עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dd7,

אני צריך עזרה או יעוץ לבניית חדר בשביל קטלוג למיטות משו בסגנון הזה : בתמונה הראשונה אני הורדתי את האובייקטים מהאנטרנט וסדרתי אותם בחדר חוץ מהמיטה שצולמה. מה שאני רוצה זה לעשות איזה חדר מודל.. ועליו מלביש תפאורה תמונות שידות וכו'.. תודה. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. התקנתי בגוגל כרום תוסף לחסימת פרסומות הנקרא AdBlock. העניין הוא שאני לא יודע עד כמה הוא עובד, כי עדיין קופצות לי פרסומות באתרים שונים. כיצד ניתן לטפל בעניין? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by FIRE-KID,

כל פעם שאני מכניס קבצים לוינרר כדי שהוא יכווץ.. הוא פשוט לא מכווץ! הווינרר באותו משקל כמו הקבצים אצמם! אם אני ועשה כווץ ושלח באימייל אז אני רואה בסוגריים את המשקל-וזה באמת מכווץ להרבה פחות MB.. אבל אני לא רוצה לשלוח באימייל אני רוצה לכווץ ושזה יהיה לי על המחשב! איך עושים את זה? ניסתי כבר את כל האפשרויות בוינר..

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by רן200,

שלום. אני מעונין בתוכנה שמוכנה ומיועדת לבניית מערכת פורום באינטרנט. אני לא הולך לפתוח שום פורום מתחרה אלה סתם בשביל חברי. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. בשביל לראות קובץ GIF שהועלה אני צריך כל הזמן בצורה מסורבל קודם לבצע שמירה במערכת שלי ואז לפתוח אותו לעומת זאת עם שאר קבצים כמו JPEG אין לי את הבעיה ואני יכול לפתוח ולעיין בהם ישירות מלינק ההעלאה. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה עם קבצי ה GIF ? ***הבעיה התחילה מאז שעברתי למערכת הפעלה חדשה W7

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. למה ה IE כזה זבל ????????? מגירסה לגירסה הוא מידרדר מרגע לדודלי,מה ניסגר? ההתקנה שלו שעות,החוויה איתו מזעזעת,הוא איטי,מבקש לעשות ריסטרטים למה זה ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by atomic rooster,

אהלן, אני משתמש בAVG על המחשב שלי ועל עוד כמה בבית כבר שנתיים ודי מרוצה עד כה. לפני כמה ימים טכנאי אמר לי שNOD32 עדיף על פני שאר האנטיוירוסים כיוון שהוא מסוגל לעשות את מה שהם לא מסוגלים- "לדוג" את הדי.אל.אל. הנגוע מהדוס. האם הדבר נכון ? אני מקווה שהסברתי את עצמי בסדר. שבת שלום לכולם.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכולם, לא בטוח אם זה מתאים לתקלות תוכנה או חומרה. ניסיתי פה. אשמח לעזרה עם מחשב נייד שמריץ ויסטה ופעם ביומיים-שלושה נותן מסך כחול או פשוט נתקע ומתרסק. המחשב עדיין באחריות. אתחיל ואגיד שאני חושב (לא בטוח ולכן פונה אליכם) שהבעיה התחילה בערך בזמן שטכנאי של DELL החליף לנו זכרון RAM שנדפק. אני לא משוכנע לחלוטין שזה מאז ולכן הייתי שמח לשמוע מכם. המחשב עוד באחריות, פשוט ב DELL אמרו לי קודם כל להריץ את הכלי בדיקות של DELL (שלא מצא תקלה). קיוויתי שתוכלו לעזור לי ולהגיד לי משהו מוחשי יותר שאוכל להגיד לDELL (או שאולי זה בכלל לא הזכרון אלא משהו שאני יכול לפתור) בדיקה של קבצי ה DMP מעלה כל פעם משהו אחר. צירפתי העתק שלהם בקובץ TXT, יש בתוכו כמה קבצי DMP. תודה מראש על כל עזרה שתוכ…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by pitter,

בוקר טוב, מחפש תוכנת צריבה למחשב נייד שמריץ windows 7 home premium 64bit. צריך לתמוך בהעתקה של דיסקים, צריבת DVD, צריבת דיסקי מוזיקה והכי חשוב - קליל וידידותי למשתמש. יש הצעות? פיטר

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. מדובר על חלונות מישהו?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום. אני מחפש תוכנה חינמית לניהול מחיצות שתומכת בחלונות 7 64 BIT. האם אפשר לקבל קישור לאחת כזאת? תודה מראש איציק.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by GRiM,

אני מחפש תוכנה שפעם השתמשתי בה, באמצעותה אפשר לקחת שתי תמונות זהות (שני צילומים שונים אבל זהים) ולשלב ביניהן - כלומר לקחת לדוגמה פנים של מישהו מתמונה א' ולהעביר לתמונה ב'. יש לי הרבה עבודה עם התוכנה הזאת, אז אשמח מאוד אם תביאו לי את שמה או מקור הורדה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by yirmi_opp,

כמו שאתם בטח מכירים את כל התוכנות המעאפנות כמו קזאה שמתקינות תוכנות חיצוניות, הפעם הותקנה אצלי תוכנה מעצבנת ביותר. כל פעם שאני נכנס לאתר, והוא לא קיים, אז במקום לפתוח את הדף הרגיל של dnserror.htm הוא נפתח לשניה ואז נכנס לאתר www.lop.com. ניסית לשנות את הקובץ עצמו אבל זה לא עבד... לא מצאתי שום איזכור של התוענה במחשב, וחישפתי המון... זה משגע ת'שכל, ומה עוד שהתוכנה הזאת טורחת כל פעם שאני מפעיל את האקספלורר לקבוע את האתר שלה כדף בית.... בעיה מציקה ביותר... אם תוכלו לעזור לי אודה לכם מאוד... ותודה רבה מראש לכל העוסקים במלאכה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by co11,

זה השם המלא: VIA AC'97 Enhanced Audio Controller

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by matan_18,

האם יצאה כבר הגירסה המלאה של התוכנה הזאת? אם היא עדיין לא יצאה, מתיי היא אמורה לצאת?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by asaf556,

שלום הורדתי דבר מה והוא הגיעה מפוצל למספר חלקים החלקים ממוספרים 001 002 003 וכן הלאה אבל זה לא קבצי RAR ואני לא יודע כיצד לחבר אותם אודה לכם אם תעזרו לי --------------------------------------------------------------------------------

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום אני זוכר שיש אופציה בWORD לרשום פעולות מתמטיות כמו שבר,שורש,חזקה,ולמשתמש נותר רק להציב שם מספרים,אתם יכולים להזכיר לי איך נכנסים לשם? יש לי אופיס XP תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. איך אני מוריד בדפדפן FF את ההגבלה על ההורדות ?

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני מחפש תוכנת גיבוי שכוללת גיבוי ומחיקה של גיבוייים ישנים באופן סדיר, זאת אומרת שברגע שמתבצע גיבוי, הגיבוי האחרון שבוצע נמחק והגיבוי החדש דורס אותו. ניסתי ACRONIS, FULLBACKUP, מה לא ושום דבר לא תומך בפונקציה הזו. אשמח מאד לעזרה מכם! תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Pure-Gold,

אחרי הרבה זמן שלא יצא לי לעשות משהו הנה כמה תמונות:

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by davidcohen,

שלום! יש לי סרטון בגודל 7 MB רציתי לדעת באיזו תוכנה אפשר להמיר קובץ wmv לקובץ avi? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=321cd7a2-6a57-4c57-a8bd-dbf62eda9671&DisplayLang=en זאת ההתקנה, שוקלת 6MB וכרגע נמצאת בשלבי BETA, בהחלט צעד משמעותי לשיפור חסינות ה WINDOWS מכל הבאגים של INTERNET EXPLORER ו OUTLOOK EXPRESS:) יש פה REVIEW שלה: http://microsoft.blognewschannel.com/index.php/archives/2005/01/06/microsoft-anitspyware-first-impression/

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by rotman,

norton anti virus 2007 או המקאפי החינמי של AOL? אשמח לקבל תגובות.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Trooper-Flax,

השאלה היא אומנם על משחק אבל הבעייה היא בתוכנה (למי שלא הבין) ולא במשחק עצמו. יש לי משחק שכל הזמן קורס אחרי זמן קצר של משחק, אז רציתי למחוק אותו ולהתקין מחדש..אך האפשרות הזאת לא ניתנת לי: כשאני לוחץ ב add/remove על מחיקה של המשחק זה לא נותן ולא מגיב, ולא מתאפשר לי למחוק אותו

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by dj_horse,

היי, רציתי לדעת האם מישהו מכיר תוכנה טובה שיכולה לבדוק את תקינות ההארד דיסק. לפעמים קורה במחשב נייד שיש קפיצות או זעזועים קלים, ורציתי לדעת אם יש תוכנה טובה שיכולה לאתר תקלות (במידה וקיימות) ולמנוע שליחת המחשב לתיקון מיותר.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.