תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום האם למישהו יש המלצה לתוכנה חינמית הממירה קבצי CDA ל-MP3 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורדתי את פוטושופ 2017 בגרסת ניסיון, ובהפעלה הוא מציג לי את המסך הזה- ואחרי שאני לוחץ sing in הוא מחליף למסך הזה- נשאר איתו הרבה זמן (כמה שעות), ובסוף נסגר בלי שום הודעה. אם תוכלו לעזור אשמח מאוד...
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני מתקין מסן, ושם כבר כתובת שיש לי ומנסה להכנס אליה. שכחתי את הסיסמא ואני עושה שחזור סיסמא, זה מבקש ממני את האימל של המסנגר אני נותן לו את xxx@walla.com וזה אומר לי שהוראות לגבי השחזור סיסמא ישלחו אליי לאמל, ולא נשלח כלום כבר שבוע כמה פעמים שאני לא מנסה. גם פתחתי דף בתמיכה של windows live , והם לא עוזרים בכלל ולא הגיבו. יש משהו שניתן לעשות? איך אני משחזר את הסיסמא..? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה להכניס כמה סרטונים לפלאפון החדש שלי (Motorola v3x) ומשום מה יש בעיה בהמרת לקובץ שהפלאפון הזה קורא ( rm/rv) רק המרות מAVI מצליחות ולאחר שלא מצאתי תוכנת קידוד נורמלי לAvi רציתי לשאול האם יש לכם המלצות כל שהם ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
norton anti virus 2007 או המקאפי החינמי של AOL? אשמח לקבל תגובות.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שיהיה כמה ערוצי ספורט טובים מארה"ב כמו NBA TV, ABC ועוד.... כדי שאוכל לראות NBA. יש תוכנה טובה כזאת? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שנים אני לוחץ על F5 כדי לרענן דף אינטרנט, עכשיו פתאום זה לא עובד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע אם זה אפשרי להתקין את הנורטון 2003 על גרסא קודמת ולא יהיו בעיות עם זה? יש לי את הנורטון עם השנה הגבלה וזה הולך להיגמר אז אני רוצה להתקין את ה 2003 ואני לא יודע אם צריך להסיר קודם או ישר להתקין עליו.. עזרה? :
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני לא יודע לאן זה יותר מתאים, לכאן או לפורום ווינדוס... המדיה סנטר, אפשר להתקין אותו על XP או שצריך לקנות מערכת הפעלה חדשה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה כיצד ניתן ליצור במחשב עיתון היתולי המשלב תמונות וכתבות.אינני מיומנת במיוחד ולכן אשמח למשהו פשוט לתפעול. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על השיפוץ הזה??? לפני .... http://img90.imageshack.us/img90/8032/dscf3488tx4.jpg אחרי... http://img85.imageshack.us/img85/2753/12332ht3.jpg החלקתי לה את העור,העלמתי לה נקודות חן ופצעים,הגדלתי לה את החזה,ולא כל כך קשור שיניתי לה צבע לעיינים.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי בגוגל כרום תוסף לחסימת פרסומות הנקרא AdBlock. העניין הוא שאני לא יודע עד כמה הוא עובד, כי עדיין קופצות לי פרסומות באתרים שונים. כיצד ניתן לטפל בעניין? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני זוכר שעוד מישהו דיווח על הבעיה הזאת... איך היא נפתרה? אני מצליח להתחבר וגם לדבר עם אנשים אבל אני רואה את כולם בתור אוףליין.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם מישהו פה יודע מה ההבדל בין נורטון אנטי וירוס 2002 שקונים בחנות ב-250 לבין זו שמורידים מהאינטרנט?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם האינטרנט אקספלורר 6 בנימצא בוינדווס אקספיי תומך בRESUME? אם כן איך אני מפעיל את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
(ניסיתי לתמצת את כל הנושא בכותרת, הצליח לי? ;D) ICQ 2002a Build #3728. כשאתם מפעילים את החיפוש ב-ICQ Whitepages, ובוחרים שיציג רק משתמשים מחוברים (סימון ב-V של online users only), האם בתוצאות שמתקבלות הפרח שליד שם המשתמש בצבע לבן ? זה מוזר לא? : פעם האחרונה שהפעלתי את האופציה הזו (לפני כמה חודשים), מי שהיה און ליין היה בצבע ירוק, עכשיו כולם לבנים ??? , ככה שאני לא יודע אם באמת הם און-ליין (עושה רושם שהם לא, כי הרשימה מנופחת מדי...). איך זה אצלכם? גם כן רק לבן (בבדיקת משתמשים מוחברים) או שהבעיה רק אצלי ? עריכה: ביצעתי חיפוש על עצמי במצב און-ליין , זה מראה אייקון של פרח לבן !! למה ראבק, למה !??!?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי תוכנה (NERO 5) אבל היא על 32 ביט. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי תוכנה בשם ADOBE אילוסטראטור גירסה 12 אחרי זה מחקתי אותו כנרא לא בצורה הנכונה ועכשיו שאני מנסה להתקין אותו עוד הפעם המחשב אומר לי שכבר יש לי אילוסטרטור 12 במחשב ולא נותן להתקין אבל באצם אין לי אותו על המחשב מה אפשר לעשות חברה? זה קורה לי עם עוד תוכנה אחת שכרגע אני לא זוכר את שמה לפי מה שהבנתי זה שהוא נישאר ברגיסטרי של הווינדואוס ובגלל זה אני צריך למחוק אותו משם ואז הוא יתן לי להתקין אותו איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני אוסף דפי מפרט לפרוייקט חשמל שלי לבית ספר.בכל מקרה אני מוריד דפי מפרט מאצר של חברה צרפתית לציוד למתח גבוה שנקרא merlin gerin כל דפי ה pdf שלהם נמצאים בתיקייה אחת אבל אני לא יודע איך מורידים את כולה בבת אחת ואם אני ינסה קובץ קובץ יקש לי שנים מישהוא מכיר איזו תוכנה או משהוא ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה סרטים על המחשב והם באנגלית, בלי תרגום =\ וזה קצת מציק. יש איזה שהיא תוכנה שיכולה להוסיף תרגום לסרט? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
איך אני עושה את זה? אני רוצה שהפח זבל יהיה הכי למטה אחריו ה DRAFTS ואחרי האינבוקס ה סייטס+אקטיבטק ... ניסיתי להזיז זה לא נותן .. לא זוכר איך עשיתי את זה ב ME
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני מפנה שאלה למקצוענים ואני מקווה שאני בפורום הנכון. ראיתי את הקליפ הזה וחבר טוב שלי מתחתן. הייתי רוצה לעשות קליפ כזה אבל אין לי ניסיון בעריכה בשיט. הייתי שמח לקבל פה הכוונה וייעוץ מחבר'ה שמבינים, איך לעזאזל עושים כזה דבר?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורדתי משחק ירד לי מלא קבצים כאלה מה עושים כדאי להתקין תמשחק? כתוב לי שהקבצים מסוג flt והורדתי מתוכנה µTorrent
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-