תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מחשב פנטיום 3, 800 שעד היום ברוך השם פעל מצוין הפעלתי אותו לפני מספר ימים והוא מתחיל לעשות לי בעיות- אני לא מצליח לראות סרטים בכמה נגנים- יש לי במחשב את bsplayer, vlc. הורדתי כמה מקודדים חדשים שעד היום לא היו לי כמו נימו וזה בכל זאת לא עוזר. בדקתי את המחשב בתוכנות אנטי וירוס וזה לא עזר לי. וגם שחזרתי את המערכת לחודש שעבר וגם זה עלה בתוהו. מה עליי לעשות? אודה להתייחסותכם, צח
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן Firefox (גרסה אחרונה). במחשב הקודם שלי, יכולתי להפעיל Firefox כמה מופעים בלי בעיות (כל אחד עם ה TAB-ים שלו). במחשב החדש, הפעלת Firefox פעם נוספת מחזירה אותי חזרה ולא פותחת מופע חדש... לא מצאתי שום דבר מתאים בהגדרות Firefox, מישהו יודע מה צריך להגדיר ??
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך שמישהו שיש לו פיירפוקס 3.6.8 ישלח לי ערך מסויים מהגדרות התוכנה שיכתוב באזור הכתובת : about:config לאחר מכן שילחץ על I'll be careful בשורת הפילטר שירשום : general.useragent.override יעמוד על השורה של הערך ילחץ מקש ימני modify ויעתיק את הערך בנוסף אני צריך גם את הערך של general.useragent.extra.firefox תודה מראש לכל מי שיעזור..
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אז ככה היה לי נוד 32 והוא היה מתעדכן לבד. והייתי עושה איתו סריקות והכול והוא לא גילה לי בכלל אף פעם וירוס.. ולפני כמה ימים.. הפעלתי את המחשב.. ואז מתי שהוא היה צריך להגיע לשולחן העבודה הוא היה מפעיל את עצמו מחדש..(ככה הרבה פעמיים) ומצב בטוח גם לא היה עולה.. ובסוף עשיתי פירמוט אז רוב האחוזים שזה וירוס נכון? אם כן אז איך האנטי וירוס לא גילה את זה?
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
איך אני מצליח להעיף את זה? אני משתמש ב AVG 8 Free תודה
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
היי, אולי זה מתאים יותר לפורום תוכנה אבל בכל זאת... אני מחפש שומר מסך ראליסטי ואיכותי של אקווריום.אוקיינוס וכו' בשביל לשלב בפרזנטציה כלשהיא חפשתי בגוגל, softpedia, download.com ולא מצאתי משהו מתאים...כל האיכותיים שמצאתי הם בתשלום או דמו מישהו יכול לעזור עם לינק למשהו איכותי וחינם? תודה רבה,
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , לאחרונה אני פותח סרטונים בYouTube , יש וידאו אבל אין אודיו. חשבתי שזה בגלל הפיירפוקס , פתחתי את אותו דף בYouTube באינטרנט אקספלורר , וגם , אין אודיו. יש לציין שלפני תקופת הYouTube שלי , זה לא קרה. יש אולי איזה Addon שפותר בעיה זאת? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מהי הגרסה של GHOST שהגיעה אחרי גרסת 2003 ? והאם ניתן להשתמש בה בדיסקט ? כמו 2003 ? תומכת SATA2 ? והאם היא חופשייה להורדה ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הורדתי נורטון אנטי יורוס 2004 ויש לי הגבלה איך אני מבטל את ההגבלה בבקשה
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
כאשר נכנסתי לדף שלי נתבקשתי למסור את מספר הטלפון. מסרתי את המספר וקיבלתי מיסרון לטלפון עם קוד אישור אותו הקלדתי בשדה המתאים. הבעיה היא שכל שעה הם שולחים לי מיסרון לטלפון עם אותו קוד. כיצד מתקשרים אליהם? מה לעשות כדי להפסיק את משלוח המיסרונים? תודה.
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם צצה לי בעיה לאחרונה שאין עליה מענה - אני מנסה להיכנס למערכת מסחר דרך אתר האינטרנט של בית ההשקעות איתו אני עובד ומשום מה לא מתאפשרת גישה למערכת מאחר ואני מקבל הודעה שהדפדפן לא נתמך (הגדרות המינימום הן אקספלורר 4 כשבפועל יש לי 8) אשמח לדעת למה הבעיה הזו קיימת ואיך ניתן לפתור אותה (כפתור תצוגת תאימות באקספלורר 8 לא פתר את הבעיה) בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי בבסיס מחשב נישא של איזה בכיר. המחשב התקלקל (אני לא בטוח מה קרה לו אבל אסור לי לפתוח בגלל חוזה אחזקה עם חברה אזרחית). אני צריך לגבות את כל המידע משם ולפרמט את הדיסק הקשיח. אין למחשב מערכת הפעלה. אני צריך להעביר את המידע דרך דוס. אין לי איך להשיג הרד דיסק חיצוני LPT. הבנתי שאפשר עם NORTON GHOST ליצור IMAGE דרך USB אם מפעילים את התוכנה בשני המחשבים ואחר כך עם GHOST EXPLORER רואים את נכנסים לקובץ ומעתיקים את מה שרוצים משם. אין לי כבל USB מוצלב להשיג. אז ככה אני צריך או מדריך להצלבת כבל USB או דרך אחרת להעביר את המידע משם. יש לי צורב חיצוני USB אם אפשר לצרוב איתו בדוס זה גם יעבוד תודה מראש DEMULTI
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד דרייבר לכרטיס רשת של לוח אם Asus M2N-E? זה דחוף.. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה משגע - כל תוצאות החיפוש בגוגל התגלו כאכזבות וגם באתר של אינטל לא מצאתי כלום
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
משהו פה יכול אם בא לו כמובן להכין לי מדבקות יפות לאופנוע, יש לי אופנוע מסוג DR350 עכשיו צבעתי אותו בשחור כולו, בלי שום מדבקה, כל ניידת אומר לי לעצור בצד........... עכשיו כל מדבקה יפה שתכינו בפוטושופ אני ידפיס את זה והולך לבית דפוס, יצלם את האופנוע וישלח את זה לבחור המוכשר =] תודה מראשש *(זה לא האופנוע שלי אבל דומה אחד לאחד אותו סוג אותו חברה אותו שנה אותו צבע רק לא אותו אחד) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי בעיה בסרטוני YOUTUBE שאני פותח סרטון אז זה מריץ 2 שניות ונעצר ואז צריך להזיז את המד של הזמן ושוב זה חוזר! אני משתמש בFIREFOX אבל גם שאני פותח(יש לי תוסף לFIREFOX שאני יכול לפתוח בטאב של IE) בIE אז יש את הבעיה למישהו יש פתרון?! אני משתגע!! תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הי. כמו בכותרת. יש תוכנה כזאת או אפילו אפשרו תדרך וונדוס? לכבותלהדליק בלחיצה רק את מסך המחשב ? אני יודע שיש אפשרות לכיבוי המסך למשך זמן קצוב של אי שימוש. אבל אני רוצה לשלוט בלחיצה . כי כרגע הלחצנים של המסך לא עובדים לי . לכן הוא דלוק באופן רצוף.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני אחד שמבין ולא קיבלתי כבר איזה שנה וירוסים או ספייורים (יש לי אנטיוירוס קספרסקי ופירוואל זון אלארם) פתאום היום אחרי שאני מתקין SILENT HILL 4 אני רואה בדפדפן TOOLBAR של AMAZON ואי אפשר להסיר, שבדקתי עם AD-AWARE זה מצא מעל ל 100 קבצים של ALEXA משהו כזה זה בגלל המשחק או אנטיוירוס או משהו? כי פעם בשבוע אני סורק כללי לוירוסים וספייורים שיט!! זה חוזר לי כל פעם שאני מסיר את זה מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מחפש תוכנת טובה לעריכת רשימת התוכנות שעולות עם התחול המחשב היתה לי אחד בTUNEUP XP היא היתה תוכנה טובה היא כתבה לי מה כל תוכנה עושה ואם כדאי לבטל אותה אז אני מחפש משהו דומה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה האימיול שלי לא מתחבר לשרת?!, הסמל של החמור למטה נשאר אפור ולא הופך לחום, איך פותרים את זה?! ואם בבקשה גם מדריך להאצת האימיול אני אשמח
-
- 8 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
רינדרתי פעמיים את אותו קובץ פעם אחת על AVI ופעם אחת על MP4 ובשתיהן יש פסים כאלה שחורים שעוברים במסך. אני זוכר שהייתה לי את הבעיה הזאת בפינאקל ושינוי פורמט סידר את זה. יש משהו בהגדרות שמשפר את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכל התחיל לפני פחות או יותר שבוע, לאחר ריסט תמים, המחשב נכנס לווינדוס ופשוט ז-ח-ל. פתיחת תיקייה לקחה קרוב לדקה, סמן העכבר זז בערך בפריים לכמה שניות וכולי. מבט מהיר ב Task Manager הראה שה CPU Usage הוא על 100%, למרות שהכל סגור. מסיבה שלא ממש מובנת לי, התחברות לאינטרנט די פתרה את העניין, ה CPU Usage ירד לרמות נורמאליות ואני המשכתי בשיגרת חיי. מידי פעם שוב הייתי צריך לרסט, ואז הייתי מפנה לי 5 דקות איטיות לחלוטין שבהן לוקח למחשב להתחבר ואז הוא מסדר. לאחר כמה ימים המצב הורע בצורה משמעותית. אני אנסה למנות מספר בעיות בולטות שכרגע קיימות - ctrl-v / ctrl-c לא עובד. כניסה ללינק שמובא צורת כתובת לא עובדת. כפתור ימני על לינק ובחירה באפשרות open a new window לא עובדת. בדיקת אי-מיילים …
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
http://img179.imageshack.us/img179/2362/83565460gp5.png מכל מה שנמצא ברשימה הזאת, מה אתם חושבים שאני יכול לוותר עליו והוא לא הכרחי או שיותר גרוע, לא טוב למחשב כלל התוכנה..? ועוד דבר, תנו הצצה ברשימה הזאת ותגידו לי מה הוא וירוס או משהו שלא בריא למחשב:
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-