עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Jaman,

קודם כל לפני שאתם קופצים עלי עם הקטע של הווארז ו/או נועלים את הדיון, התכונה עצמה חוקית ואני גם מתכוון להוריד משהו חוקי בעזרתה.. השאלה שלי היא מהו הקליינט המומלץ ביותר נכון להיום? פעם השתמשתי ב ABC ובמחשב השני שלי מותקן BitComet, אבל לפי מה שאני מבין יש כבר יותר טובים מהם. אז בכל מקרה מה מומלץ? ?uTorrent Azureus? או בכלל אחד אחר? תודה מראש. [עריכה] ואם אפשר לכתוב נימוק זה יהיה נחמד..

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Bvlgari,

כותרת

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. בוקר טוב לכולם. אני מנסה להשמיש עבור חברה ענתיקת סלרון שהתייבשה הרבה זמן. לאחר מאמץ וניקוי רציני הצלחתי להעלות אותה והתברר שיש עליה WIN ME. כעת: 1. לכל מאמץ קטנטן (פתיחת אקספלורר,לא הדפדפן .למשל) המעבד מתחיל לעשות קולות של מתאמץ והעננים שברקע (מישהו זוכר?) משנים את צורתם למין אבסטרקט יפה אבל שמראה שיש לנו פה בעיה. 2. שקלתי לעשות לו איחוד דיסק אבל אני לא יודעת עד כמה הוא יעמוד במאמץ.. 3. אולי כדאי לפרמט ולהתקין מחדש? ואם כן, נראה לי שעדיף 98 שיהיה יותר קל... באשר ל- 98 - מישהו בכלל זוכר איך מעלים את התוכנה הזו? 1. יש לי את הדיסק המקורי + דיסקט הפעלה שפעם קיבלתי עם הפאקרד בל הישן שלי. האם זה אמור לעבוד? 2. יש לי גם 98 לא של פאקד בל. האם דיסק ההפעלה של פאקד בל יפעיל גם אותו…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Vaz,

קניתי מחשב חדש ואני מתקין מסן, ושם כבר כתובת שיש לי ומנסה להכנס אליה. שכחתי את הסיסמא ואני עושה שחזור סיסמא, זה מבקש ממני את האימל של המסנגר אני נותן לו את xxx@walla.com וזה אומר לי שהוראות לגבי השחזור סיסמא ישלחו אליי לאמל, ולא נשלח כלום כבר שבוע כמה פעמים שאני לא מנסה. גם פתחתי דף בתמיכה של windows live , והם לא עוזרים בכלל ולא הגיבו. יש משהו שניתן לעשות? איך אני משחזר את הסיסמא..? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by idani1983,

משום מה מוגדרת לי כתובת DNS 85.255.113.202 ואני לא מצליח להסיר אותה. גם כשאני מגידר לו לקבל את כתובת ה DNS באופן אוטמטי ואז מאשר את הבחירה, כשאני חוזר לבדוק את זה הכתובת חוזרת. בדקתי עם SPYBOT והוא מצא 88 בעיות שתוקנו אבל הבעיה עדין עומדת בעינה. לפני הבדיקה עם הSPYBOT לא יכלתי לפתוח את ה explorer ובכול פעם שניסתי המחשב קפא. מה לעשות?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Guyn,

אני מחפש תוכנה שמאפשרת לקחת 2 קבצי אודיו ולאחד אותם לאחד כך שיתנגנו בו זמנית. לדוגמא, קובץ של שיר + הקלטת ניגון בגיטרה, שיתנגנו במקביל קקובץ אחד.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by רוני1,

הורדתי דירקט איקס 9 והתקנתי אותן.... אבל אחר כך שהסתכלתי בקונטרול פנל בתוכנות שיש לי על המחשב אין שמה את הדירקט איקס... זה אומר שהתוכנה לא הותקנה כראוי????????

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. שלום, יש לי ברשת 3-4 מחשבים שמקבלים מיילים ממספר חשבונות המקושרים לאותו דומיין. בתקופה האחרונות כל החשבונות מקבלים מיילים רבים עם וירוס בתוכם. לרוב תוכנת האנטי וירוס מצליחה למנוע אבל לא תמיד ולעיתים כל כמה דקות מתקבלת הודעה שהאנטי וירוס עצר מייל המכיל וירוס. הבעיה העיקרית שנושא המייל ותוכנו מאוד מתאים לאופי הפעילות של המחשבים הנ"ל. האם יש להתמודד עם התופעה ולחסום את המיילים המכילים וירוסים עוד לפני הגעתם למחשב ? למשל בראוטר ( HOTBOX ) דרך אגב חשבונות המיילים מוגדרים בהוסטגאטור. תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. חג שמח אנשים... טוב אז גם אני נשברתי והחלפתי את הXP ב7... די מרוצה עד עכשיו, רץ יותר מהר מאשר הג'נטו שלי עם KDE משום מה... :-X די התלהבתי מהתמיכה המצויינת בתוכנות שרצות על 32...אני זוכר שבלינוקס בהתחלה זה היה הסיוט הכי גדול. הבעיה שלי עכשיו זה שאני מחפש JRE שעובד על 64 ולא מוצא את הקובץ המיוחל. מצרף בזאת דף הסבר http://www.java.com/en/download/faq/java_win64bit.xml משום מה אין שום זכר לקובץ הנ"ל : jre-6u18-windows-x64-p.exe אפילו גוגל כבר לא עוזר בזה...מעדיף להימנע מהורדה דרך ראפידשר ואימיול כי בכל זאת התוכנה ניתנת בחינם. אם מישהו מוצא קישור להורדה אני אשמח. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. תרגום התפריט והפונטים לעיברית לא משנה זאת. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. זאת אומרת מה כדאי לשים

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אני לא יודע לאן זה יותר מתאים, לכאן או לפורום ווינדוס... המדיה סנטר, אפשר להתקין אותו על XP או שצריך לקנות מערכת הפעלה חדשה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. צריך המלצה לתוכנה חינמית שמסוגלת לנטר שימוש ברשת לפי תוכנות/תהליכים שרצים במחשב. יהיה נחמד עם אפשר יהיה להגביל את השימוש ברשת לכל תוכנה/תהליך אבל זה פחות קריטי לי כרגע. פעם הייתי משתמש ב NETLIMITER אבל היא כבר מזמן לא חינמית. מצאתי תוכנה בשם netbalancer שבגרסה החינמית לא מאפשר שליטה על השימוש שעושה כל תוכנה ברשת. אולי במקרה משהו פה מכיר תוכנה כזאת?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Cynicoren,

שלום, משמום מה, הכרום לא עובד אצלי מהבוקר. האקספלורר בסדר, הפיירפוקס גם. מה ניתן לעשות ? אני מקבל הודעת Error 105 (net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED): Unable to resolve the server's DNS address תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Crash5,

אני אנסה לנסח את השאלה שלי בצורה הברורה ביותר: אני רוצה לצרוב קבצים שגודלם גדול מגודל שדיסק אחד יכול להכיל. השאלה היא, האם NERO יכול לעשות את הצריבה בחלוקה לכמה דיסקים? לדוגמא, שהוא יסיים לצרוב את ה700MB הראשונים והדיסק הראשון יהיה מלא, הוא יבקש ממני להכניס דיסק שני וכדומה. תודה מראש :saint:

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני משתמש בנרו מה זה אומר? אם אני משאיר את ה- וי שזה מסיים לצרוב זה כאילו צורב שוב. מה התהליך הזה עושה? תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by menahem2009,

מישהו יכול להביא לי מדריך מפורט ל 3dmark תודה ומה זה אומר התוצאות האלה [attachment deleted by admin]

18. Started by Raz20,

<blockquote>אני מחפש את קובץ ההתקנה של הדרייבר למדפסת HP Deskjet 980 cxi , לווינדווס 7 עם 32 bit , אני חייב את הקובץ עצמו , אין לי גישה לאינטרנט בעבודה ולכן אני חייב את ההתקנה של הדרייבר. אודה לכם אם תוכלו לשלוח לי קישור להורדה, חיפשתי ולא מצאתי..</blockquote>

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by THE_COMMANDER,

כאשר אני מוריד משחק למשל של 3 דיסקים כיצד אני פותח את הקבצים של כל דיסק?? (זה לא iso) ???

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by RX7,

שלום יש לי בעיה כבר הרבה זמן. הבעיה היא בהצגת סרטונים בYOUTUBE (ככל הנראה בעיית פלאש?) ניסתי כל מיני שיטות שהביאו לסידור הבעיה (התקנת מקודדים, הסרה מלאה והתקנה של פלאש פלייר, איפוס הדפדפן וכיו"ב..) כשאני מאפס את הדפדפן הבעיה מסתדרת לזמן מה ואז עוד הפעם חוזרת ואינני יכול לראות סרטונים ביוטיוב, מופיע לי פשוט ריבוע לבן איפה שאמור להופיע הסרטון) אני רוצה לסדר את הבעיה אחת ולתמיד! אשמח אם מישהו יעזור לי.. יש לי דפדפן EXPLORER 7 ווינדוס XP עברית תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by יואב שניר,

Windows 10 Firefox updated באופן תדיר התוכנה "חושבת" בממוצע כול 20 דקות. ממש מרגיז. הדפדפן נתקע ולאחר 20-30 שניות משתחרר. התוסף היחיד הוא ABP. נטרלתי אותו ... ועדיין. גם איפוס דפדפן להגדרות יצרן לא מסייע. רעיונות ?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Satlan,

היי אני מחפש תוכנה חינמית או לא שיכולה להעביר את המוזיקה כמו שהיא מהאייפוד למחשב, תוך שמירה על המבנה שקיים במכשיר. מישהו מכיר משהו מומלץ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by dante123,

היי חברה הABC שלי נדפק רשמית ורציתי לדעת האם אתם משתמשים בביטורנטים שמספקים מהירות גבוהה? אני מכיר את UTORRENT אבל הבעיה היא שהוא לא קובע תיקיה ישר שאני מוריד את הטורנט והוא לא יכול לשחזר טורנטים מתוכנה אחרת שכבר הורדתי (לפחות אצלי לא, והABC עושה זאת). תודה רבה

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by yotam360,

יש לי NOD32 ואני לא רוצה לסמוך על ה-firewall של הווינדוס. איזה firewall כדאי לי לקחת?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. בזמן האחרון הבעיה של האינטרנט אקספלורר נתקל בבעיה ועליו להסיגר מופיעה הרבה פעמםי וזה משגע אותי!! מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.