תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הי חברים. הכרום במחשב שלי לא מפסיק לקרוס כל הזמן מאז ששידרג את עצמו לגירסה האחרונה. ניסיתי ניטרול כל התוספים, לא נפתרה הבעיה. ניסיתי הסרה מוחלטת, ניקוי הרג'יסטרי והתקנה מחדש, לא נפתרה הבעיה. זה קורה לעיתים כ"כ קרובות שאני שוקל לנטוש אותו לטובת דפדפן אחר רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך עזרה האם יש תוכנה שבודקת את הביצועים של הספק ואם הספק יציב? תודה למי שיתן לי קישור תוכנה או רק את שמה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
סקייפ משגעת אותי כל שניה עולה לי החלון של נורטון ומזהיר אותי על התוכנה!איך אני מבטל את זה???????
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום, בניתי מערכת בתוכנת Access 2010 וברצוני להמיר/להפוך את קובץ המערכת לקובץ הפעלה בלבד, כך שהמשתמשים במערכת לא יוכלו לראות את מסד הנתונים (טבלאות, טפסים וכו') או לשנות את עיצוב הטבלאות והטפסים, אלא רק לראות את המסך הראשי וממנו להגיע למסכים הרצויים. כלומר, קובץ הפעלה בלבד. ניסיתי לגשת לאפשרות "שמור ופרסם" בתוכנה, אך לא נתקלתי באפשרות לעשות זאת. הכי קרוב שהגעתי היה לשמור את הקובץ בתצורת ACCDE (הידור לקובץ הפעלה בלבד) אך המשתמש עדיין יכול לראות ולשנות את מסד הנתונים עצמו. (לראות טבלאות, שיאלתות ורשימת כל הטפסים, כלומר - את חלונית הניווט). אודה מקרב לב לעזרה ולפתרון בעיה זו.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איזה דכאון.... הורדתי מלא משחקים ותוכנות לאחרונה. הרצתי סריקה של AVG (אנטי וירוס) והוא מחק לי את כל המשחקים והתוכנות! איזה עצבים, עם כל השמירות והכל. יש סיכוי איכשהוא לשחזר את זה דרך ה-AVG ? מה צריך לעשות בכדי שזה לא יקרה שוב?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני ראיתי שמתי שאני רוצה לצרוב סרט ואני שם אותו בנרו בSVCD אז הוא תופס פחות מקום נגיד הסרט שוקל 1GB אז מתי שאני מעביר אותו לנרו אז בנרו כתוב שהוא שוקל650 אבל מתי שאני לוחץ על הכפתור שיתחיל לצרוב אז זה עושה כאילו זה צורב אותו אבל זה לא עושה כלום לדיסק זה בערך 2 שעות זה מסיים את זה ואז זה צריך להתחיל מהתחלה שיתחיל לצרוב על הדיסק ואז זה פותח לי חלון שהדיסק קטן אני מסתכל בסרגל הזה למטה ואני רואה שזה עד הסוף למה זה עושה את זה שבהתחלה זה 650 ואז זה גדל זה לא יכול להראות לי כמה זה יצא בסוף ולא יראה לי 650?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה בצפייה בסרטים באיכות טובה, למשל hd במסך מלא. ביוטיוב ובמדיה פלייר יש מן כזה פס לרוחב כל המסך שפשוט חותך את התמונה כשיש תזוזה על המסך או שהתמונה זזה.. דברים שאני מפעיל במדיה פלייר עם בעיה עובדים עם bsplayer אבל זה מעצבן כי זה קורה גם לא רק בhd וגם בדברים שאני רואה במדיה פלייר. מה הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין HIREN BOOT + WINDOWS 10 + DBAN הכל על DOK אחד וברגע ההפעלה לבחור את האפשרות הרצויה. האם יש אפשרות שכזו?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך מדריך שיעזור לי להעביר את סירטי הוידאו שלי (שיש לי במצלמת הוידאו הלא דיגיטאלית) למחשב.. תודה
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
הפלאגין עבד לווינדוס xp על שני מחשבים אחרים אבל על שלי הוא עושה ריבועים שחורים במקום לחצנים ובמקום איפה שאמורה להיות התצוגה והוא גם תוקע תמחשב אחרי שאני מפעיל תתוכנה ועושה את אותם ריבועים שחורים גם על תיקיות ותוכנות אחרות אחרי שאני סוגר את פינאקל פלאגינים אחרים עובדים יש איזה פתרון לבעיה? את אקספי מוד אני הולך לנסות אבל זה איטי יחסית ולא בא לי לעבוד ככה...
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר איזה תוכנה שבודקת אם הזיכרון טוב? הייתה לי תוכנה כזאת והיא נמחקה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני מגדיר את ה Norton anti virus שימחק דוא"לים עם וירוסים בלי להודיע לי אני פשוט מקבל הרבה דוא"לים נגועים וזה מעכב אותי יש לי 2003
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
יש לי בעיה קלה ואני זקוק לעזרתכם. התבקשתי לעזור למישהו שרכש מחשב נייד, עליו התקינו לו אוטומטית חלונות ויסטה עם הגנה של NORTON. התקנתי על המחשב את התכונה REVO להסרת תוכנות ( עליה הומלץ בידיעות אחרונות בשבוע שעבר ). הסרתי את האנטי וירוס. לאחר מכן רציתי להסיר את שאר החלקים, קרי, Norton Ptotection Center ו - Internet Security. ההסרה לא הצליחה, בטענה שיש להסיר רק דרך ה - Setup של התוכנה. הלכתי ל - Control Panel וניסיתי משם, זה גם לא הצליח, עם הודעת שגיאה דומה. הפעלתי את ההסרה של נורטון עצמו, אבל שם היה כתוב שתוקף הרישון הזמני פג ולכן אי אפשר לבצע UnInstall. מכך יוצא שחלונות לא מצליח להסיר את NORTON כי רק ה - Setup של נורטן יכול, והוא עצמו פג תוקף. אני לא מצליח להיפתר מהתוכנה. …
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
את האיש שבקיר??? ;D אני מחפש תוכנה שתשלוט על הווליום של הרמקולים ע"י HOTKEYS, כאילו משהו שזולל פחות משאבים מGLOBAL AUDIO CONTROL שזוללת משאבים כמו ג'ירפה מיוחמת!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אפשר לעשות בGMAIL שאם אני שולח הודעה למייל של WALLA אז מקבל ההודעה יצטרך לשלוח לי אישור על כך שהוא ראה את ההודעה כמו שאפשר לעשות בOUTLOOK EXPRESS "בקש אישור קריאה"? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי בהתקנה והוא בקש ממני את הסיריאל רשמתי אותו ואחר כך הוא ביקש ממני לודא את זה באינטרנט אני יודע שאסור לתת לו אם זה לא תוכנה מקורית מישהוא יכול בבקשה לתת לי הסבר איך להתגבר על זה??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש תוכנה כלשהי שאיתה אוכל לשלוח פקסים דרך המחשב... האם תוכלו לאמר לי אם יש כזאת תוכנה ואם כן מהי ... או לתת קישור.. אני אודה לכם מאוד!
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את הדרייבר החדש, התלת מימד פשוט נדפק לי. יש חורים ופוליגונים לא קשורים בכל משחק שאני מריץ. לא הצלחתי למצוא באינטנט שום איזכור לבעיה כזאת. אני השמח לכל עזרה. יש לי כרטיס מסך 6600GT צירפתי תצלום מסך לדוגמה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
זה מאוד יעזור לי עם כל המאמרים שאני צריך לתרגם. ??? שמעתי שיש תוכנה שמתרגמת דפים ברשת מאנגלית לעברית! מהיכן אפשר להוריד : את הפלא
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בויאנמפ מבטלים את הסימון של ה-open duplicate windows איך עושים את זה באפשריות של FF?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
תודה...
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם התחלתי התקנה של אופיס 2007 במחשב מקורי בכל אופן באמצע ההתקנה הייתה לי הפסקת חשמל בבית ועכשיו אני נתקל בבעיה שהוא לא מוכן להתקין הוא מזהה בעיה ולא נותן לי להמשיך כיוון שנכבה באמצע אז לא הייתי יכול להסיר את התוכנה דרך " הסרת תוכניות " כי עדיין לא סיימתי את ההתקנה באופן מלא ניסיתי למחוק קבצים באופן ישיר דרך ה- PROGRAMS FILES אבל גם שמחקתי משם לא עזר לי כשבאתי להתקין שוב בכל אופן אני מחזיק אופיס מקורי בלי יכולת להתקין אם מישהו יכול להנחות לייעץ איך אוכל לפתור את הבעיה אשמח שבוע טוב אוהד
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חבר'ה. רציתי לדעת אם תוכלו להביא לי אתרים שיש שם דרייברים לכרטיסי מסך ובכרטיסי קול במיוחד אבל שיהיה דרייברים לכל הדברים מסביב. תביאו לי כמה שיותר אתרים עם דרייברים. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הכרטיס טלויזייה FlyVideo 98' אם כן מה כתובת אתר הבית שלו פשוט אני שכחתי ???
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
אני יודע שדנו בנושא הזה המון, איך להסיר את MSN Messenger מ WinXP, עכשיו יש לי שאלה אחרת, אני מעוניין להוסיף/להתקין את MSN Messenger לאחר שהסרתי אותו דרך ה Run (מישהו נתן כן איזו שורת פקודה להריץ שגרמה להסרה מצויינת לדעתי רק אני כרגע לא זוכר אותה...) איך אני עושה את זה? ;D
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-