מזהה את הדריבר של הכרטיס מסך ומצאתי אותו ראיתי שכל המידע שם ריק מה שכנראה גורם למשחקים לא לרוץ על DIRECT3D ורק על SOFTWARE אז השאלה היא אם אני יעדכן את הדריבר זה לא יכול כאילו להרוס יותר ומשחקים לא יפעלו בכלל? אני מנסה להמנע מפירמוט אבל זה די חשוב לי שיהיה את התמיכה הזאת.מה לעשות??

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by new1,

שלום רב התקנתי אופיס במחשב חדש. האקספי במחשב הוא באנגלית עם תמיכה בעברית. כשאני פותח את הוורד, התפריט מופיע לי באנגלית. כיצד אפשר לשנות שהתפריט יופיע בעברית? אני לא מוצא את האופציה הזאת. עליי לציין שניתן להדפיס מסמך בעברית, פשוט התפריט הוא באנגלית וזה מקשה מאוד על העבודה אודה על עזרתכם המיידית תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני מחפש תוכנת גיבוי שכוללת גיבוי ומחיקה של גיבוייים ישנים באופן סדיר, זאת אומרת שברגע שמתבצע גיבוי, הגיבוי האחרון שבוצע נמחק והגיבוי החדש דורס אותו. ניסתי ACRONIS, FULLBACKUP, מה לא ושום דבר לא תומך בפונקציה הזו. אשמח מאד לעזרה מכם! תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם! אני מחפש תוכנה בעזרתה אני אוכל לשנות שמות של מספר קבצים בעלי מכנה משותף מסויים. לדוגמא, קיימים לי 4 קבצים בספריה אחת: asdf123.txt aadf123.txt asdhjgs123.txt nbnwe123.txt אני רוצה לשנות את שמות כל הקבצים כך שהמכנה המשותף (123) לא יופיע בהם, ושמות הקבצים החדשים יהיו: asdf.txt aadf.txt asdhjgs.txt nbnwe.txt האם משהו מכיר תוכנה כזו? תודה רבה ולילה טוב, מושיקו

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. יש לי Radeon 9800pro. אתמול ניסית לעדכן את הדרייבר שלי מ5.7 ל5.10, אבל משום מה אחרי שאני נכנס להתקנה אני מקבל את Error 0x80040707. אותו הדבר קרה כשניסיתי להתקין את 5.9. ניסיתי להקין את הדרייבר עצמו בלבד מבלי כל התוספות, ושם קיבלתי טעות כזאת: 0x80040707, Dll function call crashed islayer.islgetdirectxversion ניסיתי להתקין את Directx 9.0c שוב אך זה לא עזר. לבסוף נכנסתי ל dxdiag ומשום מה הוא לא מציח לסיים את הבדיקה הזאת שהוא עושה בהתחלה (לא בטוח מה הוא עושה בעצם) בטענה שהקובץ netdtect.dll לא נמצא. מה אני יכול לעשות? אף פעם לא הייתה לי בעיה בהתקנת דרייברים לפני זה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יש לבת זוגתי מחשב נייד ויש לה רק כונן C והיא רוצה עוד כונן האם קיים דבר כזה? לפתוח עוד כונן או תוכנה? משהו שאפשר לעשות בנידון

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by parker8,

עכשיו האם אני יכול להתחבר דרך מחשב אחר שאין לו את התוכנה? זאת אומרים להקליד את האייפי שלי איפשהו ואז הוא ייתן לי להקיש את ה-USERNAME והסיסמה כדי שאני אוכל להתחבר למחשב.... האם זה אפשרי או שרק אפשר להתחבר אם יש לך את התוכנה במחשב שממנו אתה מחתחבר? תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום אנשים יש לי ראוטר של בזק ( netgear ) ואני צריך כל דקה בערך לכבות ולהדליק כדי ליצור אי פי אחר ( סיבות אישיות ) חברה אתם מכירים איזה דרך שאני יוכל לעשות את זה אוטומטי ? ( לתזמן ניתוק חיבור של הראוטר ) זאת אומרת אני לא יכול כל דקה לנתק את המודם ולחבר או ללחוץ על כפתור . חבר'ה תודה לעוזרים . ( זה לא קשור להורדות ולשטויות סתם סיבות אישיות )

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Joli,

קניתי לפטופ של DELL סדרה VOSTRO V131 והתקנתי עליו WIN7 תמיד שהתקנתי WIN7 על מחשב הוא מעדכן לי את כל החומרה באפדייט, אבל הפעם משום מה זה לא קורה. בכל מקרה ניסתי להוריד ידנית מהאתר שלהם דרייבר לכרטיס רשת אלחוטית והוא אומר שזה לא דרייבר מתאים.. יש איזשהו פיתרון לנושא??? תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכל חברי הפורום, אשמח להעזר בידע שלכם בנוגע לעבודה עם פרימייר. לאחרונה המעסיק שלי הודיע לי שהוא מאשר רכישת מחשב שעיקר יעדו יהיה עריכה בפרימייר פרו.לאחר התבוננות בדרישות המערכת של פרימייר באתר שלהם, ראיתי שממליצים עם כרטיס מסך מקצועי מסוג קוודרו או סתם כרטיסי high end ביתיים.שאלתי היא כזאת, מאחר והכרטיסים האלה דיי יקרים והטכנולוגיה של ההעזרות בהאצת כרטיסי מסך היא יחסית חדשה אצל פרימייר, עד כמה זה באמת יעיל ושווה את תוספת המחיר?אשמח לקבל מידע ממי שנתקל בסוגיה הזאת. ובכלל, אשמח לדעת על איזה דגשים כדאי להקפיד כשרוכשים מחשב (שעיקרו) לעבודה על פרימייר.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by pure perfection,

שלום יש לי קובץ RAR מוצפן שחבר שכח את הסיסמה שלו איך אני יכול לפתוח אותו .?? ניסיתי את התוכנות האלה שמפצחות את הסיסמה אבל נראה לי שזה לא עובד וזה לוקח יותר מדי זמן , אז מה אני יכול לעשות בקשר לזה?? תודהה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. עריכה: מצאתי, הכפתור "SHEET RIGHT TO LEFT" משנה את הצירים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by computer_freak,

שלום אתמול פתחתי ברב טמטומי קובץ שהוא כנראה סוג של וירוס הקובץ הגיע דרך המסנג'ר כביכול ממישהו שאני מכיר בתור כרטיס ברכה של יום האהבה הורדתי אותו ופתחתי הקובץ לא נפתח אבל הוירוס נטען... מאותו רגע זה שולח לאנשים שיש לי ברשימה את אותם הודעות וכשאני עושה בגוגל חיפוש עם מילים מסויימות כמו וירוס או אנטיוירוס או נכנס לתוכנה של האנטיוירוס התוכנה או האתר נסגרים ניסיתי לעשות סריקה בנוד32 AVG ספייבוט ואדאוור במצב בטוח כולם לא פתרו את הבעיה מישהו יודע מה לעשות חוץ מפירמוט?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. תביא הצעות לשיפור... הנה הסיום:

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. לא מזמן התקנתי תוכנה בשם ADOBE אילוסטראטור גירסה 12 אחרי זה מחקתי אותו כנרא לא בצורה הנכונה ועכשיו שאני מנסה להתקין אותו עוד הפעם המחשב אומר לי שכבר יש לי אילוסטרטור 12 במחשב ולא נותן להתקין אבל באצם אין לי אותו על המחשב מה אפשר לעשות חברה? זה קורה לי עם עוד תוכנה אחת שכרגע אני לא זוכר את שמה לפי מה שהבנתי זה שהוא נישאר ברגיסטרי של הווינדואוס ובגלל זה אני צריך למחוק אותו משם ואז הוא יתן לי להתקין אותו איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by saar3,

שלום! יש לי בינתיים מקלדת ישנה של מיקרוסופט ואני לא מוצא ת'דריבר שלה נראה לי שהדגם שלה הוא microsoft kwd-840 והיא נראת כך: http://www.itsvet.com/img/obj/comp_comp_keyboard/000/000/000/201/bigimg.jpg או http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.itsvet.com/img/obj/comp_comp_keyboard/000/000/000/201/bigimg.jpg&imgrefurl=http://www.itsvet.com/proizvod/chicony-kwd-840/comp_comp_keyboard/45/201&h=200&w=200&sz=7&hl=iw&start=1&um=1&tbnid=KGpPl6bLtMp0_M:&tbnh=104&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3Dmicrosoft%2Bkwd-840%26um%3D1%26hl%3Diw%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:he:official%26sa%3DG אשמח אם תימצאו לי ת'דריבר שלה!!! …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by nir.b,

משום מה, ה-POWER DVD לא מציג לי תרגום בעברית, למרות שבחרתי את השפה והכל נראה בסדר מבחינת הגדרות. האם צריך דרייבר או תוכנה נוספת עבור הכתוביות?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. בבקשה תביאו לי לינק ל דרייברים הכי חדשים של וודו 3 3000 \ או כל וודו 3 אחר ל ווינדוס 98

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by RUSS-LAN,

איפה אני יכול למצוא תוכנה שמקליטה את מה שאני עושה במחשב ושומרת את זה כקובץ וידאו? למשל אני רוצה להקליט איך אני משחק ולשמור את זה כקובץ וידאו (בדומה ל SCREENSHOT) בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Wingedbull,

גירסה 3.6.15. אחרי הפעלת הדפדפן הוא קופא, ואני לא יכול לגלוש. לאחר מכן אני מצליח לפתוח מחדש את הדפדפן, כשברקע זה שקופא עדיין קיים. יכול להיות שאחד התוספים תוקע? איך אפשר לדעת? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by alex542,

ראיתי קישור הורדה שנתנו בנושא בfxp: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=13735767 אך כיוון שמותקן אצלי כבר לפני הנגן אז לא הורדתי השאלה שלי איך מאפשרים הזרמה של ערוצים דרך האינטרנט דרך הנגן הזה?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by shimon23,

שלום יש לי geforce 2 pro עם P4 1.4 וקיבלתי ב 3d mark 2001 3540 ב 1024*768*32. וזה נראה לי קצת נמוך - תחת xp ו 21.83 drivers. למישהו יש כרטיס pro או Gts כמה הוא קיבל איתו באותה הרזולוציה ואיזה מעבד יש לכם?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. בלי שאני אצטרך בכלל ללכת לולמחוק את ההיסטוריה כל פעם. אני יודע שיש להם אופציה לבטל את ה ACTIVITY אבל לא ראיתי אופציה לביטול שימור ההיסטורית גלישה.

25. מדובר על חלונות מישהו?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.