תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
היי חברים ברצוני לדעת אילו מערכת הפעלה ותוכנת אופיס כדאי לקנות למשתמש הביתי מה הבדלים בין 64 ל32 bit במערכות ההפעלה? ומה ההבדלים בין OEM לRETAIL בתוכנות אופיס?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מריץ קדימה או אחורה סרט, לפעמים ניתקע לי ה-BS player.. הסרט נתקע אבל הקול לא.. (לפעמים הוא גם ניתקע בלי שאני עושה כלום) אני לוחץ על Stop והסרט מתחיל שוב מההתחלה.. אבל אז כשאני מנסה לחזור שוב לנקודה שהייתי זה לפעמים נתקע שוב..ואז אני צריך ללחוץ שוב ושוב על Stop עד שזה לא ניתקע.. הורדתי את המקודד Media Player Classic אבל הסרט ב-Bsplayer ממשיך להיתקע פתאום..
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש למישהו שמץ של מושג היכן אני יכול להשיג את הצליל של "הפריצה לאלקטרז" לפלאפון (נוקיה 3310) את התווים או אפילו אתר ששם ניתן ליצור את הצליל בקלות...? אשמח אם תנסו לעזור בתודה מראש גבי...
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש WIN XP עם OFFICE XP או OFFICE 2003 על המחשב. בתוך ה office יש לו outlook express ובתוכו כל מיני תיקיות של מיילים וכד'. עכשיו הוא רוצה לעבור ל WIN7 עם office 2013 ולגבות הכל ולייבא לאופיס החדש. איך עושים את זה ? והאם לא תהיה בעיית תאימות ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אז אני מתאר לעצמי שהרבה מכירים פה את הבעיה כי דיברו עליה פה פעם.... שאני מנסה לכבות את המחשב, המחשב לא מתכבה, הוא מגיע למצב שהוא שומר את הביצועים/הגדרות, ואז המחשב לא מתכבה וצריך לכבות אותו ידנית. אני יודע שהבעיה קשורה למודם-ALE 130, ואני יודע שיש איזה דרייבר/מדריך או איך שלא נקרא לזה, שמתקן את זה, פעם דיברו על זה פה. בבקשה עזרה, זה דחוף
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. משהו יכול להסביר לי בפשטות איך משתמשים בתוכנה הזאת? אני רוצה לצור GHOST לדיסק שלי, אבל שאני מפעיל את התוכנה אני רואה שם רק אפשרות ליצור BOOT DISK. בבקשה, מישהו יכול להסביר לי איך אפשר ליצור GHOST?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
בשביל כמה דרישות שלא קשורות לנושא, עברתי למחשב חדש - I7 2600 2X4GB DDR3 ולוח אסוס P8P67(גירסה B3 כמובן ) עבר איתו גם הכרטיס המדובר שבכותרת הבעיה היא כזאת: הכרטיס לא נותן תצוגה למרות שהתקנתי את הדרייברים האחרונים מאתר היצרן. אחרי הרבה חפירות בגוגל, ראיתי שהכרטיס המדובר לא עובד במחשבים שבהם המערכת ההפעלה משתמשת ביותר מ4GB. בשביל לבדוק ולשלול בעיה בכרטיס - ניסיתי את הפיתרון של הגבלת שימוש בזיכרון פעיל לפחות מ4GB - והכרטיס חזר לפעול כרגיל, אבל זה לא הגיוני שבשביל לראות TV אאלץ לוותר על 5GB זיכרון פעיל כרגע לא ממש מצאתי פיתרון למעט להחליף לכרטיס TV אחר, שזה הפיתרון האחרון והפחות המעודף עלי כיוון שהכרטיס הנוחכי עושה את עבודתו מעולה אשמח לשמוע אצל מי זה עובד עם זיכרון מ…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוסף לכרום שיאפשר לי להגדיר את היוזר ואת הסיסמא באתרים מסויימים (או לשמור קוקיס) ואז אם אני לא מחובר לאתרים האלו אני יוכל להתחבר אוטומטי לכולם בבת אחת מבלי להכניס יוזר וסיסימא לכל אתר בנפרד. יש דבר כזה ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה מתרחבת גם בנוגע לדיסקים שהם עלולים להיות עם מנגנונים מסוימים אשר מונעים צריבות שכאלו. ברשותי דיסק של סרט בDVD, ברשותי צורב DVD ותקליטור DVD-ROM לשם צריבת הסרט. בתודה מראש(:
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצאתי את הproduct id אבל האם זה מה שאני צריך בשביל רישום מחדש? אני מעוניין לפרמט ולהתקין מחדש את המחשב ולהשמש בעותק חוקי של WIN XP HE רק שאיבדתי את הקוד.. (נשבע לכם) ידוע לי שהוא מוסתר בצורה כלשהי ברגיסטרי ולכן אי אפשר לראות אותו... עזרו לי!!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מידי פעם צץ בפורום דיון בנוגע ללוגו שגולש כזה או אחר עיצב והוא מבקש עליו חוות דעת. חלקם טובים יותר, חלקם טובים פחות ויש גם כאלה שהם פשוט רעים. אבל רובם ככולם מפספסים את הכוח הגלום בלוגו - שהוא מסוגל להעביר מסר. עלה לי הרעיון לשתף אתכם בכמה דברים שהבחנתי בהם במהלך השנים בתקווה שזה יעזור למעצבים שמסתובבים פה. אז הנה שלוש דוגמאות ללוגואים שבטח נתקלתם בהם מספר רב של פעמים בעבר. קחו רגע והתבוננו בהם כמו שצריך. מה אתם רואים? התשובות להלן: 1. לחץ יש משמעות כפולה. הוא לא רק מסמל חיוך, הוא שולח מסר שיש באמזון הכל - מA ועד Z. 2. אם הופכים את הלוגו מתקבלת צורה של לב, אבל המסר האמיתי מתחבא בין הK לI... רואים? 3. כשאתם חושבים על FEDEX לרוב אתם חושבים על מהירות או משלוח …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בזמן הודה מהאינטרנט עם או בלי טורנט. יש לי 2 אפשריות: 1 . להגדיל את מהירות הרשת. 2. לקנות מחשב חזק יותר. בקיצור אני רוצה לדעת מה חשוב יותר ? העצמה של הרשת או העצמה של המחשב ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שהנרו טובה מאוד אבל מה עם ה-סי די קריאטור 5? ומה עוד יש?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למי שלאחרונה האי סי קוי לא שלח הודעות לפלפון של מישהו כנראה המישהו הזה ב אורנג כי אי סי קוי יותר לא שולחת לאורנג אלה רק לסלקום שזה האכזבה הגדולה ביותר באי סי קוי במקום לשלוח לחבה פופולרית שכולם בה היא עוברת לחברה נטושה כמו סלקום!~!!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרום גירסה 20 עם WIN7 64 ביט ואין לה בדיקת איות כמו שיש ל-FF. חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי שום אופציה כזו. איפה היא מסתתרת?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש תוכנה להוספת כתוביות לסרט לצמיתות.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך עזרה או יעוץ לבניית חדר בשביל קטלוג למיטות משו בסגנון הזה : בתמונה הראשונה אני הורדתי את האובייקטים מהאנטרנט וסדרתי אותם בחדר חוץ מהמיטה שצולמה. מה שאני רוצה זה לעשות איזה חדר מודל.. ועליו מלביש תפאורה תמונות שידות וכו'.. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הצילו!! יש לי עבודה חשובה להגיש ואני לא יכול לשמור! תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעיה ממש לא מובנת(בשבילי לפחות)לא שומע קול ב-mv2player אבל ב-vlc כן. מה אני צריך לעשות וזה חשוב שזה יפעל ב-mv2player וגם בנגן של 'ןמגם'ד לא שומעים אבל רק ב-vlc שומעים ממש מוזר. תודה לכל מי שעזר
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לקוחה שטוענת שמישהו פרץ לה לאימייל (תיבת דואר כמו Hotmail). יש לה מחשב נייד והיא משתמשת בו בבית ובעבודה, ובשני המקומות הרשת האלחוטית לא מוצפנת. בבית אמרתי לה שרצוי שהיא תצפין את הרשת האלחוטית, אבל בעבודה אי-אפשר להצפין כי זה לא תלוי בה. בנוסף לכך, אותו אדם שפרץ לה לתיבת דואר שלח לה אימייל שמוכיח שהוא קרא אימיילים שלה. אם זה אפשרי, אני צריך הסבר על איך אפשר להתחקות על אותו אדם לפי הכתובת אימייל בה הוא השתמש. אשמח לקבל תגובות מאנשים שמבינים בנושא.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תרגום התפריט והפונטים לעיברית לא משנה זאת. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעיה שיש לחבר שלי והוא ביקש עזרה, המחשב נדלק (WINDOWS) כרגיל ועדיין לא מראה את השולחן עבודה, וזה אומר שיש VIRUS ונותן לך או ללחוץ ENTER או לחכות (יש ספירה לאחור) גם כשהוא לחץ פעם אחת וגם כשהוא חיכה זה פשוט עשה לו מסך שחור עם העכבר (שיכול לזוז) וזה לא משתנה לא משנה מה הוא לוחץ וגם אם הוא מדליק ומכבה... יש פתרון? מקווה שזה המקום לשאלה הזאת תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
משום מה בזמן האחרון התחילו לצוץ אצלי יותר מידי פרסומות קופצות (אומנם הם נפתחות בTAB נפרד אז זה פחות מפריע אבל עדיין...) הן מגיעות מהאתרים איאל.סיאו.www.YESNO איאל.סיאו.WWW.KENOLO למרות שהוספתי את שניהם לפילטרים של ABP זה לא כ"כ עוזר, אשמח לקצת עזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-