עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Access Denied,

אני מחפש תוכנת שליטה מרחוק לצורך תחזוקה של 2 ניידים (יכולה גם לעלות כסף) השימושים: התקנת תוכנות מרחוק, בדיקת בעיות דרייברים ועדכון במידת הצורך. בדיקה שוטפת של תקינות התוכנה המטרה שלי היא לעזור לשני בני משפחה שלומדים בת"א וצריכים התקנות מדי פעם. אני לא מכיר את התחום בכלל, והמשפחה לא מבינים במחשבים אז רצוי תוכנה פשוטה וקלה. מה הייתם ממליצים?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by yonit,

כאשר אני באה להעתיק לינק למסמך WORD אני מקבלת במקום הכתובת את המשפט הבא: Microsoft Office Word 2003. lnk יש למישהו מושג למה זה קורה?

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  3. Started by haims84,

שלום, ברשותי מדפסת משולבת מסוג HP 5510, למדפסת זו לא קיים דרייבר או איזשהי חבילת תוכנה עבור חלונות 7, זה אמור להיות מוטמע בה. לאחר שהתקנתי את המדפסת שמתי לב שאמנם ניתן להדפיס אך האופציה שהייתה קיימת בעבר (בחלונות XP) לשלוח פקס היישר מהמחשב אל המדפסת והחוצה לא קיימת יותר. בחלונות XP היו שתי אופציות להדפסה, האחת הדפסה והשניה שליחת פקס דרך המדפסת. האופציה השניה אינה קיימת יותר. כיצד ניתן לתקן את הבעיה? תודה!

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  4. בבקשה תנו לי תוכנה שעושה את זה למשל באתר הזה. הייתי רוצה להפוך לקובץ mp3 את השיר שמתנגן בסירטון... http://www.karaoke4free.com/he

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by zebra,

שלום לכולם! בעיה בעייתית אני נמצא בארגון אשר קיים בו EXCHANGE 2010 הכל עובד תקין חוץ משליחת זימונים למשתמשים אשר מותקן אצלהם OFFICE 2003 זה יוצר להם את כל תוכן הזימון בג'יבריש. בחלק מהמחשבים ביצעתי עדכונים מלאים לאופיס והבעיה נפתרה ובחלקם הבעיה לא נעלמת. האם יש למישהו מושג מה אפשר עוד לעשות ?? שיניתי באזור שפה בלוח הבקרה גם הכל לעברית וזה גם לא עוזר תודה[br]פורסם בתאריך: 8.11.2010 בשעה 14:26:44 אני יוסיף לומר שמשתמשים עם OFFICE 2007 לא נתקלו כלל בבעיות.

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  6. Started by oded6188,

שלום... ישלי מדפסת OKI Microline.... (מדפסת סיכות של פעם.... אלה שעובדות עם דף רץ) אנימחפש שם של תוכנה להדפסת כרטיסים שיודעת לעבוד עם מדפסת כזו... יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by איציק סדס,

שלום רב. יש לי מדפסת מתוצרת XEROX דגם PHASER 3100MFP. לאחרונה רכשתי מחשב חדש שמתותקנת עליו מערכת ההפעלה חלונות 7 בגירסת 64 BIT. בתחילה התקנתי את הדרייבר המקורי של המדפסת שתומך בגירסת 32 BIT אך לצערי התקנה זו לא תומכת במערכת ההפעלה שלי. כשניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקין למערכת דרייבר מתאים נתקלתי בבעיה הראשונה, המחשב סירב להסיר את ההתקנה. את בעיה הזו פתרתי באמצעות תוכנה בשם Uninstall Expert והתוכנה הוסרה. בשלב זה נתקלתי בבעיה חדשה. כאשר אני מנסה להתקין את הדרייבר התואם לגירסת 64 BIT של התוכנה אני מקבל הודעה שלפיה ישנה גירסה שכבר מותקנת על המחשב ולכן ההתקנה בטולה. שאלתי היא: מדוע ההתקנה נכשלת? הרי התוכנה הוסרה מהמחשב ואף הגדלתי לעשות ונעזרתי בתוכנה אחרת שבאמצעותה הסרתי את …

8. Started by xena,

מישהו מכיר? היא לא עובדת כראוי. בעקרון למי שלא מכיר אותה, אני מחפש תוכנה שתעבוד כראוי בויסטה למטרת המרה מקבצי MPG לקבצי AVI עם מקודד XVID. עדיף משהו מקצועי.

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  9. Started by יחזקאל,

שלום, אני משתמש חדש באתר. ובתור הכרות חשבתי להעלות יצירה שלי בפוטושופ ולשמוע תגובות! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. אני מנסה לקחת קבוצה גדולה של קבצי וידאו, לערוך אותם עם תוכנה, ולעשות מהם סרטון אחד. הקבצים הם קבצי QuickTime Movie (עם סיומת MOV). לאחר בדיקה עם מספר תוכנות פשוטות לעריכת וידאו (כמו אלה של ה- Windows) התברר, שהפורמט הזה אינו נתמך באף תוכנה. ניסיתי להשתמש בתוכנת המרה (Format Factory) על מנת לנסות להמיר את הקבצים לפורמט שונה, אך ללא הצלחה. יש למישהו רעיון או פתרון?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by naylon,

הי אנשים יקרים, קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו windows 7 32bit בטעות . אני רוצה להתקין את גירסת ה 64 ביט. אך הוא אומר לי שלא ניתן לשדרג בין הגרסאות. ושאני מתקין רגיל הוא כותב שהוא ישמור את מערכת ההפעלה הישנה בתיקיית old . כמובן שאין לי צורך בה ואני רוצה להתחיל הכל מאפס. מה עושים? ניסיתי לפרמט את הדיסק דקך המגש ימני של העכבר אך הוא לא נתן לי... רעיונות? תודה

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  12. Started by shahar91,

יש בעיה בשתי התוכנות K-Lite כשאני מפעיל סידרה (HD) דרך K-Lite כול הפרק נתקע לי

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by zebra,

ms project 2007 האם התוכנה קשורה לערכת האופיס מהי התוכנה בדיוק והאם יש קישור למישהו להורדה ולקריאה לגביה תודה מראש לכולם

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by קומנט,

מחפש דרייבר למודם הנ"ל עבור Windows XP SP3, מצאתי לא מעט אתרים המתיימרים לספק את הדרייבר (ללא תשלום), אבל באף אחד מהם לא הצלחתי ממש להוריד אותו, גם לא באתר היצרן (המקורי או הרוכש - מוטורולה), במידה ומישוה מצליח להשיג לינק ישיר להורדת הדרייבר, אשמח מאוד לקבלו. תודה !

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by KingYes,

שלום לכולם, יש לי מצלמה שאני מחבר אותה למחשב עם כרטיס USB מדמה לכרטיס עריכה. קוראים לו ezmaker. עכשיו אני פשוט רוצה להקליט סרט מאנלוג (VHS) למחשב. הכל מחובר מצויין, ואפשר לראות גם תמונה וגם קול. עכשיו השאלה שלי היא, איך אפשר לעשות שהתמונה תיהיה חלקה ובלי קשקושים? וגם באיזה רזולוציה הכי מומלץ להקליט? התמונה יוצאת לי משהו בסגנון הזה: כאמור, אני משתמש בתוכנת VirtualDub. תודה רבה לכולם !

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Ben N,

כמו בכותרת. איך עושים את זה? איזה תוכנה טובה קיימת?

• 6 תגובות
    • 5.4k צפיות
  17. היי, לפעמים (כ 50%) מהפעמים שאני מדליק את המחשב אז רואים רק את התמונה של הדסקטופ והעכבר, אני יכול ללחוץ קליק ימני ולסמן קופסה בדסקטופ וגם ללחוץ על המקש השמאלי ולראות את התפריט אך לא יותר מזה. כדי להתגבר על הבעיה אני חייב לעשות ריסטרט, לפעמים גם כמה ריסטאקטים. אני חושב שזו בעית תוכנה ולא חומרה בגלל שבדיוק החנות החליפה לי זכרונות וכרטיס מסך כי הם היו בעיתיים, אז יותר סביר לדעתי שזו בעית תוכנה או במערכת ההפעלה. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה, תודה.

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  18. טוב אין הרבה מה להרחיב, יש לי את התוסף ב-FF כבר המון זמן והכל היה מעולה. מאז שעלתה לי בקשה לעשות לו Update לפני כמה ימים הוא לא מוכן להתחבר. אני נכנס גם ל"חשבונות" ולוחץ על ה-Online ובצד הוא רושם לי "מתחבר.." אבל בסוף חוזר ל"Log Out" וכאילו אל מצליח להתחבר, המעטפה לא נהיית אדומה באף שלב של התהליך...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יש חיה כזאת? WIN 7 יש לי....

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  20. Started by neoyun,

שלום , אני רוצה לפתוח פורט במודם רגיל לא בראוטר. אשמח להסבר מדוייק. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by miniman,

שלום לכולם יש לי טבלת מספרים באקסל שכל כמה תאים הם צבועים בצבע רקע אחר , אני מעוניין לסכם את התאים בעלי הצבע רקע הדומה . אני מניח שזה בעזרת הפונקציה sumif אבל איזה תנאי אני כותב בצבע רקע של התא אשמח לתגובה מהירה מיכאל

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by matizami,

האם אפשר לערוך קובץ PDF, כך שמתוך קובץ גדול, אני אני יעשה מעין העתק הדבר למספר מצומצם יותר של דפים ואצור קובץ חדש. האם אפשר לעשות את זה בגירסה החינמית של אקרובט או פוקסיט?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. ניסיתי את כרום ואופרה והם קלים אבל לא מספיק... יש לי 10M NGN והדפים לא נפתחים במהירות? יש עוד דפדפנים מומלצים?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by ponifont,

הדפסה בעברית של גופנים מגודל 12 ומטה יוצאת הפוכה למשל: במקום שלום יוצא םולש בגופנים 14 16 יצא בסדר. ההדפסה מתבצעת למשל מ-word 2003 מותקן ב-windows 7 על מדפסת lexmark 2600 יש לי הרגשה שקודם הכל היה בסדר האם יתכן שמשהו קרה לגופנים ? אין ניתן לתקן זאת. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  25. יש בתוך התיקייה של המועדפים תיקייה שנקראת "סרגל המועדפים". לאחר שאני מוחק אותה היא חוזרת. אני מוחק שוב והיא חוזרת שוב וחוזר חלילה. האם יש אפשרות למחוק את התיקייה הזו לצמיתות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים