עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם, חשבתי על זה קצת, מכיוון שמדובר במשהו לא מסובך (להערכתי), אף אחד עוד לא שיחרר תוכנה לצפייה בתלת מימד למחשב ? הרי בסך הכל יש תמונה (FULL/HALF SBS) שהטלביזיה יודעת את הפורמט המדוייק, חוצה אותו ל-2 (לאורך/רוחב) ומקרינה כל חצי מסך בנפרד לכל עין, ובו זמנית העין השנייה דרך BLUETOOTH מוחשכת. זה נראה לי דבר די פשוט, אף אחד לא שיחרר תוכנה כזאת, חינמית/בתשלום ? אם כן, אשמח להכוונה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by 3d7,

יש לי לקוחה שטוענת שמישהו פרץ לה לאימייל (תיבת דואר כמו Hotmail). יש לה מחשב נייד והיא משתמשת בו בבית ובעבודה, ובשני המקומות הרשת האלחוטית לא מוצפנת. בבית אמרתי לה שרצוי שהיא תצפין את הרשת האלחוטית, אבל בעבודה אי-אפשר להצפין כי זה לא תלוי בה. בנוסף לכך, אותו אדם שפרץ לה לתיבת דואר שלח לה אימייל שמוכיח שהוא קרא אימיילים שלה. אם זה אפשרי, אני צריך הסבר על איך אפשר להתחקות על אותו אדם לפי הכתובת אימייל בה הוא השתמש. אשמח לקבל תגובות מאנשים שמבינים בנושא.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by PolishMan,

שלום לכולם, ברשותי הארד דיסק שמחולק להרבה מחיצות. יש לי 2 מחיצות UNALLOCATED והייתי רוצה ל"מזגן" למחיצה אחת UNALLOCATED. האם הדבר אפשרי? ואם כן, הכיצד? מצ"ב SCREENSHOOT של חלוקת הכונן הקשיח מ-partitions magic [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. הנושא אומר בעצם הכל כבר איך אני יכול לבטל את ההגבלה של מספר התוים שאני יכול לרשום באי סי קיו לשליחת הודעה ב SMS

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום. אני מחפש תוכנה חינמית לניהול מחיצות שתומכת בחלונות 7 64 BIT. האם אפשר לקבל קישור לאחת כזאת? תודה מראש איציק.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Satlan,

היי אני מחפש תוכנה חינמית או לא שיכולה להעביר את המוזיקה כמו שהיא מהאייפוד למחשב, תוך שמירה על המבנה שקיים במכשיר. מישהו מכיר משהו מומלץ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. התקנתי בגוגל כרום תוסף לחסימת פרסומות הנקרא AdBlock. העניין הוא שאני לא יודע עד כמה הוא עובד, כי עדיין קופצות לי פרסומות באתרים שונים. כיצד ניתן לטפל בעניין? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by smalery,

שלום כולם, כנראה שהתקנתי עדכון אבטחה יותר מדי כי לא שיניתי שם הגדרה בWINXP או בIE (גירסה 7) אבל כמעט כל אתר שאני נכנס אליו שדורש כניסה של משתמש - GMAIL,WALLA,הבנק,האוניברסיטה כתוב כך: "שגיאת אישור: הניווט נחסם" כתוב שישנה בעיה באישור האבטחה של האתר, והIE הנחמד ממליץ לי לסגור את הדף או להמשיך (אבל זה לא מומלץ) כנראה שאותו "אפקט" השפיע לי גם על הGNOTIFIER כי הוא כותב לי - The server's certificate is invalid. נכנסתי להגדרות הIE והחזרתי אותן לברירת מחדל, ונאדה. לא עוזר. מישהו יודע איך לתקן זאת? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. האם יש איזו שיטה בפוטושופ לקחת קווים מתמונות אמיתיות כדי להשאיר רק את הקווים החשובים כדי לחרוט אותם על בפרספקס?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by DJO,

אני זוכר שעוד מישהו דיווח על הבעיה הזאת... איך היא נפתרה? אני מצליח להתחבר וגם לדבר עם אנשים אבל אני רואה את כולם בתור אוףליין.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. בעיה ממש לא מובנת(בשבילי לפחות)לא שומע קול ב-mv2player אבל ב-vlc כן. מה אני צריך לעשות וזה חשוב שזה יפעל ב-mv2player וגם בנגן של 'ןמגם'ד לא שומעים אבל רק ב-vlc שומעים ממש מוזר. תודה לכל מי שעזר

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני רוצה למצוא את כל הקבצים הכפולים שיש לי בין שני הארד דיסקים. איזה תוכנה מסוגלת לתת רשימה כזאת? (עדיף חינמנית אם היא באמת טובה)

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לפני כ... אני מניח, למעלה מחצי שנה, קניתי מחדש חדש, שנצבר בו הרבה זמן למען האמת, ואני מעוניין לפרמט אותו עכשיו. בפעם הקודמת (כשקניתי את המחשב) זו הייתה הפעם הראשונה שהתקנתי מערכת הפעלה לבד, דרייברים, ובעצם הכל מהתחלה. אני רוצה לפרמט את המחשב מהתחלה ועד הסוף - ששום זכר לא יישאר ממה שיש עליו עכשיו. אז, לפי מה שהבנתי כל מה שאני צריך לעשות על מנת למחוק הכל ולהתקין את המערכת מהתחלה זה פשוט להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה, ותוך כדי שאני מוחק מחיצות ומתחיל את ההתקנה (כשכוויכול המערכת הקיימת מותקנת), ה-HDD יפורמט והמערכת תותקן מהתחלה. תקנו אותי אם אני טועה, או שאני בכלל צריך קודם לפרמט את ה-HDD בצורה אחרת (ואם כן, איך?) ורק אח"כ להתקין את ה-Windows מהתחלה. לאחר מכן, הב…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. למה ה IE כזה זבל ????????? מגירסה לגירסה הוא מידרדר מרגע לדודלי,מה ניסגר? ההתקנה שלו שעות,החוויה איתו מזעזעת,הוא איטי,מבקש לעשות ריסטרטים למה זה ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום רב: כאשר אני לוחץ alt + shift באקסל כדי להחליף שפה, תכופות במקום להחליף שפה, הוא מתחיל להשתולל לי עם הממשק כאילו לחצתי רק על Alt בלי Shift. בדקתי האם הבעייה קורית גם בוורד ואכן זה כך. הבעייה לא קורית עם תוכנות אחרות שאינן של מיקרוסופט אופיס. מה הגורם לבעייה הזאת?

16. אני חייב לדעת איך צורבים בתוכנה של דמון טולס (אם בכלל אפשר לצרוב בה) כי אני מוריד קבצי דיסק משחקים ותוכנות וןאני רוצה לצרוב אותם בדמון טולס במקום להדמות אותם כיאילו לפתוח אותם ע"י כונן וירטואלי

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Dr Hardware,

יש אפשרות לשים כאילו הMSN HM שלי יהיה באווטלוק בדיוק כמו שכאילו היה שם חשבון רגיל של ספקית? שאני אקבל לשם מיילים והכל...? אם כן, בבקשה תנו את בדיוק מה לעשות כי ניסיתי ולא הבנתי כלום... ניסיתי כמה פעמים לקרוא והכל.. תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אחרי שסימתי להוריד את הסרט Johnson.Family.Vacation.DVDRiP.XViD-DVP ניסיתי להפעיל אותו אך שומעים את הרקע של הסרט ועכשיו הצורה שרואים זה כמו ריבועים כאלה שמתחדשים מאוד קשה להסברה העיניין אם מישהו יודע איך אפשר להקליט מה שקורה במחשב זה יעזור ניסיתי לשחק עם הקודקים שום דבר לא עוזר עדיין רואים כמו ריבועים קטנים שמתחדשים אם מישהו נתקל בבעיה הוא בטח יכיר את העניין....

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. השתמשתי עד עכשיו בוינאמפ 3 שמכיל את הפונקציה הזו... הלוואי ולא היו בו כלכך הרבה באגים שמונעים את זה..! למה לעזאזל אין יותר את זה בדגמים החדשים של וינאמם שמשתחררים לרשת... :'( או שאולי זה מתחבא ואני לא מוצא? מישהו יעזור לי להוציא את בר'לה החוצה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by TheFly,

יש לי מספר קבצי וידאו שאני רוצה לחבר לקובץ אחד, אבל הזמן בחלק מהם לא מסונכרן. לדוגמא כשמפעילים קובץ לא מסונכרן אז כשהוא מתחיל התוכנה (מדייה פלייר לדוגמא) מראה שהוא מתחיל מזמן 27:30 במקום 00:00 . כאילו שנוספו לקובץ 27:30 דקות. בגלל זה אי אפשר לפתוח את הקבצים הלא מסונכרנים בתוכנת עריכת וידאו ואי אפשר לערוך אותם... (מתקבלת הודעת שגיאה). למישהו יש פתרון?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by pitter,

בוקר טוב, מחפש תוכנת צריבה למחשב נייד שמריץ windows 7 home premium 64bit. צריך לתמוך בהעתקה של דיסקים, צריבת DVD, צריבת דיסקי מוזיקה והכי חשוב - קליל וידידותי למשתמש. יש הצעות? פיטר

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Zeev86,

היי אני מחפש תוכנה שתעשה לי את העבודה של daemon. יש המלצות? תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by eladbu,

שלום לכולם! יש לי בעיה עם הפיירוול של ווינהדואס SP2 בכך שהוא חוסם לי אתרי FTP ניסית כבר הכל כולל איפשור פורטים 20 21 ועדיין זה חוסם כולל כניסה להגדרות ונסיון לשווא לאפשר FTP רציתי לדעת על איזה תוכנה אתם ממליצים לא רוצה משהו שיתפוס לי את כל הזכרון כשהוא עובד אלא משהו קטן וטוב כמו של ווינדואס

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by lipa,

יש איזה שהם הגדרות שצריך לכוון ? הוא עשה סריקה ומצא הרבה "דברים" ב-Documents and Settings אבל הוא לא מוחק אותם אותם ! (בסוף )

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים