עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום חברים, אני מחפש תוכנה לניגון סרטי בלו ריי עם כתוביות בעברית במחשב. תודה מראש לעוזרים. חג שמח, ושנה טובה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכם, אחרי ההתקנה כשרוצים לפתוח את התוכנה, כותבים שאין אפשרות לפתוח את התוכנה בגלל אי התאמה עם גרסאות 64 סיביות windows. מה אפשר לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by elgard,

למישהו יש תוכנה שהיא עמו הסייר של וינדוס (בסיגנון שלו אבל לא הוא)?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by gsheepmaster,

בחצי השנה האחרונה ניסיתי את כל הדפדפנים המובילים בשוק(firefox,chrom,internet explorer 8-9) אבל לא משנה מה עשיתי איכשהו מצאתי את עצמי חוזר במהרה למקסטון 2 שלי,הבוגר והמלא בכל טוב וכל מה שאני אצטרך אי פעם בדפדפן מובנה! היום התקנתי מקסטון 3 ואני חייב להגיד שהם שיחקו אותה,הוא מהיר בצורה יוצאת דופן,אפשר בקליק אחד ובקלות לשנות תאימות של אתרי אינטרנט בתקן הישן והחדש(99 אחוז הוא יודע אוטומטית) כל ההגדרות שלי כולל המועדפים האתרים המהירים שמורים כבר מהמשתמש שלי מההמקסטון 2 עובד חלק יציב מהיר לCHROME ו FIREFOX ואפילו לאקספלורר 8-9 יש הרבה אבל הרבה מאוד מה ללמוד מהחברה הזאת והם כבר מפתחים דפדן לפלאפון אנדרואיד,תזכרו את השם שלה כי הולכת לשלוט בשוק לעתי Download - 3.0 Browser - Maxtho…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. איך אני עושה כתב קלאסי כזה ? זה אפשרי בפוטושופ? אם כן איך?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Symbore,

השתשמתי שנים בזה של ג'ימייל אך הבעיה שהוא די מבוגבג ולפעמים עושה בעיות אז חשבתי לעצמי שאולי יש פתרון אחר? שתי הדרישות היחידות שלי הן שישקול מעט ולא יכביד על הזכרון/ אינטרנט. יש לי כמה תיבות דואר אצל ספקים שונים אז אם הוא יוכל לבדוק של כמה ספקים זה יהיה אחלה אך זה בכלל לא מחיייב והעיקר שיבדוק לי ג'ימייל בהצלחה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by viper_sb,

האם ניתן לאחד סרט וידיאו יחד עם מקודדים על מנת שהוא יכול להריץ את עצמו לבד ובלי התקנה מסובכת ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by MalGano,

שלום לכולם, מזה זמן רב אני משתמש בדיסק ה-ERD כדי, בין היתר, לאפס סיסמאות אדמין בסביבת מחשבים שמוגבלים באמצעים מסיבות אבטחת מידע. בשנים האחרונות התוכנה כבר אינה מתקפדת כמו שצריך מכייון שאינה תוככנה במקור לתמוך בכונני SATA. האם ישנו כיום כלי אשר ניתן לצרוב על דיסק (לא USB), אשר עושה boot עם מערכת דמוי-וינדאוס (ולא מפעילה את המע' עצמה ב-safe mode או כל מצב עבודה מוניפולטיבי אחר) ונותנת לי כלים לתפעל תקלות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולכם, אני משתמש כבר כמה זמן בפרוטוקול ביטרונט. לאחרונה אני רואה שהמהירות נתקעת על50 קילו בייט בממוצע. יש לי חיבור של 1.5 בבזק בינלאומי. באתרים רגילים אני מוריד על 180 ככה. יכול להיות שהספק מגביל? אם כן, יש איזשהו פיתרון?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by e-r-a-n,

הוודו שלי שובר שיאים חדשים !! על רזולוציה של 480x680 308 3d marks מה אתם אומרים? ;D

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם. יש לי פוטושופ, אך הוא לא ממש מתאים בשביל ציור של גראפים או תרשימים, לדעתי הוא מסורבל מידי ולא מספיק מדויק לשם כך. לכן אני מחפש תוכנה שתעזור לי לשרטט גראפים ו\או תרשימים מכל מיני סוגים. לדוגמה תרשים מסוג כזה: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/he/9/9a/Simple_pendulum.jpg או גרף מסוג כזה: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a4/Wave-he.png (אלו סתם גראפים\תרשימים אקראיים שמצאתי בwikipedia) מישהו מכיר תוכנה מסוג זה ? נ.ב - אני מצטער אם פתחתי את התראד במקום הלא נכון, פורום תוכנה ניראה לי קצת יותר מתאים מאשר פורום גרפיקה. תודה, מייק.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by tomer_et,

האם יש דרך לבטל את החסימה של ה-JAVASCRIPT כשמשתמשים בנורטון ? זה ממש סיוט - כל פקודה עם JAVASCRIPT הוא חוסם. ואל תתנו לי בבקשה תשובות בסגנון של "תחליף אנטי וירוס ופיירוול". עזרו בבקשה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by avivlevy,

מחפש תוכנה 3D משהו בין 3D MAX - SKETCUP 3DMAX- ממש מסובכת יותר מידי כלים..... SKERCHP- מאוד קלה ונוחה, אבל יותר מידי ..... חסר כלים אפשריות בקיצור משהו בינהים, אני רוצה סתם לעבוד לפעמים

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Milk-Inc,

אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל "להוציא" את המילים מהשיר , זאת אומרת להעיף את המנגינה והלהשאיר רק את המילים. *אני כמעט בטוח שהיו כמה ת'רדים כאלה בפורום , אבל משום מה לא הצלחתי למצוא כלום. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. בעיה שצצה לאחרונה: כשאני גולש עם מס' חלונות IE6 פתוחים, אני לוחץ על קישור, בזמן שהדף עולה (לוקח זמן עם 56K), אני עובר לחלון אחר, אבל אחרי שניה או שתיים - החלון (הממוזער-פסיבי) שטוען את הדף ההוא - קופץ לי לפנים ! מאיפה הוא בא?! זה קורה כל הזמן, ולא משנה אם יש 2 חלונות פעילים או 10. יש פתרון או שנמשיך לסבול?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. כדאי מאוד לאפשר את זה נחמד מאוד , בפרט למי שעוקב בדריכות אחר דואר נכנס .

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. מה עושים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. יש לי על המחשב Media Player Classic - Home Cinema AC3Filter CoreAVC Professional Edition ו Haali Media Splitter שבא ביחד עם ה CoreAVC.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. היי חבר'ה, אני איתי, ופיתחתי לאחרונה תוכנה חדשה ומהפכנית, שמטרתה להוריד שירים בקלות, מהירות, ובחינם. נמאס לכם להוריד שירים באיכות גרועה? נמאס לכם לחפש ללא הצלחה שירים בעברית? נמאס לעשות "לייקים" ו"שיתופים" בשביל להוריד שיר מסכן? הכירו - iQuality. תוכנה מהפכנית המציגה לכם דרך נוחה, חינמית ויעילה לחפש ולהוריד שירים באיכות הגבוהה ביותר הקיימת באינטרנט. תכונות מיוחדות: ניתן לחפש באתרי מוזיקה רבים בלחיצת כפתור (יוטיוב, Dilandau, Mp3skull ועוד...) מערכת מתוחכמת שמחשבת את האיכותיות של כל קישור - השג את הקובץ האיכותי ביותר שקיים ברשת! מוצא שירים באנגלית, עברית, ושפות רבות נוספות. מכניס לקובץ תמונות אלבומים ומילים לשירים בשבילך באופן אוטומטי! יודע להוריד קליפ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by ralf7253,

אני מחפש תוכנה שממירה קבצי אודיו לכתב. לא משנה באיזה פורמט. לפעמים אני נאלץ לסכם הרצאות מהקלטה שלא הייתי נוכח בה והדבר לוקח לי פי 3 זמן מאשר לסכם הרצאה/מאמר שיש לי בכתב, וכן יש לי כמה לקויות למידה. אני מודע לעובדה שאני יכול פשוט לקחת סיכום ממישהי בכיתה אבל אני זוכר את זה יותר טוב אם אני מעבד את המידע בעצמי ולא רק מנסה לשנן אותו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם.... אני משתמש בדפדפן אקספלורר.... רציתי לדעת איך אני יכול למחוק את ההסיטוריה של כל האתרים שביקרתי בהם.... (כל פעם מופיע לי רשימה כזאתי בשורת החיפוש) רציתי לדעת אם יש עוד רדך כלשהי חוץ מ: "כלים- אפשרויות אינטרנט- ומחיקת היסטוריה..( כמו שבתמונה) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by elior021,

היי נכנס לי וירוס רציני למחשב שהרס לי את המקלדת וגם את הבוט שהייתי לוחץ A למשל היה יוצא AE4 > בנוסף הוירוס הוריד לי את התוכנות שרצות בהפעלה כמו ESET הרצתי COMBOFIX היא פתרה את רוב הבעיות חוץ מזה שאני לא רואה את ESET ועוד הרבה תוכנות ב MSCONFIG גם שאני מתקין תוכנה חדשה אני לא רואה אותה ב msconfig >stratup יש לי וינדוס 7 לידע כללי תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני מתכוון לפתיחת לינקים ב tab חדש בלי דריסה של הנוכחי, בליצה אחת מבלי כל הזמן ללחוץ עם כפתור הימני על הלינק ורק אז ללחוץ על open in new tab..

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. יש לי תחושה לא טובה בעניין. מלבד לסרוק ע"י אנטי וירוס. מבקש עזרה אם אפשר לדעת אם פרצו ואיך לסדר את זה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.