תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לבת זוגתי מחשב נייד ויש לה רק כונן C והיא רוצה עוד כונן האם קיים דבר כזה? לפתוח עוד כונן או תוכנה? משהו שאפשר לעשות בנידון
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי ראוטר של בזק ( netgear ) ואני צריך כל דקה בערך לכבות ולהדליק כדי ליצור אי פי אחר ( סיבות אישיות ) חברה אתם מכירים איזה דרך שאני יוכל לעשות את זה אוטומטי ? ( לתזמן ניתוק חיבור של הראוטר ) זאת אומרת אני לא יכול כל דקה לנתק את המודם ולחבר או ללחוץ על כפתור . חבר'ה תודה לעוזרים . ( זה לא קשור להורדות ולשטויות סתם סיבות אישיות )
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לא ידעתי כל כך להגדיר מה אני רוצה לעשות, אז צירפתי קובץ תמונה, בעיקרון חשובים לי שני דברים שלא הצלחתי לעשות בטבלה: 1. בקריטריונים של הטבלה בקצה הטבלה לעשות מעין אלכסון ובו להכניס שני פרמטרים, אחד עבור השורות אחד עבור העמודות 2. עבור הקריטריונים האחרים של השורות והעמודות, להוריד את המסגרת לגמרי, שהפרמטרים יהיו מחוץ לטבלה אם מישהו יודע גם איך לעשות את מספר אחד באקסל הייתי שמח לדעת גם. לא ע"י עיצוב והוספת מסגרת של אלכסון ואז לשחק עם הרווחים, זה מעיק... תודה...(מצורף הקובץ תמונה לא לשכוח להסתכל) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
פעם כשהייתי מוסיף כמה שירים בבת אחת (בגירסא 2.62), כולם היו נפתחים עם תוית ה id 3 ישר בלי שזה יקח זמן, אבל עכשיו עם גירסא חדשה יותר(2.77) לכל שיר לוקח זמן עד שמוצמדת לו התוית ואם אני מוסיף מאות שירים זה לוקח מלא זמן ואני צריך לרדת עם הגלגלת עד שיעברו כל השירים, יש דרך לפתור את הבעיה הזאת? או מישהו יודע איפה אני יכול להוריד את גירסא 2.62?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אהלן אני מחפש דרך להתקין מעקכת הפעלה של מק על מחשב נייד במקום windows אם יש מישהו שיכול לעשות זאת תמורת שכר מינימום זה גם אחלה תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מצליח להיכנס למסנג'ר (מסנג'ר9) איך שהוא מנסה להיכנס לא עובר 2 שניות והוא רושם הכניסה ניכשלה מכיוון שהשירות אינו זמין כעת ובצד רשום קוד שגיאה 8e5e05f6 מה הבעיה?????????
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי שאפשר להשתמש בקישורים של האימיול אבל איך היא מבחינת מהירות?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה בפיירפוקס שהוא מציג אתרים מסויימים באופן משובש (תמונות מצורפות) באתרים כמו YNET וויקיפדיה ואפילו כאן בפורום. יש לציין שלא נתקלתי בבעיה באתרים אחרים, וגם אין לי בעיות בדפדפנים אחרים (אופרה, אקספלורר 9 מציג בעיות רק בויקיפדיה). סרקתי את המחשב סריקה מלאה למצוא וירוסים, ספיוורים, ניקיתי את המחשב עם CCLEANER, ADVANCED SYSTEM CARE, לא מצא שום דבר, מחקתי את פיירפוקס והתקנתי מחדש והבעיה עדיין חוזרת על עצמה. מה עוד אני יכול לעשות בשביל לתקן את הבעיה הזאת? אודה לכל מי שיוכל לעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעבר הגדרתי גיימייל באאוטלוק 2007.עבד טוב עם המחשב הנייד וןהאייפון 3GS עד שהבן שלי הגדיר תוכנת FIND MY IPHONE ופתחנו חשבון בMOBILE.ME ואז הכל נהרס.נעזרתי בקריאת הודעות מפורומים אחרים וכן,בהגדרות מומלצות מתוצאות חיפוש בגוגל והתייאשתי.כל הודאות הבדיקה יוצאות תקינות ואני יכולהלראות שאאוטלוק שלח הודעת בדיקה כשאני נכנסת לדואר בגיימייל.הגדרתי בגיי מייל POP3(אפשרתי ושמרתי שינויים) ואפשרתי IMAP ואחכ נכנסתי להגדרות באאולוק 20070יש לי מערכת הפעלה וינדוס 7) והגדרתי חשבון עם הגדרה ידנית, SLL יציאות 995 ו- שרת יוצא SMTP 587 TLS (ואו SSL 465) בחיבורים- דרך אינטרנט (אני עם לפטופ וראוטר אלחוטי).ושרת יוצא כמו שרת נכנס וכו ממש לפי ההוראות.כל הודעות הבדיקה עברו והכל הראה שהוגדר בהצלחה.וכל …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ראיתי את הקישור הזה ברשת וממש מעניין אותי לדעת באיזה תוכנות הם השתמשו ליצירת הסרטון http://www.youtube.com/HybridMizrahi?utm_source=youtube&utm_medium=banner&utm_campaign=hybrid_lead&utm_content=masthead אשמח לתשובתכם, תודה ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, לפני מספר ימים הורדתי את אימיול גרסה 0.50A ולאחר פתיחת הפורטים אני מתחבר לתוכנה כאשר לשרתים זה מתחבר בלי בעיות אבל לרשת הקדמליה הוא לא מצליח להתחבר וכן גם לא מציג את רשימת אנשי הקשר..מישהו יודע מה הבעיה? מאיפה אני יכול להשיג את רשימת אנשי הקשר וגיצד אני מתקין / מסתדר אותה בתוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בלי שאני אצטרך בכלל ללכת לולמחוק את ההיסטוריה כל פעם. אני יודע שיש להם אופציה לבטל את ה ACTIVITY אבל לא ראיתי אופציה לביטול שימור ההיסטורית גלישה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום הרבה תוכנות אנטיוירוס נותנות אפשרות להוריד מהאתר שלהן ISO של CD שהוא Bootable, שמאפשר לבצע סריקה של המחשב מחוץ ל-Windows. היתרון בזה, הוא שלוירוסים יותר קשה להסתתר, בניגוד למצב בו מריצים את הסריקה כש-windows רץ, ואז לפעמים הם עושים hide ל-process או לקבצים שלהם. אני מעוניין לסרוק את המחשב כך, בעזרת NOD32.. לפחות פעם בחצי שנה או משהו כזה. יש לי על המחשב מותקן את ESET SmartSecurity 4, ואני רוצה לדעת איך אני מוריד מהאתר שלהם ISO כזה? תודה card
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קורה לי הבעיה הזו מידי פעם אני מחליף לאנגלית אבל וורד ממשיך להיות בעברית חוץ מזה הכל עובד באנגלית הצעות בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הMSI WIND שלי נתקל בBSOD כל כמה זמן (וינדאוס 7) הEVENT VIWER מראה 0x000000c2 (0x00000007, 0x00001097, 0x8078ae94 ועם הידע המעט שלי עשית DEBUG וזה לMINIDUMP וזה מראה על ntkrnlpa.exe מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דוד שלי מחול ביקש שאני יסדר לו כמה דברים במחשב. בדומה לרדמין רק חינמי, והיה מאובטח.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד ופלאפון עם בלוטוס. הצלחתי לחבר בינהם כך שאני יכול לדבר דרך המחשב. כאשר מישהו מחייג אליי, קופצת בועה קטנה (כמו של עדכונים) ובלחיצה עליה אני עונה לשיחה. אני גם מצליח לחייג דרך הטלפון ולדבר דרך המחשב. אני מחפש תוכנה שתציג לי מקלדת של טלפון (1-9/*/#) ושאני אוכל לחייג דרכה בלי להרים את הטלפון. משהו כמו ה-dialer שיש מובנה ב-windows. מישהו מכיר/שמע על פיתרון כזה? המון תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=games&action=display&num=1007657280&start=0]משחקים[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, איך צורבים קובץ ISO לדיסק 700 מגה CD-R? האם כקובץ DATA? תוכנת הצריבה היא Nero 6.6 תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למגה וחצי תודה רבה לעוזרים (כמובן שאני משתמש ביוטורנט להורדת דברים חוקיים בלבד!)
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי דימון טולס גרסה: 4.30.3 והבעיה היא כזאת - דימיתי ארבעה כוננים וכשאני מנסה לבטל אותם, הוא מתחיל את התהליך שבסיומו זה אמור לבטל את הכוננים אבל זה נמשך שעות ולא קורה שום דבר. מה זה יכול להיות?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי קישור הורדה שנתנו בנושא בfxp: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=13735767 אך כיוון שמותקן אצלי כבר לפני הנגן אז לא הורדתי השאלה שלי איך מאפשרים הזרמה של ערוצים דרך האינטרנט דרך הנגן הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני מוריד בדפדפן FF את ההגבלה על ההורדות ?
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, תוכלו לתת לי בקשה לינק לדרייברים הכי חדשים של וודו לווינדוס 98 ו אקס פי והאם כדי להתקין ווינדוס אקס פי אצל במחשב ? תיאור המחשב : Pentium 2 400 mghz 192 ram voodoo 3 motorola modem crearive vibra 128 ...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-