עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by סטלן-בסטל,

מה קורה אנשים יקרים תקשיבו אני חייב לעשות wipe למחשב שלי בזריזות ממה שהבנתי פה מהודעות קודמות שקראתי בנושא זה שהוייפ הזה ממש רציני הוא משנה כל מיני דברים בhd לפרמט אני יודע אבל הוייפ הזה נראה רציני ואני מפחד יש מצב שתביאו לי בבקשה את התוכנה שעושה את זה או שעדיף לפי הדגם של הhd להוריד תוכנה כזאת של החברה שלו (משו שהבנתי מהודעות שקראתי פה) בכל מקרה אשמח למדריך וללינק לתוכנה. עוד בעיה קטנה אחרי שאני עושה וייפ למחשב אני מתקין הכל כמו אחרי פירמוט?.. או שממש אין כלום על המחשב?...מה השלב הבא אחרי הוייפ איך מתקינים ויינדווס? סליחה על הבורות ותודה על העזרה...אתם מצילים אותי.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Ewingum,

http://ftp.freenet.de/pub/4players/mikemth/tools/DirectX9.zip

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by PolishMan,

שלום לכולם, ברשותי הארד דיסק שמחולק להרבה מחיצות. יש לי 2 מחיצות UNALLOCATED והייתי רוצה ל"מזגן" למחיצה אחת UNALLOCATED. האם הדבר אפשרי? ואם כן, הכיצד? מצ"ב SCREENSHOOT של חלוקת הכונן הקשיח מ-partitions magic [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by atomic rooster,

אהלן, אני משתמש בAVG על המחשב שלי ועל עוד כמה בבית כבר שנתיים ודי מרוצה עד כה. לפני כמה ימים טכנאי אמר לי שNOD32 עדיף על פני שאר האנטיוירוסים כיוון שהוא מסוגל לעשות את מה שהם לא מסוגלים- "לדוג" את הדי.אל.אל. הנגוע מהדוס. האם הדבר נכון ? אני מקווה שהסברתי את עצמי בסדר. שבת שלום לכולם.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by J.allmighty,

שלומות, אני צריך לבצע מירור ונתקלתי בבעיה ברגע שאני מתחיל בשינוי על הדיסק וזה מה שקורה: אני מקבל הודעה bad system file name אם צריך תמונה אני יוסיף תודה רבה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אז ככה הסבר קצר יש לי בעיה כמו שהבנתם ואין לי את הקובץ הזה המליצו לי להתקין מחדש את האופיס האם זה קשור ? וסבבה השגתי את הדיסקים מהטכנאי שלי מזמן מצאתי בבית את הווינדוס ואת האופיס ווינדוס XP ואופיס 2003 כמובן שעליו אני מדבר אז הטכנאי שלי שכח לרשום על כל דיסק מה הוא האם זה מסוכן אם אני יכניס את הדיסק של הווינדוס במקום האופיס ? והאם ההתקנה של האופיס מסובכת ? מחכה לתשובה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. כשאני נכנס ל DEVICE MANAGER יש לי שני סימני קריאה צהובים שני דרייבירים שלא הותקנו ואיני יודע מה אני צריך לחפש... PCI DATA ACQUISITION AND SIGNAL PROCESSING CONTROLLER ו... PCI SIMPLE COMMUNICATIONS CONTROLLER בבקשה עזרה... למה הם מתכוונים ?!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by orengore,

שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון בכל אופן, שאלה, כאשר אני רואה במחשב סרטים של FULL HD, יש לפעמים מן "שלג" כזה אבל לא כמו של טלוויזיה, אלא ממש עדין לפעמים יש לי את זה במשחקי מחשב. יש למישהו מושג למה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Trooper-Flax,

השאלה היא אומנם על משחק אבל הבעייה היא בתוכנה (למי שלא הבין) ולא במשחק עצמו. יש לי משחק שכל הזמן קורס אחרי זמן קצר של משחק, אז רציתי למחוק אותו ולהתקין מחדש..אך האפשרות הזאת לא ניתנת לי: כשאני לוחץ ב add/remove על מחיקה של המשחק זה לא נותן ולא מגיב, ולא מתאפשר לי למחוק אותו

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by dd7,

אני צריך עזרה או יעוץ לבניית חדר בשביל קטלוג למיטות משו בסגנון הזה : בתמונה הראשונה אני הורדתי את האובייקטים מהאנטרנט וסדרתי אותם בחדר חוץ מהמיטה שצולמה. מה שאני רוצה זה לעשות איזה חדר מודל.. ועליו מלביש תפאורה תמונות שידות וכו'.. תודה. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Titan777,

שלום, התקנתי לחבר שלי את הדרייבר בשביל הלוח אם שלו(Gigabyte G31). עכשיו הוא מספר לי שכל הזמן קופץ לו החלון של הדרייבר(הלוח בקרה של הסאונד) ואומר שהוכנס מיקרופון\אוזניות אל שקע המחשב ושאני צריך לאשר זאת. הבעיה שלא הוכנס שום דבר לשום שקע והדבר הזה קופץ מלא פעמים וזה משגע! באמצע משחק זה קופץ. מה עושים?

12. Started by DarkShock,

היי, לא מצאתי את הפורום המתאים, אז אני מקווה שפה זה בסדר! מכירים את הפס טעינה האפור של יוטיוב, שמסמל את "אחוזי הטעינה" שהסרטון הורד?! כבר מספר ימים שהוא נעלם לי, אי אפשר פשוט לעצור את הסרטון ולתת לו להטען. כי זה מרגיש כמו STREAMING ישיר. חיפשתי תשובות בגוגל, אבל כולם נותנים תשובות של "תעשה ריסטרט, תמחק קש וקוקיז"... עשיתי את הכל, שום דבר לא עוזר.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3389362,00.html הכרה במציאות סוף סוף?

14. שלום לפני כ... אני מניח, למעלה מחצי שנה, קניתי מחדש חדש, שנצבר בו הרבה זמן למען האמת, ואני מעוניין לפרמט אותו עכשיו. בפעם הקודמת (כשקניתי את המחשב) זו הייתה הפעם הראשונה שהתקנתי מערכת הפעלה לבד, דרייברים, ובעצם הכל מהתחלה. אני רוצה לפרמט את המחשב מהתחלה ועד הסוף - ששום זכר לא יישאר ממה שיש עליו עכשיו. אז, לפי מה שהבנתי כל מה שאני צריך לעשות על מנת למחוק הכל ולהתקין את המערכת מהתחלה זה פשוט להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה, ותוך כדי שאני מוחק מחיצות ומתחיל את ההתקנה (כשכוויכול המערכת הקיימת מותקנת), ה-HDD יפורמט והמערכת תותקן מהתחלה. תקנו אותי אם אני טועה, או שאני בכלל צריך קודם לפרמט את ה-HDD בצורה אחרת (ואם כן, איך?) ורק אח"כ להתקין את ה-Windows מהתחלה. לאחר מכן, הב…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. מממ שלום, מישהו כאן בבקשה יוכל לעזור לי? למחשב שלי יש בעיות בהרצת ג'אווה וכ"נ, וזה ממש מוזר. לפני שהתקנתי FireFox הבעיות הופיעו בצורה פחותה יותר. אז אוקי הנה הבעיה: לעיתים שאני נכנס למקומות שבו צריך להשתמש בJAVA SCRIPT אני לא מצליח להריצם. לעיתים אני מבטל את הפיירוול וזה עובד ולפעמים זה לא משנה ממש. למחשב שלי יש שלושה פיירוולס (זה מטומטם אני יודע :\ אבל אני לא בטוח שאני יכול לסמוך על אף אחד מהם: NIS, הפיירוול המובנה של XP והפיירוול של 2WIRE שזה נתב של האינטרנאט(יש לי רשת אלחוטית)). מחקתי את כל תוכנות העזר של ג'אווה מהמחשב והתקנתי שוב וזה לא עזר. ניסיתי בפיירוול NIS לשנות וזה לא עזר (הכי מינימום), ניסיתי לעדכן לא יודע מה ניסיתי כבר. ביטלתי את כל הפיירוולס שיש לי במחשב וזה…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by jambo222,

שלום בזמן הודה מהאינטרנט עם או בלי טורנט. יש לי 2 אפשריות: 1 . להגדיל את מהירות הרשת. 2. לקנות מחשב חזק יותר. בקיצור אני רוצה לדעת מה חשוב יותר ? העצמה של הרשת או העצמה של המחשב ? תודה

17. Started by klingon,

האם יש הבדל, ברמת התוכנה, בין אופיס 2013 לבין אופיס 365 ? או שבעצם ההבדל הוא בדרך התשלום ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Rule The Pc,

שלום, מישהו אולי יכול להסביר לי יותר טוב מה זה בעצם חתימה דיגיטלית. והאם אני יכול "לחתום" על מסמך WORD בשביל להוכיח שהוא אותנטי ולא מזוייף?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by wow,

מישהו בבקשה יכול להביא לי מדריך איך לסנכרן כתוביות בעזרת התוכנה Time Adjuster ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by yirmi_opp,

כמו שאתם בטח מכירים את כל התוכנות המעאפנות כמו קזאה שמתקינות תוכנות חיצוניות, הפעם הותקנה אצלי תוכנה מעצבנת ביותר. כל פעם שאני נכנס לאתר, והוא לא קיים, אז במקום לפתוח את הדף הרגיל של dnserror.htm הוא נפתח לשניה ואז נכנס לאתר www.lop.com. ניסית לשנות את הקובץ עצמו אבל זה לא עבד... לא מצאתי שום איזכור של התוענה במחשב, וחישפתי המון... זה משגע ת'שכל, ומה עוד שהתוכנה הזאת טורחת כל פעם שאני מפעיל את האקספלורר לקבוע את האתר שלה כדף בית.... בעיה מציקה ביותר... אם תוכלו לעזור לי אודה לכם מאוד... ותודה רבה מראש לכל העוסקים במלאכה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by gshhar,

שמעתי שאפשר להשתמש בקישורים של האימיול אבל איך היא מבחינת מהירות?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Oranl,

אהלן חבר'ה אני מפנה שאלה למקצוענים ואני מקווה שאני בפורום הנכון. ראיתי את הקליפ הזה וחבר טוב שלי מתחתן. הייתי רוצה לעשות קליפ כזה אבל אין לי ניסיון בעריכה בשיט. הייתי שמח לקבל פה הכוונה וייעוץ מחבר'ה שמבינים, איך לעזאזל עושים כזה דבר?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. גרסא 4. הם שינו את האתר שלהם של המפתחים, והקישור להורדה שם ריק: http://developer.sonyericsson.com/cws/devworld/technology/more/bluetooth חיפשתי בגוגל, אבל כל המקומות שמצאתי להורדה מפנים לאתר של SONY ERICSSON. HELP!!!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by רן200,

שלום. אני מעונין בתוכנה שמוכנה ומיועדת לבניית מערכת פורום באינטרנט. אני לא הולך לפתוח שום פורום מתחרה אלה סתם בשביל חברי. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. יש לי תוכנה (NERO 5) אבל היא על 32 ביט. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.