עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אבקש לעזור לי בהסרה של מה לא בסדר Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4 Scan saved at 16:33:40, on 22/08/2010 Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP3 (6.00.2900.5512) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\a-squared Free\a2service.exe C:\Program…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by onn_the_vy,

נראה אתכם.... משיגים דוס(dos).. אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד ידה למי שישיג לי...

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. יש לי אופיס 2007 ויש לי שאלה באקסל . אם יש לי את אותו טקסט בעמודה A נגיד כמה פעמים אותו שם נגיד "יוסי" ואני רוצה שהוא לבד יוסיף לי אם יש את אותו דבר גם את מה שיש בעמודה B + מקף נגיד שם משפחה. איך אני עושה את זה ? נגיד : B A יוסי שלום יוסי ברוך יוסי דוד והוא יעשה לי : C יוסי - שלום יוסי - ברוך יוסי - דוד. אני מקווה שזה מובן . אני צריך את העקרון כי אני צריך גם D אם יש אותו דבר גם ב B תודה מראש ואם זה יותר מתאים לכללי אשמח אם תעבירו.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Sting,

אני מנסה להכניס כמה סרטונים לפלאפון החדש שלי (Motorola v3x) ומשום מה יש בעיה בהמרת לקובץ שהפלאפון הזה קורא ( rm/rv) רק המרות מAVI מצליחות ולאחר שלא מצאתי תוכנת קידוד נורמלי לAvi רציתי לשאול האם יש לכם המלצות כל שהם ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Oranl,

אהלן חבר'ה אני מפנה שאלה למקצוענים ואני מקווה שאני בפורום הנכון. ראיתי את הקליפ הזה וחבר טוב שלי מתחתן. הייתי רוצה לעשות קליפ כזה אבל אין לי ניסיון בעריכה בשיט. הייתי שמח לקבל פה הכוונה וייעוץ מחבר'ה שמבינים, איך לעזאזל עושים כזה דבר?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. (ניסיתי לתמצת את כל הנושא בכותרת, הצליח לי? ;D) ICQ 2002a Build #3728. כשאתם מפעילים את החיפוש ב-ICQ Whitepages, ובוחרים שיציג רק משתמשים מחוברים (סימון ב-V של online users only), האם בתוצאות שמתקבלות הפרח שליד שם המשתמש בצבע לבן ? זה מוזר לא? : פעם האחרונה שהפעלתי את האופציה הזו (לפני כמה חודשים), מי שהיה און ליין היה בצבע ירוק, עכשיו כולם לבנים ??? , ככה שאני לא יודע אם באמת הם און-ליין (עושה רושם שהם לא, כי הרשימה מנופחת מדי...). איך זה אצלכם? גם כן רק לבן (בבדיקת משתמשים מוחברים) או שהבעיה רק אצלי ? עריכה: ביצעתי חיפוש על עצמי במצב און-ליין , זה מראה אייקון של פרח לבן !! למה ראבק, למה !??!?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. יש לי תוכנה (NERO 5) אבל היא על 32 ביט. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by e.t,

עדיין לא מופיע באתר הרשמי אבל מופיע פה (וגם ניתן להורדה): http://fileforum.betanews.com/detail/Mozilla_Firefox_for_Windows/1032985422/1 אפשר גם לעשות check for updates וזה מוריד. מה השינויים? לא יודע. תהנו.

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Pure-Gold,

אחרי הרבה זמן שלא יצא לי לעשות משהו הנה כמה תמונות:

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. בלי שאני אצטרך בכלל ללכת לולמחוק את ההיסטוריה כל פעם. אני יודע שיש להם אופציה לבטל את ה ACTIVITY אבל לא ראיתי אופציה לביטול שימור ההיסטורית גלישה.

11. Started by IG,

שלום לכולם, אני רוצה לשנות את הסיומת של קובץ FLAC לFLA (כי מסיבה כלשהי זה אמור לפתור את הבעיה שהנגן שלי מסרב לנגן את הקבצים האלה) איך למען אללה, מוחמד וצ'יזס קראייסט אני עושה את זה בWIN 7? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Zeev86,

היי אני מחפש תוכנה שתעשה לי את העבודה של daemon. יש המלצות? תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by riddick00,

עקב עובר קלוק לכרטיס מסך שהגזמתי לא מעט ושמרתי את האוברקלוק ל START UP של הווינדוס עכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו הוא מוציא לי שגעה FATAL ERROR שהמערכת לא יכולה לעלות. הכרטיס לא נשרף. אין לי BUCK UP לווינדוס וכשניסיתי לעשות REPAIR מהדיסק הוא לא עזר בכלום. הוא לא נכנס לשום מצב של הווינדוס גם לא ל SAFE MODE וגם לא לפעם האחרונה שהוא עבד. האם אפשר לעשות עם זה משהו? יש תוכנות שיכולות להחזיר למצב הקודם של המערכת?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by GRiM,

אני מחפש תוכנה שפעם השתמשתי בה, באמצעותה אפשר לקחת שתי תמונות זהות (שני צילומים שונים אבל זהים) ולשלב ביניהן - כלומר לקחת לדוגמה פנים של מישהו מתמונה א' ולהעביר לתמונה ב'. יש לי הרבה עבודה עם התוכנה הזאת, אז אשמח מאוד אם תביאו לי את שמה או מקור הורדה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by ntl,

???

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. למה ה IE כזה זבל ????????? מגירסה לגירסה הוא מידרדר מרגע לדודלי,מה ניסגר? ההתקנה שלו שעות,החוויה איתו מזעזעת,הוא איטי,מבקש לעשות ריסטרטים למה זה ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. תביא הצעות לשיפור... הנה הסיום:

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by devek,

יש איזה כתבה איפשהו באינטרנט עם רשימה של דפדפנים עם האפשרויות,יתרונות וחסרונות של כל אחד שאני יוכל לבחור לי איזה אחד שמתאים לדרישות שלי?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אחרי פרמוט מחשב יכול להיות גם לפני כל פעם שאני מדפדף למעלה ולמטה בכל מיני דפים במיוחד בפורומים אני רואה באמצע כאילו קו כזה כאילו קצת מעוות את התצוגה. כרטיס המסך שלי gtx 550 ti למקרה שצריך. עדכנתי דריבר , מקודם הייתה גרסא רשמית אז התקנתי את הבטא הכי חדשה והבעיה עדיין נשארה. רעיונות לפתרון הבעיה?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. לא מזמן התקנתי תוכנה בשם ADOBE אילוסטראטור גירסה 12 אחרי זה מחקתי אותו כנרא לא בצורה הנכונה ועכשיו שאני מנסה להתקין אותו עוד הפעם המחשב אומר לי שכבר יש לי אילוסטרטור 12 במחשב ולא נותן להתקין אבל באצם אין לי אותו על המחשב מה אפשר לעשות חברה? זה קורה לי עם עוד תוכנה אחת שכרגע אני לא זוכר את שמה לפי מה שהבנתי זה שהוא נישאר ברגיסטרי של הווינדואוס ובגלל זה אני צריך למחוק אותו משם ואז הוא יתן לי להתקין אותו איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. Started by avihwz,

יש לי תוכנה שפיתחתי לפני שנים, עבדה יפה עד לאחרונה ופתאום העברית נעלמה ורק ג'יבריש. ניסיתי שנית את הפתרוןבאתר http://yizhar.mvps.org/ וגם פתרונות אחרים שמצאתי ברשת, אבל לצערי אין עברית. אני מעוניין להפעיל את התוכנה ואשמח לפתרון חינמי.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

הורדתי משחק מקובץ עם סיומת UHA ואני לא מוצא את התוכנה שתומכת אותו :'( כדוגמת ה WINZIP או WINRAR הנפוצים יותר . מישהו יודע היכן ניתן להשיג או למצוא את התוכנה הזאת ? תודה .

23. ה Deamon Tools יצר לי כונן דיסקים\דיודי וירטואלי והוא לא התבטל אחרי הסרה של התוכנה גם אחרי הסרה מ Device Manager הוא חוזר. מה אני עושה??

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. המצלמה בסקייפ לא עובדת לי,אבל שאני עושה טסט למצלמה זה מראה שהכל תקין,מה הפתרון?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. התקנתי בגוגל כרום תוסף לחסימת פרסומות הנקרא AdBlock. העניין הוא שאני לא יודע עד כמה הוא עובד, כי עדיין קופצות לי פרסומות באתרים שונים. כיצד ניתן לטפל בעניין? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים