עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by KoM,

האם ניתן להריץ את התוכנה הזאת גם על וינדוס 2000 ולא רק על XP ?

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  2. Started by zabal12,

שלום חברים ! יש לי WINDOWS 7 ויש לי שתי בעיות מוזרות במחשב , 1 .WINDOWS SECURITY CENTER לא עובד ,נכנסתי SERVICE וגילית שהתהליך נמצא ב-DISABLE הפעלתי אותו אבל הוא שוב נכבה אחרי דקה . 2. כל מיני סמלים של חלק מהאייקונים במחשב נעלמו ,הרצתי כמה בדיקות ווירוסים וזה נעלם אבל בשימוש בתוכנת בבילון 8 זה עוד קיים לא ברור למה: http://img341.imageshack.us/i/59931414.png/ נתקלתי בעוד הודעה שנראת לי קשורה לבעיית הסמלים http://img137.imageshack.us/i/36042816.png/ תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  3. Started by Kfir2,

ניסיתי להתקין את הגירסה החדשה של Windows Server 2008 שנמצאת כרגע בבטא. (אם אני לא טועה זה RC) ובהתקנה זה רושם לי: Attempting to load a 64-bit application, however this CPU isn't compatible with 64-bit mode. יש לי מעבד intel core 2 duo e7400, והבנתי שה core 2 של אינטל הוא כן תומך 64-bit.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by o07,

אני אמור לקנות מערכת הפעלה למחשב גיבוי שמתקשר עם כל רשת המחשבים בחנות ספציפית. איפה אפשר לקנות את המערכות האלה? מה ההבדל בינהם? r2 & hyper-v האם יש איזה דרך זולה יותר מאשר לקנות אותם בקופסא(retail), אולי דרך האינטרנט?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by אברהם2,

שלום יש לי כרטיס מסך ati 9600 ניסיתי לשדרג את מערכת ההפעלה מ-sp1 ל-sp2 ובכל פעם התהליך נתקע במהלך ההתקנה כאשר המחשב פשוט קופא על מסך הפתיחה של וינדוס. אמרו לי שאולי זה נובע בכרטיס המסך שלי שאינו תואם את הגירסא. האם זה נכון? אם כן, האם החלפה שלו תפתור את הבעיה? או שאז אני עלול לגלות שרכיבי חומרה נוספים לא מתאימים? תודה רבה ושבת שלום אבי

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  6. Started by starwar324,

יש למישהו אולי מושג למה WINDOWS TASK MANAGER לא מראה לי איזה תוכנה משתמשת לי בעוצמת מעבד. התוכנה מראה שהשימוש במעבד עומד על 70% (מצב היפוטטי) ואז לאחר שאני נכנס לא PROCESSES הוא מראה לי אחוזים בודדים ולא את התוכנה שלוקחת את מירב עוצמת העיבוד. מישהו נתל בתופע או יודע מה זה?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  7. Started by dudi2002,

האמת, פעם ראשונה או שניה שאני שומע על הwindows הזה. מה מיוחד בו שאין בxp?? ואם הוא כזה שווה, מהיכן ניתן להורידו?? תודה.

8. Started by stav_r,

שלום לכולם, בזמן האחרון וינדוס vista מתחיל לעשות אצלי הרבה בעיות , מודבר בגירסת ה 64BIT 1.ברגע שאני מנסה להתקין driver של ATI ההתקנה נתקעת ומוצפיע לי מין דו"ח שגיאות , למשהו יש מושג מה לעשות ? 2.בנוסף הבזמן האחרון הוינדוס פשוט קורס לאחר כמה שעות , הוא מראה לי הודעת חלון כחול וקורס. ניסתי לנתח את ה minidup , אבל לא מצאתי שום דבר מעניין בגוגל. Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.10.0003.233 AMD64 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\Minidump\Mini052609-03.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbo…

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  9. Started by BladeRunnerSting,

מישהו הצליח להתקין או יודע כיצד אני גורם להתקנה של הויסטה (Build 5231) לזהות את בקר הSATA של VIA?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  10. Started by Eli100,

הWINDOWS (VISTA 64 עשה לי עידכון ואחרי העידכון זה קרה עשיתי שיחזור מערכת וזה גם לא עזר המחשב לא מזהה לי שם התקן USB ואני לא יכול להשתמש בעכבר מישהו יודע מה הבעיה ואיך מתקנים אותה? תמונה: http://img402.imageshack.us/img402/7362/usbproblemo.jpg

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  11. לצערי הרב המחשב לא עולה!! הוא נותן שגיאה -FILE-WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\TCPIP.SYS הוא לא מאפשר לעלות ב SAFE MODE,LAST NO GOOD CONFIGRATION אשמח לעזרה בבקשה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ashkenazone,

חברה, מישהו מכיר פה פאץ' כזה או איזה תוכנה או משו שגורם לXP להראות כמו windows vista\longhorn?

13. Started by JohnnyBravo,

יש לי בעייה שהחלון הזה קופץ כמעט בכל אפליקציה. משחקים אינטרנט(FIREFOX). והם קורסים. משהו יכול לתת לי רקע לנושא? מישהו נתקל בזה? מה הפיתרון? אני משתמש בוויסטה, זה באג? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  14. Started by Jenia24,

איזה תוכנה יותר טובה בניקיון כל מני חרא וזבל מהמחשב?

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  15. Started by sir f,

מדובר בוויסטה. הסרוויס הנ"ל כל פעם משתלט לי על ההתקשרות לרשתות האלחוטיות ומתחבר אוטומטית, גם אם הייתי מעדיך לבחור בעצמי. הוא לפעמים מכריח אותי להתעלק על רשתות של אחרים במקום להשתמש ברשת של הבית... הצלחתי לבטל אותו לגמרי, אבל אז אני לא מצליח להתחבר לרשת בכלל, גם לא עם הכלי של לנובו. מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by תעלולון,

שבוע טוב! יש לי בעייה עם הwindows שכנראה קרס ורציתי לטפל בו ע"י דיסק הפעלה שכשאפעיל את דיסק ההפעלה אפתח את כלי שחזור המערכת וישחזר לי את המערכת לזמן שהייתה תקינה. רציתי לדעת האם הדרך הזאת אפשרית? וא"כ האם היא תדרוש ממני אתחול של המחשב ואצטרך לעשות גיבוי לכל הקבצים שנמצאים בכונן סי? בתודה מראש תעלולון

17. שלום לכולם א. אני מקווה שאני בפרום הנכון לבעיה במידה ולא אנה הפנו אותי למקום הנכון תודה מראש! אז ככה יש לי בעיה במחשב של אחותי שאני לא מצליח לפתוח את מנהל המשימות לא בעזרת ALT+CTRL+DEL או בעזרת לחיצה בשורת המשימות על לחצן ימני ואז פתיחת מנהל משימות עלייתי על הבעיה כאשר ניסיתי להיפתר מהוירוס WINFILE.exe ניסיתי להסיר את הווירוס בעזרת אנטי וירוס ותוכנות אחרות נגד סוסים טרוינים ולא הצלחתי המדריך היחיד שמצאתי דורש שימוש ב נהל המשיומות שאין בפשרותי לפתוח באמת שכבר חפרתי את האינטרנט תודה מראש על כל עזרה !

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by smack,

היי לכולם המחשב הזה אמור להגיע אליי מחר: מעבדי אינטל‏ Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 כרטיסי מסך‏ ASUS 9800GT 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 כרטיסי קול‏ Creative Creative X-Fi Titanium 7.1 PCI-E דיסקים קשיחים‏ Western Digital 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II צורבים‏ LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling Freezer Xtreme CPU Fan For (s775,s939,AM2,AM2+,AM3) מארזים‏ CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ספקי כוח‏ Enermax PRO82+ 625W Active PFC 12cm Fan הבעייה היא שבעיקרון הסיב…

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  19. Started by ohmega,

שלום לכולם אני משתמש ב windows xp home edition sp2. גרסה אנגלית. כבר פעמיים קרה לי שבזמן עבודה מע' ההפעלה קורסת בצורה פתאומית - המסך הופך שחור, ההארד דיסק מכבה את עצמו והמחשב עושה restart. כש windows עולה שוב אני מקבל: the system has recovered from a serious error Error Signature: BCCode : 7f BCP1 : 00000000 BCP2 : 00000000 BCP3 : 00000000 BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 0_0 Product : 768_1 מה הבעיה??

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  20. Started by LiranUdi,

לפני כמה דקות עשיתי ריסטארט למחשב והופיע לי מסך תכלת Windows XP BOOT CLEANER ואיזה קובץ שהיה וירוס מזה? זה היה קובץ שמחקתי כי הוא סומן כוירוס/קילוגר .

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  21. Started by rantza,

התקנתי לשני יוזרים באותו מחשב. לאחד הוא מאפשר עריכה בתוך ה-Windows XP Mode ולשני לא.... משהו בהרשאות אני מניח למרות שדיי בטוח שעברתי על הכל. מישהו..., משהו???.. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Haflo,

אני יודע שדנו בנושא הזה המון, איך להסיר את MSN Messenger מ WinXP, עכשיו יש לי שאלה אחרת, אני מעוניין להוסיף/להתקין את MSN Messenger לאחר שהסרתי אותו דרך ה Run (מישהו נתן כן איזו שורת פקודה להריץ שגרמה להסרה מצויינת לדעתי רק אני כרגע לא זוכר אותה...) איך אני עושה את זה? ;D

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  23. Started by Haflo,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1003580042&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shibie,

רציתי לדעת אם התוכנות והמשחקים שעובדים בxp x32 יעבדו גם ב xp x64 ? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  25. Started by Gasi,

האם יש איזושהיא דרך לקבל את הסריאל של ההתקנה של הWINDOWS דרך התיקייה עצמה? איבדתי את הסריאל של ההתקנה ואני צריך לפרמט אבל אין לי את הקוד תודה על העזרה אם אפשר שיהיה סריאל דרך תיקיית WINDOWS ולא כל מיני תוכנות תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים