תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה הגנה טובה נגד פורצים למחשב שאני קונה. Software firewall יספיק או שאני חייב גם Hardware firewall כמו ראוטר חוטי? חשבתי על Kaspersky Internet Security, זה טוב? יספק הגנה כמו שצריך נגד פורצים? עוד דבר, צריך לשים סיסמא בכניסה של מערכת ההפעלה למשתמש שלי או שזה סתם הגנה חסרת משמעות? המחשב משומש למשחקי רשת וגל מיני חשבונות משתמשים חשובים. רק אנשים שמבינים בבקשה, זה נושא מאוד חשוב, תודה.
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה בגירסא 7.0 (הרגילה לא החדשה) והיא לא רוצה לעבוד לי היא מעלה את זה : http://www.cue.co.il/i/cue-0y51tc764L.png רציתי לדעת אם משהו פה בפורום מכיר את התוכנה ויודע על הבעיה הזאת?? אגב ניסיתי לתת לה הרשאות באנטי-וירוס(Nod32) , לכבות את האנטי-וירוס ואז לעשות את הupdate, ניסיתי למחוק והתקין
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
אני מקווה שאני במקום הנכון לשאלה מהסוג הזה... אני משתמש ב-AVG בגירסתו החינמית ובזמן האחרון הוא כל הזמן צועק עליי ש-svchost.exe הוא סוס טרויאני. לאחר שעברתי על מספר לא קטן של פוסטים ברחבי האינטרנט אני מוכרח להודות שאני מבולבל לגמרי. מצד אחד מדובר ב-service חשוב לפעולה התקינה של מערכת ההפעלה ומצד שני יש לי מספר תהליכים כאלו שרצים במקביל ב-task manager, משהו שלמיטב ידיעתי לא אמור לקרות. איך אני מוודא שאכן מדובר בסוס טרויאני שניתן למחוק בביטחה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מוסיף את החגים לאוטלוק כי אני רוצה אח"כ לסנכרן עם הנוקיה ניסיתי דרך ההגדרות אבל משום מה זה לא פועל... (2003)
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש אפשרות כזאת לXP? או שיש אולי תוכנה חיצונית לזה?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום הבעיה החלה מזמן ובגלל שלא הצלחתי לפתור אותה עברתי לפיירפוקס ושם אין לי בעיות. הבעיה היא שיש תוכנה מסויימת שאני רוצה לעשות בה שימוש וה- help שלה מבוסס על אינרנט אקספלורר ולכן אני תקוע עם הבעיה הזאת. בחיפוש בגוגל המליצו הרבה פעמים לבטל את ההתרעה על שגיאות script ולכן עשיתי זאת ע"פ ההדרכה שלהם ב אפשרויות אינרנט>מתקדם של הדפדפן אקספלורר. אבל זה לא עוזר. יש גם אפשרות שמדובר ב malwares ולכן הרצתי כבר כמה סוגיים של תוכנות שמצאו לא מעט זבל במחשב וניקו אותו אבל הבעיה של IE8 עדיין קיימת. לפחות הרווחתי מחשב שרץ מהר יותר במיחד הגלישה שחבל על הזמן אבל בכל זאת אני רוצה לנסות לפתור את הבעיה. רק רציתי לציין שאני לדוגמא לא יכול להיכנס לאימייל שלי בוואלה ב IE8 ויש כל הזמן…
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני יודע שיש תוכנות שמאפשרות להשתיל קטעים מסירטונים אחרים בתוכנית השאלה אם יש תוכנה שיודעת לעשות את זה על קטע שרץ בשידור חי ושזה יצא באיכות גבוה
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה שממירה בין פורמטי וידאו, ושיכולה 'לסבול' גם הטמעה של כתוביות. לא משנה אם היא חינמית או לא. אם יש לכם את התוכנה המועדפות עליכם, אשמח לשמוע ! תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו מכיר אולי איזשהו עורך חינמי לקבצי PDF שיאפשר לי להכניס טקסט בקובץ קיים ולשמור קבצי PDF? אני סטודנט ואין לי כסף לשלם על דברים כאלה כרגע. אשמח אם תוכלו לספק לינק להורדה ובבקשה לא דמואים תודה
-
- 4 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום, למי מכם שמשתמש באייטונס יש בטוח את הבעיה הזאת, אלבומים בלי אלבום ארט. בעיקרון אייטונס מעדכן את כל האלבומים שהוא מזהה אבל יש לי בספריה מלא אוספים, כך שאפילו אם השם של האמן והשיר נכון השם של האלבום הוא השם של האוסף. אני מחפש תוכנה שתסרוק את הספריית מוזיקה ותעדכן לכל הפחות את שם האלבום מהאינטרנט. אם יש משהו שגם מוריד את האלבום ארט זה עדיף. אני מצאתי tuneupmedia.com וזה נראה כאילו זה עובד, אבל הם רוצים יותר מדי כסף בשביל השירות הזה. אשמח לשמוע אם יש למישהו הצעות לתחליף הוגן לתוכנה זו. תודה מראש. iyc
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי 6 קבצי pdf של סקיצות ואני רוצה לאגד אותם לPDF אחד בלבד כדי להעלות אותו לאתר שלי. כך שבלחיצה על הלינק באתר יראו את כל ששת הסקיצות בPDF אחד. איך אני עושה זאת? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה או כלי שיגבה לי תיקיות אוטומטית כל יום. דוגמא יש לי תיקייה שנקראת Data, אז כל יום בשעה 8 בערב זה יגבה אותה. (הקבצים בה מתעדכנים כל יום) תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
החלפתי את הלוח הקודם שלי (MSI G31M-F) ללוח פשוט עם כמה וכמה פיצ'רים לOC כדי להקפיץ את המעבד שלי לתדר מכובד, הלוח הוא G31M-ES2L של GIGABYTE, ומשום מה הלוח לא מזהה את האוזניות שלי כאוזניות, אלא כרמקולים בלבד. בREALTEK HD AUDIO MANAGER אני יכול אמנם לסמן שהDEVICE שהכנסתי לFRONT AUDIO JACK הוא אוזניות, אך עדיין אין לי לשונית HEADPHONES, וגם בהגדרות סאונד בוינדוס אין זכר לHEADPHONES, אלא רק SPEAKERS. כשאני מחבר את האוזניות מקדימה REALTEK AUDIO MANAGER חוסם את הסאונד מהרמקולים המחוברים לחיבור האחורי, אבל יש הבדל ניכר באיכות הסאונד שאני מקבל באוזניות כשהמחשב רואה אותן כרמקולים... לא יודע מה לעשות, יש רעיונות? :-\ TL;DR אין לי לא בוינדוס ולא בלוח הבקרה של כרטיס הקול את לש…
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
אני יודע שיש את deamon tools, האם יש תוכנה יותר טובה\מומלצת ממנה? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סטיק של USB שהפכתי אותו ל bootable ע"י תוכנת wintoflash הבעיה היא שעכשיו אני רוצה לפרמט את ה USB וזה כותב לי שזה WRITE PROTECTED מה עושים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , 1) בחלק מהמקומות באאוטק לוק אני לא מצליח לרשום באנגלית קטנה , עלומר השפה תקועה על עברית גם כשאני מנסה להפוך אותה. זה קרה לי במקומות הבאים: בשורה של כתיבת האימייל. בכל הטופס של הוספת איש קשר חדש. אני כן מצליח להפוך את השפה בתוכן ההודעה... מישהו נתקל בדבר כזה? 2) גם בIE וגם בכרום אני לא מצליח להתחבר לחשבון ג'ימייל שלי , אני מקבל הודעת שגיאה מגוגל שהקוקיז שלי מכובה ואני צריך להפעיל אותו. הקוקיז דלוק. ניקיתי אותו , ניקיתי היסטוריה ומחקתי קבצי TEMP , ועדיין לא עובד. בFF אני מצליח להתחבר בלי שום בעיה. אשמח לקבל עזרה , זה עבודה יום יומית שלי ואני תקוע עם זה =\
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי, רציתי לשתף אתכם בתוכנה חדשה שכתבתי. לתוכנה קוראים TubeShack והיא משמשת להעלאת סרטים ליוטיוב. * התוכנה חינמית לחלוטין, בלי פרסומות, בלי סרגלים. סרטון הדגמה בסיסי של התוכנה: לתוכנה יש כמה פיצ'רים שהופכים את ההעלאה ליוטיוב לעניין נוח ופשוט. מרגע שהיא מותקנת, העלאת סרט מתבצעת בשניות. אלה הפיצ'רים המרכזיים: - העלאת מספר רב של סרטים בלחיצת כפתור. - שיתוף מלא לפייסבוק, טוויטר, מייספייס ועוד רשימה ארוכה של שירותים - שליחת הודעות אוטומטית לרשימת חברים בכל פעם שמעלים סרטון - העלאה אוטומטית מנגן הוידאו ליוטיוב - ניהול רשימות צפיה (playlists) - תמיכה במספר רב של חשבונות יוטיוב במקביל. אין צורך להתנתק מחשבון כדי להעלות סרטים לחשבון נפרד. התוכנה היא גרסת BETA …
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שקצת קשה לי להגדיר אותה עם שולחן העבודה של windows 7 בזמן האחרון אני שם לב שכל מספר דקות שולחן העבודה עובר רענון...ובכך אני מתכוון לזה שכל תמונות האייקונים על מסך העבודה ובסרגל הראשי נראה כאילו נטענים מחדש והמחשב נעצר למספר שניות למישהו יש הסבר לתופעה זו? למישהו יש כיוון לגבי איך אני פותר אותה?? תודה רבה לכל מי שיעזור!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,יש לי בעיות תאימות עם אתר פייסבוק. לדוגמא לינקים פתאום מופיעים במקומות שהם לא שייכים אליהם וגם אובייקטים נוספים בעמוד,ואז רק גלילה של הדף מסדרת אותם במיקום שלהם. זה לא שהאתר בלתי קריא,אבל עדיין מאוד מרגיז,ולא נפתר אחרי התקנת אקספלורר 9. האם אצל כולם קיימת הבעיה הזו ? נראה לי קצת מוזר כי בחיפוש בגוגל לא נתקלתי בעוד אנשים שהתלוננו על כך תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בתקופה אחרונה בתדירות גבוהה ה internet exploler 8 אצלי נתקע ואני צריך לכבות ולהדליקו מחדש , איך אפשר לפתור את הבעיה??? - אני כבר מיואש מהבעיה ושוקל לעשות רק בגלל זה פורמט .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר אתחול מדיסק ההתקנה מחקתי ויצרתי 2 מחיצות והרצתי את ההתקנה. הכל עובד בסדר אבל לאחר האתחול הראשון ההתקנה עוברת לשלב :" משלים התקנה" ונתקעת שם שעות.... כשניסיתי להריץ קובץ אימאג' שיש לי , לאחר הGHOST באתחול המחשב היתה הודעת שגיאה "MBR.. איך מאפסים את הדיסק הקשיח למצב נקי? פעם השתמשתי בZAP
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום אני צריך לבחור איזה אנטי וירוס להתקין של איזה חברה עדיף norton kaspersky nod avg או חברה אחרת , בכל אופן המטרה זהה , שיזהה וירוסים ושיכיל פיירוול וכן שיהיה כמה שיותר קל
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איזה תוכנה טובה ליצירת שני תחנות עבודה (וירטואליזציה) ? התכנון שלי הוא להפוך את המחשב לשני מחשבים שאלה האם יש אפשרות לשחק ברשת lan עם וירטואליזציה?
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-