עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. זה בשביל חבר שלא באמת צריך אנטיווירוס אבל הוא קצת לחוץ אז בשביל להרגיע אותו אני רוצה להתקין לו אנטיווירוס שלא יכביד על המחשב ולא יטריד אותו עם חלונות קופצים כל כמה זמן. מישהו מכיר כזה דבר? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני לא יודע לאן זה יותר מתאים, לכאן או לפורום ווינדוס... המדיה סנטר, אפשר להתקין אותו על XP או שצריך לקנות מערכת הפעלה חדשה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ross,

מחשב נייד מסוג DELL VOSTRO 1014 ה-WIFI הפסיק לעבוד ולא נמצא במנהל ההתקנים ולא בחיבורי רשת (ב-BIOS הוא מופעל) מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה. שאלתי את זה כבר בפורום מחשבים ניידים (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=504723.0) אבל הבנתי שזה לא הפורום המתאים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by dd7,

אני צריך עזרה או יעוץ לבניית חדר בשביל קטלוג למיטות משו בסגנון הזה : בתמונה הראשונה אני הורדתי את האובייקטים מהאנטרנט וסדרתי אותם בחדר חוץ מהמיטה שצולמה. מה שאני רוצה זה לעשות איזה חדר מודל.. ועליו מלביש תפאורה תמונות שידות וכו'.. תודה. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שנים אני לוחץ על F5 כדי לרענן דף אינטרנט, עכשיו פתאום זה לא עובד. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by לרה,

היי לכולם, לאחר בעיות עם המחשב כפי שרשמתי קודם לכן, החלטתי לפרמט אותו. הפירמוט עבר בשלום, התקנתי XP ועדכנתי אותו מהאתר של מיקרוסופט. הורדתי את התוכנה וינראר בגרסתה העברית והפלא ופלא במקום עברית אני רואה עיגולים עם נקודות (ג'יבריש). התקנתי בשפות עברית וכתיבה מימין לשמאל, ובחרתי בכל מקום שהיה עברית אך זה לא עזר. הורדתי 2500 פונטים נוספים עבריים בתקווה שזה יעזור והתקנתי אותם אך עדיין יש לי עיגולים ונקודות. יש לי עוד תקיות שכתובות בעברית ברורה ודווקא התוכנה הזו וכל מה שקשור אליה בג'יבריש. בבקשה עצה דרושה... :s05:

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. פשוט חלק קטן נטען, ואז כשזה מסיים להציג את החלק שנטען זה נתקע.. אם אני מעביר טיפה קדימה אז רק זה ממשיך לטעון.. אני עדיין לא בטוח אם הבעיה זה רק בCHROME או בכל הדפדנים..אני אבדוק עריכה: כנראה רק בCHROME..איך פותרים?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. התקנתי לנסיון תוכנת נרו לייט גירסה 9.09 וכשני פותח את לוח הבקרה בהוספה והסרה אני רואה מספר תיקיות של התוכנה ואין לי אפשרות להסירם.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. מחפש תוכנה להוספת כתוביות לסרט לצמיתות.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by רוני1,

הורדתי דירקט איקס 9 והתקנתי אותן.... אבל אחר כך שהסתכלתי בקונטרול פנל בתוכנות שיש לי על המחשב אין שמה את הדירקט איקס... זה אומר שהתוכנה לא הותקנה כראוי????????

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. למי שלאחרונה האי סי קוי לא שלח הודעות לפלפון של מישהו כנראה המישהו הזה ב אורנג כי אי סי קוי יותר לא שולחת לאורנג אלה רק לסלקום שזה האכזבה הגדולה ביותר באי סי קוי במקום לשלוח לחבה פופולרית שכולם בה היא עוברת לחברה נטושה כמו סלקום!~!!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by card,

שלום הרבה תוכנות אנטיוירוס נותנות אפשרות להוריד מהאתר שלהן ISO של CD שהוא Bootable, שמאפשר לבצע סריקה של המחשב מחוץ ל-Windows. היתרון בזה, הוא שלוירוסים יותר קשה להסתתר, בניגוד למצב בו מריצים את הסריקה כש-windows רץ, ואז לפעמים הם עושים hide ל-process או לקבצים שלהם. אני מעוניין לסרוק את המחשב כך, בעזרת NOD32.. לפחות פעם בחצי שנה או משהו כזה. יש לי על המחשב מותקן את ESET SmartSecurity 4, ואני רוצה לדעת איך אני מוריד מהאתר שלהם ISO כזה? תודה card

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by dj_horse,

היי, רציתי לדעת האם מישהו מכיר תוכנה טובה שיכולה לבדוק את תקינות ההארד דיסק. לפעמים קורה במחשב נייד שיש קפיצות או זעזועים קלים, ורציתי לדעת אם יש תוכנה טובה שיכולה לאתר תקלות (במידה וקיימות) ולמנוע שליחת המחשב לתיקון מיותר.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. כשאני נכנס ל DEVICE MANAGER יש לי שני סימני קריאה צהובים שני דרייבירים שלא הותקנו ואיני יודע מה אני צריך לחפש... PCI DATA ACQUISITION AND SIGNAL PROCESSING CONTROLLER ו... PCI SIMPLE COMMUNICATIONS CONTROLLER בבקשה עזרה... למה הם מתכוונים ?!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Yakim Peled,

יש לי כרום גירסה 20 עם WIN7 64 ביט ואין לה בדיקת איות כמו שיש ל-FF. חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי שום אופציה כזו. איפה היא מסתתרת?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. בעיה שיש לחבר שלי והוא ביקש עזרה, המחשב נדלק (WINDOWS) כרגיל ועדיין לא מראה את השולחן עבודה, וזה אומר שיש VIRUS ונותן לך או ללחוץ ENTER או לחכות (יש ספירה לאחור) גם כשהוא לחץ פעם אחת וגם כשהוא חיכה זה פשוט עשה לו מסך שחור עם העכבר (שיכול לזוז) וזה לא משתנה לא משנה מה הוא לוחץ וגם אם הוא מדליק ומכבה... יש פתרון? מקווה שזה המקום לשאלה הזאת תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. מדובר על חלונות מישהו?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by BedB0y,

אהלן אני מחפש תוכנה טובה להסתרת תיקיות, אחת כזאת שאם היא נדפקת עדיין יש אופציה לשחזר את התיקיות (אם יש כזה דבר בכלל..) יש לי לאפטופ ואני מעוניין לשמור חלק מהדברים לעצמי במידה ויקרה לו משהו (טפו טפו טפו!) תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by borg,

אני יודע שכל הזמן שואלים שאלות בנוסח הזה, והתשובה המתקבלת היא שלא קיים הבדל בין תוכנות שיתוף הקבצים השונות, ומה שמשנה זה הפופולריות של הטורנט שאתה מוריד, כמה Seeders קיימים לטורנט ואולי גם באיזו שעה אתה מנסה להוריד. אני מתייחס להורדה של טורנט ספיציפי שניסיתי להוריד באמצעות שני קליינטים שונים של ביטורנט. בהתחלה, הורדתי את הטורנט באמצעות הקליינט הרשמי של הביטורנט, אבל ההורדה היתה בקצב של 10KB/s-12KB/s בלבד (קצב יציב פחות או יותר, 24 שעות ביממה). לצורך השוואה, הורדתי באמצעות הקליינט הרשמי של הביטורנט טורנטים אחרים במהירויות סבירות של 50KB/s-100KB/s, אבל הטורנט המסויים הזה (וטורנטים נוספים שאני מעוניין להוריד) מאפשר לי להוריד במהירות שלא גבוהה מהמהירות שבה אני מעלה, ומכיוון ש…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by JHHNUA,

כתבתי לתוכנה קובץ ריקונקט שנראה כך: @ECHO OFF start /wait clean.bat color A @Echo Reconnecting ( IP switch ) ... please wait... echo. rasdial "[012]" /disconnect @Echo DialUp disconnected, will reconnect in 8 seconds. echo. PING 1.1.1.1 -n 1 -w 8000 >NUL rasdial "[012]" [name] [ password ] exit ומשום מה המחשב אומר לי: שהוא לא יכול למצוא את הקובץ הזה: clean.bat מה אפשר לעשות? אשמח לעזרה בבקשה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by aknv tchtk,

כשאני מנסה להריץ מכונה וירטואלית זה נותן לי את השגיאות הבאות ולא הצלחתי להבין מה הבעיה מצורף תמונות ולאחר מכן הוא נותן את השגיאה הזו כמובן שביטלתי את הארגז חול של ווינדוס וכן את ההיפר V אך אולי צריך לבטל עוד משהו אני מצרף גם תמונה של תכונות ווינדוס תודה רבה

22. Started by Satlan,

היי אני מחפש תוכנה חינמית או לא שיכולה להעביר את המוזיקה כמו שהיא מהאייפוד למחשב, תוך שמירה על המבנה שקיים במכשיר. מישהו מכיר משהו מומלץ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. נתחיל שהכול התחיל שאני מדליק את המחשב אז כל התוכנות שיש לי במחשב עולות האיסיקיו המסנגר סקיפי תוכנות ועודדד מלאא תוכנות שונות אני רציתי ששהם לא יעלו אז ניסיתי ללכת ל- start->>run->>msconfig אבל הוא מציג לי את השגיעה הזו:: http://www.homieworld.net/uploader/direct/uploads/0d04eec933.bmp מה עושים ??? ****עוד משהו - שאני מדליק את המחשב אז נפתחים לי 4 חלונות כאלה :: http://www.homieworld.net/uploader/direct/uploads/0d04eec933.bmp במכה איך אני מבטל שהם לא יעלו ?????? חשבתי שזה משהו שמפריע למחשב לעלות אז חיפשתי את הקובץ שרשום שם מצאתי אותו ומחקתי אותו אבל זה לא עוזר!!! :-[ ----------- בעיה 2:: שאני מדליק את המחשב יש לי את החלון הזה :: התוכנות לא עולו…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by pes7,

הורדתי משחק ירד לי מלא קבצים כאלה מה עושים כדאי להתקין תמשחק? כתוב לי שהקבצים מסוג flt והורדתי מתוכנה µTorrent

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום . השאלה - כנ"ל.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים