עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by borg,

יש לי ארבעה קבצי Image של Ghost (כ"א בגודל של כ-1GB). מדובר בארבעה Images שונים ולא פיצול של Image אחד גדול. יצרתי את קבצי ה-Image באמצעות Norton Ghost 2003 ושמרתי אותם על מחיצה בדיסק הקשיח (לא צרבתי אותם באמצעות Ghost). צרבתי את כל ארבעת קבצי ה-Image על DVD אחד (כ"א בתיקייה נפרדת) באמצעות Easy CD&DVD Creator 6 והגדרתי את ה-DVD כ-Bootable, כך שהוא יפעיל באופן אוטומאטי את Norton Ghost 2003. ה-DVD נצרב ללא תקלות, עולה ב-Boot ומפעיל באופן אוטומאטי את Norton Ghost 2003. הבעיה היא שלמרות ש-Norton Ghost 2003 מזהה את ה-DVD הוא לא מראה את הקבצים והתיקיות שבו, אלא מצפה שה-DVD כולו יהיה Image של Ghost. משהוא לא מזהה את ה-DVD כ-Image של Ghost, הוא מודיע שה-Image לא נצרב באמצעות …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by dante123,

היי חברה הABC שלי נדפק רשמית ורציתי לדעת האם אתם משתמשים בביטורנטים שמספקים מהירות גבוהה? אני מכיר את UTORRENT אבל הבעיה היא שהוא לא קובע תיקיה ישר שאני מוריד את הטורנט והוא לא יכול לשחזר טורנטים מתוכנה אחרת שכבר הורדתי (לפחות אצלי לא, והABC עושה זאת). תודה רבה

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by יואב שניר,

Windows 10 Firefox updated באופן תדיר התוכנה "חושבת" בממוצע כול 20 דקות. ממש מרגיז. הדפדפן נתקע ולאחר 20-30 שניות משתחרר. התוסף היחיד הוא ABP. נטרלתי אותו ... ועדיין. גם איפוס דפדפן להגדרות יצרן לא מסייע. רעיונות ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by jambo222,

שלום בזמן הודה מהאינטרנט עם או בלי טורנט. יש לי 2 אפשריות: 1 . להגדיל את מהירות הרשת. 2. לקנות מחשב חזק יותר. בקיצור אני רוצה לדעת מה חשוב יותר ? העצמה של הרשת או העצמה של המחשב ? תודה

5. Started by Slash87,

מישהו ראה\שמע על האתר? לאחר שנכנסים לאתר הוא מנסה לגרום לך להוריד קובץ SETUP, נראה לי שזהו וירוס בטעות עשו את זה על המחשב שלי ואני מנסה להבין איך להוריד אותו. מישהו יודע משהו?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by סטלן-בסטל,

מה קורה אנשים יקרים תקשיבו אני חייב לעשות wipe למחשב שלי בזריזות ממה שהבנתי פה מהודעות קודמות שקראתי בנושא זה שהוייפ הזה ממש רציני הוא משנה כל מיני דברים בhd לפרמט אני יודע אבל הוייפ הזה נראה רציני ואני מפחד יש מצב שתביאו לי בבקשה את התוכנה שעושה את זה או שעדיף לפי הדגם של הhd להוריד תוכנה כזאת של החברה שלו (משו שהבנתי מהודעות שקראתי פה) בכל מקרה אשמח למדריך וללינק לתוכנה. עוד בעיה קטנה אחרי שאני עושה וייפ למחשב אני מתקין הכל כמו אחרי פירמוט?.. או שממש אין כלום על המחשב?...מה השלב הבא אחרי הוייפ איך מתקינים ויינדווס? סליחה על הבורות ותודה על העזרה...אתם מצילים אותי.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Lirans,

שלום אני משתמש במקודד ffdshow כדי לצפות בקובצי וידאו. מקודד זה מכיל גם מקודדים לקול וכרגע גיליתי שאני יכול להשתמש במקודדי הקול שלו כדי להפוך קול מפורמט של מספר ערוצים מסוים לאחר: למשל 2.1 ל5.1. לכן כיוונתי את מקודד הffdshow לקודד את הקול בקובצי וידאו ולהפוך אותו ל5.1. הפעלתי במדיה פלייר קובץ וידאו שמכיל קול בפורמט 2.1 וגיליתי שבאמת שומעים ב5.1 דרך מקודד הffdshow, אך שמתי לב שקולות שאמורים להישמע רק ברמקול center נשמעים גם בfront. מפה הסקתי שהמקודד שעד עכשיו שימש אותי לשמיעת הקול עובד גם הוא במקביל ולכן הקול הושמע באותו זמן גם בפורמט 2.1 וגם בפורמט 5.1. לכן רציתי לשאול כיצד אני יכול למנוע מהמקודד הישן לעבוד בזמן שהffdshow מקודד את הקול? קובץ הוידאו שהפעלתי השתמש בפורמט mp3…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אם לא חייב, מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה? בתודה, EliaV-PeretZ.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. מממ שלום, מישהו כאן בבקשה יוכל לעזור לי? למחשב שלי יש בעיות בהרצת ג'אווה וכ"נ, וזה ממש מוזר. לפני שהתקנתי FireFox הבעיות הופיעו בצורה פחותה יותר. אז אוקי הנה הבעיה: לעיתים שאני נכנס למקומות שבו צריך להשתמש בJAVA SCRIPT אני לא מצליח להריצם. לעיתים אני מבטל את הפיירוול וזה עובד ולפעמים זה לא משנה ממש. למחשב שלי יש שלושה פיירוולס (זה מטומטם אני יודע :\ אבל אני לא בטוח שאני יכול לסמוך על אף אחד מהם: NIS, הפיירוול המובנה של XP והפיירוול של 2WIRE שזה נתב של האינטרנאט(יש לי רשת אלחוטית)). מחקתי את כל תוכנות העזר של ג'אווה מהמחשב והתקנתי שוב וזה לא עזר. ניסיתי בפיירוול NIS לשנות וזה לא עזר (הכי מינימום), ניסיתי לעדכן לא יודע מה ניסיתי כבר. ביטלתי את כל הפיירוולס שיש לי במחשב וזה…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by RUSS-LAN,

איפה אני יכול למצוא תוכנה שמקליטה את מה שאני עושה במחשב ושומרת את זה כקובץ וידאו? למשל אני רוצה להקליט איך אני משחק ולשמור את זה כקובץ וידאו (בדומה ל SCREENSHOT) בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. זאת אומרת מה כדאי לשים

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Wingedbull,

גירסה 3.6.15. אחרי הפעלת הדפדפן הוא קופא, ואני לא יכול לגלוש. לאחר מכן אני מצליח לפתוח מחדש את הדפדפן, כשברקע זה שקופא עדיין קיים. יכול להיות שאחד התוספים תוקע? איך אפשר לדעת? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אז ככה, התקנתי ויסטה ומאז לא עובד המסנג'ר. כרגע מותקן ל י מסנג'ר גירסאת 2008 (מהאתר של מייקרו$ופס) והוא פשוט לא מתחבר (עם כל שם משתמש וסיסמא.) בהתחלה חשבתי שזה אוליי התאריך והשעה אז שיניתי וסידרתי ועדיין לא מתחבר. מספר התקלה 81000306 . התקלה עצמה אומרת שמדובר בבעיות ברשת בעוד שבכל המחשבים בבית עובד המסנג'ר (אולם בכולם יש XP ). מישהו נתקל בזה? תודה רבה מראש! עריכה- אפשרות לתקלה היא התקנה של service pack 1 ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. לפני שהתקנתי את המקודדים החדשים לא היתה שום בעיה עם Media Player Classic עכשיו יש קבצים ששומעים רק ת'סאונד ולא רואים תמונה אולי חסר משהו ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by DeaglinG,

