תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
על פי מה שידוע לי זאת מצלמת אינטרנט Silver Line 330pc מישהו יכול להביא לי דרייבר פירמטתי את המחשב בבקשה !! תודה מראש למי שיביא לי !
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אבקש לעזור לי בהסרה של מה לא בסדר Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4 Scan saved at 16:33:40, on 22/08/2010 Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP3 (6.00.2900.5512) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\a-squared Free\a2service.exe C:\Program…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי בעיה כשאני מנסה לפתוח סרט באתר אינטרנט שעובד על windows media player הנגן שבמחשב שלי (media player 12) שמובנה בwindows 7 לא מצליח להפעיל את הסרט בדקתי שהחומת אש של האנטי וירוס לא חוסמת את הנגן ניסיתי לעדכן codecs ואפילו מחקתי את האנטי וירוס לשלול שזו הסיבה ושום דבר לא עוזר יש לי עוד מחשב נייד שבו גם windows 7 והסרטים שם עובדים בלי בעיה ובדקתי גם במחשב של אחי וגם שם עובדים אשמח לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי פרמוט מחשב יכול להיות גם לפני כל פעם שאני מדפדף למעלה ולמטה בכל מיני דפים במיוחד בפורומים אני רואה באמצע כאילו קו כזה כאילו קצת מעוות את התצוגה. כרטיס המסך שלי gtx 550 ti למקרה שצריך. עדכנתי דריבר , מקודם הייתה גרסא רשמית אז התקנתי את הבטא הכי חדשה והבעיה עדיין נשארה. רעיונות לפתרון הבעיה?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון הבעיה של האינטרנט אקספלורר נתקל בבעיה ועליו להסיגר מופיעה הרבה פעמםי וזה משגע אותי!! מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב, מחפש תוכנת צריבה למחשב נייד שמריץ windows 7 home premium 64bit. צריך לתמוך בהעתקה של דיסקים, צריבת DVD, צריבת דיסקי מוזיקה והכי חשוב - קליל וידידותי למשתמש. יש הצעות? פיטר
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אופיס 2007 ויש לי שאלה באקסל . אם יש לי את אותו טקסט בעמודה A נגיד כמה פעמים אותו שם נגיד "יוסי" ואני רוצה שהוא לבד יוסיף לי אם יש את אותו דבר גם את מה שיש בעמודה B + מקף נגיד שם משפחה. איך אני עושה את זה ? נגיד : B A יוסי שלום יוסי ברוך יוסי דוד והוא יעשה לי : C יוסי - שלום יוסי - ברוך יוסי - דוד. אני מקווה שזה מובן . אני צריך את העקרון כי אני צריך גם D אם יש אותו דבר גם ב B תודה מראש ואם זה יותר מתאים לכללי אשמח אם תעבירו.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
ראיתי קישור הורדה שנתנו בנושא בfxp: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=13735767 אך כיוון שמותקן אצלי כבר לפני הנגן אז לא הורדתי השאלה שלי איך מאפשרים הזרמה של ערוצים דרך האינטרנט דרך הנגן הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על השיפוץ הזה??? לפני .... http://img90.imageshack.us/img90/8032/dscf3488tx4.jpg אחרי... http://img85.imageshack.us/img85/2753/12332ht3.jpg החלקתי לה את העור,העלמתי לה נקודות חן ופצעים,הגדלתי לה את החזה,ולא כל כך קשור שיניתי לה צבע לעיינים.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל כמה זמן היה מופיע לי דף אינטרנט עם תוכן לא רצוי.. אני חושב שהצלחתי להסיר אותו עם Ad-Aware אבל עכשיו אין לי אפשריות להגדיר את המערכת! נעלם לי הREGEDIT, אפשרויות תקיה, ועוד כמה דברים.. אין לי מושג מה אני עושה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שמקליטה את מה שאני עושה על מסך המחשב ? כלומר מצלמת את המסך כמו סרט ולאורך שעות !!! בתודה לממליצים על תוכנות ושמות
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי FIREWALL חינמי ונכנסתי לאתר של ZoneAlarm וראיתי שיש להם גם חבילה של אנטי וירוס + חומת אש חינמית רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה / התוכנה איך היא ? שווה להוריד ? וגם קראתי ש ZoneAlarm זה בעצם Kaspersky אותו מנוע סריקה וירוסים , אם למישהו יש ניסיון עם התוכנה הזאת אני אשמח לדעת , ראיתי ב YouTube שעשו לו 2013 REVIEW קצת ישן והוא לא ממש קיבל מחמאות , אנחנו כרגע ב 2016 ולא מצאתי REVIEW עדכני . דווקא ה COMODO שממליצים עליו מקבל ציונים נמוכים ב AV TEST כמו NOD32 בינוני מינוס כזה , ואם אתם לא ממליצים על ZoneAlarm AntiVirus + FireWall אז מה כן ?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני נכנס ל DEVICE MANAGER יש לי שני סימני קריאה צהובים שני דרייבירים שלא הותקנו ואיני יודע מה אני צריך לחפש... PCI DATA ACQUISITION AND SIGNAL PROCESSING CONTROLLER ו... PCI SIMPLE COMMUNICATIONS CONTROLLER בבקשה עזרה... למה הם מתכוונים ?!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני אוסף דפי מפרט לפרוייקט חשמל שלי לבית ספר.בכל מקרה אני מוריד דפי מפרט מאצר של חברה צרפתית לציוד למתח גבוה שנקרא merlin gerin כל דפי ה pdf שלהם נמצאים בתיקייה אחת אבל אני לא יודע איך מורידים את כולה בבת אחת ואם אני ינסה קובץ קובץ יקש לי שנים מישהוא מכיר איזו תוכנה או משהוא ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך כי יש לי משחקים שעובדים עם בגים בגראפיקה תעזרו לי בקשה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי geforce 2 pro עם P4 1.4 וקיבלתי ב 3d mark 2001 3540 ב 1024*768*32. וזה נראה לי קצת נמוך - תחת xp ו 21.83 drivers. למישהו יש כרטיס pro או Gts כמה הוא קיבל איתו באותה הרזולוציה ואיזה מעבד יש לכם?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורדתי משחק ירד לי מלא קבצים כאלה מה עושים כדאי להתקין תמשחק? כתוב לי שהקבצים מסוג flt והורדתי מתוכנה µTorrent
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פעם כשהייתי מוסיף כמה שירים בבת אחת (בגירסא 2.62), כולם היו נפתחים עם תוית ה id 3 ישר בלי שזה יקח זמן, אבל עכשיו עם גירסא חדשה יותר(2.77) לכל שיר לוקח זמן עד שמוצמדת לו התוית ואם אני מוסיף מאות שירים זה לוקח מלא זמן ואני צריך לרדת עם הגלגלת עד שיעברו כל השירים, יש דרך לפתור את הבעיה הזאת? או מישהו יודע איפה אני יכול להוריד את גירסא 2.62?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש בנרו מה זה אומר? אם אני משאיר את ה- וי שזה מסיים לצרוב זה כאילו צורב שוב. מה התהליך הזה עושה? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שפעם השתמשתי בה, באמצעותה אפשר לקחת שתי תמונות זהות (שני צילומים שונים אבל זהים) ולשלב ביניהן - כלומר לקחת לדוגמה פנים של מישהו מתמונה א' ולהעביר לתמונה ב'. יש לי הרבה עבודה עם התוכנה הזאת, אז אשמח מאוד אם תביאו לי את שמה או מקור הורדה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מופיע לי חלון (תמונה מצורפת) ש nt kernel system מנסה לגשת לאינטרנט ואני לא יודע אם לאשר או לא, מישהו יכול להגיד לי אם זה בטוח לאשר לו את הגישה? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשנות את הסיומת של קובץ FLAC לFLA (כי מסיבה כלשהי זה אמור לפתור את הבעיה שהנגן שלי מסרב לנגן את הקבצים האלה) איך למען אללה, מוחמד וצ'יזס קראייסט אני עושה את זה בWIN 7? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי תוכנה (NERO 5) אבל היא על 32 ביט. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום הרבה תוכנות אנטיוירוס נותנות אפשרות להוריד מהאתר שלהן ISO של CD שהוא Bootable, שמאפשר לבצע סריקה של המחשב מחוץ ל-Windows. היתרון בזה, הוא שלוירוסים יותר קשה להסתתר, בניגוד למצב בו מריצים את הסריקה כש-windows רץ, ואז לפעמים הם עושים hide ל-process או לקבצים שלהם. אני מעוניין לסרוק את המחשב כך, בעזרת NOD32.. לפחות פעם בחצי שנה או משהו כזה. יש לי על המחשב מותקן את ESET SmartSecurity 4, ואני רוצה לדעת איך אני מוריד מהאתר שלהם ISO כזה? תודה card
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-