תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר תוכנות ל חלונות 64 ביט שמותקנת עכשיו ..במחשב והיא עובדת אחלה הערה : כל תוכנות ה32 ביט עובדות אחלה...רק בעיה אחת אני לא מוצא אנטיוירוס שמתלבש ממש עם המערכת מישהו מכיר תוכנת אנטיוירוס שמיועד לוינדוס הזה עם לינק בבקשה.. בקיצור אני צריך אנטיוירוס שיעבוד טוב עם המערכת 64...למישהו יש ?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
זה בידיוק החיפוש שאני מריץ בגוגל אבל אני לא מוצא דרייבר מתאים... ניסיתי את הרגיל זה לא עבד.... אם אפשר בבקשה תשובה בהקדם.. זה לאבא שלי בשביל העבודה... תודה...
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
אני מוריד מדיי פעם קבצים מהאתר הזה וזה פשוט ישר פותח את המדיה פלייר וזה ממש לא מה שאני רוצה. אני רוצה שזה יציג הודעה אם לפתוח או לשמור ואז כמובן ללחוץ לשמור. איך אני משנה את זה ? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
משתמש ב IE 8 וכשאני פותח טאבים חדשים, הרקע שלהם לפעמים ירוק, לפעמים כחול, לפעמים סגול.. מה זה אומר כל צבע? למה זה ככה?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום עברתי לווינדוס החדש עכשיו יש לי בעיה אני לא מצליח להיכנס לצ'טים של נענע ושל תפוז איך אני מסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
יש לי רשת עם 3 מחשבים (כולם WINDOWS7 אחד מהם 64bit) המדפסת מחוברת בחיבור USB לאחד המחשבים עם מה"פ (32BIT ואיני מצליח להדפיס מהמחשב שלי(64BIT) למרות שתהליך הוספת המדפסת(רשת) עובר בהצלחה. מהמחשב השני (עם מה"פ 32BIT) אין שום בעיה בהדפסה. תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אחר צהריים טובים לכולם, אני מעוניין לדעת אם מישהו נתקל בתופעה העצבנת בוינדוס 7 64BIT שלא מזהה דרייברים לשמיעה היקפית לדונגל גריסה 2.0 . גם לאחר חיפושים נרחבים באינטרנט נוכחתי לגלות כי מיקרוסופט פשוט תלשו את האופציה הזאת ממערכת ההפעלה. בעבר הייתי מסוגל לחבר את מצלמת הפלאפון שלי דרך תוכנה במערכת XP 64 BIT ואילו עכשיו אין לי אפילו תמיכה בA2DP אם למישהו יש פיתרון ואפילו יצירתי אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, התקנתי WINDOW7 לפני כמה דקות, ויש לי בעיה. אין לי דרייברים המותקנים על המחשב, ואני לא מצליח למצוא את הדיסקים שלהם. הצלחתי למצוא את הדיסק של הglobespan virata למודם שלי, ALE 130 , ותארתי לעצמי שאוכל להוריד את הדרייברים מהאינטרנט. למרבה הצער, תכנת ההתקנה של הglobespan virata מתבררת כלא עדכנית ומאלצת אותי לאתחל מחדש את המחשב בכל פעם שאני מפעיל אותה, גם אחרי ריבוט. אפילו ניסיתי להפעיל אותה דרך מצב הרצת תוכנות בדמוי הWINDOWS XP, אך ללא הצלחה. יש לכם אולי איזה שהוא פיתרון לבעיה שתוכלו להציע לי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הActiveX כשאני נכנס לדיסק מסוים(דיסק התקנה של ג'יגה בייט ללוח אם) אז זה כותב one or more activex controls could not be displayed because either...
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
כדי לחסום פרסומות השתמשתי עד עתה בתכנת: Ad Muncher . לאחר שהתקנתי WIN7 התכנה מסרבת לעלות, היא נופלת על ההתחלה. האם ישנה גרסה או תכנה אחרת דומה שרצה על WIN7 ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי פירמוט רציתי להתקין WINDOWS 7 ואני מכנים את הדיסק הוא מגיע למסך התקנה אבל יש רק סמן של העכבר... ניסיתי 2 דיסקים שונים כבר. ואני אציין שכבר התקנתי אותו זה בעיה שהחלה לפני כשבועיים,WINXP מתקין כרגיל. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הי אנשים יקרים, קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו windows 7 32bit בטעות . אני רוצה להתקין את גירסת ה 64 ביט. אך הוא אומר לי שלא ניתן לשדרג בין הגרסאות. ושאני מתקין רגיל הוא כותב שהוא ישמור את מערכת ההפעלה הישנה בתיקיית old . כמובן שאין לי צורך בה ואני רוצה להתחיל הכל מאפס. מה עושים? ניסיתי לפרמט את הדיסק דקך המגש ימני של העכבר אך הוא לא נתן לי... רעיונות? תודה
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת בוינדוס 98 איזה word אמור לעלות כאילו word 97 או אופיס לא יודע מה..מה אמור לעלות בוינדוס הזה (הכוונה word שרושמים מסמכים) תודה
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שאני להפעיל קובץ זה windows defender מופיעה הדעה זו תוכנית זו חסומה על ידי מדיניות קבוצתית לקבלת מידע נוסף פנה למנהל המערכת. קוד שגיאה 0x800704ec איפא נמצא מנהל המערכת ואיך אני משחרר אותה מחסימה. ox800704ec
-
- 2 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני משתמש עם AD AWARE SE. האם כדאי לעבור ל Windows Defender ? האם היא טובה יותר? יש למישהו נסיון איתה? מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי את התוכנה windows defender ובשורת המשימות יש עליו עיגול קטנטן כתום עם סימן קריאה שחור בתוכו. כשאני מנסה לעשות עדכון אוטומטי אני לא מצליח וגם אין שום הודעת שגיאה. אשמח לקבל עזרה בעניין תודה
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
לאחרונה החלטתי לעבור מ-Avast לאנטי וירוס של מיקרוסופט (MSE), גם בגלל ש-Avast מציע להתקין תוכנות צד שלישי בעת התקנה או עדכון, גם בגלל כבדותו, וגם מתוך הנחה שהדבר יקצר את משך זמן טעינת מערכת ההפעלה (מה שלא קרה במקרה האחרון, שכן Soluto מדווח שמשך זמן האתחול האחרון הוא 3:03 דקות כאשר ל-MSE לקח 101 שניות להטען (יותר מל-Avast). בקיצור, כצפוי החלטתי להפעיל גם את Windows Defender, כהשלמה לאנטי וירוס של מיקרוסופט, אלא שבהתחלה הוא הופעל בסדר גמור, אבל עכשיו הוא מציג לי כל פעם את החלון הבא: ולחיצה על "לחץ כאן כדי להפעיל אותה", לא עושה שום דבר, ו-Windows Defender לא נטען בכלל. ניסיתי להפעיל ב-Services את Windows Defender, ולאחר כמה שניות, הוא רשם לי את ההודעה הבאה: מה הסיבה ל…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים גיליתי בעיה שכאשר לחצתי על הכפתור הימני, הווינדוס אקפלורר קראשד, עשה ריסט והכל כרגיל.. חוץ מזה שאני לא יכול לעשות כפתור ימני.. בדקתי באינטרנט, הבנתי שם שאומרים שזה בעיה בגורם צד שלישי... shell extensions, ניסיתי לשחק עם זה אבל זה לא ממש פתר את הבעיה.. למשל עדיין אם אני לוחץ מקש ימני על אפליקציית המחשבון - זה עדיין מתרסק.. אשמח לסיוע כיצד אפשר לפתור את הבעיה הזאת תודה
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הורדתי פרק מסדרת טלוויזיה, ולמרות שכל שאר הפרקים היו בסדר פרק אחד ספציפי שאני מנסה לראות ושם עליו את החץ, באותו רגע נכתבת לי הודעת שגיעה, וכתוב windows explorer failed ..... ואז יש את האפשרות לשלוח את ההודעה לווינדוס או לא. אז ניסתי להוריד את אותו פרק רק בקובץ אחר וממקום אחר ועדיין, כל פעם שאני רק שם את הסמן עליו, יש את ההודעת שגיעה הזאת והווינדוס נתקע עד שאני עושה end task הפואנטה כאן זה לא הקובץ שהורדתי אלא זה שה-windows explorer קורס לי במקרים שונים גם לפעמים שאני סתם נכנס לתקייה, אז הוא קורס, יש איזה משהו שאפשר לעשות כדי לתקן אותו?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כבר חצי שנה יש לי מחשב שמותקן עליו XP pro SP2 ובמשך כל החצי שנה הפיירוול של וינדווס היה מכובה בין יום הוא החליט שבא לו להיות דלוק (אני לא נגעתי בו- הוא הדליק את עצמו) והבעיה שאי אפשר לכבות אותו כלומר איפה שיש את החלון של ה"כללי" ה"פעילה" מסומנת וכל השאר באפור אי אפשר ללחוץ על "לא פעילה" אי אפשר כלום איך אני מכבה אותו ? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש תוכנה כמו Windows installer כלומר שתתקין את כל היישומים שווינדוס אינסטלר מתקין אבלל ללא צורך בווינדוס אינסטלר
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך את עזרתכם התקנתי Windows Internet Explorer 7 ויש לי בעיה שבאתרים מסויימים כאשר אני לוחץ על איזה שהוא קישורהקישור נפתח בחלון נפרד ולא באותו חלון (כלומר באותו TAB) שיניתי את ההגדרות שיפתח ב באותו חלון אבל בTAB אחר אבל זה לא אמור להיות ככה. בWindows Internet Explorer הקודם כאשר הייתי לוחץ על הקישור הוא היה פותח את הקישור באותו חלון (באותו מקום) מה שלא קורה בWindows Internet Explorer 7 הוא נותן הודעת שגיאה ולא מצליח לפתוח את הקישור בכלל!! מה עושים?!? זה קורה רק במכמה מקומות ספציפים.
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לאחרונה זה קפץ לי באתר HWZONE (בינתיים רק באתר הזה), פעם שניה. אם יש כזה דבר או שזה וירוס שמנסה להשתחל לתוך המחשב שלי ע"י אישור שלי? נראה מסריח. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
כשאני מנסה לעשות REPAIR זה לא מצליח, כבר התקנתי גרסא חדשה באנגלית ועדיין יש את הבעיה..
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-