תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
ב Gmail יש אפשרות לראות הודעות דואר מחשבונות אחרים... אני מנסה לגדריר למראות ב Gmail גם את ההודעת שיש לי בחשבון של Walla ואני לא מצליח. תראו את ההודעת שגיאה:
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
תרגום התפריט והפונטים לעיברית לא משנה זאת. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ניסיתי להגדיל את התצוגה ע"י CTRL + אבל כל פעם שפתחתי עמוד חדש ראיתי שוב בקטן (יש לי מסך 22) באקספלורר זה נשמר לכל העמודים שנפתחים מאותו רגע ואילך. איך אפשר שזה יישאר קבוע בפיירפוקס?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
BS מראה את הכתוביות ימינה מידי ולכן השוליים של המסך חותכים את הכתוביות מה עושים? כרטיס מסך ATI agp ישן P3 ונדוס 2000 bs pro 2.34
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצאתי את הproduct id אבל האם זה מה שאני צריך בשביל רישום מחדש? אני מעוניין לפרמט ולהתקין מחדש את המחשב ולהשמש בעותק חוקי של WIN XP HE רק שאיבדתי את הקוד.. (נשבע לכם) ידוע לי שהוא מוסתר בצורה כלשהי ברגיסטרי ולכן אי אפשר לראות אותו... עזרו לי!!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את הboxee החדש שלי הכל טוב ויפה אבל משום מה אני לא מצליחה לשלוף קבצים מהמחשב שלי אני בכלל לא מצליחה לתקשר בינהם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את האייסיקיו 2002a די מזמן, והוא עושה בעיות, עולה המון זמן, תוקע את המחשב כשהוא עולה, מה לעשות?! יש לי P4 1500 256MB SDRAM
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש בAVG על המחשב שלי ועל עוד כמה בבית כבר שנתיים ודי מרוצה עד כה. לפני כמה ימים טכנאי אמר לי שNOD32 עדיף על פני שאר האנטיוירוסים כיוון שהוא מסוגל לעשות את מה שהם לא מסוגלים- "לדוג" את הדי.אל.אל. הנגוע מהדוס. האם הדבר נכון ? אני מקווה שהסברתי את עצמי בסדר. שבת שלום לכולם.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מידי פעם צץ בפורום דיון בנוגע ללוגו שגולש כזה או אחר עיצב והוא מבקש עליו חוות דעת. חלקם טובים יותר, חלקם טובים פחות ויש גם כאלה שהם פשוט רעים. אבל רובם ככולם מפספסים את הכוח הגלום בלוגו - שהוא מסוגל להעביר מסר. עלה לי הרעיון לשתף אתכם בכמה דברים שהבחנתי בהם במהלך השנים בתקווה שזה יעזור למעצבים שמסתובבים פה. אז הנה שלוש דוגמאות ללוגואים שבטח נתקלתם בהם מספר רב של פעמים בעבר. קחו רגע והתבוננו בהם כמו שצריך. מה אתם רואים? התשובות להלן: 1. לחץ יש משמעות כפולה. הוא לא רק מסמל חיוך, הוא שולח מסר שיש באמזון הכל - מA ועד Z. 2. אם הופכים את הלוגו מתקבלת צורה של לב, אבל המסר האמיתי מתחבא בין הK לI... רואים? 3. כשאתם חושבים על FEDEX לרוב אתם חושבים על מהירות או משלוח …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום..... אני מחפש תוכנה טובה בשביל איחוי הדיסק הקשיח, יעני דיפרגמנטציה... ואם אתם יכולים לרשום לי גם שם של תוכנה טובה למציאת סוסים טרוייאנים זה יהיה עוד יותר טוב... תודה מראש לכולם... דרך אגב שמעתי על התוכנות - Disk Keeper בשביל איחוי הדיסק תגידו לי אם היא טובה?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כלומר, אני מכניס לה מספר מסויים של קבצים, אני רוצה שהיא תציג לי אותם בתפריט שאוכל לבחור בין קובץ לקובץ בנוחות (כלומר תציג תמונה של הסרט, ואת שם הקובץ ומתחת תציג לי את כל שאר הקבצים שיש בדיסק, מקווה שהבנתם) עכשיו אשמח לדעת אם התפריט הזה יקח לי הרבה מקום בדיסק ואם זה לא פשוט כמו שאני חושב שזה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ראיתי את הקישור הזה ברשת וממש מעניין אותי לדעת באיזה תוכנות הם השתמשו ליצירת הסרטון http://www.youtube.com/HybridMizrahi?utm_source=youtube&utm_medium=banner&utm_campaign=hybrid_lead&utm_content=masthead אשמח לתשובתכם, תודה ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מועדים לשמחה, אם ההודעה לא קשורה לכאן אז זה בסדר אם תעבירו אותה לא הייתי בטוחה איפה לכתוב אותה יש לי בעיה אם השרתים באימיול: השרת של הKAD מתחבר ואילו בלשונית של "שרתים" לא כתוב לי מחובר אז אני לוחצת על המקש שבצד ימין זה מנסה להתחבר אבל לא מצליח ואומר שאין שרתים תקינים (הסימן של האימיול בשורה העליונה -בשורת הפונקציות הכללית,כן מחובר)-זה אומר שהשרת של הEDK2 לא מצליח להתחבר לפעמים כשאני פותחת את האמיול הוא אומר שיש שרתים מעודכנים שצריך להוריד ניסיתי לעשות את זה אבל זה לא עזור(או שאני לא עושה נכון) מקוה שהבעיה שלי הובנה,כי קשה לי להסביר אותה תודה רבה, לילה טוב וחג שמח!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לבת דודה שלי יש את "norton antivirus corporate edition" ושאני רוצה להסיר אותו הוא רוצה סיסמא. יש לי חלון קטן שרשום בוא כך: parent servere: ואת הנתון הזה יש לי password: שאותו אני צריך לגלות איך אני מסיר את זה או יותר נכון איך אני יכול לדעת מה הסיסמא
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
<blockquote>אני מחפש את קובץ ההתקנה של הדרייבר למדפסת HP Deskjet 980 cxi , לווינדווס 7 עם 32 bit , אני חייב את הקובץ עצמו , אין לי גישה לאינטרנט בעבודה ולכן אני חייב את ההתקנה של הדרייבר. אודה לכם אם תוכלו לשלוח לי קישור להורדה, חיפשתי ולא מצאתי..</blockquote>
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני מוריד בדפדפן FF את ההגבלה על ההורדות ?
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מאמין שכבר מהכותרת ידעתם מה אני מבקש ואם לא אז אני מבקש כתוביות לסרט "דרקונים ומבוכים" אם למישהו יש או מישהו מכיר אתר שיש בו אז אני מאד מבקש אותו. (אל תתנו לי את האתר sbbox בגלל שהוא בשיפוצים אז אני לא יכול להיכנס לשם). תודה רבה. :saint:
-
עכשיו סיימתי אותי 20 דקות לקח לי \: דיי הרבה זמן אבל לא נגעתי בפוטושופ שנה וחצי ככה ש... איך יצא? (:
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בבקשה תביאו לי לינק ל דרייברים הכי חדשים של וודו 3 3000 \ או כל וודו 3 אחר ל ווינדוס 98
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כשאני נכנס לאתר מסוים ואני מנסה להעלות לשם קובץ ,מתקבלת לי הודעת שגיאה שצילום מסך שלה מצורף. יש לציין שהדבר קורה הן במחשב שולחני והן בנייד בביתי. כאשר נכנסתי לאותו אתר במחשב אחר בבית אחר ,כן הייתה לי האפשרות להעלות את הקובץ ולא נתקלתי בהודעה הנ"ל. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לדוגמא יש לי ווידיאו ברזלוציה 720X480, והוא דחוס לH.264. נגיד יש לי 60 דקות של ווידיאו והוא עובד ב 25 פריימים לשניה. מה הגודל שלו יהיה? ומה יהיה גודלו אחרי שאני ימיר אותו נגיד, לאיזה שהוא פורמט שהוא LOOSLESS (אני יודע שזה עושה רק יותר גרוע) אבל צריך לעבוד על FINALCUT על פורמט לא דחוס.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתגבה באופן אוטומטי קבצים ותיקיות במחשב. אבל לא שתיצור קובץ BACKUP אלא שתעביר את התיקיות בשלמותן אל היעד הדרוש.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעיה ממש לא מובנת(בשבילי לפחות)לא שומע קול ב-mv2player אבל ב-vlc כן. מה אני צריך לעשות וזה חשוב שזה יפעל ב-mv2player וגם בנגן של 'ןמגם'ד לא שומעים אבל רק ב-vlc שומעים ממש מוזר. תודה לכל מי שעזר
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה להוריד סרטון עבור פרוייקט מחקר רפואי מהקישור הבא http://www.perioralglobal.com/cheryl.asp ללא הצלחה. ניגנתי את הקובץ מתחילתו עד סופו ב 2 דפדפנים IE 8 ו Firefox קובץ הוידאו לא נירשם ב Catch ב 2 הדפדפנים. ניסתי תוספים מסוימים להורדת סירטוני וידאו, גם כן הקישור לא נראה לתוספים ולכן לא ניתן להוריד. כמו כן ניסתי גם לנסות לקבל מידע בעזרת התוכנה URL Snooper ללא הצלחה... http://www.donationcoder.com/Software/Mouser/urlsnooper/index.html האם ישנה דרך כל שהיא להוריד סירטון זה ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה סרטים על המחשב והם באנגלית, בלי תרגום =\ וזה קצת מציק. יש איזה שהיא תוכנה שיכולה להוסיף תרגום לסרט? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-