עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by vl4,

יש לי קובץ עם סיומת BIN בלבד ,ללא קובץ CUE פעם הצלחתי לפתוח קבצים דומים עם דמון טולס אם כי אני לא זוכר אם היה קובץ CUE מצורף ניסיתי עם 2 תוכנות אך ללא הצלחה,התוכנות הן ISOBUSTER ן-POWERISO אם ישנה אפשרות לפתוח קבצי BIN בלבד עם דמון טולס ,אנא הדריכו אותי תודה רבה למגיבים

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני רוצה להתקין תוכנה והתוכנה דורשת שבסיום ההתקנה להכניס דיסקט לכונן פלופי.. אין לי כונן פלופי במחשב (יש לי את הקבצים שאמורים להיות בדיסקט) אז איך אני יכול ליצור כונן פלופי ווירטואלי? כמו דימון טולז רק לדיסקטים....

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אחרי שחתחתי חלק מתמונה(עשיתי רקע שקוף) עכשיו איך אני יכל לשמור את החלק שחתכתי ולשים מאחריו רקע זאת אומרת איך לשנות את הרקע של התמונה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום, יש לי בעייה קצת מרגיזה שמטרידה אותי בזמן האחרון. פעם כשהווינדוס היה עולה במסך פתיחה השחור אחרי הBOOT הזחל הכחול היה עושה 4-5 לופים עד שהווינדוס היה עולה והיום הוא עושה 10-11 מה שמאריך את זמן עליית הווינדוס. מה אפשר לעשות כדי לקצר את הזמן שלוקח לווינדוס לעלות?? מה כבר ניסיתי?? איחוי של הדיסק וניקוי רג'יסטרי ויש לי תוכנות נגד SPYEWARE וכו' וזה עדיין לא עוזר!! בבקשה תעזרו אם יש לכם עצה!!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אז ככה הביאו לי סרט כדי שאני יערוך. הסרט על דיסק DVD שבתוכו שתי תקיות : VIDEO_RM VIDEO_TS בראשונה יש את הקבצים: SONATA.IFO VIDEO_RM.IFO SONATA_DEBUG.IFO VIDEO_RM.DAT VIDEO_RM.BUP בשנייה ישאת הקבצים: VIDEO_TS.BUP VIDEO_TS.VOB VTS_01_0.IFO VTS_01_4.VOB VIDEO_TS.IFO VTS_01_2.VOB VTS_01_0.BUP VTS_01_5.VOB VTS_01_1.VOB בקיצור אני הצלחתי להפעיל את הסרט עם מדייה פלייר אבל אני לר מצליח להכניס את הסרט לתוכנה10.5 Studio של Pinnacle אז איך עושים את זה? או שבכלל אני צריך לקודד את הסרט בנפרד ואז להשתמש בתוכנה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני מחפש תוכנה מומלצת לניהול סיסמאות. גם בתשלום במידת הצורך. אני מעדיף משהו בפורמט של טוקן, כלומר תוכנה שיושבת על DOK ומכניסה את הסיסמה לאחר חיבור ה-DOK למחשב. משהו מכיר תוכנות מומלצות בסגנון?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by deqution,

שלום לכולם , אני מעוניין לדעת אם ישנה אפשרות ליצור דיסק BOOT מדיסק קשיח ריק. שיהיה עליו רק דיסק בוט בלבד.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by rander1,

כל האתרים עובדים מצויין עם כל הפירסומות והפלאש רק וואלה פתאום ככה גם בפיירפוקס וגם באקספלורר עשיתי איפוס דפדפנים התקנתי מחדש את הפלאש בדקתי וירוסים עשיתי פירמוט התייאשתי תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by yosi b,

פתאום השתנתה לי הצורה של תוצאות הגוגל לצורה מיושנת יותר, בעיקר בתוצאות של תמונות וכו' האם זה בכלל קשור לדפדפן או אולי לגוגל עצמם. למה זה קרה ומה יש לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. כותרת. מעוניין למחוק תוכנה כיאילו שהיא בכלל לא נחתה אצלי במחשב, שלא יישארו ראיות תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. מצאתי את הproduct id אבל האם זה מה שאני צריך בשביל רישום מחדש? אני מעוניין לפרמט ולהתקין מחדש את המחשב ולהשמש בעותק חוקי של WIN XP HE רק שאיבדתי את הקוד.. (נשבע לכם) ידוע לי שהוא מוסתר בצורה כלשהי ברגיסטרי ולכן אי אפשר לראות אותו... עזרו לי!!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. *אני חושב שבטעות פירסמתי את זה בפורום הלא נכון? (אוליי עדיף בפורום WINDOWS? אם כן אז מנהל כלשהו -בבקשה תעביר) ואני מתכוון ספציפית לסיבובים האלה ב-LOGIN SCREEN של WINDOWS 8, שזה מסתובב עד שמגיעים לדסקטופ..? בהתחלה זה היה עושה לי איזה סיבוב סיבוב וחצי, ועכשיו זה עושה לי 5 (אגב זה מוכר לי מפעמים קודמות, מן הסתם, שמתקינים ווינדוז ותוכנות אחרי פירמוט, לאו דווקא ב-SSD, אבל פה ספציפית זה מבאס אותי, ואני רוצה לדעת למה) וזה לא משנה שהורדתי את התוכנות STARTUP מה-TASK MANAGER, הזמן (כמות הסיבובים) הזה לא משתנה.. למרות ששמתי לב שהוא מתחיל להריץ את התוכנות של הסטארטאפ רק לאחר שאנחנו כבר בדסקטופ, ככה שלא הופתעתי שזה לא שינה את המצב, אבל מצד שני, אני לא מבין מה כן השפיע על כמות הסיב…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by DJ GuyGIvant,

התקנתי את האייסיקיו 2002a די מזמן, והוא עושה בעיות, עולה המון זמן, תוקע את המחשב כשהוא עולה, מה לעשות?! יש לי P4 1500 256MB SDRAM

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. תמיד השתמשתי בתוכנה הזאת כדי לחתוך חלקים מקבצי וידאו.... לאחרונה פירמטתי את המחשב, ומאז אני לא מצליח לטעון שום קובץ ל-VirtualDub... השגיאה שאני מקבל: VirtualDub Error Couldn't locate decompressor for format 'XVID' (unknown) VirtualDub requires a Video for Windows (VFW) compatible codec to decompress video. DirectShow codecs, such at those used by Windows Media Player, are not suitable. מה שמוזר זה, שהמדייה פלייר מצליחה לפתוח את כל הקבצים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, הורדתי התקנה של תוכנה מאתר כלשהו, אני רוצה להתקין אך חושש שאולי יש בזה תוכנת כופר מאחר וכבר סבלתי מזה בעבר אם כי לא דרך התקנת תוכנה. האם יש דרך לוודא זאת לפני ההתקנה? האם בכלל אפשר לחטוף את הדבר הזה דרך התקנת תוכנה? אגב, מדובר בתוכנה לסריקת סיסמאות עבור קובצי PDF.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. הכותרת די מסבירה את הבעיה בצורה המיטבית. התקנתי מחדש את ה-FLASH עידכנתי את כל ה-PLUG-INS וכן איתחלתי את המחשב וכלום לא עזר. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by EAD,

שלום יש ברשותי STEAM (הורדתי הכי אחרון מן האתר שלהם ויש לי USER שם) כמו כן אני מריץ חלונות 7 בגרסת PRO ו 64 ביט. אני מתקין את ה STEAM ההתקנה עוברת בסדר, ואז כשהוא עולה ומנסה לעשות UPDATE הוא נותן הודעת שגיאה לגבי STEAM.exe יש למישהו מושג לגבי הדבר הזה ואיך גורמים לו לפעול?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Cereal Killer,

1. התקנתי מורפיוס על איכספי ועכשיו אחרי כל פעם שאני עושה ריסט אני צריך להתקין מחדש את התוכה אחרת כאשר אני מדליק אותה היא קורסת 2. כל הרשימה של האיסיקיו שלי כתובה בפונט פיצי איך אני מגדל את הפונט?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by dids22,

תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. זה בשביל חבר שלא באמת צריך אנטיווירוס אבל הוא קצת לחוץ אז בשביל להרגיע אותו אני רוצה להתקין לו אנטיווירוס שלא יכביד על המחשב ולא יטריד אותו עם חלונות קופצים כל כמה זמן. מישהו מכיר כזה דבר? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by JHHNUA,

כתבתי לתוכנה קובץ ריקונקט שנראה כך: @ECHO OFF start /wait clean.bat color A @Echo Reconnecting ( IP switch ) ... please wait... echo. rasdial "[012]" /disconnect @Echo DialUp disconnected, will reconnect in 8 seconds. echo. PING 1.1.1.1 -n 1 -w 8000 >NUL rasdial "[012]" [name] [ password ] exit ומשום מה המחשב אומר לי: שהוא לא יכול למצוא את הקובץ הזה: clean.bat מה אפשר לעשות? אשמח לעזרה בבקשה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. חבר'ה, אני לא יודע מאיפה זה בא, אבל כל כמה דקות אני שומע את דונאלד דאק צועק משהו שנגמר ב-"what do we say?" או משהו כזה... אני כמעט בטוח שזה וירוס, אך כשחיפשתי בגוגל לגבי וירוס דונאלד דאק, הגעתי לכתבות משנת 2000... ומה שמוזר זה שאני עם אנטיוירוס מעודכן של נורטון... אני היחיד ששומע קולות של דונאלד דאק?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. היי חברים ברצוני לדעת אילו מערכת הפעלה ותוכנת אופיס כדאי לקנות למשתמש הביתי מה הבדלים בין 64 ל32 bit במערכות ההפעלה? ומה ההבדלים בין OEM לRETAIL בתוכנות אופיס?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ThE_BesT,

מישהו שמע על התוכנה הזאת? והאם היא תוכנה יעילה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by avivlyaviv,

אני לא עובד עם IE אלה עם FF אבל אמא שלי צריכה אותו.... ובתאות לפני כמה זמן התקנתי את הסרגל הקלים של יהוו! עכשיו אתם לא קולטים מה גילתי! יש סרגל TAB! והוא מובנה עם הסרגל כלים של יהאו! איך מיקרוסופט או כל חברה אחרת לא עשתה אתזה עדין? ? איך? למרות שאני לא צריך את היהאו עצמו אני עדין נשאר איתו ולא מחפש תוסף TAB רגיל [אם יש בכלל] כי אני חושב שזה מגיעה להם!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.