תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
החלפתי מזמן לווינאמפ 5 ושמתי לב שיש שינוי בצורת הסאונד היוצאת מהתוכנה, לדעתי אפילו יתרון לגרסה 3. מה אתם אומרים? ולא נגן אחר השונה מ WINAMP. תודה.
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
ברשימת שירים שאמורים להיות רשומים בעברית ה-winamp 3 מראה ג'יבריש. איך מסדרים את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מי שלא יודע, גרסה סופית של Winamp 3 כבר יצאה וניתן להוריד אותה מהאתר של החברה (Winamp.com). מי מכם שכבר הוריד והתקין, מה דעתכם על הגרסה החדשה?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
כול פעם ששיר מתנגן לו החלון AVS קופץ , למרות שאני סוגר אותו , איך שהשיר הבא מתחיל הוא קופץ איך אני מעיף את זה ? עריכה: פיתרון למי שזה גם מפריע יש PLUGIN בpreferences של התוכנה שנקראת( AVS (visual studio something להסיר מנהלים ניתן לנעול , תודה
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
השתמשתי עד עכשיו בוינאמפ 3 שמכיל את הפונקציה הזו... הלוואי ולא היו בו כלכך הרבה באגים שמונעים את זה..! למה לעזאזל אין יותר את זה בדגמים החדשים של וינאמם שמשתחררים לרשת... :'( או שאולי זה מתחבא ואני לא מוצא? מישהו יעזור לי להוציא את בר'לה החוצה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא שמתי לב למשהו מיוחד חוץ מהתפריטים של ההגדרות. נראה דומה ל- WINAMP2.9. להורדה: http://www.ntfs.org/comments.php?catid=1&id=7533
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מתנצל אם היה ת'רד כזה פעם באיזו תוכנה עדיף לדעתכם לשמוע רוק,מטאל וקצת דאנס מבחינת האיכות שמיעה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את הרדיו בWINAMP 5, עד היום זה פעל. הוא טוען את הרשימה של התחנות שאז כותב שיש שגיאה והרשימה שמוצגת היא ישנה. אז אי אפשר לשמוע מוזיקה. מישהו יודע מה הבעיה, אולי זה בשרתים של WINAMP (אני לא בטוח איך זה עובד בכלל) אני משתגע, מאז שהתחלתי להשתמש ברדיו לא הורדתי מוזיקה (כבר יותר מחצי שנה), ופעם היו לי ספריות של 5GB היום 0, עזבתי את עולם הפשע ...
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
1. DFX wianmp enhancer הפלאג אין שמשפר את השמע של הווינאמפ האם יצא פלאג אין תואם לגרסה 5? 2. אחת מהסיבות שנשארתי ב2.8 ולא עברתי ל 3 הוא שהוא לא קורא עברית ב display של השירים גם ב - 5 לא תיקנו את זה יש פתרון? 3. ולסיכום , יש סיבה בכלל לעבור לגרסה 5?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
בייחוד עבור אלה שהיו מאוכזבים מהתמיכה שלו בקבצי שמע בפורמט WMA (תקיעות, קרטועים, חוסר תמיכה ב WaveOut וכו'...) ועוד כמה תיקונים. להלן רשימת העדכונים : Winamp 5.09 * New: By popular demand all "hTtP force to 'Now Playing'" support has been removed * New: Deletes in the Media Library now move files to the Recycle Bin * New: WMA Playback now works with WaveOut plugin * New: NSV Subtitles can be disabled on the fly * Fixed: Authentication for OGG/Vorbis streams * Fixed: Drag and Drop strange behavior in open file dialogs * Fixed: Stuttering WMA On Start and Seek * Fixed: NSV Video stall during buffering * Fixed: Autosize of video to be accurate to the Video size not snap s…
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום כולם. יש לי בעיה של סאונד עם שתי התוכנות. כאשר ה-BSplayer מנגן ווידאו הסאונד ב-Winamp משתתק (הקובץ ממשיך להתנגן אבל לא שומעים כלום). כאשר אני עושה Stop לווידאו, הסאונד בווינאמפ עדיין לא חוזר, אלא רק אחרי הפעלה מחדש של התוכנה. אני מאמין שזו בעיה של המקודדים אבל אני לא מצאתי שום דבר שיסדר את הבעיה. מישהו חווה את משהו דומה ויכול לעזור לי לקנפג את המקודדים? הבעיה במקודדים שם הנגן ווידאו או בהגדרות של הווינאפ? BSplayer משתמש כרגע ב-FFD input = AVC1 (libavcodec h264) output = YUY2 אם צריכים עוד מידע בכדי להבין את הבעיה, בבקשה - בקשו ממני להוסיף אותו. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מעדכן את הWINAMP אפשרויות הרדיו הופכות ל-SHOUTCAST החדש והוא ממש מעאפן! אפשר לינק לקובץ שיחזיר לי את הרדיו הישן והטוב של הWINAMP שלי? נ.ב. מישהו פה שם פעם לינק אבל חיפשתי ואני לא מוצא את הת'רד ההוא
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלומות, אני מחפש כבר הרבה זמן (ללא הצלחה מרובה ) סקין לווינאמפ, עם דגש על נוחות. לא מעניין אותי אם הוא בצורת חללית, שני רמקולים בצד וביצת קינדר חייכנית שקופצת כל פעם שיש בס חזק. גם לא כלכך משנה אם הוא סקין מודרני/קלאסי, העיקר שיהיה נח ומהיר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג Winamp Base Skin? אני רוצה לייצור Skin חדש ואין לי את ה Base?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,יש לי את הגירסה החדישה ביותר של וינאפ והיא נתקעת כל הזמן,גם אצלכם זה ככה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,באיזה מין התוכנות האלו שומעים יותר טוב?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה.. מהיום, הווינאמפ החליט שהוא לא מנגן שירים. כל שיר שאני מנסה לפתוח, הוא פשוט מריץ אותו ממש מהר (בלי סאונד) ועושה לו עותק ששוקל כמה עשרות MB'S בכונן C. למישהו יש מושג מה הבעיה ? אשמח לעזרה...
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי... אני תהיתי אם אפשר להתאים את האיקווליזר בויאנפ או תוכנה אחרת שישתנה כאשר הוא מגיע לשיר מסויים, ההגדרה של האיקוליזר תקבע על ידי כמובן... לדוגמא- אני שומע שיר X- איקוליזר X אני שומע שיר Y איקוליזר Y וככה כל שיר שאני קובע לו איקוליזר משלו כשהוא יתנגן -התוכנה תחליף לו את האיקוליזר...
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
היי יש לי על המחשב קבצי WMA וwinamp ו media player לא צליחים לקרוא אותם. מה צריך לעשות כדי לקרוא אותם? בתודנ נראש Install
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
איך אני גורם לכפתורים של play , pause קדימה ואחורה לעבוד בwinamo ולא רק במדיה פלייר *** מר בחור שנעל לי את הבקשה הקודמת , אם גם הפעם הכותרת לא טובה פשוט תשנה אותה בסדר?? ***
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כלומר הם כן עד שמגיעים לקבצים עם שמות בעיברית. ואני לא הולך עכשיו לשנות שמות של 111 קבצים! יש איזשהו פתרון...
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-