תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי מצלמה דיגיטלית מסוג NIKON COOLPIX S550. היא עבדה מצויין והעברתי תמונות כרגיל מאז ומתמיד. היום ניסיתי לחבר אותה והמחשב לא זיהה אותה, היה צליל חיבור של חומרה למחשב אבל המחשב לא זיהה אותה. למצלמה יש תוכנה מיוחדת שאיתה ניתן להעביר תמונות מהמצלמה למחשב והתוכנה לא מזהה את התמונה. ניסיתי גם דרך אשף הסורק והמצלמה וגם שם המצלמה לא מזוהה.. ניסיתי להתקין מחדש את המצלמה וזה לא עזר. מישהו יכול לעזור????
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל לתת לי את המבנה של הHDD שלי ברמה של קבצים אני רוצה פשוט להכין רשימת שמות של כל הקבצים שיש לי בHDD מסויים ברמה של שם קובץ והיכן הוא ממוקם בHDD
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
בעסק שלנו אנחנו משתמשים בתוכנת הנהלת חשבונות חישובית זהב של חברת אוטוסופט. יש לה לא מעט חסרונות לדעתי וגם באגים. לעיתים כאשר אנחנו רוצים לבצע פעולות אז מתקבלת הודעת שגיאה זו או אחרת. הגרסה מעודכנת ללפני שנתיים בערך. טלפנתי אליהם ואמרתי להם שיש לי חשש כאילו הם בכוונה גורמים לתקלות בתוכנה על מנת שלקוחות שקנו את התוכנה יהיו צריכים להירשם לשירות השנתי שלהם שעולה ללקוחות שלא מחדשים קבוע 1700 שקל ומשהו כולל מע"מ. הם אמרו שהחברה שלהם לא תעשה דבר כזה. רציתי לשאול אם באמת יכולה להיות סבירות גבוהה שהם בכוונה גורמים לתקלות בתוכנה? רציתי גם לשאול לאור השנה החדשה (נוח להחליף תוכנה בתחילת שנה) אם יש לכם המלצות לתוכנות הנהלת חשבונות אחרות? משהו לא יקר. וסתם לצורך דוגמא. על מנת לקבל עדכ…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם הוספת כתוביות לסרט DivX לצמיתות חייבת לקחת זמן כאורך הסרט ? בדקתי בכמה מדריכים להוספת כתוביות לסרט DivX לצמיתות אבל התוכנות שהם מביאים שם דורשות להקליט את הסרט מחדש כדי להכניס את הכתוביות לצמיתות... אין איזה שהיא דרך אחרת יותר מהירה ? אני פשוט צריך לעשות איזה פרויקט ואם אני יצטרך לעשות את זה לכל סרט זה יהיה סיוט תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי וינדוס 7 (64 ביט), אני התקנתי דרייברים ועדיין למשל כשאני מפעיל את הכונן החיצוני הוא לא מופיע במסך "המחשב שלי". מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה התקנתי במחשב וינדוס 7 אולטימייט חוקי בעברית יש לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק X530 יש לי לוח אם של אסוס P5Q משמע כרטיס קול של ריילטק HD . הוינדוס 7 מתקין דרייברים לבד והוא התקין לי את הרמקולים בצורה טובה אך קיימת בעייה שאין לי מושג מה מקורה כשאני שומע שירים בתוכנה של וינאמפ או מדיה פלייר או יוטיוב אני שומע תשירים באיכות מעולה דרך חמשת הרמקולים והסאב. אך כשאני שומע רדיו דרך סרגל הכלים או ישירות מהאתר של הרדיו דרך וינאמפ או מדיה פלייר או הנגן של הסרגל כלים צד ימין של הרמקולים לא עובד יש תחנות שרק 2 הרמקולים האמצעים עובדים ויש תחנות שרק הרמקול המרכזי עובד משהו מוזר ניסיתי הכל .. קודם כל הגדרתי בוינדוס בתצורת רמקולים שיש לי 5.1 ואז עשיתי משהו שניקרא SPEAKER FI…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני די מתחיל בvb ואני בונה ככה תוכניות שעולות לי לראש אז סתם עשיתי תוכנית קטנה שמציגה תמונות אני עובד על איזה acdsee אז זה התחלה בבקשה תורידו ותסתכלו ככה כליל הנה הלינק http://planet.nana.co.il/tomertot/picbrowser.exe
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה מומלצת לניהול סיסמאות. גם בתשלום במידת הצורך. אני מעדיף משהו בפורמט של טוקן, כלומר תוכנה שיושבת על DOK ומכניסה את הסיסמה לאחר חיבור ה-DOK למחשב. משהו מכיר תוכנות מומלצות בסגנון?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יצא לי להתקין את ה-BETA החדשה שיצאה לאופיס 2007. וואי, איזה ממשק מוזר...ייקח לי זמן להתרגל לזה. Word 2007 PowerPoint 2007 Excel 2007
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה בישביל סורק mustek 1200 ub שאני יוכל ליסרוק תמונות (לא דרייבר ) ..........
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ה - movie maker נופל מידי פעם , כשעושים ייבוא סרט לוקח לו המון זמן עד שהוא מביא ואחרי שמחברים 2-3 קטעים הוא "מתרסק". התקנתי אחר באנגלית אבל זה לא עזר, אני חושב שזאת התנגשות תוכנה. למישהו יש מושג מה יכול לגרום לזה? והיכן ניתן להוריד movie maker בעברית? אני לא מצליח לעשות update באתר של מיקרוסופט ומה שהצלחתי למצוא ברשת זה רק באנגלית. ודבר נוסף - לפעמים גם הפוטו שופ נופל - לא יודע אם יש קשר ביניהם
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התוכנה הזאת מעטה לי את המחשב,לא רק שהיא תופסת כמעט שליש מהיכולת של המחשב אלא גם לא יעילה מספיק. ניסיתי כמה פעמים למחוק אותה ואחרי שהתקנתי אנטי-וירוס אחר וכל הזמן הוא נתקע,ניסיתי כל מני אנטי-וירוסים (כולם עדיפים על נורטון) וכולם תקעו לי את המחשב שאני מסיר את התוכנה אני לוחץ על ALL שזה שואל אותי כמה להסיר,גם אני מוחק את הדברים שלו מכונן C וזה לא עוזר...האם יש כלי או מדריך כבר להסיר את האנטי-וירוס הזה? כי זה ממש מעצבן ,וכל הזמן הטכנאי שלי שם לי נורטון ואני אומר לו שלא ישים בכלל אנטי-וירוס (כדי שאשים אנטי-וירוס אחר) בקיצור איך להסיר אותו ולחיות עם מחשב מהיר בלי הנורטון? :-\
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התוכנה היחידה שזיהתה את המדיה הייתה Orbit++ אבל ההורדה תמיד נתקעת ב-98% ובסוף נכשלת. מצרף גם את אתר - 10tv.nana10.co.il לשאלה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם xp sp2 ולוח אם של asus PG5D1 עם כרטיס קול מובנה של realtekHD כל תוכנות המולטימדיה עובדות ומשמיעות סאונד וגם במנהל ההתקנים הכרטיס נימצא והכל בסדר אבל, רק הavid מודיע הודעת שגיאה וקורס. כאשר אני מנתק את כרטיס הקול, ה אביד עולה אבל בלי סאונד ויש התראה לכך שלא נימצא כרטיס קול ניסיתי לעדכן דרייברים של החברה ללא הועיל אני מיואש !!!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון הכל התחיל בזה שנכנס לי וירוס בשם "comdlg64" ומאז זה עשה לי כל פעם שאני נכנס למנהל משימות זה עושה ככה: עשיתי הרבה סריקות של אנטי וירוס ובתוכנות כמו Registry Mechanic עשיתי סריקה בHijackThis אבל אני לא מבין בזה אז הנה הקובץ שיצה לי : http://rapidshare.com/files/8030595/hijackthis.log.html אני מקווה שתעזרו לי בבקשה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם ASUS P4P800 DELUXE וכרגע לאחר התקנת וינדוס 7 אני לא מוצא מאיפה אפשר להוריד דרייברים עדכניים.. כרגע אין לי קול במחשב בגלל זה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי אאוטלוק אקספרס (XP PRO), והגדרתי לו את החשבון דואל שאנחנו מקבלים מהספקית (נזק בינלאומי :-\). הצלחתי להקבל דואר איזה פעם פעמיים, אבל ביומיים האחרונים האאוטלוק לא מצליח משום מה להתחבר לשרת של הספקית. ניסיתי לבדוק דואר דרך השירות שלהם ברשת, ושם אני מצליח להיכנס לחשבון ולבדוק דואר. ניסיתי להחליף את השם של החשבון (באאוטלוק), למחוק אותו ולעשות חשבון חדש, להגדיר חשבון נוסף, וכולם נותנים לי את אותה בעיה (תמונה מצורפת). איך אני יכול לסדר את זה? תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל "להוציא" את המילים מהשיר , זאת אומרת להעיף את המנגינה והלהשאיר רק את המילים. *אני כמעט בטוח שהיו כמה ת'רדים כאלה בפורום , אבל משום מה לא הצלחתי למצוא כלום. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הוודו שלי שובר שיאים חדשים !! על רזולוציה של 480x680 308 3d marks מה אתם אומרים? ;D
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 11:10:08, on 19/08/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE C:\Program Files\012Net\012Net-Cable dialer\fts.exe C:\Program File…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה של פרסומת בצד שמאל למטה של הדפדפן יש לידה X קטן שאפשר לסגור, והיא לא תמיד מופיעה חשוב לציין שהמחשב חדש, ואני לא זוכר אחרי איזו תוכנה שהתקנתי זה הופיע סרקתי עם malwarebytes ולא מצא כלום גם במחשב הקודם שלי זה היה, העניין ששם התקנתי תוכנה שחוסמת פרסומת אבל אז היה דבר ממש ממש מעצבן: הפרסומת הייתה, אבל הייתה בלתי נראית! איך אני יודע שהיא הייתה שם פשוט בלתי נראית ? פשוט העכבר לא היה מגיב כשהייתי לוחץ על דברים שהיו באזור הזה של המסך קישור לתמונה יש פתרון ? :\ תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום אבל יש לי בקשה קטנה, אני צלם מתחיל והיום יצאתי עם ידידה שלי ( דוגמנית בתחילת דרכה ) לצלם סט תמונות שלה בחוץ, יצאו לי הרבה תמונות מטושטשות ( לא טשטוש רציני לרוב.. ) ורציתי לדעת אם מישהו פה יכול לעזור לי לחדד אותן ולשפץ אותן קצת מחוץ לדפי הפורום? תודה מראש לכל המגיבים והעוזרים, יוסי.
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-