עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ולהתקין מחדש את WIN XP מה עליי לעשות על מנת לשמור את אפשרות הבוט לשתי המערכות?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by akalithium,

שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש, אבל מתכנן להעביר לשם את הארד דיסק שלי מהמחשב הנוכחי הבנתי שאם מחליפים לוח אם אז צריך להתקין מחדש את ה WIN , ולא מתחשק לי להתקין את כל התכונות שלי מחדש הבנתי גם שיש איזה דרך להמנע מזה מישהו יודע איך ויכול להסביר/להביא לינק לפתרון ?

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  3. לפני קצת פחות מחודש (עדיין לא הספקתי לטפל בבעיה מסיבות אישיות) צצה משום מקום בעיה במחשב שלי. מדליקים אותו, הכל עובד כרגיל, מסך הטעינה של Win XP עולה, ואחרי כמה פעמים שהפס הכחול רץ, המחשב מאתחל את עצמו מחדש. מאז בכל פעם שהמחשב נדלק, עולה מסך שמאפשר לי לבחור איך להעלות את ה-Win XP (מצב רגיל, מצב בטוח וכן הלאה). פתחתי את המארז ובדקתי שכל הכרטיסים והכבלים מחוברים כראוי, אך זה לא פתר את הבעיה, ולכן אני מניח שיש קונפליקט תכנה כלשהו שגורם לבעיה. יש לציין שהמחשב מאתחל את עצמו מחדש ללא קשר למצב שבו אני בוחר להעלות אותו (Normal/Safe/with networking/with cmd prompt/ last known good cfg).כמו כן, כמה ימים לפני שהתקלה קרתה, חיברתי למחשב ג'ויסטיק של Saitek (דגם X52) והתקנתי את הדרייבר ו…

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  4. לא משנה מה אני עושה, אני לא מצליח להסיר את הוירוס הזה. הוא כל פעם חוזר, ומכבה את המחשב מתי שבא לו. אנא עזרתכם. תודה

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  5. Started by free fraek,

כל כמה זמן היה מופיע לי דף אינטרנט עם תוכן לא רצוי.. אני חושב שהצלחתי להסיר אותו עם Ad-Aware אבל עכשיו אין לי אפשריות להגדיר את המערכת! נעלם לי הREGEDIT, אפשרויות תקיה, ועוד כמה דברים.. אין לי מושג מה אני עושה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by oded6188,

ניסיתי בעזרת AVG וגם בעזרת NOD32.... אבל אני לא מצליח להיפטר מהוירוס הזה כל הזמן ה NOD מקפיץ לי התראות על הוירוס הזה (כל פעם ממיקום אחר בדיס הקשיח) אשמח לקבל עזרה

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  7. כל כמה דקות הNOD מעלה הודעה איך מוחקים את הוירוס הזה ?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. המחשב נייד HP530 התקנתי W 7 ובמנהל התקנים מה שהוא לא מזהה זה Microsoft ACPI Compliant System מה זה מישהו יודע? תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לאחר ההתקנה של דרייבר קול מהאתר של ASUS קיבלתי את הלוח בקרה הזה ואין בו אקולייזר גרפי, רק קבוע מה עושים ? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  10. תשמעו אני כבר שעות מחפש בגוגל פתרון לבעיה אני עובד עם windows 7 מחשב חדש לגמרי מהאריזה התקנתי java 32 ביט למרות שבמאפיינים של המחשב שלי כתוב מערכת הפעלה windows 7 64 ביט פשוט שאני מוריד 64 ביט ומנסה להתקין הוא רושם לי "יישום אינו נתמך ב win32" ממשהו כזה אז התקנתי את 32 בקיצור אני בא להפעיל את ה java control panel בלוח בקרה שאני לוחץ על זה כלום לא קורה עושה מלא לאגים למחשב ואחרי 2 דקות ממזער סמל של java בשורת התחל למטה ושלוחצים על זה שום כלום לא עולה. מה נובע מזה. אני מנסה להתקין משחקים וההתקנה של המשחקים עם java לא עולים. שאני נכנס לאתר עם java הוא עושה מלא לאגים לאינטרנט ולא מעלה כלום בסוף. חיפשתי בגוגל באנגלית מלא java control panel cant open וכו'... ואין שום דבר שיכול …

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by ronkishe,

היי אני מתכנן בקרוב להתקין במחשב שלי ווינדוס 7 64 ביט האם כל המשחקים ייתמכו ב64 ביט? או שאני צריך לחפש גרסא שתומכת ב-64 (כמו דרייברים למשל) וכנ"ל לגבי תוכנות כמו פוטושופ ולייטרום. תודה רון

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  12. מה עוד: * המתאם הינו גנרי ולא רשום עליו כלום(הוא מתאם בין חיבור של פלייסטיישן2 לבין USB). * ב XP (שהיה לי עד לא מזמן) הוא כן זיהה אותו כראוי ועבד. * כשאני מחבר אותו אני מקבל שהוא מזהה שהתחבר אליו משהו לא מוכר. * חיפשתי דרייברים גנרים ברשת, לא מצאתי. חיפשתי אנשים עם בעיה דומה, ולא הצלחתי למצוא פתרון. * קיבלתי את המתאם מחבר שעבד עמו הקשר לפני שנים רבות ולכן לא ניתן להתחקות על מקורו. תודה לעוזרים(יהיה נחמד לשחק עם הלוגי'טק האלחוטי נגד חבר בוירטואה טניס 4 הנחמד).

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  13. Started by zvkel,

לא ידעתי אם לשים את ההודעה הזו כאן או פבורם חומרה אבל חשבתי שכאן היא תקבל יותר חשיפה אז היא כאן יש לי את המקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט איך אני גורם לכפתורים של ה play , pause שיר הקודם\הבא לעבוד גם בwinamp לא רק במדיה פלייר המגעיל של חלונות?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  14. Started by shiler,

שלום יש לי את הגרסה האחרונה של ה-winamp והתוכנה לא יכולה להראות את השמות של השירים בעברית איך אני מטפל בבעיה?

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  15. Started by a_nuke,

יש לי בעיה די מוזרה בווינאמפ... אחרי כמה זמן שהווינאמפ מנגן פתאום עולה הודעת Error כזאת של ווינדוס אקספי ואומר שהוא חייב לסגור את הווינאמפ עכשיו- זה קרה גם אחרי שהחלפתי לגרסאות אחרות של ווינאמפ לא קורה בשום תוכנה אחרת מישהו יודע מה הבעיה ואיך מתקנים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by blackbimer,

היה לי עד עכשיו ווינאמפ 3 שהוא הכי טוב לדעתי שיש זה עם הרקע השחור מודרני קל ויפה כזה ומה שהכי אהבתי בו זה את המעבר בין השירים שיש לו פייד אין ופייד אאוט... עכשיו הבעיה היחידה שלו זה שהוא לא היה תומך בעברית יענטו שירים בעברית הוא היה כותב לי בגי'בריש.. בגלל זה התקנתי עכשיו את הווינאמפ החדש והכבד עם הסקינים ה"מודרנים" שלו ואני ממש לא אוהב את הגודל שלו הוא גס כבד קצת ואין לו את המעבר היפה בין השירים........ קיצר אם מישו יודע מאיפה אני יכול להשיג שוב את הגירסה הזאת אני יודה לו או שאם אפשר לעשות את המעבר היפה בווינאמפ החדש שיסביר לי ואני יץפשר עליו...... טוב תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shaniks,

שלום חברים. פירמטתי את המחשב. התקנתי WINAMP אבל... אני יכול לשמוע מוזיקה. שאני מפעיל קובץ של סרט, אני רק שומע SOUND, ולא רואה תמונה, המקום תמונה אני רואה גרפיקה כזו... מה הבעיה?? מישהו יכול לעזור לי??? בתודה מראש, שני.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by Yehudaa,

חג שמח מצורף למטה תמונה של פלייליסט אני רוצה שליד כל שיר יצוין הביט רייט שלו איך אני עושה את זה ? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  19. Started by shay820,

שלום לכולם ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 וכרטיס קול ESI JULI כאשר הייתה לי מערכת הפעלה של XP והייתי משתמש ב ווינאמפ עם פלאג של ASIO הפלאג היה עוקף את כל מערכת הסואנד של WINDOWS ? כולל את האפשרות של הגברה או הנמכה דרך המחשב , במערכת ההפעלה החדשה WINDOWS 7 אני לא מצליח לעקוף את זה אשמח לעזרה עם מישהו הבין למה אני מתכוון (זה עוקף לי רק את ווינאמפ) תודה רבה שי

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by hichcock,

היי השאלה כזו: בתוכנה winamp יש אפשרות להוסיף תמונה (artwork). כאשר אני בוחר בתמונה - הוא מצרף את קובץ התמונה לתיקייה בה הטראק נמצא. ברגע שאני מוחק את הקובץ (או מעביר לתיקייה אחרת) - התמונה גם כן נמחקת. איך אפשר בעזרת ווינאמפ להפוך את התמונה לקבועה ולמחוק את הקובץ (וכמובן, שהתמונה תישאר)? טיינקס

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  21. Started by omri_ro,

האם ישנה אפשרות בWINAMP שהוא יזכור את השיר האחרון שנוגן גם במצב SHUFFLE, כלומר נגיד יש לי רשימה של 10 שירים ושירים 1,5,9 הושמעו ואז סגרתי את הWINAMP אז פעם הבאה השיר הראשון שהוא ישמיע יהיה שיר מס' 9???

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  22. אהלן, אני זוכר שבווינאמפ בדרך כלל יש תמיכה של עשרות קבצים ביניהם FLAC WAV וכו'. משום מה בוינאמפ 5 האחרונים שניסיתי להתקין 5.552 אין תמיכה בקבצים האלו. למה זה ככה? אני עם וינדוס 7 אם היא גורמת לכך. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by Bose,

יש לי בעיה עם הווינאמפ, אני מנסה לפתוח אותו ואת התוצאה אתם יכולים לראות בפרינטסקרין. שלחתי דו"ח שגיאות כמה פעמים ולא עזר בינתיים, סגרתי תוכנות, הורדתי את הגרסה האחרונה ועדיין הווינאמפ מסרב להפתח. למישהו יש פיתרון? בבקשה, אני נואש, אני נאלץ להשתמש במדיה פלייר :-[ [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  24. Started by godisme171,

איך אני עושה שהשירים ישמעו לפי הסדר? :smoke:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by R0ck,

לגירסה הזו של הנגן הועברו הרבה מהפיצ'רים הקיימים בגירסה 3 של ווינאמפ (הבאגית והכבדה), אני אהבתי במיוחד את ה Winamp Library. בנוסף, פאנל ברירת המחדל עוצב מחדש ונראה אפילו טוב יותר. 8) מומלץ להתקין בחום!

• 23 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים