עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני צריך לערוך בדיקות על מגוון סוגי קבצים של תוכנות שונות ( של תוכנות OFFICE או AUTOCAD או ZIP או JPEG, PNG או EXE וכדומה). במקום להוריד כל תוכנה כבדה ולנסות ליצור בה קובץ מסויים בגודל מסויים, חשבתי אולי יש תוכנה שיוצרת קבצי דוגמה של תוכנות פופולריות מסוגים שונים: - קבצים של תוכנות OFFICE - של תוכנות עריכת תמונות כמו PHOTOSHOP - של תוכנות עיבוד תמלילים כמו OPEN OFFICE או OFFICE על גרסאותיהן השונות - של תוכנות עריכת וידאו וכך הלאה... חשוב שהקבצים יהיו אמיתיים (נגיד אם זה בקובץ תמונה אז שתהיה בו תמונה או משהו, לא סתם קובץ ששינו לו את הסיומת והוא דחליל). כאמור אני מחפש שתי תכונות בלבד: - יצירת מגוון סוגי קבצים - קביעת הגודל שלהם תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by אלפקה סורית,

^^^

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכולם.... אני משתמש בדפדפן אקספלורר.... רציתי לדעת איך אני יכול למחוק את ההסיטוריה של כל האתרים שביקרתי בהם.... (כל פעם מופיע לי רשימה כזאתי בשורת החיפוש) רציתי לדעת אם יש עוד רדך כלשהי חוץ מ: "כלים- אפשרויות אינטרנט- ומחיקת היסטוריה..( כמו שבתמונה) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אני עשיתי בדיקת אוןליין של וירוסים ומצא לי 6 וירוסים איך אני מוריד אותם? זה פתח לי חלון כזה מה אני עושה איתו? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by guyyug,

אני משתמש בDIVX 2 בדרך כלל אבל היום ניסיתי לנגן קובץ התוכנה מתחילה מגדילה את המסך לגודל הקובץ אבל נתקעת התוכנה ניגנה קובץ אחר ואת הקובץ המדובר אפשר לראות באיכות מחורבנת במידיה פלייר מה הבעיה או לחילופין נגן מוצלח יותר?!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Yakim Peled,

בדרך כלל אני מאשר עידכונים של אורקל מיד אבל בזה אני לא בטוח. בחיפוש מהיר שערכתי מצאתי את זה ואת זה ואף אחד מהם לא ממש הרגיע אותי לגבי זהות המפיץ ולגבי הקובץ הספציפי הזה. האם הוא בטוח? OS: WIN7

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by ralf7253,

אני מחפש תוכנה שממירה קבצי אודיו לכתב. לא משנה באיזה פורמט. לפעמים אני נאלץ לסכם הרצאות מהקלטה שלא הייתי נוכח בה והדבר לוקח לי פי 3 זמן מאשר לסכם הרצאה/מאמר שיש לי בכתב, וכן יש לי כמה לקויות למידה. אני מודע לעובדה שאני יכול פשוט לקחת סיכום ממישהי בכיתה אבל אני זוכר את זה יותר טוב אם אני מעבד את המידע בעצמי ולא רק מנסה לשנן אותו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. יש לי תחושה לא טובה בעניין. מלבד לסרוק ע"י אנטי וירוס. מבקש עזרה אם אפשר לדעת אם פרצו ואיך לסדר את זה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. התקנתי לנסיון תוכנת נרו לייט גירסה 9.09 וכשני פותח את לוח הבקרה בהוספה והסרה אני רואה מספר תיקיות של התוכנה ואין לי אפשרות להסירם.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום הנכון או אולי פורום רשת. בכל מקרה, אני מחפש תוכנה שדרכה אני אוכל לעשות סטרימינג למוזיקה ממחשב אחד לאחר. אני אסביר - יש לי שני מחשבים, מחשב נייד ומחשב נייח. המחשב הנייח מחובר למערכת סטריאו. מה שאני רוצה לעשות הוא להפעיל מוזיקה במחשב הנייד שתושמע במערכת הסטריאו שמחוברת למחשב הנייח. אני יודע שאפשר פשוט לעשות שיתוף ואז לגשת למוזיקה שנמצאת על הנייד דרך הנייח אבל כל הראיון הוא להוציא את השימוש במחשב הנייח מכל הפרוצדורה. כלומר שאני אוכל לשדר את המוזיקה בלי בכלל לגשת למחשב הנייח. מקווה שאני ברור, אשמח לעזרה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני עוסק בצילום ועריכת וידאו,לרוב סרטי תדמית ומוצרים לחברות היי טק. באולפן יש לי גם מחלקה של אירועים (חתונות+ קליפים מיוחדים לבר מצווה). ברצוני לשתף אותכם ב 3 קליפים אחרונים, בנתיים ביו טיוב, שבוע הבא יעלו לאתר שלי אחרי עדכון כולל של האתר מחדש. 1. מתחת לוידאו יש את " watch in high quality " חובה ללחוץ עליו ע"מ לראות טוב... 2. אשמח לקבל דירוג לינקים: בר מצווה עדן: http://il.youtube.com/watch?v=gSAK8aSkBzU בת מצווה ימית: http://il.youtube.com/watch?v=m8stvFcPHuI בר מצווה עומר: http://il.youtube.com/watch?v=0uphVjU-eEE תוכלו לשאול שאלות על אופן/צורת/שיטת עריכה, אשמח לענות כאן התרשמות: www.tal-pro.co.il

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אני מתכוון לפתיחת לינקים ב tab חדש בלי דריסה של הנוכחי, בליצה אחת מבלי כל הזמן ללחוץ עם כפתור הימני על הלינק ורק אז ללחוץ על open in new tab..

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by MiGHTyDuCK,

טיקסטור כדור שלום. מידלתי כדור במקס ואני לא מצליח ו(לא באמת יודע) איך לטקסטר אותו זה המודל של הכדור שלי ואחת מהטקסטורות האלו אני רוצה להוסיף http://www.suurland.com/tut_ball/ball.jpg http://www.3dkingdom.org/modules/My_eGallery/gallery/models/soccerball.jpg איך אני עושה את זה ? חותך בפוטושופ ומעביר ? או דרך יותר נכונה ? כי אני באמת מתייאש. תודה רבה ארז [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום, יש לי בעייה קצת מרגיזה שמטרידה אותי בזמן האחרון. פעם כשהווינדוס היה עולה במסך פתיחה השחור אחרי הBOOT הזחל הכחול היה עושה 4-5 לופים עד שהווינדוס היה עולה והיום הוא עושה 10-11 מה שמאריך את זמן עליית הווינדוס. מה אפשר לעשות כדי לקצר את הזמן שלוקח לווינדוס לעלות?? מה כבר ניסיתי?? איחוי של הדיסק וניקוי רג'יסטרי ויש לי תוכנות נגד SPYEWARE וכו' וזה עדיין לא עוזר!! בבקשה תעזרו אם יש לכם עצה!!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום כולם , ישלי בעיה במחשב שאני מנסה מנסה לפתוח את ה "למחשב שלי" ה-explorer קורס לי בלי שום הודעה ומתחיל מחדש שאני מנסה להיכנס לאינטרנט אקספלורר , אני לוחץ double click כדי לפתוח אותו ושום דבר לא קורה. אני רואה ב-task manager את iexplore.exe ואז הוא נסגר לי אחרי שניה בדקתי spyware עם ad-aware וגם עם windows defender ולא מצאתי כלום יש לי nod 32 מעודכן שגם הוא לא מצא כלום. ד"א , אני גולש עכשיו דרך ה-Browser שיש באימיול זה גם אינטרנט אקספלורר רק בלי אף toolbars שלו.. מישהו נתקל בתופעה ?! תודה !!!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. או ללא הסרת אף תוכנה. פשוט לוודא שכול קבצי מערכת ההפעלה תקינים ובריאים.

17. Started by urich,

טוב אני צריך אנטי ווירוס חדש ואני רוצה גם תוכנה תחזוקה למחשב אני חושב לקחת את system works אבל חבר המליץ לי על אנטי ווירוס רוסי בשם קספרסקי שלא שמעתי עליו איך הוא והאם יש תוכנת תחזוקה יותר טובה מנורטון יוטיליטיס.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by lipa,

אני משתמש בתוכנה MV2-PLAYERS התקנתי את ערכת המקודדים של קאזה לייט אני רואה את הסרט אבל לא את הכתוביות (לא משנה באיזה סרט) תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by amitt_22,

שלום לכולם, אני לא ממש חזק במחשבים. ברצוני להוריד את נגן VLC, ובשני נסיונותיי האחרונים, הורדתי ווירוסים למחשב. אני צריך עזרה בלמצוא אתר מהימן להורדת הגירסא המלאה\פרוצה של הנגן. תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אוקי, כמו שכתבתי בכותרת. אני רוצה להסתיר אותה לגמרי מהשעון למטה, ולא להגיד לי ללחוץ על מאייפנים לאחר מכן על "הסתר תמיד", ממש לא, שבכלל לא יהיה בשורת המשימות אבל יופעל במחשב. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by arik100,

אהלן אני מחפש תוכנה חליפית לLOGMEIN לא תוכנות שחיבור מבוסס הזדהות IP (לא רוצה לעקוב אחרי המספר IP) אלא ע"פ חשבון - כמו בLOGMEIN אשמח לכמה חלופות תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by roey1,

שלום, יש לי בעיה מעצבנת ויחידה עם הדפדפן הנ"ל, IE9 . הכל מצויין פרט לדבר אחד - חלונות קופצים. כל הזמן פרסומות קופצות ואני לא יודע איך אני חוסם הכל.. ניסיתי דרך התוכנה לחסום חלונות קופצים ובאפשרויות ההבטחה אבל אז הוא חוסם לי קישורים שאני פותח בעצמי ע"י לחיצה על לינקים או הורדות שאני רוצה להוריד.. בפיירפוקס לא היה לי את זה. מה אפשר לעשות בנידון? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום יש לי בעיה די רצינית . אני לא מצליח להתקין שום דבר במחשב חוץ מהדרייברים שהתקנתי, כל מה שהורדתי כגון ICQ MSN WINRAR כותב לי שגיאה בחילוץ משהו כזה. אני לא יודע מה לעשות ! תעזרו לי בבקשה .

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. מצאתי מלא קישורים לתוכנות ביוטיוב אבל כולם וירוסים... יש תוכנה אחת נורמלית?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by LazyBoy,

מידי פעם צץ בפורום דיון בנוגע ללוגו שגולש כזה או אחר עיצב והוא מבקש עליו חוות דעת. חלקם טובים יותר, חלקם טובים פחות ויש גם כאלה שהם פשוט רעים. אבל רובם ככולם מפספסים את הכוח הגלום בלוגו - שהוא מסוגל להעביר מסר. עלה לי הרעיון לשתף אתכם בכמה דברים שהבחנתי בהם במהלך השנים בתקווה שזה יעזור למעצבים שמסתובבים פה. אז הנה שלוש דוגמאות ללוגואים שבטח נתקלתם בהם מספר רב של פעמים בעבר. קחו רגע והתבוננו בהם כמו שצריך. מה אתם רואים? התשובות להלן: 1. לחץ יש משמעות כפולה. הוא לא רק מסמל חיוך, הוא שולח מסר שיש באמזון הכל - מA ועד Z. 2. אם הופכים את הלוגו מתקבלת צורה של לב, אבל המסר האמיתי מתחבא בין הK לI... רואים? 3. כשאתם חושבים על FEDEX לרוב אתם חושבים על מהירות או משלוח …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים