עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום חברים, (לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את זה, אז במידה וזה לא מתאים לפורום אשמח אם תעבירו לפורום המתאים). לחברה שלי יש מסך מחשב שהוא גם טלויזיה (מחובר לממיר של הוט) - דגם SAMSUNG P2370MS, הבעיה היא שכשאנחנו מדברים בSKYPE והיא מעבירה את המסך לINPUT של הוט, הרמקולים של המחשב משתקקים, אבל לעומת זאת אני יכול לשמוע אותה מדברת גם כשINPUT על הוט ולא על המחשב. כמובן שהיא משתמשת ברמקולים חיצוניים ולא ברמקול של המסך, והרמקולים מחוברים למחשב עצמו ולא למסך, אז מה שקורה כנראה זה שהמסך מעביר מידע למחשב שהוא לא מחובר ומשתיק, אבל אם הוא משתיק, איך אני עדיין יכול לשמוע אותה מדברת במיקרופון? המטרה היא שהיא תוכל לראות טלויזיה ולדבר איתי בסקייפ (ושישמעו אותי לשם שינוי). כרטיס מסך ATI X200 O…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. תשמעו אני כבר שעות מחפש בגוגל פתרון לבעיה אני עובד עם windows 7 מחשב חדש לגמרי מהאריזה התקנתי java 32 ביט למרות שבמאפיינים של המחשב שלי כתוב מערכת הפעלה windows 7 64 ביט פשוט שאני מוריד 64 ביט ומנסה להתקין הוא רושם לי "יישום אינו נתמך ב win32" ממשהו כזה אז התקנתי את 32 בקיצור אני בא להפעיל את ה java control panel בלוח בקרה שאני לוחץ על זה כלום לא קורה עושה מלא לאגים למחשב ואחרי 2 דקות ממזער סמל של java בשורת התחל למטה ושלוחצים על זה שום כלום לא עולה. מה נובע מזה. אני מנסה להתקין משחקים וההתקנה של המשחקים עם java לא עולים. שאני נכנס לאתר עם java הוא עושה מלא לאגים לאינטרנט ולא מעלה כלום בסוף. חיפשתי בגוגל באנגלית מלא java control panel cant open וכו'... ואין שום דבר שיכול …

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. מדובר בכרטיס זיכרון 4GB של חברה עלומת שם. יום בהיר אחד, לא ניתן לגשת יותר לכרטיס, בטענה שהוא לא מפורמט, ובחלון הפירמוט הוא מזוהה כבעל גודל של 128K בלבד. לא ניתן לפרמטו גם לגודל זה. מחפש תוכנה שתאפשר סיכוי כלשהו לשחזור החומר. תודה.

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by gabi771,

איך אני מעיף את המסומן בתמונה ? כבר שיחקתי עם כל ההגדרות ושום דבר לא הולך. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  5. Started by man-of-God,

כאשר אני מנסה לצפות בסרט ותרגום בנפרד ישנה בעיה למרות שתם זמנם של הכתוביות הם ממשיכות להופיע עד שיש צורך בהופעת כתוביות אחרות הסבר : אם הכתובית "שלום" צריכה להופיע בזמן 00:03:333 ולהיעלם בזמן 00:05:333 והכתובית הבאה אחריה צריכה להתחיל ב 00:06:333 אז במקום שהכתובית "שלום" בזמן 00:05:333 היא נעלמת רק כאשר הכתובית הבאה צריכה להופיע 00:06:333 הדבר קורה רק כאשר אני ממקם את הכתוביות מתחת לסרט יש לציין שהמחשב חדש , ובמחשב הקודם לא הייתה ועדיין אין את הבעיה הזו (win xp) האם מישהו נתקל בבעיה כזו ? מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בתודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by tzahiez,

התקנתי מטלב וכאשר אני מנסה להריץ שולח את ההודעה בלינק: http://www.2shared.com/photo/M_4U7tR-/error.html ניסיתי להתקין JRE(Java Runtime Environment) וJAVA גרסה (1.6.0_23-ea) (העדכנית ביותר) ועדיין לא עוזר מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. זה נעשה ביותר קיפצות מאשר גלילה... איך ניתן לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by intermaster,

שלום לכם, אני מעוניין ליצור משתמש חדש במחשב שבו יהיו הרשאות לפתוח תוכנה שתהיה על שולחן עבודה, להדפיס מתוכה דוחות, להדליק ולכבות את המחשב. Windows XP Pro איך ניתן? תודה.

9. כאשר אני מנסה לפתוח עם firefox 3.6 וגם עם 4 beta את עמודי החדשות שבאתר, אני נתקל בהודעת השגיאה: The page you are trying to view cannot be shown because it uses an invalid or unsupported form of compression (מצ"ב גם בקובץ). מדוע זה קורה? ניסיתי להתקין מחדש את FF אך נתקלתי באותה תוצאה, וכאמור זה קורה גם בגירסא 4. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. בעיקרון אני מקליט הרצאות בטייפ מנהלים usb כזה...אבל כשאני משמיע את הקובץ,יש רעשי רקע חזקים יחסית. אני מחפש תוכנה שתבטל לי את רעשי הרקע ותבליט את קולו של המרצה....האם יש חיה כזאת?

• 4 תגובות
    • 7.3k צפיות
  11. סיימתי סתם איזה ניסיון באפטר אפקטס, ניסיתי להעביר אותו לסוני ווגאס בשביל כמה דברים שם. כל רינדור שניסיתי לעשות איבד קצת מהצבעים שהיו בקובץ המקורי [של ה250 מגה] הכי קרוב שהצלחתי להגיע זה עם wmv בהגדרות שלי. אין דרך להעביר את הסרטון בסוני ווגאס בלי לאבד מאיכות הצבע? איך בכלל אמורים לכווץ סרטון כזה? [מאפטר אפקטס הגדרות רגילות 1024X768] [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איך אני יוצר בסרט שאני עורך כתוביות (כמו שיש בסרטים שאנשים מדברים ומה שהם אומרים כתוב למטה) וגם איך סוגרים קובץ פרויקט כקובץ וידאו בתוכנה ? בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Ohad-a,

שלום אני מבקש את עזרתכם בשחזור עבודתי. שמרתי בטעות קובץ וורד שלי באותו שם על קובץ אחר, אני מנסה לשחזר את הגרסה הקודמת של הקובץ שעליו נשמר בטעות הקובץ החדש. תקוותי היא שמישהו מהמומחים פה בטכנולוגיות מידע יוכל לסייע לי. בתודה אוהד סטודנט נואש בחיפוש אחר הסכומים שלו

• 2 תגובות
    • 16.1k צפיות
  14. Started by shugi,

שלום לכולם ולילה (בוקר?) טוב. אני מחפש אחר תוכנה אמינה, עדיף חינמית שתכבה ותעיר את המחשב. התוכנה צריכה גם לכלול את האפשרות להריץ תוכנות אחרות. ניסיתי לחפש אבל כל מה שאני מוצא נראה לא אמין. תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום רב, אינני מצליח למחוק קובץ נתונים pst. ב- OUTLOOK2007 למרות שאינו מוגדר כברירת מחדל וקיומו יוצר לי בעיות בספר הטלפונים. תודה רבה על כל עזרה!

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  16. אני מחפש תוכנה (וחינמית) לעדכון אוטומטי של דרייברים במחשב (כמו driver scanner שהיא לא חינמית). אם יש גרסא קלה בשביל DOK-הרי זה משובח ועוד שאלה-איזה תוכנות מומלצות ע"מ לגבות את כל הדרייברים במחשב? תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by LI,

שלום, אני לא בטוחה אם לכאן השאלה הזו שייכת, אבל הפורום הזה היה נראה לי הכי קרוב לתחום. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי והחלטתי לעשות את זה בצורה מסודרת, כלומר עוד לפני הפירמוט עצמו אני רוצה להיות מוכנה ומאורגנת. אני רוצה להכין בשלב הראשון רשימה של כל סוגי התוכנה שצריך ובשלב השני לבחור תוכנות ספציפיות. כרגע אני בשלב הראשון אשמח אם תסתכלו ותגידו לי מה אני מפספסת, ובכלל אם יש לכם עצות בנושא. בבקשה אל תתנו, עדיין, המלצות לתוכנות ספציפיות, בואו קודם נסיים את החלק הזה. כדי לנסות לוודא שאני לא מפספסת כלום עשיתי חלוקה לקטגוריות: דרייברים: כ.מסך, לוח אם, כונן/צורב, מדפסת, עכבר ואל פסק. אבטחה: אנטי ווירוס, פיירוול ותוכנות נגד רוגלות ורושעות. תחזוקה: תוכנת איחוי, סריקת ריגסטרי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by AmitDanan,

יש לי בעיה של קידוד סרט, כנראה שהבעיה היא מקודד לסאונד הורדתי בעבר חבילת מקודדים k-lite לדעתי היא מיותרת ולא נחוצה. אני מחפש מקודד אחד טוב לסאונד, השמח לשמוע הצעות [br]פורסם בתאריך: 21.11.2010 בשעה 21:27:50 אולי לא פירטתי אני צריך מקודד לסאונד למחשב משהו כמו "סטראו" זה מעולה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by mc_elad,

החלפתי הרדיסק והתקנתי מערכת הפעלה חדשה... אני מנסה לגבות את המועדפים מההרדיסק היישן(הוא מחובר..) איך אני עושה את זה??.... :s05: תודה מראש למגיבים :yelclap:

20. Started by gunrhah,

המחשב שלי: hp pavilion dm4 1065dx אז ככה לפני כמה ימים עשיתי פורמט למחשב והתקנתי עליו windows 7 x64. התקנתי את כל הדרייברים חוץ מהבקר רשת ועוד דרייבר לא ידוע, הלא ידוע לא חשוב לי כרגע כי אני חייב שיהיה לי תקשורת אלחוטית ואני לא מצליח להתקין את בקר הרשת אין לי את הדיסקים של הדרייברים כמובן והורדתי את כל הדרייבים שיש באתר של HP אבל כולם לא עובד למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by nirkatan2,

שלום לכולם! מדוע אני צריך לחדש את הרשיון שלי לאנטיוירוס nod32 לאחר שנה? מה יקרה אם אני לא אחדש רשיון זה? מדוע זה בתשלום נוסף מלא??!! תודה מראש ניר

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  22. Started by orendia,

יצרתי אימג' והוא שוקל 5.6G אני מנסה להבין איך אני יכול לחלק אותו לשני דיסקים ??? למישהו יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by White Shepherd,

שלום, הורדתי קרייסיס וורהד מכווץ ומפוצל ל-6 חלקים בקבצים בפורמט mdf.001, mdf.002 וכו'. כשאני פותח בווינראר את הקובץ הראשון ומחלץ אותו לתוך תיקייה, חלק מהקבצים המחולצים (הגדולים שביניהם) מופיעים בגודל 0kb. איך אני פותר את הבעיה הזאת?

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  24. האם יש דבר כזה? ואם כן איזה גרסה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ksn1981,

שלום לכולם, מבחינת רישיון וחוקיות (ולא מבחינת פיצ'רים): - האם אפשר להשתמש ב- Win7_HomePremium לעסק? או שצריך Win7_Professional ? - האם אפשר להשתמש ב- Office2010_Home&Student לעסק? או שצריך לפחות Office2010_Home&Business ? תודה רבה. נ.ב. אם זה משנה, ה- WIN זה OEM עם מחשב חדש (English 64bit).

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים