עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. נמאס לי ! אפילו מסייף מוד אי אפשר !

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by fuichtva,

כיצד ניתן להמיר את קבצי המוזיקה MPA ל קבצי WAV , ובאיזו תוכנה אפשר מלכתחילה להעתיק מתקליטור את השירים בפורמט בו אני מעונין?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by BURTON,

אני מנסה להתקין visual studio .Net והוא לא מוכן להמשיך בגלל שהוא רוצה SP2 יש דרך להתקין אותו בלי הSP המסריח הזה?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לחברי הפורום, גיליתי כי קיימת אפשרות מאוד נחמדה אשר מאפשרת להגדיר חשבון GMAIL בOutlooK. הכול הלך בסדר ופעלתי בדיוק לפי המדריכים והצלחתי לקבל את כל הדואר, אלה שלשלוח דואר אלקטרוני זה לא נותן ומוציא שגיאה מסויימת. מהות ההודעה: אירעה שגיאה לא מוכרת. נושא '****', חשבון:POP.GMAIL.COM'. שרת: SMTP.GMAIL.COM' פרוטוקול SMTP, יציאה: 465 מאובטח (SSL): כן, מספר שגיאה: 0x800CCC0B אודה אם תוכלו לעזור בפיתרון בעיה זו.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by AmitDanan,

הרצתי את התוכנה הנה מה שקיבלתי: זאת קצת יותר ברורה: כמו שרואים בתמונה אין לי סקטורים פגומים אבל יש לי הרבה warning קבצים שאים לא מטפלים הם יכולים לעשות בלגן בשלב יותר מאוחר, עים התוכנה MHDD אני מפחד לתקן עים הפקודה erase delay כי יכולים להימחק מהמחשב קבצים חשובים, הרצתי את התוכנה HDD Regenerator היא לא מצאה כלום איזה מין תוכנה זאת?? בקיצור אני רוצה תוכנה שתהיה מסוגלת לתקן את השגיאות בלי שאני יראה פתאום שנימחקו קבצים וכדומה, תודה עמית[br]פורסם בתאריך: 25.10.2010 בשעה 14:07:51 http://www.up2me.co.il/v.php?file=33374870.jpg

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by RayZ,

מקווה שזה לא נוגד את החוקים, אבל אני מדבר על שרת ספציפי באימיול. מישהו שם לב ש razorback 2 נעלם מרשימת השרתים?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום, בעבר הורדתי תוכנה של windows live - sync שהסינכרנה בין שלושה מחשבים שנמצאים במספר בתים. התוכנה הוציא גירסה למערכות הפעלה windows7 ו- MAC בלבד. והגירסה החדשה לא עובדת יותר בשאר המחשבים שברשותי. כל שאר המחשבים שלי עם windows - XP ואני רוצה להשאיר את זה ככה. והמחשב הראשי שאצלי בבית עם windows 7 . האם קיים תוכנה דומה לזה? בלי הגבלה לעברות מידע או להגבלה של מספר מחשבים?. וחינם!. מקווה שתוכלו לעזור לי זאב. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. היי כרגע אני משתמש בתוכנות גיבוי imagex וghost32, על איזה תוכנת גיבוי אתם ממלצים לי להשתמש ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Chevy,

יצא לי להתקין את ה-BETA החדשה שיצאה לאופיס 2007. וואי, איזה ממשק מוזר...ייקח לי זמן להתרגל לזה. Word 2007 PowerPoint 2007 Excel 2007

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by The Terminator,

יש לי חלונות אקס פי, כשאני רוצה להחליף שפה באיסיקיו 2001 בטא, האיסיקיו פשוט נתקע לי והופך למצב NOT RESPONDING ויוצא... יש למישהו מושג איך מתקנים את זה?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by amitt_22,

שלום לכולם, אני לא ממש חזק במחשבים. ברצוני להוריד את נגן VLC, ובשני נסיונותיי האחרונים, הורדתי ווירוסים למחשב. אני צריך עזרה בלמצוא אתר מהימן להורדת הגירסא המלאה\פרוצה של הנגן. תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by pssheba,

שלום, קובץ קול בפורמט mp4 ניתן לנגן בנגן DVD במכונית. איזה פורמט קובץ קול נדרש כדי שנגן DVD ישמיע יוכל להשמיע אותו? תודה

13. ה - movie maker נופל מידי פעם , כשעושים ייבוא סרט לוקח לו המון זמן עד שהוא מביא ואחרי שמחברים 2-3 קטעים הוא "מתרסק". התקנתי אחר באנגלית אבל זה לא עזר, אני חושב שזאת התנגשות תוכנה. למישהו יש מושג מה יכול לגרום לזה? והיכן ניתן להוריד movie maker בעברית? אני לא מצליח לעשות update באתר של מיקרוסופט ומה שהצלחתי למצוא ברשת זה רק באנגלית. ודבר נוסף - לפעמים גם הפוטו שופ נופל - לא יודע אם יש קשר ביניהם

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by maXopka,

יש לי תמונה שנראת כאילו צולמה דרך FISH EYE. אני צריך להפוך אותה למרובעת לחלוטין עם פינות של 90 מעלות. יש דרך לעשות זאת בפוטושופ ? יש CS2 תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by avidash,

שלום לכולם, נתקלתי לאחרונה בבעייה חדשה ומעיקה: בזמן שיטוט באנטרנט, קופצים לי חלונות עם פרסומות וחומר אחר, אף תוכנה לא הצליחה לזהות ולהסיר את הגורם לבעייה. חלק ניכר מן הפעמים אני מגיע לאתר www.oldgames.se. נאמר לי כי הפתרון יותר מורכב משימוש בתוכנת anti-spyware רגילה, ועל כן אני זקוק לעזרתכם. בתודה מראש, אבידע

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. יש לי בעיה עם קידוד של סרטים. לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה (WIN XP PRO). התקנתי גם את הגרסה האחרונה של NIMO, שעד לפני שפירמטתי את המחשב קידדה לי מצויין את כל סוגי הקבצים ויכולתי לצפות בכולם. עכשיו יש לי מספר קבצים שאני פשוט לא יכול לראות (ויכולתי לראות לפני הפרמוט). כשניסיתי לבדוק ב - GSPOT מה הבעיה הופיע לי שהמקודדים הדרושים נמצאים על המחשב ולא צריכה להיות בעיה אבל כשנכנסתי ובדקתי לעומק ראיתי את ההודעה הבאה: DirectShow is apparently able to play the file as well' though it has selected a different codec: the ffdshow mpeg-4 video decoder, whose primary 4cc (xvid) does not match the file's 4cc (mp43). This because the codec claims to be able…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by yk1,

לפני מספר חודשים התקנתי visual studio 2010 professional - גרסת ניסיון ל90 יום. תקופת הרישיון הזמני הסתיימה, ולכן חיפשתי תכנה ללא הגבלת זמן. מצאתי (חוקי!) גרסה בשם visual studio 2010 service pack 1 וניסיתי להתקין אותה. אולם, כשההתקנה הגיעה בערך לשלושת רבעי הדרך היא הפסיקה להתקדם, ואז עשיתי ללפטופ restart. (ניסיתי כמה פעמים) כך שההתקנה הופסקה באמצע. חיפשתי גרסה אחרת וזה מה שמצאתי: בתור סטודנטית, מתברר, אני יכולה להוריד את visual studio 2010 professional בחינם מ DreamSpark (גם חוקי! ). אז הורדתי והתקנתי , אבל עכשיו כשאני מנסה לפתוח את visual studio קופצת הודעת שגיאה: only sone of the Microsoft Visual Studio 2010 products on this computer have been upgraded to Service Pack 1.…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. מחפש נגן כמו VLC או MEDIA PLAYER CLASSIC שמנגן גם קבצי וידאו של quick time מבלי שאצטרך כמובן להתקין quick time. האם קיים נגן כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by maxwell10,

התקנתי office 2003 במערכת הפעלה win 7 64bit. משום מה התוכנה בסינית. כיצד ניתן לשנות את השפה? ניסיתי להיכנס להתחל--כל התוכניות--microsoft office--כלי מייקרוסופט אופיס--בחירת שפה הבעיה שהתפריט בסינית. מצ"ב screen shot [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. בשעתיים האחרונות, הפעלתי את איסיקיו בערך 30 פעם... כל פעם הוא מתרסק לי... ונותן שתי הודעות (בצורה רנדומלית אני מקבל אחת מהשתיים) בהתחלה הייתי עם 2002B ואחרי זה התקנתי את 2003A (חשבתי שזה יעזור) וזה רק הוסיף עוד תקלות... התוכנה מתרסקת לי כל הזמן... ניסיתי כבר להתקין מחדש, למחוק מחיקה מלאה ואז להתקין, ריסטרט, הפעלה של התוכנה סתם ככה... אם למישהו יש רעיונות, תודה רבה נדב עריכת המודר: שני הת'רדים אוחדו.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. קצת רקע: יש לי במחשב 4 הארדיסק, אחד מהם הוא של 4 ג'יגה ומשמש אותי בשביל להעביר מידע ביני לבין המשפחה/חברים וכו' הבעיה היא שכל פעם צריך לכבות את המחשב בשביל לנתק/לחבר את ההארדיסק... רציתי לדעת האם זה יפגע בו אם אני אנתק אותו בלי לכבות את המחשב? הגיוני שכן... אך אני לא בטוח, לכן אני שואל... ואם כן - האם יש תוכנה שתאפשר לי לנתק אותו בלי לפגוע בו? כלומר כמו התוכנה המובנית של WinXP של "ניתוק חומרה באופן בטוח", שכשמחברים הארדיסק נייד (כמו עט [128 מגה]) אז אחרי שלוחצים על "ניתוק חומרה באופן בטוח" אפשר לנתק בלי לפגוע בו, אז רציתי לדעת אם יש דבר כזה גם להארדיסק לא נייד (IDE)... תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Pure-Gold,

שלום רב, כתבתי כמה תוכנות לציבור הגולשים פה ומקווה שתפיקו את המירב מהתוכנות האלו. Pure Mouse Meter: תוכנה המנטרת את פעילות העכבר שלכם: מהירות מקסימלית ונוכחית ( ס"מ / שניה ), מיקום נוכחי וכמו כן כמות לחיצות העכבר ( כל אחד מהלחצנים ). קישור: http://www.oferporat.com/pureserver/PMM.zip Program Killer: תוכנה המסוגלת להפעיל ולכבות תוכנות בתזמון אישי. אתה בוחר את השעה בא אתה רוצה שהתוכנה תרוץ או תתכבה. התוכנה זמינה במדור ההורדות של האתר. קישור: http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=275 Favorites Manager: תוכנה המארגנת את המועדפים שלכם. ניתן לשנות את שם הקישור ותוכנו וכמו כן התוכנה מסוגלת לעבור על כל רשימת המועדפים שלכם ולבדוק את תקינותם. התוכנה זמינה…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכל חברי הפורום! לאחרונה אני נתקל בהודעת שגיאה שעת ההתחברות לשרת בחלון "מידע שרת". לא כל השרתים נותנים את ההודעה! לפי מה שידוע לי, מדובר רק בשרת אחד מבין שלושת ה- PROBENPRINZ שנותן את ההודעה הבאה: "...your port #### is not reachable, you have a low id" לא משנה איזה PORT אני מגדיר, הוא נותן את ההודעה בהתאם ל-PORT שהגדרתי. לא יודע במה מדובר ומאיפה הוא מביא את ההודעה הזו בשל הנתונים הבאים: (ראה תמונה מצורפת למטה לפי המספרים). 1. הודעת השגיאה שאומרת שיש לי low Id. 2. מה שסותר את המידע שנותן לי ה emule ברגע שאני מתחבר לשרת. שלפי מה שהוא אומר, יש לי ID גבוה לאללה... 3. קצב ההעברה של הנתונים כלפי חוץ אינו נמוך, מה שמאפיין משתמשים שיש להם ID נמוך. משתמשים מצליחים ל…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by maor6,

כמה סוגי תוכנות הטובות שיש בשוק.. מה שיש לי כרגע זה VMware Workstation ואני לא ממש מרוצה מימנה יש משהו תחליפי?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by EAD,

שלום יש ברשותי STEAM (הורדתי הכי אחרון מן האתר שלהם ויש לי USER שם) כמו כן אני מריץ חלונות 7 בגרסת PRO ו 64 ביט. אני מתקין את ה STEAM ההתקנה עוברת בסדר, ואז כשהוא עולה ומנסה לעשות UPDATE הוא נותן הודעת שגיאה לגבי STEAM.exe יש למישהו מושג לגבי הדבר הזה ואיך גורמים לו לפעול?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים