עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. קובץ MP4 שצולם "עקום", החזיקו את המצלמה לא טוב, ואני צריך להזיז את כל הוידאו ב90 מעלות שמאלה. יש איזה תוכנה שעושה זאת?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by asaf556,

שלום הורדתי משהו שהגיע בפורמט MDX ניסיתי לפתוח את זה עם דמון טולס אבל התוכנה לא מצליחה לפתוח את זה נסיתי עם וינראר גם לא עובד. אשמח אם תסבירו לי איך פותחים קובץ כזה

• 6 תגובות
    • 4.6k צפיות
  3. Started by gkman,

שלום לכולם לפני כשבוע התקנתי סקייפ וראיתי אפשרות להתקשר אל טלפונים ופלאפונים זה חינם? אם לא למה זה לא מודיע לי שזה עולה כסף או מבקש ממני חשבון בנק או אשראי או משהו תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Nurit2005,

היי חברה אני צריכה עזרה עם התוכנה DVD rebuilder אני אף פעם לא השתמשתי בה וזו הפעם הראשונה שלי משהו יכול למצוא לי מדריך איך להשתמש בתוכנה? תודה

5. שלום, יש לי הודעה מעצבת שהיא עולה לי איך שרואים את שולחן העבודה אחרי הדלקת המחשב. וגם כאשר אני רוצה למחוק תוכנית דרך לוח הבקרה, חלק מהתוכניות מסרבות להימחק עקב ההודעה הזאת. מה יכולה להיות הבעיה לכך? ואיך פותרים זאת? תודה לעונים! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by liav12,

אהלן כל פעם שאני מנסה לשלוח הודעה או לפתוח אדם כדי לשלוח אליו, אני מקבל הודעה מצחיקה שלא ניתן לעשות זאת כרגע, התקנה מחדש לא עוזרת. מישהו נתקל בזה?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. איזה יתרון יהיה ל norton antivirus על פני Avira AntiVir Personal - Free Antivirus http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus תודה.

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by Nurit2005,

לא ממזמן סיימתי את הלימודים שלי במכללה אחד מהנושאים שלמדתי היה 3D Max בזמן האחרון מדי פעם אני יוצרת דברים בתוכנה ורציתי לשתף אותכם. אני עדין נחשבת למתחילה בתוכנה הזאת. הנה כמה מהעבודות אשמח לקבל תגובות

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by Trin1ty,

תמונה : http://www . siz .co.il/my/k4xmjdjunjmm.png - תורידו רווחים השגיאה מופיעה פעם בשעתיים + - , ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את גירסא 4 , ועדיין יש שגיאה .

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  10. Started by redead,

אני משתמש בKMPLAYER , ניסיתי גם במדיה פלייר. אמרו לי מי שיצר את הסרטון להוריד VLC ושם זה יעובד עם סאונד. הקטע שאני נורא אוהב לעבוד עם KMP ולפי מה שאני יודע הוא גם יודע להתמודד עם הכול , איך עושים שהוא יתן סאונד ? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. לפני- אחרי- נערך ב Adobe After Effects CS5 ו-Sony Vegas Pro 9.0 עכשיו שמתי לב לזה! חחח האנשים לא זזים! ממשיכים ללכת כאילו לא קרה כלום!

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by shaithebest,

שבת שלום חברים, אני מעוניין לערוך את כל דפי הHTML שיושבים בשרת שלי. הFILEZILLA מאפשר לי לעשות זאת רק בהורדת הדף למחשב שלי,לערוך אותו ולהעלות מחדש וזה כמובן לא נוח. אני רוצה שבממשק השרת של filezilla ללחוץ דאבל קליק על הדף, שיפתח הDREAMWEAVER או הVISUAL WEB DEVELOPER לא משנה,לבצע עריכה ללא שמירה על המחשב, ללחוץ על שמור ושזה יתעדכן מיידית באתר עצמו..... האם זה אפשרי בfilezilla בכלל? ואם לא, האם יש תוכנת שרת אחרת (חינמית) שזה יסתנכרן? הורדתי את winscpאבל לא מצליח לי תודה לעוזרים

13. היי, קניתי נטבוק חדש (אך חלש..) וכשאני גולל ב hwzone הפרסומות מאיטות לי את כל הגלילה. האם יש דרך לבטל את ה flash רק באתרים מסוימים?

14. Started by itaic,

שלום, בעת שמיעת שירים בעברית או שמופיע לי ג'יבריש בתוסף או מילים של שירים לא קשורים למה שמתנגן עכשיו. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? או שיש לכם המלצה לתוסף אחר שעובד גם על שירים לועזיים וגם על שירים ישראלים בצורה טובה? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אהלן היום עידכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך שלי nvidia geforce 220 gt לאחר הפעולה שום משחק לא עולה לי בטענה שהמחשב לא עומד בדרישות המינימליות להפעלת המשחק בנוסף כתוב בהודעה שהכרטיס מסך שלי לא תואם את הדרישה הבאה GPU: VRAM 128MB הדרייברים הם מהאתר של nvidia לתאריך 10/08/2010 האם נתקלתם בזה ויש לזה פתרון?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  16. היי, שמתי לב שלפני בערך יומיים התחילה אצלי הבעיה הכי הזויה שראיתי בחיים שלי - המחשב לא מאפשר לתוכנות להתחבר לרשת, למעט ממירק ופיירפוקס. זה התחיל כששמתי לב שסטים לא מתחבר לי, וחשבתי שזו בעיה נקודתית אצלו. זה המשיך כאשר ניסיתי לעדכן את הDirectX והופיעה לי ההודעה שהשרת לא נמצא. כיביתי את הפיירוול של ווינדוס, ניטרלתי את האנטיוירוס, שום דבר לא עזר. יש לציין שאני יודע שזו בעיה במחשב שלי ספציפית ולא ברשת מכיוון שגם כאשר התחברתי לרשת אחרת הבעיה נמשכה. כמו כן, לכל הבעיות יש את המאפיין של "שרת לא מגיב", או בפועל בעצם חוסר יכולת לגשת לשרת ולרשת בכלל. אשמח לעזרה תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by pukipc,

שלום לעולם, אני מקווה שאני מעלה את הבקשה שלי במקום הנכון, במידה ולא אשמח אם תעבירו את ההודעה לפורום המתאים, עומדת בפני התקנה של 22 מחשבים, אני מעוניין בהכנסת אימג', שכולל בותכו את כל הדרייברים של המחשבים (כולם זהים, למעט בודדים), WINRAR וכו'... אשמח באם מישהו יוכל להעלות לי מדריך כיצד יוצרים אימג'... תודה רבה.

18. Started by DarkShnizel,

יש לי קובץ PSD שהכנתי, בגודל של 8x8 סנטימטר, צריך להגדיל אותו לגודל של 2 מטר, ועדיין לגרום לו להראות נורמלי, יש איזושהי דרך? או האם אפשר להפוך את התמונה לתמונה וקטורית??

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by I7210I,

שלום מופיע לי המסך הבא מידי פעם ואי לי מושג למה זה ? מישהו יכול לעזור? http://yfrog.com/mz52229544j תודה

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by AmitDanan,

שלום לכולם אני עובד לפי המדריך כאן: http://www.fresh.co.il/dcforum/AVEditing/3470.html אני נתקע בשלב השני שאני צריך לטעון את ה VDR שאני מנסה לטעון אני מקבל הודעת שגיאה שהתוכנה לא תומכת בפורמט, איפה טעיתי?

21. Started by Guy31,

יש לכם אולי מושג איך אני מגבה פרופיל ליפני פורמט

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  22. Started by abarbotel,

א. נניח שמחקתי חלק קטן מאמצע הטיים ליין. איך אני גורם לשאר החומר בטיים ליין להיצמד לשמאל כדי שלא יהיה חלל ריק וכדי לא להתחיל להצמיד כל סרטון ידנית לצד שמאל בטיים ליין ב. נניח שבחרתי סימון בתוך סרטון שאותו אני רוצה, נגיד 20 שניות מתוך דקה של סרטון, ואחר כך אחרי שכבר יש לי את ה20 שניות בטיים ליין אני רוצה מתוכם חלק של 5 שניות מתוך האמצע של הסרטון הגזור. איך עושים את זה?

23. Started by liiight,

שלום, הבעייה שלי היא כזאת: יש לי WIN 7 ואני משתמש בTV OUT של 9800GTX בשביל לראות סרטים. אחרי כמה זמן שאני רואה את הסרט, הוידאו מתחיל להיות מקרטע. כלומר, הוא קופץ בין כמה פריימים ומן הסתם זה ממש מעצבן. זה קורה לי גם בVLC PLAYER וגם בBSPLAYER. בהתחלה ניסיתי עם FFDSHOW בלבד, אחרי זה הסרתי וניסיתי CCCP. לפני שאני מוריד את כל סוגי הקודקים ונגנים הייתי שמח אם למישהו יש רעיון. כשעבדתי עם VISTA (לא ברור למה, אבל זה מה שעשיתי) לא הייתה לי את הבעייה הזו. תודה

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by OdedErell,

שלום לכולם, העליתי לערוץ CG-Lion את חלקו הראשון של השיעור השלישי למתחילים. השיעור עוסק בדיגום מבוסס עקומות וצורות. השיעור בונה על ידע השיעורים הקודמים בקורס, אורך השיעור כשעתיים וחצי והוא מכיל 19 סרטונים. מפאת היקפו הגדול של השיעור, הפרויקט המעשי יופיע בסדרה נפרדת שתעלה בהמשך. קישור לערוץ: http://www.youtube.com/user/CgLionEdu#p/p תהנו, יהיו עוד הרבה שיעורים בהמשך : )

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים