תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
תודה מראש לעוזרים.. מחפש תוכנה לעריכת קליפים שלא כמו פאוור פויינט עם כל ההנפשות וכאלו, להכניס כל מני קטעי וידאו, תמונות, מוזיקה, טקסט וכו'...
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי יותר מידיי אנשים במסנג'ר ואני רוצה לפתוח עוד מסנג'ר שייפעל בו זמנית עם השני הייתה לי פעם תוכנה בשם "multi messenger" אבל אין אותה לגרסא החדשה של המסנג'ר האם יש איזה משהו שאוכל להפעיל איתו 2 מסנג'רים בו זמנית?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה חברה', יש לי בעיה ומה כבר לא ניסיתי אני לא מצליח להבין מה זה.......... תקשיבו, יש לי נפילות אקראיות במחשב (מסכים כחולים) ללא קבצי מיני-דאמפ , קיבלתי פה עצה מלפני כמה ימים להגדיל את ה virtual memorey אך זה לא עזר..... אנא עיזרו לי , אני לא מבין מה קורה, הדבר גם מתרחש כאשר אני רק מפעיל את המחשב והטמפ' של המעבד או זיכרון או כרטיס מסך נמוכים........ מה עוד שהחיבור לאינטרנט לפעמים קורס רנדומלית..... אנא עיזרו אני כבר אובד עצות, כל שאלה שיש לכם לגבי מה שיש לי במחשב ויכול לעזור לכם בתיקון המחשב שלי אני יותר מאשמח לענות לכם.... בתודה מראש אוריה מה שכן יש לי זיכרון של v-data האם יש קשר??, האם הוא "דפוק" מספיק כדי להפיל לי את המחשב??? אגב, נפח הזיכרון הוא 1 gb
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי תקיית קבצים מאוד לא מאורגנת בהארדיסק של 2TB היא פשוט מכילה המון קבצים מפורמטים שונים אני מחפש תוכנה שתעזור לאפיין כל קובץ ותצמיד לו או צמונה ופרטים ושתתן לי לסייר בינהם בקלות ובממשק ידידותי ניסיתי כלמני דברים אבל הם מאוד חלשים ולא יודעים להתמודד עם כל מני דברים מה אני חושב שצריך להיות בתוכנה כזו: - היכולת לעקוב אחר שינויים בתקיה או כונן ולעדכן את בסיס הנתונים שלה - היכולת להביא מידע מהאינטרנט אודות קובץ ולהציג אותו באופן ידידותי למשתמש - היכולת לסמן קבצים כנצפו/ או לזכור איפה עצרו לאחרונה - למצוא כתוביות באינטרנט - לרוץ מהמחשב האישי מבלי ללכוד את המסך כולו ולאפשר המשך עבודה ( מסכים מרובים) - היכולת לתשאל ואו ללבקש עזרה באפייון קבצים ולא לצפות ממני לעשות את הכל ידני…
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום הנכון - אם לא אשמח אם תעזרו לי מהו הפורום הנכון. אני מעוניין לרכוש תוכנה לעריכת וידאו - מעונין בהמלצה על תוכנה שכזו, שמעתי על תוכנה של pinacle מישהו מכיר? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לקחת תמונה סרוקה שיש בה טקסט, ולסובב אותה בדיוק כמה שאני רוצה - אך בלי לפגוע באיכות. כי ב-ACDSee 5 , כשאני מסובב את התמונה, הטקסט יוצא מרוח ומודגש ממה שהיה בהתחלה וזה פוגע באיכות... תודה רבה ויום טוב לכם, אורן.
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי קובץ EXE שאני לא מצליח למחוק אותו זה קורה בגלל שהפקתי את ההורדה באמצע.. ניסתי את התוכנה unlocker ואת filedelete ואת השיטה עם קובץ הTXT שמחלפים קבצים ושום דבר לא עובד... שם הקובץ: MV2Player_06.010 וזה על שולחן העבודה. אוף חייב עזרה דחוף
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי סבל נוראי עם IE פשוט נשברתי! נתקע, נסגר, עובד לאט ומה לא. כרגע אני עם כרום והכל פשוט עובד חלק. אבל מה? חסר לי משהו אחד. בIE ברגע שהייתי מקליד בשורת הכתובות איזה שהיא כתובת של אתר הוא היה נשמר שם. ואחרי זמן מה היה לי גלילה של "היסטוריה" של כתובות שהקלדתי. איך אני עושה את זה גם כאן? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי PHP היום על השרת APACHE בגרסת ווינדוס. הכל היה נראה טוב ויפה עד שגיליתי ששום טופס GET/POST לא יכול לשלוח מידע לדפי PHP שאצלי בשרת. מה ניתן לעשות? בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מה ההבדל .? ובכלל איזה גירסא הכי מומלצת לדעתכם ?
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה פשוטה ויעילה להדבקת כתוביות על סרטים, באותה מידה אני רוצה גם לערוך את הכתוביות כך שאוכל לקבוע את הגודל שלהן, מיקום, סגנון וכדומה, ניסיתי להשתמש ב AVI RECOMP אבל יש איתה בעיה בלהגדיר את המיקום (היא לא ממקמת אלא רק בווידיאו עצמו ולא בפס השחור מתחתיו) וב AVI SUBS שגם נתקעת בהדבקה בסרטים של R5. משהו מכיר תוכנה טובה אם כן?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי ששמרתי תכנית במקס, נכנסתי ל-מה ששמרתי ופתאום צצה בעיה, אני לא יכול להמשיך לערוך את מה שעשיתי, מופיע לי סימן אדום --- [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
OUTLOOK 2007 מכביד מאוד על המחשב הנייד שלי ולוקח לו הרבה זמן לעשות פעולות פשוטות. אני מחפש תוכנה לניהול דואר אלקטרוני, לוח שנה ואנשי קשר עם קאצ' מסויים - אני צריך שתהיה אפשרות לסנכרן מולה PDA. כמובן שמדובר כאן על מערכת מבוססת WINDOWS.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, הורדתי תוכנה מסוימת, ולאחר שביצעתי חילוץ, מצאתי שמדובר בקובץ ISO Image בלי קובץ התקנה, בלי שום דבר אחר. כשאני מנסה לפתוח את הקובץ, עולה לי התוכנה ROXIO CREATOR המותקנת אצלי במחשב, ואז מופיע תהליך: Burn image to disc השאלה- מה אני אמור לעשות עם זה? פשוט לצרוב את זה על דיסק, ואז התוכנה תפעל מתוך הדיסק, בלי התקנה, בלי להכניס קוד? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים ,אני חדש פה ולא כל כך מבין בנושאי הפורום אז רציתי לשאול אותכם שאלה: אם יש לי תוכנת עריכה על המחשב וברצוני לערוך עליה סרטים שיועברו לקלטת VHS אז איך אני מחבר את הוידיאו למחשב שלי כדי לערוך סרטים?? ד"א למה כשאני מנסה לערוך סרט במחשב שלי(לא דרך הוידיאו..) הוא או מראה לי מסך שחור או שהוא מראה לי את הקטע הארוך בקפיצות תמידיות??. אני משתמש בעותק חוקי של ADOBE PREMIER 1.5. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
זה נהיה לבד ואין לי מושג איך אני משנה את זה למצב נורמלי. מישהו יודע אולי איך מתקנים את זה? וממה זה נגרם? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם קודם כל אני מקווה שאני בפורום הנכון הבעיה שלי זה כשאני מנסה לראות סירטונים באינטרנט למשל באתר פליקס -אז פשוט זה זז לאט הסירטון("צולע" כזה) הקול בסדר אבל התמונה זזה לאט יחסית חשבתי שיש קשר לזה שהייתי עם 1 ג'יגה זיכרון וכונן קשיח עם מעט מגה פנוי ,אז קניתי עוד 1 ג'יגה DDR2 667 ועוד כונן 160 ג'יגה SATA2 ועכשיו יש לי ימבה של מקום פנוי. אך עדיין אני לא רואה שום שיפור ממה שהיה לי עד עכשיו יש לציין שאני רואה קבצי וידאו במחשב ללא כל בעיות, הכל תקין. יש לכם אולי רעיון למה זה קורה מה הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה ?
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני מתכנת בשפת אסמבלי ו C++... יש איזו תוכנית שעשיתי בשפת אסמבלי ולקחתי את הקובץ EXE ושמתי אותו על שולחן העבודה ומאז הוא לא רוצה להימחק כל פעם שאני מנסה למחוק אותו אז מופיעה ההודעה שאיזו תוכנה/אדם משתמש בקובץ ולכן אי אפשר למחוק... ואין לי מושג מה יכול להשתמש בזה, וניסיתי לסגור ישומים וזה גם לא עזר!! יש למשהו רעיונות איך להיפטר מזה??? :o
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פורסם שפיאר פוקס יצרו את הדפדן הנ"ל עד סוף 2010 ? משהו יודע
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ושום דבר לא ממש עזר. ניסיתי עם הMEDIA ENCODER וזה לא ממש עבד. ניסיתי עם XILISOFT אבל התוכנה הזאת ממירה את הקובץ שהוא כבר במצב וידאו - וזה לא טוב. הורדתי סרטון מיוטיוב ואני פשוט רוצה להפוך את הסרטון לAVI בלי חותמת ענקית של התוכנה על הוידאו.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פעם היה לי תוכנה ששמים בה קישור לאתר כל שהוא וגם שם משתמש וסיסמה של האתר ואז שלוחצים על הקישור בתוך התוכנה היא פותחת את הדף ומתחברת לבד עם השם משתמש וסיסמה שהכנסתי מישהו מכיר אותה (השם שלה)?
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
כמו שאמרתי בכותרת. עוד כמה דברים שאני רוצה להוסיף: *אני מעוניין בנגן קליל ופשוט לשימוש (בסגנון Real Player) *אני מעוניין בנגן שקורא את רוב הפורמטים בוידאו ובצליל (אם לא את כולם). *אני מעוניין בנגן שאינו נקרא WMP10. תודה לעוזרים, עמית
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היום קיבלתי שני דוא"לים עם netsky משום מה האנטי וירוס הפסיק לסרוק דוא"ל השינוי היחיד שעשיתי הוא מעבר ממודם USB למודם ethernet
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה קניתי מחשב חדש והתקנתי בו ויסטה 64 BIT. היום אני סטודנטית לגרפיקה ממוחשבת לא ממזמן התחלתי ללמוד את התוכנה 3D Max. כשנסתי להתקין את התוכנה במחשב שלי קבלתי הודעה בסוף ההתקנה שההתקנה לא הצליחה. נסתיי כבר את כול הגרסאות אך בכולן קבלתי את אותו הבעיה. תוכלו לעזזור לי לפתור את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי מספר סרטונים עם תרגום מובנה בפורמט AVI שכל אחד מהם שוקל 350MB... [חשוב לציין שכולם עבדו מצויין] את כולם העברתי בעזרת WINAVI לפורמט DVD... עכשיו כדי להכניס את כולם לדיסק DVD אחד השתמשתי בתוכנה המדהימה DVD SHRINK כולם הוכנסו לדיסק אחד ובדיקה הראתה שהכל מצויין פתחתי את נרו, העברתי את כל הקבצים וצרבתי... [נק 3450A] הבדיקה של נרו בסוף הראתה שהכל נמרב כמו שצריך לקחתי את דיסק למכשיר הDVD בבית - יש תמונה איכותית מאוד... יש קול מצויין... ו...רק חצי תרגום! הכוונה בזה היא שרק רואים את השורה העליונה בתרגום!!! כל מה שעשיתי לא נתן לי לראות את השורה השנייה... צרבתי סרט אחר על מדיה אחרת ושוב - רק שורה אחת רואים! לקחתי את הדיסק על כל הסרטונים למחשב וניסיתי להפעיל... הווינדוס מזהה א…
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-