תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, הורדתי תוכנה מסוימת, ולאחר שביצעתי חילוץ, מצאתי שמדובר בקובץ ISO Image בלי קובץ התקנה, בלי שום דבר אחר. כשאני מנסה לפתוח את הקובץ, עולה לי התוכנה ROXIO CREATOR המותקנת אצלי במחשב, ואז מופיע תהליך: Burn image to disc השאלה- מה אני אמור לעשות עם זה? פשוט לצרוב את זה על דיסק, ואז התוכנה תפעל מתוך הדיסק, בלי התקנה, בלי להכניס קוד? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה או אפשרות שבה אוכל לסנכרן אין הoutlook calendar לבן היומן בחשבון הgoogle שלי. לפני כשנה מצאתי תוכנה שעושה את זה אך לצערי היא נעלמה לי כאשר החלפתי מחשב. תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
BS מראה את הכתוביות ימינה מידי ולכן השוליים של המסך חותכים את הכתוביות מה עושים? כרטיס מסך ATI agp ישן P3 ונדוס 2000 bs pro 2.34
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
רכשתי מחשב חדש (מעבד אינטל core i5 2400 3.2GHz, s1155, 6MB, GPU core, Tray ולוח אם של ASUS P8P67 S1155 ), הגדלתי את התשתית ל 12Mb ואיכות וידאו בסקייפ עדיין גרועה (בשיחות לחו"ל). מה ניתן לעשות בנידון? האם מצלמת HD איכותית תפתור את הבעייה? קראתי שיש תוכנה בשם:Force Skype HQ/HD Webcam Video אבקש לחוות דעתכם המקצועית תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ספרו איזו תוכנה מהנ"ל אתם הכי אוהבים, הכי לא אוהבים (מאלה שהשתמשתם בהם), מה היתרונות והחיסרונות שלהם? אני אישית משתמש כרגע רק ב-MSN ואני מאוד מרוצה ממנו לאומת זאת ICQ זאת תוכנה גרועה לדעתי, היא מאוד לא יציבה (כשמדובר במחשבים לא הכי חדשים) ונתקלתי איתה בהרבה בעיות של אי נוחות ובאגים :-X
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מריץ קדימה או אחורה סרט, לפעמים ניתקע לי ה-BS player.. הסרט נתקע אבל הקול לא.. (לפעמים הוא גם ניתקע בלי שאני עושה כלום) אני לוחץ על Stop והסרט מתחיל שוב מההתחלה.. אבל אז כשאני מנסה לחזור שוב לנקודה שהייתי זה לפעמים נתקע שוב..ואז אני צריך ללחוץ שוב ושוב על Stop עד שזה לא ניתקע.. הורדתי את המקודד Media Player Classic אבל הסרט ב-Bsplayer ממשיך להיתקע פתאום..
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שסימתי להוריד את הסרט Johnson.Family.Vacation.DVDRiP.XViD-DVP ניסיתי להפעיל אותו אך שומעים את הרקע של הסרט ועכשיו הצורה שרואים זה כמו ריבועים כאלה שמתחדשים מאוד קשה להסברה העיניין אם מישהו יודע איך אפשר להקליט מה שקורה במחשב זה יעזור ניסיתי לשחק עם הקודקים שום דבר לא עוזר עדיין רואים כמו ריבועים קטנים שמתחדשים אם מישהו נתקל בבעיה הוא בטח יכיר את העניין....
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תרגום התפריט והפונטים לעיברית לא משנה זאת. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, משמום מה, הכרום לא עובד אצלי מהבוקר. האקספלורר בסדר, הפיירפוקס גם. מה ניתן לעשות ? אני מקבל הודעת Error 105 (net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED): Unable to resolve the server's DNS address תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הצילו!! יש לי עבודה חשובה להגיש ואני לא יכול לשמור! תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר על חלונות מישהו?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה קורה אנשים יקרים תקשיבו אני חייב לעשות wipe למחשב שלי בזריזות ממה שהבנתי פה מהודעות קודמות שקראתי בנושא זה שהוייפ הזה ממש רציני הוא משנה כל מיני דברים בhd לפרמט אני יודע אבל הוייפ הזה נראה רציני ואני מפחד יש מצב שתביאו לי בבקשה את התוכנה שעושה את זה או שעדיף לפי הדגם של הhd להוריד תוכנה כזאת של החברה שלו (משו שהבנתי מהודעות שקראתי פה) בכל מקרה אשמח למדריך וללינק לתוכנה. עוד בעיה קטנה אחרי שאני עושה וייפ למחשב אני מתקין הכל כמו אחרי פירמוט?.. או שממש אין כלום על המחשב?...מה השלב הבא אחרי הוייפ איך מתקינים ויינדווס? סליחה על הבורות ותודה על העזרה...אתם מצילים אותי.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום הבנתי שאפשר לסנכרן הנתונים באוטלוק באמצעות תוכנות צד שלישי. אודה על המלצה לתוכנה כזו, טובה, שתאפשר סינכרון בין 3 מחשבים. בתודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר קבצי ISO שאני רוצה לאחד לקובץ ISO אחד... מישהו מכיר איזה תוכנה שיכולה לעשות את זה?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אתמול הכנתי לבן דוד שלי שני דיסקים של שירים, חלקם בעברית.... ניכנסתי לתוכנת העטיפות של הנרו (אגב נרו 5), והעברית הופיעה לי שם הפוך... ניסיתי הכל... וכלום לא עבד... שיניתי שם את הפונט מ western ל hebrew וגם זה לא עזר... אני נואש... דחוףףף תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה לעיצוב מטבחים , חשוב שיהיה כזה קטלוג שתוכנה שאפשר יהיה לבחור סוגי ארונות ושיש וכאלה דברים , ברזים , צבע ועוד בלה בלה זה ממש חשוב לי ואני יהיה רב תודות למי שיעזור . דן
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הגדרתי לכל סוגי הקבצים שהם תמונות(BMP,JPG,PNG וכו') שיפתחו עם הIVIEW ועדיין הם נפתחים עם הWINDOWS PICTURE AND FAX VIEWER הדרעק הזה! איך אני מנטרל אותו???
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם כבר הצגתי את הבעיה שלי בפורום אבל לא הצלחתי לתקן אותה ואז צץ משהו רמז... אז ככה: אני מוריד הרבה חומר משרת בארה"ב כולל סרטים סדרות תוכנות ועוד.. לפני כשבוע לאחר שהורדתי תרגומים לסרטים מאתר ללה טורק ועוד כמה צירפתי אותם כל אחד לתיקייה של הסרט שלו ואז כשניסיתי לפתוח, למחוק, לשנות שם ועוד לא הצלחתי וכל הזמן היתה הודעת שגיאה לוודא אם הדיסק אינו מלא או שהקובץ אינו בשימוש ע"י אחר כרגע גם אי אפשר למחוק את הקבצים האלו , ניסית בSAFE MODE ניסיתי להוריד שירותים ב MSCONFIG ניסיתי וניסיתי ולשווא אפילו ניסיתי שחזור מערכת וכלום נדא הערה: לפני הוספת התרגום ראיתי את הסרטים בבקשה עזרה לבעיה הקשה ואולי מאתגרת מודה מראש לכולם אפי
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מממ שלום, מישהו כאן בבקשה יוכל לעזור לי? למחשב שלי יש בעיות בהרצת ג'אווה וכ"נ, וזה ממש מוזר. לפני שהתקנתי FireFox הבעיות הופיעו בצורה פחותה יותר. אז אוקי הנה הבעיה: לעיתים שאני נכנס למקומות שבו צריך להשתמש בJAVA SCRIPT אני לא מצליח להריצם. לעיתים אני מבטל את הפיירוול וזה עובד ולפעמים זה לא משנה ממש. למחשב שלי יש שלושה פיירוולס (זה מטומטם אני יודע :\ אבל אני לא בטוח שאני יכול לסמוך על אף אחד מהם: NIS, הפיירוול המובנה של XP והפיירוול של 2WIRE שזה נתב של האינטרנאט(יש לי רשת אלחוטית)). מחקתי את כל תוכנות העזר של ג'אווה מהמחשב והתקנתי שוב וזה לא עזר. ניסיתי בפיירוול NIS לשנות וזה לא עזר (הכי מינימום), ניסיתי לעדכן לא יודע מה ניסיתי כבר. ביטלתי את כל הפיירוולס שיש לי במחשב וזה…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. משהו יכול להסביר לי בפשטות איך משתמשים בתוכנה הזאת? אני רוצה לצור GHOST לדיסק שלי, אבל שאני מפעיל את התוכנה אני רואה שם רק אפשרות ליצור BOOT DISK. בבקשה, מישהו יכול להסביר לי איך אפשר ליצור GHOST?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם, לאחר בעיות עם המחשב כפי שרשמתי קודם לכן, החלטתי לפרמט אותו. הפירמוט עבר בשלום, התקנתי XP ועדכנתי אותו מהאתר של מיקרוסופט. הורדתי את התוכנה וינראר בגרסתה העברית והפלא ופלא במקום עברית אני רואה עיגולים עם נקודות (ג'יבריש). התקנתי בשפות עברית וכתיבה מימין לשמאל, ובחרתי בכל מקום שהיה עברית אך זה לא עזר. הורדתי 2500 פונטים נוספים עבריים בתקווה שזה יעזור והתקנתי אותם אך עדיין יש לי עיגולים ונקודות. יש לי עוד תקיות שכתובות בעברית ברורה ודווקא התוכנה הזו וכל מה שקשור אליה בג'יבריש. בבקשה עצה דרושה... :s05:
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש תוכנה שקוראים לה "ntvdm.exe" שתופסת 99% מה-cpu במחשב שלי. עקב זאת המחשב עובת בצורה איטית ביותר וזה משגע. אם מישהוא יודע איך לפתור את הבעיה אודה לו מאד. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שכל הזמן שואלים שאלות בנוסח הזה, והתשובה המתקבלת היא שלא קיים הבדל בין תוכנות שיתוף הקבצים השונות, ומה שמשנה זה הפופולריות של הטורנט שאתה מוריד, כמה Seeders קיימים לטורנט ואולי גם באיזו שעה אתה מנסה להוריד. אני מתייחס להורדה של טורנט ספיציפי שניסיתי להוריד באמצעות שני קליינטים שונים של ביטורנט. בהתחלה, הורדתי את הטורנט באמצעות הקליינט הרשמי של הביטורנט, אבל ההורדה היתה בקצב של 10KB/s-12KB/s בלבד (קצב יציב פחות או יותר, 24 שעות ביממה). לצורך השוואה, הורדתי באמצעות הקליינט הרשמי של הביטורנט טורנטים אחרים במהירויות סבירות של 50KB/s-100KB/s, אבל הטורנט המסויים הזה (וטורנטים נוספים שאני מעוניין להוריד) מאפשר לי להוריד במהירות שלא גבוהה מהמהירות שבה אני מעלה, ומכיוון ש…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב! הקלטתי למחשב בעזרת וידאו של פעם כמה קלטות שהיו לי. ועכשיו יש לי במחשב קובץ גדול ושמן!! מה הקידוד הכי טוב לסרט וידאו שמוקלט למחשב מבלי לאבד איכות? תודה לעונים..
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-