אהלן! יש לי בעיה. קניתי לא מזמן מצלמה חדשה (12MP) וכל תמונה שאני מצלם שוקלת כ4 מגה. עכשיו בתוכנת צפיית תמונות של ווינדוס, וגם בזאת של פיקאסה, כל תמונה שאני רוצה לראות אני צריך לחכות כמה שניות על שהיא "תטען". יש תוכנה שטוענת מראש את התמונות הבאות כל הזמן וככה אני לא צריך לחכות בכלל? או משהו בסגנון שאני לא צריך לחכות כל כך הרבה לכל תמונה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם, אני רוצה להכין מצגת של תמונות וקטעי וידאו ושהמצגת תרוץ באופן אוטומטי (כלומר לא צריך ללחוץ על NEXT כל הזמן) בDVD. ניסתי לצרוב את התמונות כמו שהן על הדיסק ובחלק מהמכשירי DVD הם לא עלו. ניסיתי לצרוב מצגת של PWOER POINT וזה לא עבד. מבקש את עזרתכם והדרכתכם. אביעד. זה נראה לי הפורום המתאים אבל אם זה לא, תעבירו בבקשה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי חבר'ה, אני איתי, ופיתחתי לאחרונה תוכנה חדשה ומהפכנית, שמטרתה להוריד שירים בקלות, מהירות, ובחינם. נמאס לכם להוריד שירים באיכות גרועה? נמאס לכם לחפש ללא הצלחה שירים בעברית? נמאס לעשות "לייקים" ו"שיתופים" בשביל להוריד שיר מסכן? הכירו - iQuality. תוכנה מהפכנית המציגה לכם דרך נוחה, חינמית ויעילה לחפש ולהוריד שירים באיכות הגבוהה ביותר הקיימת באינטרנט. תכונות מיוחדות: ניתן לחפש באתרי מוזיקה רבים בלחיצת כפתור (יוטיוב, Dilandau, Mp3skull ועוד...) מערכת מתוחכמת שמחשבת את האיכותיות של כל קישור - השג את הקובץ האיכותי ביותר שקיים ברשת! מוצא שירים באנגלית, עברית, ושפות רבות נוספות. מכניס לקובץ תמונות אלבומים ומילים לשירים בשבילך באופן אוטומטי! יודע להוריד קליפ…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by asaf556,

שלום הורדתי דבר מה והוא הגיעה מפוצל למספר חלקים החלקים ממוספרים 001 002 003 וכן הלאה אבל זה לא קבצי RAR ואני לא יודע כיצד לחבר אותם אודה לכם אם תעזרו לי --------------------------------------------------------------------------------

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by matizami,

יש לי אופיס 2007 שקיבלתי עם הלפטופ. רציתי לעשות הפעלה לתקופת ניסיון וקיבלתי הודעה שזה כבר לא תקף, אבל אני יכול להוריד גירסת ניסיון לאופיס 2010. כשבאתי למחוק את האופיס, קיבלתי את ההודעה הבאה כמובן שאין לי את הדיסק (בא מותקן עם הלפטופ). אותה הודעה אני מקבל גם שאני מתשמש בתוכנה revouninstaller איך אני יכול להסיר את האופיס?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. ככה... תקף את חבר שלי וירוס תולעת שניקרא w32.welchia.b.worm הבעיה איתו היא שכשאני מנסה לימחוק אותו ישר מהכפתור Delete אי אפשר לימחוק אותו כי כנריאה הוא מפעיל את עצמו עם הפעלת הווינדווס... סרקתי את כל כונן C עם נורטון אנטי וירוס מעודכן אבל הנורטון לא מצא כלום, ניסיתי להיכנס למצב בטוח וגם אז לא הצלחתי לימחוק אותו. עוד דבר, הוירוס נוצר בתיקיה \C:\WINDOWS\system32\config\systemprofile\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5 8202GFR4 ובתוך התיקיה הזאת הוא יצר קובץ בשם WKSPATCH[1].exe וכל פעם שהנורטון מתריע שהוא מוצא וירוס מהסוג הזה, נוצר עוד קובץ כזה או דומה באותה תיקיה. פעם אחת הצלחתי לימחוק אותו בזה שמחקתי את כל התיקיה אבל אחרי שעשיתי ריסטארט הנורטון פיתאום התריע…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Pc-Master,

WIN XP תומך עברית או בעברית גירסה מלאה?

22. Started by DJO,

איך אני עושה את זה? אני רוצה שהפח זבל יהיה הכי למטה אחריו ה DRAFTS ואחרי האינבוקס ה סייטס+אקטיבטק ... ניסיתי להזיז זה לא נותן .. לא זוכר איך עשיתי את זה ב ME

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by slim_shady,

אולי זה בגלל הפיירוול של האינטרנט סיקיוריטי? הודעת שגיעה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by parker8,

עכשיו האם אני יכול להתחבר דרך מחשב אחר שאין לו את התוכנה? זאת אומרים להקליד את האייפי שלי איפשהו ואז הוא ייתן לי להקיש את ה-USERNAME והסיסמה כדי שאני אוכל להתחבר למחשב.... האם זה אפשרי או שרק אפשר להתחבר אם יש לך את התוכנה במחשב שממנו אתה מחתחבר? תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by IG,

בהמשך לזה- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151265.msg2283873#msg2283873 (שלושה עמודים...) תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים