עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מחפש תוכנה להוספת כתוביות לסרט לצמיתות.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by blackcoma,

אני משתמש ב - Flashget להורדה מהירה של קבצים. זה ממש נוח, יש את החלון הקטן שאפשר לגרור אליו קבצים וגם יש לו קישור ב - Toolbar של Internet Explorer. בסריקת Spyware של Microsoft Antispyware הוא מוצא את כל הקבצים שקשורים לתוכנה וטוען שהם Spyware מאוד מסוכן. אפילו אם זה לא כל כך מסוכן כמו שהם טוענים, אני עדיין מעוניין להחליף את זה למשהו יותר " נקי ". יש תוכנות ל"זירוז" הורדה טובות עם האופציות האלו ( חלון קטן , קישור ב - toolbar ) ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by naveh3,

היי חבר'ה, אני מאמין שכבר מהכותרת ידעתם מה אני מבקש ואם לא אז אני מבקש כתוביות לסרט "דרקונים ומבוכים" אם למישהו יש או מישהו מכיר אתר שיש בו אז אני מאד מבקש אותו. (אל תתנו לי את האתר sbbox בגלל שהוא בשיפוצים אז אני לא יכול להיכנס לשם). תודה רבה. :saint:

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by minnymoony,

שלום, יש תוכנה שקוראים לה "ntvdm.exe" שתופסת 99% מה-cpu במחשב שלי. עקב זאת המחשב עובת בצורה איטית ביותר וזה משגע. אם מישהוא יודע איך לפתור את הבעיה אודה לו מאד. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by falukky,

אני מחפש תוסף לכרום שיאפשר לי להגדיר את היוזר ואת הסיסמא באתרים מסויימים (או לשמור קוקיס) ואז אם אני לא מחובר לאתרים האלו אני יוכל להתחבר אוטומטי לכולם בבת אחת מבלי להכניס יוזר וסיסימא לכל אתר בנפרד. יש דבר כזה ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by gal10_private,

שלום לכולם! אני מחפש תוכנה או אפשרות שבה אוכל לסנכרן אין הoutlook calendar לבן היומן בחשבון הgoogle שלי. לפני כשנה מצאתי תוכנה שעושה את זה אך לצערי היא נעלמה לי כאשר החלפתי מחשב. תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. צריך המלצה לתוכנה חינמית שמסוגלת לנטר שימוש ברשת לפי תוכנות/תהליכים שרצים במחשב. יהיה נחמד עם אפשר יהיה להגביל את השימוש ברשת לכל תוכנה/תהליך אבל זה פחות קריטי לי כרגע. פעם הייתי משתמש ב NETLIMITER אבל היא כבר מזמן לא חינמית. מצאתי תוכנה בשם netbalancer שבגרסה החינמית לא מאפשר שליטה על השימוש שעושה כל תוכנה ברשת. אולי במקרה משהו פה מכיר תוכנה כזאת?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. כלומר, אני מכניס לה מספר מסויים של קבצים, אני רוצה שהיא תציג לי אותם בתפריט שאוכל לבחור בין קובץ לקובץ בנוחות (כלומר תציג תמונה של הסרט, ואת שם הקובץ ומתחת תציג לי את כל שאר הקבצים שיש בדיסק, מקווה שהבנתם) עכשיו אשמח לדעת אם התפריט הזה יקח לי הרבה מקום בדיסק ואם זה לא פשוט כמו שאני חושב שזה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Pure-Gold,

שלום רב, כתבתי כמה תוכנות לציבור הגולשים פה ומקווה שתפיקו את המירב מהתוכנות האלו. Pure Mouse Meter: תוכנה המנטרת את פעילות העכבר שלכם: מהירות מקסימלית ונוכחית ( ס"מ / שניה ), מיקום נוכחי וכמו כן כמות לחיצות העכבר ( כל אחד מהלחצנים ). קישור: http://www.oferporat.com/pureserver/PMM.zip Program Killer: תוכנה המסוגלת להפעיל ולכבות תוכנות בתזמון אישי. אתה בוחר את השעה בא אתה רוצה שהתוכנה תרוץ או תתכבה. התוכנה זמינה במדור ההורדות של האתר. קישור: http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=275 Favorites Manager: תוכנה המארגנת את המועדפים שלכם. ניתן לשנות את שם הקישור ותוכנו וכמו כן התוכנה מסוגלת לעבור על כל רשימת המועדפים שלכם ולבדוק את תקינותם. התוכנה זמינה…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by assaf990,

BS מראה את הכתוביות ימינה מידי ולכן השוליים של המסך חותכים את הכתוביות מה עושים? כרטיס מסך ATI agp ישן P3 ונדוס 2000 bs pro 2.34

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by RUJI,

עכשיו סיימתי אותי 20 דקות לקח לי \: דיי הרבה זמן אבל לא נגעתי בפוטושופ שנה וחצי ככה ש... איך יצא? (:

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. כלומר לשדר למישהו את מה שאני רואה במחשב הבנתי שאפשר לעשות את זה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by 114508534,

היי אני מחפש תוכנה לעיצוב מטבחים , חשוב שיהיה כזה קטלוג שתוכנה שאפשר יהיה לבחור סוגי ארונות ושיש וכאלה דברים , ברזים , צבע ועוד בלה בלה זה ממש חשוב לי ואני יהיה רב תודות למי שיעזור . דן

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by primakuku,

שלום, כשאני נכנס לאתר מסוים ואני מנסה להעלות לשם קובץ ,מתקבלת לי הודעת שגיאה שצילום מסך שלה מצורף. יש לציין שהדבר קורה הן במחשב שולחני והן בנייד בביתי. כאשר נכנסתי לאותו אתר במחשב אחר בבית אחר ,כן הייתה לי האפשרות להעלות את הקובץ ולא נתקלתי בהודעה הנ"ל. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by ross,

מחשב נייד מסוג DELL VOSTRO 1014 ה-WIFI הפסיק לעבוד ולא נמצא במנהל ההתקנים ולא בחיבורי רשת (ב-BIOS הוא מופעל) מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה. שאלתי את זה כבר בפורום מחשבים ניידים (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=504723.0) אבל הבנתי שזה לא הפורום המתאים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by moskitos,

אני יודע שהנרו טובה מאוד אבל מה עם ה-סי די קריאטור 5? ומה עוד יש?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by jambo222,

שלום בזמן הודה מהאינטרנט עם או בלי טורנט. יש לי 2 אפשריות: 1 . להגדיל את מהירות הרשת. 2. לקנות מחשב חזק יותר. בקיצור אני רוצה לדעת מה חשוב יותר ? העצמה של הרשת או העצמה של המחשב ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by a643,

שלום האם למישהו יש המלצה לתוכנה חינמית הממירה קבצי CDA ל-MP3 תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by סטלן-בסטל,

מה קורה אנשים יקרים תקשיבו אני חייב לעשות wipe למחשב שלי בזריזות ממה שהבנתי פה מהודעות קודמות שקראתי בנושא זה שהוייפ הזה ממש רציני הוא משנה כל מיני דברים בhd לפרמט אני יודע אבל הוייפ הזה נראה רציני ואני מפחד יש מצב שתביאו לי בבקשה את התוכנה שעושה את זה או שעדיף לפי הדגם של הhd להוריד תוכנה כזאת של החברה שלו (משו שהבנתי מהודעות שקראתי פה) בכל מקרה אשמח למדריך וללינק לתוכנה. עוד בעיה קטנה אחרי שאני עושה וייפ למחשב אני מתקין הכל כמו אחרי פירמוט?.. או שממש אין כלום על המחשב?...מה השלב הבא אחרי הוייפ איך מתקינים ויינדווס? סליחה על הבורות ותודה על העזרה...אתם מצילים אותי.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. בוקר טוב! הקלטתי למחשב בעזרת וידאו של פעם כמה קלטות שהיו לי. ועכשיו יש לי במחשב קובץ גדול ושמן!! מה הקידוד הכי טוב לסרט וידאו שמוקלט למחשב מבלי לאבד איכות? תודה לעונים..

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. מדובר על חלונות מישהו?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. תקשיבו הרזולוציה הטבעית של המסך זה 1920X1200..שברזולציה הזאת רואים הכי חד..עכשיו אתה נכנס לדף אינטרנט, למשל YNET, והדף אינטרנט נימצא בחצי עמוד באמצע, ובשני הצדדים יש שטח לבן ריק..חוץ מבאתר של GAMER,שהוא מתוח על כל שטח המסך, בכל האתרים זה ככה.. כאילו תחשבו על זה שאתם עושים רקע לשולחן עבודה, ואתם יכולים לעשות אותו מתוח או במרכז..אם אתם שמים במרכז אז יש שטחים ריקים, ואם זה מתוח זה על כל המסך...אני רוצה לשנות את ההגדרה בדף אינטרנט, שהדף יהיה מתוח ולא במרכז..(בתקווה שיש כזאת הגדרה )

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by No-One,

שלום לכולם. הוצאתי מהמחסן מחשב משנת 2007 ששימש לגיימינג בעבר הרחוק, פירמטתי אותו וכעת ברצוני להוריד לו דרייברים ללוח אם וכו', האם יש תוכנה שמזהה איזה רכיבים יש במחשב או שפשוט צריך לפרק ולקוות שכתוב שם?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Crash5,

אני אנסה לנסח את השאלה שלי בצורה הברורה ביותר: אני רוצה לצרוב קבצים שגודלם גדול מגודל שדיסק אחד יכול להכיל. השאלה היא, האם NERO יכול לעשות את הצריבה בחלוקה לכמה דיסקים? לדוגמא, שהוא יסיים לצרוב את ה700MB הראשונים והדיסק הראשון יהיה מלא, הוא יבקש ממני להכניס דיסק שני וכדומה. תודה מראש :saint:

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום אתמול הכנתי לבן דוד שלי שני דיסקים של שירים, חלקם בעברית.... ניכנסתי לתוכנת העטיפות של הנרו (אגב נרו 5), והעברית הופיעה לי שם הפוך... ניסיתי הכל... וכלום לא עבד... שיניתי שם את הפונט מ western ל hebrew וגם זה לא עזר... אני נואש... דחוףףף תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים