עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הנושא אומר בעצם הכל כבר איך אני יכול לבטל את ההגבלה של מספר התוים שאני יכול לרשום באי סי קיו לשליחת הודעה ב SMS

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by limi1,

לבת דודה שלי יש את "norton antivirus corporate edition" ושאני רוצה להסיר אותו הוא רוצה סיסמא. יש לי חלון קטן שרשום בוא כך: parent servere: ואת הנתון הזה יש לי password: שאותו אני צריך לגלות איך אני מסיר את זה או יותר נכון איך אני יכול לדעת מה הסיסמא

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. תרגום התפריט והפונטים לעיברית לא משנה זאת. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by RX7,

שלום יש לי בעיה כבר הרבה זמן. הבעיה היא בהצגת סרטונים בYOUTUBE (ככל הנראה בעיית פלאש?) ניסתי כל מיני שיטות שהביאו לסידור הבעיה (התקנת מקודדים, הסרה מלאה והתקנה של פלאש פלייר, איפוס הדפדפן וכיו"ב..) כשאני מאפס את הדפדפן הבעיה מסתדרת לזמן מה ואז עוד הפעם חוזרת ואינני יכול לראות סרטונים ביוטיוב, מופיע לי פשוט ריבוע לבן איפה שאמור להופיע הסרטון) אני רוצה לסדר את הבעיה אחת ולתמיד! אשמח אם מישהו יעזור לי.. יש לי דפדפן EXPLORER 7 ווינדוס XP עברית תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. זאת אומרת מה כדאי לשים

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by pes7,

הורדתי משחק ירד לי מלא קבצים כאלה מה עושים כדאי להתקין תמשחק? כתוב לי שהקבצים מסוג flt והורדתי מתוכנה µTorrent

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by moo2004,

ב Gmail יש אפשרות לראות הודעות דואר מחשבונות אחרים... אני מנסה לגדריר למראות ב Gmail גם את ההודעת שיש לי בחשבון של Walla ואני לא מצליח. תראו את ההודעת שגיאה:

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by THE_COMMANDER,

כאשר אני מוריד משחק למשל של 3 דיסקים כיצד אני פותח את הקבצים של כל דיסק?? (זה לא iso) ???

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. בשביל לראות קובץ GIF שהועלה אני צריך כל הזמן בצורה מסורבל קודם לבצע שמירה במערכת שלי ואז לפתוח אותו לעומת זאת עם שאר קבצים כמו JPEG אין לי את הבעיה ואני יכול לפתוח ולעיין בהם ישירות מלינק ההעלאה. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה עם קבצי ה GIF ? ***הבעיה התחילה מאז שעברתי למערכת הפעלה חדשה W7

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by bluemail,

המלצות ....

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Satlan,

היי אני מחפש תוכנה חינמית או לא שיכולה להעביר את המוזיקה כמו שהיא מהאייפוד למחשב, תוך שמירה על המבנה שקיים במכשיר. מישהו מכיר משהו מומלץ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Raz20,

<blockquote>אני מחפש את קובץ ההתקנה של הדרייבר למדפסת HP Deskjet 980 cxi , לווינדווס 7 עם 32 bit , אני חייב את הקובץ עצמו , אין לי גישה לאינטרנט בעבודה ולכן אני חייב את ההתקנה של הדרייבר. אודה לכם אם תוכלו לשלוח לי קישור להורדה, חיפשתי ולא מצאתי..</blockquote>

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by hutorihunzu,

אני מקווה שזה בסדר שאני מפרסם את זה כאן, פשוט זה היה ניראה לי המקום הנכון ביותר... אז ככה, לאחרונה עידכנתי את האינטרנט ל 12MB ולפי דעתי כתוצאה מזה נחסמו לי כל הפורטים. כשאני נכנס ל can you see me לא משנה איזה פורט שאני לוחץ הוא כותב באדום שהוא חסום. עכשיו אין לי ראוטר אני מחובר ישירות למודם ומפאת כך זה חייב להיות פיירוול או ספק האינטרנט. אז התחלתי את המחשב כאשר ביטלתי ב msconfig את כל תוכנות שפועלות ברקע וגם את השירותים ועדיין הייתה אותה הבעיה. בנוסף התקשרתי לבזק (אני בתשתית של הוט והספק הוא בזק) והם אמרו לי שאין לי שום חבילה שחוסמת גלישה או אבטחה כלשהיא ואף הם התקינו לי חייגן ואמרו שזה עלול לעזור אבל זה לא עזר. עכשיו מה לעשות? איך אני פותר את הבעיה של הפורטים הללו??? תוד…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by 6kwar,

יש למשיהו מדריך או שהוא יכול להדריך אותי להכנת רדיו בתוכנה WINAMP תודה זה המספר של האיסיקיו שלי 101502332 תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום אתמול הכנתי לבן דוד שלי שני דיסקים של שירים, חלקם בעברית.... ניכנסתי לתוכנת העטיפות של הנרו (אגב נרו 5), והעברית הופיעה לי שם הפוך... ניסיתי הכל... וכלום לא עבד... שיניתי שם את הפונט מ western ל hebrew וגם זה לא עזר... אני נואש... דחוףףף תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by יואב שניר,

Windows 10 Firefox updated באופן תדיר התוכנה "חושבת" בממוצע כול 20 דקות. ממש מרגיז. הדפדפן נתקע ולאחר 20-30 שניות משתחרר. התוסף היחיד הוא ABP. נטרלתי אותו ... ועדיין. גם איפוס דפדפן להגדרות יצרן לא מסייע. רעיונות ?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Sting,

אני מנסה להכניס כמה סרטונים לפלאפון החדש שלי (Motorola v3x) ומשום מה יש בעיה בהמרת לקובץ שהפלאפון הזה קורא ( rm/rv) רק המרות מAVI מצליחות ולאחר שלא מצאתי תוכנת קידוד נורמלי לAvi רציתי לשאול האם יש לכם המלצות כל שהם ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by hagay21,

האם יש קשר בין סוג הדפדפן למהירות פתיחת הדפים ?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by eladbu,

שלום לכולם! יש לי בעיה עם הפיירוול של ווינהדואס SP2 בכך שהוא חוסם לי אתרי FTP ניסית כבר הכל כולל איפשור פורטים 20 21 ועדיין זה חוסם כולל כניסה להגדרות ונסיון לשווא לאפשר FTP רציתי לדעת על איזה תוכנה אתם ממליצים לא רוצה משהו שיתפוס לי את כל הזכרון כשהוא עובד אלא משהו קטן וטוב כמו של ווינדואס

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. בעיה ממש לא מובנת(בשבילי לפחות)לא שומע קול ב-mv2player אבל ב-vlc כן. מה אני צריך לעשות וזה חשוב שזה יפעל ב-mv2player וגם בנגן של 'ןמגם'ד לא שומעים אבל רק ב-vlc שומעים ממש מוזר. תודה לכל מי שעזר

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by yotamoo,

האם מישהו פה יודע מה ההבדל בין נורטון אנטי וירוס 2002 שקונים בחנות ב-250 לבין זו שמורידים מהאינטרנט?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by avihwz,

יש לי תוכנה שפיתחתי לפני שנים, עבדה יפה עד לאחרונה ופתאום העברית נעלמה ורק ג'יבריש. ניסיתי שנית את הפתרוןבאתר http://yizhar.mvps.org/ וגם פתרונות אחרים שמצאתי ברשת, אבל לצערי אין עברית. אני מעוניין להפעיל את התוכנה ואשמח לפתרון חינמי.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by riddick00,

עקב עובר קלוק לכרטיס מסך שהגזמתי לא מעט ושמרתי את האוברקלוק ל START UP של הווינדוס עכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו הוא מוציא לי שגעה FATAL ERROR שהמערכת לא יכולה לעלות. הכרטיס לא נשרף. אין לי BUCK UP לווינדוס וכשניסיתי לעשות REPAIR מהדיסק הוא לא עזר בכלום. הוא לא נכנס לשום מצב של הווינדוס גם לא ל SAFE MODE וגם לא לפעם האחרונה שהוא עבד. האם אפשר לעשות עם זה משהו? יש תוכנות שיכולות להחזיר למצב הקודם של המערכת?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. לא ידעתי איפה לרשום את זה.... ושמעתי שגם אפשר להדליק תמחשב דרך לחיצה על העכבר... איך עושים את זה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Vidati,

http://vi9ati.deviantart.com/art/End-Of-the-Day-89609331 עידכון: http://vi9ati.deviantart.com/art/End-Of-the-Day-FINAL-89718918

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.