עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שמעו ניתקעתי בבעיה יש לי נוד 32 מקורי ועכשיו אני שמתי ממזמן את השם משתמש והסיסמא לעידכונים , ועכשיו הבעיה היא שאני רוצה לשמור את השם משתמש וסיסמא ונעלמו לי , אז אני רוצה לדעת מה הסיסמא מתחת לכוכביות בתוכנה , אשמח מאוד מאוד שתביאו לי תוכנה טובה ולא קאקרית(=חרטה) שתראה לי את הסיסמא של השם משתמש בתוכנה NOD32 . תודה רבה. אפילו אם יש לכם טריק לדעת דרך התקייה של התוכנה את השם משתמש והסיסמא ואפילו הסריאל עצמו... ואני כבר הספקתי לשכוח תגידו שמתקינים את התוכנה(NOD32)צריך לשים סריאל או לא ? תודה רבה לכם , ושבת שלום .

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. שלום בזמן האחרון, אני לא יודע אם לקרוא לזה וירוס, יש משהו שמקפיץ לי מלא אתרים בטאב חדש בכל דפדפן שיש לי על המחשב (כרום, פיירפוקס ואקספלורר), כל פעם שאני לוחץ על קישור. לדוגמה אני מחפש "דפי זהב" בגוגל וכשאני לוחץ על הכתובת נפתח לי אתר כשלהו בטאב חדש. חשבתי לפרמט (בלי שום קשר כבר הגיע הזמן), אבל יש לי שני HDD במחשב ז"א שאני לא אדע אם נפטרתי מהוירוס הזה. אני משתמש באנטיוירוס של אוירה ולא מצליח למצוא כלום... עצות?

3. Started by idansh24,

שלום לכולם אני עושה סרט לאבא שלי וכל קטעי הסרטונים הם בפורמט vob . אני רוצה לערוך את הסרט ב windows movie maker וב video spin כרגע לא ניתן לעשות זאת כי התוכנות האלה לא תומכות ב vob . אני צריך תוכנה להמרת קבצים בחינם ל avi , mpg השתמשתי ב total video conveter ולא ניתן היה להמיר בה . שאלה נוספת , האם יש תוכנה שיכולה לערוך סרטים , לקצר ותומכת בפורמט vob ?

4. Started by Ran Ventura,

יש לי בעיה רצינית שלאחרונה מופיעה אצלי במחשב.. כל משחק שאני רוצה להתקין מסרב לעבוד.. ברגע שאני לוחץ על הקובץ של ההתקנה לא קורה כלום זה מראה לשנייה שזה טוען עם השעון חול ונעלם תוך שנייה ולא מעלה את ההתקנה.. בכל משחק זה קורה שאר הקבצים עובדים חוץ מהקובץ SETUP הספציפי של ההתקנה שמסרב לעבוד.. מה עושים??? תודה

5. שלום לכולם. לאחרונה נתקלתי בבעיה עם WORD 2003. פתיחת התוכנה (גם פתיחה רגילה שלא עבור מסמך מסוים), סגירת התוכנה ושמירת מסמכים איטיים להחריד. התופעה מתרחשת רק ביוזר בו אני משתמש לרוב, כאשר באדמיניסטרייטור היא עולה תוך שניה. גם האקסל אגב, בשני המשתמשים עולה תוך שניה, ולא סובל מהבעיה. ניסיתי התקנת תיקון, וניסיתי תיקון מתוך התוכנה, והורדתי mathtype שהיה על הוורד והאט אותו תמיד בשניה נוספת, כלום לא עוזר. חשבתי אולי יש דרך לאפס הגדרות ליוזר, אבל אין לי ממש מושג אם יש דבר כזה\יהיה רלוונטי. נמנעתי בינתיים מלהעיף את התוכנה ולהתקין מחדש. אולי למישהו יש רעיון? תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by DudiD,

שלום, הורדתי תוכנה, וכשאני מפעיל את קובץ ההרצה (קובץ התקנה) אני מקבל את ההודעה הזאת. מה זה אומר? D בכלל לא כונן דיסקים... תודה!

7. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם אפשר לעשות בתוכנה דבר כזה שחצי מסך היה קטע וידאו או תמונות שירוצו וחצי מסך היו כתוביות(אני מתכוון לכמו שיש בטלויזיה) אני משתמש בגירסה 8.0 של התוכנה אם זה משנה בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. ^ לדוגמה, TORRENTLEECH.ORG יש לי חסימה כשאני מנסה להכנס, בוודאות אני אומר את זה. יש איזה וירוס שטוען שווינדווס מצא וירוסים במחשב שלי ואז לא קורה יותר מדי, אבל אני מניח שהוא זורע נזקים. נראה לי שזה קרה מאז שפתחתי הודעה זדונית בפייסבוק... בכל מקרה, האם יש פתרון? וגם התכנית WUAUCLT.EXE פתוחה איזה 30 פעם ותופסת את כל הביצועים... מה עושים? תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 15.10.2010 בשעה 10:16:16

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yuvalkosh,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים ואם לא, אודה לכם אם תכווינו אותי לנכון. יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte ga-ma78lmt-s2h שכולל כרטיס מסך מובנה ATI Radeon™ 3000 http://www.amd.com/us/products/desktop/chipsets/7-series-integrated/Pages/amd-760g-chipset.aspx יש לי גם מסך DELL וטלוויזיה SAMASUNG כשאני מחבר את שניהם למחשב ה-DELL עם DVI והסמסונג עם HDMI אז רואים רק בסמסונג. התקנתי את הדרייברים העדכניים ביותר (CATALYST) אבל משום מה הם מזהים לי תמיד רק את הטלוויזיה ולא את המסך מחשב. אודה מאוד אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by Googleness,

אני שוקל לפרמט את המחשב מהמערכת 32 ביט שהגיעה מהמפעל ולעבור ל64 ביט (המחשב עם 4 גיגה זיכרון וכולי). מה שמעניין אותי זה האם יש תוכנות מוצלחות ל64 סיביות? אני מדבר על אופיס, נגן מדיה, דפדפן, תוכנת צריבה, אנטי וירוס וכיו"ב.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by mosheva,

שלום, אני מנסה ללמוד איך להכין DVD MENU בתוכנות ADOBE. אשמח לעזרה, מדריך או כל הנחיה. תודה!

12. Started by yossik17,

שלום, לצערי הרב קניתי מארז הגה, דוושות גז ברקס, בלם יד ומעביר הילוכים למחשב של חברת MULLER. זוהי חברה ג'נרית ופשוטה, המוצר ידוע רק בישראל מכיוון שחברת dr-byte משווקים אותם. דבר ראשון קניתי את המוצר במחיר מאוד מוגזם מכיוון שלא עשיתי השוואת מחירים, 170 שקל הוא עלה לי בKSP שבכל חנות הוא עולה כ100 שקל. חרא מחיר וחרא שירות. הבעיה העיקרית שהדרייבר שבא עם המוצר לא עובד בכלל, אני לא מצליח להפעיל את ההתקנה בכל דרך אפשרית. אז בהגדרות של וינדוס 7 אני לא מצליח להגדיר את הדוושות גז כדוושות גז. זאת אומרת שוינדוס 7 מגדיר אותם ככפתור גז ולא כדוושה שניתן לשלוט עליה. פניתי לKSP אבל הם מתעלמים מהאימייל. באינטרנט אני לא מוצא דרייברים למוצר, אני מחפש מין דרייבר אוניבסלי שיתן לי להגדיר את זה כ…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  13. כמו בכותרת. הלוח אם שלי ישן, והעדכון האחרון של הדרייברים שלו לפי האתר של החברה הוא לויסטה 64 ביט. האם הדרייברים האלה יתאימו לי במידה ואתקין ווינדוס 7 בגרסא 64 ביט?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, יש לי את הגרסאות החדשות ביותר של פיירפוקס ואקספלורר(3.6.1 ו8), אבל כל פעם שאני נכנס ליוטיוב מופיעה לי הודעה שגרסת הדפדפן שברשותי מיושנת(בשני הדפדפנים).למרות זאת, האתר עצמו עובד. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by thejinji,

האם מישהו מכיר אפשרות להפעלת MKV עם שני רצועות קול (למשל אחד רגיל ואחד דוקומנטרי או שני שפות שונות) באותו זמן כך שאוכל למפות כל רצועה ליציאת אודיו נפרדת למשל פנל אחורי ישמיע פס קול אחד והפנל הקדמי ישמיע את השני? כל מה שמצאתי זה אנשים שמתלוננים ששני פסי הקול פועלים להם ביחד כשהם רוצים רק אחד אך לא איך עושים את זה ואני מעוניין בדיוק בזה רק בתוספת מיפוי יציאות משתמש בעיקר ב MPC על ויסטה 64 ביט אבל מוכן לשנות (יש שם מיפוי יציאות בפריט של audio switcher ) נ.ב. פעם הפעלתי שני רצועות וידאו שונות ייחד על ידי שימוש ב: avisynth וזה יכול להיות מקום טוב להתחיל אך למרבה הצער הרבה גלים התנפצו על השובר מאז... כל עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  16. Started by ^GunX^,

אהלן, יש לי טבלת אקסל עם נתונים מספריים . אני צריך שלכל המספרים האלו יופיע 0 לפניהם (סתם דוגמא..). למשל : 678 623 ל- 0678 0623 אני יודע בוודאות שאפשרות כזאת קיימת באקסל (תבנית עיצוב תאים משהו כזה...). אבל לא הצלחתי ליישם את זה.. תודה.

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by Demagh,

אני מחפש תוכנה ממש ממש ממש טובה לשיחזור קבצים. מחיר לא מהווה בעיה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום לכולם א. אני מקווה שאני בפרום הנכון לבעיה במידה ולא אנה הפנו אותי למקום הנכון תודה מראש! אז ככה יש לי בעיה במחשב של אחותי שאני לא מצליח לפתוח את מנהל המשימות לא בעזרת ALT+CTRL+DEL או בעזרת לחיצה בשורת המשימות על לחצן ימני ואז פתיחת מנהל משימות עלייתי על הבעיה כאשר ניסיתי להיפתר מהוירוס WINFILE.exe ניסיתי להסיר את הווירוס בעזרת אנטי וירוס ותוכנות אחרות נגד סוסים טרוינים ולא הצלחתי המדריך היחיד שמצאתי דורש שימוש ב נהל המשיומות שאין בפשרותי לפתוח באמת שכבר חפרתי את האינטרנט תודה מראש על כל עזרה !

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by luiza,

שלום אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד, תהיתי אם יש תוכנת אנטיוירוס שאפשר להתקין על ההארד דיסק עצמו? תודה

20. Started by CyberBot,

זה אפשרי להדפיס על טפט שקוף במדפסת ביתית או שחייב משהו מסחרי?

21. Started by pergola,

המחשב מעביר לי את כל קבצי הRAW במחשב לסיומת CR2 איך אני יכול למנוע את זה? אני מעוניין שהקבצים ישארו בסיומת RAW.. אולי זה קשור לפוטושופ?

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by RAZIEL98,

שלום הורדתי את התוכנה Sony Vegas Pro 9.0 עכשיו נקעתי באמצע ההתקנה ורציתי לדעת איך אני פותר את הבעיה הזאת בתודה מראש רזיאל

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. אני מנסה להתקין אנטי וירוס והוא לא יכול כי יש אנטי וירוס ישן שבעצם כבר לא קיים אני מנסה למחוק אותו בלוח בקרה ומקבל שגיאה היתה לי פעם תוכנה ואני לא מוצא אותה שמוחקת בקלות וביעילות תוכנות/תיקיות וכל דבר ואני לא זוכר מה השם שלה מישהו מכיר תוכנה טובה?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיודעת להמיר מ DOC ל PPT האם ניתן?או כל דרך אחרת להפוך ל PPT אנא המליצו רק אם השתמשתם בתוכנה כי בעניין הקונברטרים מסתובבים ברשת ים של זבל בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים