עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום אנשים, לצערי הרב נתקלתי בבעיה שאין לי מושג איך לפתור אותה. אחי הקטן השתמש בלפטופ שלי, כאשר בתום השימוש ניסה לכבות את המחשב. אלא שכאשר לחץ על SHUT DOWN, עלה מסך העידכון שציין שהוא מתקין עידכונים וכי אין לכבות את המחשב ו\או לנתקו מהחשמל. לצערי הרב, אחי החליט שזה יהיה חכם ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור הPOWER ולהתעקש עם המחשב שייסגר באותו הרגע. המחשב נסגר, באמצע התקנת עדכון של מע' ההפעלה. וכעת, שלא במפתיע, המחשב אינו עולה. [עולה מסך שמציין שחסרה רשימה ארוכה של קבצים הנמצאים בSYSTEM32]. שאלתי היא כזו: הווינדוס שמת הוא WIN XP, הייתי מפרמט אותו, אלא שעל המחשב שמור מידע מאוד מאוד יקר שבשום מחיר איני יכול להרשות לעצמי למחוק אותו. ניסיתי להשתמש בREPAIR TOOL שנמצא בדיסק של WIN XP,…

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  2. Started by DJO,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1008400226&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by teamate,

בכל פעם שאני נכנס למחשב מופיעה לי הודעה שאומרת שה-windows שלי אניו מקורי! וזה גורם לכך שאני לא יכול להשתמש בתוכנות עדכניות !! מישהו יודע אולי אם איך לסדר את זה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  4. Started by PolishMan,

שלום לכל חברי הפורום, על המחשב שלי מותקנת WINDOWS XP ותוכנת אנטיוירוס NOD32. למשך שנה לא הייתה כל בעיה, אבל אתמול, ללא סיבה נראית לעין, מערכת ההפעלה הפסיקה לזהות את האנטיוירוס ומודיעה לי כי לא מותקנת תוכנת אנטיוירוס. אני יודע שניתן לבטל את ההודעה ע"י ניתור עצמי, אבל הייתי רוצה להחזיר את המצב לקדמותו ושמעק ההפעלה תזהה את האנטיוירוס ותתין עדכונים כאשר הוא לא מעודכן וכו'. יש למישהו רעיון כדי להחזיר עטרה ליושנה?

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by Asaf.Y,

ברשותי מערכת הפעלה XP PROFFESIONAL,ולאחרונה WINDOWS לא מותא את פנקס הרשימות... ראו תמונה: http://members.lycos.co.uk/asafy/print_screen/notepad.JPG

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by malvina,

יש לי windows xp עם 4 יציאות usb חלק מההתקנים(נגן mp , מצלמת אינטרנט,מדפסת,ups) הוא מזהה, אך באותן יציאות אם אני מחבר מצלמה רגילה להורדת תמונות או disk-on-key של סנדיסק הוא כותב שהחומרה לא זוהתה. מעניין, אבל דיסק און קיי עתיק הוא כן מזהה באותה יציאה. משהוא יכול לייעץ לי? :s05: תודה מראש !!!

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  7. Started by Br33z3R,

שלום, אתמול קנינו מחשב חדש....התקנתי עליו XP. עכשיו, כשלוחצים Start--->Turn off the computer או כשלוחצים Start ---> Restart המחשב סוגר את כל יישומים עד שהוא מגיע לחלון הכחול שכותב בו "Windows is shutting down" ושם הוא נתקע.... מישהו יודע מה הבעיה ומה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by yot,

לאחרונה התקנתי מחדש ווינדוז, והיום התקנתי כרטיס רשת אלחוטי והתחברתי לרשת הביתית שלי. כשפתחתי את ה-Windows Explorer, הופיעה לי ההודעה הבאה (תמונה מצורפת) ואז מיד לאחריה הודעה שווינדוז נתקל בבעיה והחלון ייסגר. ככה בדיוק קרה לי גם כשניסיתי לפתוח את ה-ICQ2003B. קראתי בחלון מידע שאפשר לנתרל את הדבר הזה (DEP) ע"י עריכת הקובץ Boot.ini, אבל לא כתוב איך. מישהו נתקל בעניין הזה? מה צריך לעשות? תודה לעזורים עריכה: גם את Download Accelerator Plus הוא סוגר, מאותה הסיבה. עריכה #2: נפתר, ערכתי את ה-Bootini ל-Allwaysoff [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם !! איזה גירסה של Windows XP תפיק את המירב מהמעבד Pentium D 920 (Dual-Core) ?? גירסה של 64 ביט? 64 ביט תהיה טובה למשחקים ולתוכנות? או שרק התוכנות והמשחקים המיועדים ל-64 ביט יפעלו בה?? או גירסה רגילה ..? תודה!

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  10. Started by mor873,

אני מקליט באמצעות התוכנה WinDVD 3 (בהמלצה ) וההקלטה יוצאת ממש טוב , אני עורך אח"כ ב VirtualDubMod , יוצא טוב רואים מעולה ב DVD . אבל עשיתי ניסיונות על קבצים קטנים אני צריך להקליט תוכנית של 3 שעות . מה עלי להגדיר שהקובץ יהיה בגודל סביר ב WinDVD 3 כי באיכות טוב יוצא 56mb לדקה שזה כ 10g ל 3 שעות , האים זה סביר כי עקרונית יש לי מקום בדיסק 15 ג'יגה . אבל לא ניראה לי הגיוני והאים יש מגבלה של התוכנה לקובץ . תודה

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  11. Started by Warped,

איזה מהתוכנות עדיפות? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  12. Started by free fraek,

הוא משמיע רק אודיו וזה מש מבאס.. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  13. Started by fish123,

אני מחפש לא מעט זמן את התוכנה, ומתברר לי שכמעט לא מוכרים את זה בארץ. מישהו יודע איפה אפשרי לרכוש את התוכנה?? (ואל תגידו לי בחו"ל או להוריד)

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by gambitaw,

הכרטיס מותקן אבל כשאני מנסה לנגן איתו סרטים בפורמטים שונים אני פשוט רואה עיגול אדום על המסך ושומע סאונד. אני לא מוצא שום הגדרת קודק לצפיה או הגדרות אחרות. כמובן ש BSPLAYER מוכיח שאין בעיה בקודקים או בקבצים. יש רעיונות ? תודה מראש... נ.ב. - הכרטיס הוא winfast TV 2000 XP RM..

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by lazy-bones,

מישהו אולי יודע אם יש אפשרות להשתמש בWINFAX כשאין מודם, ויש חיבור ADSL, ואם יש אפשרות כזאת, אז איך משתמשים תודה רבה

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  16. Started by tripto,

שלום.. אני צריך לדעת האם יש אפשרות להעביר את הספר טלפונים של ה\winfax ממחשב אחד למחשב אחר ואם כן אז איך עושים זאת.. תודה מראש לכל העוזרים..

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  17. Started by batt40,

כבר כמה שנים אנחנו משתמשים בתוכנת ווינפקס לשליחת פקסים לבודדים ולקבוצות שיצרנו. לפתע...התוכנה לא מגיבה. כרטיס המודם נבדק והוא תקין. שמרנו את כל המספרים והתקנו מחדש את התוכנה דרך האינטרנט. עכשיו ואנחנו לא מצליחים לייבא אותם חזרה לתוכנה, ובנוסף הפקסים ברובם עדיין לא נשלחים. לא מצאנו תמיכה בארץ. יש רעיונות? הצעות לתוכנה אחרת? תודה רבה :-[ ???

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  18. Started by ZXY1,

יש לי את התוכנה WINFAX 10 רציתי לדעת אם במקום לקבל את הפקסים כפקסים רגילים לקבל אותם לאימייל. זאת אומרת שכול מי שרוצה לשלוח לי פקס ישלח לי למספר טלפון בבית שהוא גם פקס אבל הפקס לא יגיע לקו טלפון בכלל ולא יפריע לטלפון בבית. אלא אוטומטית ישלח לדואר אלקטרוני בלי שאני יצטרך ללחוץ על מענה ידני או אוטומטי במחשב. ואם כן איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  19. הי מחשב עם winxp המודם לא היה תקין אז החלפתי אותו. המודם החדש תקין, בדקתי אותו והוא מחייג. התוכנה ביקשה ממני לאתר את המודם החדש, איתרה ואז ביקשה לבצע בדיקה על המודם. לאחר כ 6-8 שניות שהמחשב עושה quering modem המחשב עושה restart. חשוב לציין כי כשאני ניגש למנהל היישומים ועושה בדיקה למודם לאחר מס' שניות מתקבלת תשובה שהכל תקין. הסרתי את הווינפקס והתקנתי שוב. בזמן ההתקנה התבקשתי לבדוק את המודם וכשהתבצעה הבדיקה עוד פעם בוצע restart. מדוע הווינפקס מאתחל את המחשב בזמן בדיקת המודם?? אולי התנגשות??? תודה א

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  20. Started by Tapeworm,

אם מישהו מכיר, זו תוכנה שאיתה אפשר להמיר קבצי מדיה לכל מיני פורמטים. אני אישית משתמש בה בשביל להמיר סרטונים ל- rockbox. בכל אופן, בכל מקום כתוב שהיא תומכת ב- XP64, אבל אצלי היא עולה אבל פשוט לא עושה כלום. אשמח אם מישהו יודע מה הבעיה.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by 77lucky77,

אם מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק עושה התוכנה הזאת ? אשמח ..

22. אני מנסה להוריד את התוכנה WINFOX של LEADTEK כדי שאוכל לבצע אוברקלוק לכרטיס מסך שלי, הבעיה שהוא נותן לי הודעת שגיאה שהיישום הוא 16 ביט ולכן לא יכול לעבוד. מודיע לי גם בפתיחתו מהכיווץ וגם בניסיון ההתקנה של התוכנה עצמה. הגירסא של התוכנה עודכנה לפני חודשיים (רשום שם את התאריך) וגם מצוין שם שהיא מתאימה ל XP ואפילו לגירסא של 64 ביט. זה הקישור לתוכנה http://www.leadtek.com.tw/eng/support/download.asp?downlineid=6&downline=WinFox גם לפני איזה חצי שנה ניסיתי וזה נתן לי אותה הודעה, ועכשיו אחרי שהוציאו גירסא חדשה שלה עדיין אותה בעיה מה הפיתרון כדי שזה יעבוד לי סוף סוף?

• 8 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by t,

מישהו יכול להגיד לי מה זאת התוכנה הזאת ואיך אני מפעיל אותה?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  24. Started by omri_ro,

יש לי בעייה עם הקובץ הנ"ל מידי פעם הNAV מודיע לי שהקובץ נגוע בווירוס אז אני מוחק אותו ואז פתאום הWIN מודיע לי שהוא לא מוצא את הקובץ(כלומר הוא מורץ בSTARTUP) אז אני מוחק אותו בעזרת MSCONFIG וגם את כול הרישומים מהREG אבל עדיין כל פעם שאני מפעיל את המחשבהוא מודיע לי שהקובץ לא נמצא עד שאיכשהו הוא מצליח לשחזר אותו והסיפור חוזר על עצמו... בדקתי כבר את כל הHD עם NAV ועם הTHE CLEANER ושניהם לא גילו שום דבר... רעיונות?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by eladbu,

שלום לכולם קיבלתי מחבר ווינקים או WINKS למסנגר ואין לי מושג היכן עלי לשים את הקבצים הסיומת שלהם זה mco למישהו יש מושג היכן אני שם את זה?

• 4 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים