עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Yakim Peled,

בדרך כלל אני מאשר עידכונים של אורקל מיד אבל בזה אני לא בטוח. בחיפוש מהיר שערכתי מצאתי את זה ואת זה ואף אחד מהם לא ממש הרגיע אותי לגבי זהות המפיץ ולגבי הקובץ הספציפי הזה. האם הוא בטוח? OS: WIN7

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by yk1,

לפני מספר חודשים התקנתי visual studio 2010 professional - גרסת ניסיון ל90 יום. תקופת הרישיון הזמני הסתיימה, ולכן חיפשתי תכנה ללא הגבלת זמן. מצאתי (חוקי!) גרסה בשם visual studio 2010 service pack 1 וניסיתי להתקין אותה. אולם, כשההתקנה הגיעה בערך לשלושת רבעי הדרך היא הפסיקה להתקדם, ואז עשיתי ללפטופ restart. (ניסיתי כמה פעמים) כך שההתקנה הופסקה באמצע. חיפשתי גרסה אחרת וזה מה שמצאתי: בתור סטודנטית, מתברר, אני יכולה להוריד את visual studio 2010 professional בחינם מ DreamSpark (גם חוקי! ). אז הורדתי והתקנתי , אבל עכשיו כשאני מנסה לפתוח את visual studio קופצת הודעת שגיאה: only sone of the Microsoft Visual Studio 2010 products on this computer have been upgraded to Service Pack 1.…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by iakovl,

אני מחפש תוכנה שתוכל לתת לי את המבנה של הHDD שלי ברמה של קבצים אני רוצה פשוט להכין רשימת שמות של כל הקבצים שיש לי בHDD מסויים ברמה של שם קובץ והיכן הוא ממוקם בHDD

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by tal5ab,

חיפשתי בנרות ולא מצאתי קוד מלא וטוב הבעיה היא הנקודה .. כל מספר מיוצג ככה: המספר ועוד ספרה שמציינת מיקום הנקודה. מצאתי יופי של אלגוריתמים לחילוק עצמו בביטים אבל מה לעשות עם הנקודה? אפילול על הדף זה לא יוצא לי טוב אשמח לעזרה או להפניה לקוד :

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני משתמש באווט לוק אקספרס. לפני כמה ימים נעלמו לי לפתע כל התיקיות שפתחתי ,משפחה ,חברים, לימודים וכד'. בתוך התיקיות מאות מיילים חלקם חשובים. התיקיות בסיס לא נעלמו. בצעתי חיפוש במחשב כולל הורדת תוכנות יעודיות לאיתור ותיקון הדואר והן אכן מזהות את התיקיות האבודות אך ביצוע recovery לא מניב דבר. מי שהוא ניתקל בתופעה המוזרה הזו אני עובד עם xp תוכנת אנטי וירוס זון אלרם אנטי ספיי כך שלא מדובר בווירוס לדעתי אלה איזה באג של המחשב תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. החלטתי לפתוח טראד ולספר על בעיה שהרבה אנשים נתקלים בה והפיתרון אינו ברור כלל. חוויתי על בשרי את הבעיה פעמיים. לצערי אני טיפוס עצלן, והפיתרון העילג שמצאתי היה לכתוב ב notepad ולהדביק לאקספלורר טקסט בעברית. פשוט כשניסיתי לכתוב עברית, יצא ג'יבריש. המצב נמשך כך חודש חודשיים עד שפשוט נשבר לי, אז החלטתי לחקור את העניין. חיפשתי תשובה בפורום של hwzone ולא מצאתי פיתרון לבעייתי. לאחר מספר ימים נואשים של ניסיונות שונים ומשונים ( כמובן שחרשתי על Control panel==> Regional and language options ), בחור טוב בשם MooMoo הציע לי להסיר את סרגל Google tool bar . הפלא ופלא, אחרי הדלקה מחדש הבעיה נפתרה. זהו הרגע המיוחל שהרגשתי את תוצאות מאמצי. אך לצערי לא ידעתי באותו זמן שהבעיה נפתרה אך לא …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אז משהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. כותרת...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by dante123,

שלום שלום. אני מנסה להוריד קובץ מאתר סטרימינג נידח כלשהו, כל הדרכים נכשלו. בדקתי בת'רדים שפתחו בנושא (כן, את שניהם!) ולא עזרו לי התוספים לפיירפוקס, כנ''ל תוכנות. מצאתי את מקור הקובץ עצמו (http/xyz.mp4) וניסיתי להוריד, ועדיין אי אפשר יש לכם עצות כלשהן?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני מחפש תוכנה פשוטה שתעשה את זה, כמובן צריכה לעבוד ב-WIN XP תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכולם, חשבתי על זה קצת, מכיוון שמדובר במשהו לא מסובך (להערכתי), אף אחד עוד לא שיחרר תוכנה לצפייה בתלת מימד למחשב ? הרי בסך הכל יש תמונה (FULL/HALF SBS) שהטלביזיה יודעת את הפורמט המדוייק, חוצה אותו ל-2 (לאורך/רוחב) ומקרינה כל חצי מסך בנפרד לכל עין, ובו זמנית העין השנייה דרך BLUETOOTH מוחשכת. זה נראה לי דבר די פשוט, אף אחד לא שיחרר תוכנה כזאת, חינמית/בתשלום ? אם כן, אשמח להכוונה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by orio2,

שלום, מקווה שזה הפורום המתאים החלטתי לעזוב את ג'ימייל ולחפש מייל חינמי שלא מחטט במידע. כרגע, zohomail ניראה לי הכי סביר, למרות שהוא די מיושן, יש לו את רוב המוצרים שיש לגוגל (יומן, דוקס וכו') ואיחסון של 5 ג'גה. הבעייה העיקרית היא עם האנשי קשר, אם אני מייבא אותם מג'ימייל אז הוא לא מיבא הכל, ואם אני מעלה קובץ, אז את השמות בעברית הוא הופך לג'בריש. יש למישהו פיתרון? או, לחילופין, הצעה לחלופות אחרות למייל וליומן? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by ariel-ro,

שלום! חבר שלי שכח את הסיסמא בICQ שלו, והוא לא יודע מה האימייל שאיתו הוא נירשם לICQ. בלי אימייל אי אפשר לשחזר. יש איזה דרך לקבל את הסיסמא בחזרה? יש לי רעיון ואשמח להדרכה אם הוא נכון: הסיסמא שמורה לו כל פעם שהוא פותח את הICQ, לכן היא צריכה ליהיות שמורה איפשהו במחשב, אם זה נכון באיזה קובץ זה נמצא? ואם לא אשמח לפתרונות. תודה אריאל

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Milk-Inc,

אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל "להוציא" את המילים מהשיר , זאת אומרת להעיף את המנגינה והלהשאיר רק את המילים. *אני כמעט בטוח שהיו כמה ת'רדים כאלה בפורום , אבל משום מה לא הצלחתי למצוא כלום. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by RayZ,

מקווה שזה לא נוגד את החוקים, אבל אני מדבר על שרת ספציפי באימיול. מישהו שם לב ש razorback 2 נעלם מרשימת השרתים?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by hagay21,

האם יש קשר בין סוג הדפדפן למהירות פתיחת הדפים ?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by ^Dr-TrAnCe^,

אני כרגע על מערכת WINDOWS XP PRO. התקנתי את התוכנה IIS שגורמת למחשב לתמוך בכל מיני שפות כגון: CGI, PHP, PERL... עכשיו אני לא יודע איך להשתמש בה היא מבובכת מאוד. מישהו אולי יכול להדריך אותי איך לעשות שהשרת יתמוך בקבצי: CGI, PL וכל זה... זה ממש דחוף לי... יש לי לתרגם מערכת פורומים תוך זמן קצר ואני רוצה כבר להתחיל לעבוד אשמח מאוד אם תעזרו לי... בברכה, ^DR-TRANCE^.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by BURTON,

אני מנסה להתקין visual studio .Net והוא לא מוכן להמשיך בגלל שהוא רוצה SP2 יש דרך להתקין אותו בלי הSP המסריח הזה?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. הינני מעונין לסרוק תמונות ישנות כך שהסריקה תשמש כ"פילם" ונוכל להדפיס תמונות טובות כל טיפ בענין יעזור חשבתי על: DPI, רזולוציה , סוג קובץ (BMP'JPG וכד), יחסיות (1:1 1:2 2:1 ) - כלומר נדרשת הכוונה בפרמטרים אלו בינתיים נתתי לברירת המחדל לעבוד לפיה הסריקה היא 1:1 ב200 ושומר בJPG , אח"כ סרקתי גם 300 ו600 במחשב אינני רואה הבדל למעט העובדה שבהתאם לDPI גודל ההדפסה המומלץ הולך וגדל (כבר ב200 הגודל המומלץ להדפסה הוא גדול מגודל התמונה בפועל?) אך אני בהחלט חושש שפורמט זה שהוא פורמט מכווץ יביא בהדפסה תמונות גרועות מאשר אשמור אולי בBMP (ואז כל תמונה היא קובץ ענק) כמו כן לא מצאתי בתוכנת הסריקה (HP) אפשרות לקבוע את הרזולוציה עזרה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. חבר'ה, אני לא יודע מאיפה זה בא, אבל כל כמה דקות אני שומע את דונאלד דאק צועק משהו שנגמר ב-"what do we say?" או משהו כזה... אני כמעט בטוח שזה וירוס, אך כשחיפשתי בגוגל לגבי וירוס דונאלד דאק, הגעתי לכתבות משנת 2000... ומה שמוזר זה שאני עם אנטיוירוס מעודכן של נורטון... אני היחיד ששומע קולות של דונאלד דאק?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by arik100,

אהלן אני מחפש תוכנה חליפית לLOGMEIN לא תוכנות שחיבור מבוסס הזדהות IP (לא רוצה לעקוב אחרי המספר IP) אלא ע"פ חשבון - כמו בLOGMEIN אשמח לכמה חלופות תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Symbore,

השתשמתי שנים בזה של ג'ימייל אך הבעיה שהוא די מבוגבג ולפעמים עושה בעיות אז חשבתי לעצמי שאולי יש פתרון אחר? שתי הדרישות היחידות שלי הן שישקול מעט ולא יכביד על הזכרון/ אינטרנט. יש לי כמה תיבות דואר אצל ספקים שונים אז אם הוא יוכל לבדוק של כמה ספקים זה יהיה אחלה אך זה בכלל לא מחיייב והעיקר שיבדוק לי ג'ימייל בהצלחה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by shimon23,

אין את סורק הדיסק ב win xp? רציתי להריץ אותו ולא מצאתי אותו, וגם חיפשתי scandisk ולא היו תוצאות.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by MacGyver,

מחפש תוגנה לכתיבת תווים אקורדים וכו'...... תודה מראש איתן

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by MalGano,

שלום לכולם, מזה זמן רב אני משתמש בדיסק ה-ERD כדי, בין היתר, לאפס סיסמאות אדמין בסביבת מחשבים שמוגבלים באמצעים מסיבות אבטחת מידע. בשנים האחרונות התוכנה כבר אינה מתקפדת כמו שצריך מכייון שאינה תוככנה במקור לתמוך בכונני SATA. האם ישנו כיום כלי אשר ניתן לצרוב על דיסק (לא USB), אשר עושה boot עם מערכת דמוי-וינדאוס (ולא מפעילה את המע' עצמה ב-safe mode או כל מצב עבודה מוניפולטיבי אחר) ונותנת לי כלים לתפעל תקלות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים