עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התחלתי לצייר בפוטו, זה ממש קשה... אני מת לעבור ללוח ציור כבר, חבל שאין כסף כרגע... אבל בכל מקרה מה אתם אומרים? שווה משהו? בעיקרון אני רוצה לעביר פה תחושה של משהו "רע" EVIL זה הוא המקום שבו שוכן הרוע, אני רוצה גם לצייר איזה טירה גדולה מאחרי כל ה.... אמ... זה... א.. עצמות\עצים\ לא יודע מה.... את ההשראה אני שואב מעבודה שהוספתי למטה. כמובן שזה לא דומה כמעט אבל אני לא מנסה להעתיק אלה לקבל השראה ולעשות משלי.. וגם זאות עבודת תרגול אחריה אני כבר יחשוב על משהו יותר מורכב.. תתנו עצות לשיפור ולהתחשב שזה ציור ראשון שלי. תודה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. ניסיתי כל פתרון שראיתי ברשת כמו תיקון דרך לוח הבקרה בהוספה\הסרה. הסרה מלאה, שימוש בפידג'ין למשל אבל כלום, נאדה אני מתחבר לכאורה ורואה את כל רשימת החברים Offline. שום הודעה שלי לא יכולה להשלח בכל מקרה במצב הזה. אני עצמי במצב Online תקין לגמרי. שמעתי שיש קבצים מסויימים שאפשר למחוק וזה ישחזר הגדרות לברירת מחדל אבל ממש לא יודע איזה. הכלי הזה הוא כלי תקשורת קריטי בשבילי, אודה לנותן הפתרון בהקדם. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Shasoosh,

לאחרונה התקנתי את גירסאת הבטא של המסנג'ר והכל עבד מעולה, לאחרונה שידרגתי את הגירסא ל 0562 וכעת אני לא יכול להתחבר, לוקח למסנג'ר הרבה זמן לעלות, כאשר אני מזין את האימייל שלי הוא נתקע ובזמן שאני מנסה להתחבר את מקבל את השגיאה 80048883 , ניסיתי לחזור לגירסה הראשונית של 8 בטא אך הבעיה עדיין קיימת. המסנג'ר תקוע ובעל המון באגים רק כאשר אני מחובר לרשת, ברגע שאני מתנתק מהאינטרנט יש הבדל ניכר במהירות האפליקציה. מישהו נתקל בבעיה? עריכה: סודר

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by rafi20,

מקווה שאני שואל בפורום הנכון, מישהו יודע דרך להריץ סרטים מ youtube/video google דרך ה wm5 בלי להפוך לפורמט אחר או לשמור ולהריץ עם תוכנה מצד שלישי אלא ישירות מהרשת , או איזה שהוא אתר אולי שמישהו שמכיר שיכול להריץ סרטוני FLV דרך פלאש אם זה נשמע הגיוני , למשל flvplayer.php?flash=linktoflvmovie.. תודה מראש. או אם מישהו יודע על פיתוחים לאפשר צפייה של FLV בעתיד ב WM5.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by Haflo,

איך אני הופך קובץ בפורמט WMA לפורמט Wave or Mpeg3? מושג למישהו? anyone? ???

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by gigi,

שלום..!!! אני מחפש תוכנה שהופכת שירים בקובץ wma לmp3 תוכנה פשוטה...לא משהו מסובך.. אני מעוניין כדי שאני יוכל לצרוב את השירים האלו בנרו... תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by AdamS,

למישהו כאן יש המלצה לתוכנה טובה להמרת קבצי wma ל-mp3? אדם

8. Started by someone,

הקובץ wmiprvse.exe נתקל בשגיאה ועליו להסגר (סוג ההודעות שיש אפשרות לשלוח דוח שגיאות לMICROSOFT) מזה אומר?

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  9. כדי לשמוע מוזיקה אני משתמש בWMP, יש איזהשהו פלאגאין או אקולזייר שאתם ממליצים שכדאי להשתמש כדי לשפר את איכות השמע? אם אין ווהדבר היחידי שישפר את איכות השמע זה לעבור לWinamp אז תרשמו. אבל בטוח יש איזה פלאגין לWMP שמשפר. תודה

• 14 תגובות
    • 739 צפיות
  10. Started by A1eX,

התקנתי את חבילת הקודקים האחרונה של K-LITE, וכל הסרטים משודרים בשחור לבן משום מה... מישהו ניתקל בבעיה המוזרה הזו?

• 2 תגובות
    • 436 צפיות
  11. הורדתי את הסרט של הנסיך הפרסי, הסרט בקובץ AVI 1.בWMP 12 מופיע מסך"USE MEDIA PLAYER" ואז מפנה אותי לאתר הנ"ל: http://microsoftmediaplayer.net/pluginerror/ שאני מוריד את הקודק זה אומר שזה וירוס טרויין, פעם ראשונה עשיתי IGONRE אבל זה בכלל לא מתקין אותו. 2.בVLS מופיע מסך "USE MEDIA PLAYER" וזהו. 3.בוינאמפ סרטים לא עובדים אצלי משום מה. הורדתי אוסף קודקים שמתאימים לWIN 7 מהאתר הבא: http://shark007.net/win7codecs.html התקנתי ועדיין לא עובד. מה לעשות?כל שאר הסרטים עובדים. את הסרט הורדתי בכמה חלקים בהורדה ישירה ואפילו פעמיים עשייתי חילוץ מחדש.

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  12. Started by Roces,

כאשר אני לוקח פרינטסקרין מסרט שמוצג בווינדוס מדיה פלייר 9 (האם זה גם בגרסאות קודמות?) אז התמונה כאילו זזה לי בת\וך הריבוע של הפרינטסקרין. ז"א כאילו שהסרט "חי" בתוך התמונה... מישהו יודע אם יש פאטצ' או איך לתקן את זה? מישהו יודע האם לbsplayer יש את אותה בעיה? תדה מראש!

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by maphisto,

טוב אז ככה יש לי פרק של וויג'ר בקובץ עם סיומת AVI , הDIVX לא רוצה לפתוח אותו וה WMP פותח אותו ומנגן אותו במהירות גבוהה כך שלא ניתן לראות אותו , משהו נתקל בזה פעם או יותר חשוב יודע איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  14. Started by The UnKnown,

I am not talking specificlly on the 9.0 version, just want to remove it completely from the hard drive. cause for movies, small videos etc, i am using BSplayer and for music, i will install winamp. so how can i remove it ? Thanks!

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  15. Started by Second Edition,

היי , אין בנגן הזה אופציית אנדו ?. אם בטעות מחקתי וידאו מפלייליסט אין דרך לבטל את המחיקה ?. יש נגן עם אפשרות לבנות פלייליסט כמו במדיה פלייר ?.

16. Started by AmirNadav,

שלום לכולם, בזמן האחרון יש לי בעייה מעצבנת עם הWindiows Media Player. כל הסרטנים שיש לדוגמא באתר וואלה או באתר של ביפ וכו' , סרטונים כאלו של "CASTUP", או שידורי MMS, לא מתנגנים. (ובמחשבים אחרים הם פועלים) הוא מבצע את כל השלבים (טוען, מעלה מדיה) ומגיע למצב "מוכן" ושם פשוט נתקע. גם אם עושים פליי זה חוזר על השלבים ונתקע שוב על ''מוכן''. אני כבר לא יודע מה לעשות, האם מישהו מכיר את הבעיה ויכול להציל אותי? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by WarNet,

היי,ניסיתי להפעיל שיר בפורמט wma,נתקלתי בשגיאה כזוהתמונה למטה). כשאני מקיש על עזרה ,נפתח לי דף (http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=120764&mpver=12.0.7601.17514&id=C00D11D6&contextid=230&originalid=C00D278F) שמוביל מיד ל:http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/IDFallback חיפשתי בגוגל והיה מדריך שהורה למחוק את ה-K-Lite_Codec_Pack ולהתקינו מחדש. עשיתי,לא עזר. wmp מנגן flac wmv איך אני מסדר זאת? תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  18. לא שיניתי כלום, לא עשיתי עדכונים, זה לא רק בWMP, עכשיו שעשיתי ריסט זה בכל התוכניות וזה קרה פתאום.. פתחתי קובץ של סרט וזה פשוט התחיל לנגן רק את הסאונד בלי התמונה? מה עושים?!

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  19. Started by ben672,

היי לאחרונה ניתקלתי בכמה מחשבים שה-MP אצלהם לא עובד יש תמונה מצורפת. האם מישהו נתקל במשהו דומה? ניסתי להסיר ולאחר מכן להתקין לא עובד,ניסיתי עוד כמה דרכים ועדיין לא מצאתי פיתרון אני צריך את עזרתכם תודה רבה.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  20. Started by spike_staff,

שלום לכולם! בזמן אחרון שמתי לב שכאשר אני מפעיל MP3 או סרט כלשהו דרך WMP 12 התוכנה ישר מתחילה לתחון את המעבד ומגיע ל100%. מחקתי את כל הקודקים שהיו לי והתקנתי שוב את KLITE האחרון אבל הבעיה עדיין לא נפתרה. אני משתמש ב WIN 8 64 BIT ומחשב כמו שרשום במפרט. אשמח להמלצות תודה.

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  21. Started by 10GaZ,

אהלן, יש לי מסך רחב, ואני לעיתים קרובות צופה בסדרות בWMP שהוקלטו בפורמט 4:3 או 5:4. אני רוצה שהWMP יציג לי את הסדרה על כל המסך. אם אני נמצא במצב מסך מלא אז הסרט שומר על היחס שלו, ולא נמתח לרוחב המסך. יש פתרון בנושא?

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  22. Started by orelzion,

מכירים את זה שמישהו נוגע לכם במחשב ואז כשמפעילים שירים אז רק שומעים את נשיר בלי לראות שהWMP נפתח? קרה לי כבר כמה פעמים אבל כל פעם אני שוכח איך לשנות את זה חזרה. עזרה, מישהו? תודה

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  23. Started by ben672,

הסיפור התחיל לפני כמה ימים,שה-MP עובד רגיל במערכת הפעלה אבל בצפייה באונליין זה עושה טוען ולא קורה כלום מדובר במערכת הפעלה7. האם מישהו כבר ניתקל בזה בעבר? אשמח לשמוע את העיצות שלכם תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by thebenjamin,

תמיד הפעלתי קבצי MP4 עם הנגן של ווינדוס אבל משום מה עכשיו פתאום הקבצים נפתחים יש מסך שחור ורק סאונד.. לא התקנתי או הסרתי קודקים או משהו בסגנון

• 0 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים