תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני שכחתי איזה סיסמא של משהו במחשב שלי והיא רשומה בכוכביות(****). פעם הכרתי תוכנה שניתן לראות מה רשום מתחת לכוכביות האלה. אני אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי למצוא את השם שלה או אפילו קישור. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד תוכנה מצליחה להפוך קובץ mp3 ל- wav? כיצד היא הופכת קובץ של 4mb לקובץ של 40mb? איך היא יודעת להשלים את האינפורמציה שחסרה בקובץ mp3? מה קורה בתהליך ההפוך אני מבין. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש איזו שיטה בפוטושופ לקחת קווים מתמונות אמיתיות כדי להשאיר רק את הקווים החשובים כדי לחרוט אותם על בפרספקס?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://ftp.freenet.de/pub/4players/mikemth/tools/DirectX9.zip
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=games&action=display&num=1007657280&start=0]משחקים[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! יש לי בינתיים מקלדת ישנה של מיקרוסופט ואני לא מוצא ת'דריבר שלה נראה לי שהדגם שלה הוא microsoft kwd-840 והיא נראת כך: http://www.itsvet.com/img/obj/comp_comp_keyboard/000/000/000/201/bigimg.jpg או http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.itsvet.com/img/obj/comp_comp_keyboard/000/000/000/201/bigimg.jpg&imgrefurl=http://www.itsvet.com/proizvod/chicony-kwd-840/comp_comp_keyboard/45/201&h=200&w=200&sz=7&hl=iw&start=1&um=1&tbnid=KGpPl6bLtMp0_M:&tbnh=104&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3Dmicrosoft%2Bkwd-840%26um%3D1%26hl%3Diw%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:he:official%26sa%3DG אשמח אם תימצאו לי ת'דריבר שלה!!! …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש הבדל, ברמת התוכנה, בין אופיס 2013 לבין אופיס 365 ? או שבעצם ההבדל הוא בדרך התשלום ?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברה מישהו תעזרו לי בבקשה אני נואש אני לא יודע כבר מה לעשות כל פעם שאני נכנס לאינטרנט הוא מעלה לי הודעה כזאת שיש בא או שלח דוח שגיאות או אל תשלח אני מעלה תמונה של השגיאה כדי שזה יעזור לכם תעזרו לי בקשההההההההההההההההההההה בבקשה תעזרו לי
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מספר קבצי וידאו שאני רוצה לחבר לקובץ אחד, אבל הזמן בחלק מהם לא מסונכרן. לדוגמא כשמפעילים קובץ לא מסונכרן אז כשהוא מתחיל התוכנה (מדייה פלייר לדוגמא) מראה שהוא מתחיל מזמן 27:30 במקום 00:00 . כאילו שנוספו לקובץ 27:30 דקות. בגלל זה אי אפשר לפתוח את הקבצים הלא מסונכרנים בתוכנת עריכת וידאו ואי אפשר לערוך אותם... (מתקבלת הודעת שגיאה). למישהו יש פתרון?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פעם כשהייתי מוסיף כמה שירים בבת אחת (בגירסא 2.62), כולם היו נפתחים עם תוית ה id 3 ישר בלי שזה יקח זמן, אבל עכשיו עם גירסא חדשה יותר(2.77) לכל שיר לוקח זמן עד שמוצמדת לו התוית ואם אני מוסיף מאות שירים זה לוקח מלא זמן ואני צריך לרדת עם הגלגלת עד שיעברו כל השירים, יש דרך לפתור את הבעיה הזאת? או מישהו יודע איפה אני יכול להוריד את גירסא 2.62?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני נכנס ל DEVICE MANAGER יש לי שני סימני קריאה צהובים שני דרייבירים שלא הותקנו ואיני יודע מה אני צריך לחפש... PCI DATA ACQUISITION AND SIGNAL PROCESSING CONTROLLER ו... PCI SIMPLE COMMUNICATIONS CONTROLLER בבקשה עזרה... למה הם מתכוונים ?!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו ראה\שמע על האתר? לאחר שנכנסים לאתר הוא מנסה לגרום לך להוריד קובץ SETUP, נראה לי שזהו וירוס בטעות עשו את זה על המחשב שלי ואני מנסה להבין איך להוריד אותו. מישהו יודע משהו?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, לא מצאתי את הפורום המתאים, אז אני מקווה שפה זה בסדר! מכירים את הפס טעינה האפור של יוטיוב, שמסמל את "אחוזי הטעינה" שהסרטון הורד?! כבר מספר ימים שהוא נעלם לי, אי אפשר פשוט לעצור את הסרטון ולתת לו להטען. כי זה מרגיש כמו STREAMING ישיר. חיפשתי תשובות בגוגל, אבל כולם נותנים תשובות של "תעשה ריסטרט, תמחק קש וקוקיז"... עשיתי את הכל, שום דבר לא עוזר.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3389362,00.html הכרה במציאות סוף סוף?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם, כנראה שהתקנתי עדכון אבטחה יותר מדי כי לא שיניתי שם הגדרה בWINXP או בIE (גירסה 7) אבל כמעט כל אתר שאני נכנס אליו שדורש כניסה של משתמש - GMAIL,WALLA,הבנק,האוניברסיטה כתוב כך: "שגיאת אישור: הניווט נחסם" כתוב שישנה בעיה באישור האבטחה של האתר, והIE הנחמד ממליץ לי לסגור את הדף או להמשיך (אבל זה לא מומלץ) כנראה שאותו "אפקט" השפיע לי גם על הGNOTIFIER כי הוא כותב לי - The server's certificate is invalid. נכנסתי להגדרות הIE והחזרתי אותן לברירת מחדל, ונאדה. לא עוזר. מישהו יודע איך לתקן זאת? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לאחרונה WINDOWS 7. את הווינדוס התקנתי אתמול על הארד דיסק חדש לגמרי (CAVIER BLACK 1T) וכשהתקנתי אותו שמתי עליו מיד אנטיוירוס ופיירוול - AVAST FREE וקומדו. היום רציתי להעביר את הנתונים מהארד דיסק הישן שלי (שלא הייתה איתו שום בעיה ושעליו היה מותקן XP) אל המחשב החדש. עשיתי את זה בלי בעיה - הכל עבד ועבר בסדר. לאחר מכן, עשיתי ריסטרט וניתקתי את הארד דיסק הישן. כאשר הפעלתי עכשיו את המחשב הוא לא פותח לי תוכניות וכותב לי בהודעה שאין לי רשאות/PERMISSION להפעיל את התוכניות הללו שעבדו מצויין קודם לכן, גם כאשר הארד דיסק השני היה מחובר. תוכניות כמו האנטיוירוס, הפיירוול ואפילו החיבור לאינטרנט אינם נותנים לי גישה, למעשה אני איני רואה אותם בשורת המשימות בכלל. זה דיי דחוף…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם. מכירים את הסרטונים ביוטוב שחסומים לישראל? אז יש אחד שאני ממש רוצה לראות. אני מודע לזה שיש תוכנות שמתקינים על המחשב ככה שאתה גולש דרך מחשב אחר וכו. אבל אני לא רוצה להתקין אותם- אני רוצה תוסף לפיירפוקס שעושה את זה. ניסיתי לחפש דרך האתר תוספות של פיירפוקס אבל התוצאות לא היו משהו והאתר שלהם גם נפל זמן קצר אחרי שהתחלתי לחפש. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ספרו איזו תוכנה מהנ"ל אתם הכי אוהבים, הכי לא אוהבים (מאלה שהשתמשתם בהם), מה היתרונות והחיסרונות שלהם? אני אישית משתמש כרגע רק ב-MSN ואני מאוד מרוצה ממנו לאומת זאת ICQ זאת תוכנה גרועה לדעתי, היא מאוד לא יציבה (כשמדובר במחשבים לא הכי חדשים) ונתקלתי איתה בהרבה בעיות של אי נוחות ובאגים :-X
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אבקש לעזור לי בהסרה של מה לא בסדר Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4 Scan saved at 16:33:40, on 22/08/2010 Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP3 (6.00.2900.5512) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\a-squared Free\a2service.exe C:\Program…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
INCD לא מוכנה להתקין עצמה בחלונות XP, מקסימום ב- בחלונות 2000 !! מי שנתקל בבעיה זהה ומצא פתרון, אשמח להיעזר בו. תודה אה כן, עוד דבר ב-NERO הטקסט בחלון (רק) של הכוננים מופיע כג'יבריש!! מה יהיה?! ל-XP יש מחלת ילדות? היא לא אמורה להיות מערכת מושלמת?! אם זה יעזור, אז הכל מוגדר ב-XP לעברית.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השתמשתי עד עכשיו בוינאמפ 3 שמכיל את הפונקציה הזו... הלוואי ולא היו בו כלכך הרבה באגים שמונעים את זה..! למה לעזאזל אין יותר את זה בדגמים החדשים של וינאמם שמשתחררים לרשת... :'( או שאולי זה מתחבא ואני לא מוצא? מישהו יעזור לי להוציא את בר'לה החוצה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מישהו אולי יכול להסביר לי יותר טוב מה זה בעצם חתימה דיגיטלית. והאם אני יכול "לחתום" על מסמך WORD בשביל להוכיח שהוא אותנטי ולא מזוייף?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה הסבר קצר יש לי בעיה כמו שהבנתם ואין לי את הקובץ הזה המליצו לי להתקין מחדש את האופיס האם זה קשור ? וסבבה השגתי את הדיסקים מהטכנאי שלי מזמן מצאתי בבית את הווינדוס ואת האופיס ווינדוס XP ואופיס 2003 כמובן שעליו אני מדבר אז הטכנאי שלי שכח לרשום על כל דיסק מה הוא האם זה מסוכן אם אני יכניס את הדיסק של הווינדוס במקום האופיס ? והאם ההתקנה של האופיס מסובכת ? מחכה לתשובה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי תוכנה בשם ADOBE אילוסטראטור גירסה 12 אחרי זה מחקתי אותו כנרא לא בצורה הנכונה ועכשיו שאני מנסה להתקין אותו עוד הפעם המחשב אומר לי שכבר יש לי אילוסטרטור 12 במחשב ולא נותן להתקין אבל באצם אין לי אותו על המחשב מה אפשר לעשות חברה? זה קורה לי עם עוד תוכנה אחת שכרגע אני לא זוכר את שמה לפי מה שהבנתי זה שהוא נישאר ברגיסטרי של הווינדואוס ובגלל זה אני צריך למחוק אותו משם ואז הוא יתן לי להתקין אותו איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אופיס 2007 ויש לי שאלה באקסל . אם יש לי את אותו טקסט בעמודה A נגיד כמה פעמים אותו שם נגיד "יוסי" ואני רוצה שהוא לבד יוסיף לי אם יש את אותו דבר גם את מה שיש בעמודה B + מקף נגיד שם משפחה. איך אני עושה את זה ? נגיד : B A יוסי שלום יוסי ברוך יוסי דוד והוא יעשה לי : C יוסי - שלום יוסי - ברוך יוסי - דוד. אני מקווה שזה מובן . אני צריך את העקרון כי אני צריך גם D אם יש אותו דבר גם ב B תודה מראש ואם זה יותר מתאים לכללי אשמח אם תעבירו.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-