תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
א. נניח שמחקתי חלק קטן מאמצע הטיים ליין. איך אני גורם לשאר החומר בטיים ליין להיצמד לשמאל כדי שלא יהיה חלל ריק וכדי לא להתחיל להצמיד כל סרטון ידנית לצד שמאל בטיים ליין ב. נניח שבחרתי סימון בתוך סרטון שאותו אני רוצה, נגיד 20 שניות מתוך דקה של סרטון, ואחר כך אחרי שכבר יש לי את ה20 שניות בטיים ליין אני רוצה מתוכם חלק של 5 שניות מתוך האמצע של הסרטון הגזור. איך עושים את זה? זה שלח בטעות פעמיים
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שאלתי היא , האם כל צריבה תוכן על דיסק היא נעולה , הכוונה שאם אני מכניס אותו למחשב לא יכול להיכתב על הדיסק כלום רק להיקרא? נגיד אני צורב דיסק באפשרות DATA ואני מכניס אותו למחשב של חבר שלי שיש לו במחשב וירוסים שנדברים להתקני מדיה הם יועברו לי לדיסק שלי הוא זה בלתי אפשרי כי ניתן רק לקרוא מדיסק ולא לכתוב ? תודה רבה , אשמח לדעת גם אם צריך אפשרות מיוחד בצריבה כדי שלא יהיה אפשר לרשום על הדיסק והיה סגור או שכל צריבה היא לא מאפשרת כתיבה על הדיסק שמכניסים אותו למחשב ומשתמשים בו ... תודה מראשץ
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-מענה לטלפון דרך מודם קווי- שלום כולם, אני רוצה לענות לטלפון קווי שלי דרך המחשב, ז"א לבצע שיחות עם אוזניות ומקרופון, משהו מכיר תוכנה שכזו? מה שמצעתי עד עכשיו בגוגל זה תוכנה שמזהה מי מתקשר אלי. אשמח לתשובה משה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום, אני מבקש ליצור קיצור דרך לכניסה אוטומטית לחשבונות שלי: נגיד שאני רוצה להיכנס למייל שלי, או לפייסבוק. במקום לפתוח את חלון הכניסה של האתר, ולהקליד את השם והסיסמא, אני רוצה ליצור קיצור דרך אצלי במחשב שיעשה את זה באופן אוטומטי - שיכניס אותי למערכת באופן אוטומטי. אני כמעט עשיתי את זה ע"י התוכנה MACRO-RECORDER, רק שאני לא יודע איך אני יכול להציב את הסמן ולהכניס את השם והסיסמא במקומות הנכונים של חלון הכניסה לאתר. [איך אני אומר למחשב לזהות את תיבות ההרשמה הנכונות] אודה לכם על כתיבת הפיתרון, או על מציאת פיתרון יותר יעיל. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה הולכת ככה.. מה קורה כשהורגים את explorer.exe? 1. נסגר הInternet Explorer 2. הControl Panel נסגר. 3. כל התכניות שרצות במחשב נסגרות. 4. כל התשובות נכונות. מה התשובה הנכונה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן. חבר שלי מנסה לפרמט את הלפטופ שלו. יש לנו דיסק של וינדוס XP PRO. כרגע XP כבר מותקן על המחשב שלו, יש רק מחיצה C ועליה זה מותקן. אני מכניס תדיסק למחשב, עושה ריסט, נBOOT SEQUENCE שם את הכונן CD ראשון, שומר שינויים, וזה פשוט לא קולט שיש שם דיסק. העלנו את המחשב, נכנסנו לדיסק וזה פותח את החלון של התקנת WIN XP. עשינו התקנה דרך שם, זה עשה ריסט ואז כן נכנס למסך הכחול ולהתקנה והכל.. רק שבחלק שבו אני אמור לבחור לבחור מחיצה להתקין עליה, אני יכול רק להתקין על מחיצה C שכבר יש עליה וינדוס. ניסיתי למחוק אותה כדי ליצור חדשה ולעשות עליה, אבל זה אומר שאי אפשר למחוק את המחיצה כי יש עליה קבצים שנחוצים להתקנה. אז עכשיו זה מוחק את הקבצי וינדוס הישנים ומתקין את הוינדוס החדש, שזה בעצם לא עוז…
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
טוב למי שלא מכיר מה זה dds הלינק הבא יעזור http://en.wikipedia.org/wiki/DirectDraw_Surface אוקי אז מה שאני רוצה לעשות זה לערוך את זה דרך פוטושופ\3DMAX או GIMP. יש לי WIN7 64 ביט. ניסיתי להוריד את זה... 1. http://developer.nvidia.com/object/photoshop_dds_plugins.html בשביל הפוטושופ אבל לא רואה את זה עובד והוא לא פותח 2. http://www.gimp.org/downloads/ ניסיתי גם את זה כולל הפלאגין גם לא עובד 3. ב3DMAX הוא פותח לי ת'קבצים אבל אני לא יכול לשמור אותו בסיומת dds אגב הרחבה קטנה dds משמש לערוך למשל סקינים של משחקים דמויות וכו... אני אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי HWZone לפני שאפנה לטכנאי ואבקש פירמוט\להחליף כ.מ\מעבד וכו',אמרתי ננסה אותכם - אם תוכלו לעזור לי בבקשה. אז ככה : יש לי מחשב טוב,לא ישן - HD4870,Q9400,4GB לפני חודש בערך המחשב התחיל לקרטע. מה זאת אומרת? הוא התחיל לעשות תקיעות קטנות במשחק World of warcraft - מה שעבד לי חלק חלק חלק פעם עכשיו כבר מקרטע. אותו דבר עם STARCRAFT2. הFRAMERATE נמוכים מאוד,למרות שיש לי מחשב טוב. חשבתי וגם אמרו לי שאולי זאת בעיית קירור אבל הטמפרטורות בסדר,הן של המעבד והן של הכ.מ - בסביבות 50 מעלות. בנוסף לכך אחד מהם עושה רעש חזק מאוד שאני מפעיל משחק. לא יודע מי מהן הקטע הוא שאין לי אפשרות לבדוק מה לא תקין האם צריך פשוט פירמוט? ניקיתי אבק,מחקתי קצת קבצים,עשיתי ניקוי של זבל וכאלה,התקנתי דרייברים(וע…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מחפש ערכת קודאקים שתעבוד טוב עם SPDIF ו AC3 פילטר, עד היום השתמשתי ב K-Lite Codec Pack אבל משום מה היא התחילה לעשות לי בעיות שונות... תודה
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים יקרים, התקנתי תוכנה זו ,הבעיה: מתוך הדפדפן>דף>שליחת דף בדואר אלקטרוני>שליחת קישור בדואר אלקטרוני.נפתח חלון אאוטלוק. אני מעוניין שהמטלות האלה יבוצעו באמצעות תוכנת הדואר incredimail . תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר תוכנת היפוך לשפה העברית שעובדת גם באיקסל ? ניסיתי את langover 5.0 אך ללא תוצאות . בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום . יש לחבר שלי בעיה, הווינדוס שלו כל שעה + עושה ריסטרט . המחשב נקי מווירוסים , והמעלות קצת גבוהות , אך אם המעלות היו גבוהות מידי המחשב היה נכבה ולא נדלק מחדש . מה לדעתכם הבעיה ? ד''א , הוחלף ספק כוח לפני חודשיים +
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי על המחשב מספר סרטים בפורמט BRRIP עם איכות שמע AC-3 (דולבי דיגיטל). הורדתי תרגומים לסרטים האלו בעברית אך הבעיה היא שהתרגומים הם בסיומת SRT ונגן הDVD שלי יכול להראות רק כתוביות בסיומת SUB. האם יש איזושהי תוכנה שבה אפשר להמיר את התרגומים לסרטים? בעבר השתמשתי בתוכנה המבצעת את ההמרה (התרגומים היו מיועדים לגרסאות של DVDRIP) , משום מה התוכנה לא מצליחה להמיר את התרגומים מSRT לSUB בגירסא של BRRIP. תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , אני קראתי מדריכים , חרשתי את כל ה WEB בתוכנות ושום תוכנה לא הצליחה למצוא לי את CD KEY WINDOWS 7 ENTERPRISE כולם אמרו לי "CD KEY NOT FOUNT " או שנתנו לי מספר A קבוע , למה ? שום תוכנה אפילו שרשום שהם תומכות ב WINDOWS 7 לא הצליחה להוציא לי את הסריאל האבוד והמבוקש ... איזה תוכנה תגאול אותי מחיפושיי באינטרנט ? תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לעריכת סאונד כך שאני יוכל להוריד מהקובץ רעשים מסוימים ומנגד לחזק את הקול שאותו אני רוצה לשמוע(מדובר בשיעורים מוקלטים) אני ישמח לעזרה תודה רבה מראש לכל העוזרים בעינין
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי אז מצאתי קצת זמן לסיים את החרב הזו. אני יודע שיש פוטנציאל להמשיך עוד, אבל האמת שהספיק לי בינתיים. כל התגובות יתקבלו. XSI, Mental ray התמונה איכותית ביותר, והשקעתי בה המון, בגדול היא מיועדת עבור עסק בתחום כמו חומרי ניקיון במרכז
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי אופיס 2007 שקיבלתי עם הלפטופ. רציתי לעשות הפעלה לתקופת ניסיון וקיבלתי הודעה שזה כבר לא תקף, אבל אני יכול להוריד גירסת ניסיון לאופיס 2010. כשבאתי למחוק את האופיס, קיבלתי את ההודעה הבאה כמובן שאין לי את הדיסק (בא מותקן עם הלפטופ). אותה הודעה אני מקבל גם שאני מתשמש בתוכנה revouninstaller איך אני יכול להסיר את האופיס?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. שאלה שמסקרנת אותי זה זמן מה - בואו ניקח לדוגמא את Spybot S&D - לתוכנה נוצרים עדכונים בממוצע פעמיים בשבוע. אני מוריד אותם באופן קבוע, כאשר הגדלים שלהם נעים בין 400 k/b ל5 m/b. רציתי לבדוק אם התיקייה של התוכנה גדלה לאחר העדכונים, אבל היא נשארת באותו הגודל. אני משתמש בתוכנה הזאת שנים כך ש"על הנייר" התיקייה של התוכנה אמורה לשקול מאות מגה. בטוח יש כאן מישהו שיכול להסביר לאן הולכים העדכונים החדשים ומה עולה בגורל העדכונים הישנים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את התוכנה Microsoft Visual C++ 2008 Express Edition ( תוכנה חינמית מבית מייקרוסופט) לאחר שהתוכנה יורדת מהאתר ועושה את ההתקנה , קופצת לי הודעה (מצורפת תמונה 1 ) ולאחר מכן שאני עדיין מנסה להפעיל את התוכנה יש לי את הודעה אחרת (מצורפת תמונה 2 ) * אני לא יודע אם זה קשור , אבל מותקנת אצלי תוכנת Visual C++ 2005 Express Edition . תודה לעוזרים ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אהלן..., חיפשתי בגוגל לגבי הנושא הזה ולא מצאתי תשובה ..בתקווה שמישהו כאן מתעסק עם אקסל... יש לי 2 גליונות באקסל שמתוכם אני צריך להוציא רק את הערכים שמופיעים גם בגליון 1 וגם בגליון 2... או להגדיר לו שרק אם 5 מהמספרים חופפים ... אז שיסמן לי את התא שבו נוצרת חפיפה.... ניסיתי ע"י הפונקציה COUNT IF אבל זה לא עובד כמו שצריך. עזרה תתקבל בברכה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי נכנס לי וירוס רציני למחשב שהרס לי את המקלדת וגם את הבוט שהייתי לוחץ A למשל היה יוצא AE4 > בנוסף הוירוס הוריד לי את התוכנות שרצות בהפעלה כמו ESET הרצתי COMBOFIX היא פתרה את רוב הבעיות חוץ מזה שאני לא רואה את ESET ועוד הרבה תוכנות ב MSCONFIG גם שאני מתקין תוכנה חדשה אני לא רואה אותה ב msconfig >stratup יש לי וינדוס 7 לידע כללי תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי, התחלתי בזמן האחרון ללמוד SKETCHUP והגעתי לשלב בפרוייקט שאני צריך להכניס רהיטים לשרטוט.. עכשיו אני מוריד מהגלריה רהיטים אבל הגודל שלהם לא מתאים לתכנון שלי.. איך אני מתאים אותם? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מותקנת אצלי גרסת פלאש רשמית אחרונה . מדובר בדפדפן של פיירפוקס . למשל באתר של sport5 כל פעם מופיע לי שהפלאש קרס. זאת בעיה מוכרת? מערכת הפעלה win 7 64 bit
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
1. איך עושים איחוי? יש תוכנה מיוחדת לשם כך? האם זה משנה באיזה תוכנה משתמשים? יש תוכנה שתניב איחוי יותר מוצלח מתוכנה אחרת? או שכולם בסה"כ אותו דבר ומבצעות את אותה הפעולה? מה היא התוכנה המוצלחת לעניין? (אפשר בתשלום) 2. למה זה בכלל כדאי ומומלץ לעשות איחוי ? 3. כל כל כמה זמן מומלץ לעשות את האיחוי ? 4. מה הן כל הפעולות שיש לבצע לפני פעולת האיחוי? (הבנתי שיש פעולה מיוחדת שצריך לבצע לפני, מה היא הפעולה?) 5. האם צריך לעשות איחוי רק למחיצה שעליה מותקנת מערכת ההפעלה? או גם למחיצה השניה שעליה אין מערכת הפעלה? 6. מהו בערך הזמן שאמור לקחת האיחוי ? **************************************************** שאלה נוספת בקשר לתוכנה בשם advanced system care יש בה פעולת "איחוי כונן חכם" האם התוכ…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-