תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, רציתי לדעת האם מישהו מכיר תוכנה טובה שיכולה לבדוק את תקינות ההארד דיסק. לפעמים קורה במחשב נייד שיש קפיצות או זעזועים קלים, ורציתי לדעת אם יש תוכנה טובה שיכולה לאתר תקלות (במידה וקיימות) ולמנוע שליחת המחשב לתיקון מיותר.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש בנרו מה זה אומר? אם אני משאיר את ה- וי שזה מסיים לצרוב זה כאילו צורב שוב. מה התהליך הזה עושה? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, הורדתי תוכנה מסוימת, ולאחר שביצעתי חילוץ, מצאתי שמדובר בקובץ ISO Image בלי קובץ התקנה, בלי שום דבר אחר. כשאני מנסה לפתוח את הקובץ, עולה לי התוכנה ROXIO CREATOR המותקנת אצלי במחשב, ואז מופיע תהליך: Burn image to disc השאלה- מה אני אמור לעשות עם זה? פשוט לצרוב את זה על דיסק, ואז התוכנה תפעל מתוך הדיסק, בלי התקנה, בלי להכניס קוד? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שאתם בטח מכירים את כל התוכנות המעאפנות כמו קזאה שמתקינות תוכנות חיצוניות, הפעם הותקנה אצלי תוכנה מעצבנת ביותר. כל פעם שאני נכנס לאתר, והוא לא קיים, אז במקום לפתוח את הדף הרגיל של dnserror.htm הוא נפתח לשניה ואז נכנס לאתר www.lop.com. ניסית לשנות את הקובץ עצמו אבל זה לא עבד... לא מצאתי שום איזכור של התוענה במחשב, וחישפתי המון... זה משגע ת'שכל, ומה עוד שהתוכנה הזאת טורחת כל פעם שאני מפעיל את האקספלורר לקבוע את האתר שלה כדף בית.... בעיה מציקה ביותר... אם תוכלו לעזור לי אודה לכם מאוד... ותודה רבה מראש לכל העוסקים במלאכה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש תוכנה טובה להסתרת תיקיות, אחת כזאת שאם היא נדפקת עדיין יש אופציה לשחזר את התיקיות (אם יש כזה דבר בכלל..) יש לי לאפטופ ואני מעוניין לשמור חלק מהדברים לעצמי במידה ויקרה לו משהו (טפו טפו טפו!) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק מקורי של אופיס 2007 ואני רוצה להתקין אותו על נטבוק ללא כונן CDROM. האם אני יכול פשוט להעתיק את הקבצים ל-DOK או ליצור קובץ אימג' ולהתקין רגיל? או שיש שיטה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לבת דודה שלי יש את "norton antivirus corporate edition" ושאני רוצה להסיר אותו הוא רוצה סיסמא. יש לי חלון קטן שרשום בוא כך: parent servere: ואת הנתון הזה יש לי password: שאותו אני צריך לגלות איך אני מסיר את זה או יותר נכון איך אני יכול לדעת מה הסיסמא
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שמקליטה את מה שאני עושה על מסך המחשב ? כלומר מצלמת את המסך כמו סרט ולאורך שעות !!! בתודה לממליצים על תוכנות ושמות
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני נכנס ל DEVICE MANAGER יש לי שני סימני קריאה צהובים שני דרייבירים שלא הותקנו ואיני יודע מה אני צריך לחפש... PCI DATA ACQUISITION AND SIGNAL PROCESSING CONTROLLER ו... PCI SIMPLE COMMUNICATIONS CONTROLLER בבקשה עזרה... למה הם מתכוונים ?!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מופיע לי חלון (תמונה מצורפת) ש nt kernel system מנסה לגשת לאינטרנט ואני לא יודע אם לאשר או לא, מישהו יכול להגיד לי אם זה בטוח לאשר לו את הגישה? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש אפשרות לשים כאילו הMSN HM שלי יהיה באווטלוק בדיוק כמו שכאילו היה שם חשבון רגיל של ספקית? שאני אקבל לשם מיילים והכל...? אם כן, בבקשה תנו את בדיוק מה לעשות כי ניסיתי ולא הבנתי כלום... ניסיתי כמה פעמים לקרוא והכל.. תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורדתי משחק ירד לי מלא קבצים כאלה מה עושים כדאי להתקין תמשחק? כתוב לי שהקבצים מסוג flt והורדתי מתוכנה µTorrent
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה היא אומנם על משחק אבל הבעייה היא בתוכנה (למי שלא הבין) ולא במשחק עצמו. יש לי משחק שכל הזמן קורס אחרי זמן קצר של משחק, אז רציתי למחוק אותו ולהתקין מחדש..אך האפשרות הזאת לא ניתנת לי: כשאני לוחץ ב add/remove על מחיקה של המשחק זה לא נותן ולא מגיב, ולא מתאפשר לי למחוק אותו
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב, מחפש תוכנת צריבה למחשב נייד שמריץ windows 7 home premium 64bit. צריך לתמוך בהעתקה של דיסקים, צריבת DVD, צריבת דיסקי מוזיקה והכי חשוב - קליל וידידותי למשתמש. יש הצעות? פיטר
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=games&action=display&num=1007657280&start=0]משחקים[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום הרבה תוכנות אנטיוירוס נותנות אפשרות להוריד מהאתר שלהן ISO של CD שהוא Bootable, שמאפשר לבצע סריקה של המחשב מחוץ ל-Windows. היתרון בזה, הוא שלוירוסים יותר קשה להסתתר, בניגוד למצב בו מריצים את הסריקה כש-windows רץ, ואז לפעמים הם עושים hide ל-process או לקבצים שלהם. אני מעוניין לסרוק את המחשב כך, בעזרת NOD32.. לפחות פעם בחצי שנה או משהו כזה. יש לי על המחשב מותקן את ESET SmartSecurity 4, ואני רוצה לדעת איך אני מוריד מהאתר שלהם ISO כזה? תודה card
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני זוכר שעוד מישהו דיווח על הבעיה הזאת... איך היא נפתרה? אני מצליח להתחבר וגם לדבר עם אנשים אבל אני רואה את כולם בתור אוףליין.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו ראה\שמע על האתר? לאחר שנכנסים לאתר הוא מנסה לגרום לך להוריד קובץ SETUP, נראה לי שזהו וירוס בטעות עשו את זה על המחשב שלי ואני מנסה להבין איך להוריד אותו. מישהו יודע משהו?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בווינ 98 אנגלית... אני רוצה לשדרג את האקספלורר לגרסא הכי חדשה..
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
על פי מה שידוע לי זאת מצלמת אינטרנט Silver Line 330pc מישהו יכול להביא לי דרייבר פירמטתי את המחשב בבקשה !! תודה מראש למי שיביא לי !
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא בטוח אם זה מתאים לתקלות תוכנה או חומרה. ניסיתי פה. אשמח לעזרה עם מחשב נייד שמריץ ויסטה ופעם ביומיים-שלושה נותן מסך כחול או פשוט נתקע ומתרסק. המחשב עדיין באחריות. אתחיל ואגיד שאני חושב (לא בטוח ולכן פונה אליכם) שהבעיה התחילה בערך בזמן שטכנאי של DELL החליף לנו זכרון RAM שנדפק. אני לא משוכנע לחלוטין שזה מאז ולכן הייתי שמח לשמוע מכם. המחשב עוד באחריות, פשוט ב DELL אמרו לי קודם כל להריץ את הכלי בדיקות של DELL (שלא מצא תקלה). קיוויתי שתוכלו לעזור לי ולהגיד לי משהו מוחשי יותר שאוכל להגיד לDELL (או שאולי זה בכלל לא הזכרון אלא משהו שאני יכול לפתור) בדיקה של קבצי ה DMP מעלה כל פעם משהו אחר. צירפתי העתק שלהם בקובץ TXT, יש בתוכו כמה קבצי DMP. תודה מראש על כל עזרה שתוכ…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי FIREWALL חינמי ונכנסתי לאתר של ZoneAlarm וראיתי שיש להם גם חבילה של אנטי וירוס + חומת אש חינמית רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה / התוכנה איך היא ? שווה להוריד ? וגם קראתי ש ZoneAlarm זה בעצם Kaspersky אותו מנוע סריקה וירוסים , אם למישהו יש ניסיון עם התוכנה הזאת אני אשמח לדעת , ראיתי ב YouTube שעשו לו 2013 REVIEW קצת ישן והוא לא ממש קיבל מחמאות , אנחנו כרגע ב 2016 ולא מצאתי REVIEW עדכני . דווקא ה COMODO שממליצים עליו מקבל ציונים נמוכים ב AV TEST כמו NOD32 בינוני מינוס כזה , ואם אתם לא ממליצים על ZoneAlarm AntiVirus + FireWall אז מה כן ?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מוריד עשיו איזה 5 קבצים ובממוצע יש להם 650 מקורות הקיצר כל הלילה המחשב היה דלוק וזה רק הוריד לי על מהירות 12 ועוד ראיתי שאנשים מורידים מאימיול על 150 אני יסתפק גם ב 80 אז משהו יכול לעזור לי
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא יודע מה קרה לביטורטנט שלי במחשב הישן הייתי מגיע למהירות של 100 קילובייט ועכשיו במחשב החדש אני בקושי מגיע ל10 קילו בייט חשוב לציין שכרגע אני עובד עם ווינדוס XP SP2 ואז היה גירסה של SP1A והFIREWALL של הווינדוס כבוי למישהו יש רעיון מה הבעיה??
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לרשום את זה.... ושמעתי שגם אפשר להדליק תמחשב דרך לחיצה על העכבר... איך עושים את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-